Varkenoord1988
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 22 januari 2014
  • Varkenoord1988
  • 81 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 290
  • jaar (--)
Persoonlijke berichten
16 april 2015 om 13:43
#1

Beste Varkenoord1988,

Heb wat stukken van je aanrader ''slag om de skyboxen.'' gelezen. En wou ff reageren. Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik het via je persoonlijke pagina doe.

Had gehoopt dat het een documenteren zou zijn met feiten, i.p.v. een boek met de mening van de auteur(s) zonder argumenten. Waar het vooral over gaat is dat ze het een slechte zaak vinden dat er steeds meer rijke investeerders komen en grote bedragen uit geven. Er staat een heleboel over waar de rijke eigenaars hun geld aan uitgeven, zoals auto's, een jacht, een eiland, huis voor hun kinderen en ga zo maar door en bij het lezen kwam het ook een beetje over als jaloezie van de auteurs. Waarom zouden ze hun geld niet uitgeven aan zulke dingen? Als iemand miljoenen/miljarden heeft is het ook vrij normaal dat hun eigendommen miljoenen kosten en niet een paar honderd euro. Of ze nou luxe dingen kopen voor miljoenen of ze nou een deel van hun fortuin kwijt raken bij een scheiding heeft niks met voetbal te maken en hoort naar mijn mening ook niet thuis in een boek over voetbal.

Jij noemde die mensen criminelen en ik vroeg of je dat ook kon bewijzen. Dit boek is echt een bewijs van helemaal niks. Heb nergens gelezen dat mensen als Abramovich, Rybolovlev, de sjeik van City of PSG aan hun fortuin zijn gekomen door middel van criminaliteit. Als je iets anders hebt wat mijn ongelijk zou bewijzen zou ik die graag willen zien.

Groeten Aze/che 4 Ever

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 27 november
Ajax krijgt in januari twee Zuid-Afrikaanse jeugdinternationals op proef. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren