PSV zal zich niet ‘keihard opstellen’ richting geïnteresseerden voor Ihattaren

Zaterdag, 24 juli 2021 om 08:26

PSV en Mohamed Ihattaren koersen af op een zomers afscheid van elkaar. De negentienjarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler heeft nog een contract tot medio 2022, is voorlopig niet van plan die verbintenis te verlengen en dreigt daardoor over een jaar transfervrij te vertrekken. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV zich daarom ‘niet keihard’ zal opstellen richting geïnteresseerde clubs, al loopt het nog niet storm qua interesse.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Zie jij Mohamed Ihattaren deze zomer in Nederland blijven?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

218 reacties (laatste reactie door tinus45)

Ajax kom op, doe bod. 4 miljoen om een jeugd international te kopen die zich 100% wil gaan revancheren op PSV.

24 juli 2021 om 08:40

Waarom zal hij naar Ajax gaan? Die jongen zal 100% op de bank belanden. Op rechts heb je berghuis, Antony en neres. Zelfs als neres weggaat heb je betere spelers voor je. Ook op 10 heb je kudus en Klaassen. Ihattaren moet naar een club waar hij 100% aan voetballen toekomt en dat is Ajax niet. Van de bank van psv naar Ajax schiet je niks mee op.

24 juli 2021 om 10:07

Al Mo slim is, gaat hij naar Ajax en laat hij zich een jaar verhuren. Met Ajax op je CV haal je financieel er meer uit in de toekomst.

24 juli 2021 om 10:09

Kom op zeg. Als Mo slim is doet die dat juist niet. Die jongen hoort bij een club waar die elke wedstrijd speelt. Financieel moet op de 2de plek komen en speeltijd op de eerste plek.

24 juli 2021 om 10:17

Arsenal heeft gelijk. Deze jongen heeft juist vertrouwen nodig en niet een verhuur. Toch wel vreemd dat dit zo gelopen is. Voor elke club blijft de vraag een beetje hangen of hij wel genoeg is of dat hij er met de pet naar heeft gegooid door alle omstandigheden.

24 juli 2021 om 10:29

Thamike: goed omschreven inderdaad. Het is een lastige kwestie om van buitenaf te beoordelen als club. Desalniettemin weet ik 1 ding zeker: vlieguren maken, elke week(of 2x per week) spelen, en niet schipperen tussen bank en basis.

24 juli 2021 om 12:26

Maar de clubs waar Ihattaren verzekerd is van een basisplaats, vallen onder de Nederlandse top. Ik denk niet dat Ihattaren naar die clubs wil.

24 juli 2021 om 08:41

Maar waar moet deze jongen in hemelsnaam gaan spelen bij ons? Op zijn posities (10 en rechtsbuiten) is de concurrentie bij Ajax zo mogelijk nog groter dan bij PSV, met Kudus, Klaassen, Berghuis, Antony (en Neres) zijn beide posities al zeer sterk dubbel bezet.. Nee, Ihatarren gaat natuurlijk nooit naar Amsterdam vertrekken, zo stom zal hij zelf ook niet zijn. Feyenoord of wellicht AZ zou een poging kunnen wagen, maar ik betwijfel of Mo dat ziet zitten. Anders zal het een middenmoter in Frankrijk, Spanje of Italië moeten worden voor hem gok ik, ben benieuwd welke clubs er gaan toehappen.

24 juli 2021 om 08:46

@Sanderk91 Het is zeker vol, maar verwacht dat Neres nog zal vertrekken. Kudus zal verwacht ik meer voor 6 in aanmerking komen, dan heb je Klaassen en Ihattaren voor 6. Kans is ook aanwezig - althans hoe serieus Televaag is - dat Alvarez gaat. Klaassen zou dan weer naar achteren gaan.

24 juli 2021 om 08:51

O ja, zou ook goed zijn om spelers als Ekkelenkamp en Labyad weg te doen. Check hoeveel minuten die jongens gemaakt hebben. Dus genoeg speeltijd.

24 juli 2021 om 09:04

Verschil is wel dat Labyad zich ondergeschikt maakt aan de groep en niet wekelijks met een zuur smoel op de bank zit.

Er zullen wel weer honderd excuses komen waarom die jongen zo doet maar als club heb je er geen reet aan. Zal beperkte minuten maken en heeft een negatieve invloed op de groep. Lekker daar laten dus.

24 juli 2021 om 09:32

@orgineel verschil is wel dat als Ihattaren op de bank zit is dat omdat er echt betere spelers spelen zoals Anthony, Berghuis, Klaassen en niet achter spelers staan als Thomas, Mauro jr. Verder verschil dat er een warme trainer is en niet een narcist die alles doet om die speler zijn zelfvertrouwen kapot te maken. Hoe gestoord is het dat hij voor Gala zijn eigen speler naar beneden spreekt ipv motiveren.

24 juli 2021 om 09:42

@mrkrillin ik ben bang dat EtH Klaassen ook nog steeds ziet als een optie voor de 6 als Alvarez verkocht wordt. Want afgelopen seizoen heeft wel bewezen dat Klaassen niet meer dan redelijk op de 6 kan spelen, terwijl hij op 10 elke keer beslissend is. Zijn timing in the box is goud waard. Op 6 mist hij bepaalde kwaliteiten.

24 juli 2021 om 09:43

Ik betwijfel of het voor Ihattaren uitmaakt dat hij dan voor betere spelers op de bank zit. Hij wil gewoon spelen en ik geef hem gelijk daarin. Dus naar Ajax gaan, zou niet goed voor hem zijn.

24 juli 2021 om 09:46

Jammer dat Feijenoord geen cent te makken heeft en vraag me af of Mo op Feijenoord zit te wachten. Voor hem en Feijenoord zou het een goede stap kunnen zijn.

24 juli 2021 om 09:55

"maar waar moet deze jongen in hemelsnaam gaan spelen bij ons? Op zijn posities (10 en rechtsbuiten) is de concurrentie bij Ajax zo mogelijk nog groter dan bij Psv". . Je kijkt uitsluitend naar posities en vergelijkt uitsluitend op basis van posities, terwijl je voor een vergelijking in mijn optiek zou moeten kijken naar het type speler dat Ihattaren is. Hij is een creatieve middenvelder en daarvan heeft Ajax er in de persoon van Kudus zeggen en schrijven éã©n in de selectie. En éã©n die wel erg vaak geblesseerd is. Het probleem is dat er te veel en te vaak wordt gedacht in de vorm van een basisplaats en dat is bij de huidige voetbalkalender niet heel erg reã«el. Het gaat erom of Ihattaren voldoende aan spelen zou kunnen toekomen en niet of hij iedere week speelt. Dat zal sowieso niet het geval zijn ongeacht naar welke club of competitie hij gaat. Ik denk dat hij bij Ajax voldoende aan spelen zou toekomen omdat hij daar de vaardigheden en potentie voor heeft. Het moet wel heel gek lopen voordat Ajax en Ten Hag een speler met zijn mogelijkheden links zouden laten liggen. Je moet je ook niet teveel richten op het vandaag en morgen. Dat heeft ook geen enkele zin bij een club waar het spelersverloop zo groot is als bij Ajax en vrijwel ieder jaar een andere selectie staat. Het lijkt erop dat Ekkelenkamp Ajax gaat verlaten. Dat is een echte tien en ik zou het helemaal niet raar vinden als de club daar een tien als Ihattaren voor terug zou halen. Natuurlijk is het de vraag of Ihattaren dat zelf wil, maar ik denk dat hij wel is over te halen door een trainer als Ten Hag, die wat flexibeler is dan Schmidt.

24 juli 2021 om 10:37

Helemaal eens DolorAsinum, Natuurlijk speelt Klaasen lekker op 10, maar er zijn genoeg wedstrijden dat je daar een creatieve speler wilt hebben staan. En daar heeft Ajax alleen Kudus voor. En welk niveau die heeft is ook nog altijd maar afwachten. Bovendien mogen we echt nog wat op de transfermarkt verwachten. Dus hoe het team er straks uit ziet is maar afwachten. Kortom, ik zie echt wel kansen voor Ihattaren. Maar goed, ik snap ook als er door een van de partijen een andere keuze gemaakt wordt.

24 juli 2021 om 10:37

Op 10 kan hij toch spelen? Ik vind Kudus geweldig als hij speelt, maar hij speelt ook heel vaak niet. Klaassen kan uitstekend op de positie van Alvarez spelen. Als Mo zijn niveau haalt, zie ik hem echt wel in de basis staan.

24 juli 2021 om 10:52

@DolorAsinum, helemaal juist. Je hebt niet 11, maar zeker 15 basisspelers nodig en het liefst back up van bepaalde types. Kudus heeft geen vervanger en Ajax kwam eigenlijk gelijk in de knel toen hij weg viel. Mooi als daar Ihattaren dat gat kan en wil opvullen. Kan omdat hij wel echt dynamischer zal moeten worden/spelen en wil omdat hij de concurrentie strijd aan zal moeten gaan. En dan met name of hij Ajax A of Ajax B zal zijn. Ajax A dat is nummer 1 op je positie in de top wedstrijden. Ajax B is een basisplek in de mindere wedstrijden en in topwedstrijden bij blessures.

24 juli 2021 om 14:41

Waarom zou Neres vertrekken? Dat hoor ik al twee jaar.

24 juli 2021 om 08:47

Waarom zou Ajax 4 miljoen betalen voor hem? Reservespeler bij PSV die volgende zomer gratis weg kan.
Daarbij zie ik hem niet direct een basisplaats veroveren.
Hij heeft wel de potentie om basisspeler te worden, ik zie in hem meer rek dan in Klaassen, maar ik denk dat Mo direct wil gaan spelen.

24 juli 2021 om 08:53

@remcob Zou hem een goed plan schetsen. Ruimte maken door jongens als Labyad, Neres en Ekkelenkamp verkopen. Een Anthony verwacht ik na komend seizoen weg. Gravenberch ook waardoor Kudus meer op 6 zal richten. Je haalt potentiele basiskracht binnen. Beloven veel minuten en volgend seizoen kans op basis plek.

24 juli 2021 om 09:04

Ik vind dat als je Ihatarran zou hebben, je meer creativiteit heb dan Klaassen. Dat zou van pas kunnen komen bij tegenstanders die erg compact spelen. Hij zou dan ook niet alles spelen, maar garantie op speeltijd denk ik wel.

24 juli 2021 om 09:49

Probleem bij Ajax is diepgang. Klaassen heeft dat wel, Mo niet.

24 juli 2021 om 13:21

@MrKrillin, ik snap je verhaal helemaal, maar zelfs in dat verhaal is het toch veel logischer om hem volgend jaar gratis op te pikken. Het is namelijk nog maar de vraag of het lukt om Labyad, Ekkelenkamp en Neres allemaal te verkopen.

Dat Mo een potentiële basisspeler is ben ik helemaal met je eens, maar eerder volgend seizoen dan nu. Eventueel in de winter oppikken om hem een half jaartje te laten wennen zou ook een betere keuze zijn dan PSV nu 4 miljoen te schenken.

24 juli 2021 om 09:02

Hij kan eerder naar Feyenoord vertrekken. Dat zou pas een stunt zijn.
Deze jongen kan Feyenoord echt sterker maken.

24 juli 2021 om 09:07

@adiboy maar Feyenoord kan deze jongen niet sterker maken. Wat gaat hij leren op het veld met Kocku, Toornstra, Fer, Bannis en dat dravertje op rechtsback. Te veel druk komt dan op zijn schouders. Berghuis werd er gek van! Bij Ajax veel ervaren spelers om zich heen. Kan jaartje in luwte werken en volgend seizoen staan.

24 juli 2021 om 09:53

Bij Feyenoord krijgt hij het vertrouwen en vertrouwen doet veel met een speler. Hij zal daar niet na elke mindere wedstrijd op de bank worden gezet. Slot heeft bij AZ ook talenten beter gemaakt zonder veel ervaring ik het team te hebben

24 juli 2021 om 09:54

Over obsessief en door een gekleurde bril reageren gesproken. Pff sommige mensen komen nog net niet klaar als het over hun clubje gaat haha. Hoe weetje dat Berghuis gek werd van die druk? En hoe weet je dat Mo ook niet kan, die droeg in het eerste seizoen dat hij speelde ook een paar wedstrijden geheel Psv. Zoveel loze aannames. Je spreekt ook behoorlijk respectloos over spelers/trainers. "Dat dravertje", "narcist van een trainer". Wat een engnek hey, doe je dit allemaal vanuit je Ajaxpyjama?

24 juli 2021 om 09:58

@GluubstetTJ ik vind dat hij gelijk heeft. Schmidt doet gewoon heel lullig tegen Ihattaren en dat voor een volwassen man. Vorig jaar beschuldigde hij de KNVB en de scheidsrechters ook van van alles omdat hij liep te prutsen bij PSV. Dan vind ik engnek en narcist nest accurate termen

24 juli 2021 om 09:59

Ihattaren heeft ook spelers nodig die hem ‘ondersteunen’. Bij Feyenoord loopt niemand rond die die rol zou vervullen. Niet iemand waar Mo van onder de indruk raakt

24 juli 2021 om 10:02

Japie, we weten allemaal wat jij ervan vindt. Bespaar me alsjeblieft je zoveelste pleidooi over demoon Schmidt en engelenkind Mo. Nogal veel praatjes en meningen voor iemand die niet bovenop de spelersgroep is. Zoals Mrkrillin ook doet: alleen maar aannames.

24 juli 2021 om 10:03

@GluubsterTJ Jij hebt ook nogal veel praatjes over een Mo terwijl je niet dagelijks met hem op het trainingsveld staat

24 juli 2021 om 10:04

Berghuis is toch jarenlang prima ondersteunt geweest. Zelfs zo goed dat hij met regelmaat MvP werd. Bijna even goede cijfers als Tadic. Dat is best knap toch, voor een ploeg die hem niet zou kunnen "ondersteunen".

24 juli 2021 om 10:05

@thucan toch kan Mo met zijn creativiteit Feyenoord naar een hoger niveau tillen

24 juli 2021 om 10:07

Nee Japie, dat heb ik niet. Leer lezen aub. Bovendien reageer ik niet 500x per week op dezelfde onderwerpen, met dezelfde reacties. Ook wel heel kinderachtig: je hebt veel praatjes, nee jij hebt veel praatjes!! Boehoe. Zit ik hier met een volwassen man te discussieren of?!

24 juli 2021 om 10:11

Over volwassen gesproken, Iemand verwijten op basis van aannames uitspreken te doen en dan zelf precies hetzelfde doen. Kan je reacties vaak waarderen maar hier zie ik duidelijk een gevalletje pot verwijt de ketel.

24 juli 2021 om 10:16

Das hypocriet, dat heeft niks met volwassen zijn te maken. Hypocriet zijn we allemaal elke dag. Dus daar ben ik geen uitzondering in. Goede toevoegende reactie met goede onderbouwing mbt het onderwerp ook. Ik kan jouw reacties zelden waarderen, evenals veel andere is te zien aan je balkje. Bovendien vallen mijn aannames wel mee. Of mis ik iets?

24 juli 2021 om 10:54

@japie, ik weet niet of jij donderdag Feyenoord gekeken hebt, maar als Mo dit gezien heeft dan kun je je afvragen waarom hij naar Feyenoord zou gaan. Bij dit team is er meer nodig dan 1 creatieve middenvelder. Daarbij ga je dan een langdurig contract aan bij een subtopper. Dan kun je nog beter een jaar op de bank zitten en dan volgend jaar kijken wat de mogelijkheden zijn. Hoeveel spelers van Feyenoord breken vanuit Feyenoord nu echt door. Dat zijn er niet veel.

24 juli 2021 om 11:04

@Sir Paul, een groen balkje krijg je door veel reacties te plaatsen en die hoeven niet slijmend te zijn, zoals jij het noemt. Het aantal duimpjes dat je krijgt bepaalt niet je aantal punten.

24 juli 2021 om 11:58

@gluubsterTJ "vanuit je Ajax pyjama" ja en natuurlijk Ajax boxershort, Ajax sokken en Ajax horloge! "respectloos over trainer" Maar hij gedraagt zich toch als een narcist. Te veel voorbeelden om hier te benoemen. Wat een volwassen persoon verwacht je meer. Verder heb ik over de persoon. Heb ook vaak gezegd, dat ik dit seizoen meer van hem verwacht. Tijd nodig om zijn team te vormen. "Berghuis prima ondersteunt" Zijn cijfers bestaan ook groot deel uit penalties en vrije trappen. Maar ik zag hem vaak gefrustreerd met matige spelers om hem heen. Is toch gewoon een contstatering. Iedereen weet dat Feyenoord tijd nodig heeft om door te selecteren. Te veel matige spelers. Basis begint te komen met Bijlow, Geertruide, Senesi, Haps, Sinestera en Alireza. Goede spelers en er omheen zal nog kwaliteit gehaald moeten worden.

24 juli 2021 om 12:48

Ik zou de definitie van narcist eerst eens fatsoenlijk opzoeken alvorens je met dit soort aantijgingen komt. Want ik zie in Schmidt weinig van een narcist. "zijn cijfers bestaan ook groot deel uit penalties en vrije trappen." Neem mij niet kwalijk, ik wist niet dat deze niet meetelde, dan mogen we helemaal in onze handjes knijpen met de 5e plek en jullie het kampioenschap. Vrije trappen en pingels mogen nemen is toch een perfect voorbeeld van een team dat op die betreffende persoon is afgesteld? Haha, je geeft je punt niet echt kracht bij zo.Dat dravertje reken je wel op 1 wedstrijd af, Alireza moet eerst nog maar eens aantonen een versterking te zijn."Daarom heen zal nog kwaliteit gehaald moeten worden". In de vorm van Mo dus... Voila, cirkeltje rond😉.

24 juli 2021 om 09:20

Ik snap je logica, maar vraag me af of hij van toegevoegde waarde is en of hij jeugd in de weg gaat lopen. Ik lees in reacties dat Feyenoord het moet proberen. Laten ze aub die Kokcu verkopen en Ihattaren halen, dan krijgt elftal meteen een boost.

24 juli 2021 om 09:34

@JWD81 Welke jeugd? Zie liever ruimte gemaakt worden voor hem door Labyad, Neres (toe aan nieuwe uitdaging) en Ekkelenkamp te verkopen.

24 juli 2021 om 14:04

Alleen kan je die niet zo makkelijk verkopen. Net als PSV met Doan, Guti, Mauro, Thomas, Sadilek en Bruma.

24 juli 2021 om 09:51

Zou wel heel triest zijn en dan Bergwijn er ook nog bij zeker. Bah. Van mij mag Ihattaren best weg, maar dan wel naar het buitenland. De situatie is nu eenmaal zoals die is en ik begrijp beide partijen denk ik wel. Mo is in de positie dat hij wil spelen, maar Gotze is op dit moment beter en Madueke en Gakpo zijn beter op de flanken. Dat hij het dan niet als andere wisselspelers op kan brengen om heel gemotiveerd te blijven snap ik wel. Ihattaren is van een ander kaliber dan een Thomas met al het respect. Misschien is het daarom toch het beste om uit elkaar te gaan. Een seizoen ingaan met een speler op de bank die graag wil spelen en dat misschien ook wel verdiend is niet goed voor het groepsgevoel.

Waarom probeert Feyenoord dit niet gewoon?

24 juli 2021 om 08:51

Ik zat ook al te denken aan mijn club Az.
Waarom niet een keer zo'n speler halen voor 4 a 5 miljoen.
Ik weet zeker dat deze jongen een succes gaat worden bij ons en zo zijn carrière een boost kan geven.

24 juli 2021 om 10:11

Niet eens zo heel onlogisch. Az heeft veel verkocht en kan wel weer kwaliteit gebruiken. Dan krijg je meteen een heel mooi middenveld

24 juli 2021 om 10:28

Precies, maar waarom kunnen wij dit wél bedenken en de beleidsbepalers niet vraag ik mij dan altijd af.
Voor 5 miljoen, dat Az zeker wel heeft liggen, haal je een prima speler.
Az moet het eens in een hoger segment zoeken wat spelers betreft om die echte aansluiting te pakken.

24 juli 2021 om 10:42

Denk alleen niet dat PSV deze speler voor zo'n bedrag verkoopt aan een binnenlandse club. AZ zou een goede club voor hem zijn, want de kans op speelminuten is daar gewoon groot.

Toch lijkt mij het beste om gewoon zijn best te blijven doen bij PSV en zijn contract te verlengen maar dat zie ik helaas niet meer gebeuren.

24 juli 2021 om 11:02

@tinus: succes bij AZ is mogelijk. Carrière boost geven: twijfelachtig. Alle spelers die AZ verlaten voor een hoger niveau falen.

24 juli 2021 om 12:27

Bij AZ vind ik 'm ook wel passen, maar ik denk niet dat hij een dergelijke stap wil maken. Die gaat naar het buitenland, ben ik bang. Dan kun je 'm in deze fase van z'n carriere eigenlijk wel afschrijven.

24 juli 2021 om 13:31

Ihattaren is een trotse jongen, die gaat niet de stap omlaag maken naar AZ of Feyenoord. En als hij dat wel zou willen, dan denk ik dat hij geen 4 of 5 jarig contract zal tekenen (of met relatief lage afkoopsom), wat voor deze clubs wel nodig is om de transfersom te kunnen verantwoorden. Dat is de reden dat ik het niet zie gebeuren.

Daarbij kan hij bij Ajax makkelijker zijn gram halen op PSV dan bij de andere clubs. Ajax heeft de mogelijkheid om PSV af te troeven in de titelstrijd (sterker nog, ze zijn de te kloppen ploeg). AZ en Feyenoord moeten hopen op plek 3, maar zelfs dat zou een goede prestatie zijn.

24 juli 2021 om 13:58

Ik volg je verhaal Remcob, echter is er bij Ajax al helemaal geen plaats voor hem ofwel uitzicht op speeltijd.

24 juli 2021 om 08:56

Omdat Feyenoord geen geld heeft?

24 juli 2021 om 09:02

Omdat Ittaheren misschien wel op niveau wil blijven spelen? Niet om flauw te doen, maar dan gaat hij er gewoon op achteruit.

24 juli 2021 om 09:07

Er op achteruit gaan is ook maar relatief. Bij psv komt hij niet aan de bak en bij Fey gaan ze met frisse zin met hem aan de gang en gaat hij zeker kansen krijgen. Wil je spelen bij een grote club of wil je op de bank zitten bij een grote club?

24 juli 2021 om 09:12

'op niveau', klinkt net alsof ie bij Willem 2 gaat ballen dan. Bij Feyenoord komt ie in een aanvallend team terecht, met een erg goede coach en een schitterend team+achterban. Gaan strijden om plek 3, en hopelijk nog wat meer binnen een jaar of 3. Feyenoord wordt op VZ weggeschreven als een of andere hopeloze club zonder enige kans op succes, enorm overdreven vind ik dat. Ik durf te wedden dat iedereen over 1 a 2 jaar heel anders over Feyenoord praat.

24 juli 2021 om 09:31

Als je nooit aan spelen toekomt ga je er bij een transfer inderdaad qua club op achteruit. En op niveau? Of je nou 2e of 4e wordt in de Eredivisie, oh wat een verschil. Doe niet zo flauw.

24 juli 2021 om 09:33

@AAd, je schrijft het alsof je zelf als belangenbehartiger, Ihatarran moet binnenhalen ;-)

24 juli 2021 om 09:39

Feijenoord gaat denk ik niet meedoen om plek 3, AZ en Vitesse gaan om 3 en 4 spelen is mijn verwachting.

24 juli 2021 om 09:49

Hey Jaakke, goedemorgen! Vind je half 10 s ochtends niet een beetje vroeg om aan de borrel te zitten? Ik ben oprecht heel erg benieuwd naar jouw onderbouwing op basis waarvan jij verwacht dat AZ en Vitesse om plaats 3 en 4 gaan spelen.

24 juli 2021 om 09:51

AZ moet wel ff wat vervangers halen voor de vertrokken sterren.

24 juli 2021 om 10:13

Misschien is dat gebaseerd op de selecties van genoemde clubs? Of vind je selectie van Feyenoord beter? Ik niet, helaas

24 juli 2021 om 10:38

Leg de selecties dan maar eens naast elkaar en bepaal voor de 11 posities wie van de 3 de beste spelers heeft. Ben zeer benieuwd

24 juli 2021 om 11:46

Dit is gewoon provoceren wat je doet. AZ verliest onder meer Stengs, Svensson, Koopmeiners en Boadu en Vitesse draaide vorig jaar compleet op Tanane, Bazoer en Pasveer. Ja, bij Feyenoord moet er veel gebeuren maar als je de teams van AZ en Vitesse oprecht sterker vind momenteel dan ben je toch aardig van het padje.

24 juli 2021 om 12:02

@jaakke volgens mij leef jij nog een seizoen geleden, toen AZ spelers had als Bizot, Svenson, Stengs, Koopmeiners en Boadu en waren door covid 2e geworden. Ook een Vitesse met Tananne en Bazoer. Ff wake up call. Svensson, Stengs en Boadu zijn (zo goed als) weg. Bizot, Wijndal en Koopmeiners willen weg. Vitesse verliest ook 3 of 4 basisspelers. Feyenoord heeft een goede kern met Bijlow, Geertruide, Senesi, Malacia, Sinesstera en hebben Alireza aangetrokken. Hoe kan je verwachten dat Feyenoord - die betere spelers heeft - lager gaat eindigen. O ja, ook de behoudende coach Advocaat is weg.

24 juli 2021 om 13:35

Qua spelersmateriaal vind ik Feyenoord op dit moment beter. Als ik kijk naar het spel in de voorbereiding, dan vind ik Feyenoord minder. De kern van Feyenoord is prima, maar er ontbreekt elke vorm van creativiteit. Zelfs in de voorronde van de Conference League wisten ze tegen een veredeld amateurelftal amper iets te creëren. Dat baart me wel zorgen. De kern die je noemt kan alleen functioneren als er creativiteit bij komt, want anders is het stabiel maar verder niks.

24 juli 2021 om 14:01

@aad, leuk.. Maar dat zeggen mensen al tientallen jaren over Feyenoord. De club van de 'potentie'... puntje bij paaltje glijden ze steeds verder af en is er geen enkele reden om aan te nemen dat "het er over 1 a 2 jaar heel anders uit gaat zien"

25 juli 2021 om 14:14

Welke "sterren" zijn er tot op heden vertrokken dan, ervan uitgaande dat Stengs geen ster is omdaf hij door niemand merf als dusdanig gezien word?
Je doelt uiteraard op het mogelijke vertrek van Boadu, Koopmeiners en Wijndal.
Die gaan boven op de 15 van Stengs gewoon zorgen voor een totaal bedrag van 60 miljoen + reken maar dat Az daar for sure wst knaps voor terug gaat halen.
Misschien o.a. eens bij Feyenoord aankloppen voor Malacia

24 juli 2021 om 08:57

Andere prioriteiten,maar ze zullen hem zeker willen. Misschien kunnen ze een dealtje met hem maken dat hij in de winter komt. Lekker goedkoop.

24 juli 2021 om 09:37

Alsjeblieft laat dit gebeuren. Als Slot deze jongen weer aan de praat krijgt dan heb je een geweldige speler die waarde vertegenwoordigd. Ik denk dat het enige wat deze jongen nodig heeft wat vertrouwen is en dat zal hij bij Feyenoord zeker krijgen

24 juli 2021 om 10:57

Maar als jij afgelopen donderdag gekeken hebt, heb je dan het gevoel dat je als speler graag naar Feyenoord wil ? Er zit zo weinig kwaliteit in dit team.

24 juli 2021 om 11:04

Dan zit ie iig niet op de bank ....

24 juli 2021 om 11:34

@Janssen ik snap je punt wel maar bij Feyenoord is hij wel meteen de grote man en iemand als Ihattaren kan er wel voor zorgen dat Feyenoord derde wordt

24 juli 2021 om 12:04

@Njfromvol een Kocku zit ook paar jaar niet op de bank, is hij bij Feyenoord beter geworden? Was bijna even groot talent in de jeugd als Ihattaren. Dit is niet lullig ofzo maar oprechte vraag.

24 juli 2021 om 15:50

Gaat niet gebeuren. Feyenoord heeft het geld voor de transfersom en het salaris niet.

24 juli 2021 om 09:48

Dat zal voor beide partijen natuurlijk een uitkomst bieden. Ik snap het sentiment “een stap terug doen” niet zo goed. Na wat Ihattaren heeft laten zien afgelopen seizoen. Bij Feyenoord is hij gegarandeerd van en basisplek en zal hij meteen een belangrijke speler zijn en door het legioen op handen gedragen worden (mits hij een goede inzet toont). In slot zie ik ook een trainer die deze jongen weer aan het voetballen zal krijgen. Mocht hij zijn oude niveau weer halen dan kan hij daarna weer een mooie transfer maken. Zal bij Feyenoord natuurlijk direct creativiteit toevoegen. Ik zou het graag zien gebeuren! Vraag me wel af of hij betaalbaar is voor Feyenoord.

24 juli 2021 om 09:55

Die jongen is afgetrainder dan ooit dus aan zijn inzet zal het niet liggen. Vorig jaar was zijn inzet minder maar hij had net zijn vader verloren. Ik vind dat hij het nog snel heeft opgepakt want dat is echt niet niks

24 juli 2021 om 10:11

Dan moet hij maar naar Feyenoord komen

24 juli 2021 om 14:07

Een belangrijk punt is dat hij meer dan 5! keer zich heeft afgemeld voor een wedstrijd omdat hij 'ziek' was. Flikt hij bij het Legioen hetzelfde als dat hij bij PSV doet is het snel afgelopen met hem hoor.

24 juli 2021 om 10:54

Met een creatieve overname, bijvoorbeeld met een doorverkooppercentage van 50 procent, is dit een win - win voor 3 partijen ....

24 juli 2021 om 15:42

De transfersom zal miljoenen euro's bedragen, het salaris ook. Het is dus geen kwestie van proberen, je moet echt zeker zijn van je zaak.

Schij uit. Gewoon 10 miljoen vragen. En komt er niemand dan kan hij er mooi bijblijven. Kan vast zijn waarde nog hebben. En wie weet tekent hij nog bij ook nog.

24 juli 2021 om 08:49

@cuco geef het op, die jongen tekent niet bij. Schmidt geeft liever voorkeur aan dravers als vertessen en thomas. Ook voor de wedstrijd tegen gala uit het niets moest schmidt weer Ihattaren naar beneden praten, uit het niets. Kranten schreven positief dat die jongen fit is en die narcist moet weer die jongen afkraken. Weg motivatie.

24 juli 2021 om 08:54

Toen Thomas erin kwam was het 3-1 tegen Galatasaray. Dan heb je niet de creativiteit van mo nodig. Ik durf te wedden dat als het 0-0 was geweest dat hij er wel in was gekomen. En je vergelijking met Vertessen slaat nergens op want die speelt op een andere positie. Hij concurreert met gotze en we hebben kunnen zien hoe goed die is.

24 juli 2021 om 08:58

Grappig dat mensen constant zitten te zeiken dat Mo niet speelt. Ze speelde gala helemaal weg met 5-1, dan wordt het duidelijk dat je Mo niet nodig hebt. Je komt nu aan met Vertessen die op een andere positie speelt. Als psv niet wist te winnen was het logisch dat er vraag naar is maar dat is dus niet het geval. Beide spelers speelden geweldig op de plekken van Mo.

24 juli 2021 om 09:04

Galatasaray in verval, een heel belangrijke nuance.

24 juli 2021 om 09:15

Dus? Dan wordt er toch alsnog gewoon gewonnen met 5-1 waarom dat gezeik om Mo? Dit is voor mij de reden dat PSV hem snel moet weg doen, die jongen zorgt voor zo veel onrust en aandacht om hem heen, lijkt me niet optimaal voor de groep.

24 juli 2021 om 09:28

@MrKrillin Los van de wissels, je moet misschien het daadwerkelijke interview terugkijken en niet de eerste beste artikel geloven, voordat je iemand een narcist noemt. Schmidt was behoorlijk positief over Mo en zei ook dat zijn tijd zeker zou komen. Je bent nu een Japie aan het doen, eentje is meer dan genoeg .

24 juli 2021 om 09:32

Kan hij zelf niet zo heel veel aan doen op dit moment he. Hij geeft geen interviews en is juist nu fit en is volgens mij niet vervelend.
Het is de media die zorgt voor onrust rondom mo en de supporters.
Het doet blijkbaar veel bij de supporters hoe er om gegaan word met mo en of hoe mo omgaat met PSV.
Ik vind het ook super pijnlijk, ik vind dit het grootste talent op voetbaltechnisch gebied wat ik ooit heb zien debuteren bij psv uit de jeugd. Ik ging ander half jaar lang voor hem naar het stadion niet voor de rest want die bakte er niks van. Hij heeft iets waarvan je altijd naar het puntje van je stoel schuift wanneer hij de bal krijgt.
Maar helaas is het hem niet geworden door allerlei ongelukkige omstandigheden en of mentale problemen. Dus ik snap dat het voor hem zelf maar ook voor PSV beter is om er een eind aan te maken ookal is het pijnlijk.

24 juli 2021 om 09:36

@arsenal het gaat niet eens om de basis, maar dat een beperkte voetballer als Thomas wel 20 minuten mag draven en Ihattaren hele wedstrijd moet banken. Alleen omdat de coach je niet mag.

24 juli 2021 om 09:38

@cuco10 waarom laat Schmidt hem warm lopen dan als hij weet dat hij de creativiteit van Mo niet nodig heeft? Dan is dat toch gewoon vervelend doen?

24 juli 2021 om 09:42

Japie, spelers lopen tegenwoordig de hele wedstrijd in groepjes warm. Ook als ze niet invallen. Je bent weer aan het zoeken.

24 juli 2021 om 09:48

@Boris, dat is natuurlijk niet waar. Geen enkele trainer laat voor zijn lol alle spelers zomaar warmlopen om ze daarna weer naar de bank te sturen. Als je als argument had gebruikt dat Schmidt van gedachten was veranderd, was het iets anders geweest. Maar stellen dat alle spelers de hele wedstrijd warmlopen, is onzin en dat weet jij ook.

24 juli 2021 om 09:59

Ik zie vaak zat 3 man warmlopen en dat ze daarna weer gaan zitten. Ook vaak zat dat er 3 warmlopen, daarna 3 anderen en dat er uiteindelijk maar 1 of 2 invallen.

24 juli 2021 om 09:59

(arsenal890). Helemaal eens misschien is hij wel niet zo goed als ze zogenaamde kenners hier beweren buiten een paar wedstrijdjes onder v Bommel heb ik nl ook niet zo veel gezien dat ik dacht nou dit word een topper , maar Schmidt is toch ook niet gek welke trainer zet zijn beste spelers op de bank ? Je wint met 5-1 maar het gaat alleen maar over meneer ihattaren over waarom hij niet speel maar weinig over PSV die gewoon een puike wedstrijd speelt . 5-1 dan moet je gewoon als wissel nederig zijn en je mond houden en proberen te overtuigen dat jij er ook in hoort maar de kenners zitten weer een trainer af te zeiken die gewoon keurig met 5-1 wint ongelofelijk .

24 juli 2021 om 10:07

Ik denk dat een campingelftal ook nog wel met 5-1 had kunnen winnen van het huidige Galatasaray. Schmidt eindigde vorig jaar op 16 punten van Ajax dus of hij het maximale uit zijn spelers haalt daar kan je zeker je vraagtekens bij zetten

24 juli 2021 om 10:11

Maar hij werd wel 2de en overwinterde in Europa. Dat lukte van Bommel niet met mo.

24 juli 2021 om 10:14

Een campingelftal, ja? Ik denk dat Feyenoord maximaal 0-0 had gespeeld.

24 juli 2021 om 10:36

(Japie). Camping elftal ga je nu ook dit soort grappen erbij halen reageer eens gewoon op mijn reactie dat hij niet zo goed is als zogenaamde kenners als jij denken maar daar reageer je wijselijk niet op omdat je dan je mening moet onderbouwen tav Ihattaren en dat is moeilijk , en dat psv 16 punten achterstond komt gewoon dat Ajax gewoon te goed was vorig jaar of dacht je dat het met Ihattaren beter was gegaan , hou is op hij moet presteren want ook psv is een top club bij ons en als je dat niet doet dan speel je niet heel simpel

24 juli 2021 om 11:36

@cuco10 klopt. Van Bommel streed heel het seizoen serieus mee om de titel in zijn eerste seizoen waar Schmidt in maart daar al kansloos voor was

24 juli 2021 om 11:39

@sloep01 dat bedoelde ik niet als grap. Meer om aan te geven hoe slecht dit Galatasaray wel niet is. Waarom stond PSV dan niet 16 punten voor op AZ? PSV deed het gewoon belabberd slecht, dat heeft verder weinig met Ajax te maken. Of het beter was gegaan met Ihattaren erbij weet ik nietaar slechter als 16 punten achterstand zal het ook niet geweest zijn want het kan eigenlijk niet slechter

24 juli 2021 om 11:48

Diezelfde nuance mocht echter nooit geplaatst worden toen Ajax van Juventus en Real Madrid won. Dan ben je meteen een ajax-hater.

24 juli 2021 om 11:51

Het kan eigenlijk niet slechter? Heb je gezien waar we stonden onder het laatste seizoen van van Bommel? Als ik het me goed herinner had PSV op een gegeven moment 1 keer gewonnen in een reeks van 13-14 wedstrijden, lagen we voor de winter uit Europa en was het intern zo een ongelooflijke puinhoop. Dat vond ik toch wel veel slechter. Als dat seizoen niet zou zijn afgekapt dan was PSV dat seizoen niet eens bij de top 3 geëindigd. Vorig seizoen zijn we tweede geworden, zijn we comfortabel doorgegaan in de Europa League poule en heeft het team duidelijk stappen gemaakt. Daar pakken we nu de vruchten van als je de wedstrijden tegen paok en Galatasaray. Verder is Galatasaray nog altijd beter dan een daadwerkelijk campingelftalletje uit Kosovo waar Feyenoord deze week niet eens kwaliteit genoeg had om een keer te scoren.

24 juli 2021 om 11:54

@Boris19 dat klopt maar we kennen allemaal de voorgeschiedenis tussen Schmidt en Mo. Dan wordt het wel vreemd om hen te laten warm lopen niet te laten invallen want dan weet je als coach dat alle media over je heen vallen en dat Schmidt en Ihattaren weer heel de week onderwerp van discussie zijn

24 juli 2021 om 11:56

@RomBomCu en heb je ook gezien hoeveel versterkingen Schmidt vervolgens mocht aantrekken? Alleen Sangare en Max hebben bij elkaar al meer gekost als heel de basis 11 van AZ bij elkaar opgeteld en toch kon PSV AZ maar ternauwernood achter zich laten

24 juli 2021 om 12:03

Ik heb het gezien. Sangare en max hebben samen bijna ook evenveel gekost als bruma alleen.... Schmidt heeft nu ook minder geld uitgegeven in twee seizoenen aan aankopen dan van Bommel in zijn twee seizoenen bij PSV. Zie je dus hoe ongelooflijk irrelevant het is om je blind te staren op het geld. Ik heb namelijk nog nooit een zak geld zien scoren. Japie we zullen het nooit eens worden maar wat kijk ik toch reikhalzend uit naar de dag dat Ihatarren bij Wolfsburg tekent en we klaar zijn met alle Ihattaren en Schmidt artikelen op Voetbalzone waar jij elke keer dezelfde onzin neerkalkt. Wat ga je denk je met al die vrije tijd doen die je dan overhoudt?

24 juli 2021 om 12:11

@japie eens, vorig seizoen had schmidt bijna de 2e plek verspeeld met psv door zijn starre houding. Speelde 4222 terwijl niet past. Nu speelt hij 4231 na veel kritiek en spel is opeens heel goed. Extreem wisselen in het begin en wat leverde dat op, een selectie die minst fit was van de eredivisie. Het team straalde amper plezier uit. Vasthouden aan blok op het middenveld. Kinderachtig oorlogjes uitvechten en scheidsrechters beschuldigen. Maakt verder niet uit, deze schmidt aanbidders hier blijven hem blind verdedigen.

24 juli 2021 om 18:11

@RomBonCu en zo ben ik blij als Schmidt wordt ontslagen en weer weg is uit Nederland want ik vind hem alles behalve een sieraad voor het Nederlandse voetbal

24 juli 2021 om 18:12

@MrKrillin mee eens! wat wij vorig jaar al zagen als neutrale supporters ziet een gediplomeerd coach zelf niet. Ik ben ook geen fan van deze man. Zijn gedrag is stuitend arrogant en in tegenstelling tot bij een Van Gaal matcht zijn arrogantie totaal nietet zijn prestaties. Schmidt heeft nergens wat noemenswaardige gepresteerd

24 juli 2021 om 11:26

Als een club Brugge 7 miljoen doet bieden zeg jij dus houden? Zou Club Brugge voor hem echt top vonden namelijk. Lang kan nog vertrekken en dan Ihattaren zo'n vrije rol. Club heeft het geld, gaat niet naar een concurrent. Geen topcompetitie waar hij niet klaar voor is maar wel CL voetbal.

Perfecte vervanger voor Tanane bij Vitesse, Letsch heeft al bewezen de wat lastigere spelers aan de praat te krijgen!

24 juli 2021 om 09:03

Ja, maar; Tannane is nog niet weg en het is redelijk stil rondom hem. Daarnaast is het de vraag of Vitesse dat kan betalen. Betwijfel ik ten zeerste. Huren zal ook geen optie zijn, want dan zal ie z'n contract bij PSV moeten verlengen en dat lijkt ie niet van plan

Buitenkansje voor Ajax. Ik had het wel geweten. Lekker Labyad weg doen en Ihataren binnen halen.

24 juli 2021 om 08:46

Maar waarom zou Ihattaren dat willen? Hij wil toch meer gaan spelen. Toch niet vrijwel altijd op de bank zitten zoals Labyad?

24 juli 2021 om 08:52

Geen idee omdat hij stiekem Ajax ook wel een mooie club vind. Andere omgeving, meer salaris, andere coach die je wel gewoon de kans geeft ook na een aantal zaad wedstrijden. Klaassen is geen 10 in mijn ogen. Klaassen is een beetje een Donny vd Beek. Ik zie liever een rasvoetballer als Ihattaren op die positie. Kudus is een leuke speler maar ben ik totaal nog niet van overtuigd. Ik vind hem vaak erg laks

24 juli 2021 om 09:12

Kudus laks? 🤔

24 juli 2021 om 10:24

Jep, loopt geen meter teveel en als er omgeschakeld moet worden laat hij het volledig lopen. Doet geen moeite om achter een man aan te rennen. Let er maar is op.

Wat een mismanagement en onkunde van het bestuur. Hier had toch veel meer uitgehaald kunnen worden? Dit is een jongen van onder de 20 die barst van het talent. Je kan toch verwachten dat een jonge kerel die zijn vader nota bene verliest het mentaal zwaar kan krijgen. Tik die lelijke Duitser op de vingers en geef die jongen het vertrouwen. Die trainer heeft nog nooit wat gewonnen en een stap hogerop zit er voor hem never nooit in. Voor Ihataren wel en dat zit de Duitser in zen maag. Nu wandelt deze jongen met 70% korting de deur uit. Nou veel succes met die vervloekte Zahavi. Daar ga je echt geen potten mee breken straks. Mark my words

24 juli 2021 om 08:57

Helemaal mee eens! Complete onkunde van PSV!

24 juli 2021 om 09:00

Wat een afgunst man bah. “Die lelijke duitser” stelt gewoon ziin beste spelers op. Mo heeft vorig jaar in pak hem beet 25 wedstrijden 2 goals gemaakt en 0 assists volgens mij. Genoeg kansen gehad. Tijd voor hem om een stapje lager te gaan spelen en hopelijk nog op te bloeien. Hij moet wel echt iets gaan veranderen aan zijn mentaliteit want zo zie ik hem het ook niet redden bij andere clubs van het niveau PSV of hoger.

24 juli 2021 om 09:00

Die jongen die jij fantastisch vindt is gewoon niet beter dan de spelers die er nu staan. Tel daar een slechte motivatie en werk ethiek bij. Kansloze missie dus. Voor alle partijen beter dat hij snel vertrekt. Met deze mentaliteit red je het nergens. Je zal zien dat schmidt gelijk gaat krijgen. Zal nooit een topper worden

24 juli 2021 om 09:27

PSV wilde zijn contract voor dat Schmidt kwam al verlengen. Hij niet. Vergeet niet dat deze jongen al een aantal keer heeft gelogen en niet is komen opdagen bij afspraken. PSV is juist heel geduldig geweest en heeft hem keer op keer de kans gegeven, het laatste beetje moet hij zelf doen.. Zijn voeten laten spreken.

24 juli 2021 om 09:36

Jezus, wat een hoop aannames in zo'n stukje tekst. Op het hoogste niveau kan je niet verwachten dat een speler na een jaar nog niet presteert, hoe erg de dood van zijn vader ook is. Daarnaast is het Mo die zijn contract, al voor de komst van Schmidt, niet wil verlengen. Wat betreft Zahavi raakt je opmerking kant noch wal. Presteerde vorig seizoen naar verwachting en lijkt in een 1 spits systeem nog een stuk beter te renderen.

24 juli 2021 om 09:43

Mensen doen ook genoeg aannames over Ihattaren maar Schmidt is heilig verklaard en Mo is opeens het zwarte schaap dus dan is het makkelijker zo een jongen steeds af te vallen dan een keer wat kritiek te hebben op Schmidt

24 juli 2021 om 09:51

Dat valt me wel op: Schmidt heeft een ogenschijnlijk grenzeloos krediet bij de supporters terwijl veel van hen Ihattaren de schuld geven. Ik had wel wat meer krediet verwacht bij een jeugdspeler ten opzichte van een passant (de trainer).

24 juli 2021 om 09:51

Zegt meneer die alleen maar kritiek heeft op Schmidt en nog nooit een negatief woord over Ihatarren heeft gezegd. Ik zou zeggen, neem je eigen advies op.

24 juli 2021 om 09:55

@Kyle66 De problemen tussen Ihatarren en psv liggen niet alleen aan Schmidt zoals hierboven al aangeven. Schmidt wordt vaak bekritiseerd door psv supporters, dus dat is echt onzin. Wij worden alleen een beetje moe van supporters van andere clubs die doen of Mo de grote redder is omdat ie 1/2 jaar leuk heeft gespeeld. Leuk en niet eens super productief. Er zijn meer talenten geweest die snel kwamen maar het niet hebben gered.

24 juli 2021 om 10:02

@Boris19 we hebben vorig jaar toch gezien hoe respectloos Schmidt over de KNVB en scheidsrechter sprak om zijn eigen falende presteren schoon te praten? Ja, Mo was ook vervelend vorig jaar maar die jongen was net zijn vader verloren. Ik heb genoeg mensen gezien die mentaal even van het padje af waren nadat ze een ouder verloren waren maar bij PSV doen ze net of je dat na twee weken moet hebben verwerkt. Kijk hoe geweldig hij het weer heeft opgepakt. Die gozer is afgetrainder dan ooit en dan laat Schmidt hem warm lopen om vervolgens Thomas te laten invallen. Dan zakt de moed je toch in de schoenen

24 juli 2021 om 10:04

Mensen doen ook genoeg aannames over Schmidt maar Ihattaren is heilig verklaard en Roger is opeens het zwarte schaap dus dan is het makkelijker zo een jongen steeds af te vallen dan een keer wat kritiek te hebben op Ihattaren.

24 juli 2021 om 10:09

@ Psv-er! Zo kan je het ook zien inderdaad. Iedereen zal zijn persoonlijke voorkeuren hebben voor bepaalde mensen en de waarheid zal waarschijnlijk ergens in het midden liggen. Waar twee vechten hebben twee schuld

24 juli 2021 om 10:09

Dat gezeur tegen de scheids heb ik toen ook bekritiseerd. Dat ging echt
over de top. Heeft ie daarna ook niet meer gedaan. Wat betreft die Thomas wissel. Bijna elke psv’er op dit forum had liever Ihatarren gezien. Was denk ik een wat bange wissel. Hij wilde 3-1 consolideren. Uit het niets een lullige 3-2 zou klote zijn geweest En deze ronde is essentieel
voor Europees voetbal. Ook Europa League. Nogmaals. Was niet mijn keuze geweest, maar denk dat dat het was. Met 3-1 tegen pak hem beet Sparta had ie hem denk ik wel laten invallen.

24 juli 2021 om 11:39

Mooi dat je zegt waar 2 vechten hebben 2 schuld. Wel vreemd dat jij er steeds maar 1 van aanwijst…schmidt. Dit gezegd hebbende hoop ik dat je er een keer mee stopt

24 juli 2021 om 11:41

@Boris19 ik hoop dat het incidenteel was en idd om de voorsprong te verdedigen. Als Ihattaren volgende wedstrijd weer niet mag invallen dan kunnen we wel conclusies gaan trekken imo want dan is het geen toeval meer

24 juli 2021 om 11:43

@Repelsteel76 de situatie is natuurlijk wel heel anders. Mo heeft recent zijn vader verloren. Schmidt zou best wat meer empathisch vermogen kunnen tonen. Als jij als coach een gozer die het zo moeilijk heeft nul vertrouwen geeft en zegt dat hij geen Messi is in zo een moeijke periode en PSV gooit nog een persbericht eruit over hoe onhandelbaar hij wel niet is dan werkt dat ook niet echt mee natuurlijk

24 juli 2021 om 12:34

@boris19 "de grote redder is" Maar is schmidt dan de grote redder? Op grote afstand van plek 1, won 0 (!) toppers en geeft PSV slechte naam met zijn leugens over scheidsrechters.

24 juli 2021 om 10:58

Natuurlijk moet je een speler die niet presteert gewoon opstellen. Niets is belangrijker dan Mo.

24 juli 2021 om 12:38

@janssen"speler die niet presteert gewoon opstellen" Moet je dan wel doorgaan met de trainer als wij jou volgen. Op grote afstand 2e geworden, 0(!!) toppers gewonnen, weg gegooid jaar met belachelijke opstelling, 3/4 seizoen waren spelers amper fit, ruzie met buitenwacht, uitgeschakeld door grieken door falen coach (oa thomas en boscali zaten er helemaal doorheen en wisselde niet), een belachelijke statement laten uitbrengen door de club.

Wat zou ik hem graag bij mijn club zien! Maar Mo ziet het vast niet zitten om frustrerende potjes tegen Drita en co. te spelen.

24 juli 2021 om 09:33

Echt he, zou fantastisch zijn. Maar zal vast niet gebeuren helaas.

24 juli 2021 om 09:45

Die jongen heeft wat vertrouwen en inlevingsvermogen nodig van een coach. Als Slot hem laat weten dat hij hem als een belangrijke pion ziet en laat weten dat hij hem een geweldige speler vind dan zie ik hem zomaar tekenen. Bij ons zal hij niet op de bank worden gezet na elke mindere wedstrijd en kan hij weer in zijn ritme komen

24 juli 2021 om 10:09

Japie, onzin. Als supertalent wat velen in hem zien, zou hij al op de traningen alle spelers van PSV het snot voor de ogen moeten spelen. Dan gaat Schmidt hem echt wel opstellen. Misschien is het toch niet het supertalent omdat hij op dit moment mentaal gewoon niet de top aankan.

24 juli 2021 om 10:10

Wie weet doet hij dat wel maar gunt Schmidt hem geen kans en wil hij niet dat hij ongelijk krijgt over Ihattaren na hun voorhistorie

24 juli 2021 om 10:22

@Japie, dit is nou exact het soort reactie waardoor ik merk dat jij niet meer openstaat voor andere mogelijkheden. Je hebt op basis van alles wat er is gebeurt vastgesteld dat het aan Schmidt ligt en niet aan Ihattaren en bent als gevolg daarvan niet meer in staat om iets anders te kunnen denken. Alles wat in je denkwijze past is waar en alles wat daar niet in past is onwaar. Ik gun Ihattaren een stap naar AZ, Feyenoord of het buitenland, maar iedereen kan zien dat Gakpo en Madueke hem keihard voorbij zijn gestreefd. Uiteindelijk is toch echt de grote schuldige daaraan Ihattaren zelf.

24 juli 2021 om 11:23

"wie weet doet hij dat wel". Bijna 20 reacties met hypothetisch geklets? Dat lijkt Derksen wel

24 juli 2021 om 11:45

@DieGelbeRefs Madueke en Gakpo eens! Dat Thomas echter beter is gaat er bij mij echt niet in

24 juli 2021 om 12:41

@diegelbrands "het aan schmidt ligt en niet aan Ihattaren" Nee, moet wel opnemen voor Japie. Hij heeft echt vaak aangegeven dat Ihattaren fouten gemaakt geeft, maar oorzaak waarschijnlijk door de trieste omstandigheden. Op zo'n leeftijd kan je ontsporen na verlies van je pa. Zelfs als je stukken ouder bent. Schmidt faalde met zijn starre houding, had juist hem moeten beschermen. Streng maar binnenkamer houden.

24 juli 2021 om 13:27

@Japie gast! Bij een 3-1 voorsprong in een wat mindere fase van PSV snap ik heel goed dat Thomas er in komt ten faveure van Ihattaren. Consolideren kan je beter met Thomas.

24 juli 2021 om 14:58

Japie jij weet niets over de historie van Mo. Al jaren een lastige jongen in de opleiding van PSV. Alleen maar zeiken op Schmidt niet met iets inhoudelijks komen het karikatuur Japie krekel. Ga eens een inhoudelijke discussie met mensen aan stop met je 16 punten gezeik. Ajax had vorig een selectie die 150 miljoen kostte en stonden maar 16 punten voor onzinnige vergelijking natuurlijk. Alleen is dit jouw nivo van vergelijken.

24 juli 2021 om 18:15

En PSV had een selectie waar al alleen al Sangare en Max meer hebben gekost als heel de basis elf van AZ. Hoezo stond PSV dan geen 16 punten voor op AZ?

25 juli 2021 om 11:49

Omdat er een fundamenteel verschil is tussen een correlatie en een causaal verband Japie.

Kan Feyenoord hier niet iets mee? Die hebben nul creativiteit op het veld staan. Bij Ajax komt hij waarschijnlijk op de bank terecht. Iets wat echt niet wenselijk is want Ihattaren moet echt aan spelen toekomen.

24 juli 2021 om 09:06

Bij Ajax kan hij beter worden, leren. Wat moet hij in godsnaam op dit moment leren bij feijenoord?

24 juli 2021 om 09:39

Omgaan met teleurstellingen? :P

24 juli 2021 om 09:42

Jaake, wat dacht je van: beter worden, leren?

24 juli 2021 om 09:48

Bij feyenoord speelt hij. Dan leer je altijd nog meer dan bij psv op de bank he. Bij Ajax wel goede spelers om hem heen, maar die heeft hij bij PSV met Gotze Malen Madueke Gakpo ook gehad. Daar stak hij ook weinig van op geloof ik. Dus nee, Ajax moet hem alleen halen als Neres weg gaat en Kudus op 6 gaat. Anders is Feyenoord logischer.

24 juli 2021 om 12:43

@leidsehood "Bij feyenoord speelt hij. Dan leer je altijd nog meer" is dat zo? Serieuze vraag, maar wat heeft Kocku in 3 jaar geleerd bij Feyenoord? Was een groot talent, bijna net zo groot als Ihattaren.

24 juli 2021 om 14:54

Nou, dat is dus exact ook mijn gedachte. Spijtig voor de feijenoorders, maar talenten komend van een Ajax, psv, vitesse of az hebben niets te zoeken nu bij feijenoord.

Hij is wel een Ajax speler, alleen totaal niet nodig in onze toch al boordevolle selectie. Ihattaren zou een geweldige aanwinst zijn voor Feyenoord, Az en Vitesse (die juist afgelopen week een creatieve 10 gingen huren, terwijl je juist een NL talent had kunnen kopen). Het lijkt me uitgesloten dat hij na 1-sep nog bij gaat tekenen bij Psv. En verder bizar dat Schmidt zo halsstarrig is rondom hem... Voor Psv gaat er een potentiële topper heel gemakkelijk verloren!

24 juli 2021 om 09:45

Op dit moment vergelijk ik hem met Fischer. Snel gekomen en daarna als een nachtkaars uitgegaan. Ik hoop het niet, maar ben er bang voor. Kan het beste naar Nederlandse club gaan waar ie speelt. PSV moet sowieso hoog
dooverkooppercentage regelen voor het geval dat.

24 juli 2021 om 09:54

Fischer is geblesseerd geweest en heeft daarna nooit meer hoe zijn oude niveau gehaald. Dat is niet hetzelfde als bij Mo.

24 juli 2021 om 09:56

Die andere benadigde Deen dan die naar Willem II is gegaan en Bakkali.

24 juli 2021 om 10:33

@Kyle, een blessure of het overlijden van je vader als je 17 bent is inderdaad niet met elkaar te vergelijken. Het één is fysiek leed, het ander mentaal leed. Het is per persoon verschillend wat erger is... Ihattaren heeft in mijn ogen te weinig vertrouwen gekregen van Schmidt, maar andersom heeft Ihattaren de afgelopen anderhalf jaar eigenlijk ook geen moment laten zien dat hij beter is dan Gakpo of Madueke. Het is zo ontzettend grillig bij Ihattaren. Denk dat voor PSV een lage transfersom met hoog doorverkooppercentage geen gek idee is. Laat een andere club en trainer het maar eens proberen met hem.

24 juli 2021 om 10:52

Met een 1-jarig contract is het sowieso al een lage transfersom (2-3 miljoen) zeker voor een speler die nog alles te bewijzen heeft. Verder vreemd om hem met Gakpo te vergelijken. Waar was die toen hij 17-18-19 was, die is nu 22 jaar en eigenlijk pas 1 seizoen écht doorgebroken. Ihattaren moet nu een goede keuze maken qua club waar een trainer zit die vertrouwen in hem heeft (en idd prestaties horen daar wel bij) en een positie die bij hem past.

24 juli 2021 om 11:08

@FCBogarde. Bij de Jong duurde het ook langer voordat ie doorbrak. Stam en Cocu idem. Dat zegt me niet zoveel. Zolang je maar progressie blijft zien. Bij Ihatarren is het meer achteruitgang en stagnatie geweest. Voor langere tijd en dat baart zorgen.

24 juli 2021 om 11:12

@DieGelbeReds, bij een blessure is er een kans dat ook al zit je mentaal goed in elkaar, je alsnog nooit meer je oude niveau haalt. Kijk maar naar Demi de Zeeuw. Ik denk dat als je eenmaal het overlijden een plek kan geven of verwerken of hoe je het noemen wilt, je fysieke talent er nog steeds is. Dat lijkt mij tenminste een groot verschil.

En toen bleek hij nog goedkoper dan Steven Berghuis. Ik zie hem juist niet in Rotterdam, maar eerder in Alkmaar goed passen.

Probeer het nog een jaartje uit te zieken bij die P(olizei) S(ports) V(erein) en ga dan naar een echte club met een echte, goede trainer. Niet nu vertrekken maar eerst psv een financiële domper bezorgen. Dat is mijn raad voor Ihattaren. Zoals deze "trainer" jou heeft behandeld is reden genoeg om aan jezelf te denken. Je bent hun niks verschuldigd.

24 juli 2021 om 09:49

Jij denkt dat nog een jaartje stilstaan en niet spelen in zijn voordeel is?

24 juli 2021 om 11:48

Eigenlijk moet hij dat ook doen. Dan is het een goede les ook voor PSV om niet zo om te gaan met je grootste talenten en deze dus ook publieke af te vallen.

Hij zal het zelf niet willen, maar ik denk dat hij over 5 jaar zich het best ontwikkeld heeft als hij nu zijn contract verlengt om zich vervolgens aan een Vitesse of FC Utrecht of iets dergelijks te laten verhuren. Die jongen miet een jaar in een aanvallend team alle wedstrijden spelen en dat lukt niet bij PSV, maar ook niet bij Napoli, AC Milan of zelfs Ajax.

5 miljoen is denk ik het hoog haalbare, beste is het buitenland misschien belt van Bommel nog wel op.

Helaas is er bij Ajax geen ruimte voor Ihattaren, maar ik denk dat AZ wel een ideale match. Feyenoord kan niet zomaar even 10 miljoen ophoesten verwacht ik. Daarbij zou Ihattaren de ideale vervanger (beter zelfs) voor Stengs zijn.

24 juli 2021 om 09:48

Mee eens. Az zou mooie optie zijn. 10m of anders zeer riant doorverkooppercentage. Hopelijk bloeit ie weer op. Bij psv zie ik het niet meer echt gebeuren. Ook omdat ie al heel
lang weigert bij te tekenen (ook ten tijden van toen hij wel veel speelde). Persoonlijk vind ik dat het vooral aan hemzelf gelegen heeft. Hopelijk doet een nieuwe omgeving wonderen.

24 juli 2021 om 10:34

6 miljoen + 20% doorverkoop zou ik een mooie deal vinden.

24 juli 2021 om 11:25

Geen idee waar die 10 mln vandaan komt. Een speler die meer dan een jaar niet heeft gespeeld, waarin de trainer het niet ziet zitten en met een jaar contract.

Willem (van Hanegem), wil jij Mo onder je hoede nemen.
Mo moet weg bij het rechtlijnige, Schmidt heeft waarschijnlijk gelijk in zijn kritiek, toch moet Mo spelen want hij heeft talent,

Hij zal het zelf niet willen, maar ik denk dat hij over 5 jaar zich het best ontwikkeld heeft als hij nu zijn contract verlengt om zich vervolgens aan een Vitesse of FC Utrecht of iets dergelijks te laten verhuren. Die jongen miet een jaar in een aanvallend team alle wedstrijden spelen en dat lukt niet bij PSV, maar ook niet bij Napoli, AC Milan of zelfs Ajax.

Ik vind het nog steeds wel schandalig hoe Schmidt met Mo is omgegaan. Alleen daarom al blijf ik Schmidt een vervelend mannetje vinden.
Er zijn meerdere factoren hoor. Dat continue vasthoude van 4222 met Rosario en Sangare op het middenveld (ook tegen de mindere tegenstanders), het goed praten, wat hij verkeerd heeft gedaan op tactisch gebied. Zijn wisselbeleid. Ben nog steeds niet overtuigt. Hoop dat we het dit jaar wel beter gaan doen, en dat hij van zijn fouten heeft geleerd. Tegen Gala zag het er goed uit maar Gala was ook echt bagger… we gaan het meemaken maar blijf nog sceptisch (al is het om een teleurstelling voor te komen).

Met Ihattaren en Trauner erbij zie ik Feyenoord gek genoeg wel strijden voor plek 2/4 en als Ajax een misstap maakt, plus we hebben zelf een goed jaar (qua blessures en schorsingen) wie weet wat er dan mogelijk is.

Bijlow is een zekerheidje, achterhoede met Pedersen, Trauner, Senesi en Malacia is ook goed, wetende dat Geertruida en Haps bijv. er ook nog zijn.

Middenveld met Kokcu, Til en Antonucci, Toornstra en Fer kan je altijd brengen.

Voorin dan Mo rechts, Alireza valse spits en Sini links, Balde, Bozenik, etc. kunnen dan in de luwte gebracht worden.

Ik denk dat je dan een alleraardigst elftal op de been hebt!

Als het echt zo groot talent is, Waarom is er dan zo weinig interesse. Clubs als man city kunnen toch makkelijk 5mil betalen. 0 risico aan.Off topic: werkt bij meer mensen deze site slecht?

24 juli 2021 om 10:12

Omdat PSV en Schmidt steeds in de media verkondigen dat deze jongen onhandelbaar is misschien. Vorig jaar hebben ze nog al zijn vermeende vuile was buiten gehangen middels een persbericht

24 juli 2021 om 11:00

Onhandelbaar ? Ik heb deze tekst nooit ergens gelezen. Hooguit in jouw teksten over PSV.

24 juli 2021 om 11:46

Hij wilde niet meewerken en zijn medespelers hadden het zelfs in hem opgegeven want zijn ondisciplinaire gedrag was niet te stoppen geweest volgens het persbericht van PSV. Dan wordt je toch neergezet als onhandelbaar?

Als Mo slim is tekent ie bij en probeert Gotze op te volgen wiens contract afloopt na dit seizoen. Hij s 19!!!!. En zn concurrenten zijn beter. Dat sommige Ajacieden hem naar Amsterdam willen lijkt meer om machtsvertoon uit te stralen dan uit praktisch oogpunt. Daar komt ie ook niet aan spelen toe.

24 juli 2021 om 11:14

Er zijn ook genoeg supporters die zeggen dat hij naar Feyenoord moet gaan en ik heb ook AZ voorbij zien komen. Waarom alleen Ajax hier aanhalen, net zoals je hierboven suggereert?

Ik zie hem graag bij Ajax komen echter beschikt Ajax over genoeg spelers op de posities waar hij uit de voeten kan. Feyenoord en Az daarentegen hebben volgens mij wel de ruimte om Ihattaren te laten spelen. Ik weet niet of Feyenoord het geld heeft om hem te halen maar Az heeft door de verkoop van Boadu en Stengs volgens mij genoeg geld om in ieder geval een poging te wagen.

Ik betwijfel of je rouwig moet wezen om een vertrek van Ihattaran.
Het zogenoemde toptalent wat die zogenaamd zou zijn wordt naar mijn mening zwaar overtrokken.
Ik zie het er in ieder geval niet vanaf

Zonde die jongen verpieterd bij psv, feyenoord heeft het geld niet en ajax zou hem kunnen kopen met een trainer die hem weer vertrouwen kan geven maar we hebben op die positie hebben wij genoeg spelers.Ajax moet eerst is beginnen om spelers als Ekkelenkamp, Onana, Labyad en Neres te gaan verkopen

24 juli 2021 om 10:58

Ook als die spelers verkocht zijn, hebben we Ihattaren niet nodig. Ondanks dat ik wel zijn klasse en potentie zie. Verder hoop ik dat Neres na het afketsen van de Sulemana-deal in Amsterdam blijft. Hij heeft vorig seizoen weinig laten zien, dus laat hem dit seizoen maar schitteren in een roulatiesysteem. Verder moeten Onana-Magallan-Labyad-Klaiber-Ekkelenkamp maar zsm verkocht worden !

24 juli 2021 om 11:04

Ja was ik ook vergeten Magallan en Klaiber.

PSV stelt zich bij geen enkele transfer hard op lijkt het. Jammer van Mo, maar als hij niet voor zijn plek wil vechten houdt het op.

Zonder hem draait PSV gewoon beter. Al is het natuurlijk nog voorbarig. Maar overal ter wereld geldt hetzelfde, een hecht team presteert beter. Ik denk dat Ihattaren niet een echte teamspeler is.
Hij moet ergens naar toe waar hij zijn talenten kan laten zien. Ik denk dat een lager niveau zijn carriere kan redden.
PSV wil natuurlijk ook zsm van hem af, zo goed is Ihattaren nou ook weer niet.

Waarom is iedereen zo vol lof over deze jongen? Heeft nog bijna niks laten zien. Alleen de zogenaamde kenners (die er volgens iedereen ook nooit iets van snappen) vinden hem geweldig. Zal toch gewoon een lastige jongen zijn om me te werken, anders had hij echt wel meer kansen gehad. Waarom zou ajax het risico nemen om deze jongen te halen.

Waar komt het toch vandaan dat al die ajaxieden zo graag een bankzitter van psv willen hebben? Feijenoord kan hem gebruiken maar waarschijnlijk niet betalen maar in Amsterdam heeft hij momenteel niets te zoeken. Probleem met dit soort spelers is dat je er niet in kunt investeren want je zal hem nooit voor de hoofdprijs kunnen verkopen. Hij zal altijd weer wachten tot hij (bijna) uit zijn contract loopt.

Een hele boel aannames over Mo met hij kan er niks van en moet het laten zien.. alsof dat gaat als een trainer het niet in je ziet zitten. Ik denk dat veel mensen terug gaan komen op hun woorden als hij dadelijk ergens anders goed speelt. Ik vind Mo oprecht een kneiter goeie voetballer met talent wat je niet vaak terug ziet op de NL velden. Hij heeft weliswaar een gebruiksaanwijzing, maar een goede trainer weet daar over het algemeen mee om te gaan, maar z'on koppige Duitser niet. Vele lopen Schmidt nu te verdedigen maar net als Mo heeft hij ook nog geen resultaten geboekt. Maar tijd zal ons leren wie er gelijk gaat krijgen.

24 juli 2021 om 12:14

Mo heeft al ongelijk, hij is 2 jaar van zijn korte carrière verloren in een essentiële fase. Schmidt was met Mo in de basis ook geen kampioen geworden dus hij heeft hier geen last van. Mo’tje moet leren zich aan te passen en anders even zijn eigen gebruiksaanwijzing lezen.

Zou nog niet eens zo'n verkeerd idee zijn om de "frenkie deal" toe te passen: verkoop hem voor een symbolische 1 euro met een hoog doorverkooppercentage aan een club waar Mo gaat opbloeien. Feyenoord, AZ, FC Utrecht en Vitesse zouden hem dan zo halen en misschien wel straks voor 15 miljoen+ verkopen. Op die manier is iedereen blij.

Tuurlijk past Mo bij Ajax. Dat Feyenoorders en Psv'ers daar aan twijfelen snap ik heel goed. want diep van binnen weten wat dit kan betekenen voor hun clubs de komende jaren, maar als je als Ajacied hieraan twijfelt, snap je niet wat Ajax is.

Dat techniek, balvaardigheid, bluf, arrogantie en de onvoorspelbaarheid past bij Ajax.
Mo is een natuurtalent en hij is logischerwijze verliefd op Ajax. Welke andere club in Nederland weet tegenwoordig wat ze moeten met een creative, aanvallende middenvelder? Dat hij mentaal onstabiel is (als een speler van 19) past ook goed bij Ajax. Dit soort jongens weten zich juist wel hun plek te vinden bij Ajax. Ook de wrok richting PSV en die Duitsers daar is mooi meegenomen denk ik.

Dat allemaal terzijde, van deze type speler (een creative middenvelder met techniek) hebben we in Nederland niet veel van. Ook niet bij Ajax.

24 juli 2021 om 14:07

Hij is verliefd op Ajax? Logischerwijs ook nog wel. Denk je nog meer of minder verliefd dan jij?😜

Eigenlijk is het heel simpel voetballes moeten ballen. Er is al teveel drama in de wereld. Die Mo moet eerst gaan leren te voetballen en niet zo lopen te janken.
Van mijn is tie van harte welkom om dat bij Feyenoord te komen doen. Laat hij dat maar zien dat hij met heeft dan een leuk koppie. Er zit voetbal in hem maar ik zie het niet op het veld.
Net als die berghuis die de beste was bij Feyenoord. Dramaqueen koppie laten hangen rood pakken chagrijnig met zijn neus in de wind. Die gaat het bij ajax moeilijk krijgen. In alle topwedstrijden heb ik hem niet gezien. Nationaal is hij oké maar in europees verband tegen de echt grote jongens vraag het mij af. .

Kom volgend jaar maar transfervrij naar Ajax.
Volgend jaar zullen er ongetwijfeld weer spelers vertrekken en is er plek.

Gewoon wachten tot de winterstop en dan moet Ajax hem ophalen voor 2 miljoen ofzo.. zonder doorverkoop percentage.. anders volgend jaar zomer..

Snap hier alsnog niks van, dan moet de clubleiding/selectie toch wel een beetje klaar met hem zijn. Als hij speeltijd krijgt en speelt zoals tegen PAOK tekent hij gewoon weer bij, en wordt basisklant. Vind dit toch echt niet sterk gedaan van Schmidt, maar misschien ben ik wat blind als supporter.

Zou het jammer vinden als Ihattaren weggaat, is dan eigenlijk gewoon door Schmidt de deur gewezen, had dat niet verwacht dat het op deze manier zou lopen, toen onder Van Bommel had ik verwacht dat Ihattaren ooit verkocht zou gaan worden voor een miljoen of 50.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1626
2.PSV158
4.Feyenoord1210
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller62
N. MaduekeAanvaller62
Y. VertessenAanvaller61
E. ZahaviAanvaller62
BrumaAanvaller52
J. DrommelKeeper50
Y. MvogoKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

18 fans
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren