Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
MrKrillin
Algemeen
Vrienden (4)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 23 augustus 2006
  • MrKrillin
  • 199 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 17.383
  • jaar (--)
  • Amsterdam
  • 4
Persoonlijke berichten
17 december 2021 om 13:40
#2

"zeg eens eerlijk ken jij mensen die op VVD gestemd hebben? IK heb namelijk onderzoek gedaan. Een steekproef onder mijzelf, ik en mijn kat. Geen 1 had op de VVD gestemd. Hoe kunnen zij dan de grootste zijn??" Legendarische opmerking.

2 april 2022 om 13:12
#3

ach sommige PSV supporters kunnen niks hebben, voor zover je dat PSV supporters kunt noemen. die zien Mo liever nog verder aftakelen gewoon niet serieus te nemen zulke kerel's.

2 oktober 2022 om 15:58
#4

Je bent erg actief op deze website en dat vind ik mooi om te zien. Ik zie vaak reacties van jou en lees ze altijd erg graag. Ga zo door Kanjer! Groeten Klaas.

25 mei 2023 om 20:15
#6

Dank je voor het medeleven. Mijn brouw heeft dezelfde avond alle beddengoed gewassen, ze hadden ook in onze bedden gevoeld en gezocht naar geld etc, zodat we in schoon bed konden slapen. De dagen erna is alles uit de kledingkasten gewassen om maar geen sporen van de inbrekers aan de kleding te hebben. Gestolen waren de spaarpotten en portemonnaies van de jongens, mijn overwerkgeld waar ik leuke dingen mee deed, sieraden, cheques en videorecorders. Mijn kozijnen was vernield door een koevoet te gebruiken. Politie kon geen sporen vinden van de daders. De verzekering viel over een uitzetmechanisme van het raam dat ze gekraakt hadden om binnen te komen: men kwam na 2 maanden kijken of we inderdaad een nieuwe a €15 of zo gekocht hadden. Heel bizar.

Mijn vrouw heeft haren een trauma gehad, ik koest altijd de deur openen als we thuiskwamen en zij altijd keek door de ramen of er iets veranderd was. De kinderen vonden he heel erg dat papa met een mes door het huis moest zoeken naar een inbreker.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren