Voetbalzone op je eigen site

Wil je altijd live het laatste voetbalnieuws van Voetbalzone op je eigen site, zonder dat je er naar hoeft om te kijken? Dan bieden we je verschillende mogelijkheden. Liever een banner op je site? Scroll dan even naar onderen. Daar bieden we je 3 banners aan.

Basis nieuwstracker

Dit is de makkelijkste manier. Door onderstaande code op te nemen in je HTML-code kun je je bezoekers live het laatste voetbalnieuws tonen. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over de opmaak van het nieuwsblok, want dat staat vast.


Je nieuwstracker komt er als volgt uit te zien:

Nieuwstracker naar eigen smaak

Voor de webmasters die wat meer willen dan de basis nieuwstracker bieden wij een nieuwstracker aan die je zelf naar eigen smaak kunt opmaken. Volg de volgende stappen om een je persoonlijke nieuwstracker te creëren.

Stap 1
Zet onderstaande code op je website waar je het nieuws wilt hebben staan:

Stap 2
Bepaal de opmaak van je nieuwstracker.

  • Kleur headlines
  • Kleur mouseover
  • Lijst stijl
  • Lettertype


RSS

Alles zelf in de hand houden? Dan kan de echte expert gebruikmaken van onze RSS. Onze standaard RSS geeft de laatste 25 headlines weer. Daarnaast heeft elke club zijn eigen RSS met het laatste nieuws over de club, zoals Feyenoord, Ajax, PSV, De Graafschap, Chelsea of Barcelona. Op de clubpagina's vind je de juiste RSS-bestanden met de laatste 25 headlines.

Competite RSS
Nieuw is onze competitie RSS. Van elke competitie bieden we het laatste nieuws aan. Op de competitiepagina vind je deze RSS-bestanden, zoals van het Wereldkampioenschap 2010 in Zuid Afrika.

Banners

Is Voetbalzone je favoriete site en wil je dit ook laten zien op je eigen website? Dan kun je ook banners van ons gebruiken.

Banner 120 x 120 pixels

Wil je deze banner op je site? Gebruik dan de volgende code:


Banner 120 x 175 pixels

Wil je deze banner op je site? Gebruik dan de volgende code:


Banner 468 x 60 pixels

Wil je deze banner op je site? Gebruik dan de volgende code:


In de wandelgangen

Vrijdag 26 februari
Roman Abramovich heeft Chelsea-manager Thomas Tuchel groen licht gegeven om Borussia Dortmund-spits Erling Haaland komende zomer te verleiden tot een overstap. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren