Zus Cristiano Ronaldo haalt uit naar Van Dijk: ‘Was dat zwaar Virgil?’

Dinsdag, 3 december 2019 om

Cristiano Ronaldo liet maandagavond verstek gaan bij de uitreiking van de Ballon d’Or en Virgil van Dijk verwees hier in gesprek met VTBL naar door te grappen of de Portugees wel een ‘concurrent van hem was’. Deze opmerking van de verdediger van Liverpool, die in de uitverkiezing op de tweede plek eindigde achter winnaar Lionel Messi, is niet in goede aarde gevallen bij Katia Aveiro, de zus van Ronaldo. Zij haalt in een bericht op social media uit naar de Oranje-international.

“Ik denk dat een aantal mensen compleet gefrustreerd is! En onrealistisch! Het was algemeen bekend dat Ronaldo niet zou gaan winnen, hoewel hij een aantal belangrijke collectieve prijzen gewonnen heeft… Maar dat is een ander verhaal en we zullen zien wanneer de waarheid over het voetbal naar buiten komt”, begint Aveiro, die in het verleden al vaker verwees naar een zogenaamde ‘voetbalmaffia’, haar bericht. “Beste Virgil, waar jij je nu bevindt, is Ronaldo al duizend keer geweest.”

“Kijk, beste Virgil, Cristiano Ronaldo is drie keer kampioen geworden in het land waar jij al jaren speelt en waar het je nog steeds niet gelukt is. Cristiano Ronaldo is zelfs de beste speler en de topscorer geweest van het land waar jij speelt. Overigens was hij toen jonger dan jij nu bent. Daarna, beste Virgil, ging Cristiano Ronaldo ergens anders naartoe waar hij de beste speler in de clubgeschiedenis werd. Real Madrid, zegt je dat wat Virgil? Misschien wel, want deze club, met een of andere Cristiano, versloeg jullie zelfs in de Champions League-finale. Ronaldo heeft er hier al vijf van, Virgil”, gaat zij verder.

Aveiro verwijst ook naar de finale van de Nations League, die afgelopen zomer door Portugal werd gewonnen van het Nederlands elftal: “En deze zelfde Ronaldo heeft jouw Oranje in een finale verpletterd. Was dat zwaar Virgil? We hebben medelijden met je. En beste Virgil, zelfs in een van de minst succesvolle seizoenen uit zijn loopbaan heeft Cristiano Ronaldo meer prijzen gewonnen dan jij. Mooi is dat, of niet? Nu Virgil, zodra je prijzen wint tegen echte tegenstanders kunnen we verder praten. Zodra je er daar een handvol van hebt, van de echte hoofdprijzen, mag je misschien aan dezelfde tafel als Cristiano zitten. Voor mij ben je altijd de beste speler van de wereld Cristiano en de beste speler aller tijden!”, sluit zij af.


Poll

Snap jij de boosheid bij Katia Aveiro?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

161 reacties (laatste reactie door porque)

Poeh, wat triest. Zeker niet begrepen dat het een grapje is.

3 december 2019 om 07:22

Leuk grapje. Vraag me af of mensen ook zo luchtig zouden doen als Ronaldo het gezegd zou hebben. Ronaldo en Messi hebben zulke respectloze opmerkingen nooit gemaakt in die meer dan 10jr rivaliteit. Virgil had beter moeten weten.

3 december 2019 om 07:26

Oh nee? Ronaldo met zn ik ben de beste speler van de afgelopen 20 jaar. Das best respectloos naar spelers als Zidane ronaldo ronaldinho en messi. Kom nou het is een grapje en hij geeft meteen aan respect voor ze te hebben. Zusje lief moet zich niet zo bemoeien

3 december 2019 om 07:30

Door de cynische manier waarop hij het grapje verteld is het zelfs een compliment. Maar wellicht is het in de vertaling verkeerd over gekomen.

3 december 2019 om 07:32

Virgil bedoelde he sarcastisch. Indirect erkent hij Ronaldo’s grootsheid. Na de grap prijst hij hem nog.

3 december 2019 om 07:47

Samcro, het is natuurlijk de tijd van tegenwoordig. Iemand knipt alleen dit stukje en anderen krijgen dat weer onder ogen en reageren bozig. Als Ronaldo dit gezegd zou hebben en het zou ook zo geknipt zijn en uit zijn context gehaald, dan zou iedereen ook boos reageren idd. Maar hadden mensen ook gezegd: kijk/luister naar het volledige bericht. En dat had die zus ook moeten doen, net als Pierce. Want de reactie is gewoon te snel en te sneu. En dat hoef je imo niet te verdedigen door andersom de vergelijking te maken, want dat zou net zo dom en sneu zijn van de regeerders daarop.

3 december 2019 om 07:57

Blijkt maar weer dat sarcasme niet voor de dommen der aarde is weggelegd. Het is gewoon een achterlijke reactie van die zus. Die hele opmerking van van Dijk druipt van het sarcasme en zelfspot, waarmee hij eigenlijk aangeeft hoe groot hij Ronaldo vindt, maar een iets minder oppervlakkige laag van taal is kennelijk reden om hysterisch te gaan doen over je bijna 35-jarige broertje.

3 december 2019 om 08:17

Samcro.. Hij geeft hem juist een compliment, of is dat niet duidelijk?

3 december 2019 om 08:32

Samcro, We ‘kennen’ Virgil van Dijk. Hij komt niet over als een type die dit serieus zou zeggen of denken. Vlak nadat hij dat over CR7 zei, maakte hij duidelijk kenbaar dat het een grapje was. Ook zijn houding / de manier waarop hij het zei, sprak boekdelen. Die zus van CR7 heeft waarschijnlijk niet alles gezien, maar het zou mij eigenlijk ook niets verbazen als dit wel het geval zou zijn. Zijn zus en hij zijn slechte verliezers. Meer kan ik er niet van maken.

3 december 2019 om 08:32

Waarom maken we ons druk om een reactie van een zus ?

3 december 2019 om 08:41

Bronnen zeggen dat Cristiano dit bericht zelf geeft getypt. Ot: v Dijk zei ook over Messi dat hij “niet normaal” was. Dat kan je ook op meerdere manieren interpreteren. Maar Messi is niet zo zuur en kon er gewoon om lachen.

3 december 2019 om 08:55

Of die grap leuk is of niet, die zus valt hier genadeloos door de mand door als een borderliner "leave Britney euh Christiano alone!" te gaan schreeuwen op social media. Daarnaast heeft een grote speler als Ronaldo zo'n "redder" helemaal niet nodig en is hij ook geen kind meer. Verder lijkt het mij zwaar vermoeiend als je alles gaat volgen om te kijken of iemand iets lelijks over je broer zegt; volgens mij heeft dat mens een klap met de molenwiek gehad, want dit doet ze regelmatig. Dit gedrag is echt kleinzielig. Als laatste is het pas respectloos als niemand het over je heeft (als je zon status hebt als Ronaldo), terwijl je nog speelt; als een onschuldig grapje al respectloos genoemd wordt.......

3 december 2019 om 09:14

" Ronaldo en Messi hebben zulke respectloze opmerkingen nooit gemaakt in die meer dan 10jr rivaliteit ". Heeft helemaal niets met een gebrek aan respect te maken, maar met egoproblemen. Het is bovendien natuurlijk tenenkrommend dat die woorden niet van Ronaldo zelf komen, maar van zijn zuster. Die heeft kennelijk nog een groter ego dan haar broer. Ronaldo heeft een fenomenale carriere achter de rug en vele prijzen gewonnen. Hij is nu echter op een leeftijd gekomen dat dat niet meer vanzelfsprekend is en jongere spelers het stokje over gaan nemen. Het gewoon een kwestie van natuurlijke selectie en dat zou Ronaldo cs moeten begrijpen en zijn zegeningen tellen. Zijn zuster slaat namelijk de spijker op zijn kop met de opmerking dat het nog heel lang zal duren voor er weer iemand zoveel prijzen in zijn prijzenkast zal hebben staan. Reacties als deze zijn derhalve volstrekt overbodig en wekken de schijn dat Ronaldo zo in de weg wordt gezeten door zijn grote ego dat hij het volstrekt normale verouderingsproces niet aankan.

3 december 2019 om 09:29

Waar gaan we naar toe in deze wereld. Van Dijk maakt in een Nederlands onderonsje een grapje op een vraag van de journalist. Geeft daarna meteen aan dat hij heel veel respect heeft voor Ronaldo en wat doen we.... gelijk weer veroordelen! Dat die zus niet beter weet is tot daar aan toe, hoewel ik als Ronaldo me zou doodschamen en haar zou corrigeren, maar dat we hier op VZ haar nog gelijk geven... oh my.... De wereld is of wordt gek met al deze flauwekul en we hebben het niet meer door! Kansloos verhaal waarbij wij juist trots mogen zijn op deze gentleman van Dijk die Nederland fantastisch vertegenwoordigd samen met de Ligt!

3 december 2019 om 09:59

Samcro ook jij bent een van de redenen dat de maatschappij vertrut en er geen grapje meer gemaakt mag worden in de toekomst zonder dat iemand zich op zijn kleine geslachtsdeel getrapt voelt.

3 december 2019 om 10:00

Als je het filmpje bekijkt, is het duidelijk dat hij juist veel respect heeft voor Ronaldo. Man man, wat een overdreven reactie

3 december 2019 om 12:03

Heeft niets te maken met de dommen van de aarde. Ik heb een best wel multi culti familie met mensen uit meerdere windstreken en continenten en ben er als Amsterdammer achtergekomen dat sarcasme als grappig of kwinkslag echt bij Nederland, het UK en misschien Scandinavië en een paar Amerikanen past maar dat de rest van de wereld sarcasme of cynisme niet altijd snappen en vooral niet herkennen. Dit geld ook voor cynische zelfspot..

3 december 2019 om 15:36

@thebrightone...je hebt een punt, als je het over de gemiddelde persoon hebt. In sommige landen is het een dieper onderdeel van de cultuur en daardoor wat meer gangbaar dan in andere landen maar dat het vooral iets is van een aantal landen in West-Europa is is een misvatting. Ik reis veel voor werk en heb in Thailand, Hongarije, Oostenrijk, Spanje, Engeland en Kenia gewoond. Elk persoon met een beetje hersens begrijpt zelfspot en sarcasme. Uit van Dijk's lichaamstaal is het ook gewoon overduidelijk, en als die zus van Ronaldo niet zo impulsief en kortzichtig was had ze dat ook wel kunnen bedenken, en al helemaal als ze de hele video in ogenschouw neemt.

3 december 2019 om 10:44

@mozias het is triester dat media deze tweet oppakken en over schrijven. Dit is toch geen voetbalnieuws.

3 december 2019 om 12:08

Buiten het feit dat Ronaldo een begenadigd voetballer is, is het ook een desperaat factotum. Dit geldt kennelijk ook voor zijn zus. Zelden zo'n opgepompt ego gezien. Doet zelfs afbreuk aan de geweldige voetballer die hij wel is.

Haha, jeetje. Dat Ronaldo zelf niet naar die prijsuitreiking gaat, prima, helemaal begrijpelijk ook als je wel een andere prijs kan ophalen. Maar hou alsjeblieft die familie van social media, dat is echt beschamend gewoon. Doet afbraak aan zijn hele imago, ook op commercieel gebied.

3 december 2019 om 07:17

Dat zijn zus zich beter stil kan houden ben ik het mee eens maar om nou te stellen dat zijn imago afbreekt door zoiets kleins dan ben je niet oprecht of je begrijpt gewoon niet wat Ronaldo in de afgelopen 15 jaar allemaal gepresteerd heeft. Ronaldo zal hoe dan ook de boeken in gaan als 1 van de beste voetballers aller tijden en dat zou elke voetballiefhebber alleen maar moeten koesteren.

3 december 2019 om 08:18

Niemand ontkent zijn prestaties. Maar daarnaast zal Ronaldo door velen ook zeker worden herinnerd als een egoïstische, verongelijkte zuurpruim die nooit heeft kunnen verkroppen dat hij in de schaduw van de kleine Argentijn is groot geworden. Dit soort opmerkingen van z’n zus dragen alleen maar bij aan dat imago, of het nou terecht is of niet.

3 december 2019 om 08:20

Ze spreekt bijna alleen maar over het verleden. De zus van ronaldo lima gaat toch ook niet hier staan verkondigen dat hij eigenlijk de ballon dor zou moeten winnen omdat hij vroeger zo goed was. Natuurlijk is Cr7 nogsteeds goed maar hij heeft momenteel zelfs geluk met een 3e plek

3 december 2019 om 09:03

De Palestijnen zullen Ronaldo denk ik vooral herinneren aan het feit dat hij 1,5 miljoen euro heeft geschonken aan dat volk zodat ze in de ramadan maand fatsoenlijk eten op de plank hadden staan. Ik kan je nog heel veel voorbeelden geven waaruit blijkt dat jouw beeld over hem voortkomt uit afgunst maar ik denk dat jij zelf wel begrijpt waarom ik voor die ene voorbeeld gekozen heb he...

3 december 2019 om 10:47

Analist25, dat verhaal is helemaal niet waar. AFP zocht het uit en zijn management moest het ontkennen want ze konden het niet bewijzen (dit was natuurlijk goede pr want heel veel mensen trapten erin inclusief jij). Anderzijds kan ik hem weer neerzetten als een verkrachter want waarom zou je anders zwijggeld betalen, maar daar heeft niemand baat bij. Virgil maakte overduidelijk een grapje en net zoals Piers Morgan reageerde de zus van Cristiano overhaast op het korte stukje wat viraal is gegaan ipv eerst het hele interview te hebben gezien voor meer context. Van Dijk zei zelf al dat Cristiano al vele jaren op dit niveau zit.

Wat een zuurpruim... Moet diep zitten bij de familie Ronaldo.

3 december 2019 om 08:34

Met zo'n zus heb je geen vijanden meer nodig

3 december 2019 om 08:49

Dat Messi qua gouden ballen nu Ronaldo voorbij is zit denk ik ook echt diep in die familie. Ronaldo wil zo graag de beste ever zijn en dit werkt niet in zijn voordeel. En dan krijg je dit soort zielige kinderachtige reacties!

3 december 2019 om 09:28

Ik denk eerder dat Katia’s zakgeld op is, dus even een goede beurt halen bij broerlief. Wie weet levert het wat op.

Wat een dom mens zeg. Überhaupt al dat ze zegt hij is topscorer geworden enzo. Van Dijk staat ook niet in het veld om de doelpunten te maken..

3 december 2019 om 08:50

En dat ze zegt dat Portugal Nederland heeft verplettert, Nederland was vrij machteloos maar het was maar geworden, volgens mij komt dat mens aandacht te kort.

3 december 2019 om 09:52

Hopen dat we op het EK die Portugezen ff kunnen laten zien dat wij beter zijn..

3 december 2019 om 10:01

Inderdaad, ik hoorde iemand zeggen dat het fijn is dat we die Portugezen ontliepen. Ik vind dat juist bijzonder jammer. Daar hebben we nog wel wat appeltjes mee te schillen. Of we dan nu wel winnen is een tweede, maar angst tonen met het Oranje van nu lijkt me onnodig.

3 december 2019 om 10:21

Twenteov,echt. Ik zou het heerlijk vinden als het Nederlands elftal die Portugese actrices op het veld zouden slopen. 2006 zit nog vers in mijn geheugen ðÿ˜‚.

3 december 2019 om 11:56

Open wond Apocalyps haha. Siem de Jong (als Twentefan), Iniesta in de WK finale en van die wedstrijd Costinha, Figo en vooral: Maniche, doen we me nog weleens badend in het zweet wakker worden. ;

Je moet je als Ronaldo toch schamen voor je zus als je dit leest? Mijn zus hoef ik niet te zien met de feestdagen als zij zoiets over mijn collega’s zou zeggen met die toon.

3 december 2019 om 07:22

Ik denk dat zij aan tafel met kerst juist een stuk taart persoonlijk aangesneden door Cr7 krijgt. Omdat het een taart is met zijn afbeelding in het glazuur, uiteraard niet het hoofd; die gaat in de kast naast de foto van zijn standbeeld. Voor de fanboys, grapje. Ik denk wel dat hij hier absoluut geen problemen mee heeft. Mogelijk is hij zelfs blij dat iemand zegt wat denkt.

3 december 2019 om 08:56

Familie blijft familie, ook al wordt je erdoor vernederd. Ik denk sowiezo dat het voor een rijk persoon nog belangrijk is aangezien je weet dat je familie de enigste personen zijn die niet van je houden vanwege je geld.

Ronaldo moet ook even kappen mer zeuren. Of in dit geval zijn zus. Een beetje humor moet kunnen.

3 december 2019 om 08:51

Dat zou van basten ook gedacht hebben ging toch iets anders.

3 december 2019 om 14:01

Eigenlijk meer de buitenlandse media die het gewoon massaal verkeerd hebben vertaald. Veel mensen nemen dat weer klakkeloos over en denken dat van Dijk serieus was. Dan krijg je van die gevallen zoals de zus van Ronaldo of Piers Morgan die het nodig vinden om te reageren. Zelfs zo'n grapje pakt al verkeerd uit en dan vragen mensen zich af waarom spelers vaak saaie zakelijke antwoorden geven.

Wij hadden vroeger in de klas ook een jongen wiens zus het altijd bij het minste geringste voor hem op nam. We vonden dat nog lulliger dan een pesterijtje eigenlijk. Ben benieuwd of het nog goed gekomen is met hem.

Hahaha wat een geleuter. Niet alleen Ronaldo zelf maar ook z'n zus is snel op haar pik getrapt,.... Dat zet te denken.... 🤔😃

3 december 2019 om 07:28

Hele lange pik heeft ze dan als je zo snel op je pik getrapt bent. Schandalig als je zus zo iets moet gaan roepen. Heb nooit iemamd van uit messi zn kant zo zien reageren in de jaren dat hij niet won. Kan Ronaldo niet ff corrigerend tikje geven ofso

Dit is werkelijk beschamend. Ze zet hiermee zichzelf en Ronaldo zwaar voor schut. Wat een zuur mens.

So het zit wel diep daar zeg. Ten eerste als cirgil van dijk in dat manchester had gevoetbald had hij ook 3x landskampioen geworden. Virgil van dijk kan gen topscoorder worden puur om het feit dat hij verdediger is en dat virgil het pas op deze leeftijd bereikt heeft ook te maken dat hij pas op deze leeftijd bij een topclub speelt

3 december 2019 om 08:53

Mocht virgil kampioen worden is dat een knaperre prestatie dan de clubs waar Ronaldo mee kampioen is geworden.

Familie dingetje.... Wat een zuurpruimen pfff Als je niet inziet dat deze opmerking met een hele grote knipoog was, kun je je beter van de wereld afzonderen.

Geniale reactie, tikkeltje overdreven maar oké. Ronaldo en Messi hebben een rivaliteit van meer dan 10jr, altijd hebben ze met respect over elkaar gesproken. Virgil speelt 2jr op dat niveau en moet meteen zo’n opmerking maken? Sit down.

3 december 2019 om 07:24

Waar heb je het over man??! Van Dijk maakt een geintje, schokkend🤣😂“ sit down” is meer van toepassing op die zus van Ronaldo....maar goed was te begrijpen zo’n reactie ondat hij zichzelf ook veel te serieus en belangrijk vindt en wordt omringd door kontenkussers zoals zijn zus.

3 december 2019 om 07:24

Het is gewoon een grap van Virgil. Of moeten ze allemaal heel nederig gaan doen omdat een ander hem vaker gewonnen heeft? Come on, niet zo zuur Samcro

3 december 2019 om 07:27

Ronaldo roept overal dat hij de beste is. Over respect gesproken. Als je de beste bent dan weet je dat je dat niet over jezeld hoeft te zeggen. Alleen Cristiano en Pele hebben steeds die neiging.

3 december 2019 om 07:31

Ronaldo heeft wel vaker domme dingen geroepen hoor. Daarnaast stel dat van dijk dit serieus meent, dan zou je toch als zogenaamd "beste speler van afgelopen 20 jaar" hier boven moeten staan

3 december 2019 om 07:49

Ronaldo en respect richting Messi? Haha, ja soms. Negen van de tien keer moet hij van alle daken schreeuwen dat hij de beste ooit is. Is dat respect naar Messi, die overduidelijk beter is dan hij? Nee, die hele familie Aveiro needs to sit down.

3 december 2019 om 08:24

Het is volgens mij gewoon zelfspot van van Dijk Samcro. Zie je dat niet? De vraagsteller stelt, dat er met de afwezigheid van Ronaldo een concurrent minder is. Waarop Virgil antwoordt, dat hij zich geen concurrent voelt, omdat Ronaldo veel groter is dan hij ooit zal zijn. Dat legt hij nota bene nog uitgebreid uit na de opmerking. Virgil is er ook helemaal de persoon niet naar om naast zijn schoenen te lopen.

3 december 2019 om 08:24

Ben jij misschien zelf de zus van Ronaldo? Kijk het interview terug en je ziet dat VVD duidelijk een grap maakte.

3 december 2019 om 09:41

Geniaal is het niet hoor aangezien ze alles uit verband mee heeft gekregen. Reageren op een vertolking van de Nederlandse media, die vervolgens vertaald is en in de internationale media terechtkomt. Het grappige is dat zij direct uithaalt naar VVD, maar ook naar heel veel andere spelers die een gelijke of mindere status hebben dan VVD. Alles wat ze over VVD zegt geldt dus ook voor De Ligt en vele anderen. Dat is niet geniaal, maar achterlijk en kortzichtig.

3 december 2019 om 10:04

Is gewoon een grap man, blijkbaar ben je net zo'n zuurpruim als die zus. Kleedkamerhumor vinden we allemaal geweldig maar op het podium mag je blijkbaar alleen nog maar wenselijke dingen zeggen. Of laat je nu je clubvoorkeur misschien wel heel duidelijk blijken?

3 december 2019 om 10:57

Hoe kunnen er nou mensen zijn die dit niet snappen? Of heb je het én niet gezien én niet gelezen Samcro? Poehee, van Dijk maakt een compliment naar Ronaldo toe, verpakt als een 'gemeen grapje'. Wat een disrespect.

3 december 2019 om 11:16

Daar schrik ik dus ook gewoon van, het is toch overduidelijk dat het een grapje is en het respect zeer duidelijk aanwezig is.

Poeh poeh. Die heeft de zuurgraad van een augurk hoor. Snapt ze nou niet dat Ronaldo helemaal niet zit te wachten op een hysterische zus op social media??

Prima tekst van zijn zus; ik zag vandaag een artikel dat het niet goed gaat met de steun aan mensen met een beperking in NL. Blijkbaar is dat in Portugal anders en krijgen ze zelfs media aandacht, echt lief van de mensen daar. Wat ik niet snap is dat ze haar niet hebben uitgelegd dat het niet zo slim is om op social media te roeptoeteren op basis van 1 zin uit een interview.on: Virgil is gewoon een baas, goede verdediger en 1 van de beste ter wereld. Ronaldo is 1 van de beste voetballers ter wereld (geweest) en als je ze naast elkaar moet zetten is de carrière van Ronaldo erg indrukwekkend, met veel prijzen en is hij erg succesvol geweest, in 2019 was hij alleen duidelijk de mindere van Virgil; van 2003-2018 was hij de betere maar dat was hier niet de prijs die hij kon winnen.

Altijd jammer, zulke misverstanden. Nederlanders weten dat Van Dijk een grap maakt omdat hij zijn eigen carriere niet eens met Ronaldos carriere durft te vergelijken, maar in andere culturen kennen ze dit type humor minder.

Ik vind de grap van v Dijk eigenlijk een beetje dom. Je hebt het over één van de grootste spelers aller tijden. Want achter elk “geintje zit een pijntje”. Een beetje vedette neigingen misschien al van v Dijk? Ik vind het ergens toch een beetje respectloos. Iets wat Messi en Ronaldo nooit naar andere spelers zijn geweest.

3 december 2019 om 07:34

Sommige mensen moeten is het hele interview bekijken voordat ze met een oordeel komen. Dan kan je moeilijk zeggen dat hij respectloos was

3 december 2019 om 08:34

Vedette neigingen? Virgil van Dijk? Messi en CR7 nooit respectloos geweest naar andere spelers? Hahahaha. Denk jij dat dat Messi en CR7 100% nederig zijn?

3 december 2019 om 08:58

Soms vind ik het beangstigend dat zoveel mensen stemrecht hebben en zich voortplanten. Het was zo duidelijk een grap, omdat de interviewer suggereerde dat de afwezigheid van Ronaldo de win kans van VVD zou vergroten.

3 december 2019 om 10:27

Ik vind jouw reactie een beetje dom, en vooral ook heel truttig. Maar dat past in deze tijd. Net als het gebruik van het woord respectloos. Je ziet in de reactie van Van Dijk duidelijk dat hij zich geen concurrent voelt omdat hij Ronaldo juist als een grootheid op eenzame hoogte ziet. Dat noem jij vedette neigingen. Jij overdenkt het teveel.

Duurde nog lang tot mevrouw Aveiro weer van zich liet spreken. Had haar al eerder verwacht. Was is er toch met die twee? Zijn ze zo onzeker dat ze continue bevestiging moeten krijgen hoe goed ze zijn? Serieus, Messi verloor ook wel eens, weet niet eens of hij een zus heeft. Vind het echt armoedig hoe volwassen mensen zich soms kunnen gedragen.

3 december 2019 om 19:12

Alles wat ze zegt klopt wel gewoon. Wij Nederlanders en Liverpool fans doen soms alsof hij de verlosser is. Kan me niet voorstellen dat ouder Liverpool fans nog nooit een CV hebben gezien die beter was en ik kan er zo 5 opnoemen bij Oranje (die ik heb zien spelen) die echt kwalitatief langer en op een hoger niveau hebben geacteerd. Virgil verdiend om bij de beste 10 ter wereld te horen maar vond bijvoorbeeld Frenkie afgelopen jaar echt beter, iets wat deze prijzen ook zo lastig maakt. Meningen

Oranje in de finale verpletterd? Hij was nergens te bekennen die wedstrijd.

Virgil had niet zo naïef een dom grapje moeten maken. Verder snap ik niet waar de zus van Ronaldo zich mee bemoeit. Ronaldo kan prima voor zichzelf opkomen. Lijkt RTL boulevard / shownieuws wel...

3 december 2019 om 07:53

Haha mensen hebben tegenwoordig totaal geen huid meer! Heb je het überhaupt wel gezien? Hij kon het niet eens zeggen zonder zelf al te lachen. Wat leven wij in een bank samenleving tegenwoordig zeg.

3 december 2019 om 11:57

Omdat zo'n grapje inhoudsloos is. Voegt niets toe op dat moment. Daarnaast lok je dit soort reacties uit, die ook dom zijn.

3 december 2019 om 08:26

En waarom had hij dat niet moeten doen? Omdat de familie Ronaldo niet tegen een grapje kunnen?virgil moet lekker dat soort grapjes maken als hij wil. Gaat helemaal nergens over dat Ronaldo's zus zo tegen hem tekeer gaat.

Oei wat zuur! De prijsjes komen da laatste jaren toch minder snel bij Ronaldo en het is ook best vervelend altijd maar de 2e van de wereld te zijn.....

Tja, typisch een vrouw die haar emotie de vrije loop laat na iets wat haar niet zint. Ik hoop dat van Dijk dit lekker laat gaan en niet de confrontatie aangaat met deze mevrouw. Wat een gebrek aan klasse zeg. Na al dat wat haar broer heeft gewonnen toch zulke lange tenen hebben.

3 december 2019 om 08:56

Daar staat hij ongetwijfeld boven.

Die is niet helemaal lekker volgens mij. Ze komt een beetje gefrustreerd over. Blijkbaar zit het niet winnen van de gouden bal nogal diep bij de familie Ronaldo.

Haha die eerste zin van haar quote... en daarna een bak ellende de sociale media opduwen! 😄

Er staan nieuwe namen op,eindelijk. Ronaldo en ook Messie waren niet de beste afgelopen jaar,verre van. Maar ja ze moeten er tussen staan,commercie... Ronaldo komt al een tijdje niemand meer voorbij,hij heeft het fantastisch gedaan maar is fysiek op.zijn lichaam heeft alles moeten geven. Messie is nog veel soepeler en is meer aangeboren talent,die gaat nog wel 2 jaar door. Tijd voor nieuwe sterren!

Eh ja het Man. Utd van toen is het al lang niet meer. Was toen een gouden periode. Liverpool is al 2 decennia geen kampioen meer geweest dus dat zegt ook niet zoveel dat V. Dijk nog geen kampioenschap heeft gewonnen. In tegenstelling tot Real Madrid dat altijd meedoet om het kampioenschap.

Blijkt toch weer de kracht van Social Media. Zag gisteren op instagram een quote voorbij komen met de woorden van Virgil. Mijn eerste gedachte was ook direct; wat een respectloze reactie. Maar hier wordt dan niet vermeld wat de overige woorden waren. na het zien van het filmpje weet ik wel beter. Misschien zou de zus van CR7 dat eerst ook moeten doen voordat ze de hele erelijst van Cristiano vergelijkt met die van Virgil.

Toen Virgil die grap maakte zei ik al van shit had je niet moeten doen, omdat mensen het niet inzien dat het een grap is. Ik vind dit echt schandalig hoe er op deze jongen wordt gereageerd terwijl hij juist een voorbeeld is voor velen en ook voor Ronaldo als we het hebben over karakter. Deze jongen heeft voor jong en oud zoveel respect dat dit echt niet kan. Als Ronaldo een man is spreekt hij z’n zus hier zeker op aan en bied hij z’n excuus aan want het was duidelijke een grap maar op een verkeerde moment uitgekozen vind ik zelf.

Prachtig, wat een kansloos mens is dat. Ze kan beter blij zijn dat haar broer op miraculeuze wijze 3e is geworden terwijl er zo 20 spelers beter waren afgelopen jaar.

Als hij dat over messi had gezegd had de hele wereld hem aangevallen grapje of geen grapje Dat het over Rondaldo nu gaat meteen reageren mensen anders

Ha! Ik weet wel wie er gefrustreerd is, en het is niet Virgil maar onze grote vriendin Katia. Wat zij inhoudelijk zegt over de status en de prijzenkast van Ronaldo klopt wel ongeveer, alleen het is de toon die de muziek maakt. Om op deze wijze alsnog de zogenaamde grootheid van haar broer aan te moeten geven en voor hem op te moeten komen als reactie op een klein dolletje van Virgil is ronduit belachelijk. Daarnaast komt vooral zij zelf gefrustreerd over omdat haar grote broer de gouden bal niet gewonnen heeft. Houd toch op.

Hij "werd" kampioen, hij "was" topscorer, blablabla. Als je het zo bekijkt moeten Pelé, Maradona en Cruijff ook genomineerd worden voor beste speler van dit seizoen.

Wat verschrikkelijk vrezelijk, mensen die hun aangesproken voelen in hun trotse temperament en daar dan zo op gaan reageren. Heb het best wel te doen met zulke mensen....of eigenlijk helemaal niet...is gewoonweg zielig gedrag.

Valt mij op dat het voornamelijk Katia is die op dit soort momenten haar frustraties niet kan inhouden. Ik denk ook niet dat ze het volledige filmpje heeft gezien, anders had ze aan Virgil’s houding en zijn toon kunnen horen/zien dat het overduidelijk cynisch bedoeld was. Ik vraag mij alleen af of ze dit soort grappen in andere culturen wel kunnen waarderen aangezien er meerdere reacties waren dat VVD’s grap respectloos was.

Begin een beetje moe te worden van die Ronaldo. Met zijn gemekker en maniertjes als ie iets niet wint, hij is alleen maar bezig met zijn eigen BV. Die jongen raakt op leeftijd en dan word het wat minder, is helemaal niet erg en ik snap dat ie de pest er in heeft als hij gewisseld word, maar er zijn op dit moment betere. Wat dat betreft kan hij een voorbeeld nemen aan Messi, die hoor je niet zo mekkeren. Dit doet afbreuk aan de herinnering wat voor fenomeen het was, dat zou zonde zijn.

Hahahah, mensen doe jullie oranje bril af en wees lekker transparant. Alle Messi lovers zouden hier ook als de kippen bij zijn als VVD dit over Messi zou zeggen. Hij zet zich gewoon zwaar voor lul. Je bent bijna 30 en draait net een jaar mee in de top. Ik snap dat je helemaal enthousiast bent, net een kind op de schoot van sinterklaas die een snoepje krijgt. Dit brengt zenuwen met zich mee omdat je nooit op zo een hoge podium hebt gestaan. Je weet niet hoe je er mee moet omgaan en dan ga je van die rare opmerkingen maken. Als je geen prijzen kan hebben moet je wel ergens iets flikken zodat mensen je voor een langere tijd zullen herinneren. Maar doe dat tenminste niet op een manier waarop je jezelf zwaar voor lul zet.

3 december 2019 om 09:48

Wat zeg jij nou? Heb je t interview gezien ofniet? Mensen zijn te snel op hun teentjes getrapt en als voetballer mag je zeker wel een grap maken, hij legt t zelfs nog duidelijk uit...

3 december 2019 om 09:57

Grapje of niet, het is respectloos en uitlokken van reacties. Dit is ook het verschil van een Messi en Ronaldo. Zij zullen zich niet op zo een manier kleineren en respecteren altijd hun concurrenten. Jaren lange rivaliteit tussen beide heren maar wel altijd elkaar gerespecteerd. Dat verdiend respect en niet iemand die net om de hoek komt kijken en allemaal gelijk van die rare opmerkingen gaat maken. Respect dwing je af, alleen heeft hij zich wel zwaar voor lul gezet. Mja zal die ook niet meer goed kunnen praten, zal namelijk de laatste keer voor hem zijn dat die op zo een podium staat. Heeft zijn beste tijd ook al weer gehad.

3 december 2019 om 10:38

locovato zou het ook kunnen zijn dat Van Dijk dit juist zegt omdat hij zich niet als concurrent ziet van Ronaldo juist omdat Ronaldo zo'n grootheid is? Zo vatte ik het op nl. maar ik snap dat het anders over kan komen. Hoe dan ook: ik vind het een bijzonder overdreven reactie van die zus van hem en heeeel zuur en vol met jankverhalen. Bleeegh dan laat je je flink kennen. Verder wel tekenend voor deze tijd, je mag immers niets meer zeggen en dan wordt het woord respect al heel snel tevoorschijn getoverd en vooral: misbruikt, zo ook jij hier die doet voorkomen alsof Van Dijk geen respect heeft voor Ronaldo.

3 december 2019 om 10:49

Respectloos. Alsjeblieft zeg. Je mag tegenwoordig zelfs geen eens een grapje maken. Hou op hoor. Het is duidelijk maar een grapje en hij zegt zelf aan het eind dat hij respect heeft voor zowel Messi als Ronaldo dat ze al zoveel jaar op het hoogste niveau weten te presteren. Dus hij geeft ze gewoon respect voor hun prestaties.

3 december 2019 om 10:37

Haha, stel je niet aan man. Het was gewoon een grapje. Je zag meteen dat hij sarcastisch was. Hij oogde juist vrij kalm. En bijna 30? De man is nog niet eens 29. En net een jaar in de top? De man speelt al 2 jaar geweldig bij Liverpool (en ook daarvoor eigenlijk al, bij Southampton).

3 december 2019 om 16:03

Alleen idioten zouden op hun teentjes getrapt zijn gezien het feit dat het maar een grapje was op de vraag van Simon Zijlemans waarop Van Dijk ook ''nee'' zei na het grapje.

Poh poh wat een triest verhaal zeg!! Zielig wijf! Er word een grapje door Virgil gemaakt en hopelijk kijk Ronaldo zelf met zelfspot naar zo'n grapje of boeit het hem niet. Maar dan is er een weer een familielid die zich ermee moet bemoeien. Die niet eens weet of er lucht of zand in een bal zit. Triest figuur! En bovendien is het knap dat Virgil zich als verdediger tussen Messi en Ronaldo weet te wurmen. Aanvallers of middenvelders winnen toch eerder grote individuele prijzen dan verdedigers. So zip it, Katia Aveiro!

Tjonge, dit moet toch wel de meest trieste familie ter wereld zijn."zodra je prijzen wint tegen echte tegenstanders kunnen we verder praten" mooie quote...ronaldo heeft 80% !!!! van zn interland goals tegen ploegen buiten de top 50 van de wereld gemaakt.kleine vergelijking met zn Argentijnse vriend bijvoorbeeld....die heeft 70% van zn goals gemaakt tegen ploegen die juist wel in die top 50 staan.wereldvoetballer natuurlijk, Ronaldo, maar bij die mensen zit er tussen de oren toch echt iets mis.

Wat een misbaksel. Het was gewoon een grapje. Ze zijn helemaal vol van zichzelf daar bij familie Ronaldo. Al lijkt de zus nog een stukkie erger te zijn. Man man man

Ze spreekt hier over de voetbalmaffia waar alleen CR7 voordeel heeft uitgehaald!naar mijn inziens verdiende die nooit de gouden bal. maar de voetbalmaffia heeft daar anders over beslist. En dat is de waarheid. Staat nu in de top 3 Begrijpen wie begrijpen kan... Maar soit

Ik kan echt genieten van de sporter Ronaldo, zijn er weinig die zonvoor de sport leven ! Naar met zo'n familie hang je er mooi in, die blinken uit in gênante optredens ...

Ronaldo is een geweldige speler en hoort samen met messi bij de beste spelers van aller tijden.helaas heeft hij enkele enge fans waar je de rillingen van krijgt.zijn enge fan club bestaat uit jorge mendes,piers morgan,zijn zus en zijn moeder.brrr bah wat een enge mensen zeg.

Aparte familie. En niemand geeft om die prijs of toernooi. Het zijn maar vriendschappelijke wedstrijdjes met een toernooi sausje.

Vrouwen reageren nou eenmaal vaak vrij emotioneel, dus neem het haar niet al te kwalijk. Hoop wel dat Cristiano haar effe tot orde roept.

Als er hier iemand gefrustreerd is dan zijn het jij en je broertje. Van dijk heeft niks beledigend gezegd om een uitgewerkte betoog tegen hem te beginnen.

Zo die zus is met het verkeerde been uit bed gestapt. Jeetje, wat een geraas. Ik ga ervanuit dat Christian wel begrijpt dat dit een grapje is.

Het zit wel diep erbij in heh bij de familie ronaldo. Mijn hemel wat een gedrag weer. Het is vast lekker teren op het doorzettingsvermogen en talent van je broer. Dan kom je het leven wel door, beetje pronken, beetje zeuren en weer door.

Ik weet niet hoe het kind er fysiek aan toe is, maar lange tenen heeft ze zeker. Was ik haar broer dan gaf ik haar bovendien een klap voor haar domme hoofd. Wat een triest hersenloos geval. Wie denkt ze nou voor joker te hebben gezet ?

Haha wat een trieste reactie van dat kind . Ronaldo wist dat hij niet ging winnen en kwam dus niet. Wat een verliezer.

Ik denk dat ze achteraf wel zal denken 'oei, wat was dat dom van me'. Humor wordt niet meer geaccepteerd door zomaar iemand, enkel komiekers komen er nog soms mee weg. Al de rest kan als beledigend of respectloos gezien worden. En dat vind ik echt vreemd, want dat je zelf niet kan aanvoelen dat dit een grap is ben je gewoon niet wijs genoeg.

Wat een meelijwekkend sujet is Ronaldo toch, met zijn opgepompte ego, deerniswekkende maniertjes en volstrekte gebrek aan realiteitszin. VvD bedoelde zijn opmerking uiteraard schertsend en dan blijkt hij ook nog een soort borderliner als zus te hebben. Ronaldo is een geweldige voetballer maar op deze manier verwordt hij vanzelf tot een grap, daar heeft hij helemaal geen VvD voor nodig.

Je kan haar haten of lief hebben maar ze heeft wel een punt hahah. Dat stem gedrag is kopieer gedrag tuurlijk is virgil van dijk niet beter dan ronaldo. Virgil is een verdediger en dat werd je vroeger op het plein als je niet kon voetballen "ga maar achter staan" virgil is goed in ballen afpakken en inleveren bij een een voetballer. Dat is gewoon ok en goed. Van dijk is geen messi geen ronaldo niet in het afgelopen jaar en niet volgend jaar net als modrich dat vorig jaar ook niet was. Alleen van dijk begint kapsones te krijgen wat messi nooit had tegen ronaldo dat is klasse

HHaha wat een zielige mensen zeg. Big Virg maakt een grap en z’n zusje komt allemaal dingen posten, toch merkwaardig als je broer alles heeft gewonnen dat je zo op je tenen bent getrapt door een fan. Ook spreekt ze veel onzin uit, leuk dat Juve meer prijzen won vorig jaar maar die wonnen ze ook elk jaar zonder Cristiano, in de CL werd hij uitgeschakeld door Ekkelenkamp (hahah) terwijl Virgil de CL won. Als je zelf niet komt opdagen dan kan je een grapje verwachten!

Trieste reactie en ik zou mij doodschamen als ik Ronaldo zou zijn. Waar bemoeid zich dat mens eigenlijk mee. Ronaldo is op en top topsporter en dat hij teleurgesteld is is een normale reactie, anders was hij er zeker wel bij geweest. Maar die zus, hoe laag kun je vallen.

Acht dit komt door al die sensatie zoekende kranten Virgil maakt een grap en dat wordt door die kranten uit context gehaald. Als je alleen die opmerking voorbij ziet komen begrijp ik de frustratie wel bij kamp Ronaldo.

Respect is wat Modric beschrijft zusje van Ronaldo!!!! Voor het tweede jaar laat Ronaldo verstek gaan op het gala omdat Mr Ronaldo zich te groot voelt om daar te zitten als hij geen eerste wordt, dat is Respectloos,arrogant en nog erger de prijs niet serieus nemen hopelijk wint hij hem nooit meer!!!

Wat een rare reacties ook van mensen. Zeker het filmpje niet gezien of begrijpen niet wat humor is. De interviewer vraagt hem: ''weer een concurrent minder?'' (omdat Ronaldo er niet was). Van Dijk: ''was hij een concurrent dan, haha.. nee''.... legt vervolgens uit hoe geweldig Ronaldo is en zegt dat hij respect heeft voor Ronaldo en Messi omdat zij het zoveel jaar achter elkaar doen. Je moet wel een heel laag IQ hebben om hier boos om te worden.

Zielige dame... blij dat t niet mijn zus is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Everton135
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
FabinhoMiddenvelder60
G. WijnaldumMiddenvelder60
Roberto FirminoAanvaller61
Mohamed SalahAanvaller66
S. ManéAanvaller54
T. MinaminoAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Liverpool.

220 fans
Verdediger, 29 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Liverpool 5 1 1 0
2019/2020 Liverpool 38 5 1 0
2018/2019 Liverpool 38 4 1 0
2017/2018 Liverpool 14 0 1 0
2017/2018 Southampton U23 2 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Memphis Depay heeft speciale boodschap tijdens vierklapper Olympique Lyon

Olympique Lyon heeft zondagavond een eenvoudige overwinning geboekt in de Ligue 1. Het team van trainer Rudi Garcia liep in de eerste helft ver weg bij AS Monaco, waarna de bezoekers...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren