magikhetwete
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 23 januari 2010
 • magikhetwete
 • 199 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 4.041
 • 33 jaar (9-5-1989)
 • Dordrecht
 • WO
 • Product Manager
 • 7
Persoonlijke berichten
19 april 2011 om 00:23
#3

haha koning, met je voorspellingen over de titelstrijd :D

8 december 2011 om 14:57
#4

Fijn voor je, ik beslis zelf waar ik wel en niet post. Ik heb een afwijkende mening en daar kunnen de Ajacieden niet tegen. Kan ik niks aan doen, maar ik blijf hem toch geven

8 december 2011 om 15:09
#5

Oke, dat is jouw mening. Ik heb duidelijk een andere, als je daar niet mee kan leven moet je maar in een hoekje gaan zitten huilen. Ajax scoort in 4 Cl-wedstrijden niet, heeft het geluk dat het in de laatste minuut geen penalty tegenkrijgt in het uitduel met Lyon en speelt gewoon bedroevend slecht tegen Real. Nee, dan verdien je het niet om door te gaan.

21 december 2011 om 23:52
#6

Je hebt overigens wel gelijk in het feit dat noodweerexces niet vaak zal voorkomen, al lijkt me een causaal verband tussen de vereisten vrij duidelijk. Ik zou me namelijk ook even in een andere wereld bevinden (en met mij velen waarschijnlijk) als ik opeens van achteren een karate kick moet ontwijken.

21 maart 2012 om 14:30
#7

Bedankt, jij ook veel succes Zondag! Heb er nu al zin an! ;))

10 oktober 2012 om 00:28
#8

Ik zou het op prijs stellen moest je geen woorden in mijn mond leggen. Geen flauw idee waar jij dat vandaan haalt maar ik heb jou nooit achterlijk genoemd.

11 oktober 2012 om 11:27
#9

Als iemand zegt dat het redelijk dom is als een persoon zo handelt wilt dat niet zeggen dat die persoon dom is maar dat die bepaalde handeling/mening dom is. Als iemand zegt dat het redelijk slim is om zo te handelen wilt dat niet zeggen dat die persoon slim is maar die die bepaalde handeling slim is. Als iemand zegt dat het redelijk achterlijk is als je vanuit een bepaalde stelling uitgaat wilt dat niet zeggen dat je achterlijk bent...

Moeilijk om te begrijpen he

15 april 2015 om 00:19
#10

Ik ken Jerrel Feller.

16 april 2015 om 20:04
#11

Hij was gewoon reserve van het viertal op de Olympische spelen van 2012 hoor. De spelen zijn maar eens in de 4 jaar en hij is nu geld bij elkaar aan het sparen via een soort Crowdfunding om zijn trainingen te bekostigen voor de campagne voor 2016. Dus je informatie is net zo onjuist als je NOC NSF status. Die status is er trouwens in allerlei gradaties. Als je geen A status hebt kun je er nauwelijks je vervoer van en naar de training van bekostigen.

30 oktober 2019 om 15:51
#12

Hey kerel, net je reactie op mijn profiel gelezen dus komt ik er hier even op terug. Op het forum kan het inderdaad gebeuren dat men langs elkaar heen praat, omdat de een of de ander niet duidelijk en helder is. Je reactie vanmorgen vond ik, zoals je gelezen hebt te kort door de bocht en 'inhoudsloos'. Heb de volgende reactie zojuist ook gelezen, die was in ieder geval stukken helderder Ook ik hoop dat mijn cluppie er spoedig weer bovenop komt en dat we de jouwe een beetje meer weerstand kunnen bieden. De klassieker zoals afgelopen zondag was te triest voor woorden en is iets wat wij beiden niet voor ogen hebben. We komen elkaar vast wel weer een keer tegen.

22 januari 2022 om 20:03
#13

Thanks voor je compliment! Ik vind jouw teksten altijd leuk om te lezen. Je zet me soms oprecht ook aan het denken, wat vrij ongewoon is op een voetbal forum haha. Ik heb een master in mensenrechten en eentje in ict, auteursrecht & internetrecht. Recht in de digitale tijdperk zeg maar. Wat heb jij gestudeerd?

Natuurlijk worden er vaak zinloze dooddoeners opgegooid. Gelukkig kan ik zulke comments meestal wel wegfilteren. Maar het is ook wel fijn dat diepere discussies worden afgewisseld met wat onzinnigheid. Het houdt het even iets luchtiger. Wat ik wel mis op dit forum is soms humor. Sommigen gaan bijv zo serieus op in een Messi vs Ronaldo discussie, dat ik als een ramptoerist aan de zijkant sta te kijken.

Dat je je soms niet begrepen voelt, kan oprecht komen dat men je denkwijze soms niet kan volgen. Soms kan het echter ook komen dat je je teksten op een zodanige manier formuleert, dat het niet aansluit met het publiek waar je voor schrijft. Op zulke momenten kun je jezelf uitdagen door de boodschap zodanig te formuleren dat het voor iedereen begrijpelijk is. Spelen met woorden en makkelijker leesbaar maken. Uiteindelijk is de essentie van communicatie dat de ontvanger jouw boodschap begrijpt.

27 januari 2022 om 14:18
#14

Je weet helemaal niet waar je over praat. Leuk dat populistisch gelul van je, maar hou het voor je aub.

15 februari 2022 om 17:32
#15

Hey ikmaghetwete,

leuk je reactie! heb hem ook ff door Excel gehaald, en ik kom ook op die 48,29% uit. De stelling van Silvacity klopte in dat geval dan ook alsnog net niet. Ik telde de kansen dat er minimaal 1 doorgaat (dus kans op 4, 3, 2 of 1) bij elkaar op. Maar dan heb je natuurlijk alleen de kans dat minimaal 1 van de 4 in de pot gaat als er wordt geloot. Kansberekening is altijd een soort puzzel en enorm veel logisch nadenken haha!

En die 82% kans van Ajax kan je ook direct vermenigvuldigen met 48,29% om tot 39,60% (afronding) te komen! Dat is het mooie van kansrekening.

6 april 2022 om 11:30
#16

Hey man, bedankt voor je reactie, over krachtraining.

3 mei 2022 om 19:31
#17

Het publiekelijk kielhalen is zeker onwenselijk. Maar ben ik misschien te depressief als ik zeg dat daar gewoon geen oplossing voor hebt? Als je mensen (die altijd onderbuikgevoelens en meningen hebt) combineert met sociale media-platformen waarop eenieder, zonder vaak consequenties, een vrij groot en onbepaald publiek kan bereiken, heb je binnen enkele tellen een bubbel, een viral bericht en een publieke hooivorkentocht als je snapt wat ik bedoel. Hoe denk jij daarover?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 26 januari
Willem II wil Mohamed Taabouni huren van Feyenoord. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren