Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vandaag Inside gaat stuk om beelden van Curaçao: ‘Die heeft ook een pens!’

Laatste update:

De aanwezigheid van bondscoach Dick Advocaat en zijn Nederlandse collega’s bij het nationale elftal van Curaçao zorgt nu al voor meer media-aandacht voor Los Azules. Dinsdagavond werden in Vandaag Inside beelden getoond van de eerste training onder Advocaat. Dat zorgde voor hoongelach bij analist René van der Gijp, terwijl Johan Derksen niet uitgepraat raakte over de ‘bierpens’ van assistent-trainer Cor Pot.

Curaçao verblijft momenteel in het Turkse Antalya voor het eerste trainingskamp onder Advocaat. De 76-jarige keuzeheer heeft onder meer Pot, Kees Jansma en Casper van Eijck opgenomen in zijn staf. De eerste beelden van het trainingskamp zorgen voor hilariteit aan tafel bij Vandaag Inside.

“Dit is toch heerlijk om te zien”, geeft tafelgast Hélène Hendriks een eerste reactie op de beelden vanuit Turkije. “Dit zijn vier oudere mannen met een klein buikje, waar niets mis mee is trouwens.”

Van der Gijp reageert met een kwinkslag. “Zeg maar gerust bejaarden.” De spraakmakende analist is al jaren bevriend met Van Eijck, die deel uitmaakt van de medische staf van Curaçao. Gijp onthulde eerder al dat Van Eijck vooral mee is om de gezondheid van Advocaat, Pot en Jansma in de gaten te houden.

“Kijk daar staat Cor”, schaterlacht Van der Gijp. “Die staat nu in zijn broek te plassen.” Ook Derksen geniet zichtbaar van de beelden. “Cor is een harde werker, hij neemt voor iedere training een schone luier. Die Cor heeft ook een pens!”

De aanwezigheid van perschef Jansma zorgt eveneens voor gelach. “Bokito!”, roept Derksen. Van der Gijp haakt in. “Zou Kees een ontbijtje hebben gehad?”

Van der Gijp kan haast niet stoppen met lachen. “Ze mochten naar verluidt niet met z’n drieën voorin zitten in het vliegtuig. Het is toch ook geen gezicht dit?”

Ook Derksen blijft doorgaan over het gewicht van het gezelschap. “Het is net een tv-serie over een paar oude mannetjes die op reis zijn. Die Kees geneert zich nergens voor, met zijn strakke truitjes. En neem me nou niet kwalijk, maar dit is toch geen gezicht. Een trainer met zo’n bierpens?”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kreeg vanmorgen het filmpje te zien van Dick. Maar dat is toch puur genieten man. Zo bedreven, zo fanatiek en ook nog fit. Laat Dick, Cor, Casper en Kees lekker genieten met zijn 4e en curaçao naar het eerste wk ooit leiden. Dan is Dick nog de oudste trainer ooit op een WK.

Hahaha echt geweldig! Geef ze groot gelijk en natuurlijk mogen hier wat opmerkingen over gemaakt worden. Die "bejaarden" hebben het toch goed voor elkaar!

Tja. In zekere zin wel voetbalgerelateerd. Mooi om te zien hoe fanatiek Advocaat nog steeds is. Moet ook wel, anders zou hij niet zo gek zijn om hier nog aan te beginnen. Hopelijk weten ze het een en ander te verbeteren, zou leuk zijn als Curaçao zo door blijft groeien in niveau.

@VZ Overigens, misschien een artikel over Richarlison? Is inmiddels al weer gisteren dat hij (nogmaals) openhartig vertelde over de professionele hulp die hij zocht voor zijn mentale problemen. Lijkt me minstens zo nieuwswaardig als de mening van Johan Derksen over de sluitspiercontrole van Cor Pot!

20 maart 2024 om 15:15

Eens backcorner, zeker door de taboe die rust op mentale zorg.

20 maart 2024 om 17:33

Niet om het een of het ander, maar ik merk eigenlijk weinig meer van een taboe. Veel voetballers treden daar mee naar buiten de laatste jaren en bijna altijd wordt dat prima ontvangen. Ik heb er zelf ook mee te maken gehad en ik denk dat het taboe vooral veel vanuit jezelf komt. Niet meer zozeer door reacties van anderen.

20 maart 2024 om 15:50

Juist Backcorner! Dit geldt ook voor Alexander Arnold.

Gelukkig zijn de meeste reacties hierbij gerelateerd aan Dick zijn gedrevenheid, en niet aan iemand zijn buik als levensgenieter.

Dat is het effect van de antilliaanse pasteitjes en andere versnaperingen

20 maart 2024 om 18:50

Als de standaard ontbijt een pastechi met maltin is dan komt dat buikje snel kan ik je zeggen.

voel een jaloerse ondertoon omdat deze heren na slap lullen nergens meer goed in zijn

Lachen he Rene.. ouwe reus..
Om de pens van Cor..
Zullen we met z’n allen even hard lachen om jouw kale knar en belachelijke bril..
Of om je vrij armetierige voetbalcarriere langs nietszeggende clubjes als fc Arau en Lokeren..
Dat lijkt pas nergens op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren