PS18
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 20 juni 2005
  • PS18
  • 98 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 257
  • jaar (--)
  • -
Persoonlijke berichten
19 januari 2012 om 13:57
#1

Slechts door puur op de inhoud te gaan kan je een faire discussie voeren. Anders krijg je allemaal persoonlijke verwijten, die helaas door te weinig mensen worden waargenomen, die de overhand gaan voeren boven argument. Dat klopt gewoon niet. Goed dat jij dat ook inziet

19 februari 2012 om 07:58
#2

De Ps18 van op Redcafe?

20 februari 2012 om 23:31
#3

Ah, dan is het iemand anders inderdaad. Zag onlangs een post staan van een Ps18 die in zijn Location 'ruud ftw' staan had. Leek me dus wel plausibel

Die King_eric ben ik, ja. Maar ik post er zelden. Zeker in voetbal-gerelateerde topics.

25 februari 2013 om 21:28
#4

Die nieuwe voorzitter is inderdaad een 'mannetje van de Glazers'. Of dat noodzakelijk slecht is weet ik niet. Ik moet eigenlijk bekennen dat veel van mijn wantrouwen richting de Glazers wat is weggeëbd. Je kan niet zeggen dat de club slecht gerund wordt namelijk.

Anderzijds is het vertrek van Gill (nu ja vertrek, hij blijft wel lid van de raad van bestuur dacht ik) wel een aderlating waarschijnlijk. Het valt nog af te wachten hoeveel die Woodward kent van de voetbalwereld. Een goeie CEO is nog niet noodzakeliik een goeie CEO voor een voetbalclub. En daarnaast is het ook maar de vraag of die Woodward dezelfde emotionele band heeft met de club als Gill toch lijkt te hebben.

Sowieso zijn Gill en Ferguson het beste wat de Glazers zijn overkomen. Zij zijn er in mijn ogen nog altijd voor verantwoordelijk dat hun hele (business)plan geslaagd is en United de voorbije 8 jaar doorgekomen is zonder veel kleerscheuren. Nu staat de club er in principe geweldig voor.

Maar het blijft afwachten wat de toekomst brengt.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 30 november
Sadio Mané is wederom op de radar van Barcelona verschenen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren