Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ihattaren wordt weggestuurd bij Slavia Praag; met lachgas gespot in Nederland’

Laatste update:

Slavia Praag gaat het contract van Mohamed Ihattaren ontbinden, zo melden bronnen aan het Tsjechische iSport.cz. De 22-jarige linkspoot tekende afgelopen december een contract tot het einde van dit kalenderjaar met de optie op nog drie jaar, maar de samenwerking wordt dus naar verluidt vroegtijdig beëindigd. Ihattaren zou momenteel in Nederland zitten. Het Instagram-account Reality FBI heeft foto’s in handen waar de middenvelder ogenschijnlijk lachgas gebruikt.

Ihattaren trainde een periode voor zichzelf in Dubai en verloor daar ‘een paar kilo vet en kreeg er extra kilo’s aan spiermassa bij’, schrijft iSport.cz. Toch gaat Slavia Praag het contract met de Utrechter ontbinden volgens het Tsjechische medium.

“Begin december tekende hij een contract, met de overtuiging dat hij fysiek en mentaal in vorm zou raken en het aanvallende niveau van Slavia zou verhogen. Maar volgens onze bronnen ziet het er momenteel niet rooskleurig uit. ‘Het contract wordt beëindigd’, aldus onze bronnen”, schrijft iSport.cz.

Een screenshot van Reality FBI.

Volgens een bron van het Instagram-account Reality FBI is Ihattaren weggestuurd bij Slavia Praag en zit hij nu in Nederland ‘vol aan de space’. Uit de meegestuurde telefoongegevens blijkt dat het screenshot van de video inderdaad op maandag 11 maart is genomen.

Dezelfde bron van het Instagram-account schrijft dat Ihattaren ‘in gezelschap is van een PSV-speler’. “Wij weten wie het is, maar omdat we verder geen ondersteunend bewijs hebben, kunnen we dit verder niet delen”, schrijft Reality FBI.

“De PSV-speler, die het voornamelijk van invalbeurten moet hebben, hebben we net als Ihattaren om een reactie gevraagd, maar tot dusver is er niet gereageerd.”

Volgens het Instagram-account ‘lijkt de zaakwaarnemer van Ihattaren niet langer met hem te werken’. Op het Instagram-kanaal van Ihattaren zelf zijn geen foto’s meer te zien van Slavia Praag, wat mogelijk betekent dat een breuk inderdaad aanstaande is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In ander nieuws; gras is groen.

11 maart 2024 om 16:02

Het meest verrassende aan dit artikel is nog wel dat iemand ruïneert schrijft als ruwineert 😂

We hadden allemaal gehoopt op een andere uitkomst, maar iedereen kon voorspellen dat het zo ging eindigen. Jammer voor Mo, maar genoeg kansen gehad nu lijkt me.

11 maart 2024 om 17:29

Psv
Juventus
Sampdoria
Ajax
Wesley Sneijder
Samsunspor
Slavia Praag

Misschien mis ik er nog een paar. Maar alsnog als een nieuwe cub hem een kans gaat geven, dan ga je hier een paar reageerders verontwaardig zien reageren wanneer mensen zeggen dat hij gaat falen.

11 maart 2024 om 17:40

Vanenburg mis je nog!

11 maart 2024 om 19:53

Bij-zonder@ Al was de hele wereld met hem bezig geweest er is geen redde aan.

Oei, wie had dat verwacht. Zo'n heldere jongen die alles op een rijtje heeft en leeft als een voorbeeldprof. Ik kan niet wachten op de volgende club die er "heilig van overtuigd is hem op te kunnen lappen"...

11 maart 2024 om 16:09

Ja vind je. Ik vind deze mensen die dit hebben gelekt een grote schande echt een grote schande met hoofdletters. Die mensen moet zich diep schamen. Hoe kan je dit doet en zeggen er was nog een andere spelers erbij maar dan alleen Mo laten zien. Wat voor vies mens ben je dan. Ik weet meteen hoelaat het is en dit zijn de type mensen die hem graag onder de grond willen hebben. Zogenaamd ze maken zich druk terwijl ze zelf totoloss zijn. Dit zijn hele enge mensen die je op een grote afstand moet houden. Ongelofelijk ja er was nog een speler van PSV erbij maar we hebben hem om een reactie gevraagd. SCHAAM JE DIEP

11 maart 2024 om 16:17

Tja, het is de wereld tegen Ihattaren. Wat een pech kun je hebben hè

11 maart 2024 om 16:21

ik ben het grotendeels met je eens hoor, maar ze geven ook aan dat de andere speler niet wordt genoemd omdat er niet genoeg bewijs (een foto oid) van is.

11 maart 2024 om 16:26

Daarnaast heeft Ihatarren er zelf al genoeg aan gedaan om zijn publieke imago te ruwineren (😂) en kan dit in potentie voor een jonge speler die nog niet helemaal is doorgebroken bij PSV best verstrekkende gevolgen hebben.

11 maart 2024 om 16:27

Tja zo worden er wel meer door juicy kanalen kapot gemaakt en gedaan. Daarbij hij maakt zelf toch die foto om stoer te doen? Boontje komt om zn loontje. Kunnen ze uberhaupt stoppen om die gozer nog n podium of kans te geven

11 maart 2024 om 16:31

Hoewel juicekanalen en dit soort sites natuurlijk sowieso nogal betreurenswaardig zijn, is het echte 'probleem' natuurlijk dat Mo blijkbaar vrienden heeft die het nodig vinden om dit soort dingen door te sturen naar dat soort platforms. Dus als je het dan over 'grote schande' hebt dan moet je vooral naar zijn eigen vriendenkring wijzen blijkbaar.

Ipv dat iemand uit zijn omgeving die ballon uit zijn mond trekt en hem vertelt dat hij wellicht beter kan gaan trainen en zijn laatste kans zou moeten willen pakken, zijn het dus mensen uit zijn omgeving die dit soort foto's blijkbaar 'lekken'.

11 maart 2024 om 16:32

Ja grote schande idd, dit had nooit naar buiten moeten komen want nu is Mo beschadigd en niet door eigen toedoen. Ga toch lekker fietsen, die jongen moet blij zijn dat ie kans op kans krijgt en nog niet ergens dood gevonden is. Wat een dropsleutel.

11 maart 2024 om 16:47

Ik denk dat mo al genoeg mensen in zijn omgeving heeft gehad die hem hebben gezegd wat die beter kan doen. Het is toch duidelijk dat hij niet wil luisteren. En je kunt lezen dat hij die foto naar een vriendin heeft gestuurd, dus het zal niet van zijn vrienden afkomen.

11 maart 2024 om 16:59

totoloss, briljant als deze bewust is Msn10. Maar de kans op een bewussie acht ik nihil.

11 maart 2024 om 17:03

Dacht al dat ie misschien dat dat ie op een Formule 1 site zat of zo.

11 maart 2024 om 17:31

Nee hoor, Ihattaren doet dit helemaal zelf, maar het blijft van het niveau gootste gore uitschot om je leven te wijden aan het kapotmaken van anderen door middel van je social media kanalen. Vreselijk.

11 maart 2024 om 16:29

Heeft gewoon de pech dat hij onder Schmidt kwam te spelen. Die had iets tegen hem en heeft hem helemaal verpest.

11 maart 2024 om 16:35

Exact! En Schmidt wordt nu ook uitgekotst dus lag altijd alleen aan hem. Mo moet m aanklagen voor geleden schade!

11 maart 2024 om 16:39

Japie Krekel als advocaat in de arm nemen!

11 maart 2024 om 18:44

Alles op een rijtje heeft???

Is niet echt voetbal nieuws meer. Ihattaren interesseert niemand meer. Hoe kan je een mooi voetbal leven vergooien.

Schmidt heeft hem duurzaam verpest ....

Utrechtenaar? Tenzij Voetbalzone met zekerheid weet te zeggen dat hij homo is, zou ik er toch Utrechter van maken. Daarnaast kan deze Utrechter wel fluiten naar een profcontract met een andere club. dit is echt game over voor hem.

Ruwineert kans op kans, zonde.

Ah.. de Nile Ranger van de lage landen is weer goed bezig zie ik.

11 maart 2024 om 16:38

Nile Ranger... die had pas erg veel krediet gekregen om zichzelf te bewijzen. Had nog het geluk dat ie bij Newcastle begon en Engeland 4 profniveaus heeft...

11 maart 2024 om 17:02

Zo, deze naam had ik al lang niet meer zien voorbijkomen.
Heb het even moeten nalezen op Wikipedia.
Vergeleken met deze man is Ihattaren maar een broekje!

Het is wachten op het moment dat er een artikel verschijnt waarin wordt vermeld dat hij als uithaler is opgepakt in de haven

11 maart 2024 om 16:39

Of het geld dat hij nog heeft ala Promes investeert in een lading coke.

Jammer zeg. En het ging eigenlijk al heel lang goed met m. Hij liet er zelfs wat snacks voor staan. Hoe heeft het zo kunnen lopen.

Wat wel leerzaam is, althans voor mij; is dit hoe lachgas verpakking er uit ziet? Zo’n zwarte latex ballon. Ik had het nooit herkend, kan wat mij betreft ook groene thee in zitten.

"andere speler van PSV erbij die het vooral van invalbeurten moet hebben" Babadi aan het lachgas?

11 maart 2024 om 16:12

Ik zit te denken, het moet wel iemand van zijn lichting zijn. Babadi is 4 jaar jonger dus denk dat hij het niet is. Ik denk dat toch Obispo? Die is van dezelfde lichting en moet het vooral van invalbeurten hebben.

11 maart 2024 om 16:17

Oh Obispo, dat zou 'm inderdaad wel kunnen zijn ja. Als het uberhaupt al waar is. Yoda zegt hieronder Sambo, dat lijkt mij eigenlijk qua leeftijd en band met Ihatarren de meest logische optie.

11 maart 2024 om 16:13

Veerman 😜

Of Sambo, of Noa, of Til, Obispo, Drommel, Mauro, Bella Kothcap, Pepi, van Aanholt of gewoon onzin. We gaan het zien.

Het kan iig niet Luuk zijn. Of Boscagli, Schouten, Bakayoko, Dest of de keeper, want die spelen altijd. Dus die hebben al genoeg te lachen

11 maart 2024 om 16:18

Til aan het lachgas met Ihatarren is wel het laatste wat ik zou verwachten, maar je weet het natuurlijk nooit.

Sambo, Obispo, van Aanholt zou ik nog wel geloven. Hoewel van Aanholt inmiddels 33 is dan mag je denk ik wel verwachten dat je iets zuiniger bent op je hersencellen

11 maart 2024 om 21:36

Til zou briljant zijn. Haha.

Maar eerlijk is eerlijk, ik hoop dat het een broodje aap verhaal is en niet dat het nog een bommetje onder de psvers gaat leggen zo richting einde seizoen.

11 maart 2024 om 16:36

Ik zet m'n geld op Sambo. Babadi is 4 jaar jonger en zal dus niet met Ihattaren hebben gespeeld of hem persoonlijk kennen. Sambo is van dezelfde lichting, kent hem uit de jeugd en heeft niks te verliezen bij PSV.

11 maart 2024 om 16:42

Het is een publiek geheim dat Ihattaren nog heel goed met Sambo is en regelmatig met elkaar gespot worden. Dus ik zou mijn geld ook op Sambo zetten.

11 maart 2024 om 17:03

Van de 13 personen die hij volgt is Sambo er een van. Ik zet mijn geld ook op hem.

11 maart 2024 om 16:42

Sambo is de enige PSV speler die hij volgt op Insta.

11 maart 2024 om 16:44

Grote kans dat het Sambo is. Leeftijdsgenoten, vrienden, bankzitter. Ook de enige PSV'er die Ihattaren volgt op Instagram. Wil niet alles zeggen, maar 1 + 1 = meestal 2. Die is ook aardig op weg zijn carrière te verpesten, had bij Twente waarschijnlijk iedere week gespeeld maar raakt nu volledig in de vergetelheid.

11 maart 2024 om 21:37

Wie raakt er in de vergetelheid?

Water is nat haha. Clubs die serieus nog in zee willen gaan met iemand als Ihattaren. Die kerel kan beter lekker stoppen en lekker dit soort dingen doen. Als die daar gelukkig van wordt dan. Want discipline en mentaliteit zijn bij Ihattaren heel ver te zoeken. Eigenlijk nog nooit iemand meegemaakt die dit met zijn carriã¨re doet. Zoveel talent en niet eens 1 procent moeite willen doen.

Nou die zagen we niet aankomen hoor....
Kunnen we gewoon stoppen om het over deze "voetballer" te hebben.

Alles aan dit bericht doet mij pijn aan m'n ogen.... pffff... de armoede!

Echt een kansloos figuur die toch eens een hele grote spiegel voor gehouden moet worden. Heeft nu echt overal alle kanzen gehad en overal net zo hard zn kanzen vernachelt. Echt een mentaliteit van 0,0.

Jammer, is sinds het overlijden van zijn vader helemaal van het padje af aan de drank en drugs en shady activiteiten .Had je zon carrière , enorm potentieel en dan eindig je met een ballon in je mond, wat een lol lees ik van zijn gezicht af

Misschien was het wel een ballon d’or?!

11 maart 2024 om 17:07

Op het plaatje lijkt t eerder een Bollon Noir

Ah het Ihattaren-nieuws weer

Haha, zou er nu nog een club zijn die er in gaat trappen. Of is hij nu echt afgeschreven?

Om welke PSV-speler het gaat, lijkt een optelsommetje. Ihattaren volgt op Instagram maar 13 mensen en daarvan is er 1 een PSV-speler: Sambo. Die is net zo oud als hij en heeft lang met hem samen gespeeld in de jeugd. En ook opvallend: Sambo speelt bijna nooit en PSV lijkt totaal niet bezig te zijn met het verlengen van zijn aflopende contract. Wellicht omdat ze achter de schermen al weten dat hij van het padje aan het raken is?

Jammer dat het iedere keer zo loopt. Hij leert helemaal niets van zijn fouten. Over een paar jaar compleet aan lagere wal of zwaar in het circuit. Echt heel erg jammer. Zoveel talent en dan ook nog kans op kans krijgen maar het toch blijven verneuken. Hij heeft meer zakenwaarnemers gehad dan wie dan ook. Neem aan dat er nu niet een club meer met hem wil gaan starten. Compleet mislukt.

Die zal vast wel een prestatiecontract hebben gekregen dus zal Slavia hier geen bult aan zijn gevallen. Wie laat deze jongen dan ook in Dubai trainen en in Nederland met zijn "vriendjes" uitgaan? Wel jammer dat hij nu Sambo lijkt mee te nemen in zijn neerwaartse spiraal.

Je verwacht dit soort dingen echt niet van hem..
Zonde hoe je voetbal leven zo kan verpesten maar helaas. Hopelijk bied nou echt alleen een zaterdag 6e klasse nog een lucratief contract aan (lees: kratje bier en ballonnetje lachgas).

Er zijn onderhand zoveel clubs en mensen die hem hebben geprobeerd te helpen, en hij blijft er dus blijkbaar met de pet naar gooien. Het verhaal zal oneindig zo door blijven gaan, tot de tijd dat hij te oud word, het geld opraakt en bij zichzelf denkt was ik maar een aantal jaar serieus gaan voetballen.

Het is de schuld van PSV, Schmidt, Juventus, Samdoria, Ajax, Snijder, Vanenburg en heel veel andere. Hoeveel pech kan je hebben.

Op naar een club in Singapore. Dan is hij snel verlost van zijn drugsprobleem.

Lekker pik! Nu door naar de kelderklasse. Wat eeuwig zonde gooi je talent maar op mij. Dan verzilver ik het.

11 maart 2024 om 19:10

Ik heb alvast mijn Real Madrid-shirtje besteld met Reinaldinhoo achterop.

11 maart 2024 om 19:21

@theroscoe dank voor het vertrouwen! Madrid is niet helemaal mijn club denk voor niveau ik moet mikken op Telstar. Maar man man wat eeuwig zonde van dit talent. Toen bij ajax in de voorbereiding was hij zo goed. Eigenlijk hadden ze een vrouw voor hem moeten uitzoeken die hem 24/ aanpakt en 0,0 moment uit het oog verliest. Begeleiding 2.0

Er zijn een aantal zekerheden in het leven: de dood, belastingen, Cristiano Ronaldo die zich voor de spiegel zit af te juinen en Ihattaren die zijn eigen ruiten voor de zoveelste keer inkinkelt.

Zou er bijna mijn geld op in durven zetten, maar stel je toch eens voor dat hij dan net op het rechte pad besluit te blijven, ben ik mooi totoloss [pun intended Msn10].

11 maart 2024 om 20:12

Je overdrijft wel heel erg Tilburg, wie betaalt er nou belastingen?

Waarom blijft deze amateurvoetballer zo vaak in het nieuws komen? Deze man is geen item meer waard.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren