Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond

Laatste update:

De overstap van Arne Slot naar Liverpool is helemaal rond, zo meldt Fabrizio Romano. Volgens de transfermarktexpert zijn alle benodigde papieren door Feyenoord en the Reds ondertekend. De verwachting is dat beide clubs later deze week met een statement komen.

De 45-jarige Slot wordt naar verluidt de duurste Nederlandse trainer ooit. Feyenoord ontvangt bijna vijftien miljoen euro voor de diensten van de oefenmeester, zo meldde CBS Sports zaterdag. Romano repte op X over een bedrag van tussen de dertien en vijftien miljoen euro.

Feyenoord kon hoog in de boom zitten en flinke eisen stellen aan Liverpool wat betreft de transfersom voor de coach. Slot, die tot medio 2026 een contract had in De Kuip, had geen ontsnappingsclausule in zijn contract staan.

Later op de avond verduidelijkte Britse media, waaronder The Athletic, dat het zou gaan om een pakket van vijftien miljoen, waarbij Slot negen miljoen plus twee miljoen euro inclusief bonussen oplevert.

De komst van de rest van de technische staf (Sipke Hulshoff, Etiënne Reijnen en Ruben Peeters) zou het bedrag richting de vijtien miljoen euro tillen.

Door de behoorlijke transfersom treedt de transfer van de technische staf toe in de toptien van de duurste uitgaande Feyenoord-transfers ooit. Fredrik Aursnes, de huidig nummer tien van die lijst, vertrok voor 13 miljoen euro naar Benfica.

Bij Liverpool volgt Slot de uiterst succesvolle Jürgen Klopp op. De Duitse succestrainer last een periode van rust in en vertrekt aan het einde van het seizoen uit Engeland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ongeloofelijk gaaf voor hem! Verdiend de komende 2 thuis wedstrijden een waardig afscheid, nu alles in handen van DtK vind maar een geschikte opvolger. Ben zo benieuwd bij wie ze uitkomen. Bedankt voor alles Arne!

29 april 2024 om 16:33

De laatste wedstrijd speel je in ieder geval met een aantal lege vakken vanwege vuurwerk bij de bekerfinale. Erg zuur dat Slot dus geen afscheid neemt in een volle Kuip.

29 april 2024 om 16:37

Aaaah ik zie het inderdaad. Wat enorm jammer! Jezus... dadelijk de goedwillende supporter thuis op de bank. Collectief straffen werkt niet!

29 april 2024 om 16:49

Lege vakken vanwege vuurwerk in de halve finale van de KNVB beker, ben al benieuwd wat voor straf het wordt vanwege de finale ook al is de KNVB in dit geval de organisator.

Weet iemand welke straf Ajax kreeg nadat ze moedwillig vuurwerk op het veld gooide in de Klassieker na de 0-3? Voor mijn gevoel is hier vanuti de KNVB nooit op gereageerd.

29 april 2024 om 16:55

Het is natuurlijk sowieso erg krom. Niet alle supporters met een seizoenkaart waren bij de bekerfinale aanwezig. Je wordt dus weer gestraft voor iets waar je niet eens bij was.

Hou dan de volgende beker wedstrijd een deel leeg. Achja, we spelen toch nergens meer voor.

29 april 2024 om 17:02



De bekerfinale is door de KNVB en de Kuip georganiseerd, niet door Feyenoord. Als seizoenkaarthouder had je geen kaartje en kon je achteraan in de (verkoop)rij aansluiten. Heb voor het eerst in mijn leven een finale van Feyenoord op TV moeten volgen, en nu lees ik dat ik niet naar de afscheidswedstrijd van Arne Slot mag omdat mijn vak is gesloten. Welke dwaas bij de KNVB vind deze straf passend bij deze overtreding? Waarom sluiten ze niet S, L O en T?

Correctie - lees nu dat het komt door vuurwerk tijdens de halve finale. Blijft een idiote straf

29 april 2024 om 20:26

Ze regelen vast nog wel een uitzwaai wedstrijd tegen Liverpool ofzo. Meestal package deal bij dit soort transfers dat er een oefenpotje in zit.

29 april 2024 om 20:29

@maximus het ging om de halve finale tegen Groningen. Niet om de finale.

Het is hem natuurlijk gegund maar dit gaat wel een flink gemis worden.

Wel erg benieuwd naar Slot volgend seizoen hoor. Kijken of zijn manier van spelen ook succesvol kan zijn bij een topclub als Liverpool. Zeker met topspelers zoals Alisson, Salah and Van Dijk. Ook dat hij zich kan meten tegen topcoaches zoals Arteta en Guardiola. En natuurlijk in de CL.

Bedankt Arne, het waren 3 fantastische jaren!

Hoop oprecht dat die het goed gaat doen in Engeland. Na het Ten Hag fiasco zal Slot in Engeland extra onder het vergrootglas worden gezet. Een nieuwe miskleun zou voorlopig wel einde verhaal worden voor potentieel andere trainers die via de Eredivisie naar de top willen.

Communicatief is hij in ieder geval al vele malen beter dan Ten Hag. Nu de prestaties nog.

De fans mogen hem wel een enorm groot afscheid geven, hij is het beste wat Feyenoord ooit is overkomen!

29 april 2024 om 17:08

Is dat tot nu toe niet nog steeds Joop van Dale? Of Ove Kindvall?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren