‘Feyenoord gaat akkoord met transfersom van acht miljoen euro’

Donderdag, 22 mei 2014 om 23:10Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 23:44

Stefan de Vrij gaat hoogstwaarschijnlijk bij Lazio aan de slag. Volgens La Republicca hebben Feyenoord en Lazio elkaar gevonden in de hoogte van een transfersom. Het is de bedoeling dat de 22-jarige centrale verdediger voor een bedrag van acht miljoen euro naar Rome verkast.

/

Het eerste formele voorstel van Lazio, een bedrag van vijf miljoen euro, werd door Feyenoord resoluut afgewezen. De club uit Rotterdam-Zuid kan zich vinden in het laatste voorstel van de Romeinen, al is het nog onduidelijk of de transfer daadwerkelijk doorgang zal vinden. Over de betalingsvoorwaarden, het eventueel betalen in termijnen, hebben de betrokken partijen nog geen akkoord.

Feyenoord wil De Vrij in de komende maanden verkopen, maar er is geen financiële noodzaak meer om elk bod te accepteren. Het contract van de Oranje-international loopt tot de zomer van 2015 door. Dat geldt ook voor de verbintenis van Daryl Janmaat, die door Napoli wordt begeerd. Jordy Clasie, die tot medio 2016 op de loonlijst staat, geniet interesse van onder meer Swansea City.


Poll

Acht miljoen euro is een mooi bedrag


Gerelateerd

Meer sportnieuws

109 reacties (laatste reactie door ndisdenaam)

mooi bedrag, maar toch denk ik dat de Vrij het niet gaat redden in Italië.
wat moet zo'n jochie in zn eentje in Italie?

22 mei 2014 om 23:50

Dachten we dat ook niet met Kevin Strootman? Wellicht dat hij iets minder telant heeft, maar kijk hoe goed strootman zich ontwikkeld.

22 mei 2014 om 23:52

Dat is waar, maar ik zou Kevin Strootman ook niet als jochie omschrijven... Dat is het verschil.

Maar zouden ze bij Feyenoord niet nog even wachten op het WK? Straks speelt ie de sterren van de hemel, om mijn ongelijk en dat van Rubery te bewijzen !

22 mei 2014 om 23:57

Als hij de sterren vd hemel speelt vang je met mazzel 10 miljoen. Gaat hij banken mag je blij zijn met 5. 8 is een mooi bedrag. VBeek of Kongolo kan dat op gaan vullen.
Overigens zou ik de Vrij niet meer omschrijven als jochie. Behoorlijk sterk geworden

22 mei 2014 om 23:59

Ja maar Strootman is meer een echte kerel die waarschijnlijk niet zoveel last heeft om zich aan te passen aan een nieuw land ofzo. en de Vrij heeft best wel een zachte persoonlijkheid dus die zou daar meer moeite mee hebben denk ik. maarja t zou zomaar kunnen dat hij het er heel goed gaat doen natuurlijk, snap wel wat je bedoeld

23 mei 2014 om 00:08

Je hebt ook kerels die savonds in bed liggen te huilen als niemand het ziet omdat ze heimwee hebben..jouw opmerking gaat nergens over, is een vooroordeel.

23 mei 2014 om 00:22

ik zeg toch dat ik het "denk", en dat hij het er misschien wel goed gaat doen. ik zeg gewoon wat ik denk ik claim niks

23 mei 2014 om 07:35

Toch had niemand kunnen denken, inclusief hijzelf, hoe die carriere zou gaan. Strootman is in vier jaar tijd van een spelertje van Sparta naar international en belangrijke speler van Roma gegaan. Iets wat voor bijna iedere speler onmogelijk is. Sparta, Utrecht, PSV, Roma. Bizar.

23 mei 2014 om 10:28

@geeronimo, ik snap wat je bedoeld. maar misschien bakt hij er juist Helemaal niets van! dan heb je toch die 8mil in je pocket

22 mei 2014 om 23:51

Wat denk je zelf dat ie moet in Italië? Jeux des boulen?

Ik ben het met je eens dat hij wellicht wel eens tekort kan gaan komen in Italië. Is opzich ook geen schande maar ik denk dat er betere keuzes zijn dan gelijk bij een club als Lazio te gaan spelen. Misschien kan hij het beter iets geleidelijker opbouwen.

23 mei 2014 om 00:57

Leuk dat je zegt jeux de boulen echt grappig ook.. Laten we anders binnenkort een stokbroodje met brie en een broodje braadworst gaan eten in Rome. Balgehakt.

On: De vrij is nog maar een broekie die sinds dat die band van Van Persie heeft gekregen alleen maar meer naast zijn schoenen is gaan lopen. Vooral door alle feyenoorders die niet begrijpen dat er weer een talent vervroegd het Feyenoord kamp gaat verlaten om vervolgens volledig te mislukken met een buitenlands avontuurtje

23 mei 2014 om 01:09

Lazio is niet bepaald een topclub in de Serie A die, als we eerlijk zijn, ook niet meer het aanzien van een topcompetitie heeft. Maar ik denk wel dat de Vrij in Italie een betere verdediger kan worden. En laten we eerlijk zijn, welke Nederlandse verdediger speelt er op dit moment in de basis bij een topclub uit Engeland, Duitsland of Spanje? Ron Vlaar was een van de beste CV's van Nederland in het eerste seizoen van Koeman bij Feyenoord en die speelt bij een degradatiekandidaat in Engeland. De enige verdediger die de laatste 4 jaar vanuit de eredivisie naar 1 van deze landen is gegaan en die het goed doet is Vertonghen, maar dat is dan weer een Belg. Verdedigers uit de eredivisie (of het Nederlanders zijn of niet) zijn de laatste jaren bij de echte Europese topclubs door de mand gevallen. De Vrij had misschien beter voor een ploeg als Wolfsburg kunnen kiezen, maar in Italie zal hij zich beter kunnen ontwikkelen als keiharde verdediger

23 mei 2014 om 02:00

De Vrij heeft nog nooit naast zijn schoenen gelopen! Hij kan er niets aan doen dat de rest van de opleidingen faalt!!

23 mei 2014 om 08:53

@lukaszleivas

Wat is nu je punt? Ik reageer toch gewoon op een domme reactie van Rubery? Als je een grapje niet kunt waarderen kun je jezelf misschien beter opsluiten in je kamertje en niet meer lezen. Ook snap ik je punt niet helemaal betreft het Feyenoordkamp vervroegd verlaten? Het is toch gewoon zijn goedrecht om het elders te proberen? Feyenoord vangt leuk geld en de Vrij naar een mooie club in een mooie stad. Misschien dat je reactie zo verwrongen is omdat je een gefrustreerde Feyenoordfan bent met hier en daar wat opgekropte frustraties vanwege afgelopen jaren maar daar kan ik persoonlijk ook niets aan doen.

22 mei 2014 om 23:51

Wie heeft je verteld dat hij in zijn eentje gaat?

De Vrij is een moderne verdediger, die heel goed kan meevoetballen en een goed inzicht heeft. Tegelijkertijd kan hij wat betreft het echte harde verdedigen nog wel wat bijleren en waar beter dan in Italië?

Ik hoop dat het bedrag klopt en dat Feyenoord bedingt dat ze het bedrag ineens krijgen. Dan zouden we meteen uit de schulden zijn.

22 mei 2014 om 23:57

Zou inderdaad prachtig voor jullie zijn, Toch vind ik Lazio geen goede stap voor die jongen, Ik zie hem liever naar de Bundesliga bij een middenmoter/subtopper spelen dan in de middenmoot/subtop van Italie, Ten eerste vind ik Lazio geen mooie club (maar dat is persoonlijk) en ten 2e vind ik hem daar niet passen, Ze spelen écht afschuwelijk voetbal daar waar de vrij meer een opbouwer is die perfect past in een voetballend team & dat is Lazio gewoon niet.

Maar 8 miljoen voor De Vrij is geweldig, Wij kregen amper 4 miljoen meer voor Eriksen de revelatie van de PL & een van swerelds grootste talenten (mijn mening)

23 mei 2014 om 00:25

Ik vind Italie wel een goeie keuze. Ik hoop dat ze hem daar leren te verdedigen en dat zou goed zijn voor het NL-elftal. Dat opbouwen zal hij dan niet verleren.

22 mei 2014 om 23:52

Groeien, er zit in een jongen van 22 nog wel veel fysieke groeipotentie hoor. Lijkt me ook een speler die het wk gaat draaien centraal. Tenminste dat mag je hopen als nl zijnde.

23 mei 2014 om 09:42

Stam begon op zijn 22e pas wat voor te stellen.. De Vrij wordt in ieder geval lekker onderschat.

22 mei 2014 om 23:54

Een vent worden. Hij kiest denk juist voor italie om als verdediger / persoon sterker en harder te worden, zodat hij een absolute topverdediger kan worden. Is hetgeen wat hij nog het meeste mist. Toch was het mss verstandiger geweest om het WK af te wachten. Blink je daar uit kan je wellicht direct door naar een Europese topclub.

23 mei 2014 om 00:05

Zeker een mooi bedrag. En Van Geel kennende heeft hij daar ook nog bonussen en een doorverkooppercentage op bedongen. Dus kan mogelijk nog meer worden dan 8 miljoen ook.

23 mei 2014 om 07:21

Natuurlijk red de Vrij het wel bij Lazio. Is ook geen absolute topclub ofzo en de verdedigers die daar spelen zijn ook alweer oud. Daarnaast is het ook niet zo dat de Vrij er niets van kan, integendeel.

Mooie club voor hem, niet te hoog en niet te laag niveau. Daarnaast leert hij daar in Italie ook echt verdedigen wat enkel goed is voor het nederlandse voetbal!

8 miljoen is een mooi bedrag voor een speler met een 1-jarig contract. Ik denk ook dat Lazio niet het plafond zal zijn voor de vrij, ik zie hem nog wel uitgroeien naar een club als atletico of liverpool.

22 mei 2014 om 23:52

De vrij is Feyenoorder en kan bij veel Europese topclubbs ad slag !!

22 mei 2014 om 23:59

Wat een onzin, Noem anders even de laatste Feyenoorders die direct de stap naar minimaal de Europese subtop hebben gemaakt?

23 mei 2014 om 00:06

Van Persie, drenthe, de Guzman

23 mei 2014 om 00:12

Wilde net zeggen, no hard feelings hoor...
Maar sinds wanneer betekend het stempel 'feyenoord' dat je bij veel europese topclubs aan de slag kan?
En Lazio is verre van een topclub, zowel in italie als europa niet.

23 mei 2014 om 00:13

Hoeveel jaar geleden is dat ookalweer?

23 mei 2014 om 00:15

Kalou, Kuijt

23 mei 2014 om 00:17

Kuyt en Kalou ook. Maar verder heeft hij wel een punt. De laatste jaren gaan er niet veel spelers van Feyenoord naar grote clubs. Vind 8 miljoen prachtig voor de Vrij, en niet alleen dat, het is toch super dat die jongen in Rome kan gaan wonen en het echte verdedigen daar nog meer kan verbeteren

23 mei 2014 om 00:36

Moet je kijken waar we het mee moesten doen de afgelopen jaren rotzooi die er uit moest worden gewerkt, jeugd, gehuurde en transfer vrije spelers en dan nog 2e 3e 2e worden. Ga vooral serieus reageren op iemand die zich fffff noemt.

22 mei 2014 om 23:57

Oneens flashpower. Als hij zich weet te redden bij Lazio vind ik dat een hele knappe prestatie van hem. Zijn plafond zal zeker niet veel hoger zijn, hij mist in mijn ogen specifieke kwaliteiten van een topverdediger. Hij is goed en kan zich nog ontwikkelen, maar Atletico of Liverpool is andere koek.

23 mei 2014 om 00:08

Als Alderweireld naar atletico kan, dan kan De Vrij dat op termijn ook wel halen. Die jongen is pas 22.

23 mei 2014 om 00:20

Maar Alderweireld is dan ook al te licht bevonden voor Atlético.

23 mei 2014 om 00:24

Ze staan in de cl finale. Ik denk dat veel verdedigers op de bank zouden zitten bij Atletico.

Mooi bedragje voor De Vrij. Hopelijk leert hij er veel. Lazio is een subtopper/middenmotor in Italië. Ben benieuwd hoe hij het daar gaat doen. Persoonlijk geen heel groot fan van hem.

23 mei 2014 om 00:43

Als je hem intensief gaat volgen bij lazio gaat hij je nog verbazen.

Wat moet hij daar tic doen? Had hem een andere club gegund.

22 mei 2014 om 23:51

Hij kan zelf ook nog zeggen of die wil of niet. Als die er echt niet heen wilt dat tekent die toch niet??

22 mei 2014 om 23:54

Er was al eerder gezegd dat de Vrij al wel tot een persoonlijke overeenkomst was gekomen, als dat zou kloppen zou hij dus zelf al ja hebben gezegd.

22 mei 2014 om 23:53

Snap het ook niet echt. Blijkbaar wil hij zelf wel graag want hij had makkelijk nog kunnen wachten.

Naja wel een mooi bedrag 8 miljoen.

22 mei 2014 om 23:59

Het is wel een mooie tussenstap natuurlijk. Je kan hoog of laag springen maar er is geen topclub die een speler van dit Feyenoord gaat kopen, daarvoor heeft het te lang geen (serieuze) prijs gepakt en in Europa veel en veel te weinig laten zien. Sterker nog, ik denk dat Feyenoord Europees de meeste naamsbekendheid heeft gekregen met die rellen in dat stadion van die Franse club (lille volgens mij).

Je kan dan bij Feyenoord wachten tot die topclub komt, maar die hebben wel andere opties. In plaats van de Vrij kunnen ze ook die Stokes van Everton oppikken, of een aantal leuke spelers uit Portugal van clubs die meer bewezen hebben. Ik denk dat het juist een hele verstandige stap is en Strootman en Mertens hebben bewezen dat het dan eenmaal hard kan gaan. Zou zelf de stap van Clasie naar Swansea vreemder vinden, denk dat hij gemaakt is voor de Bundesliga bij een club als Leverkussen of Schalke

23 mei 2014 om 00:03

Ik ben het met je eens dat topclubs niet perse happig zijn op de Feyenoord spelers maar je geeft wel veel drogredenen, Talent is talent en dat heeft niks te maken met landelijke of europese prestatie's bij de club, Van Ginkel is toch ook van Vitesse naar Chelsea gegaan? Geloof mij nou maar dat Vitesse nog veel minder presteert dan Feyenoord, Als Vilhena of Boetius nu in de pers roept dat ze weg willen zullen de Europese sub-top clubs ook in de rij staan om ze in te lijven & zo heb je nog tientallen clubs in kleine competitie's die niet bijzonder presteren maar genoeg spelers hebben die begeerd worden door de top.

23 mei 2014 om 00:17

Ik denk niet dat je helemaal weet wat drogredenen zijn want daar geef ik er geen van. Dat jij het er mee oneens bent, maakt mijn argumentatie nog niet tot een argumentatie bestaande uit drogredenen

Van Ginkel ging alleen maar naar Chelsea vanwege dat samenwerkingsverband, is ook meermaals in het nieuws geweest. In de regel is het gewoon zo dat topclubs niet meer kijken naar spelers uit de Eredivisie. Ik meende dat Meulensteen daar ook iets over had gezet: door de grote devaluatie van de Eredivisie durven grote clubs niet meer toe te happen. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar dan moet het wel om wereldtalenten gaan. Noem mij de laatste speler die vanuit Nederland naar de absolute top ging. De absolute toppers uit de Eredivisie van de afgelopen paar jaar (suarez, Vertonghen, Eriksen, Ruiz, Gomes, Strootman, Mertens) werden stuk voor stuk gelinkt aan grote topclubs maar geen van die topclubs durfde het aan. Jij kan mij hier gaan vertellen dat de Europese topclubs in de rij gaan staan om ze in te lijven maar de afgelopen paar jaar vertellen je het tegendeel

23 mei 2014 om 08:22

Dat was Nancy

Pff veeels te weinig man, maar die Nederlandse clubs durfen niet keihard te onderhandelen. Als De Vrij in Portugal speelde had hij minimaal het dubbele gekost..

22 mei 2014 om 23:53

Heeft maar een 1-jarige contract hoor, wat dacht je zelf dat je daarvoor 16 miljoen zou kunnen vragen voor een eredivisie club?

22 mei 2014 om 23:54

Portugese clubs hebben dan ook een iets betere onderhandelingspositie doordat hun salarisschaal vele miljoenen hoger ligt

23 mei 2014 om 00:07

Ja en betere spelers in Portugal en spelen altijd in de CL of komen in de EL erg ver.

23 mei 2014 om 09:23

Haha classs serieus. Hij is verdedigend juist zo sterk geworden de laatste maanden. 2 klasse beter dan bijvoorbeeld bmi.

Zal toch wat meer body moeten krijgen wil die slagen in Italie maar dat komt wel goed denk ik. Ben erg benieuwd hoe die het gaat doen daar

23 mei 2014 om 10:32

Ik denk met het oog op oranje en en zijn eigen ontwikkeling dat het een goede keus is. Geen topclub, dus veel speeltijd. Hij zal daar denk ik uitgroeien van een jongentje (zo oogt hij een beetje vind ik) tot een man.

Ik hoop dat hij slaagt, en 8 miljoen is een goed bedrag voor alle partijen.

Uitstekend gehandeld, belangrijke spelers alleen voor de hoofdprijs weg, en ik denk dat 8 miljoen wel gerelateerd is aan zijn voetbalkwaliteit mits in vorm. Misschien was het voor feyenoord wel beter geweest om het wk af te wachten ivm eventuele basisplaats in oranje

Mooie transfer en nu komt het erop aan, pakt hij door of niet. Zo ja, dan kunnen we er lang plezier van gaan hebben, zo niet, dan heeft hij het in ieder geval geprobeerd. Hoe dan ook is het een goed moment voor deze stap en test en dan is een club als subtopper in een grotere competitie een goede keus. Succes Stefan!

Dit is een mooi bedrag voor de Vrij. Laten we ook niet vergeten dat Feyenoord nou echt niet bekend stond de laatste jaren om toppers af te leveren die gelijk meekunnen in de top. Als de Vrij het vervolgens gewoon goed doet en bv Janmaat ook dan wordt Feyenoord populairder in het buitenland en kunnen ze meer gaan vragen.

Maar 8 miljoen voor de Vrij is een hartstikke mooi bedrag.

Of dit de juiste club voor De Vrij betwijfel ik ten zeerste. In ieder geval voor Feyenoord een geweldig bedrag !!

Een grote strik eromheen zou ik zeggen. Ciao!

8 miljoen, het bedrag dat ik in mijn hoofd had dus ik ben hier content mee. Vervanger is nog niet nodig zolang Indi blijft. Stefan we gaan je missen en ik weet zeker dat je gaat slagen daar in Rome!

23 mei 2014 om 00:08

Ik weet niet wat er momenteel in de jeugd rondloopt bij Feyenoord, maar vervanging lijkt me juist niet overbodig. Ben niet overtuigd van Van Beek en over het algemeen werkt twee linkspoten in de verdediging niet echt. Je zou kunnen overwegen om Botteghin voor een miljoentje op te pikken bij Groningen, heb je ook een beetje ervaring

23 mei 2014 om 21:19

Ik ben overtuigd van van Beek en daarnaast is twee linkspoten niet altijd een probleem. Maar als de Vrij daadwerkelijk 8 mil op gaat leveren zou je dus 25 % = 2 miljoen kunnen herinvesteren. Botteghin is geen verkeerde.

8 miljoen is een prima bedrag.ben benieuwd hoeveel Janmaat - Pelle en Clasie opleveren.

De kassa gaat rinkelen!

23 mei 2014 om 00:16

Zou wel een mega aderlating zijn.
Toch de sterkhouders, en dan dus niet 1 of 2, maar gewoon 4 man die vertrekken.
Ja je bent schuldenvrij, en ja je bent een paar miljoentjes rijker...
Maar de winst die je maakt gaat in dit geval Feyenoord echt niet uitgeven hoor.
Die willen financieel gezond blijven nu.

23 mei 2014 om 00:22

daar heb je wel gelijk in hoor.maar voor de club is dit geld echt geweldig hoor.ik ben benieuwd wie ze voor deze spelers terug halen.

er moet volgens mij een rechts back - rechter centrale verdediger - spits en een rechts buiten komen.

en ziyech is overbodig.we hebben lex en vilhena al voor de 10 positie.

23 mei 2014 om 22:24

Ik zeg nergens dat ze niks gaan uitgeven, maar de illusie die jij duidelijk heb is het idee dat ze alles gaan uitgeven...
5 miljoen zijn ze dus bewijs van spreken al kwijt aan de aflossing van het laatste beetje schuld, daarnaast neem ik aan... en dat is heel realistisch, dat men niet alles gaat uitgeven totdat ze weer op 0,0 staan...
Volgens mij is het verstandig om minimaal 7 miljoen op je bank te houden.
Het overige zou uitgegeven kunnen worden, maar met alle verkopen is het dus verstandig om 13 miljoen apart te houden voor de aflossing en als buffer.

Ik zie dat mijn bovenste reactie trouwens wel een beetje weg hebt van wat je zegt, maar bedoel dus 'alle' winst.
Je moet namelijk ook niet willen dat alles geïnvesteerd word.

Eerst aflossen en daarna 70 van een transfersom gebruiken voor aankopen. en steeds 30 opsparen totdat je een mooie buffer heb opgebouwd.

Dat is toch een geweldig bedrag voor iemand met een aflopend contract. Hier heeft Feyenoord het maximale weten uit te halen en is dus een uitstekende zet! Daarentegen snap ik niet wat de gedachten bij Lazio zijn... Die moeten toch wel een ''topper in spe'' zien in De Vrij, anders mag je dit toch wel een enorme gok noemen.

23 mei 2014 om 00:16

Hij speelde de laatste tijd echt goed hoor.maar het is idd altijd afvragen of ie het gaat redden.het is een aardig stapje hoger op.

Waarom een strik erom heen ?

Wij verkopen vanuit de Eredivisie onze spelers veel te goedkoop !

De Vrij is nog jong, heeft al 4 jaar ervaring, heeft zijn debuut gemaakt bij Oranje en kan zich nog helemaal door ontwikkelen.

Wij zouden net als in Portugal belachelijke transferclausules in de contracten van onze talenten moeten opnemen.

23 mei 2014 om 00:34

En hij heeft nog maar een contract voor een jaar en mischien gaat hij helemaal niet goed in Oranje spelen.dan krijg je weer dat praat van......had hem toen maar voor 8 miljoen verkocht.

Het is prima zo!!

Vreselijke club voor hem, Lazio is echt een club waarbij ik geen enkel argument kan verzinnen om naartoe te gaan. Italië lijkt me sowieso geen geweldige competitie voor jonge spelers om carrière in te maken. Roma en met name Juventus zijn nog wel mooie clubs waar veel publiek komt, maar met name het rechter rijtje in Italië is belabberd, zeker wat betreft accommodaties.. Zonde dag de Vrij het geduld niet kan opbrengen en het WK af wacht om vervolgens de clubs wellicht zelfs voor het uitkiezen te hebben.

23 mei 2014 om 00:21

Dat is het lastige, je kan wachten en hopen dat je een goed WK speelt waardoor je nog meer in de picture staat.
Maar je loopt ook het risico dat clubs dan al hun selecties op orde hebben.
Nu zijn sdv en Feyenoord zeker (als dit dus waar is) van het bedrag en stefan de club.
Maar stel dat je een geweldig WK speelt loop je nu dus wel wat meer geld mis.

23 mei 2014 om 00:27

Ik vind die 8 miljoen wel even wat belangrijker.

Niettemin hoop ik dat hij daar gaat slagen natuurlijk.

23 mei 2014 om 01:01

Ik zou het denk nog wel mooi vinden hoor, om nog beetje in die ouwere accomodaties te spelen/trainen. Je ademt/voelt gewoon de historie.

En zeg nou zelf, is het nou echt zo verschrikkelijk om je op een houte bankie om te kleden ipv een leren stoel gesponsord door audi of vw of iets dergelijks.

En zolang ze maar de nieuwste apparatuur hebben en het dak niet lekt/instort moet het toch ook wel allemaal te doen zijn?

Daarna ga je weer lekker naar je luxe appartement met verwarming en je model vrouw die je dan weer ff lekker verwent. Volgens mij heb je dan niks te klagen.....

23 mei 2014 om 01:08

Je hebt wel gelijk, maar kijk voor de grap eens eerst een wedstrijd of 2,3 van teams uit het rechter rijtje in Italië, dan begrijp je waar ik het over heb. Er zit geen hond op de tribune, sfeer is er niet, het voetbal is niet om aan te gluren en de accommodaties zijn belabberd.

23 mei 2014 om 01:54

Ja, ik kan niet zoveel Italiaanse wedstrijden hier zien. Enige kanaal hier die Italiaanse wedstrijden uitzenden heeft ook de Spaanse wedstrijden. En die krijgen voorrang zeg maar. Dus zie alleen soms wedstrijden van de grote Italiaanse clubs.

Mooi bedrag! Ik wens De Vrij veel succes toe bij z'n verblijf bij Lazio.
Ik weet niet hoe hij het zal gaan doen, maar ik hoor verhalen dat ze Italië behoorlijk verdedigend spelen. Wellicht dat hij daardoor nog meer aan de bak zou moeten waardoor hij zich nog verder kan ontwikkelen.
Ik ben in elk geval benieuwd!

Waarom naar het kansloze Italie waar er brede selecties zijn. Zo komt die jongen toch nooit aan spelen toe. Daar komt nog bij dat Lazio nog antisemitische invloeden kent ook. Ik mag dan ook hopen dat dit enkel een gerucht is.

23 mei 2014 om 00:36

Ok,maar wij hebben 8 miljoen.niet verkeerd toch?

23 mei 2014 om 00:45

8 miljoen is uitstekend maar ik snap de keuze vanuit de Vrij niet.

23 mei 2014 om 01:01

Ik vind Lazio ook niks hoor.ik heb vaak gezegd dat hij beter in de Duitse competitie past.maar ja............

23 mei 2014 om 07:47

Geld is natuurlijk belangrijker dan een toekomst van een Feyenoorder? Pfff, wat een warme club.

23 mei 2014 om 08:03

Beetje rare reactie. De Vrij wilde zelf naar Lazio, daar moet je knokken en daar word je een echte harde verdediger van. De Vrij heeft meer inspraak over de club waar hij heen wilt dan Feyenoord hoor. Sterker nog, er waren echt wel clubs die meer dan 8 miljoen zouden kunnen/willen betalen. Denk aan QPR of zoiets.

23 mei 2014 om 08:34

Coolemb,

Het gaat erom dat iemand vermeld dat De Vrij nauwelijks aan spelen toekomt en dat Superlex vervolgens zich niet daar druk om maakt, omdat hij het geld blijkbaar belangrijker vindt dan een toekomst voor een Feyenoorder.

23 mei 2014 om 08:40

Wij gunnen De Vrij veel succes maar Feyenoord is het belangrijkste. Jij verwacht toch niet dat wij De Vrij voor een paar miljoen minder verkopen omdat hij dan naar een andere/betere club kan gaan? Alle spelers gaan dat dan vragen en dan kunnen wij helemaal niet meer investeren.

23 mei 2014 om 16:03

rbn_,

Lees nou eerst even de reacties van Scheidsrechter en Superlex. Ik reageer gewoon op Superlex en hij geeft gewoon aan dat het hem geen moer kan schelen dat De Vrij ergens op een bank beland, zolang Feyenoord maar het geld krijgt.

Wat jij of andere Feyenoorders vinden weet ik niet, maar ik reageer ook niet op alle Feyenoorders, alleen op Superlex.

Zo, dat is een prachtig bedrag voor Feyenoord zeg. 8 miljoen voor een speler als de Vrij met een 1-jarig contract. Heel knap.

Bedrag voor 8miljoen is mooi, maar lazio voor de vrij minder mooi, de vrij is meer een opbouwer een speler die altijd rustig aan de bal is en bij lazio is het alleen maar de ball wegrossen. Zit totaal niet geen voetbal in

Maar wel een super bedrag voor feyenoord, en ze vervanger staat al klaar. SVEN VAN BEEK

Ik hoop dat hij in Italië een beetje een vent kan worden. Hij is nu nog te vaak een softie.

Opmerkelijk dat Lazio Roma 8 miljoen € wil betalen voor een modale verdediger uit de Nederlandse competitie. In een land als Italië, dat verdedigen tot kunst heeft verheven, zijn ze dus ook niet meer in staat om een verdediger met de beperkte kwaliteiten van De Vrij zelf op te leiden. Wanneer dit bericht waar is heeft Feyenoord uitstekende zaken gedaan.

23 mei 2014 om 01:56

Je zou het ook zo kunnen zien;

Misschien willen ze bij Lazio een jongen die goed kan voetballen van achteruit en waar ze de potentie in zien om het spijkerharde verdedigen zelf bij te kunnen brengen?

23 mei 2014 om 02:44

Peetvader, in Italië kiezen ze eerst voor een spijkerharde verdediger en zijn ze helemaal niet geïnteresseerd in de voetballende kwaliteiten van een verdediger. Het zou me verbazen wanneer Lazio er in slaagt om van De Vrij een meedogenloze verdediger te maken. Op zich vind ik deze mogelijke transfer van De Vrij opmerkelijk, toen Koeman kritiek op De Vrij had ging het er juist om dat De Vrij niet spijkerhard kon verdedigen. Maar goed, je weet nooit hoe een koe een haas vangt en hoe De Vrij zich gaat ontwikkelen in een andere competitie.

de vrij komt uit 1 van de beste generaties van feyenoord,met zijn inzicht moet hij het kunnen redden in italié.

Een club als BM Gladbach/ HSV past beter bij hem dan lazio

Goede keuze van Stefan. Middenmoter in een van de top vijf competities. Mooie club ook. Schitterend shirt. Alleen daarvoor al. Ja sommige van die fans hebben een probleem in hun hoofd maar dat heeft ruim 10% in Nederland ook bleek gisteren maar weer dus wat dat betreft kunnen we beter onze mond houden. Mooie stad vol cultuur. Heerlijk klimaat, lekker eten. Prima.

Ik vind als je in de Eredivisie niet uitgeleerd bent, dan moet je nog niet gaan vertrekken naar het buitenland. Waarom zou De Vrij nu denken dat hij een Lazio aankan? Vond hij de reservebank dan zo mooi?

De Vrij is nog zeer jong en komt net pas in het Nederlands Elftal kijken. Een verstandige speler had bij Feyenoord bijgetekend en z'n kansen pas daarna afgewacht.

23 mei 2014 om 08:20

'ik vind als je in de Eredivisie niet uitgeleerd bent, dan moet je nog niet gaan vertrekken naar het buitenland'

Dus als je een matige speler bent dan zou je dus heel je leven in Nederland moeten voetballen? Volgens mij heeft De Vrij iets van 5 seizoenen erop zitten in het eerste van Feyenoord. Het kan ook zomaar zijn dat hij gewoon toe is aan een nieuwe uitdaging.

Veel mensen vinden Lazio een rare stap vanwege Italiaanse competitie etc maar De Vrij is een slimme jongen, hij heeft er ongetwijfeld goed over nagedacht.

23 mei 2014 om 08:30

Als je niet het talent ervoor hebt om op een hoog niveau te voetballen, dan kun je gewoon voor het avontuur en/of geld gaan denken in het buitenland i.p.v. roem en eer. Echter De Vrij heeft wel dat talent en dan moet je daar verstandig mee omgaan.

De Vrij kan een zeer goede voetballer worden, maar dan hoort hij gewoon elke week te voetballen op een zo hoog mogelijke niveau en ik ben bang dat het niveau in Italië nu nog te hoog voor hem is.

PS. Waarom knip en plak je een deel van mijn tekst? Je tweede en derde alinea was al voldoende om te begrijpen waarop je reageert.

23 mei 2014 om 08:37

Gelukkig is De Vrij een slimme jongen. Hij heeft er ongetwijfeld goed over nagedacht. Misschien wilt hij juist zijn negatieve aspecten verbeteren en dan moet hij inderdaad naar Italië. Bij Lazio zal hij vanzelf harder worden, fysiek maar ook mentaal.

Jij gaat er trouwens wel heel simpel vanuit dat hij op de bank komt maar ik vind Lazio verdediging zo lek als een mandje. Het zou mij dus niet verbazen als hij gewoon een basisplaats weet te veroveren.

23 mei 2014 om 16:14

Je zegt wel dat de verdediging daar zo lek als een mandje is, maar De Vrij komt wel tegenover superspitsen te staan. En natuurlijk kan dat zeer leerzaam zijn, maar een speler die weinig speelt zal in de vergetelheid raken als hij niet snel reageert.

Drenthe is daar een voorbeeld van, van een speler die te lang heeft gewacht waardoor deze nu in vergetelheid is geraakt. Huntelaar bijvoorbeeld is juist het voorbeeld die snel weer is vertrokken bij een club waar hij niet aan spelen toe kwam en is dus nu nog steeds een International.

23 mei 2014 om 16:23

Het verschil is dat jij ervan uit gaat dat hij niet aan spelen toe komt en ik denk van wel. We zullen het uiteindelijk wel zien als De Vrij definitief naar Lazio vertrekt.

8 miljoen voor deze beperkte verdediger ik zou zeggen snel verkopen ? wat heeft hij nu afgelopen seizoen laten zien dan in deze lichte nederlandse competitie laat me niet lachen zeg

Nooit naar Lazio gaan, zn voetballend vermogen gaat eraan.

Mooi bedrag wat ze goed kunnen gebruiken.
Hoop dat ze hem in italie fysiek en verdedigend beter kunnen maken.

hij verdient 10 miljoen

Prima bedrag voor een speler met een 1 jarig contract. Succes in Italië Stefan! Hoop je over een jaar of 10 nog een keer terug te zien. Je hebt je transfer verdient.

Mooi bedrag, ben benieuwd hoe hij zich ontwikkeld, hoop positief voor het Nederlands Elftal alleen maar gunstig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
6.NEC8-2
8.Vitesse6-6
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder31
J. ToornstraMiddenvelder30
J. BijlowKeeper30
B. LinssenAanvaller33
L. SinisterraAanvaller32
A. JahanbakhshAanvaller20
A. BaldéAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

508 fans
Middenvelder, 30 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 AZ 3 0 0 0
2020/2021 AZ 8 1 0 0
2019/2020 AZ 18 0 3 0
2018/2019 Feyenoord 33 1 4 0
2017/2018 Southampton 0 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

AZ verslikt zich in Randers na wanvertoning bij standaardsituaties

AZ heeft donderdagavond in de Conference League gelijkgespeeld tegen Randers FC. Op bezoek bij het Deense Randers FC genoten de Alkmaarders bij rust anog een voorsprong, die in het tweede bedrijf...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren