Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
NDisdenaam
Algemeen
Vrienden (11)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 15 november 2011
  • NDisdenaam
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 14.790
  • 32 jaar (16-9-1991)
  • Amsterdam
  • Overheid / GGP
  • 11
Persoonlijke berichten
25 oktober 2013 om 11:23
#66

Jij kan er gelukkig normaal op in gaan zonder op de tenen getrapt te raken.

Mijn punt is dat dit Ajax nu gewoon een niet waardig Ajax team is. Het enige wat ze zo goed maakt is de boer en het voetbal in het team. Er lopen geen echte toppers meer rond, en dat i sjuist wat Ajax WEL wil. ieder jaar zou er 1 a 2 spelers klaar moeten zijn voor de echte top.

Maar op dit moment is het gewoon armoe, en niet allen Ajax Feyenoord net zo hoor!

En ik vind wel dat je soms best een risico mag nemen met een uitzondelijke talent dat een directe versterking is voor het team. Bijv een Tadic had Ajax naar een vee hoger niveau weten te tillen, dit doet hij al bij een mindere ploeg als Twente.

Ajax is hie rook nog eens kapitaal krachtig voor. En met zo'n speler ben je hier in Nederland bij Ajax ook al haast zeker van weer CL voetbal. Waarmee je zijn aankoop er al uit haalt.

En ik ben echt bang dat er te veel blind op Cruyff wordt gevaren. Zowel de directie als de aanganhg van Ajax, terwijl er nog nergens direct punten zijn dat het echt werkt.

En het is voor de lange termijn, maar je blijft Ajax en kampioenschap moet ieder jaar de doelstelling zijn!

24 november 2013 om 01:11
#71

Wat een haat mail hiero hahahaha,

To the point.

Waar in het stadion zit je ongeveer?

29 november 2013 om 21:33
#72

Hahaha, ik kwam via via op de een of andere manier op jouw profiel terecht. Wat een boel haatmail zeg, maar toch kan ik het niet laten om er een opnieuw te posten:

ro89 25 juli 2013 om 16:07 #46
Ik ben voor Barcelona 8 klasses beter dan Ajax.

Nu snap je denk ik wel wat ik bedoel .

29 november 2013 om 21:47
#73

Ach, trieste figuren heb je nou eenmaal. Ik had er laatst eentje, nou waar die opsloeg weet ik niet maar man:

Jij bent met uitstek de meest misgunnende en meest hatende PSV-fan die er is. Jij doet dit alleen maar om te kunnen haten op Ajax, ik hoop dat je vannacht pijnlijk sterft.

Wat ik had gezegd was het volgende:
Ajax speelde best goed, alleen ik vond van Rhijn niet zo best spelen. (verder nog meer maar dat boeit even niet).

Als er iemand geen misgunner en hater is hier ben ik het wel, maar ach sommige hebben geen IQ hier.

Die achtergrond moest ik nog veranderen, goed dat je daarover begint .

29 november 2013 om 22:05
#74

Daar word ik nou ook zo moe van, en die kerel heeft trouwens een week later had hij een defban, Maar de meeste mogen inderdaad blijven. Ook zie ik het nut van proveceren niet in, maar dat kan je denk ik wel aan mijn eerdere reacties opmaken. Hoe gaat het trouwens met je hond .

30 november 2013 om 09:43
#75

Ja das niet fijn, al een aantal keer met een kat meegemaakt.

3 december 2013 om 19:37
#76

Haha die kop van Frank De Boer hilarische.

17 januari 2014 om 09:33
#78

Bedankt voor je reactie Ndisdenaam!

19 januari 2014 om 22:40
#79

Ndisdenaam

Laat ze allemaal lekker provoceren je hebt gewoon gelijk!!!

Over vanavond: psv in de eerste helft in de omschakeling goede kansen maar ajax de enige op eigen kracht uitgespeelde kans! helft 2 gaven we gewoon voetbal les aan eindhoven!!!

Klaar!

23 januari 2014 om 09:41
#80

Pff... Jij bent lekker aan het trollen bij Ajafey topic zeg :D

23 januari 2014 om 12:03
#81

Niet de hele wedstrijd was Ajax beter,

In het begin had Ajax wel de bal, maar kon er echt helemaal niks mee. Lange ballen naar voren sturen die nooit aankwamen. Prima tactiek van Koeman. Feyenoord had trouwens wel een razendsnelle counter, iets waar Ajax veel moeite mee had.

Na de 1 goal van Ajax zakte ze totaal in, mentale dreun. Toen pas vond ik Ajax pas de echte betere partij.

16 februari 2014 om 22:39
#82

Goedenavond mede-ajacied,

Helaas heb ik niet mee kunnen maken in het stadion, ik was net een dag te laat met kaarten kopen. Ik heb godzijdank wel echt bijna alles meegehad, veel filmpjes gezien natuurlijk en zelfs de brief die overal hing. Dat alle Ajacieden moesten staan, door blijven zingen bij een eventuele achterstand etc. Die partij zoveel strijd, zoveel overtuiging het blijft een onvergetelijke dag wat een magische dag. Vertonghen die net na het laatste fluitsignaal in tranen uitbarstte van vreugde, ik heb ook zeker niet niet helemaal droog kunnen houden.

Ik was bij Leidseplein, ik weet niet of je bekend in Amsterdam volgens mij heb in eerdere posts van je geloven dat je niet in Amsterdam woont maar ik kan me vergissen. Er waren mensen in lantaarnpalen, daken, en heel het plein was bezaaid met Ajacieden. Legendarisch!! Er werd met elkaar gedronken, gezongen, gejuicht haha veel geknuffeld. De euforie, blijdschap na zeven zware jaren was ongekend. Ook dat verdriet toen we net een doelpunt tekort kwamen onder ten Cate kwam naar boven.

Dat feest op musuemplein was ook geweldig mijn god zeg, vooral toen kleine jongen kwam van Hazes heel mooi moment. Jammer dat heel veel debielen zoiets moeten verpesten, op een bijveldje bij de Arena is het toch minder speciaal. En de tweede keer was inderdaad minder speciaal en derde ook, omdat we die al aan zagen komen. Maar niet minder belangrijk en mooi uiteraard, gelukkig had ik uit voorzorg al twee dagen vrij genomen. In de ochtend voor alle wedstrijden om 14.30 was ik rond 11.00 al helemaal lam, en rond 14.00 weer een beetje bij ging kapot van de zenuwen. En ergens in de middag kwam ik de volgende middag thuis haha..

We zijn goed op koers, en idd op naar de vierde medeajacied.. Ik gun het Frank ook zo erg, vier op rij wat zou dat knap zijn, En ik hoop dat Ziyech komt wat een topper, ben het overigens ook vaak eens met je reacties ga zo door!

--------------------------------------------------...
Inderdaad, de dag dat ik mensen heb omhelst die ik nog nooit eerder heb ontmoet.
Was een fantastische sfeer vanuit 428.
De bierdouches nam ik maar voor lief, was ook een gekkenhuis op het museumplein toen.
Heb gewoon een tientje betaald voor een flesje bier... alles zat vol of was gesloten vanwege de drukte.
Een van de beste dagen uit mijn leven zonder twijfel.
De 2e titel op rij vond ik helaas al minder bijzonder al was de sfeer wel goed en ook enorm leuk hoe ze dat met de lichten deden toen, vandaag trouwens ook bij het afscheid van Christian.
De 3e titel moest ik werken.... bij de huldiging wel te verstaan, het leukste was dat niet iedere beveiliger bij de huldiging voor Ajax was, er zaten ook een paar Rotterdammers tussen en die moesten we natuurlijk even plagen, we stonden mee te luisteren met het groepje dat bij de Grolsch Pub stonden te kijken.

Al met al allemaal mooie herinneringen, hoop natuurlijk dat er een 4e op rij komt!

17 februari 2014 om 16:27
#83

Ik ben een geboren Amsterdammer van Surinaamse afkomst, en woon nu in het centrum van Amsterdam ik ben zelf wel echt helemaal verzot op die drukte. Ben het ook echt gewend, en dat is idd verschillend per individu en 10minuutjes van Adam of wonen is natuurlijk ook prima.

Haha inderdaad , al die mensen hadden nooit maar dan ook nooit op Leidseplein gepast. Maar voor mij Museumplein ook geweldig hoor, heel bijzonder plein vind ik dat.

haha ja die datum 15 mei 2011, vergeet het nooit meer wat een dag was dat. Ik ga nog een tattoo laten zetten met drie sterren, die datum en het Ajax hoofd.

Het ga je goed man, en op naar die vierde we zijn op koers..

21 februari 2014 om 20:18
#87

Dat mag niet

7 maart 2014 om 21:10
#89

Mooi! Ik neem aan dat je weinig fout,s hebt gedaan gezien je woorden.

8 maart 2014 om 04:38
#90

Welkom terug! (laat anderen maar praten )

10 maart 2014 om 22:33
#91

Jij reageert nooit he na een bijdehante opmerking.....

10 maart 2014 om 23:08
#92

Ah dat wist ik niet

ging over de salaris van Pelle

13 maart 2014 om 16:52
#93

Je zal wel gemende gevoelens hebben dat Ajax vandaag niet staat in de plaats van Salzburg.

13 maart 2014 om 18:27
#94

Je hebt gelijk, zou pas zuur zijn wanneer je onterecht uit werd geschakeld, zoals dat met PSV Milan C.L halve finale 2006 gebeurd, zo iets is wel zuur.

27 april 2014 om 03:28
#98

Weer geband? Waarom nu weer? Stomme mods hiero.

31 juli 2014 om 12:10
#99

''gaan jullie turken nou ook dingen verzinnen? haha aub zeg ga snel weg jongen.
Jij stoort je aan onze argumenten, wij storen ons aan jullie argumenten!''

Zijn dit reacties nou echt nodig? Kinderachtig en zielig, aangezien ik vaker met je heb gediscussieerd en je dus zou moeten weten dat ik niet reageer als sommige Turken die hier komt provoceren.

Blijkbaar heeft Turkije nooit aan het eind van de rit boven Nederland, maar wel tussendoor en dat was waar het mis ging. Dat je hierbij op zo'n manier reageert is dan ook respectloos wat mij betreft!

31 juli 2014 om 23:21
#100

Mijn excuses, een paar zinnen in mijn vorige reactie klopten niet, ik zat al fronsend mijn eigen reactie door te lezen. Ben blij dat je het nog hebt kunnen ontcijferen.

In ieder geval, ik heb niet al je reacties doorspit en ik zou ook hier weer bijna zeker weten dat ik met je heb gediscussieerd. Want je bent wel actief op dit forum en zo ook in Turkse artikelen. Aangezien ik daar ook vaak actief ben, lijkt het me stug dat we elkaar in de 5 jaar nooit zijn tegen gekomen. Maar goed, het doet er niet toe.

Ik verlang in iedere discussie een beetje respect richting elkaar, vooral als ik ook verkondig: deze hele discussie is onzinnig, want beide competities zijn aan elkaar gewaagd. Dat je gefrustreerd raakt op een ander, betekent in feite niet dat je op mij moet af reageren.

Dat was alleen hetgeen ik kwijt wou, er vanuit gaande dat je met kritiek om kan gaan. Fijne dag verder en hoop voor je dat een prettige vakantie hebt gehad!?

31 augustus 2014 om 18:23
#101

Sinds deze week. Ben gevraagd of ik moderator wilde worden en daar stond ik wel voor open. Is dat zo een verrassing? Gelukkig heb je geen problemen met mij als mod .

9 oktober 2014 om 22:08
#105

Omdat je dan de fans straft.... staat ook gewoon in het artikel .

Leg mij eens uit hoe Ajax gestraft word in een uitwedstrijd tegen Urk ??
Ik ben het met je eens dat 99% van de Ajax supporters zich goed gedraagt . Maar dat is precies zo bij andere clubs . Mijn clubje ( MVV ) heeft tot 2x toe een wedstrijd zonder publiek moeten spelen voor spreekkoren en het gooien van plastic bekers .

18 november 2014 om 10:54
#106

Om even terug te komen op je reactie op mij.
De Abn Amro is schuldenvrij zei je.
Volgens mij is de ABN Amro genationaliseerd, wat er op neer komt dat de ABN van de staat is.
Wat volgens mij er weer op neer komt dat een staatsbedrijf een club steunt.
Staatssteun?

28 februari 2015 om 01:15
#107

Heey,,

Hahah ik las nu mijn eigen reactie terug en daar stond in dat ik de Grolsch Veste in de Kuip de 2 mooiste stadions van Nederland vond en dat Arena maar lelijk! maar dat hoort te zijn De Arena niet lelijk hahaha

Vind jullie stadion ook zeker niet verkeerd! komt ook denk ik omdat ik door mijn Twente bril kijk en jij door je Ajax bril maar ik vind persoonlijk de Grolsch veste mooier dan de Arena, Gewoon de binnenkant van ons!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 26 september
Arsenal en Chelsea overwegen om Ivan Toney los te weken bij Brentford. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren