Leonov
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 25 juli 2007
  • Leonov
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.884
  • jaar (--)
  • groningen
  • 8
Persoonlijke berichten
9 mei 2011 om 15:33
#1

Ey, ben je een Rus? Volg je de competitie ook?

4 oktober 2013 om 15:16
#2

Hahahahahah.

Hoe dan met je KO-reactie op die gast in de Amrabat-topic?

Maat, spaar zulke gasten, haha.

Wilde even persoonlijk melden dat die reactie een prachtige was:).

Aangepast op 4 oktober 2013 om 15:16 door Bkorkmaz3.

9 oktober 2014 om 02:13
#3

Ben zelf ook geen autoriteit hoor, maar met een beetje logisch nadenken kom je al vrij ver in zo'n topic. Vind het schrijnend om te zien hoe wereldvreemd en naïef sommige mensen lijken. Bedankt in elk geval

18 juli 2016 om 11:52
#4

Hoi hoi,

Ik kon niet meer reageren in het topic "duitse krant: ‘fransen gebruikten stimulerende middelen in halve finale’" dus doe ik het via deze weg.

"“volgens de regels van de antidoping code van Wada worden alle pogingen om een voordeel te krijgen ten opzichte van een tegenstander, die anders zijn dan de kracht van het lichaam, beschouwd als doping"

Bovengenoemde is helaas wel veelzeggend, en helaas zijn wet en regelgeving in veel gevallen ook onlogisch. Wanneer je dit uit "normale" voeding haalt dan zal er ook geen punt van gemaakt worden. Alleen zodra het in een geconcentreerde vorm komt zoals een zalf, gel, poeder, pil of injectie is de kans juridisch groot dat ze het als "niet natuurlijk beschouwen". Zoals ik al zei; als je echt kijkt hoe wetten en regelgeving vandaag de dag geschreven en veranderd worden zie je dat ze heel vaag en heel algemeen geformuleerd worden. Zodat de autoriteiten ten alle tijde iets wat ze niet bevalt, of iets wat op het moment niet strafbaar is, onder de noemer van een bepaalde overtreding kunnen plaatsen. Nu weet ik wel dat de gemiddelde persoon zich niet bezig houd met wat politici echt doen (behalve dan wat men op het nieuws voorgeschoteld krijgt).

Wanneer ik kijk naar strafrecht, terrorisme wetgeving, Eurpees recht, privacy wetgeving, burgenrecht en constitutionele rechten en internationale verdragen in alle westerse landen zie je duidelijk een trend waarin zaken zo vaag beschreven worden dat zo´n beetje alles (hoe gek het ook klinkt) opeens als "fout" bestempeld kan worden. Wanneer ik kijk naar organisaties zoals de Fifa, Uefa,wada en Inado zie je een vergelijkbare trend. Niet dat ik het daarmee eens bent want ik vind het een zorgwekkende ontwikkeling, maar helaas gebeurd het wel.

Ook al ben ik het roerend met jouw eens dat (sport) autoriteiten/instellingen een groot probleem hebben wat betreft hun geloofwaardigheid. Zij zich daar niet echt bar veel van aantrekken, men leeft toch in hun eigen ivoren toren.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 5 december
Everton ziet in José Mourinho een geschikte vervanger van Rafael Benítez, mocht de club besluiten om de Spaanse oefenmeester te ontslaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren