Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van der Gijp weet welke Nederlandse club het met Ihattaren moet proberen

Laatste update:

Wat René van der Gijp betreft moet FC Utrecht een lijntje uitgooien naar Mohamed Ihattaren. De vaste tafelgast van Vandaag Inside reageert bij dat programma op het nieuws dat de voormalig speler van onder meer PSV en Ajax is vertrokken bij Slavia Praag, en oppert dat de club uit de geboorteplaats van Ihattaren een poging moet wagen.

"Ik las vanmorgen dat die Ihattaren dicht bij huis wil gaan voetballen", begint Johan Derksen over de middenvelder. "Dan denk ik: dat wordt Spakenburg, want er is geen Nederlandse club meer die aan hem begint."

"Hij is overal weggestuurd. 22 jaar hè. Als Almere het niet met hem probeert, dan is het afgelopen", vreest Derksen voor het einde van de profcarrière van het toptalent van weleer.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Er is geen Nederlandse club meer die serieus met hem aan de slag gaat. Hij is bij vijf clubs mislukt", aldus de Snor. Özcan Akyol, eveneens te gast bij het praatprogramma, vraagt zich af of Ihattaren wel de juiste begeleiding heeft gehad.

"Met alle respect voor Wesley Sneijder, maar hij is geen therapeut ofzo", aldus de schrijver. Derksen: "Een club kan ook niet eindeloos in de begeleiding doorgaan. Een club moet op een gegeven moment ook de conclusie trekken dat het zonde van je tijd is."

Van der Gijp denkt desondanks dat een bepaalde Eredivisie-club het nog eens moet proberen. "Als ik Utrecht was, zou ik het aan hem overlaten. Ik zou hem bellen. Niet om hem over te halen om te komen, maar ik zou zeggen: 'Lieve jongen, mocht jij je carrière nieuw leven inblazen, ben je altijd welkom. Heb je geen zin, even goede vrienden.'"

Derksen vraagt zich af of dat een goed idee is. "Hij geeft denk ik ook een hoop onrust. Mensen ergeren zich aan hem", besluit de oud-prof.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat geen enkele club met met hem moet proberen. Kansen genoeg gehad. Het loopt telkens weer uit op een teleurstelling.... Jammer !

2 april 2024 om 14:03

Op basis van een prestatiecontract wellicht? Haha.
Presteert ie niet, betalen ze niet.

Utrecht waar veel van zijn jeugdvrienden wonen? Of het nou binnen of buiten het veld is, spektakel zal het worden.

Utrecht zijn stad, dicht bij familie, steun van een goede coach als Jansen en vooral strikte begeleiding. Want ik zag beelden van hem en hij kan echt voetballen. Niet erg slim als sociaal persoon en geen persoonlijkheid, maar wel een speler zo jammer dit. Zo erg jammer dat er zoveel potentie zit in hem maar het komt er gewoon niet uit. Goede Imaam zoeken en zich richten op ze geloof dan weet je pas waar je vandaan komt.

2 april 2024 om 00:19

Hij schijnt ook niet de slimste te zijn (wat natuurlijk prima kan en geen probleem hoeft te zijn) en laat zich omringen met mensen die niet het beste met hem voor hebben. Dit doorbreken met die combinatie is lastig hoor. Hij heeft nu ook nog eens een bepaalde reputatie opgebouwd daardoor alleen al moet je 2x zo hard werken om daar weer vanaf te komen. Je moet mentaal de knop nu omzetten vol voor het prof leven gaan maar als je een paar weken terug nog videos of fotos van hem ziet met lachgas en andere troep dan heeft deze jongen nog lang niet het licht gezien.

2 april 2024 om 03:00

Het geinige is: Door het gebruik van lachgas heeft hij juist wel degelijk het licht gezien!

In Utrecht gaat hij juist teveel afleiding vinden. Ik had hem graag aan het werk gezien bij een leuke club, maar deze jongen moet de voetballerij achter zich gaan laten en gaan werken aan zijn mentale herstel.

2 april 2024 om 10:15

Lijkt me niet heel verstandig, hij is inmiddels al een behoorlijk uitgavepatroon gewenst. Met zijn mentaliteit gaat hij, wanneer hij voetbal verlaat, zwaar in de problemen komen.

Ik vind dit helemaal niet grappig van Rene. Ik zou niet kunnen bedenken hoe Utrecht hier iets mee zou kunnen opschieten. Zelfs in het extreem onwaarschijnlijke geval dat deze Ihattaren ineens een voorbeeldige teamgerichte prof is geworden en ons subtop tot middenmoot niveau ontstijgt, denk ik dat de kermisachtige media aandacht die dit trekt per saldo een negatief effect op het eindresultaat van de ploeg zal hebben. Echter lijkt mij Ihattaren juist het tegenovergestelde van een hoeder van de topsportmentaliteit binnen de ploeg.

Iedereen praat hem clubs en adviezen aan maar ik betwijfel echt of hij wel voetballer wil zijn. Als je zijn recente uitspattingen ook ziet en zijn historie met clubs en hoe dat allemaal gegaan is. Hij is inmiddels 22 jaar, niet een jeugdspeler van 18 die nog wat kan aankloten. Zijn laatste wedstrijd zal inmiddels zo'n twee jaar geleden zijn als het niet meer is. Vergelijk dat met talentvolle generatiegenoten, wat zou zo'n gast denken als die s' avonds in bed ligt? De realiteit is echter dat zo'n gast waarschijnlijk niet zoveel denkt anders komt het nooit zover.

2 april 2024 om 07:05

Ik kan best geloven dat die jongen graag profvoetballer wil zijn, maar hij wil het werk gewoon niet doen. Zolang clubs zo gek zijn om hem toch een contract voor te schotelen, verandert er ook sowieso niets.

Mensen verwijzen ook altijd naar z'n talent, maar dat was bijzonder toen hij 17 en 18 was. Die jongen is nu 4-5 jaar ouder en dan is dat talent ineens niet meer zo bijzonder. Het is immers nooit ook maar enigszins ontwikkeld en qua ervaring is er ook niets bijgekomen. Het is de moeite niet meer waard totdat Ihattaren zichzelf totaal opnieuw uitvindt.

KV Kort Rijk is al rond met Mo.

Er lopen miljoenen jongens en meiden rond in Nederland die er alles aan zouden doen om betaald voetbal te kunnen spelen maar geef vooral deze koekenbakker kans nummer 100.

Bij RKC moet ie het proberen. En als zelfs die club hem niet aan de praat krijgt moet hij gewoon stoppen.

Kunnen we deze man niet gewoon vergeten? Het was zielig toen hij nog een kind en tiener was. Begrijpelijk dag hij toen fouten maakte. Hij is inmiddels een volwassen man van 22 jaar oud en heeft nog steeds gedrag issues. Het is allang niet meer zielig.

Als ik hem was zou ik gewoon in de zandbak voetballen bij een FC Dubai. Weinig druk, flink wat geld en geen gezeik. Een topcarriere zit er niet meer in. Hij kan beter een broodvoetballer worden ookal is het eeuwige zonde.

Die jongen verdient helemaal niks meer.

Rene heeft een hekel aan Utrecht?
Waarom nog tijd investeren aan een jongen van 22 die al meermaals heeft laten zien helemaal niets te willen.
Geef anderen maar eens de kans, mensen die echt willen en daar echt voor werken.

Joh, wat moet Utrecht met die jongen? Daar heb je gewoon helemaal niets aan. Zelfs na al het gedoe en wonderbaarlijk nog een Slavia Praag die het geprobeerd heeft, weet die jongen zich niet te motiveren om ook maar enigszins als topsporter te leven. Daar moet je je vingers niet aan branden. De kans dat het je geld kost, is groter dan dat het iets oplevert.

Hij heeft cruciale jaren in zijn ontwikkeling gemist, hij is totaal niet wedstrijdfit en bovendien heeft hij nooit de discipline getoond om er wat aan te doen. Hier moet geen enkele club nog zijn vingers aan branden

Alsjeblieft niet zeg, tien keer liever een speler die heel wat minder talent heeft, maar er wel voor wil gaan als deze nietsnut, die al zoveel kansen vergooid heeft waar de meeste voetballers alleen maar van kunnen dromen.
Gespeeld bij PSV onder contract gestaan bij ajax juve, speler van samp en slavia praag, normaal gesproken moet je dan echt wel wat kunnen, maar deze jongen heeft het alleen maar bij psv laten zien, en toen kwamen de haarscheurtjes al naar boven,

Nee doe maar niet. Utrecht moet hier niet aan beginnen en kan me ook niet voorstellen dat ze interesse hebben.

Utrecht is wel de laatste plaats waar Ihattaren aan zijn profcarrière in het voetbal moet gaan werken, althans volgens mijn bescheiden mening maar ik ken natuurlijk niet alle ins and outs rond Mohamed Ihattaren. Mijn gevoel zegt dat Ihattaren juist in Utrecht veel te veel afgeleid wordt en al snel weer gaat "chillen met vrienden" waardoor een succesvolle rentree in het profvoetbal reeds bij voorbaat kan worden uitgesloten.

Ik heb lange tijd de hoop gehad dat hij ooit het licht zou zien, maar de beste man is gewoon niet geschikt voor profvoetbal. Jammer, want ik heb de laatste jaren weinig talenten gezien met het aangeboren talent van Ihattaren.

Bij Spakenburg hoeven we hem ook niet hoor..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren