Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie kan puntverlies niet afwenden tijdens korte invalbeurt

Laatste update:

FC Utrecht en Feyenoord hebben elkaar tijdens het onderlinge inhaalduel in evenwicht gehouden. In De Galgenwaard kwamen de Rotterdammers op voorsprong via Sam Larsson, waarna Gyrano Kerk de eindstand bepaalde. Tien minuten voor tijd maakte Robin van Persie als invaller zijn langverwachte rentree bij Feyenoord. Het duel zou eigenlijk op 10 december gespeeld worden, maar werd afgelast vanwege de hevige sneeuwval. Feyenoord blijft vijfde staan, met drie punten meer dan nummer zes FC Utrecht.

Luid applaus klonk tijdens de warming-up voor Van Persie, maar het was Dylan Vente die begon als vervanger van de geschorste Nicolai Jörgensen. In de openingsfase kwam de spits er nauwelijks aan te pas. Beide ploegen lieten in aanvallend opzicht weinig zien en daarom kwam het duel langzaam tot ontbranding. Halverwege de eerste helft leverde de eerste kleine kans echter een doelpunt op. Steven Berghuis vond Larsson langs het strafschopgebied, waarna de Zweed zijn geluk beproefde met een schot. De bal kende een verraderlijke stuit, die keeper David Jensen op het verkeerde been zette: 0-1.

FC Utrecht, met toekomstig Feyenoorder Yassin Ayoub binnen de lijnen, stelde er nagenoeg niks tegenover voor eigen publiek. Feyenoord had de bal, maar kon daar ook weinig mee op het beroerde grasveld. Pas zeven minuten voor rust kwam de thuisploeg in de buurt van doelman Brad Jones. Een gevaarlijke situatie leverde het niet op. Er leek dus geen vuiltje aan de lucht voor Feyenoord, maar uit het niets sloeg Utrecht toch toe. Ayoub vond Kerk, die opstoomde en zich langs Renato Tapia knokte. Oog in oog met Jones liet hij de keeper kansloos.

De tweede helft was vervolgens een stuk onderhoudender. Het spel golfde op en neer en beide ploegen gingen op jacht naar de voorsprong. Utrecht werd steeds dreigender en stuitte meermaals op Jones. Na ruim een uur moest de keeper redding brengen op de tot dan toe grootste kans van het tweede bedrijf: vanuit het strafschopgebied werd Zakaria Labyad bereikt door Cyriel Dessers en schoot de aanvallende middenvelder hard op doel. Jones ging naar de grond en hield het ,leer ternauwernood uit zijn doel.

Vervolgens oogde de sluitpost ook onzeker na een vrije trap van Labyad van grote afstand, maar hij had de bal wel. Feyenoord bleef dus overeind en ondertussen liep Van Persie zich warm. Tien minuten voor tijd was het moment eindelijk daar en begon hij aan zijn eerste Eredivisie-wedstrijd in 5015 dagen: hij nam het record over van Daan Netten (4834) en kreeg ook applaus van een deel van het thuispubliek. Van Persie oogde gretig en liet in de blessuretijd een aardige kans liggen om Feyenoord alsnog de zege te bezorgen. De landskampioen blijft dus wachten op de eerste zege van 2018.

Verdiende een van beide ploegen meer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit kan toch niet meer zo doorgaan. Het lijkt wel of GvB het er om doet. Weer met dat middenveld KEA, Amrabat en Vilhena aankomen als reactie op het niet functioneren van Toornstra. Die man weet het gewoon niet meer.

Ook prachtig hoe het zoveelste abominabel slechte optreden van Jones weer eens onderstreepte hoe onbegrijpelijk de keuze is om Vermeer te laten gaan.

En dan de wissels, weer op zijn Giovanni’s. Doodleuk Diks erin brengen als Botteghin gewoon op de bank zit, Berghuis erweer afhalen en RVP een paar minuten voor tijd erin doen.

De kampioen 16 punten achter de koploper net over de helft, lachwekkend.

24 januari 2018 om 21:56

Feijenoord heeft de competitie opgegeven .is wel interessant om op te wedden de rest van seizoen .trainer en spelers lopen nu vanaf januari met ziel in hun hand.dat worden veel verlies partijen

24 januari 2018 om 21:57

Precies het zelfde gezien. Waarom met 3 verdedigende middenvelders voetballen???? En dan diks brengen ipv Nieuwkoop. En dan laat die vilhena staan!! Gewoon Toornstra erin ipv vilhena

24 januari 2018 om 22:00

Dat berghuis eraf ging voor boetius vond ik zo gek nog niet. StJuste naar t centrum was ook niet gek want atapia was slordig. Jammer dat je daar dan Diks voor terugkrijgt.
Bizar dat Larsson niet centraal wordt opgesteld ten koste van een verdedigende middenvelder.
Jones trouwens een pass accuracy van 26 procent 😂

24 januari 2018 om 22:05

Diks had gewoon derde keuze moeten zijn bij die wissel voor Tapia. Hoe komt het in je op om niet Nieuwkoop, niet Botteghin, maar Diks erin te gooien. Die Diks zorgde na een paar minuten er bijna zelfs voor dat Dessers gewoon 2-1 maakt.

Boetius erin had alleen gerechtvaardigd geweest als Larsson naar 10 zou schuiven voor Amrabat, en Boetius naar links.

Echt het tactisch inzicht van een tak die GvB.

24 januari 2018 om 22:07

Botteghin zou dan op Kerk spelen?

24 januari 2018 om 22:09

Volgens mij zijn we gewoon kampioen geworden met Botteghin in het centrum vorig jaar. Nieuwkoop had misschien een betere keuze geweest im deze wedstrijd.

24 januari 2018 om 22:13

Ja, geen idee waar BlindeVogel het idee vandaan haalt een speler die er zo lang uitlag terug te laten keren op zo’n zwaar veld tegen zo’n snelle speler

24 januari 2018 om 22:21

Nieuwkoop was gewoon fit dus die keuze van Gio slaat nog steeds nergens op. Ben ook wel klaar met Gio.

24 januari 2018 om 22:28

Nieuwkoop had logischerwijs de betere keuze geweest. Maar is Botteghin dan alleen meegekomen voor de gezelligheid en het warmhouden van de bank? Lijkt me toch dat de veldcondities en de snelheid van de spitsen van Utrecht op voorhand wel bekend zijn.

25 januari 2018 om 06:16

Nieuwkoop is nog niet fit genoeg

24 januari 2018 om 22:00

Ik snap er ook niks van. Creativiteit hebben we nodig, dat heeft dit middenveld gewoon totaal niet. Vorig jaar hebben ze het ontzettend knap op weten te lossen, dit jaar lijkt het nergens op. Ik mag hopen dat Van Geel daar iets aan gaat doen. En dan niet Gustafson terughalen, dat is echt de oplossing niet.

24 januari 2018 om 22:03

Nederlandse clubs moeten gewoon overstappen naar een twee spitsen systeem. Het is niet meer kwalitatief sterk genoeg om te loeren op sterke creatieve flankspelers en een dodelijke spits. Het is meer afhankelijk van toeval en met twee spitsen werkt het beter om kansen te benutten. Nu zie je gewoon dat de enige spits op eiland zit en de flankspelers niet goed genoeg zijn om wat te kunnen forceren.

24 januari 2018 om 22:57

Gio mag van mij na dit seizoen zn spullen pakken, heb het echt gehad met die man. Zn tactiek, wissels, Jones maar blijven opstellen. Geen enkele speler is beter geworden.. 1e seizoen werd hij gered door de beker, vorig viel alles op zn plek, maar dit seizoen zit er geen drive meer in. Wisselen!!

Met van Persie komt het wel goed gaf veel dreiging

24 januari 2018 om 21:58

Enige goede kans die hij kreeg schiet ie dan weer belachelijk ver over....maar komt nog wel goed denk ik. prima speler natuurlijk. Zolang hij fit kan blijven is hij absoluut een bruikbare speler die wel wat goaltjes kan prikken.

24 januari 2018 om 21:59

Bal stuiterde op op dat knollenveld

24 januari 2018 om 21:59

doe rustig aan, kan gebeuren

24 januari 2018 om 22:01

De bal stuiterde op, bekijk de herhaling maar. Wellicht kun je het ook hebben over die wereld loopactie.

24 januari 2018 om 22:01

Vond je dat werkelijk een goede kans? Was echt een moeilijke hoek. Hij maakte eem goede scherpe indruk. Ff dat ritme terug vinden, dan komt het goed. Van oersoe maakte een goede indruk

24 januari 2018 om 22:01

Van persie

24 januari 2018 om 22:02

Brilletje kopen, bal sprong ineens omhoog door dat prachtige veld.

24 januari 2018 om 22:03

Wereld loopactie jezus jij kan ook overdrijven zeg. Als Beugelsdijk dit doet hoor je niemand.

24 januari 2018 om 22:03

nou zover stuiterde hij niet op hoor. was wel een beetje wild ingeschoten met zn zwakke been. maar heeft ook maanden niet gespeeld, kan gebeuren natuurlijk. zoals ik al zei, komt nog wel goed. Feyenoord gaat er nog wel plezier aan beleven.

24 januari 2018 om 22:11

Beugelsdijk doet dat niet.

24 januari 2018 om 22:15

Door dat prachtige veld kwamen jullie op 0 1

24 januari 2018 om 22:15

de veld Is alleen nu slecht, normaal gesproken heeft utrecht een van de beste velden van de eredivisie

24 januari 2018 om 22:16

Beugelsdijk niet nee maar het is nou ook weer geen loopactie die niemand in de ED maakt, of wel?

24 januari 2018 om 22:19

Dat knollenveld was net zo goed als de ploegen die erop speelden. Even onvoorspelbaar.
En maar klagen over kunstgras.
Laat vooral de onkunde van de acteurs zien!

24 januari 2018 om 22:22

Maar Beugelsdijk doet zoiets nooit. De speler die de bal gaf had nog niet eens de bal en Robin wist precies wat die moest doen.

24 januari 2018 om 22:34

Nou viel ook wel mee. Ik zeg niet dat het geen goede loopactie was, maar 25 meter van de goal in een omschakeling tegen een verdediging die 83 minuten meer in de benen had en wat ongeconcentreed waren vind ik niet heel bijzonder. Was ook de enigste wat hij goed deed op 3 simpele passes na (niet dat hij superveel gedaan had en slecht in viel).

24 januari 2018 om 23:01

Komt door Kuipers. Doordat de wedstrijd vorige keer met die sneeuw koste wat kost moest doorgaan is dat hele veld verpest...

24 januari 2018 om 23:06

Tijd voor kunstgras in Utrecht

24 januari 2018 om 23:43

Dan kijk je niet vaak genoeg naar Utrecht. Mede dankzij de KNVB is het veld nu kut. Men moest tijdens de sneeuwval als een malle gaan sneeuwschuiven om het vervolgens af te gelasten. Dat heeft het gras geen goed gedaan. En dat voor de beste grasmat van Nederland na Feyenoord..

24 januari 2018 om 23:59

Je mag blij zijn met dat knollenveld, daardoor kwamen jullie op 0-1. Je had vanavond makkelijk kunnen verliezen.

24 januari 2018 om 21:58

Goede looplijnen indd.

24 januari 2018 om 21:59

Meer dreiging in 10 minuten gezien dan van heel feyenoord het hele seizoen.

Ja dat heb je als Basacikoglu niet invalt.. Even serieus ik snap totaal niet waar Gio mee bezig is. Diks en Boetius erin. Vermeer die weggaat. Is Feyenoord nog wel een vooruitgang voor Ayoub?

24 januari 2018 om 21:57

Zeker wel..qua druk van een grote club als Feyenoord. Als je daar ook presteert .. sta je toch hoger aangeschreven. Maar snap je punt

Dramatische wedstrijd op een dramatisch veld. De keuzes van Gio hebben hieraan zeker bijgedragen. Een flink aantal onbegrijpelijke dingen gezien.

24 januari 2018 om 22:00

Hoop dat Ten hag ook gekeken heeft, wat een zwaar veld was dat zeg

24 januari 2018 om 22:14

Ik denk dat Ten Hag daar al wel van op de hoogte was. Die had wel redelijke connecties bij FC Utrecht tot kort geleden.

24 januari 2018 om 22:42

Klopt maar het veld van FCU ligt er normaliter keurig bij, ze zijn wat veld betreft slecht uit de winterstop gekomen als iedereen hier mag geloven (heb zelf heel de wedstrijd niet kunnen kijken). Nadelig voor Ajax zondag maargoed, in de Galgenwaard is hoe dan ook nooit prettig voetballen voor ons.

24 januari 2018 om 23:02

Komt door de afgelaste wedstrijd. Moest van Kuipers toen koste wat kost doorgaan en door het schuiven is toen het veld verpest.

25 januari 2018 om 00:05

Utrecht had tot aan de sneeuwstorm van 10 december, op Feyenoord na, het beste veld van de eredivisie volgens de aanvoerders van de bezoekende clubs. Die geven na iedere wedstrijd de mat van de thuisploeg een cijfer van 1 tot 5. Dat het er nu zo bij ligt daar kunnen ze echt niks aan doen.

Voor mij als kijker spannend.. mooiste vd avond.. VPersie Rentree. Dé vedette.
Lelijkste vd avond... het veld!! Of Jonesy.. die zag er ook vaak lelijk uit zeg.. ongelooflijk. Ik snap Vermeer helemaal!

24 januari 2018 om 21:59

FC Utrecht mag zich echt schamen voor dat veld. Het is voor Ajax te hopen dan het er zondag beter bij ligt.

24 januari 2018 om 22:00

Nou reken daar maar niet op in een paar dagen. Dit duurt nog wel een maand

24 januari 2018 om 22:01

Zo snel groeit gras niet gok ik! Maar een hybride veld is geen overbodige luxe voor ze. Wel heerlijk om van persie weer te zien voetballen. Pure klasse in de eredivisie.

24 januari 2018 om 22:01

Nee joh... ligt dr ook zo bij dan.. alleen maar in t nadeel voor Ajax

24 januari 2018 om 22:01

Het slechte veld heeft natuurlijk alles te maken met de Knvb die deze wedstrijd in de hevige sneeuw door wou laten gaan. Door deze opruiming heeft Utrecht nu een veld waar je niet op kan voetballen. Zie de goal van Feyenoord. En nee, dat gaat niet opgelost worden voor de wedstrijd tegen Ajax.

24 januari 2018 om 22:11

Robertfcg - Zal er zondag niet veel beter bij liggen, nee. Met wat pech nog slechter. Altijd mooi, wanneer vedetten als Van Persie of Van Bommel terugkeren. Van Persie zou eigenlijk in elk stadion waar hij komt een ovatie moeten krijgen voor zijn diensten voor Oranje. Hoop dat Robben nog als speler bij jullie terugkeert. Zou hem ook nog graag bij PSV zien, maar FC Groningen is echt zijn thuis natuurlijk. Was leuk om hem weer eens in het Philips stadion te zien bij de afscheidswedstrijd van Van Bommel en in de Champions League. Bijzondere speler.

24 januari 2018 om 22:16

joker030 - Utrecht heeft toch gewoon de middelen om in de winterstop een nieuw veld aan te leggen? Dit gaat een probleem de komende weken. Ook niet in het voordeel van Utrecht als voetballende ploeg.

24 januari 2018 om 22:40

De sneeuwval was een maand terug. Dat je in die weken zelf geen goed veld krijgt is pure amateurisme.

24 januari 2018 om 22:40

De sneeuwval was een maand terug. Dat je in die weken zelf geen goed veld krijgt is pure amateurisme.

24 januari 2018 om 22:51

Dat zal uiteindelijk ook gebeuren. Ze wouden het veld allereerst proberen te herstellen, maar dat is ze helaas niet gelukt.

De middelen zullen ze vast ook hebben. Echter, zijn het wel onverwachtse kosten waarmee op voorhand geen rekening werd gehouden. Als de zo nodige acute opruiming van het sneeuwval niet was plaats gevonden, dan had er op dit veld gewoon nog tot het einde van het seizoen gespeeld kunnen worden. Maar het is voor Utrecht inderdaad ook zuur. Normaliter beschikken ze over een van de beste velden van de Eredivisie. En uitgerekend deze week, waarin je tegen AZ, Feyenoord en Ajax speelt, ziet het eruit als een zandbak.

25 januari 2018 om 00:08

Dat de KNVB tegen beter weten in een tractor dat velde op stuurde, dat was amateurisme!

Ik dacht dat Neuer een geweldige trap had, maar jones wat een trap heeft die!

24 januari 2018 om 22:01

Was een buitenkantje rechts, loodrecht naar de zijkant. Maar het lag niet alleen aan hem, de spelers moeten nu toch ook wel weten dat het geen meevoetballende keeper is?

24 januari 2018 om 22:17

Idd, daarom begrijp ik dat terug spelen niet op Jones. Dat zegt ook iets over het vertrouwen van die spelers in eigen kunnen,

24 januari 2018 om 23:13

Toch vind ik dat raar, voor de winterstop had Feyenoord de minste goals tegen dus waarom ineens al die stress achterin? Je hebt er zelf een hele aadige linksback bij gekregen. Iets meer zelf vertrouwen mag dan wel.

24 januari 2018 om 23:28

Dat is in verdedigende zin, maar opbouwend is het blijkbaar dun, hoewel st Juste, Tapia en v Beek toch allen aardig tot goed kunnen opbouwen. Wat ik tot nog toe van Malacos heb gezien valt ook niet tegen.

Kortom, ik snap niet waarom er niet meer gevoetbald wordt en minder teruggespeeld.

Misschien raakt ie zondag geblesseerd en raakt hij niks meer, maar zijn techniek en loopacties zijn nog steeds van een ander niveau dan wat je normaal in de Eredivisie ziet.

Kon helaas die kans niet binnen schieten met rechts om puntverlies te voorkomen.

24 januari 2018 om 22:00

Inderdaad. Zijn techniek en looplijnen zijn van een veel hoger niveau dan de gemiddelde eredivisie middelmaat. Mooi om een spits van zijn kaliber te zien in de eredivisie.

Wat is die Jones een clown zeg, werkelijk geen 1 goede uittrap gezien, schandalig

Ipv Van Persie had Feyenoord beter een keeper kunnen aantrekken want met Jones onder de lat verlies je meer punten dan dat hij er wint.

24 januari 2018 om 21:59

Ik snap ook niet waarom Gio geen kans meer heeft gegeven. Veel slechter dan Jones zou hij het zeker niet doen.

Terechte eindstand. Mooie invalbeurt voor van persie. Prima loodlijnen en wat een schitterend applaus. Echt mooi om van persie weer te zien in de ed 😍

24 januari 2018 om 21:59

Kea was overigens zeer goed. Won zoveel duels. Powerhouse die vent.

24 januari 2018 om 22:48

Hij heeft jullie 2 A 3 keer gered met het winnen van duels door fouten van de defence. Uiteraard kan hij meer, maar in zo slechtte wedstrijd stond hij er wanneer het moest.

24 januari 2018 om 23:54

Maar aanvallend en voetballend ondermaats, net als alle middenvelders bij Feyenoord, daar zit het grote manco. Veel te weinig voetballend vermogen en creativiteit in de ploeg.

25 januari 2018 om 07:29

Klopt, maar ik vind karim aanvallend sowieso niet denderend dus beoordeel ik hem altijd verdedigend. Feyenoord heeft inderdaad behoefte aan meer creativiteit op het middenveld. Vorig jaar viel het constant perfect, maar nu tsja

Jammer dat Robin die bal er niet inschoot. Je ziet wel gelijk hoe goed en slim hij is met het weglopen. De hele wedstrijd zie je die bewegingen en liopacties niet terug (zegt ook wel wat over het team)

Feyenoord is wel echt extreem slecht . Vilhena heb ik al tijden niks goeds zien doen en Jones kan ook echt niet meer.

Mooiste moment van de avond uiteraard het invallen van v persie. Heerlijk om te zien

- Utrecht verdiende meer.
- Wat een slecht veld.
- En waar is die Brad Jones mee bezig?

Schandalig van sommige Utrecht fans om van Persie zo uit te fluiten. Op basis van wat? Mooi dat hij eindelijk terug is. Wedstrijd verdiende geen winnaar.

24 januari 2018 om 22:01

Werd ook geklapt door het publiek, was niet alleen gefluit.

24 januari 2018 om 22:01

Omdat ie niet voor hun club speelt? Vind het logisch. Ik floot Dirk Kuyt ook uit, zal dat bij v. Persie ook doen als hij in Enschede komt. Niks persoonlijks, maar een manier om mijn club net dat ene procentje extra proberen te geven

24 januari 2018 om 22:07

Zou zo mooi zijn als mensen lekker positief hun eigen team aanmoedigen. En niet de tegenstander uitschelden en fluiten. (en ja ik weet dat het overal gebeurt, zou alleen zo mooi zijn)

24 januari 2018 om 22:45

Net of Zlatan en Blind een applaus kregen vorig seizoen in de kuip?

24 januari 2018 om 22:49

Zlatan is een ****jood galmde toen door de Kuip als ik het me goed herinner. Achja, mooi dat een in ieder geval een aanzienlijk deel van het Utrecht publiek het goede voorbeeld gaf en applaudisseerde voor onze all time topscorer!

24 januari 2018 om 22:55

Als er een club in de eredivisie is die qua positiviteit richting tegenstander weinig heeft is het Feyenoord. Intimidatie is daar een manier van supporteren. Mag ook, zolang het bij fluiten blijft.

24 januari 2018 om 23:41

En dat is ook schandalig. Zulke voetballers behoor je te respecteren

25 januari 2018 om 00:08

Hij spreekt toch niet vanuit alle supporters? Lijkt me alleen maar goed om het te veroordelen, los van of het bij jouw club ook gebeurt. Ik heb bv letterlijk nog nooit een speler uitgefloten puur omdat het de tegenstander is. Wel eens uitgescholden bij specifieke momenten

Hij had wel een goal op de schoen, maar na Kuyt was nog een jongensboek ook wel een beetje veel geweest. Ontzettend slechte wedstrijd, die gelukkig wel vanaf begin tot eind een aardig tempo had en daardoor wel het aankijken waard. Amrabat was echt dramatisch, Van Geel is er knap in geslaagd om een nog betere postbode dan Vilhena te vinden.

24 januari 2018 om 21:59

Ja ik word ook moe van Amrabat. Leek begin dit seizoen een leuke speler, maar het is inderdaad een soort iets snellere Vilhena met minder inzicht.

24 januari 2018 om 22:02

Begon vrij aardig maar speelt ook erg slecht nu. Ook echt bizar hoe slecht zijn schot it. Maar op 1 of andere manier zie je dat bij Feyenoord vaker. Ook Toornstra zijn schot lijkt alleen maar slechter te zin. Geworden

24 januari 2018 om 22:18

onze tweede postbode, ja

25 januari 2018 om 00:13

Ach, hij koste 'maar' 4 miljoen euro. Koopje.

Die laatste corner zegt eigenlijk alles. Schandalig veld, schandalig voetbal van Feyenoord. Veel te laat gewisseld weer, maar dat weten we inmiddels. Hoezo Diks? Is nieuwkoop de volgende die weggetreiterd wordt? Gio out!! Gelukkig gaat het seizoen toch al nergens meer over, dus kan ik het beter hebben.

24 januari 2018 om 21:59

Abnormaal toch man die corner, bij de amateurs heb je nog betere. En dat pakt 8 ton per jaar ofzo wat kan ik daar boos om worden.

24 januari 2018 om 22:04

Hoe vaak zou van persie vandaag gedacht " waar ben ik in hemelsnaam beland?". Feyenoord moet echt nog veel in voetbal gaan investeren. Zo'n Ayoub.... hij is welkom omdat hij gratis is, maar die is niet beter dan wat je al heb.

Komt deze wedstrijd vanavond nog op Nos? Kan ik hem nog terugzien?

24 januari 2018 om 21:58

Geloof me dat wil je niet!

24 januari 2018 om 22:02

Met jouwe naam wil je hem inderdaad niet terug zien

24 januari 2018 om 22:07

Elke voetballiefhebber wilt dit gedrocht niet zien. Verschrikkelijk voetbal. Gio exit per direct.

24 januari 2018 om 22:22

V Bronckhorst heeft jullie 2 prijzen bezorgd die mag wel wat meer krediet krijgen toch?

Van Geel haal aub Peter Bosz en gooi Gio eruit. Wat een walgelijk slecht voetbal zeg niet normaal meer. Kea, vilhena en amrabat een middenveld maken en dan raar kijken dat er totaal geen voetbal in het team zit. Niet normaal meer en dan nog eens RVP een half uur warm laten lopen terwijl die man zooo nodig was.

Jammer van die kans van RVP maar de bal sprong net omhoog op dat modderveld in utrecht. Verloren jaar dit helaas.

24 januari 2018 om 22:02

Dat gaat niet, Bosz heeft gratis geld van Dordtmund, dat laat hij echt niet lopen.

24 januari 2018 om 22:47

Tactiek van Bosz gaat niet werken bij feyenoord. Ten eerste kun je met botteghin en vd heijden niet op een hoge lijn spelen. Ten tweede gaat van persie niet veel druk zetten.

Van Persie viel niet slecht in. Er ging vrij veel dreiging van hem uit.

24 januari 2018 om 22:03

Sterker nog, als hij tweebenig was geweest had hij de winnende gemaakt.

24 januari 2018 om 22:08

Hij is tweebenig.

24 januari 2018 om 22:26

Mmm, dan was het niet zo goed gedaan, dan was het best een grote kans die hij met rtechts miste.

24 januari 2018 om 22:46

Nee hoor, Van Persie is wel stijf links man.

24 januari 2018 om 23:36

als je terugkijkt zie je dat de bal opstuitert bij de uithaal.

Slechte wedstrijd op een heel slecht veld, gaat wat worden zondag..

Publiek had er zin in hoorde ik al

24 januari 2018 om 22:08

Wij hebben er altijd zin in, jullie ook hopelijk!

Veld kan echt niet, maar wat wil je als KNVB 3x er een sneeuwschuiver overheen stuurt en dan de wedstrijd aflast. Wel in het voordeel voor Utrecht, goed voor vechtvoetbal

24 januari 2018 om 22:20

Dat is inmiddels wel 6,5 week geleden. Belachelijk..

24 januari 2018 om 23:14

Wat ik ook heb gehoord, weet niet of het klopt. Is dat ze iets nieuws geprobeerd hebben om het sneller goed te krijgen, beetje verkeerd uitgepakt gok ik zo. Normaal hebben we met Feyenoord het beste veld

Prachtig resultaat tegen 1 van onze grootste concurrenten. Maken zeker kans op plek 4. Hup gio!

Enige positieve vandaag voor Feyenoord waren de laatste 10 minuten. Je voelt het gevaar met RvP.
Wat een zwak team vandaag weer gezien, vooral het middenveld, zit geen voetbal in en de duels worden ook verloren. Plek 3 wordt heel lastig, vol op de beker concentreren!

vd Gijp en Derksen zagen het goed. Vermeer is 1000 maal beter dan die grabbelaar die Feyenoord nu op goal heeft staan. Waar is Gio toch mee bezig?

Het verafgoden van Hem is begonnen. Je speelt gewoon gelijk, maar Hij maakte zijn rentree en kreeg van iedereen applaus. Hij miste nog wel een kans die een gemiddelde Luuk de Jong 100% maakt, maar wat maakt het uit, Hij is terug.

Doe even gezond zeg.

24 januari 2018 om 22:04

Is je azijn gelijk op? Moeilijke hoek en bal sprong op door het slechte veld. Maar nee nee een luul de jong had hem ala messi erin gewipt toch!

24 januari 2018 om 22:58

Ja een beetje wel. Dat heeft niks met Van Persie te maken, die komt heel gewoontjes over (positief bedoel ik dat), uiterst sympathiek en dankbaar, maar dat komt door de verslaggeving en met name de interviews achteraf.

25 januari 2018 om 08:16

Als het zo'n wereldspeler/legende/verlosser is legt ie hem er gewoon in. Schijnbaar moet wel iedereen op de banken staan omdat ie terug is, maar als ie een kans mist ligt het aan alles een iedereen behalve van Persie. Er wordt hier gedaan alsof ik weet niet wie is teruggekeerd. Echter heeft ie in Engeland slechts 30 maanden boven gemiddeld gepresteerd en heeft ie net zoveel landstitels gewonnen als Alexander Buttner.

24 januari 2018 om 22:05

Doe even normaal man. Bal stuiterde omhoog voordat hij schoot. Proef pure afgunst.

24 januari 2018 om 22:05

Bal stuiterde op op dat knollenveld. In de Kuip was de bal op z’n minst tussen de palen geweest. Verder zorgde hij in 10 minuten voor meer dreiging dan we de hele wedstrijd gezien hebben. Ook zijn loodlijnen oogde prima.

24 januari 2018 om 22:06

Nou het was wel een moeilijke bal hoor. moeilijke hoek ook. Maar hij schiet m wel wild over. Ach die kerel heeft maanden niet gespeeld. Geef het wat tijd. Die gaat nog wel wat goaltjes maken hoor.

24 januari 2018 om 23:09

Ja eens, ik ergerde me dan ook aan de verslaggevers/jan Joost.

24 januari 2018 om 22:21

My vision: heb jij dan niet genoten van zijn loodlijnen?

24 januari 2018 om 23:02

Jazeker wel! Ik genoot van zijn terugkeer en ook daarom keek ik zelfs naar de wedstrijd. Ik vind alleen dat je ook de tegenpartij in de waarde moet laten en niet na een 1-1 moet vragen naar alleen je tegenstander.

24 januari 2018 om 22:21

Tjonge, jonge... Als er kirtiek is op Ajax ga je helemaal los, maar je bent geen haar beter.
Wat een zielige reactie dit.

Elke blinde voetbal fan kon zien, dat v Persie in die 10 minuten liet zien dat hij het absoluut niet verkleerd is.

En over die kans: je zou toch moeten gezien hebben dat hij net ff door dat belabberde veld opstoot.

24 januari 2018 om 22:56

Ik vond het prachtig dat hij er nog even in kwam maar mijn irritatie ligt bij het verafgoden door met name Jan Joost. Natuurlijk is het een absolute grootheid, maar Utrecht speelt net gelijk, had eigenlijk misschien wel moeten winnen, maar daar wordt niet echt over gesproken met de Utrechtspelers.

Je hebt gelijk dat ik er zelf scherp op ben als er op Ajax calimeroreacties komen en dat was zeker in deze niet de bedoeling. Gefeliciteerd met de terugkeer.

24 januari 2018 om 23:08

Ik kan begrijpen dat dat in je irritatiezone ligt,, maar een slechte wedstrijd van Feyenoord of Utrecht (was ook niet best), is al lang geen nieuws meer.

Waar je over de schreef gaat is een lastig moment, waar de bal net zo raar opstuit als bij de Feyenoord goal, gebruiken om V. Persie te kleineren door hem af te zeiekn met een modale voetballer.

Edit, na jouw edit: Thnx..

24 januari 2018 om 23:13

Ja, die bal was zeker lastig en met een beetje ritme knalt hij hem ook binnen maar om daar even over te zeiken paste natuurlijk mooi in mijn sarcastische azijnreactie.

Overigens zie ik Ajax daar ook niet even winnen. Vechtvoetbal is daarvoor nodig en ik mag hopen dat Ten Hag een goed strijdplan heeft.

25 januari 2018 om 00:14

Je zult je door de jaren heen dan vast regelmatig geergerd hebben, als het mediacommentaar na niet gewonnen wedstrijden van Ajax tegen bv Utrecht, Twente, etc toch bijna alleen maar over Ajax gaat. Waarom het niet gelukt was. Welke speler desondanks indruk maakte en ooit bij Barcelona zal spelen. Dat soort zaken. Of zou het misschien toch zo zijn dat je hersenen sneller het negatieve opzoeken als het om Feyenoord gaat?

24 januari 2018 om 22:23

Wat een bizarre reactie, maar dit zijn we van je gewend. Provoceren doe je wel vaker.

De bal stuiterde op, dat had Messi en Neymar ook genekt.

24 januari 2018 om 22:28

Dat denk ik niet El Fenomeno. Die hadden m eerst gecontroleerd en dan rustig binnengeschoten met links of afgelegd aangezien die wel spelers hebben die goed meelopen en de ruimte benutten. Je moet Van Persie nou niet gaan vergelijken met Messi of Neymar.

24 januari 2018 om 22:35

Iedereen die deze bal zou schieten zou niet scoren omdat de bal opstuiterde.

24 januari 2018 om 22:41

Onzin

24 januari 2018 om 23:06

Je hebt gelijk dat ik er zelf scherp op ben als er op Ajax calimeroreacties komen en dat was zeker in deze niet de bedoeling. Gefeliciteerd met de terugkeer. Het was inderdaad wel stekend bedoelt, alleen niet zozeer naar Feyenoord en de supporters, maar naar die irritante verslaggevers.

25 januari 2018 om 00:14

Wat heeft deze wedstrijd zelf en die tien minuten die hij speelde te maken met hoe het publiek en de publieke opinie hem begroeten? Je reactie klinkt puur denigrerend over Van Persie. Vooral dat zinnetje over De Jong er even bij. We hebben het hier niet over een Kuyt of Huntelaar die terugkwamen, deze speler was wel even een paar klassen beter en groter. Ik zou het geweldig vinden als Robben of Sneijder terugkwamen in de eredivisie. Ik zou er geen verkeerd woord over reppen.

25 januari 2018 om 00:20

Ja maar als er nou 1 club is die standaard bovenredig veel aandacht in de media krijgt is het Ajax, ook rond wedstrijden waarin de kleinere tegenstander het goed deed. Zeker in het Studio Sport tijdperk natuurlijk, maar ook nu nog wel. Daar heb je blijkbaar geen oog voor. Dus dat je je dan wel namens Utrecht gaat ergeren aan hoe lyrisch er even over V Persie gepraat wordt terwijl er is gelijkgespeeld, ja daarmee liet je je dusdanig kennen dat de 'gewone' reageerder je niet meer serieus kan nemen.

25 januari 2018 om 08:20

@ El Fenomeno

Hoezo is van Persie zoveel groter dan de door jou genoemde namen? Veel verder dan 30 maanden bovengemiddeld presteren is Robin ook niet gekomen. Hij heeft hoogstpersoonlijk 1 landstitel gewonnen en voor de rest zijn clubs niet echt naar prijzen kunnen leiden. Qua totaalplaatje een mooie carriere, dat zeker. Maar in het perspectief van de echte wereldspelers (zoals een Robben wel langere tijd geweest is) vind ik Robin toch echt wel een categorie lager. Qua sympathie staat ie bij mij lager dan Kuijt.

24 januari 2018 om 22:29

Kan me opzich wel indenken dat je nu naar Feyenoord kijkt. Leedvermaak is altijd nog een van de beste soorten vermaak op deze wereld. andersom zal het ook gebeuren wanneer het niet loopt.

24 januari 2018 om 23:00

Ik keek naar Utrecht-Feyenoord, om te kijken hoe de 22 man het in het veld deden. Waar je voor moet waken is dat ultieme geslijm uitlokken van zelfs tegenspelers. Het is geen afgunst, maar als hij zelf zoooo sympathiek overkomt en dankbaar is, spreek dan ook alsjeblieft een beetje in die style met hem.

Verder ben ik het met je eens dat ik niet zuur moet reageren wanneer er een icoon is teruggekeerd. Ik geniet in ieder geval van Van Persie zijn eigen interviews, hopelijk genieten we ook snel van hem op het veld.

24 januari 2018 om 22:54

Wat ik niet duidelijk maakte is mijn irritatie om de verslaggeving met Jan Joost van Gangelen voorop. Het enige wat je hoefde te doen was RvP over RvP zelf interviewen. Hij komt wederom uiterst sympathiek over en is begonnen met genieten van zijn terugkeer. Dan hoef je toch niet dat aandoenlijke en irritante geslijm uit te lokken bij de tegenpartij.

Dat gaat een hele zware zondag voor ons worden in Utrecht, dat na AZ nu ook Feyenoord 2 verliespunten bezorgd. Ten Hag is daar misschien weg, maar er staat nog steeds een collectief dat hard voor de punten knokt en behoorlijk gevaarlijk is.

Wat betreft Feyenoord, plek 3 is het maximaal haalbare en dat gaat al lastig genoeg worden. FC Utrecht nog 3 punten eronder, maar PEC staat er 3 punten boven en AZ wel 6 punten. Zeker als Van Geel op het idee komt om Jorgensen te laten vertrekken voorzie ik veel problemen. Feyenoord zal de lijn van voor de winterstop snel moeten herpakken.

24 januari 2018 om 22:06

Ik denk dat vooral de abominabele conditie van het veld voor problemen voor Ajax gaat zorgen. Ballen rollen niet lekker, stuiteren op, ect.

On: als Feyenoord niet beter gaat spelen en/of Jorgensen verkoopt zie ik ze niet op de derde plek eindigen.

24 januari 2018 om 22:17

Dat zeker, in combinatie met het type voetbal dat Utrecht speelt, dat gaat gewoon heel erg lastig worden.

Ik vind het woord ''veld'' trouwens wel erg complimenteus voor deze omgeploegde akker. Ik snap dat ze met 3 thuiswedstrijden in korte tijd, en de weersomstandigheden het niet makkelijk hebben gehad. Maar het is natuurlijk droevig om zo'n duel op zo'n droevig veld te laten spelen.

24 januari 2018 om 22:07

Als utrecht speelt zoals vandaag wint Ajax simpel, maak je maar geen zorgen.

24 januari 2018 om 22:15

Dit type voetbal, op zo'n mat dat ligt Ajax absoluut niet. Ajax doet het nog beter op zo'n krukdroog rubberen veld van VVV waar met 25 graden niet gesproeid gaat worden, dan op zo'n omgeploegde akker.

Maar goed, het is een gegeven dat het veld er zo dramatisch bij ligt en je zult je moeten aanpassen.

24 januari 2018 om 22:24

Ik weet niet of Ajax op een kurkdroog rubberen veld beter zou spelen. Maar jouw vergelijking daarmee is wel de juiste. Allebei net zo slecht. Ajax floreert het best op een goed veld. Helemaal omdat er veel passes worden verstuurd. Met zo'n veld is het maar de vraag of die passes ook bij de juiste persoon aankomen. Maar ik ga er vanuit dat Ten Hag gekeken heeft en ook dat Ajax gaat vechten voor elke meter om de aansluiting met PSV niet te verliezen.

Misschien een echte verdediger halen?

24 januari 2018 om 22:05

Wie Feyenoord? Die hebben er al zat maar ze zijn geblesseerd. Vandaag keek je naar de tweede en derde garnituur.

24 januari 2018 om 22:15

Van Beek is toch geen tweede of derde garnituur? St. Juste toch ook niet? Één van de duurste aankopen in de clubhistorie.

24 januari 2018 om 22:27

Tapia toch wel? Normaal start Feyenoord toch met Bottegin en van der Heijden?

24 januari 2018 om 23:02

Die 2 stonden maandag nog te schutteren met Feyenoord 2...

24 januari 2018 om 23:12

ja ze komen terug maar verledne jaar zag het er allemaal toch heel solide uit achterin?

Ze kunnen die Gio beter de laan uitsturen. Snap echt niet wat hij aan het doen is. Jones die hele seizoen al matig keept en vervolgens Vermeer geen kans meer geven. Dat dit soort trainers bij Barcelona hebben gespeeld, wil niet zeggen dat ze ook een toptrainer zijn. Zie ook Cocu en F. De Boer. Gio schat ik wel de minste van deze 3.

24 januari 2018 om 22:14

Gio is tactisch de zwakste van het stel. Kwa peoplesmanagement dacht ik dat hij de beste was. Maar na het hele gedoe met Vermeer en Kramer begin ik zelfs daaraan te twijfelen.

De Boer had altijd een ervaren Spijkerman ernaast, of een tactisch meesterbrein als Bruins Slot dat heeft veel verbloemd.

24 januari 2018 om 22:25

Vorig seizoen, dat hij Kuyt er naast zette, was hem van bovenaf geadviseerd om uit de zwakke serie te komen. Ook heeft hij na het advies van Advocaat niets zelf in eigen hand genomen. Wissels en wisselmomenten zijn dramatisch gekozen en er zit niets geen voetbal in de ploeg met altijd 3 lopers zonder ideeen op het middenveld. Gio ziet het niet en zal het ook nooit zien. In mijn ogen de slechtste trainer die ik ooit heb gezien.

Onder de indruk van Van Persie. Wat een klasse spat er nog steeds van af. Zal moeilijk worden voor Van Bronkhorst om hem op de bank te houden.
De wedstrijd was een leuke subtopper. Twee ploegen die hard werken. Gelijkspel is wel een uitslag conform de wedstrijd. Het veld was wel dramatisch. Benieuwd hoe Ajax daar zondag mee omgaat.

Weer een hele slechte wedstrijd gezien. Gio weet totaal niet waar die mee bezig is en moet na dit seizoen vertrekken. Hoe haal je het in je hoofd om Vermeer te laten gaan en een oude grabbelaar, waar zichtbaar de slijt op zit, te laten staan. Verder zit er totaal geen lijn in het spel, er is totaal geen filosofie. Dit is ook mede mogelijk gemaakt door Van Geel die tamme (ex)eredivisiespelers aantrekt die leuk zijn voor subtoppers maar geen toevoeging voor Feyenoord zijn.

Wel mooi om te zien dat Van Persie weer in de eredivisie speelt, wereld loopacties, enorm verfijnd, inzicht, voetballend ijzersterk en een levende legende.

24 januari 2018 om 22:10

Jorgensson was er ook niet bij. Dat scheelt wel. Straks met Jorgensson en van Persie ziet het er echt wel beter uit. Vente kan nog geen wedstrijd dragen.

Daarnaast heeft Jones een behoorlijke vormcrisis mar daar komt hij ook wel weer uit. En waar Tapia mee bezig was vandaag? Maar ook Tapia lost zich weer op als je vaste verdedigers terugkomen.

Al met al genoeg lichtpuntjes.

24 januari 2018 om 22:27

Ga toch weg man Speedy. Jij vind het wel best dat Feyenoord opgescheept zit met de slechtste trainer ooit van Feyenoord. Gio moet vertrekken, voordat hij nog meer schade aanricht.

24 januari 2018 om 22:49

Afgelopen zomer was het een gouden pik. Het kon niet op, er is zelf eens standbeeld voor hem neergezet, en ja ik weet het, dat hij veel voor goede doelen deed telde zwaar mee. En dan moet hij nu eruit? Kom op zeg.

Het is toch duidelijk wat er aan de hand is met Feyenoord, ze hebben de financiele achterstand weg moeten werken maar kunnen nog niet mee in het aankopen van spelers uit de categorie waar Ajax en PSV momenteel in vissen. Dus zal je even geduld moeten hebben voordat je echt weer stevig in de top drie zit. Met deze selectie kan je echt niet verwachten dat je om de titel mee doet. Daar kan van Brockhorst niet zoveel aan doen, daar is tijd voor nodig.

24 januari 2018 om 23:24

Alleen blinde kippen schreeuwden om een standbeeld voor Gio vorig seizoen. Zoveel speciaals deed de beste man niet, ik bedoel het basiselftal stond vast en doordat er weinig blessures waren hoefde hij ook amper wisselingen toe te passen. Een andere trainer had waarschijnlijk precies hetzelfde gedaan. Ook vorig jaar was het voetbal vaak gewoon slecht, maar doordat er elke keer gewonnen werd vond iedereen het wel goed. Dat je dit middelmatige elftal geen oogstrelend voetbal kan laten spelen begrijp ik maar na 3 jaar mag je voetballend toch wel meer verwachten?

Daarnaast heb je gelijk dat Feyenoord niet mee kan met Ajax en PSV als het gaat om (top)talenten uit Zuid-Amerika maar er kan wel gekozen worden om voor een ander soort type spelers te gaan. Voetballende spelers i.p.v. de werkers waar Feyenoord altijd meer naar neigt. We hebben het harde werk voetbal nu wel gehad lijkt me zo. Het heeft met het nodige geluk een kampioenschap opgeleverd maar het is wel duidelijk dat we met dit soort spelers/voetbal niet verder komen.

25 januari 2018 om 02:47

Maar dan nog mist Feyenoord veel te veel diepgang, creativiteit en voetballend vermogen. Er is gewoon niet goed ingekocht. Bovendien is Gio niet meer de juiste man, vergeet niet dat Advocaat van alles veranderde waardoor Gio kampioen werd.

Ik denk dat als Vermeer deze wedstrijd zou zien, hij blij is om weg te zijn. Als een club zo'n grabbelaar als Jones boven jou verkiest nadat je zo je best doet om weer fit te raken na ellendig lange blessures, dan zou ik ook weg willen. Nee, hoe met Vermeer is omgegaan getuigd van weinig respect of perspectief.

24 januari 2018 om 22:27

Waarschijnlijk kijkt hij geen wedstrijden van FC Utrecht terug, dan schrikt hij s'nachts nog zwetend wakker. Die 6-2 winst destijds was te danken aan Vermeer.

24 januari 2018 om 23:06

6-4

24 januari 2018 om 23:42

Zullen we er dan maar eens alle gevallen bij halen waar Jones dit seizoen Feyenoord punten heeft gekost?

Utrecht verdiende de winst. Veel meer wil om te winnen. Feyenoord dat niet durfde. Alsof ze tegenover Real Madrid stonden. Leek wel een herhaling van zondag qua spel.

Gio als je geen zak meer om de competitie geeft, zorg er dan op z'n minst voor dat elke seizoenskaarthouder minstens de helft van de gemaakte kosten terugkijkt. Totaal geen respect naar de eigen aanhang toe.

Verschrikkelijke wedstrijd, maar kan iemand Kerk misschien een gehoor apparaat geven? Niet alleen een blind paard maar ook nog eens doof

24 januari 2018 om 22:15

Gold ook voor de Feyenoord verdediger, die gaf ook niet op ondanks het fluitsignaal. Hield op het einde zelfs het been van Kerk vast.

24 januari 2018 om 22:21

Gozer goldt met dt? Wist dat het onderwijs aan het gaan is, maar dit is wel heel erg man

24 januari 2018 om 22:23

Ja ik zie het, is niet best.

Al zet je 3 van persies erin.wat een drama middenveld en keeper.als ze van psv verliezen voor de beker word het in competitie ook nog lastig

25 januari 2018 om 09:11

Feijenoord gaat natuurlijk "gewoon" verliezen van Psv. Daarbij denk ik dat Jorgensen ook nog wordt verkocht en dan kan Van Persie mooi in de spits is die discussie ook af. Als ik Feijenoord was zou ik toch eens proberen om Ayoub nu al te halen, ik denk namelijk dat met de creativiteit van hem en Van Persie Feijenoord veel beter gaat draaien.

Slechte wedstrijd op een zeer slecht veld. Schande voor het voetbal maar dit is wel de charme van voetbal. Dit spelletje hoor je bij alle weersomstandigheden kunnen spelen. Verder een bloedirritante commentator die alleen maar bezig was met zijn anti Jones riedeltje, Tuurlijk waren zijn uittrappen niet best maar verder keepte hij prima. Tjah en dan van Persie. Vooraf al afgemaakt door de pulpmedia. deze mogen hun mondje vanaf nu al houden. Deze topper liet in 10 minuten al meer zien dan al die andere kunstenaars op het veld. Al met al een terechte uitslag en gauw vergeten. Hopelijk van het weekend weer wat betere wedstrijden in het betaalde voetbal.

24 januari 2018 om 22:26

Vond jij Jones prima keepen???

Ook al was het kort maar van persie daar krijg ik kippenvel van. Je ziet de klasse er vanaf druipen nu nog ritme op doen en dan kunnen wij zeker genieten van deze legend!

Ik zou vanaf nu altijd Van Persie op het middenveld zetten. Hij heeft meer voetbal dan El Amhadi, Vilhena en Amrabat bij elkaar. Dan kan je daar 2 werkers achter zetten en heb je misschien weer een soort van voetballend elftal. Dit Feyenoord lijkt voetballend nergens op. En dat terwijl ze op papier best een goed elftal hebben. En voor Eredivisie begrippen een superelftal dat van iedereen moet kunnen winnen.

Even afzijdig van de uitslag, maar wat is Blom toch een slappe scheidsrechter zeg. Een zeventienjarig mannetje direct rood geven voor een zogenaamd te hoog been (Almere City - NEC) en vervolgens het niet aan durven om St. Juste rood te geven voor een nog veel hoger been.

Utrecht was veel beter en kreeg veel meer kansen als in de wedstrijd tegen AZ.
Utrecht verdiende meer en Feyenoord heeft vandaag zelfs de illusie verspeeld dat het mee kan doen met PSV en Ajax.
Ongelooflijk dat een half jaar later er niets meer over is van de kampioensvorm.
Jones is de verpersoonlijking van de neerwaartse spiraal. Wat een matige grabbelaar is dat plots geworden.

Hilarisch, heeft die 21% die vond dat Feyenoord meer verdiende de wedstrijd wel gezien...?! Het was Utrecht die heer en meester was. Door het belabberde veld heeft feyenoord het geluk dat ze scoren, verder nauwelijks gezien.

Ofwel puntverlies voor de FC in plaats van voor feyenoord.

Wat een ...Wedstrijd. rare wissels weer. Enige lichtpuntje waren de laatste 10 mins van v. Persie. Wat een baas!!!!

Na het zien van dit veld begin ik toch aardig te twijfelen over de kunstgras discussie. Ik kan mij niet voor stellen dat een goede kunstgrasmat slechter is als deze zandbak.
Zou dit bewust zijn gedaan door Utrecht, met het oog op thuis Feijenoord en Thuis Ajax?

25 januari 2018 om 10:38

Onzin, alsof de FC niet gebaat is bij een goede grasmat... Voor de winterstop was het nog de beste van de eredivisie velden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren