Miln
Algemeen
Vrienden (92)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 1 april 2010
 • Miln
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 8.095
 • 27 jaar (19-4-1996)
 • Heerlen
 • Universiteit Maastricht
 • Advocaat
 • 92
Persoonlijke berichten
8 mei 2013 om 22:58
#238

Hai!

Liever niet Roda?
Zoals je zei ik het wedstrijdtopic op mn reactie (kan daar niet meer reageren, dus maar ff zo)

Ik kan je geruststellen... als de Graafschap zo speelt als vandaag in Sittard komt Fortuna naar jullie toe de volgende ronde... ondanks de nederlaag... was 20x niks en 2 gelukstreffers...

Met dit spel krijgen wij met 5-0 klop van Roda!
Ik wens je succes volgende week! Ik hoop tegen de Graafschap, maar ik zie het niet snel gebeuren.

Groet,
Lievanne, superboerin in hart en nieren, met kritische blik

9 mei 2013 om 00:18
#239

De speelstijl van de Graafschap is op z'n plat Achterhoeks gezegd: stoeven en angoan, d'ran. Bloed aan de paal en modder aan de broek.

Kortom: vechten voor elke meter, opjagen van de tegenstander en werken voor je geld, zoals elke Nederlander moet.
Als ze dit beeld vertonen, kraait er geen haan in Doetinchem en omstreken naar die 3 punten... Dan mogen ze zelf verliezen.

Ik heb de complete wedstrijd niet gezien, enkel gehoord via de fanatieke Graafschapverslaggever via de plaatselijke radio omroep... Die zei: De Graafschap heeft het niet, maar dat hebben ze het hele seizoen al niet. We zijn niet voor niks 8e geworden in de Jupiler League...

Ik snap echt niet, hoe het kan dat ze deze wedstrijd gewonnen hebben. Piotr was gewoon effectief (2 uit 4 ofzo)en Terol goed bezig, Anco heb ik eigk niet of nauwelijks gehoord... Verder zijn er weinig spelers die wat goed hebben gedaan.

Ik weet niet of het publiek wel zo enorm tevreden was met het aanschouwde spel, de punten natuurlijk wel... Met dit spel op deze manier win je geen wedstrijd in Sittard;) ben er ook doodsbenauwd voor dat het daar misgaat.
Ik ben vrij pessimistisch.

Vrij tumulteus jaar achter de rug, overlijden clubicoon, revolutie, opstand, 'ruzie' tussen Brigata en clubleiding... allemaal impact op de spelersgroep gehad, misschien heeft het nog een nasleep ervan.

Jij als Roda supporter kan ik begrijpen dat je nerveus wordt van die Play-offs. Niet niks, al een keer door het oog van de naald gekropen tegen Cambuur, liever niet nog een keer. Ik snap precies wat je bedoeld, ik had vorig seizoen hetzelfde, toen degradeerden we tegen FC Den Bosch na 2 gelijke spelen. Trouwens,toen stonden we bekend om ons betonvoetbal en ik begrijp erdoor dat supporters uit de eredivisie ons liever kwijt dan rijk zijn. Het was ook niet om aan te zien. En nog steeds niet.

Anyhow: Promoveren is voor ons dubieus. Sportief gezien, met dit spel hebben we niks te zoeken in de Eredivisie. Ajax maakt ons af met 9-0...zelfs Willem II zou van ons winnen.
Maar financieel zou het goed zijn, gaat niet goed, zonder promotie gaat de begroting weer 1,5 miljoen achteruit. We zijn onlangs weer gered door de sponsoren.

Nogmaals: superveel succes gewenst, moge de ploeg winnen die de meeste goals maakt! Ik hoop op een sportieve en open wedstrijd...

Groeten,
Lievanne, Superboerin in hart en nieren die soms wat lang van stof is...........

11 mei 2013 om 22:59
#240

Ik wil je heeeeeeeeeeeeel veel succes wensen de komende 2 wedstrijden.
En dat de beste moge winnen!

19 mei 2013 om 18:33
#241

Met pijn in mijn hart: Van harte gefeliciteerd met de overwinning!
Was na de 1-1 donderdag al een beetje teleurgesteld, maargoed...

Volgend seizoen weer Den Bosch, Emmen, MVV en Fortuna... ook gezellig.

Succes tegen Sparta:)...

31 mei 2013 om 16:07
#242

Heey Miln!

Het was toch weer een spannend gebeuren afgelopen zondag he, dat wil je niet te vaak meemaken als supporter

31 mei 2013 om 21:09
#243

Inderdaad, ben tot nog toe wel tevreden met de ontwikkelingen rond versterking. Van Peppen vind ik echt een hele welkome aanvulling. Ramos ken ik niet zo, maar heb me laten vertellen dat het ook een degelijke verdediger is, alleen dat die wat veel kaarten pakt. Als we ook nog Danilo hier kunnen houden vind ik de verdediging al stukken sterker uitzien dan vorig seizoen.

Heb trouwens ook gehoord dat Roda bezig is met de komst van ene Dijkhuizen, jongen van een jaar of 21 die van Sparta komt en met Monteyne op de rechtsback moet concurreren

3 juni 2013 om 22:22
#244

Haha ja, die profielafbeelding heb je al sinds ik me kan herinneren. Of Tyton komt betwijfel ik, ik denk toch dat hij naar een wat grote club wil vertrekken als hij bij PSV geen speeltijd krijgt. Ik heb wel gelezen dat Roda met Diederik Boer bezig is. Er zou ook worden gepraat met Sno en Wildschut en ze zouden ook nog proberen om Boerrigter te huren bij Ajax.

Wat er van waar is zullen we wel zien, maar dit lijken me zeker goede versterkingen!

11 juli 2013 om 13:23
#247

Roda staat er slecht op bij het gros van de mensen hier, zonde. Daarbij moet wel gezegd worden dat ongeveer 70% van de haters waarschijnlijk teletekstclowns zijn.

21 juli 2013 om 02:25
#248

Hee Milnie,

ja super hoor en met jou? Blij met de nieuwe spelers bij Roda?

21 juli 2013 om 18:18
#249

Ja idd... Nou we hebben Adorjan bijna binnen en daar ben ik wel gecharmeerd van! Van der Velden, tja is wel op leeftijd maar heeft wel drive en power. Bottgehin ben ik erg tevrede mee, evenals Wijnaldum. En dan proberen ze Chery nog te halen, maar vind 9 ton wel veel. Wij hebben Schet ook praktisch aan hun gegeven.

21 juli 2013 om 20:32
#250

Haha ja Kwakman weg was het beste nieuws natuurlijk :P Helaas van Dijk ook, maar dat was wel logisch, die is Groningen ontgroend. Beetje net als Malki bij jullie...

18 augustus 2013 om 11:59
#251

Zeg, ben jij ook zo onder de indruk van Dijkhuizen? Heeft als 21-jarige back met alleen Jupiler-league ervaring nu al 3 uitstekende wedstrijden gespeeld. Zit er lekker fel op, heeft wel wat snelheid en heb hem ook goed zien meedoen in de opbouw. Ik heb hem nauwelijks op een foutje kunnen betrappen gisteravond. Ik denk dat Monteyne wel een tandje bij moet zetten op de training!

Vond het trouwens ook mooi dat het publiek op een gegeven moment de naam van Kurto begon te roepen. Die jongen heeft nu een seizoen kunnen wennen en ik hoop dat zijn optreden gisteren daar het resultaat van is. Dat het publiek gisteren ook achter hem stond zal hem toch ook meer zelfvertrouwen hebben gegeven.

26 augustus 2013 om 18:34
#252

Hmm, dat is inderdaad een vreemde zaak Heb je nog maar eens een uitnodiging gestuurd.

Klopt, ik zie het seizoen erg positief in met het voetbal van de afgelopen wedstrijden. Met Dijkhuizen, Luijckx en van Peppen in de basis heb je natuurlijk al een veel stabielere verdediging dan vorig seizoen. Wat ik vooral zo goed vind aan Kali is dat hij zich veel bij het spel betrekt, probeert zoveel mogelijk aanspeelbaar te zijn en heel rustig is bij het uitverdedigen. Ik zag hem tegen Vitesse vaak een rustig balletje geven in een lastige situatie waar menig speler de bal gewoon had weggeknalt. Naar mijn mening echt het soort speler die we vorig seizoen misten.

En wie weet gaat Nemeth ook beter renderen nu de ploeg beter draait. Ik ga in ieder geval weer iedere wedstrijd met goede zin naar het stadion toe!

7 oktober 2013 om 21:18
#253

Hey,

Wat zal jij je ongelofelijk genaaid voelen, again door de Knvb. Ik hem nog een paar keer die beelden terug gezien, maar dit vind ik gewoon lachwekkend hoe makkelijk die Higler de drie punten van Roda beroofd heeft. Eigenlijk zou ik een 'boze' brief naar de Knvb willen sturen met daarin het verzoek of die Higler weg kan blijven van het voetbal. Wat een ongelofelijke bagger scheids is hij zeg!

Ik ben geen Roda supporter, maar na deze wedstrijd werd ik echt laaiend op de Knvb. Dit soort amateuristische scheidsrechters verpesten de hele Eredivisie en zetten Nederland alleen maar slecht op de kaart. Belachelijk dit!

24 november 2013 om 03:24
#254

Zeg, ken jij die Shkurtai die voor Roda de 2-2 heeft gemaakt tegen AZ? Ik heb zelf nog nooit van hem gehoord, zie hem ook niet op de site bij het eerste elftal, jong roda of de A1 erbij staan.

24 november 2013 om 15:56
#255

19 september 2013 – Roda JC heeft zich versterkt met Vasil Shkurtaj. De Albanees komt over van CD Tondela, dat op het tweede niveau van Portugal speelt. De spits is in eerste instantie nog niet aangetrokken om het eerste elftal te versterken.

De 21-jarige jeugdinternational trainde sinds half juli al mee met de club uit Kerkrade. Nu de aanvaller een contract ondertekend heeft, zal hij speelgerechtigd zijn. Hij zal eerst nog niet acteren in de hoofdmacht van Roda: 'het is nog te veel vroeg om hem al te zien als potentiële spits voor het eerste elftal, maar hij krijgt wel de kans zich te bewijzen op het tweede team', aldus technisch directeur Leon Vlemmings tegenover Dagblad de Limburger.

Shkurtaj komt niet op geheel vreemde bodem terecht. Hij speelde tussen 2006 en 2009 namelijk in de jeugdopleiding van Ajax. Hier wist de jongeling echter geen doorbraak te forceren, waardoor hij naar Olympiakos Piraeus vertrok. Ook hier kon hij niet op speeltijd rekenen en werd hij uitgeleend. Sinds januari 2012 speelde hij zodoende in Portugal.

Toch nog iets kunnen vinden over hem, hopen dat hij in de toekomst belangrijk kan worden voor Roda, want als ik me toch die gemiste kansen van gisteren bekijk...

5 februari 2014 om 20:02
#256

de achtergrond foto's

1 april 2014 om 12:25
#257

Worden zware weken voor Roda hé... Denk je dat ze in de Eredivisie blijven? Ik hoop het voor jou wel....!!

1 april 2014 om 22:54
#258

Ja snap ik heel goed man. Wat vind je van de trainer nu dan? Ik had eerder als Roda zijnde een meer ervarene trainer opgehaald...

16 mei 2014 om 22:40
#259

Haha, geen verkeerde achtergrond man.

23 mei 2014 om 17:06
#260

Wist helemaal niet dat jij ook een FP account had.

29 mei 2014 om 20:17
#261

Haha klopt. Op het forum ook he haha. Maar ik ken je dankzij het forum, anders had ik geen idee dat jij hier ook actief was

30 mei 2014 om 11:59
#262

Haha ja ik ben eigenlijk veel meer actief op het forum. Sinds ik daar een account heb gemaakt, 5 maanden geleden ofzo, zit ik eigenlijk enkel daar. Hier reageer ik nog op sommige artikels maar niet echt veel.

Hoe komt dat je 2 jaar weg was?

30 mei 2014 om 18:08
#263

Ja in het begin wou ik ook niks van het forum hebben, wist niet hoe het er daar en toe ging enzo. Heb uiteindelijk toch een account daar gemaakt en ik ben zeer aangenaam verrast want ik vind het daar een stuk leuker dan hier op de FP. :)

Dutchy? Ik ken alleen ene Xabicasso.

Aangepast op 30 mei 2014 om 18:09 door SpazioInter.

20 juli 2015 om 20:47
#265

Heyyyy jongen, goed en met jou?

Hoe heb je het nou ervaren jaartje in de JL? Blij dat jullie er weer uit zijn!

Las dat jullie misschien voor Hoesen gaan? Sterkte alvast :P

22 juli 2015 om 11:55
#266

ja dat snap ik man, zo ziet het er ook uit op TV !

Maar wij gaan lekker Europa League spelen, echt schitterend man!

Ah oke, daar heeft Grunn ook nog naar geïnformeerd. Denk je dat jullie je dit jaar wel kunnen handhaven dan? Met Sankoh in de verdediging :D

26 juli 2015 om 12:08
#267

Precies, heb er al zin in !!!

Ah joh jullie blijven er wel in dit jaar, De Graafschap gaat er denk ik direct uit!

26 juli 2015 om 21:30
#268

Ik zag het ja! Rode kaart voor Zwinkels?! Wordt dat de nieuwe Ramos? :P Hoeveel rode kaarten heeft die wel niet gekregen... :P

27 juli 2015 om 00:52
#269

Ramos was wel zo 1 :) Maar wat vind je van Sankoh dan?

16 augustus 2015 om 11:44
#270

Is geaccepteerd.

16 augustus 2015 om 16:27
#271

Hey enne?

20 augustus 2015 om 18:27
#272

Heey,

Wat denk jij over de torenhoge verwachtingen van Juric? Gaat hij het waar maken? Ik hoop zelf dat hij ene goaltje of 10 maakt, zou al mooi zijn denk ik.

Daarnaast zijn er geruchten dat Gyasi weggaat naar de 2e Bundesliga, wat denk jij daarvan?

20 augustus 2015 om 20:55
#273

Ik denk hetzelfde als jij, ik denk dat Gyasi ook ruim te kort komt. Hopelijk komt dat talentje van AS Roma nog. Ik las trouwens dat Monteyne toch heeft bijgetekend, dus dat is mooi.

Daarnaast mag er nog wel een back bij denk ik, misschien Gorter? En ik hoop op nog een flankspeler, want met Gyasi win je de oorlog niet. Zoals je zelf al zei, laadt zich 1 keer op en scoort een mazzelgoaltje. Denk dat een Jansen, als hij eens geen domme gele kaarten pakt, wel een meerwaarde is..

Ik ben voorlopig positief verrast door Noor, van Hyfte en toch wel Griffths.

26 augustus 2015 om 15:56
#274

ja, dat had ik inderdaad opgemerkt ja. ach ja, zag dat zijn reacties allemaal verwijderd zijn dus vz heeft het ook gezien :)

31 augustus 2015 om 23:55
#275

Hoi, ja mijn vader komt uit Landgraaf en heeft me van kleins af aan al meegenomen na Roda terwijl we in Sittard wonen. Nu ga ik zelf (bijna) iedere uit- en thuiswedstrijd.

Ik ben 1x naar Liverpool geweest dat was in Oktober 2013. Ik wil graag weer gaan maar ik vind het niet makkelijk om aan kaarten te komen of je moet gewoon meer betalen. Wel vet dat je weer naar Liverpool gaat, ik ben er jaloers op haha!

12 september 2015 om 16:17
#276

Haha ja ik ken Diego.

25 september 2015 om 15:08
#277

Hey Miln,

Sorry dat ik nu pas accepteer/reageer, ik log niet zo vaak in op VZ. Lees wel alles, maar vind het soms te vermoeiend om te reageren. Lees wel met plezier je reacties bij de Roda topics :)

Gr

28 november 2015 om 20:42
#278

Hee Miln,

Het loopt niet bepaald lekker bij Roda de laatste tijd... Wat denk jij dat er moet gebeuren/veranderen?

3 juli 2017 om 12:30
#279

Hoihoi,

Een bezoekje naar Liverpool staat nog op de planning, wil in ieder geval wel nog eens naar Goodison Park gegaan zijn voordat het nieuwe stadion er komt. Voor nu vind ik het wel prima met onze voetbaltempel op De Locht

Jij al een keer op Anfield geweest? Hoe was de beleving/ervaring daar?

Aangepast op 3 juli 2017 om 12:30 door ToffeeKoempel.

22 december 2017 om 13:22
#280

Hoi Miln,

Zo te zien had ik mijn gebruikelijke ‘zelden online komen buiten de transferperiode’-dipje, excuses dat een reactie daarom wat langer op zich liet wachten.

Ontzettend tof lijstje, ook gaaf dat een club als Tranmere daartussen zit! Heb je voornamelijk competitieduels gezien of zit er ook een FA Cup-wedstrijd tussen? En hoe zou je de sfeer omschrijven bij de clubs waar je geweest bent?

29 maart 2018 om 20:35
#281

En dan verontschuldig jij je voor een late reactie

Met je eens wat Leeds betreft, sowieso met meerdere clubs in de Championship. Al is het alleen maar om Ard van Peppen in de Premier League te mogen bewonderen

Naar welke Conference-wedstrijden ben je geweest? Ik zag dat je Tranmere eerder al hebt genoemd, ben je ook nog bij andere clubs geweest? En met welk Nederlands niveau zou je het voetbal in de Conference vergelijken?

16 december 2019 om 09:46
#282

Miln 14 december 2019 om 15:32 ''is dat zo? En een penalty die op de paal komt. Die mag je toch wel in de rebound zelf maken?''dat mag dus niet wilde eigenlijk daar reageren maar dat kon niet meer! Oh, dat wist ik echt niet joh! Thanks voor je antwoord alsnog!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 27 mei
The Gunners zouden verder geïnteresseerd zijn in Feyenoorder Orkun Kökcü. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren