Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rashford kent bizarre start bij Man United en sloopt titelkandidaat Arsenal

Laatste update:

Aan het begin van deze week had nog niemand van Marcus Rashford gehoord, maar daar is wel verandering in gekomen. Afgelopen donderdag maakte de aanvaller van Manchester United zijn debuut tegen FC Midtjylland en scoorde hij direct twee keer; zondag was het bij zijn Premier League-debuut tegen Arsenal opnieuw tweemaal raak. Bovendien leverde hij ook nog een assist af, waardoor hij betrokken was bij alle doelpunten van het winnende United: 3-2. Voor Arsenal betekende dit resultaat een flinke teleurstelling in de strijd om het kampioenschap.

/

De ploeg van Arsène Wenger heeft nu vijf punten minder dan koploper Leicester City en drie minder dan Tottenham Hotspur. Arsenal begon nog wel goed op Old Trafford en de eerste kans kwam na acht minuten spelen op naam van Nacho Monreal, die met een handig passje werd gevonden door Mesut Özil, maar zijn landgenoot David de Gea niet wist te passeren. Aan de overkant werd United het eerst gevaarlijk via Rashford, die tussen twee tegenstanders dribbelde en werd neergehaald door Gabriel Paulista. United leek recht te hebben op een penalty, maar scheidsrechter Craig Pawson legde de bal net buiten het strafschopgebied neer, voor een vrije trap. Die schoot Memphis Depay in de handen van Petr Cech.

Gabriel kwam hier dus met de schrik vrij, maar na een klein halfuur spelen had hij minder geluk. De verdediger verwerkte een voorzet van Guillermo Varela niet goed, waardoor de bal bleef liggen in het strafschopgebied en Rashford van dichtbij binnen kon rammen. Een paar minuten later werd het sprookje van de aanvaller nóg mooier, toen hij wel erg vrij stond bij een voorzet van Jesse Lingard. Rashford zette zijn hoofd tegen de bal en liet Cech opnieuw kansloos, voor de 2-0. Arsenal leek aangeslagen, maar vond kort voor rust nog wel de aansluitingstreffer. Danny Welbeck kopte een indraaiende vrije trap van Özil binnen en maakte de wedstrijd weer spannend.

/

In het restant van de eerste helft voerde Arsenal de druk nog wat op en ook in de beginfase van de tweede helft waren de bezoekers de bovenliggende partij, maar kansen leverde dit niet op. Bij United kwam na tien minuten in het tweede bedrijf Timothy Fosu-Mensah binnen de lijnen: de Nederlandse verdediger verving de geblesseerde Marcos Rojo en maakte zo op zijn achttiende zijn debuut in de Premier League. Met Fosu-Mensah in het veld kwam United bij een spaarzame tegenaanval op 3-1 en ditmaal was Rashford niet de afmaker, maar de aangever: hij legde de bal klaar voor Ander Herrera, die vanaf de rand van het strafschopgebied binnen schoot.

United leek dus op rozen te zitten, maar Arsenal gaf zich niet zomaar gewonnen en knokte zich terug. Welbeck stuitte nog op De Gea, maar vervolgens kon Özil uit de rebound de 3-2 op het scorebord brengen. Het werd dus weer spannend op Old Trafford en Van Gaal kreeg de lachers op zijn hand, toen hij zich aan de zijkant na een discussie met de vierde official expres op de grond liet vallen. In het restant van de wedstrijd kreeg Depay de handen van de supporters nog op elkaar na een geniale aanname, maar kansen werden er niet meer gecreëerd. United trok de voorsprong over de streep en de titeldroom van Arsenal heeft nu weer een flinke deuk opgelopen.

Manchester United is de verdiende winnaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdiende overwinning van United. Donderdag nog hebben gespeeld en dan zoveel inzet. Kan Arsenal nog wat van leren.

28 februari 2016 om 17:10

Klopt, United had met hun kwaliteiten dit gewoon moeten winnen. Maar dan zie je dat Arsenal spelers helemaal geen winnaarsmentaliteit hebben, net wanneer je denkt Arsenal maakt kans op de titel dit jaar doen ze het weer niet. Dit was het jaar voor Arsenal dat ze kampioen konden worden. Alle topclubs laten het afweten. De weg naar het kampioenschap lag voor het oprapen, Arsenal heeft onnodig Leicester boven hun laten komen en nu zie ik Leicester kampioen worden hoe raar het ook is. Zeer zonde. Sanchez was onzichtbaar en vocht met zich zelf, ook bij Ozil lukte het vandaag niet.

Voor Rashford is het wel een jongens droom besef elke jonge speler bij de amateurs droomt van debuten zoals deze. Echt klasse. Ben blij voor hem. Memphis gaat tenminste vooruit vergeleken zijn vorige Premier league duels die van een slecht niveau waren. Nu zie je tenminste dat hij plezier uitstraalt, aanvallend lukte het dan nog niet helemaal maar Bellerin is gewoon een goede back. Misschien als hij door blijft gaan als vandaag, dat hij op aanvallend gebied ook gaat groeien, want balverlies was er nog altijd heel vaak.

28 februari 2016 om 17:19

Depay straalde misschien plezier uit, maar rendement had hij niet, hij voegde aanvallend niet heel veel toe. Hij heeft afgezien van een paar schotjes geen grote kansen voor zichzelf of een ander gemaakt.

28 februari 2016 om 17:24

Ik kan me nog een combinatie tussen Rashford en Depay voor de geest halen in de zestien van Arsenal. Had Rashford die eerder afgegeven dan had Depay zomaar de 4-1 kunnen maken.

Maar verder heb je groot gelijk omtrent zijn rendement. Die zal echt omhoog moeten wil hij zich onderscheiden van de middelmaat. Ik zie die jongen wel ver komen mocht hij deze lijn doortrekken.

28 februari 2016 om 17:27

Ik geef ook aan dat het aanvallend niet lukte, maar hij speelt wel iets beter dan zijn vorige wedstrijden in de Premier league. Bellerin was verdedigend sterk.

Moet je trouwens zien hoe de mensen hier totaal onrealistisch Memphis een 8.9 geven.

28 februari 2016 om 17:46

Die ratings slaan hier nooit ergens op, het winnende teams heeft enkel hoge cijfers, het verliezende team enkel lage. Een 4.4 voor Coquelin is natuurlijk veel te laag,

28 februari 2016 om 17:45

Rashford kreeg alleen maar voorgeschoten kansen. Als je naar een Memphis kijkt doet hij tenminste nog wat om iets te creeren alhoewel hij niet lekker uit zijn voeten komt bij ManU. Maar als Memphis op de zelfde scorende posities stond als Rashford had hij ze ook allemaal afgemaakt. Gewoon te simpel. Ook Herrera had geluk met zijn krulschot waar uiteindelijk nog effect aan kwam door een van de verdedigers van Arsenal. Ze hebben goed gespeeld, maar eigenlijk veel geluk gehad naar mijn mening.

28 februari 2016 om 17:57

Dat is de kwaliteit van een spits misschien? Wie zegt dat Depay in dezelfde positie zou komen? Inzagi had ook veel intikkers, maar als dat zo makkelijk is waren wij allemaal wel
Spits bij AC Milan

28 februari 2016 om 19:27

Dan heb je naar mijn mening geen verstand van voetbal. Het heeft natuurlijk ook een reden dat Depay niet in die positie komt.

28 februari 2016 om 20:04

Ja omdat dat niet de bedoeling is dat hij daar komt ja.

Jammer Arsenal, zal Leicester het dan echt gaan flikken? Het is nog lang, maar toch... Depay speelde goed en volwassen, hield Bellerin van aanvallen af en dat is knap, zelf deed hij aardige dingen, die jongen groeit met de minuten die hij maakt, geweldig. Depay's bizarre maar prachtige controle op die lange bal is iets wag ik zelfs Neymar nog niet heb zien doen haha, prachtig! Opvallend ook hoe Sanchez er bij loopt, ik zie die man al voetballen sinds hij 22 was en bij Udinese vlamde, maar zo afwezig heb ik hem nog nooit gezien, voegt geen ene moer meer toe, bizar en zielig tegelijkertijd. En die Van Gaal haha, geniaaaaal!!

28 februari 2016 om 17:04

Ik zet mijn geld op Spurs, die winnen gewoon de wedstrijden die gewonnen moeten worden, al wil ik wel zien hoe ze hun moeilijke schema gaan overleven.

Ik ben Arsenal echt zat, de hele verdediging is een puinhoop.

28 februari 2016 om 17:21

Pffft ongelofelijk weer vandaag.
Spurs kampioen overleef ik niet, het moét Leicester worden, dan kunnen we tenminste nog eens lachen met Lineker in zijn boxershort op Motd.

In 1 week tijd verlies je 2 doelen, de CL en de competitie. Tja, de FA Cup is een mooie prijs, maar nu had gewoon de titel gewonnen moeten worden.

28 februari 2016 om 17:05

Spurs zal kampioen worden, hebben al zo vaak gewonnen na op achterstand te zijn gekomen en hebben een fantastisch team. Hoewel ze het beide verdienen denk ik toch Spurs.

28 februari 2016 om 17:08

Dat zijn al twee Gooners die Spurs tippen als favoriet haha ik hoop echter op Leicester, kwestie van later een voetbalsprookje aan mijn kinderen te kunnen vertellen over het kleine Leicester dat The big spenders versloeg

28 februari 2016 om 17:11

Geloof me, ik wil het absoluut niet zeggen, maar Tottenham verdiend het keihard. Spelers zoals Alli, Dier, Kane, Rose, Lloris, ze verdienen het in mijn ogen gewoon. Spurs kan zo mooi een achterstand rechtrekken zoals vandaag, het is gewoon mooi om te zien.

Arsenal laat het altijd vallen op de belangrijkste momenten. Je mag Ozil, Cech en Alexis hebben, maar zolang je er niet voor vecht, ben je in mijn ogen geen kampioen.

28 februari 2016 om 17:12

Dat mag niet, het moet Leicester worden. We moeten in Spurs maar de bus parkeren en voor de 0-0 gaan.

Arsenal, tja, wat moet ik hierover zeggen? Same old same old.
Wenger moet gewoon weg, klaar. Geef hem een standbeeld voor wat hij verwezenlijkt heeft maar hij houdt de club tegen. Geen grinta, dit zijn 11 sukkeltjes. Kijk naar het verschil met United, zij spelen met de U12 maar tonen wel grinta.

28 februari 2016 om 17:12

De ploeg die bovenaan staat verdient het, Spurs verdient het niet meer dan Leicester.

28 februari 2016 om 17:06

Tottenham is erg stabiel als ze volgend week Arsenal ook pakken dan kan het wel eens lukken voor de Spurs.

28 februari 2016 om 17:22

Wat deed Depay aanvallend goed dan?

28 februari 2016 om 17:31

Vond hem de tweede helft dwingender, hij zocht Bellerin vaker op, controleerde op magistrale wijze een lange bal, en als Rashford in die laatste actie meteen kaatst had Depay een open schietkans gehad. Trapte ook een goede vrije trap laag in, waar enkel nog een voetje tegen gezet moest worden, en had één schot dat ver over ging omdat hij hem vol risico nam. Met wat meer meeval scoort hij hier wel een keertje, verdedigend was hij super en aanvallend redelijk tot goed. Er zit in ieder geval een stijgende lijn in.

28 februari 2016 om 17:41

Hij zocht Bellerin op ja. Maar als je er niet langs komt heb je er niet veel aan.

Aanvallend vond ik hem matig, Verdedigend deed hij zijn best ja.

Niet meer dan een kleine voldoende.

28 februari 2016 om 17:44

Oké ik deel die mening niet met je maar ik respecteer ze wel uiteraard. Memphis kwam Bellerin trouwens tijdens die laatste actie wel voorbij.

28 februari 2016 om 18:45

Vond hem nog best slordig aan de bal, maar hij gaf wel 200% en dat is op dit moment het allerbelangrijkste als het een beetje tegen zit. Als je maar genoeg inzet toont komt het geluk en het vertrouwen vanzelf. hoop dat hij zo doorgaat.

Gefelciteerd United- fans. Arsenal laat maar weer eens zien geen kampioen te willen worden. Ben er klaar mee, stelletje blagen dat het zijn. Zeer verdiend en erg knap gedaan door United.

28 februari 2016 om 17:05

Bedankt! Had jullie het kampioenschap gegunt als United hem niet zou winnen, maar nu gaat het nog lastig worden.

28 februari 2016 om 17:31

Normaal zou ik het ze ook gunnen (liever dan City of Chelsea, Liverpool tel ik of course niet mee). Maar dit jaar met Spurs en Leicester. Zie ik het liefst één van die winnen.

28 februari 2016 om 17:06

Sportieve reactie!

28 februari 2016 om 17:09

Het zijn allemaal een stel zoutzakken die keihard inzakken als het erop neerkomt, met name de defensie. Hoe win je van Leicester en niet van United, even eerlijk?

28 februari 2016 om 17:11

Dat zei ik al na de overwinning tegen Leicester en toen werd ik hier afgeschoten...

28 februari 2016 om 17:28

Heel sportieve reactie Arsenaladdict. Ik begrijp je frustraties zeker wel. Iedere keer als het erop aankomt laat Arsenal het weer afweten. Dit jaar hadden ze zeker kampioen kunnen worden. Zou toch een nachtmerrie zijn voor veel Gooners als straks de Spurs er met de titel vandoor gaan.

28 februari 2016 om 17:43

Waarom? Waarom start je niet met Giroud? Waarom denk je dat Walcott het aan kan? Waarom gaat Alexis niet continu het duel aan tegen een onervaren verdediger die na 8min op geel staat? Waarom laat je Gabriel spelen? Tenzij Per geblesseerd was, maar niets over gelezen.. Waarom haal je Ramsey er niet af nadat hij weer eens een dribbel verknalt? Echt, allemaal aan Wenger te danken vandaag. Kansloos.. Gabriel mag het nog een tijdje vanaf de bank bekijken. Welbeck mag uitgelegd worden hoe je goede keuzes maakt in het veld. Walcott mag verkocht worden. Dramatische pot tegen Utd B of C. Kansloos.

Gefeliciteerd Utd fans.

Fantastisch voor die Rashford. Arsenal gewoon veels te weinig kansen gecreëerd. Man United zeer effectief

Wil alleen 1 ding kwijt. Heb sinds vandaag officieel medelijden met Mesut Ozil.

28 februari 2016 om 17:03

Klopt, hij hoort met wereldspelers te spelen. Terug naar Real Madrid?

28 februari 2016 om 17:06

Waarom? Te goed voor Arsenal?

28 februari 2016 om 17:08

Ja hij had op monreal een assist moeten hebben, geweldige steekpass, maja zoals hierboven, hij voetbalt met mensen die zijn niveau niet hebben

28 februari 2016 om 17:10

De beste 10 die er rondloopt naar mijn idee en dan ben je omringd door middelmatige spelers ( 2/3 uitzonderingen).
Zijn statistieken gaan te ver maar hij wordt bijna alleen maar overgeslagen (2e helft). Terwijl al het dreiging allemaal bij hem beginnen.

28 februari 2016 om 17:08

Hoezo? Omdat ie het weer laat afweten in een belangrijke wedstrijd?

28 februari 2016 om 17:11

Weer laat afweten? Goal en een assist en de enige die een betje goed was

28 februari 2016 om 17:12

1 goal en 1 assist. Had weer een aantal fantastische passes, zoals die van op Monreal die hij zeker weten moest scoren. Hij is te goed voor Arsenal. Gewoon naar Barca of Bayern gaan aan het einde van het seizoen.

28 februari 2016 om 17:13

Normaal zou ik op jou niet eens reageren, maar heb wel zin om jou en je lage IQ even voor schut te zetten hier op Vz.
Ozil 1 assist en 1 goal, dus betrokken bij beide doelpunten. Kun je me dan vertellen hoe hij het laat afweten? IK zou zeggen oefen eerst 5x op een word bestand je antwoordt, misschien dat je je eigen schade dan nog beperkt weet te houden.

28 februari 2016 om 17:15

Weer laat afweten? Assist nummer 18, het all-time record staat op 20. Özil is geen speler die een team 90 minuten lang doet voetballen, hij verdwijnt af en toe uit wedstrijden maar betaalt je wel terug met verschillende keypasses per wedstrijd.

Dat hij nog maar aan 18 assists zit, ligt aan de rest. Özil is een genie die omringd wordt door middelmaat, spijtig. Ik support Arsenal maar deze magiër verdient beter dan Giroud, Walcott, Arteta, Flamini, Gabriel, Mertesacker, Oxlade-Chamberlain en Welbeck.

28 februari 2016 om 17:15

Zie hem btw echt naar Bayern gaan, wanneer gotze gaat vertrekken

28 februari 2016 om 17:34

Ozil Sanchez en Cazorla zijn een ijzersterk trio, zet er gewoon een topspits voor. De top keeper hebben ze nu al. Met Coquelin hebben ze eindelijk een vechter van niveau. Ook al heb ik hem vandaag vrij weinig gezien. Terwijl hij in dit soort wedstrijden vaak uitblinkt.

28 februari 2016 om 17:38

Of Juve, als die weer interesse tonen? Maar zijn salaris zal wel een obstakel zijn plus dat hij waarschijnlijk niet weg wilt uit de PL.

28 februari 2016 om 17:47

Zal Juve 60+ miljoen willen betalen Alex? Niet alleen zijn salaris, ook de transfersom is een obstakel.

Sowieso zie ik hem nergens naartoe gaan, of het moet Bayern, Barca of Real zijn.

28 februari 2016 om 17:57

Ik twijfel, ze betaalden ook 40 miljoen voor Dybala... Al vind ikzelf dat echt wel het maximum voor één speler, ik heb liever dat ons beleid blijft zoals het nu is.

28 februari 2016 om 18:14

Dus voor Messi zou je er geen 50 neerleggen? Haha ik zit maar te dollen, ik vind dat ook wel zo ongeveer de grens, of de speler moet Neymar heten.

Ja het is wel mooi hoe Juve er telkens in slaagt jonge parels elders voor een spotprijsje op te halen (op Dybala en Buffon na dan) en ze zich dan ontwikkelen tot onvervalste wereldtoppers, er wordt daar een uitstekend beleid gevoerd.

Iemand als Khedira was ook weer een goede zet. Neen, het is geen Modric of Busquets maar als je zo'n speler gratis kunt halen, moet je niet twijfelen.

28 februari 2016 om 19:44

De enige team waar ik Ozil nog zie voetballen is Bayern, maar dat gaat denk ik niet gebeuren aangezien ze Thiago al hebben en Ancelotti komt, die Ozil van de hand deed, zie ik hem sowieso niet komen. Ancelotti speelt volgens mij ook niet met een echte 10.

Ik zou niet weten waar hij anders moet spelen. Ozil is een topspeler die bij een Bayern, Real en Barca hoort

28 februari 2016 om 17:18

Het blijft wel zijn eigen keus en heeft hij zelf ook zo zijn mankementen, maar op het moment dat Gabriel terug beet nadat hij op zijn donder kreeg van Ozil vond ik dat Ozil even diep mocht zuchten

Vandaag was hij 1 van de weinige spelers die wel presteerde alleen zag je dat er geen kartrekker was om iets door te trekken tijdens zo'n wedstrijd. Ozil is dat ook niet.

Spurs en Leicester winnen, wij verliezen. Wat dacht je van een nieuwe verdediger, Wenger? Heel somber dit.

Had toch meer verwacht van Kos, die was ook gewoon heel bagger vandaag. Jammer dit, gefeliciteerd United fans.

28 februari 2016 om 17:05

Kos was nog wel redelijk, samen met Cech en Ozil, maar Gabriel was echt slecht, kun je serieus beter BFG hebben, maar die is ook niet goed genoeg. Ik hoop op Stones komende zomer, maar Wenger kennende zal het wel niet.

28 februari 2016 om 17:06

Wenger moet weg als er geen titel gepakt wordt. Hij houdt ons nu tegen.

28 februari 2016 om 17:08

Per mag echt weg, Gabriel is nog niet goed genoeg en Chambers zie ik meer als back. Gewoon een nieuwe verdediger erbij, klaar.

28 februari 2016 om 17:09

Wenger moet die Gabriel nooit meer opstellen, die kan er echt helemaal niks van. Bij de eerste twee tegengoals zag hij er ontzettend slecht uit. Per Mertesacker is drie keer beter.

28 februari 2016 om 17:21

Wat dacht je van Ramsey? Alsof Arsenal met een man minder op het middenveld speelde, echt verschrikkelijk slecht vandaag.
Waarom wordt coquelin trouwens steeds gewisseld door Arsenal? Gaat telkens een stuk minder zonder hem (tegen Barca en nu weer)

28 februari 2016 om 17:26

Omdat wenger het laatste beetje zekerheid ook weg haalt om aan te vallen maar hij had gewoon ramsey moeten wisselen want die was zeer slecht vandaag.

28 februari 2016 om 17:46

Juist! Die ellendige Ramsey haalt al maanden een treurig niveau. Hij loopt maar een beetje verongelijkt rond te draven. En dan die Walcott... Hij heeft het twee keer geflikt een waanzinnige salarisverhoging los te peuteren, maar is nog geen stap verder .. Die twee hebben echt veel te veel krediet.

28 februari 2016 om 17:07

Kocielny is zo drama. Niet normaal. Arsenal gaat geen kampioen worden zolang ze niet paar wereldtoppers halen. Elke keer haken ze aan het eind af.

Is the Wenger Curse

28 februari 2016 om 17:09

Precies, van iemand als Kos verwacht ik toch echt wat anders, mijn hemel zeg.

Toch wel een verdiende overwinning, helaas

Actie van de wedstrijd kwam toch wel van van gaal. wat een man is dat ook.

28 februari 2016 om 17:36

Van Gaal koning! Geweldige actie.

HAHA die van Gaal wat een man is het ook he!

Glory Glory Man Utd!

Heerlijke overwinning met zo'n jong team! Vele dachten dat Arsenal hier overheen zou gaan, maar we hebben het goed gedaan. Rashford weer 2 goals en Mensah speelde sterk. Op naar woensdag en hopen op nog een plaats in de top 4.

Liep Wenger nou weg op het eind zonder Louis een hand te geven? Wenger zat naar rechts te kijken en liep toen weg.

28 februari 2016 om 17:12

Jup zo kennen we Wenger wel vaker. Verschrikkelijke man! United fans gefeliciteerd trouwens. Goede wedstrijd van United.

28 februari 2016 om 18:29

Handelsmerk van Wenger om iemand geen hand te geven.

Leuke wedstrijd gezien.. Rashford doet me denken aan Yorke hoop dat ie die potentie haalt

28 februari 2016 om 17:47

Heb Yorke nou nooit echt een topspits gevonden. Deed het altijd redelijk tot goed, maar meer was het toch niet.

28 februari 2016 om 18:15

Yorke geen goeie spits? (Mede) dankzij hem werd de Champions League gewonnen.

28 februari 2016 om 19:35

Geen topspits. Deed het een aantal jaar goed en was een sterk duo met Cole. Maar een topspits vond ik het niet. Heeft ook maar 3 seizoenen echt in de top gespeeld.

Wat een jongensdroom zeg, wordt een goeie. Memphis speelde ook een goede wedstrijd, GGMU

Ongelooflijk, we kunnen wel concluderen dat dit Arsenal geen kampioenschap verdiend. Heel jammer

Arsenal was gewoon dramatisch vandaag. Amper een goede pass gegeven na het eerste kwartier. Toen zag het er wel serieus naar uit dat het een leuke dag ging worden voor de Gooners.

Rashford was goed vandaag, geweldig thuisdebuut met twee goals en een assist, al had hij wel enorm veel geluk dat de ref zijn handsbal op de lijn niet zag, anders was dat gewoon direct rood en een penalty voor Arsenal geweest.

Ref was niet goed, hij liet weinig doorspelen en floot niet echt consistent, Carrick krijgt goedkoop geel, net zoals Varela, en Gabriel die een vergelijkbare overtreding maakt niet.

Titel is niet meer haalbaar, ik hoop echt dat Leicester hem wint, want ik weet niet of ik het ga overleven als Spurs eerste word.

Mijn felicitaties voor de fans van United, en ik vraag me af of Van Gaal er de volgende match bij is.

28 februari 2016 om 17:08

Hoezo zou Van Gaal er niet bij zijn? Ze schorsen iemand toch niet serieus voor zo'n actie..?

28 februari 2016 om 17:11

Je weet het soms niet bij de FA, die hebben genoeg gekke dingen gedaan.

28 februari 2016 om 17:47

Niet meer haalbaar? Leicester speelde erg zwak tegen Norwich en ook Spurs had het vandaag moeilijk. Dit is de PL, geen wedstrijd is bij aanvang al gewonnen. Gewoon blijven hopen en niet pessimistisch zijn.

28 februari 2016 om 17:49

Maar Arsenal zal sowieso nog punten laten liggen in Goodison Park, op White Hart Lane en in het Etihad. Nee, het is hoogstwaarschijnlijk klaar, jammer genoeg.

28 februari 2016 om 21:16

Spurs gaat het lastig krijgen. Leicester kan elke wedstrijd punten laten liggen. Thuis tegen Norwich was al erg lastig. Dit zijn geen Chelsea en het oude United dat aan kop staan. Leicester speelt countervoetbal met veel energie. Spurs speelt eht beste voetbal

over 5 jaar als Rashford een topspits is zullen ze in Nederland zeggen.. Jaaa die debuteerde via van Gaal.

toch ongelooo 18 jaar en je red Man Utd.

Memphis trouwens geen slechte wedstrijd vandaag.

28 februari 2016 om 18:18

Hetzelfde geldt voor Thomas Muller vam Bayern toch...

28 februari 2016 om 18:27

Muller stond/staat erom bekend dat hij nergens echt in uitblinkt, maar wat een geweldenaar is dat toch (snel) geworden! Deze Rashford had ik nog nooit van gehoord tot de wedstrijd van deze week maar ik stond vanmiddag gewoon op de bank van het juichen. Hoe beter binnen te komen met 4 goals en een assist in 2 (lastige) wedstrijden en de boel op sleeptouw nemen.

28 februari 2016 om 19:36

Die werd uit de amateurtak gepikt, toch?

28 februari 2016 om 19:45

Precies.. !

Schandalige prestatie van ons. Wat waren we slecht zeg, elke keer als het erom gaat geven we niet thuis. Ozil, Sanchez en Cech zullen zich wel afvragen wat ze bij zo'n club doen. Zou me niets verbazen als er 1 of meer weggaan in de zomer.
Zo wordt je geen kampioen in ieder geval.

Edit:
Moeten volgende week maar van Spurs winnen om leicester een grotere kans op kampioenschap te geven.

28 februari 2016 om 17:31

Even leek ik een momentje te zien van Özil dat hij dacht "wtf doe ik hier met deze gasten"
Ik ben 100% ckr dat hij vertrekt aan het eind van het seizoen.

Je moet je schamen om je nu nog een titelkandidaat te noemen. Verliezen bij een team dat meer dan de helft van hun basisspelers mist en met allemaal jonkies je gewoon tactisch wegspeelt. Pluim voor LvG z'n tactiek vandaag, Arsenal creëerde helemaal niets vandaag met al dat balbezit, werden gewoon vastgezet door United.

Ozil was samen met Welbz de enige die er zin in had, de rest was vreselijk waaronder het duo Koscielny - Gabriel, verslagen door een 18 jarige. Ongelofelijk, ik vrees al voor de uitmatch op Spurs volgende week.

hoe speelde Memphis?

28 februari 2016 om 17:11

Memphis was redelijk. Niet echt goed, maar ook niet slecht. Maar hij speelde in een winnend team 90 minuten lang tegen Arsenal, dus ik denk dat hij wel tevreden is.

28 februari 2016 om 17:12

Verdedigend goed, liet Bellerin niet opkomen. Aanvallend leidde hij nogal balverlies en kwam hij er niet echt uit. Straalt in ieder geval meer zelfvertrouwen uit.

Voetbalzone leden geven hem een 9, dat was zeker niet het geval. Chauvinisme komt er bij weer kijken denk ik dan.

28 februari 2016 om 17:49

Ik geef hem een 7.5. Hard gewerkt, veel tijd gewonnen door de bal bij zich houden en Bellerin toch wel een paar keer voorbij geglipt. Zonde dat hij de kaats terug van zijn teamgenoten steeds net te laat of onnauwkeurig kreeg.

28 februari 2016 om 17:29

Werkte hard en was verdedigend goed (bellerin kwam aanvallend niet in het stuk voor). Alleen aanvallend weinig acties. 1 keer een redelijk schot in de handen van de keeper en 1 keer had hij een fraaie combinatie met Rashford en toen werd z'n schot net geblokt van dichtbij. Was zonde, want leek er in te gaan.

28 februari 2016 om 17:10

Fa cup kan gwn nog hoor

Wenger, hou de eer aan jezelf aan t einde van t seizoen en wordt TD ofzo, of hoofd jeugdopleidingen. Laat Arsenal vol gaan voor Simeone. Eindelijk strijden op t veld en wie weet topaankopen. De jonge jongens zullen volgend jaar natuurlijk een stap verder zijn, maar City met Pep en Man met Mourinho zullen toppers halen en direct 3 stappen zetten. Dit jaar was de kans voor Wenger voor een laatste titel..

28 februari 2016 om 17:09

Alleen gaat Mou niet naar ManUtd, LvG blijft daar gewoon coach.

Haha, heerlijk. Arsenal met alle praatjes (Henry met zijn grote bek) en dan dit.
Jeugd heeft de toekomst!

Deze is erg belangrijk voor van gaal.
En mijn complimenten voor de mooie schwalbe van van gaal.

28 februari 2016 om 18:25

Liever dit dan dat je met je collega zit te vechten langs de lijn...

28 februari 2016 om 17:11

Ja want Leicester en Spurs ervaren net zoveel druk.. komop, totaal verschillend.

29 februari 2016 om 09:21

Dus omdat je boven een ploeg staat heb je meer kwaliteit? Mentaal zijn ze sterker ja, maar kwalitatief natuurlijk niet.

Wel met je eens over de rest. Eigenlijk strijdt Arsenal een paar keer per seizoen, voor de rest lijkt het niet eens zoveel uit te maken. Het moet echter zo zijn dat er elke wedstrijd gestreden wordt, zoals Spurs en Leicester. Arsenal gaat zeker punten verspelen tegen Tottenham, want die zijn erg constant en gaan er vol voor.
Ligt grotendeels aan Wenger dit.

Rashford is voor mij Motm. Met 2 goals en een assist is hij betrokken geweest bij alle goals. Ook Memphis speelde een sterke wedstrijd. Had het aan het begin wel lastig met Bellerin maar kwam steeds beter in de wedstrijd. Jammer dat hij niet heeft weten te scoren.

Die Fosu-Mensah is wel een goede speler. Ik had van veel Ajacieden gehoord dat het een groot talent was maar ik kende hem nog niet. Natuurlijk zegt één wedstrijd niets maar hij heeft in ieder geval een goede indruk achtergelaten.

Stap op Wenger en neem Walcott Mertsacker Flamini Arteta en Giroud mee.

28 februari 2016 om 17:15

Leuke reactie terwijl vandaag Ramsey, Gabriel en Sanchez vandaag dramatisch speelde

28 februari 2016 om 17:30

Ja en dan? Moet je elke speler na een zwakke partij verkopen? Onzin natuurlijk, Sanchez is 4/5 matchen goed, Flamini en co. 1/5. Simpel.

Geweldig dit van United. En maar zoeken naar die nieuwe spits terwijl die er al de hele tijd rondliep. Tuurlijk is die nog jong en mogen we niet teveel van hem verwachten, maar als hij zo doorgroeit zie ik in hem een type Lacazette, die nog eens z'n fysiek mee heeft.

Pff wat een resultaat man. Echt hulde voor die jonkies. Hebben de sterren van Arsenal vandaag gewoon verslagen!

En van Gaal zal met die actie wel weer een hoop fans voor zich gewonnen hebben haha

28 februari 2016 om 17:39

Iedereen die geen Van Gaal fan is heeft gewoon een gebrekkige voetbalkennis of humor. Die man is zo kundig en hilarisch. Prachtige actie.

28 februari 2016 om 19:19

En ook nog eens dikverdiend, gefeliciteerd.

Dit mogen we toch echt wel de schuld van Wenger noemen.... Als je tegen een veredeld jeugdelftal speelt, moet je er overheen lopen. Maar Wenger lukt het niet om die gasten voor zo'n potje mentaal klaar te stomen lijkt het wel. Wat een slappe hap niet normaal.

ongelofelijk hoe slecht die walcott is. wandelt er maar de hele wedstrijd bij en voegt niks toe.

Knap hoor met zo'n jong team!

Arsenal doet weer een arsenal..wat een wedstrijd zeg met beleving, Louis die valt, debutanten, mooie goals en spanning. Dit was briljant. Mocht dit elke week nou zo zijn of iig een fractie hiervan mag Louis gerust blijven. Het blijft toch een big game manager.

Ik denk dat je geen zwakkere man utd kon treffen gezien de huidige vorm waarin ze verkeren. Maar dit is dus Arsenal, dan spelen ze werelds dan verliezen ze en daarom zal Arsenal nog lang geen kampioen worden denk ik.
Ze moeten echt op hun knieën gaan voor Ozil en hopen dat hij ze niet verlaat. Kom maar terug naar Real zou ik zeggen.
Beschik je over zn type speler ga je de hele 2e helft hem zowat overslaan. Ramsey wilt maar al te graag laten zien dat hij de beste daar is ofzo heb ik het gevoel soms. Sanchez ver onder zijn niveau en Walcott begin ik niet eens over. En dan is er me nog 1 ding een raadsel. Waarom die jongboy erin terwijl je campbell ook hebt? Die jongen stelde je paar weken trg nog elke wedstrijd op

28 februari 2016 om 19:21

Özil zal ik nooit iets verwijten als hij besluit te vertrekken naar een club die wel ambitie heeft om bij de allerbeste te horen.

Die Weir was ook goed man. Al die acties die hij heeft gemaakt enzo.

28 februari 2016 om 17:29

Haha, ik was nog bang dat ie het zou verpesten zo in de laatste minuut. Dat ie de bal in eigen goal kopt, of zoiets.

De fans moeten het niet meer accepteren, ze moeten gewoon spelers wakker schudden en het bestuur, al jaren kaartjes te duur en fans maar alles accepteert van alles.

Kwalitatief gezien een waardeloze pot. United dat inzakt en Arsenal dat totaal geen vuist kan maken. Amper kansen, maar door 4/5 keer dramatisch verdedigen toch 3-2.

Gabriel 2x dramatisch en het derde doelpunt van United is weer erg typisch. Iedereen van Arsenal kijkt naar de bal en Herrera heeft alle vrijheid. Ongelooflijk.

Wel mijn complimenten aan United. Met zoveel nieuwe en jonge krachten presteren ze goed. Ijverige jongens die zich kapot werken.

5 punten achterstand, een lastig schema en niet in vorm. Nee, het is over en uit denk ik.

Het lijkt net alsof Rashford de oplossing is voor Manchester United.
Na de wedstrijd in de Europa League heeft hij heel goed spel laten zien.

Fletcher Moss Rangers CFC zal ook wel blij zijn, 3 goals en een assist door voormalig spelers van hun club (welbeck en Rashford begonnen allebei bij die club)

Louis van gaal wat een held

Wat was dit een geweldige wedstrijd, zeg! 100% entertainment-gehalte!

Wat een sensationele start van Rashford, die in 50 speelminuten net zo vaak scoort als Falcao in een heel seizoen. Alle jonkies speelden opnieuw een hele sterke wedstrijd en op een hele volwassen manier. Schitterend om te zien hoe jongelingen als Memphis en Lingard nu al overkomen als ervaren routiniers in dit team. Sterk debuut van Fosu-Mensah, op dat ene verkeerde terugspeelbal na. Verder verrichtte hij uitstekend verdedigend werk. Hopen dat het meevalt met de schade bij Rojo, want wat zou het zonde zijn als hij nu alweer met een blessure uitvalt, na 1 wedstrijd. Er is voor de fans nog zo veel te zeggen over deze wedstrijd, het geïmproviseerde posititespelletje in de slotfase, de tackle-reconstructie van Van Gaal, de briljante aannames en balbewegingen van Memphis... en ga zo maar door. Maar om het gewoon simpel en kort te houden, op die twee hele goedkope tegendoelpunten na, is dit gewoon een heerlijke voetbalmiddag geweest op Old Trafford, en een perfecte afsluiter van een topweek, waarin nieuwe helden zijn opgestaan. Geniet ervan, Reds!

28 februari 2016 om 17:15

5 goals, allemaal door slecht verdedigen. Van beide kanten was het gewoon echt gigantisch slecht bij alle goals, en dan had United het geluk dat Arsenal de penalty niet kreeg die het wel had moeten hebben voor hands op de doellijn van Rashford net voor rust.

28 februari 2016 om 17:21

Kwalitatief zal het niet een hoogstaande wedstrijd zijn geweest, maar in een staat van euforie kan ik nu wel zeggen dat het voor ons een heerlijke pot voetbal is geweest. En wat er allemaal terecht of onterecht aan deze overwinning was, interesseert me niet zo veel. Gezien het spelbeeld had Arsenal waarschijnlijk een punt verdiend, maar af en toe zit het mee en af en toe zit het tegen. Vandaag zat het voor ons mee en voor Arsenal tegen. Simpel...

(Ik vond overigens wel dat Arsenal behoorlijk inefficiënt met hun balbezit omging, dus ze vroegen er wel een beetje om.)

28 februari 2016 om 17:22

Overwinning is gewoon terecht, daar kan niemand iets anders over zeggen. En Arsenal deed inderdaad weinig met de bal, kansen hebben we niet heel veel gehad, United trouwens ook niet, dat viel best tegen.

28 februari 2016 om 18:07

als je als arsenal nog niet kunt winnen van een jong-elftal , dan verdien je ook geen pingel in mijn ogen .

Verdiende overwinning van United. Een erg slecht Arsenal vandaag en een inspirerend united gezien dat op wilskracht gewonnen heeft. Ik had dit ergens wel zien aankomen. Arsenal dacht er te makkelijk over en dat was duidelijk te zien.

Rashford natuurlijk man of the match, maar we mogen Valera zeker niet vergeten. Ik vond hem foutloos spelen, maar aanvallend en opbouwend gedurfd en actief. Voor mij was Valera man of the match

Voor de rest heb ik geen zin om een verhaaltje te typen over Man utd of Arsenal, want dan krijg je toch weer 'arsenal hater' naar je toe geslingerd of zo iets dergelijks, zonder ook maar hand in eigen boezem te steken.

28 februari 2016 om 17:18

Tussen zijn goals en assists door haalt hij trouwens ook een bal van de lijn met de hand, maar dat is iets wat iedereen zou doen denk ik. Valera zag er bij de laatste goal niet goed uit, Rashford was de beste op het veld vandaag met grote afstand. En weer word Van Gaal gered door een jeugdspeler he, ongelofelijk.

28 februari 2016 om 17:22

Ja dat 'gered' ben ik het dan niet mee eens

Dit is wat Van Gaal durft, misschien lijkt het nu noodgedwongen, maar kan me eenzelfde soort berichten herinneren bij Muller en Schweini!

Maar laten we het daarbij laten, want anders brengen we een hele andere discussie op gang, waar ik ook geen zin in heb. Ben je het daar weer niet mee eens, dan is dat 'helemaal mooi' haha

Arsenal lijkt er gewoon geen zin in te hebben. Wat was het ongelooflijk slecht. Kunnen niet eens een bal aannemen. ManU terrecht, maar niet overtuigend gewonnen, mede dankzij een onwijs zwak, futloos en slecht Arsenal

Nou schrap maar die Titelkandidaat af van de titel. Als je van DIT united niet kan winnen dan ben je geen titelkandidaat.

Arsenal speelde erg zwak. Je zag ook hoe Ozil zich ergerde aan zijn teamgenoten. Arsenal speelt zovaak zonder passie, energie en gemakzucht. Zo jammer, want dit was DE jaar waar Arsenal kampioen had kunnen worden. Nu is dat zo goed als kansloos en speel je weer voor noppes in elke compititie. Hoe goed Wenger kan zijn, zo slecht is hij ook. Wat spelers doen voor hun trainers qua passie. mentaliteit en lust zie je dat de spelers dat niet hebben voor Wenger.

Met jonge talenten zie je dat van Gaal klasse is aangezien die wel voor hem willen knallen en werken. Goede mentor/vader rol heeft hij over hun.

Natuurlijk heeft de scheids een rol gespeeld bij beslissingen, maar zelfs dan Moet Arsenal beter presteren dan dit.

28 februari 2016 om 17:24

Scheids was gewoon goed hoor, Arsenal moet gewoon naar zichzelf kijken. Zoals je zelf zegt, er zit geen passie in, ze willen gewoon niet winnen zou je haast denken. Moet je kijken naar teams zoals Spurs of Leicester, die hebben dat allemaal wel en vechten er ook voor, de reden dat ze ook boven ons staan en zullen staan.

28 februari 2016 om 18:25

Naja die bal op de lijn die door Rashword weggehaald werd leek op hands, maar not sure? Als dat wel zo was dan is het natuurlijk een verkeerde beslissing van de scheids. Net als die penalty die gegeven had kunnen worden met een tweede geel voor Carrick (dacht ik).

Maar goed, zoals ik al zei ondanks die keuzes die niet in het voordeel van Arsenal zijn gevallen had je altijd moeten winnen van dit United vind ik. United speelt met een half jeugd elftal (noodgedwongen) en Arsenal speelt gewoon met bijna hun beste 11.

De spelers van Arsenal hebben geen winnaarsmentaliteit en er is zowel binnen als buiten het veld geen leider(s) die het team op sleeptouw neemt of motiveert. Dit is al jaren het grote probleem van Arsenal waardoor zij keer op keer afhaken om echt mee te doen. Allemaal jochies (niet qua leeftijd, maar wel qua mentaliteit). Dit kan je Wenger ook aanrekenen.

29 februari 2016 om 09:28

Wenger kan de spelers niet optimaal motiveren. Het is een goede trainer, maar mentaal brengt hij het niet. Spelers mogen ook teveel zelf kiezen, het is te vrij bij Arsenal. Dit zie je al aan dingen zoals waar ze willen spelen. Walcott zegt zelf dat hij spits wil, komt die ook nog een aantal keer in de spits. Sanchez heeft duidelijk rust nodig, Wenger geeft dit ook 100x aan. Geeft hij hem rust? Nee, want Sanchez wou zelf spelen. Komop zeg.

Dit soort dingen zorgen ervoor dat er een te relaxte sfeer ontstaat, waardoor de spelers zich gewoon niet meer optimaal kunnen motiveren. Een verlies maakt na een paar uurtjes niets meer uit en dat moet niet kunnen.

Arsenal moest dit jaar kampioen worden, maar verpest het gewoon helemaal. Volgend jaar aub Wenger weg en 2 top aankopen erbij. Een spits en een cv.

1 maart 2016 om 14:39

Gooner4,

Klopt zeker. De spelers lijken niet de extra mile voor Wenger te willen lopen, lijken niet voor elkaar of voor Wenger te willen winnen/vechten voor elke bal of meter. Allemaal zo nonchelant en ''carefree'', met zo een attitude word je nooit kampioen. In sommige wedstrijden moet je gewoon strijden voor elke bal of meter en winnen.

Walcott heeft het in zijn hoofd gehaald dat hij de nieuwe Henry is ofzo, maar het is alsnog de taak van Wenger om hem uit die droom te halen. Walcott is geen spits en zal die ook nooit de kwaliteiten voor hebben. Als winger kan je nog af en toe wat aan hem hebben door zijn snelheid, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Hij speelt vaker matig tot slecht dan dat hij goed/voldoende speelt.

Dit zijn gewoon tactische falingen van Wenger die jaarlijks aantoonbaar worden gemaakt, maar nooit doet Wenger er iets aan en maakt die dezelfde fouten.

1 maart 2016 om 18:15

Precies. Het lijken kleine dingen, maar voor de individuen maakt dit een wereld van verschil.

Mooie is dat van gaal nu de held is bij united terwijl hij een week gelden nog ontslagen zou worden volgens veel mensen

Wow wat een verrassend nieuws. Leuk voor die jongen en voor Louis!

Man man man... ik zal me maar inhouden, want wat was het weer verschrikkelijk zwak. Özil, Koscielny en Cech waren niet zo slecht als de rest. Hoe erg is het vernederd te worden door een 18-jarige spits (al heeft hij het fantastisch gedaan) wanneer je twee ervaren cv's hebt? Waar is de Sanchez van vorig jaar? Waar is de Ramsey van 2014? Verschrikkelijke wedstrijd. Gefeliciteerd Manchester united-fans.

Dit is Louis van Gaal op zijn best. Relatieve nobody's brengen en deze in de beginfase van hun loopbaan zo'n boost geven dat ze sterspelers worden. Zo ging het zelfs ook al met Müller.

28 februari 2016 om 17:21

falcao, met de kanttekening dat het gewoon uit nood was. Hij had van zijn senior players enkel Januzaj en Romero op de bank. 13 spelers weg bij je A-team, dan moet je wel jeugdspelers gaan gebruiken lijkt mij.

28 februari 2016 om 18:58

Kluivert werd ook uit nood gebracht nadat Ajax het gevecht om Ronaldo had verloren van PSV.

Ik baal dat ik de tweede helft moest missen. Rashford man of the match, dat geloof ik wel! De actie van Van Gaal zie ik wel terug in VI

United meer dan terecht gewonnen. Zoveel jongelingen en nog tegenstander overklassen.

En wat is dat Arsenal slecht. Vandaag echt door de mand gezakt en ik denk wel titelkandidaat af. Nog arrogant aan de wedstrijd beginnen ook.. Wanneer gaan ze nou leren om de bal te tikken door 1-2 keer te raken ipv hersenloos gedribbel. Of is dat gewoon een teken van gebrek aan kwaliteit.

Die rashford laat in twee wedstrijden al meer zien dan rooney dit hele seizoen

28 februari 2016 om 17:35

Rooney begon niet zo lang voor zijn blessure toch in een aardige flow te komen en heeft dit seizoen al 2 of 3 wedstrijden voor United gewonnen. Als je Rashford vergelijkt met een Falcao, die een heel seizoen lang in de spits heeft gestaan, tsja... da's een ander verhaal.

28 februari 2016 om 17:46

Inderdaad. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren als Rooney terugkomt. Eigenlijk hoort hij gewoon op de bank gezien z'n prestaties dit seizoen. Moet Rashford alleen wel z'n vorm behouden en z'n goals meepikken!

Man United zit in een flow en wint terecht, 2 ballen worden overigens van richting veranderd... en mensen praten hier alsof ze compleet zijn weggespeeld... Tis een klein beetje pech, maar goed United speelde voor de rest ook niet slecht (ze waren de betere), Arsenal was niet al te best... dus ondanks dat beetje pech, terecht verloren en ook ik vind dat zwaar kut. Maar sommige kinders hierzo moeten maar gewoon weer Fifa gaan spelen, want dat walgelijke schizo gedrag af en toe is echt niet goed. Als Arsenal wint zijn ze de beste, als Arsenal verliest moet het halve elftal inclusief trainer oprotten. Echt mensen hebben totaal geen besef van de realiteit. Zeggen maar wat (trappen open deuren in) doen alsof alles zooooo eenvoudig is... Het kopen van nieuwe spelers en het aanstellen van een nieuwe trainer is dus de oplossing.... Weten jullie welke clubs investeerde in nieuwe spelers en in het geval van 1 club een nieuwe trainer nam. Juist ja: Liverpool en Manchester United. De ene wint dan wel vandaag, maar staat er nog steeds niet goed voor in de competitie, de ander staat er ook niet goed voor... Lekkere oplossing... Tis allemaal achteraf lullen, allemaal woorden zonder inhoud. Het lijkt de politiek wel... Tis allemaal met de wind mee lullen, tenzij ze hierna 11 competitiewedstrijden achter elkaar winnen, dan is Wenger toch weer zoooo goed en dat hebben die windpraters hierzo op dat moment altijd al geweten. Leer nadenken, leer de realiteit te herkennen, Arsenal wordt geen kampioen, is het zoooo eenvoudig dan om kampioen te worden... Is een nieuwe trainer en een paar nieuwe spelers dan per definitie zo invloedrijk dat Arsenal dan wel met 2 vingers in de neus kampioen wordt... Nee, precies. Lul dan niet zo dom.

28 februari 2016 om 17:37

Als je met een veredeld jeugdelftal wint van een Arsenal dat grotendeels met de vaste schakels speelt, wordt alles al gauw mooier gemaakt dan het is. Vandaar dat sommigen zeggen dat ze helemaal zijn weggespeeld. Is natuurlijk helemaal niet zo, het was een vrij gelijk opgaande wedstrijd, maar toch een hele nette prestatie van die jonkies van United.

Gabriel is een rampzalige verdediger, hoop hem nooit meer in de basis te zien. Wordt geprezen op basis van een sliding op Lukaku en op zijn uitstraling. Ramsey is ook nutteloos, samen met zowat het hele team dat geen mentaliteit heeft. En dat komt natuurlijk door Wenger. Ouwe zeurkous die het kwijt is. Helemaal klaar met hem en met dit team. Leicester en Tottenham verdienen het veel meer.

Zo die heeft waarschijnlijk even de mooiste week van ze leven!

Rashford de nieuwe Kluivert! Gaat op deze manier nog erg waardevol zijn voor Lvg.

Bizar als je bedenkt dat Smalling, Jones, Shaw, Rooney, Martial, Fellaini, Schweinsteiger, Borthwick-Jackson, Young, Valencia en Darmian geblesseerd zijn en dat je dan gewoon alsnog van Arsenal op volle sterkte wint. Daarbij heeft Arsenal ook nog eens meer tijd gehad om zich voor te bereiden.

Daartegenover staat weer een hele reeks jeugdspelers die de kans krijgen. In een week tijd hebben Rashford, Love, Fosu-Mensah, Weir, Poole en Riley gedebuteerd. Vooral van Rashford en Fosu-Mensah ben ik erg gecharmeerd.

Ik vond het een hele mooie wedstrijd met een tactisch sterk United. Arsenal heeft nauwelijks kansen gehad. Ik vond vooral Rashford (held!), Memphis, Blind, Mata en Schneiderlin een goede indruk maken.
Het is vroeg om te zeggen, maar United lijkt eindelijk een spits te hebben die staat waar hij moet staan.

28 februari 2016 om 17:42

Wat ook bizar is: Tyler Blacket, Wes Brown, Kyle Bartley, Borthwick-Jackson, Welbeck, Lingard, Westwood, Ravel Morrisson, Welbeck, Rashford en Redmond allemaal van dezelfde club komen, een klein clubje dat Fletcher Moss Rangers CFC heet. Daar kun je gewoon een team mee maken wat redelijk mee zou kunnen in de Championship en in de toekomst zelfs PL. Bizar gewoon.

28 februari 2016 om 17:43

Poole en Weir waren tijdrekwissels, dus die kun je (nog) niet echt beoordelen. Die andere vier debutanten (rashford, Fosu-Mensah, Love en Riley) werden met een echte taak en functie opgesteld, en ze deden het alle vier voortreffelijk. Er komt een mooie generatie rollen uit de Acadamy, en het mooiste is dat we hier min of meer noodgedwongen achter moeten komen met al die geblesseerde basisspelers.

Wat een dramatische wedstrijd.... Ramsey is voor mij een van de redenen dat we zoveel punten laten liggen, hij voegt werkelijk niks toe op die belangrijke positie. Gabriel maakt geen stappen en viel door de mand en waarom Theo 62 minuten mocht spelen is mij een raadsel

Ik heb het altijd gezegd. Wenger is een loser zoals Mourinho dat zei. Arsenal maakt een reeks en de fans denken dat Wenger goed is, maar hij maakt van Arsenal een subtopper en geen topper. Dat al 10 jaar lang. Arsenal zou moeten aansluiten bij Psg,atletico en Juventus. Maar ze zakken juist naar Dortmund,sevilla en Tottenham

Fantastisch voor Rashford natuurlijk. Ben erg blij voor van Gaal ook. Daarnaast heeft Memphis eindelijk eens redelijk tot goed gespeeld in een Engelse topper. Blind was weer goed, en voor Mensah ben ik ook blij. Ventje lijkt fantastisch te debuteren totdat hij een keer gevaarlijk balverlies lijdt, maar al met al blij voor hem. Ziet er goed uit en mijn zondag is goed

Prutsers! Losers! Tijd dat Wenger vertrekt en de halve selectie vervangen wordt!

28 februari 2016 om 18:49

Haha dit is zo ongelooflijk triest! Wat een nepsupporter ben jij! De spelers en coach die waardevol zijn geweest voor Arsenal, en veel punten hebben gepakt dit seizoen voor jullie nu zo lopen af te kafferen. Vandaag speelde Cech, monreal, koscielny, bellerin, coquelin, ramsey, ozil, sanchez, welbeck, giroud (invaller) en walcott. Deze spelers zijn allen gewoon waardevol voor Arsenal, en hebben dit seizoen gewoon uitstekend gespeeld. Schaam je!

28 februari 2016 om 19:22

Wij mogen klagen als we de allerduurste kaartjes moeten betalen voor wanprestaties.

29 februari 2016 om 09:32

Walcott is waardeloos, al het hele jaar. Ramsey idem, die heeft het te hoog in zijn bol.

Wenger houdt Arsenal gewoon meer tegen dan dat ze stappen zetten.

28 februari 2016 om 19:33

Volgens mij is Barcelona opzoek naar nieuwe supporters.

28 februari 2016 om 20:27

Nou, veel plezier daar dan, ik heb helaas geen interesse, ben Gooner tot mijn dood.

Heerlijke wedstrijd was dit voor de neutrale kijker! en wat speelde rashford weer geweldig, voor donderdag had ik nooit iets van hem gehoord haha

Arsenal krijgt hier nu wel een serieuze tik denk ik. Tegen swansea thuis zullen ze zich al moeten herpakken zodat ze met vertrouwen naar tottenham kunnen gaan.
Nu al stellen dat alles gepasseerd is is wat te snel. De komende twee matchen zullen normaal duidelijkheid scheppen.

van Gaal haha schitterend, na die karate trap in 95 mag deze ook wel in de meest komische momenten.

Gun het hem wel dat de jonkies zo spelen en dan ook nog winnen. Met Rashford voorop natuurlijk.

Hoewel Memphis weer niet super gelukkig was een aantal keer m, speelde hij toch wel stukken beter. En hetgeen wat echt opvalt: hoe makkelijk hij een bal kan vasthouden. Fysiek en technisch op dat vlak bijna niet van de bal te krijgen. Een beetje Ibrahimovic achtig. Maar in het puur aanvallende (acties maken, creatief zijn)... en ook op conditioneel vlak moet hij nog stappen maken. Maar gelukkig heeft hij weer zijn waarde. Want anders dan bij alle anderen houdt hij de bal vast en kan de rest aansluiten. Goed om te zien, ook mooi dat Fosu-Mensah zijn debuut maakte. Wellicht kunnen ze hem volgend jaar verhuren... met het oog op het NL elftal kunnen we wel wat extra talenten gebruiken :-)

28 februari 2016 om 20:28

Ben allang blij dat Memphis nu nuttig is en iets toevoegt. In de tweede helft liepen heel veel aanvallen over Memphis in de opbouwfase, en dan is dat niet echt opvallend maar is hij wel gewoon heel nuttig in de aanval. Eindacties mislukken nog te vaak, maar hij is nu in ieder geval een toegevoegde waarde.

Fellaini nog altijd gekwest ?

29 februari 2016 om 11:20

Yep, Fellaini is nog altijd geblesseerd.

Waar zijn de sjonnies die altijd zeiden dat Van Gaal niet zorgde voor doorstroom?!

Mcnair, Thorpe, Weir, Wilson, Varela, Rashford, Fosuh-Mensah, Love, Brothwick-Jackson en Lingard uit de jeugd. Daarbij trainen Goss, Riley en Poole ook geregeld mee. Waar zijn de praatjesmakers nu Rashford 2 scoort? ;p

28 februari 2016 om 20:51

Apart om dan nu je gelijk te komen halen terwijl dit noodgedwongen is. Natuurlijk stroomt er onder Louis wel wat door, dat heeft hij altijd gedaan bij alle clubs waar hij gezeten heeft, maar dat het er nu zoveel zijn heeft andere oorzaken.

Wenger maakte vandaag alleen maar verkeerde keuzes! Het woord "landstitel"kennen ze daar al 12 jaar niet meer en ook dit seizoen is het weer verpest.
Arsenal is een goed elftal maar niet goed genoeg voor de landstitel. En ik zeg het je, wenger neemt arsenal prijsloos de dood in met zn achterhaalde visie. Maar he, niet erg toch, want hij wordt altijd 4e... conte,Koeman,Simone, red arsenal!
#wengerout

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren