Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik sprak met Memphis Depay en Mohamed Ihattaren: dat was een groot verschil’

Laatste update:

Mart van den Heuvel vindt het jammer dat hij Mohamed Ihattaren bij PSV niet op de rit kreeg. De voormalig teammanager annex verzorger besteedde in zijn periode in Eindhoven veel aandacht aan de aanvallende middenvelder, maar ondanks de vele gesprekken kon hij niet doordringen tot Ihattaren. In De Rood Wit Podcast vertelt Van den Heuvel openhartig over zijn ervaringen met Ihattaren.

“Ihattaren had de pech dat zijn vader vrij snel stierf nadat hij tekende bij PSV”, zo denkt Van den Heuvel terug. “Op dat moment was de hiërarchie in de familie weg, want híj werd plotseling de belangrijkste kostwinner. Die oudste broer werd kwaad, want hij had niets meer te zeggen. Terwijl de oudste broer normaal gesproken het gezag van de vader overneemt. De hele structuur in het gezin was verkeerd.”

“Op de club kon ik wel contact met hem krijgen en hij luisterde ook, maar zodra hij buiten stond was hij het weer vergeten. Als je hem hielp, dan was hij ook heel dankbaar. Ik ben vaak met hem geweest, ook al toen hij weg was bij PSV.”

“Op een gegeven moment was ik hem kwijt, en toen voelde ik me ook niet meer verantwoordelijk voor zijn carrière. Ik had zóveel met hem gesproken...”, vervolgt Van den Heuvel.

“Kijk naar Memphis Depay bijvoorbeeld. Met hem heb ik ook uren gesproken. Hij pakte iedere keer wel iets op. Maar Ihattaren pakte gewoon niets op. Psychologen hebben ook met hem gezeten, maar het is gewoon jammer.” In de winter van 2019 kwam Ihattaren definitief bij de A-selectie, maar vanaf de zomer 2021 kwam hij al niet meer in actie voor de Eindhovenaren.

“Hij voelde gewoon niet wat hij moest laten om een echte prof te worden. Hij dacht: gewoon trainen en de rest komt wel. Helaas is het er nooit van gekomen, omdat hij het niet kon opbrengen om zich volledig op voetbal te richten.”

Van den Heuvel weet dat Ihattaren erg beïnvloed is door zijn omgeving. “Hij had een hoop ‘vrienden’ en allemaal mensen om hem heen die allemaal iets van hem wilden. Het is echt moeilijk om hem op het juiste pad te krijgen. Er gebeurt zoveel om hem heen, dat valt niet te controleren”, aldus de voormalig teammanager.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja ik houd eigenlijk niet van dit soort interviews over de rug van iemand alleen bij psv is dit Mart zijn taak. Normaal zijn ze daar wel goed in dus jammer dat het met Mo niet gelukt is.

Vreselijk dat er zo veel op een jongen van 17 afkomt en dat onder het oog van de schijnwerpers gebeurt. Benieuwd hoe het was gelopen als hij zijn vader wel had gehad, maar dat blijft een treurige ‘what if’.

Wie is mohamed ihattaren? Is dat ook een voetballer of zo, dat ze hem bespreken op een voetbalsite...

8 maart 2024 om 19:49

Zo’n talentje ooit.
Zoiets als Donny huyssen, oulida etc
Nooit wat geworden.

8 maart 2024 om 19:55

Maar wie ben jij dan?

8 maart 2024 om 20:13

Bespreken we hem op een Voetbalzone dan?

8 maart 2024 om 21:18

Iemand die een wel geslaagd is in het leven. Waar Mo helemaal mislukt is helaas.

9 maart 2024 om 00:35

Iemand die voor Nederlandse elftal koos ipv Marokko! Heel Nederland was blij toen.. die Mo is het

Ja, dat dit een wereld van verschil is kan ik mij wel voorstellen. Veel mensen hebben een hekel aan Depay om zijn fratsen of de hoeden die hij draagt, maar als je naar zijn lichaam kijkt kun je niets anders dan concluderen dat hij bereid is er heel veel voor te doen. Ihattaren dacht het te kunnen redden op talent alleen, en dat blijkt zoals altijd een misvatting.

8 maart 2024 om 19:33

Kan me ook geen speler herinneren die een slecht woord over Memphis gesproken heeft.

Vanuit je rol als begeleider die persoonlijke gesprekken voert met spelers die jong zijn en veel op zich af krijgen is het niet chique zo een boekje open te doen. Onprofessioneel wie is de volgende waar Mart het over gaat hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren