rbn_
Algemeen
Vrienden (13)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 26 februari 2007
 • rbn_
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 13.002
 • Onbekend
 • -
 • 13
Persoonlijke berichten
3 september 2011 om 18:22
#3

Hee, nog bedankt voor het compliment van gisteren, in het topic van Turkije:).

2 oktober 2011 om 16:35
#5

Bedankt voor je compliment !

24 april 2012 om 09:48
#6

Zowel Psv,ajax,twente en AZ zijn eventueel geplaatst voor de laatste voorrondes van de Championsleague.
Die zouden dan een iets mindere tegenstander kunnen treffen dan Feyenoord.
Al kunnen dat ook nog grote tegenstanders zijn waar je nooit zomaar van wint. Denk maar aan clubs als Sporting Portugal,lille,fenerbahce...maar dat is nog altijd beter dan een Arsenal of Manchester City.
DIe worden ontweken door geplaatste clubs. En als je eerlijk bent...is elke Nederlandse club kansloos tegen zulke ploegen.

7 september 2012 om 20:22
#7

Clasie kan wel een Cvm, maar wie zeg dat ik bedoel dat Fer daar moet spelen.
Je kan ook met Fer en Strootman in het centrum en Sneijder op 10.

8 januari 2013 om 22:27
#8

Bedankt voor je compliment! Als Giallorossi-fan word ik het gewoon beu om telkens maar uit te leggen hoe de situatie van Maarten Stekelenburg nu echt in elkaar zit. Want velen (lees: de meesten) reageren gewoon iets onzinnigs zonder dat ze echt weet hebben van de situatie.

10 februari 2013 om 23:11
#9

Prachtig je reactie bij Frikx. Ik vind het toch grappig dat hij Feyenoord heeft gekeken terwijl ajax op hetzelfde moment speelde :)

15 februari 2013 om 14:23
#10

doeje blij met al die datapunten mafkees

26 juni 2013 om 13:06
#11

Hey ik lees overal dat Feyenoord zich ergert aan het wangedrag van Fernandez maar wat heeft hij precies gedaan? Hij heeft toch alleen iemand overgereden? Wat gewoon kan gebeuren

15 augustus 2013 om 14:07
#12

Bayern Munich

18 september 2013 om 11:39
#13

Hey

Ik wou even zeggen dat wanneer ik jou zie in de Turkse topics ( Europees of niet ) jij altijd heel netjes en zonder te provoceren reageert, je zegt gewoon de waarheid, a is a en b is b, je draait er niet om heen en je brengt het niet provocatief over zoals sommigen het wel heel graag doen.

Komt waarschijnlijk omdat je een Rotterdammer bent ( ik ook hehe ) maar klasse man !

Echt complimenten ervoor en mijn respect.

23 september 2013 om 19:17
#14

Ik was bij Feyenoord - Utrecht aanwezig en wilde het graag met jou over bepaalde zaken hebben. Daarbij is het voor jou misschien ook leuk of interessant om te horen hoe een Ajacied het in de Kuip vond. De Feyenoorder die ik meenam naar de Klassieker in de Arena nam mij nu mee als bedankje. Het stadion viel mij alles mee. De vorige keer dat ik in de Kuip was, een jaar of 9 geleden, maakte het een armzaligere indruk op mij (zo heb ik het althans onthouden). Nu was het stadion netjes. Alles was goed geregeld.

Ik zat in vak W4. Lekker dicht op het veld, tenminste die indruk kreeg ik. Het is in werkelijkheid niet dichterbij als in de Arena (bij de twee lange zijdes). Wel zat je voor je gevoel veel dichter op het veld, waarschijnlijk omdat het niet stijl omhoog loopt.

De sfeer viel mij wel iets tegen. Echt niet lullig bedoelt, want ik heb (zeker voor een Ajacied) veel bewondering voor Feyenoord. Echter waren de Feyenoord supporters niet bepaald 90 minuten lang ondersteunend voor de spelers.. Alleen een gedeelte, achter het goal en tegenover de uitsupporters in de eerste ring (hopelijk weet je nu genoeg haha), was 90 minuten lang aan het zingen. Misschien trof ik het niet qua sfeer, maar het viel mij een beetje tegen deze wedstrijd.

Toch ga ik de volgende keer weer mee. Een Eredivisiepotje in het stadion kijken heeft altijd mijn voorkeur boven bankhangen en een duel via de TV volgen.

31 juli 2014 om 17:57
#15

Hee,

Ten eerste wil ik zeggen dat Fckdannebrog de Deense competitie beter volgt dan ik.
Ten tweede: ik ik ben altijd wel een fan geweest van Makienok, en zag hem ook graag naar Psv(voordat ze de Jong aantrokken) komen. Hij kan wat mij betreft zeker het niveau aan en zou bij een van de topploegen in de eredivisie kunnen uitgroeien tot een sensatie. Van wat ik heb meegekregen staat hij met beide benen op de grond en snapt hij ook dat hij bij een andere club(in bijvoorbeeld Nederland) niet de garantie zou kunnen krijgen elke wedstrijd in de basis te staan.
Brondby heeft het financieel redelijk zwaar en heeft de afgelopen 2 seizoenen enorm veel moeten bezuinigen(dure spelers als Boulharouz en Kahlenberg werden/worden betaald door externen) en zijn volgens mij nog steeds genoodzaakt om 1 of 2 spelers te verkopen per jaar. Hij verdient daar dan ook niet heel veel(voor een voetballer) en zou bij een Nederlandse club zeker geen grootverdiener zijn. Dit houdt dus ook in dat Brondby niet standvastig een ongekend bedrag kan vragen. Er worden hier(ik zit nu toevallig in denemarken) bedragen genoemd tussen de 3 en 4 miljoen euro(20 tot 30 miljoen kronen), wat uiteindelijk dus zal uitkomen bij zo'n 3,3 miljoen(25 miljoen kronen). Dus hij is zeker betaalbaar.
Volgens mij is hij(in de winterstop) gepolst door enkele Duitse en Engelse clubs, maar nog niets concreets en nog geen echt grote clubs(qpr en southhampton werden genoemd, maar QPR lijkt voor sigi te gaan en Koeman ging al voor Pelle).

Ik hoop voor je/jullie dat hij naar Rotterdam komt en het zou ook nog eens goed zijn voor het Deense elftal.

groet,

PS: Ondanks zijn falen bij Norwich zie ik Cornelius ook graag naar Nederland komen, is wat beweeglijker en scoorde ook aan de lopende band in Denemarken.

29 augustus 2014 om 22:53
#16

Makienok is voor 2,3 miljoen naar Palermo vertrokken, dus die komt helaas niet naar Nederland toe.

30 december 2014 om 15:26
#17

Onze spits zou nog een goede voor Feyenoord zijn. Is geen grote naam, zelfs in België niet, maar daar begint het te veranderen.

Beest van een kerel. 22 wedstrijden, 10 goals, 6 assists. Bij de helft van onze goals is hij betrokken. Werken, werken, werken. Geeft nooit op.

Zijn naam? Laurent Depoitre. Maar je blijft er af. lol

Hebben die deze zomer van Oostende overgenomen en ik zag het echt niet in hem. Ik dacht 'ach weer zo'n spits die goedkoop moest zijn'. Maar wat een meevaller zeg.

De supporters van Oostende had me nochtans gewaarschuwd: 'daar ga je nog plezier aan hebben'. En gelijk hebben ze.

30 december 2014 om 16:42
#18

Als je kan kiezen tussen Depoitre en Necid, ga dan maar voor Depoitre.

Zeg ik niet omdat die bij ons zit. Ik zal het zo stellen: een ruil wil ik niet.

Ik vind Necid zeker geen slechte speler, maar heb een beetje het idee dat ie toevallig aan zijn gouden seizoen bezig is. Beetje afwachten of ie volgend jaar zou bevestigen. Mja, ah, als ie dat doet, dan is ie wel onhaalbaar voor Feyenoord. Zo gaat dat.

Mja, goede spitsen, we zoeken ze allemaal en ze zijn zo lastig te vinden. Jullie hadden voor Vossen moeten gaan. Is zo'n kerel die er 20 a 30 zou in knallen bij jullie. Past qua houding ook bij Feyenoord. Werken, werken, werken. Maar toch nog ook een goede voetballer met voldoende techniek. Teamplayer. Zo lusten jullie ze meestal graag.

Die knul van Rijeka, Andrej Kramaric, dat zou ook een mooie zijn. Is die al te duur?

31 december 2014 om 08:59
#19

Dat zijn wel mooie namen. Normaal moet die Kravets wel haalbaar zijn, niet? Met de roebelcrisis ligt het voetbal daar wat op zijn gat en willen de meeste Russische en Oekraïense clubs van hun dure contracten af.

31 januari 2015 om 09:53
#20

Je waarschuwing verwijderd, was al lang en breed verlopen

14 april 2015 om 15:37
#21

Rbn_

Van Beek is inderdaad veel beter geworden, maar het is oneerlijk dat je Kongolo nu niet noemt omdat hij in een behoorlijke dip zit. En Boetius zit ook een dip, daar kan Rutten toch ook niet veel aan doen? Behalve dat ik vind dat Boetius alleen op rechts rendeert, al vanaf de jeugd. Maar onder Koeman speelde hij ook op links, dus ik denk ook niet dat het per se daar aan ligt. Wat betreft Vilhena ben ik het wel eens, ik heb gister al gezegd hoe het mogelijk is dat Immers zo een godenstatus heeft bij jullie. Hij heeft in mijn ogen nooit het niveau van Ado ontgroeit, en haalt al het voetbal eruit. Op die plek hoort Vilhena te spelen, heb je ook gelijk meer voetbal op zo een belangrijke positie. Maar Koeman deed hetzelfde, waarom neem je Rutten het dan wel schuldig?

En met Chery, en dan Havenaar al helemaal ben ik het wel met je eens. Alhoewel Chery misschien iets zou toevoegen, had ik het ook niet gewild en bovendien geen restwaarde. Zelfde als Zimlings, Duartes klappen in het gezicht van jeugdspelers zijn dat soort lui. En die behandeling van Vilhena is opmerkelijk te noemen, al zou het misschien ook een opdracht van hogerop zijn omdat hij zijn contract niet verlengd heeft. Of is dat te ver gezocht?

Dat probleem komt bij bekend voor, iedere trainer heeft blijkbaar lievelingetjes. Dat Boilesen nog speelt begrijpt niemand in Amsterdam, om een voorbeeld te geven. Ik had Achabar ook lekker laten staan, en Kazim een beetje eromheen sleuren die kan overal spelen. En mijn mening over Immers, kent iedereen wel die heb ik nog in dit bericht verteld. Echt bizar...

Ik vind het jammer dat Rutten zo weinig krediet heeft, zoals ik al eerder vermeldde als die wedstrijd van Psv niet uitgesteld werd. Had Feyenoord 100 procent zeker gewonnen, en wie weet hoe het gelopen was. Want Feyenoord was gewoon het beste, en meest sterkte team van de ED waar iedereen van kon genieten. En Bilal is een prima talent, die inderdaad meer kansen had moeten krijgen daar ben ik het helemaal mee eens.

Ik snap wel dat jij blij bent dat hij weggaat, maar ik vind niet dat hij slecht gedaan heeft met zo een leegloop. In tegendeel.............

3 november 2015 om 11:17
#23

Komt deze pagina zo blij

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 21 mei
Manchester United moet 25 miljoen euro op tafel leggen om Sergiño Dest over te nemen van Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren