Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 
narsingh
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 11 januari 2014
  • narsingh
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 5.292
  • jaar (--)
  • Rotterdam
  • ja
  • 5
Persoonlijke berichten
11 februari 2014 om 23:23
#4

hindoestaanse/indiaas spelers in Europa:


Yan Dhanda - ( Liverpool)
Luciano narsingh - (swansea City)
Bimalgharti Magar -(Anderlecht)
Ricardo kishna - (lazio Roma)
Kiran Bechan - (ajax)
Harmeeth singh - (kalmar Ff)
Raies roshanali - ( Willem 2)
Neil taylor - (swansea city)
Diego biseswar - (paok Saloniki)
Rajiv van la parra - (huddersfield Town)
daniel batth - ( wolverhampton wanders)
Singh Sandhu - (stabek If)
Furjdel narsingh - (sc cambuur leeuwarden)

Aangepast op 29 juli 2017 om 17:51 door narsingh.

26 februari 2014 om 13:16
#10

Narsingh is in principe een zeer bruikbare voetballer die bij Heerenveen liet zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. We moeten echter niet vergeten dat hij er met een zware blessure uit heeft gelegen en dat hij op dit moment grotendeels wordt gebruikt als invaller. Lens daarentegen speelt wel een stuk meer bij Dynamo, maar overtuigend is het allerminst. Ik denk dat Van Gaal hier een heel lastige keuze zal moeten maken.

22 oktober 2014 om 01:21
#30

Cska krijgt geld van verschillende sponsoren, zoals Aeroflot, Hyundai etc. Daarnaast verdienen ze ook geld door inkomsten uit de CL en uit de competitie. Het is dus niet te vergelijken met clubs als PSG waar een sjeik even zijn geld komt investeren. Ik weet overigens niet wat jij onder duur verstaat, maar in vergelijking met andere clubs heeft Cska geen dure spelers.

21 februari 2015 om 18:32
#35

Het is mij opgevallen dat jij fan bent van veel hindoestaanse voetballers en vroeg mij af of jij kishna beter vind dan narsingh, depay, jpb, el ghazi etc.

2 april 2015 om 22:05
#37

Ik zag je vraag over D. Lachman. Lachman kiest niet voor India omdat hij er waarschijnlijk minder binding mee heeft . Lachman lijkt fysiek wat meer op iemand uit Afrika en waarschijnlijk omdat hij denkt meer uit zijn carrière te kunnen halen door voor Curaçao uit te komen. Het is wat aantrekkelijker voor hem denk ik juist vanwege de cultuur , want Antillen hoort bij het Nederlands Koninkrijk. Ik weet niet hoe India er nu voor staat maar volgens mij kan het nog even duren voor India een groot voetballand wordt. De groep voetballers uit westerse competities die voor India uit zouden kunnen komen zijn vaak halfbloeden. Zonder heel ''ras'' gericht op je vraag in te willen gaan. Hindoestanen zijn erg snelle en behendige voetballers maar er scheelt nog wat in het fysiek. Daarom komen ze niet goed door in de eerste elftallen ,maar de halfbloeden lukt het al wel , over een generatie of 1 a 2 zal het vaker gaan voorkomen dat er jongens met een Hindoestaanse achtergrond gaan doorbreken in de hoofdmachten van de grotere clubs. Ik zie je geregeld reageren over Hindoestaanse voetballers. Als je meer wil weten hierover kan ik je inzichten geven. Ik volg ook graag spelers met deze roots.

3 april 2015 om 17:57
#38

Kishna is goed , mentaliteit kan wat beter en misschien wat extra trainen en dan puur op de conditie en kracht want voetballen dat kan hij . Vind hem iets beter dan el Ghazi , meer wendbaarheid wat hem onvoorspelbaarder maakt. Vaak de man waarvan de eind assist komt. Heel anders als spelers als Lukoki , de Sa of zelfs Depay , zijn spel heeft meer diepgang , hij moet het wat vaker laten zien want er zitten veel misgunners die onnodig kritisch op hem zijn.

Dat stukje fysiek wat Hindoestaanse spelers nog ietsjes in de schaduw houdt is trouwens echt niet blijvend , het gat gaat steeds kleiner worden , no worries. Bepaalde volbloeden zoals nu Roshanali en in het verleden Bechan zitten al goed tegen het niveau aan.

12 april 2015 om 11:09
#39

Hey leuk om te zien dat je je interesseert in het Hindoestaans voetbal ik ben hier ook mee bezig vanwege mij Hindoestaanse afkomst . Bij de bekende Hindoestaanse spelers ben je er nog een aantal vergeten : Jarchinio Antonia (FC Groningen,hindoestaanse moeder hij is ook Hindoestaans opgevoed omdat hij door ze ma is opgevoed ) , Michael chopra (blackpool , heeft aangegeven voor het Indiaas elftal te willen spelen) , Prince Rajcomar( Tero Sasana ,hindoestaanse vader )

12 april 2015 om 22:42
#40

Ja klopt die keeper van steabek is best goed . Ik volg het Indiase nationale elftal vrij intensief , en wat me opviel is dat nu nog spelers die bijvoorbeeld in Engeland zijn geboren met Indiase roots niet kunnen uitkomen voor India . Weet jij misschien of ze bezig zijn dit aan te Passen in India ? Want dan zouden spelers als Batt , Chopra enz .kunne uitkomen voor India en zouden we misschien een WK kunnen bereiken bhai

11 juni 2016 om 18:50
#43

Hoi ik heb een vraag: ben je een Indiër of een Surinamer? Ik ben zelf Surinamer.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren