Pompopos
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Donderdag, 3 april 2014
  • Pompopos
  • 108 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 731
  • 24 jaar (28-8-1997)
  • 3
Persoonlijke berichten
9 juli 2015 om 23:43
#1

Bedankt voor deze aangename verrassing, ik kan uw reacties ook altijd smaken.
Jah, hopelijk pakken we die titel nu eens eh, we zeggen dit al jaren aan een stuk, maar Preud'himme is wel echte vakman die de titel uiteindelijk wel naar Brugge zal brengen, volgend jaar of het jaar daarna.

Het seizoen is alleszins al niet erg positief begonnen. Gedoz, Meunier, Claudemir en Ibini allemaal 1-4 maand out, en dan nog spelers als Rafa en Engels die ook last hebben van vervelende blessures die misschien morgen gedaan zijn, of misschien pas over enkele weken. En dan te bedenken dat de 3e CL voorronde er met rasse schreden aankomt...

24 augustus 2015 om 13:58
#2

Sorry!
Ik lees je bericht nu pas, haha

Tegen Everton zag het er ook weer goed uit.
Ik ben benieuwd of we het weer gaan flikken en hoe het in de CL zal gaan!

20 maart 2016 om 21:26
#3

Ja zeg Verbist heeft z'n best gedaan. Trebel geen 2e geel en Diaby dan wel rood. Terecht rood, maar Trebel moest er al veel eerder van.

Los daarvan is Club natuurlijk veel te slapjes begonnen, als ze niet thuis spelen gebeurt dit elke keer, ze starten nooit scherp genoeg en als je geen duels en 2e ballen wint dan kan je geen matchen winnen. Maar goed, met een normale scheids hadden we misschien gewoon gewonnen, ondanks de mindere prestatie, want Standard was ook niet echt sterk.

22 maart 2016 om 09:32
#4

Ik heb hem wel kunnen volgen, mijn 1e keer dat ik op de Heizel was en wat een teleurstelling . Nu ja, finales zijn enkel leuk als je ze wint, dat is nu eenmaal zo, dat weet je vooraf.

Nja, het spel was inderdaad heel slecht, we verdienden het niet. Niets lukte en zeker toen we met 10 kwamen hadden we geen aanspeelpunt voorin en trapten we de ballen blind weg. Ik verwijt het Diaby ook, met 11 tegen 11 lagen we een béétje onder maar de goal zat er niet aan te komen zoals met 10 tegen 11, we waren zelf ook gevaarlijk op de tegenaanval en het kon alle kanten uit.

Poulain en Engels waren inderdaad heel sterk. Eigenlijk de enige 2 op niveau, samen met Refaelov misschien. Da's natuurlijk wat te weinig om finales te winnen. Ja, helaas kan de dubbel nu niet meer, na zolang geen titel was het mooi geweest, ze waren gewoon niet scherp genoeg. Te veel in de pers gepraat over de dubbel en ze dachten dat ze Standard wel even zouden wegspelen.

Hopelijk slepen we die verdomde titel nu eindelijk binnen, maar als ze op verplaatsing weer telkens zo zwak voor de dag zullen komen, is de titel een utopie.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren