Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp’

Laatste update:

Mark van Bommel is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Royal Antwerp, zo stelt Valentijn Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De Nederlander zou het niet meer naar zijn zin hebben bij de regerend landskampioen. Ook Marc Overmars zou in zijn kielzog vertrekken.

De naam van Van Bommel werd onlangs al in verband gebracht met AC Milan, de club waar hij succesvol was als speler. Inmiddels lijkt dat gerucht echter weer de prullenbak in te kunnen, daar de Milanezen inzetten op de komst van Julen Lopetegui.

"Van Bommel gaat weg, en volgens mij Overmars ook", onthult Driessen. "Die zijn klaar daar. Die voorzitter (Paul Gheysens, red.) heeft zoveel financiële problemen, die kan zijn afspraken niet meer nakomen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Driessen baseert zich onder meer op een Belgische bron. "Bij Duitsland - Nederland kwamen Mike en ik een verslaggever van Het Laatste Nieuws tegen en die zei al dat dat in de pijpleiding zat. Van de week hoorde ik dat het einde verhaal is."

"Die ploeg is ook geen schim meer van de ploeg die vorig jaar kampioen is geworden", gaat Driessen verder. Presentator Pim Sedee stelt cynisch dat dat komt door het vertrek van Gaston Ávila naar Ajax. "Ja, alle toppers zijn weggekocht", lacht Driessen.

Waar Ávila voor 12,5 miljoen euro naar Ajax vertrok, harkte Antwerp 18 miljoen euro binnen met de verkoop van Arthur Vermeeren. De talentvolle middenvelder vertrok afgelopen winter naar Atlético Madrid.

Antwerp wist slechts één van de laatste zes competitiewedstrijden te winnen en bezet de laatste plek in de kampioenspoule. De ploeg van Van Bommel staat negen punten achter op Union Sint-Gillis, dat op een Europa League-plek staat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Bommel optie voor Feyenoord?

27 april 2024 om 16:23

Op zicht geen gek idee. Goede trainer, veel ervaring als speler en trainer. Past jeugd toe, vind het niet erg om op nul te beginnen. Alleen zijn kopoige houding kan hem opbreken, maar moet eerlijk bekennen. Niets van gezien bij Royal Antwerp afgelopen seizoenen.

27 april 2024 om 16:27

Hij liet zich vrij recent nog lovend uit over Feyenoord en de Kuip dus ik sluit niet uit dat hij daar zelf wel voor open zou staan. De trainer heeft op mij echter nog niet erg veel indruk gemaakt. Bij psv een winnende formule overgenomen en na een half jaar was daar niet veel meer van over. In duitsland bepaald geen succes, in belgie juist wel, gevolgd door weer helemaal niet.

27 april 2024 om 16:50

Is het dan onze beurt om Mark van Bommel breek je been te zingen?

27 april 2024 om 17:49

Kan ik me toch niet voorstellen. Op ajacieden na verketterd heel Nederland deze man en dan zouden de feyenoord supporters hem nu omarmen? Zou zelfs boor de voetbalwereld gek en te hypocriet zijn

27 april 2024 om 18:23

"Verketterd heel Nederland hem," ben je nu niet een btje aan het overdrijven? Heel klein beetje maar?

27 april 2024 om 19:34

Heb je 't nu over Overmars of van Bommel? Waarom zouden Ajacieden in godsnaam van Van Bommel houden?

27 april 2024 om 20:08

Fans zijn heel simpel, doet iemand het goed omarmen ze hem meteen.

Daarnaast, Overmars heeft tot het verhaal over zijn grensoverschrijdende gedrag nooit heel veel aversie opgeroepen in de rest van Nederland. Als hij komt is dat 3 weken spannend, na de eerste aankoop gaat het er vooral over wat ze daarvan vinden.

Die aversie was er tegen van Bommel wel, dat lijkt me eerder een probleem. Maar ook daarvoor geld dat dat met een paar wedstrijden zo om kan draaien. Bosz was toen hij bij Ajax begon vanwege zijn Feyenoord achtergrond ook niet bij iedere Ajax fan even geliefd, nu zouden die allemaal willen dat hij in Amsterdam zat.

Zou wat zijn als Te Kloese een dikke l*l move (pun intended) erin gooit en Overmars vast legt. Voor Overmars een mooie kans op revanche in Nederland, Feyenoord eindelijk weer een TD.

Nou Dennis, tank vol gooien en met piepende banden richting Antwerpen.

27 april 2024 om 16:25

Ondanks zijn palmares denk ik dat te Kloese dit niet zal doen. Je haalt een hoop gezeik binnen (buitenwacht, media etc) terwijl die man wel een 2e kans verdiend.

27 april 2024 om 16:35

Die mediastorm zal vooral in het begin zijn net zoals bij Antwerp, maar dat gaat ook snel genoeg weer liggen. Vooral als hij een goeie aankoop doet zal het narratief vanzelf gaan draaien, ondanks dat hij altijd een krasje (vooruit, kras) zal hebben.

Zolang we de camera functie op zijn telefoontje onklaar maken zou ik voor zijn.

27 april 2024 om 16:50

Alsjeblieft niet zeg. Dit soort figuren hoef ik niet bij onze club te zien. Inderdaad een fantastische TD, maar je haalt wel iemand binnen met een flinke deuk in de reputatie. Vooral ook hoe hij naderhand met de situatie is omgegaan vind ik tenenkrommend. Moet er niet aan denken eerlijk gezegd.

Van Bommel zou in mijn ogen dan weer welkom zijn. Een moeilijk karakter, dat zeker. Maar wel een met een fantastische winnaarsmentaliteit en het nodige tactische vernuft.

27 april 2024 om 19:15

Dus iemand moet voor eeuwig boeten? Ik keur zijn gedrag ten zeerste af, maar ondertussen is hij door de desbetreffende instanties beoordeeld en bestraft. Dan verdient iemand ook weer een tweede kans als die straf er op zit.

Natuurlijk doe je intern je due diligence en als bijvoorbeeld de vrouwen binnen Feyenoord aangeven niet achter zijn komst te staan dan zou ik hem ook niet aanstellen, maar anders zie ik geen reden om het bij voorbaat af te schieten. Media en sponsoren zijn zo veranderlijk als het weer: als sportief succes volgt door zijn inbreng is er geen sponsor die zich terugtrekt en geen journalist die zijn aanstelling veroordeelt, op een enkele columnist van de NRC na.

Enfin, niet dat ik denk dat het ooit zal gebeuren, maar DtK en Overmars lijken me echt een gouden duo.

27 april 2024 om 16:26

Mooi niet! Van Bommel misschien nog, maar Overmars echt niet. En over Van Bommel zongen ze altijd breek je been toen ie nog speelde.

27 april 2024 om 16:32

Sentiment, daar gaat Feyenoord nooit stappen van nemen. Je moet als organisatie innoverend zijn, stappen durven te nemen, pioneer zijn. Wat maakt het uit als het een ex Ajaxied is of Psver? Je kan toch niet ontkennen dat Overmars het goed heeft gedaan?

27 april 2024 om 18:06

Nee hoor, dat heb je niet goed gehoord, we zongen altijd "mark van Bommel, lik je teen"...wat jij suggereert zou niet echt gepast zijn.

27 april 2024 om 18:15

Overmars' verleden bij ajax is wel het minste van mijn bezwaar

27 april 2024 om 21:11

Zou Overmars graag bij Liverpool zien.

27 april 2024 om 16:31

Nou nee bedankt hoor. Wil Overmars zelf ook helemaal niet joh.

27 april 2024 om 21:08

Lijkt me ook niet nee. En is hij sowieso niet nog geschorst?

27 april 2024 om 16:52

Ajacied pur sang, gaat nooit naar Feyenoord.

28 april 2024 om 09:53

Bijzonder toch altijd. Al jaren moeten we lezen dat Overmars echt niet terug kan keren bij Ajax. Dat zou een dikke middelvinger zijn naar de vrouwen en dat soort onzin. Overmars lijkt te vertrekken en je ziet gelijk hier een Feyenoorder die hem wel wil hebben. Dus bij Ajax kan hij niet werken maar bij Feyenoord wel. Een tikkeltje lachwekkend is het wel.

Terecht ook, nooit gesnapt waarom zij naar Royal Antwerp zijn vertrokken. Daarnaast zijn overige teams veel stabieler, sterkeren beter. Royal is op slotdag, in 94e min pas kampioen geworden, doordat overige teams het hebben laten liggen. Ook die hele vreemde opzet met halvering van punten, zo heeft Union St. Gilles al 3 jaar op rij titel verspeelt.

27 april 2024 om 16:30

De titel verspelen vanwege die op voorhand bekende methode is wel erg 1 kant op geredeneerd. Je kunt net zo goed stellen dat het zwaartepunt van de competitie in de 2e seizoenshelft ligt en zij zich structureel opbliezen.

27 april 2024 om 16:37

Scherp! Maar theoretisch gezien is het ook, zeker als je vrij gewaard bent van Europese verplichtingen. Drm dat die halvering gwn competitievervalsing is ondanks dat het methode op voorhand bekend is.

27 april 2024 om 18:31

Ik ben er ook geen voorstander van, echter heeft iedereen met die regel te maken.
3x falen is ook niet stress bestendig zijn als de druk erop komt.
(Nogmaals ik heb die opzet ook nooit begrepen)

Zou een beetje ondankbaar zijn van Overmars als hij nu al zou vertrekken. Of er moet echt een mooie club voor hem klaarstaan.

Voor Antwerp mag het ook gedaan zijn met Van Bommel, bedankt voor wat je hebt verwezenlijkt maar het is genoeg geweest, kwalitatief kan je niet mee met de top 4 dus we moeten lager gaan mikken.

Overmars samen met Arne Slot bij Liverpool zou een gouden combinatie zijn. Dromen mag altijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren