Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat zegt Feyenoord af vanwege ‘negatieve sfeer’

Laatste update:

Dick Advocaat wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. De 71-jarige oefenmeester ziet af van het voorstel van de Rotterdammers om na dit seizoen het takenpakket van Giovanni van Bronckhorst over te nemen. “Er is zo’n negatieve sfeer ontstaan rond mijn eventuele benoeming dat ik het simpelweg niet zie zitten om het te gaan doen”, verklaart de huidige trainer van FC Utrecht, na een paar dagen bedenktijd, in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Advocaat was naar verluidt vanaf het eerste moment de enige kandidaat om de vertrekkende Van Bronckhorst. Technisch directeur Martin van Geel zou niet eens met andere trainers over de functie gesproken, zo klonkt het afgelopen week. Het is dus de vraag of er uberhaupt een plan B in Rotterdam-Zuid is. Volgens het dagblad komen de directie en de raad van commissarissen vrijdag bij elkaar om te praten over de ontstane situatie.

Advocaat betreurt de ontstane situatie en erkent dat hij één oriënterend gesprek heeft gevoerd met Van Geel. “Maar ik heb besloten om er geen vervolg aan te geven. Laat ik voorop stellen dat ik het een grote eer vind dat Feyenoord bij mij heeft aangeklopt. Maar er is zo’n negatieve sfeer ontstaan rond mijn eventuele benoeming dat ik het simpelweg niet zie zitten om het te gaan doen. Op die sfeer zit Feyenoord niet te wachten en ik uiteraard ook niet", doelt hij op de meningen in praatprogramma’s en sociale media.

De technische staf van Feyenoord zou bij een aanstelling van Advocaat intact blijven, op Van Bronckhorst na, maar Dirk Kuyt, nu trainer van Feyenoord Onder-19, zou naar verwachting een rol als parttime assistent of leerling-trainer krijgen. Advocaat kon voor een seizoen tekenen, een periode waarin hij naar verluidt de weg voor Kuyt moest plaveien. De oud-aanvaller mag volgend seizoen de UEFA Pro-cursus (Coach Betaald Voetbal) volgen.

Advocaat, die in 2016 als adviseur van de technische staf van Feyenoord werkzaam was, vertrekt aan het eind van dit seizoen bij FC Utrecht, waar hij wordt opgevolgd door huidig AZ-coach John van den Brom. Volgens het dagblad zal hij na dit seizoen niet meer voor een Nederlandse club werken.

Een wijze beslissing van Dick Advocaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk dat je op die leeftijd geen zin meer hebt ergens in te stappen waar de achterban het niet ziet zitten, ook zag ik het totaal niet zitten dus denk dat dit het beste voor iedereen is.

8 februari 2019 om 00:08

In Nederland zie ik behalve vGaal geen betere beschikbare optie. Vanuit die gedachte vond ik de keuze voor een jaar advocaat zo slecht nog niet. De Steijns en Frasers lijken me nml minder geschikt.

8 februari 2019 om 00:16

Ik dacht stiekum dat vd Gaag een kroonprins zou (kunnen) worden. Deed het heel leuk bij Excelsior, voetbalde aantrekkelijk met het laagste budget van de ED, maar die krijgt nu bij NAC de boel ook niet aan de gang.

Toch maar een buitenlander dan

8 februari 2019 om 00:52

Marwijk kwam van Fortuna. Die hadden destijds toch meer indruk gemaakt dan VVV nu.

8 februari 2019 om 01:02

Aan de andere kant, Rijkaard degradeerde met Sparta het ene seizoen en het andere seizoen was hij trainer van Barcelona. Natuurlijk, v.d. Gaag is geen Rijkaard, maar Feyenoord is ook geen Barcelona...

8 februari 2019 om 15:34

Ik zou adriaanse wel willen zien bij feyenoord.heeft overal goed werk geleverd!

8 februari 2019 om 16:31

Is pas 5 jaar vrijwillig met pensioen

8 februari 2019 om 08:55

doet Advocaat goed, wat moet je nu bij Feyenoord als trainer als er geen geld is en PSV en Ajax niet in te halen zijn, maar het Legioen wel een prijs eist omdat ze nu eenmaal een topclub zijn, je kan het als coach daar nu nooit goed doen, en die druk van dat Legioen is dan echt niet fijn, vele spelers bezwijken daar al onder

8 februari 2019 om 13:02

Is een 1-2tje om draagvlak voor steijn te creeren.

8 februari 2019 om 00:10

Veel geluk met Stein o.i.d....

8 februari 2019 om 00:31

Daar heeft VVV ook het materiaal niet voor. Maar ik hoop dat Van Geel rr ook zo over denkt en dat Steijn lekker nog 10 jaar bij ons blijft. Uitstekende trainer. Succes met de zoektocht naar geen geschikte kandidaten.

8 februari 2019 om 02:29

Feyenoord ligt juist niet te slapen. Volgens mij heb je totaal niet door dat de supporters graag iemand zien komen die aanvallend en verzorgd voetbal gaat spelen en weer jeugd in gaat passen. Nu praat ik ongetwijfeld niet voor alle supporters, maar er moet gewoon wat veranderen als je door wilt groeien.

8 februari 2019 om 06:55

@18e man. Even voor de duidelijkheid, jij doet nu net voorkomen dat wij balen dat advocaat niet doorgaat. Dat je het even weet: zo goed als iedereen binnen het legioen zit niet te wachten op advocaat, met dit niets zijn we blij mee.

8 februari 2019 om 09:33

Heb je Feyenoord - Ajax gezien? Feyenoord speelt daadwerkelijk wel mooi voetbal. Het komt er alleen niet altijd uit op kunstgras velden.

Voor de rest hebben ze een voorhoede die even sterk en technisch is aan dat van Ajax en Psv.

8 februari 2019 om 09:57

Haha echt doe je feyenoord bril eens af zeg. Feyenoord heeft in de toppers mooi voetbal kunnen spelen omdat ze daar veel ruimtes kregen voor de lopers om diep te gaan. Wanneer deze ruimte er niet is dan kunnen ze nergens in duiken en komt het gebrek aan creativiteit omhoog en is berghuis ook direct minder/onzichtbaar. En de voorhoede is echt niet even sterk, alleen v. Persie is goed genoeg. Berghuis speelt 1 op de 5 goed en larson laat nu dreiging zien, maar rendement is er nog niet echt

8 februari 2019 om 10:22

Justp

Eens. Het is nu eenmaal anders voetballen tegen ploegen als je weet dat je zelf het maximale moet geven. Zeker als het om Ajax, en in iets mindere mate PSV gaat. Maar zodra Feyenoord zelf het spel moet maken en het de tegenstander is die zich maximaal oplaadt, dan ontstaan problemen.

En we kunnen net doen alsof dit een probleem bij Feyenoord is, maar dat is onzin. Locadia riep verleden jaar ook al eens in zijn 'eerlijkheid' dat hij het moeilijk vond om zich voor een uitwedstrijd tegen VVV echt op te laden, terwijl dat tegen Ajax of Europees wel lukt, maar zo werken die dingen nu eenmaal.

8 februari 2019 om 00:11

Je zou er ook echt niet aan moeten denken dat Dick die nooit naar jeugd kijkt feyenoord zou moeten trainen.

8 februari 2019 om 00:14

Doen ze momenteel ook vrij beperkt dus dat scheelt weer. Op een paar uitzonderingen na valt dit vies tegen.

8 februari 2019 om 06:47

Nee maar met het mogelijke vertrek van spelers zou je het wel weer kunnen/moeten opvangen met jeugd en dat is een Advocaat helemaal niets.
Zoek een nieuwe generatie trainer.

8 februari 2019 om 10:28

ajax01-95

Onder Dick 'die nooit naar de jeugd kijkt' hebben Locadia, Depay en Hendrix hun debuut gemaakt bij Psv.

8 februari 2019 om 13:08

Locadia en Hendrix, die bij advocaat ook amper kansen kregen na hun debuut bij advocaat.

8 februari 2019 om 18:19

rubke

Locadia speelde onder Advocaat 22 wedstrijden (alle competities) voor Psv, daarin scoorde hij 11 keer in totaal. Wat is hier je punt eigenlijk precies, Advocaat had met spelers als Lens, Toivonen, Mertens, Matavz en Narsingh natuurlijk 34-40 keer de net 19-jarige Locadia op moeten stellen? Yeah right.

Sorry hoor, maar dat Advocaat niet naar jeugd kijkt is een mythe! Alsof alle andere trainers allemaal 18 en 19 jarigen opstellen. Wat een flauwekul.

8 februari 2019 om 00:12

Denk je dat ze voor een "minder bekende" gaan? Ik zie het zo voor me dat een matige trainer als Fraser, of dat Kuyt over 2 jaar klaar gestoomd wordt om het stokje over te nemen van een tijdelijke variant van Advocaat.

Ik vrees dat Feyenoord weer voor de bekende weg gaat kiezen die het al jaren en jaren volgt.

8 februari 2019 om 08:29

Maar wat zijn de redenen dat je Vanhaezebrouck als trainer voor Feyenoord wilt zien dan?

8 februari 2019 om 00:13

Die man is niet honderd. Daarnaast gruwelijk geflopt bij Anderlecht, leuk voor een provincie suptopper maar komt te kort voor Feyenoord.

8 februari 2019 om 09:05

kampioen geworden met een kleinere club... Anderlecht heeft een slechte selectie, Rutten verliest er nu ook alles

8 februari 2019 om 00:13

Vanhaezebrouck? Ik zou zeggen kijk eens verder dan iemand die compleet mislukt is bij Anderlecht. Als je toch in België gaat kijken zou ik eerder denken aan Ivan Leko of Philippe Clement.

8 februari 2019 om 02:41

Je gaf het zelf al aan: Feyenoord, met name Van Geel in de huidige situatie, is enorm slecht in out-of-the-box denken. Vanhaezebrouck is een optie, maar zo zijn er wel meer trainers die imo passen bij een nieuw beleid. Voorbeeld is de trainer van BSC Young Boys, Gerardo Seoane. Vrij jonge trainer met zijn 40 jaar, kan goed overweg met een jonge selectie en is dus niet bang om jeugdspelers door te schuiven en heeft de hegemonie van Basel doorbroken. Hij gebruikt echter wel vaak een 433 formatie met de punt naar achter; iets wat we in Rotterdam niet gewend zijn, maar dat wilt niet zeggen dat het iets slechts is uiteraard.

8 februari 2019 om 08:30

Beide trainers zijn welkom.

Gelukkig is Advocaat al afgevallen, maar ik vrees dat we worden opgescheept met Fraser. Ik vond hem een geweldige voetballer die te weinig uit zijn carrière heeft gehaald. Maar als trainer kan hij mij tot op heden niet bekoren. Fraser is een heel behoudende trainer die vanuit de verdediging denkt.

8 februari 2019 om 12:04

Vilhena vormde eerst een defensief blok met El Ahmadi, maar sinds vorig jaar is hij meer box-to-box gaan spelen. Feyenoord speelt dan in principe niet per definitie met de punt naar voren of achter, het is variabel

8 februari 2019 om 00:35

Gewoon uit nieuwsgierigheid: Waarom Vanhaezebrouck?

8 februari 2019 om 08:43

Omdat hij met attractief voetbal (3-4-3) KAA Gent de eerste landstitel in hun geschiedenis bezorgde. Wist tevens het daarop volgende seizoen in de CL te overwinteren. Daarbij heeft hij in het verleden met jeugdteams gewerkt. Heeft een totaal ander spelersnetwerk dan Van Geel. Maar kent ook de klappen van de zweep door tegenvallende resultaten. Het is wel een eigenzinnige man, die net als Bosz, vasthoudt aan zijn visie (ook bij tegenslagen). En het is eens totaal wat anders dan we gewent zijn. Wat loopt er in NL rond? Fraser, Steijn, Van het Schip, Rutten, Jans?

8 februari 2019 om 02:45

Ik vind dat Vanhaezebrouck ook wel snel in een zetel wordt geplaatst. Zal ongetwijfeld een goede trainer zijn, maar persoonlijk zie ik liever dat ze voor David Wagner gaan. Weliswaar ontslagen bij Huddersfield, maar hij heeft echt wat van die club gemaakt. Een man met een lange termijn visie en als Klopp adept iemand die voetbal nastreeft dat in de Kuip past

8 februari 2019 om 06:41

Zelf gestopt he. Niet ontslagen.
Onhaalbaar, helaas. Die gaat, als hij er weer aan toe is, in engeland of duitsland coachen.

8 februari 2019 om 10:54

Dat is waar Michiel, zelf gestopt. Hij lijkt me ook niet makkelijk haalbaar, maar je moet ook kijken naar wat je iemand wèl kan bieden: een prachtig stadion, een grote club met historie, eventueel spelen in de EL, om de landstitel. Je weet maar nooit, zo'n man kan daar gevoelig voor zijn. Ik zou een poging wagen

8 februari 2019 om 11:56

Die gaat niet komen voor minder als 10 miljoen per jaar, dus zet daar maar een streep doorheen.

8 februari 2019 om 11:13

Supporters kunnen een club maken of breken. Nou daaaaag Feyenoord. Ongelooflijk dom en respectloos naar een trainer die FN nog niet zo lang geleden gered heeft van de ondergang toen het gigantisch misging met Gio. Daar wilde hij trouwens niet voor betaald krijgen. Dat zijn Rotterdammers blijkbaar snel vergeten. Iedereen lult elkaar na en de weinige mensen die wel nadenken hebben het nakijken. Ik hoop dat de grote groep schreeuwers hun zin krijgen en Fraser de nieuwe trainer van FN wordt. Zijn we van dat gezeur over of het nou wel of niet de derde topclub van Nederland is ook gelijk af. Je krijgt wat je verdiend zullen we maar denken.

Advocaat was natuurlijk ideaal geweest om Kuyt klaar te stomen voor het grote werk. Een beter scenario had nooit geschreven kunnen worden, maar ja, laat je oren maar hangen naar de kortzichtige massa daar zal vast wel succes uitkomen. Het beste scenario met oog op de toekomst is van tafel alles wat nu komt kan alleen maar minder zijn want van Gaal doet het niet, van Marwijk is bezet en wil ook niet.

8 februari 2019 om 12:32

Waarom is dat zo'n gehypete naam? Ik ken de man niet hoor, maar ben erg benieuwd of zo'n 'buitenstaander' goed gaat vallen bij Feyenoord. Geheel in trend met de clubcultuur is de hang naar verloren zonen enorm. Henk Fräser is geen slechte trainer, maar ook geen topper. Toch wordt hij op het schild gehesen als een van de topkandidaten, en nog geforceerder is het dat zijn voormalige kompaan John de Wolf zijn assistent moet worden. Iedereen in Rotterdam zou graag zien dat het duo dat in de jaren '90 alles met een hartslag de vernieling in wist te krijgen nu een trainersduo vormt; dat John de Wolf zijn 'kameraden' met klaverjassen om geld verneukte vergeet men dan voor het gemak.

Ik ben niet tegen Vanhaezebrouck, zoals ik ook Maurice Steijn - zeker na hoe hij vorig jaar door Van Geel behandeld is - de kans wel gun. Maar het verbaast me dat niemand de naam John Dahl Tomasson noemt. Die jongen deed al wat ervaring op in de Eredivisie, werkt nu als assistent bij het Deense elftal, was een geliefde aanvaller in de Kuip, heeft een uitstekende uitstraling als boegbeeld en zou als jonge, verfrissende trainer misschien eindelijk het open raam betekenen dat bij Feyenoord eens opengezet moet worden. Zet in een vergelijkbare rol als Van Marwijk een oudere trainer als Morten Olsen achter hem als assistent en klankbord. En maak Ted van Leeuwen intussen je nieuwe TD.

Geheid dat die keuzes eindelijk wat losmaken binnen Feyenoord.

8 februari 2019 om 19:08

gomes1psv

"ik ben niet tegen Vanhaezebrouck, zoals ik ook Maurice Steijn - zeker na hoe hij vorig jaar door Van Geel behandeld is - de kans wel gun. Maar het verbaast me dat niemand de naam John Dahl Tomasson noemt. "

Ik heb de naam tomasson diverse keren gehoord anders. Zelf twijfel ik. In mijn beleving is Henk Fräser de juiste kandidaat, vooral omdat hij een jongen van de club is, en ik hem hoog heb zitten als trainer. Ik ben me ervan bewust dat ze hem in Arnhem uitkoststen (althans de fans van Vitesse dan), maar ik vond dat niet terecht. Zoals ik ook het uitkotsen van Gio door Feyenoord fans totaal niet kan volgen. In beide gevallen wijd ik dat aan de onterecht hoge verwachtingspatronen trouwens.

Dat Fräser geen 'topper' is, dat is op zichzelf wel juist maar dat is Tomasson uiteraard ook niet. En welke 'topper' zou momenteel echt interesse hebben om dit Feyenoord te gaan coachen eigenlijk? Laten we realistisch kijken. Feyenoord zit in een overgangsfase. Totdat het stadion er is kan de club niet veel anders dan pappen en nat houden. Veel geld voor het investeren in spelers is er niet, bij mijn weten (maar ik hoor graag als ik dat fout heb) staan er ook niet een heel batterij jeugdspelers gereed om door te breken als de nieuwe Indy, De Vrij en Vilhena. Echt beleid voorde middellang of lange termijn kan er op dit moment ook helemaal niet gevoerd worden, totdat het stadion er is. Dus wat willen die fans nou? Dat Feyenoord eventjes 'gewoon weer gaat meedoen om de prijzen'?

Nee, het zou natuurlijk fantastisch zijn als Louis van Gaal (die als rancuneus en emotioneel man nog steeds een grudge tegen Ajax heeft en dus revanche wil nemen) Feyenoord gaat trainen, maar ik zie dat niet snel gebeuren. En ik zou het echt onbegrijpelijk vinden als Feyenoord dan met Maurice Steijn aan komt zetten. Sorry hoor, maar Bert van Marwijk, Ruud Gullit, Ronald Koeman, Giovanni van Bronckhorst en dan ...... Maurice Steijn??? Nee joh, kom nou!

8 februari 2019 om 13:53

@frtorres

of je nou Guardiola of de bakker op de hoek neerzet als hoofdcoach, het gaat geen verschil maken. het grootste probleem bij Feyenoord is niet eens het nieuwe stadion, het is het dramatisch slechte beleid dat gevoerd word en de erbarmelijk slechte aankopen die constant gedaan worden

Zeker niet doen dan. Dick moet gewoon lekker stoppen met trainen en Feyenoord moet een trainer categorie bosz zoeken

8 februari 2019 om 00:31

Ghehehe ja die uitstraling vind ik nou ook precies passen.

8 februari 2019 om 08:30

Maar hoezo heb je dat nodig dan? Onder Bosz konden Ajax en Vitesse geweldig drukzetten. Fel, net zoals Feyenoord wil. Het verschil is alleen dat ze dan op een tactische manier de tegenstander ontregelen in plaats van met een doodschop hier en daar. Een trainer die voor snel, attractief voetbal staat kan toch prima bij feyenoord passen? Kan me niet voorstellen dat het Legioen weer zit te wachten op voetbal zonder idee, zoals zo vaak tegen de kleintjes wordt gespeeld.

8 februari 2019 om 09:01

Gelukkig laat vgeel zn beleid niet afhangen van een tussenpaus.

Wijs besluit van een wijs man.
Van Geel jouw tijd is ook gekomen, volg het voorbeeld van Advocaat en maak jezelf niet belangrijker en groter dan de club aub.

Tijd voor verandering, een frisse wind!

Hij is ook gewoon bang om op zijn bek te gaan. Met Utrecht kan hij weinig fout doen, maar bij Feyenoord wordt er meer verwacht en dat kan hij met deze spelers en de financiën van Feyenoord niet waar maken.

8 februari 2019 om 00:12

Henk fraser gewoon aanstellen met van gastel en kuijt als assistent

8 februari 2019 om 11:15

Heb je Fraser wel gevolgd tijdens zijn trainersloopbaan???

8 februari 2019 om 00:13

Wat wordt er precies verwacht bij Feyenoord dan? Hij hoeft daar nauwelijks iets te doen om derde te worden.

8 februari 2019 om 02:43

Laten we eens beginnen met dat niet te doen (lees: je eerste punt), want juist dat zeikvoetbal zijn veel mensen helemaal zat. Moet er strijd geleverd worden? Ja, maar niet alleen dat; er moet ook verzorgd gevoetbald gaan worden. Met alleen strijd ga je het niet redden namelijk.

8 februari 2019 om 08:51

Voor verzorgd voetbal heb je een andere selectie nodig en een trainer die echt de tijd krijgt dat er in te slijpen. Dat gaa5 wel even duren dus.

8 februari 2019 om 00:29

Bang om op zijn bek te gaan? Advocaat?
Die man is trainer van o.a. Oranje, Belgiã«, Rusland, Psv en Glasgow Rangers geweest, maar hij is bang om op zijn bek te gaan bij Feyenoord?? Wat een arrogante en goedkope opmerking

Johan "bamihap" Boskamp !!!!

Misschien Hein Vanhaezebrouck ? Ik ben totaal geen fan van de persoon Vanhaezebrouck maar hij kan wel een goed voetballende ploeg neerzetten. Hij zit zonder club momenteel en Feyenoord is wel iets waar hij zich in kan vinden denk ik.

Fräser en De Wolf dan maar met Ulli als ‘techniektrainer’ voor de verdedigers. Dan is er in elk geval cult.

8 februari 2019 om 08:59

Kies eens voor kwaliteit ipv middelmaat, dan wordt het misschien ooit nog eens wat......
Fräser zou prima kunnen, maar van Gobbel (als techniektrainer nog wel )en De Wolf, kom op zeg......

8 februari 2019 om 14:34

Ik zeg dit ook vanuit een bepaalde invalshoek vriend. 😉 Dat is de spagaat van veel Feyenoord-fans: aan de ene kant willen ze een topclub zijn terwijl aan de andere kant cult, sensatie, geuzengedrag en een zekere identiteitspolitiek heilig verklaard worden.

Goed nieuws voor Feyenoordfans. Deze man is totaal ongeschikt. Hij is benaderd op basis van wat? Wat prestaties uit de oertijd? Deze man is tactisch niks bijzonders en kijkt geen seconde om naar de jeugd. Dit moet Feyenoord niet willen. Dan kan je nog eerder aankloppen bij Van Marwijk, Gullit of Cocu.

Jon Dahl Tomasson

Nu ass trainer Deens Elftal

8 februari 2019 om 03:12

Dit zat ik dus ook te denken, dit is geen gearriveerde naam zoals velen in de media roepen, voor wat het beste is voor Feyenoord. Maar Jon Dahl Tomasson zou wel eens als grote verassing uit de hoge hoed kunnen komen. Intelligente jonge van de club, die goed ligt bij de achterban, inmiddels toch ook flink wat ervaring heeft kunnen op doen als assistent van het Deens elftal. En woont volgens mij nog steeds in Rotterdam. En zijn kinderen gaan hier ook nog naar school.

8 februari 2019 om 06:27

Idd John Dahl. Zijn zoon speelt bij Excelsior.

8 februari 2019 om 07:31

Jon Dahl Tomasson degradeerde met Roda en is beter als Assistent

8 februari 2019 om 09:00

Rijkaart degradeerde ook met Sparta, wat is je punt?

8 februari 2019 om 09:35

En voor de rest heeft Rijkaard ook niet zoveel gepresteerd, bij Barça goed gepresteerd samen met ten Cate, daarna geflopt in Turkije en Saoedi-Arabië

Fraser, met als staf Taument, Uli, Heus, De Wolf, John Metgod, Blinker, Gorre, Orlando, Witschge, Scholten, en dan Peter Bosz als adviseur.

Dan Fraser. Is een echte Feyenoord man. Gaan we weer echt Feyenoord voetbal zien. Hard werken en niet bang om een schop te geven.

8 februari 2019 om 06:53

Met dat soort voetbal haakt Feyenoord definitief af bij PSV en Ajax.

8 februari 2019 om 08:08

Jij hebt Vitesse onder Fraser zeker niet zien spelen. Die man werd hier op het eind uitgekotst. Niks hard werken hoor. Wel veel mooie praatjes.

8 februari 2019 om 10:33

Mwa iets meer respect voor Fraser. Onder hem toch 2x van ajax, 2x feyenoord gewonnen en de beker. Vind Fraser een prima trainer

8 februari 2019 om 06:46

Het zal fraser wel worden, populair bij de supporters.alleen maar gunstig voor van geel

8 februari 2019 om 09:02

De vraag is wel: populair op basis waarvan? Als trainer heeft hij geen goede staat van dienst. Bij Vitesse was het niet veel, en Sparta ziet hem ook graag gaan. De supporters adviseer ik dan ook te kiezen met het verstand, en niet op basis van emotie.

Laten we nou eindelijk eens stoppen met hier te zeggen wie er wel of niet geschikt zou zijn. Dat kun je simpelweg niet zeggen omdat je niet weet wie er wel of niet gespchikt zou zijn. Een groot struikelbrok vind ik dat de nieuwe trainer z,n best moet doen om Kuyt te leren hoe het allemaal zou moeten. Kuyt heeft ook geen enkele ervaring als trainer en is het ook niet gezegd dat hij het wel zou kunnen. Iedere trainer die bij zn club aardige tot goeie resutaten heeft bereikt verdient die kans alle schreeuwers die alleen maar roepen die mot ik niet weten ook niet wie er dan wel geschikt zou zijn houden alleen de gemoederen bezig. Was ten Hag dan zo,n topper? Ik denk dat er een trainer aangesteld moet worden voor 2 a 3 jaar en de boel op de rails zet misschien dat het dan mogelijk wordt om Kuyt in te passen. Afhankelijk van zijn positie bij de jeugd want die resutaten zijn niet al te best.

Onbegrijpelijk dat Van Geel uberhaupt bij Advocaat uitkwam. Begrijp Advocaat z’n beslissing totaal en denk dat het ook goed is voor Feyenoord om een frisse wind te laten waaien.

8 februari 2019 om 09:05

Met wie zou je die frisse wind willen laten waaien dan?

Ik lees hier veel namen Fraser en Stijn zijn niet goed genoeg en dan noemen ze Tomasson...die degradeerde met Roda en is een veel betere assistent..
Als je dan al een oud Feyenoorder wil.nemen..geef dan Hendrik Larsson de kans om een herstart van zijn trainerscarriere...

Waarom moet en zou Kuijt trainer van Feyenoord worden? Hij heeft als trainer nog geen enkele ervaring. En waarom zou Advocaat het Kuijt moeten leren? Omdat hij toevallig 71 jaar is? Advocaat is een enorme club hopper. Op basis van welke prestaties de laatste jaren zou hij Feyenoord moeten trainen? Ik vraag het me oprecht af. Zo'n naam die blijft maar rondzingen maar niemand weet waarom.

Denk dat de Feyenoordsupporters hier blij mee mogen zijn. Hij zou waarschijnlijk 1 of 2 jaar blijven en dan alleen op het resultaat gaan spelen (en begrijpelijk) alleen Feyenoord moet het m.i. toch van de jeugd gaan hebben en deze in gaan passen in het elftal. Dit is niet wat Dick zou gaan doen.

Alleen wie moet het dan worden? Kuyt en Van Persie hoor je weleens voorbij komen, maar die zijn nog veel te onervaren, Van Gaal zie ik het ook niet meer doen en dan kom je toch bij de types als Fraser en Steijn uit. Lastige keuze. Misschien loopt er in het buitenland ergens nog een ambitieuze jonge trainer, met al enige ervaring, die een mooie uitdaging ziet in deze klus. Ik zou alleen zo snel niet weten wie..

er zullen ook niet veel coaches trek hebben in dit Feyenoord, 1e of 2e kan je niet worden, dan is er alleen met wat mazzel een beker te winnen, maar het Legioen eist meer... dan heb je echt geen fijne jaren in de Kuip en het staat ook niet goed op je CV als trainer niets gehaald met een topclub. Daarbij is er amper geld en is de vraag of er wel voldoende kwaliteit uit lagere 11 tallen kan doorstromen...

lijkt mij een heidens karwei bij het Legioen eerder een druk is dan een hulp...

Prima. Vanhaezebrouck kom er maar in.

Advocaat moet dit toch sowieso niet meer doen? Dan heb ik het uberhaupt over een nieuwe baan als coach. Op een gegeven moment is het mooi geweest.

Denk eerder dat het gesprek niet goed verliep dan dat de sfeer niet goed was. Dickie stapt nooit in dit Feyenoord waar weinig eer te behalen is

Dickie wil spelers gaan halen maar daar heeft Feyenoord geen geld voor. Dan moet je direct al voor de derde plek strijden en met waarschijnlijk Kuyt aan zijn zijde heeft hij daar geen zin in.

Verder heeft Gio daar prima resultaten neergezet de afgelopen jaren. De nieuwe trainer krijgt het daardoor zwaar te verduren. Ik kan me prima voorstellen dat Dick daar geen zin in heeft.

Feyenoord moet lekker gaan voor fraser. Een echte Feyenoord jongen die al een open sollicitatie heeft gedaan. Bonus is dat wij dan van 'm af zijn.

Zou je je niet even focussen op de club waar je nu voor werkt? Het is niet dat die zo lekker draaien op dit moment!

Even de feiten op een rijtje. Advocaat heeft laten zien dat hij in staat is om jonge onervaren trainers te begeleiden om uit te laten groeien tot volwaardige vakmensen (gio). Hij had graag als ervaren opleider gefungeerd voor jongens als Kuyt en van Gastel om zo de toekomst voor FN te waarborgen waar het gaat om de identiteit van de club. In mijn ogen was dit het beste scenario "tenzij Pep of Klopp hadden willen komen natuurlijk maar ik geloof dat dat niet het geval is.

Wat nu? FN moet nu een gok gaan nemen en kiezen voor iets waar ze eigenlijk niet achter staan.

Fraser? heeft laten zien dat hij Geen goede trainer is.

Hofland? Oogt sterk, lijkt tactisch best goed. Maar is nog onervaren en FN is wel even een ander verhaal dan FS.

Stegeman? Is redelijk ervaren en laat zijn teams goed voetbal spelen en kan meedogenloos zijn.

Misschien een Belg?

Eén ding is zeker. De verstandigste oplossing is van tafel.

Hahaha, Dick is de 70 voorbij, maar kan nog net zo krom lullen als altijd. Afzien van de 'negatieve sfeer rondom zijn aanstelling' is een bevestiging dat de sceptici dus gelijk hebben. Dick kan nooit ergens aan bouwen, kiest altijd voor zekerheid, parasiteert altijd op aanwezige kwaliteit en vergroot die kwaliteit nooit. Vandaar dat er onder hem ook nooit talenten doorbreken, dat is voor hem veel te onzeker in vergelijking met een routinier die simpelweg zijn klusje uitvoert zoals-ie dat al acht, negen jaar doet. Daarom geen Nick 'venomenoma' om van te houden voor de Utrecht-fans, maar een gehate broodvoetballer als Kramer. En om dezelfde reden geen uitblinkende Robben, die Tsjechen een genadeklap had kunnen toebrengen, maar het werkpaard Bosvelt waar Oranje mee achteruit ging lopen.

Was Dick echt een toptrainer geweest, dan was - als goed gevulde bejaarde die niets te verliezen heeft - hij als nieuwe Feyenoord-trainer aangeschoven en had-ie verklaart dat het onzin zou zijn dat jonge jongens niet onder hem zouden doorstromen. Had-ie er zijn persoonlijk doel van gemaakt om jongens als El Hankouri, Kökcü, Burger en El Bouchataoui de ruimte te geven en misschien geadviseerd van Schouten een transferprioriteit te halen. Maar dat doet Dick niet. Die had waarschijnlijk 'mislukkelingen' als Martins Indy en Fer teruggehaald. En daar is het geld niet voor. Kortom, te weinig kwaliteit en dus te weinig perspectief voor de eeuwige quick win voor Dick.

belangrijker als wie de nieuwe coach word is voor mij wie de nieuwe TD gaat worden want Van Geel kan echt niet meer. het beleid is ronduit een drama bij Feyenoord

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren