Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
GluubsterTJ
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zondag, 24 juli 2016
 • GluubsterTJ
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 4.100
 • jaar (--)
 • Lanterfanter
 • 8
Persoonlijke berichten
21 april 2021 om 12:09
#1

Ik denk ik reageer even hier ipv op het topic, haha is iets makkelijker.

Snap ik natuurlijk, maar dat gaat me juist niet over de discussie maatregelen corona en het roken en zo. Laat ik dat eerst duidelijk zeggen, hetgeen wat ik hiermee bedoelde (en misschien niet duidelijk heb verwoord) is dat roken niet goed is voor je gezondheid, maar dit gewoon getolereerd wordt door partijen (net als al die andere dingen die je opnoemt, zelfs suiker en zout; ik snap het namelijk eerlijk gezegd niet dat cola laag BTW tarief is net als water, terwijl aantoonbaar is dat cola ook niet goed voor je is, maar dat is de keuze van mensen) omdat er geld in wordt verdiend. Zeker niet de beste vergelijking maar de eerste die in mij opkwam. Ik bedoel er sterven mensen aan corona, maar daarvoor moeten we nu zoveel dingen laten terwijl er ook mensen sterven aan roken maar dat mag gewoon verkocht worden in winkels.. en zo voelde de keuze voor de ESL ook voor mij, het is niet goed voor het voetbal, maar we verdienen er veel geld aan dus laten we het maar pushen.
Verder inderdaad mijn stuk was niet goed verwoord en waren mijn aannames niet helemaal duidelijk. Echter zijn de mensen die jij in je omgeving hebt zitten ook die 1% die ik bedoelde.

4 februari 2023 om 14:57
#3

De natuur z'n werk laten doen, enge gek ben jij!

12 maart 2023 om 08:47
#4

Dankje voor het compliment en je scherpzinnigheid

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren