ArsenalFanehv
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 28 mei 2018
  • ArsenalFanehv
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 3.159
  • 21 jaar (12-9-2000)
Persoonlijke berichten
29 juli 2020 om 16:45
#1

ArsenalfanhvIk heb zelf na jaren social media te hebben gehad het ook allemaal verwijderd. Het lijkt op het begin alsof je iets mist in je leven, maar na 2-3 dagen vergeet je het helemaal. Je mist het helemaal niet, je krijgt al het nieuws gewoon mee en dat soort dingen. Bovendien is de negativiteit op platformen als Twitter gewoon echt ziekelijk geworden. Instagram zit constant vol met naakte vrouwen en je kan je telefoon niet in het openbaar openen. Voor mij hoeft dat allemaal niet, en ik snap helemaal dat je als bekend persoon daar moeite mee hebt omdat je zoveel haat berichten krijgt.10/10 reactie! Klopt helemaal.

Aangepast op 29 juli 2020 om 16:46 door J.Vertongen.

3 oktober 2020 om 19:33
#2

Valentijn is voor 010. Is allang bekend . Dus de jaloezie en trappen naar zal hij altijd blijven doen Olang de aandacht niet op zijn cluppie wordt gericht . Is nooit anders geweest. Jammer inderdaad dat Ik een platform krijgen als objectieve journalisten. Clows noem ik ze tegenwoordig. Maw. Met een korreltje zout.

30 april 2021 om 06:27
#3

Het is helemaal niet waar wat jij zegt. Kinderbruiden zijn Legaal in de Islam en dat is duidelijk uit vers 65:4 ''en (dit geldt ook voor) hen die nog geen menstruatie hebben. '' wat gaat over de wachttijd ('idaah). Waarom lieg je tegen mensen op dit forum?

16 mei 2022 om 19:17
#4

Hey Arsenal Fanehv,

Het is helemaal niet absurd om als een kind om te weten of op je jongens of meisjes valt. Daar gaat het dus om, je hart gaat bonken, je bent ''op'' iemand. Het gaat niet om sex. Ik viel op Tommi, de broer van Annika, weet je, Pippi Langkous. Ik was toen 8 of zo. Later realiseerde ik mij, misschien toen ik 14 was dat ik een homo was.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 12 mei
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren