Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boskamp noemt ‘de enige buitenlandse naam’ die circuleert als opvolger van Slot

Laatste update:

Feyenoord wil een Nederlandse trainer presenteren als opvolger van Arne Slot, zo stelt Jan Boskamp. Toch is er volgens de analist één buitenlandse naam die in Rotterdam rondzingt om komend seizoen in de voetsporen van de vertrekkende oefenmeester te treden.

Niets lijkt een overgang van Slot van Feyenoord naar Liverpool nog in de weg te staan. De trainer trekt na drie seizoenen de deur in De Kuip achter zich dicht om bij the Reds Jürgen Klopp op te volgen.

Boskamp kan het Slot moeilijk kwalijk nemen dat hij de stap naar Liverpool wil maken. “Hij heeft ons heerlijke jaren geschonken”, zegt de analist in gesprek met Het Belang van Limburg. “Als een van de grootste clubs ter wereld komt aankloppen, dan mag je die kans niet laten liggen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“De clubs zijn nu aan het onderhandelen en ik verwacht dat ze er wel uit gaan komen. Mijn supportershart vindt het waardeloos, maar anderzijds gun ik het Arne dubbel en dik. Ik ben vooral benieuwd wie ze in zijn plaats gaan halen.”

Het Belgisch dagblad vraagt Boskamp vervolgens of Hein Vanhaezebrouck, die na dit seizoen vertrekt bij KAA Gent, en Mark van Bommel (Royal Antwerp FC) geschikte kandidaten zijn.

“Hein Vanhaezebrouck alleszins niet”, reageert Boskamp. “Ze willen een Nederlander. Van Bommel zou kunnen, maar die ligt volgens mij nog onder contract bij Antwerp.”

Hoewel Boskamp er zeker van is dat Feyenoord een Nederlandse trainer wil aanstellen als opvolger van Slot, heeft hij wel de naam van een Deense trainer horen rondzingen. “De enige buitenlandse naam die circuleert is Brian Priske, die met Sparta Praag op weg is naar zijn tweede titel op rij in Tsjechië.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen Mourinho? jammer!

HAHA nee grapje, ik ben echt benieuwd wie het gaat worden!

29 april 2024 om 16:07

Ik hoop zo erg dat marca een keer niet liegt. Ze beweren dat Dick Schreuder nummer 1 staat. Ik heb op dit moment alleen twee Nederlandse trainers hoog zitten na Slot en ETH en dat zijn. Schreuder en Oosting.

29 april 2024 om 16:31

Hoe doet hij het in Spanje eigenlijk & wilt hij daar weg?

29 april 2024 om 18:23

Ik zou Wiegman en Bosz er nog aan toevoegen, maar dat is het wel zo ongeveer.

30 april 2024 om 11:23

@SoJermaine, hij staat eerste in de 3de divisie, maar volgens mij zat er ook een investeerder op de club waardoor ze wat vermogender werden afgelopen seizoen.

Hein Vanhaezebrouck dat is me nog eens een naam eerlijk gezegd. Kan me herinneren uit zijn 1e periode bij AA Gent dat hij echt weergaloos voetbal liet zijn met dat team 2 seizoenen op rij. De jaren erna is er aardig de klad erin gekomen. Weet niet of die nog dat in zich zou hebben als toendertijd maar anders zou dit van mij meteen aangesteld mogen worden.

29 april 2024 om 16:26

Zijn 2e periode is ook geen ramp geweest, al was het over de hele lijn wel wat te mager. Hij heeft Gent wel weer recht getrokken uit een moeilijke periode.

Tactisch een zeer sterke coach, alleen heeft hij een heel moeilijk karakter. Bijna elke week kritiek op de scheidsrechter (dit seizoen hebben ze hem daar ook wel veel redenen voor gegeven) en regelmatig ook kritiek op het eigen bestuur. Op dat vlak heeft hij wel wat Mourinho trekken, als het slecht gaat dan is het iedereen zijn schuld behalve die van hem.



Roger Schmidt. Hij kent het Ned. voetbal en de spelers van Feyenoord. Staat voor aantrekkelijk voetbal. Geef hem niet de vrije hand wat aankopen betreft
De trainer van NEC of inderdaad Ron Jansjammer dat Feyenoord te weinig veryrouwen in John de Wolf heeft. Hij was hoofdtrainer en werd assistent van Slot. Ik zou hem doorschuiven, weinig mutaties zo

29 april 2024 om 16:13

Schmidt heeft bij zijn laatste 2 clubs niet echt flitsend voetbal gespeeld en is zelfs voor aardig wat van zijn eigen spelers onnavolgbaar. Meijer schijnt tactisch sterk te zijn maar kent de wetten van topvoetbal (nog) niet en Jans is bepaald geen moderne trainer die bekend staat om zijn flitsende aanvallende voetbal. Ik mis logica in je profielschets

29 april 2024 om 16:15

Nou Jans is toch ook weer geen verdedigende trainer? Volgens mij is die met zijn ervaring prima in staat om op het aanvallende voetbal van Slot voort te borduren

29 april 2024 om 17:10

John de Wolf heeft meermaals aangegeven absoluut geen hoofdtrainer te willen worden.

Jammer dat ze dan weer een Nederlander willen. Krijg je een beetje hetzelfde als Ajax. Matige coaches aanstellen omdat ze Nederlander zijn. Zij kiezen nu (zoals het lijkt) voor Potter. Ik had ook graag gezien dat Feyenoord dat zou doen.

29 april 2024 om 17:08

Buitenlandse trainers kiezen nu eenmaal ook zelf niet zo snel voor de ED. En als ze deze dan kiezen, dan is het eerder voor een Ajax of PSV.

29 april 2024 om 17:14

Als je kijk naar de prestaties van afgelopen jaren, denk ik dat voor behoorlijk wat buitenlandse trainers Feyenoord wel degelijk een leuke optie is

29 april 2024 om 17:15

Zijn echt voldoende buitenlandse trainers die Feyenoord zouden kiezen hoor. Kijk naar die coach van Bodo bijv. Voor hem is Feyenoord gewoon een mooie stap.

Er zijn weinig goede Nederlandse trainers in het algemeen, en je raakt nu eentje kwijt aan Liverpool. Veel plezier ermee.

Ik zou Sarri wel een stunt vinden

Is Ruud van Nistelrooy geen leuke optie ? Ik vond hem best goed bij psv vorig jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren