Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen

Laatste update:

Joseph Oosting is vooralsnog niet gepolst door Feyenoord voor de opvolging van Arne Slot. Dat bevestigt de FC Twente-trainer zondag bij NOS Studio Voetbal. Volgens onder meer De Telegraaf en het Algemeen Dagblad zou Oosting op een shortlist staan in Rotterdam-Zuid, maar verder zal het niet komen. "Ik blijf bij Twente", zegt de oefenmeester namelijk.

Toen het nieuws over Slot en Liverpool intensiveerde, begon het namencarrousel inzake de opvolging volop te draaien. De Telegraaf noemde Oosting als een van de trainers die op het lijstje staat in De Kuip.

De Emmenaar zelf weet echter van niks, zo zegt hij zondag. "Feyenoord heeft niet gepolst of wat dan ook."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Of dat überhaupt zin had gehad, blijft maar de vraag. Oosting heeft het namelijk naar zijn zin bij Twente, waar hij op het punt staat zijn contract open te breken.

"Ik heb zo goed als bijgetekend", vertelt hij. "Van de winter hebben Arnold, Jan (Bruggink en Streuer, red.) en ik al over een verlenging gesproken, en uiteindelijk heeft het best wel lang geduurd. Maar wat ik belangrijk vind is dat ook mijn staf intact blijft."

Zo zal Feyenoord vermoedelijk verder moeten kijken voor Slots opvolging. Het Algemeen Dagblad weet dat onder meer ook NEC-trainer Rogier Meijer er goed op staat in De Kuip. Johan Derksen beweerde vrijdag echter dat Marino Pusic, Slots voormalig assistent, de voorkeurskandidaat is. Laatstgenoemde verliet Feyenoord eind vorig jaar nog om hoofdtrainer van Shakhtar Donetsk te worden.

Oosting is ondertussen bezig Twente naar de Champions League te loodsen. Met nog drie speelronden te gaan zijn de Tukkers zo goed als verzekerd van de derde plek, die goed is voor de derde voorronde van het miljardenbal. Bij een eventuele vierde plek kwalificeert Twente zich voor de groepsfase van de Europa League.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een dramatische titel weer. ‘Joseph Oosting is niet benaderd door Feyenoord.’ zou me een eerlijkere titel lijken.

Dus eigenlijk zegt ie gewoon wat hij kort geleden ook zei?

Aparte titel maar goed.

Voor nu vind ik Oosting nog niet geschikt ondanks zijn peoplesmanagment skills, goede spelopvatting, hoog druk zetten, fel spelen etc. Ondanks het succes van Twente deels te wijten is aan zijn spelopvatting ben ik vooral benieuwd naar aankomend seizoen. Hoe zullen zij presteren met 2 a 3 wedstrijden per week in de benen?

Daarnaast speelde zij geen Europees dit seizoen wat maakt dat zij voldoende rust hadden itt andere Eredivisieclubs met Europese verplichtingen (troffen vaak de toppers nadat tegenstander doordeweeks een Europese verplichting had).

Vervolgens waren AZ en Ajax dit seizoen niet in goede doen, waar zij normaliter (meestal) boven Fc Twente eindigen.

29 april 2024 om 02:17

Ik denk juist dat Oosting voor Feyenoord en Ajax een hele goede optie zou zijn. Laat zien bij rkc en twente hoe hij wil voetballen (aanvallend). Heeft goede communicatie skills, people management en goede resultaten. Kortom overal bewijst hij een hele goede trainer zou zijn. Ik ben echt fan van hem, maar ik ben in de eredivisie meer voor ajax dus laat hem daar maar heen gaan dan heeft ajax volgend jaar een goede trainer!

29 april 2024 om 06:36

Twente heeft afgelopen jaar 6 wedstrijden Europees gespeeld. Echter niet in de poulefase, maar in de voorrondes. Het is een lang seizoen..

29 april 2024 om 07:43

Het waren er maar 4. En dat is toch wat anders dan 2 wedstrijden in de week spelen.

29 april 2024 om 08:05

Riga, Hammerby en Fenerbahçe.. waarbij ook 2 wedstrijden in een week zijn gespeeld. Hoe dan ook 6 meer dan 'geen Europees'.

29 april 2024 om 15:20

Waarvan 3 wedstrijden werden gespeeld voordat de competitie was begonnen. Makkelijk praten zo, aankomend seizoen spelen zij sowieso Europees kijken hoe zij dan zullen functioneren met 2 wedstrijden per week, blessures etc.

29 april 2024 om 16:59

Tja.. geef dan gewoon he fout toe dat je er helemaal naast zat met je geen Europees. 6 wedstrijden in een seizoen is toch ff wat anders. Zeker als je minder vakantie hebt.

29 april 2024 om 17:45

Je kunt toch beide niet met elkaar vergelijken? Europese wedstrijden VOOR het seizoen start of TIJDENS het seizoen/kampioenstrijd. Heb het nog even opgezocht, Twente speelde over het gehele seizoen 41 wedstrijden, PSV 49, Feyenoord en Ajax 48, Az 47.. en alle Europese wedstrijden TIJDENS het voetbalseizoeInclusief nog spelers missen voor interlands ( Africa Cup, EK kwalificaties etc) iets wat bij FC Twente niet of nauwelijks aan de orde kwam. Dus voor wat moet ik je gelijk geven dan?

30 april 2024 om 10:34

Je kunt beiden toch niet vergelijken? Zeggen dat er geen Europees is gespeeld, terwijl er gewoon 6 wedstrijden Europees zijn gespeeld..
Lees je nog even je eerste post waar ik op reageer? Sjonge jonge..

Het gaat steeds meer om sensationele titels dan dat de titel overeenkomt met de tekst of werkelijkheid hier. Verder een prima trainer die loyaal is aan zijn werkgever en niet bij de eerste de beste kans weer weg is.

Nou VZ. Weer flink in bochten gewrongen om er een clickbaittitel uit te persen zie ik.

Een hoop berichten over iets wat dus eigenlijk gewoon niet speelt. Feyenoord hoeft Oosting niet, Oosting wil bij Twente blijven. En verder naar de orde van de dag..

Wederom het niet lezen waard oud nieuws

De 'slotweken' zijn begonnen en er kan volop gespeculeerd over worden dit soort geruchten.

Laat Bosschaart maar komen.

Ik hoop 100% op Pusic. Nadat hij vertrok was Feyenoord nog maar zelden zo gevaarlijk als toen hij er nog was. Dat lijkt me geen toeval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren