Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FA Cup-finale lonkt voor Manchester United na uitermate gelukkige loting

Laatste update:

Manchester United heeft het uitstekend getroffen met de loting voor de halve finales in de FA Cup. Tijdens de loting, die zondag na afloop van de spectaculaire clash met Liverpool (4-3 winst) werd gehouden, werd de ploeg van manager Erik ten Hag gekoppeld aan Coventry City.

United werkte zich op het eigen Old Trafford in een waar spektakelstuk na 120 minuten voetbal voorbij Liverpool, waar Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk in de basis begon. Antony maakte vlak voor het einde van de reguliere speeltijd de 2-2, zijn tweede doelpunt van dit seizoen over alle competities.

In de verlenging knokte Liverpool zich via een van richting veranderd schot van Harvey Elliot nog wel naar een 2-3 voorsprong, waarna United alles op alles zette om een gaatje in de Liverpool-verdediging te forceren. Uiteindelijk kwam de thuisploeg via Marcus Rashford op gelijke hoogte. In de blessuretijd van de verlenging was het Amad Diallo die de eindstand op 4-3 bepaalde.

Niet lang na het laatste fluitsignaal werd meteen de loting afgewerkt voor de halve finales in het Engelse bekertoernooi. Daarin mag United het gaan opnemen tegen Coventry City, uitkomend in de Championship.

Dat betekent gelukkig nieuws voor de ploeg van Ten Hag, want hiermee wordt topfavoriet Manchester City ontlopen. Zij zullen in de andere halve finale af moeten rekenen met het kwakkelende Chelsea, dat eerder op de dag met pijn en moeite Leicester City versloeg (4-2).

Beide halve finales en de uiteindelijke finale zullen worden afgewerkt op het legendarische Wembley. De halve finales vinden plaats in het weekend van 20 en 21 april. De finale staat gepland op 25 mei.

Halve finales FA Cup


Chelsea - Manchester City
Manchester United - Coventry City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Z'n eerste mazzeltje in tijden! Het is Ten Hag gegund.

17 maart 2024 om 20:02

Ik zou er niet raar van opkijken als Coventry dit wint hoor, dat zou heel typsich iets voor EtH en United zijn.

Hopen voor United dat Chelsea stunt tegen City,.
United - Chelsea zou een finale moeten zijn waar united de favoriet is.

Stel hij wint de FA cup? Je weet wat er toen met Louis gebeurde

17 maart 2024 om 20:48

Die werd bondscoach?

17 maart 2024 om 21:27

Dikke prima wat mij betreft.

17 maart 2024 om 22:23

LvG was de grip op de groep kwijt
Laatst interview van Rooney die dit vertelde dat LvG de grip verloor over de groep en later aan oa Rooney vroeg wat te doen om het te herstellen, maar het toen al te laat was.

Heb niet het idee dat deze spelersgroep niet in ten Hag geloven.

Man Utd kennende is zelfs dit geen makkelijke loting, maar moet goed komen hopelijk.

Dat zal dan wel weer een Manchester Derby worden in de finale. Ik denk niet dat Chelsea van City gaat winnen en Coventry mag toch geen probleem zijn voor United.

Chelsea heeft dan wel nog niet verloren van City dit seizoen, ik denk ook niet dat we nu voor het eerst gaan winnen. Pochettino en de fans beginnen meer en meer met elkaar overhoop te liggen en ik denk dat de sfeer de aankomende weken niet beter gaat worden..

Ja die schakelen ze ook wel uit Coventry is niks had geluk tegen wolves
Is niet altijd
Feest

17 maart 2024 om 20:46

lees lekkur wech zo mee die laystekens Enzo

Liever nu tegen City dan in een finale. En als je City verslaat moet je tegen coventry of united. Daar heb je een prima kans tegen.

17 maart 2024 om 20:14

Moeilijke loting, maar gezien de wedstrijden in de PL tegen City ga je ergens toch wel hopen op een stunt. Zeker als CIty nog volop in de strijd voor de titel en CL zit, bestaat er een kans dat ze met een b elftal spelen.

"Uitermatige gelukkige loting". Gewoon 1/3 kans toch? Net als voor City of Chelsea.

17 maart 2024 om 20:05

30 kans op een, op papier, gunstige loting en die loting heeft United gekregen. Dat ben je binnen de loting de gelukkige partij. Vrij vergelijkaar met als dat je met 3 vrienden dobbelstenen gaat rollen om een krantje bier en je wint het. Iedereen had een gelijke kans, maar alleen 1 iemand kan het krijgen

17 maart 2024 om 20:18

Klopt, dat zeg ik. Als je met z'n drieën een dobbelsteen werpt en degene die het hoogste gooit wint een kratje bier dan is diegene toch niet "uitermate gelukkig"? Je had immers 33 procent kans om te winnen. Doe je dit nou met een man of 50 en je wint dan zou ik het uitermate gelukkig noemen ja haha!

Was weer te verwachten natuurlijk! Maar word zeker weer een vermakelijke en goede pot! 4-4 en 1-1 met kansen op en neer in de vorige 2 matchen. Hopelijk verpest poch het weer niet door 3 verdedigers in te brengen mocht het 1-0 komen te staan. Ik zie zeer zeker kansen voor Chelsea. Zeker als City 3 dagen ervoor nog tegen Real komt te spelen.. kan niet wachten.

De meest voor de hand liggende finale is een herhaling van vorig seizoen: de Manchester derby. Tegen die tijd is het wedstrijd schema een stuk rustiger en hebben beide teams volledige focus op de finale. Het zal spannend worden al verliest City onder Pep weinig finales, zeker binnen Engeland

Finale Chelsea - Coventry zou wel mooi zijn.

Wembley, legendarisch. Queen concerten

Van Gaal won ook FA Cup en werd toch ontslagen ?

Coventry wint de FA Cup dus. Eindelijk.

Net terug in het hotel van de wedstrijd. Mooie loting ik dacht al word een Manchester derby waarschijnlijk..

Wat een wedstrijd. Ik ging uit me plaat toen Anthony scoorde. 3 min van te voren roep ik nog naar me maat.. 100 mil hebben ze betaald hè koekoek hahaha ! En mede dankzij hem staan ze in de halve finale.

17 maart 2024 om 22:54

En dan doen alsof die een held is en voor altijd bij de club zal blijven, die gaat gewoon naar een middenmoot in Italië ofso, wat een waardeloze speler en attitude heeft die gast!

18 maart 2024 om 00:12

Ja middenmoot italie kan vast zijn salaris betalen! Was het maar waar.

Gestoorde wedstrijd was dit. Lekker hoor Ten Hag.

Ten Hag noemt dit historisch, je komt gewoon in de finale tegen City, dus weer geen prijs, hij zal aan het einde van het seizoen gewoon weg zijn, deze man is zo incompetent met zijn tunnel visie, altijd 1 goeie wedstrijd en zijn team is gelijk beste van de wereld, deze man is echt te achterlijk gewoon, gelukkig zijn we van zijn debiele Engelse accent af na dit seizoen want gaat het niet overleven met deze zogenaamde tactiek en selectie, blijft lachwekkend, 4e plek ga je gewoon nooit halen! Nu weer reageren alsof ze de CL hebben gewonnen lachwekkende club is het geworden, na Fergie nooit meer wat het is geweest, gaat nog jaren duren voor ze weer mee gaan doen! Ook nog even Caraboa cup noemen als hoogtepunt, dan weet je dat je echt drama bent! 🤣

18 maart 2024 om 09:42

Na Moyes, Van Gaal, Mourinho, Solskjaer en Ten Hag dan maar weer een nieuwe coach aanstellen die er uiteindelijk weer niks van kan? .. belachelijk. Technisch directeur is gewoon te slecht. Man Utd had sommige spelers gewoon nooit moeten halen, zeker niet voor de genoemde bedragen. Amrabat en die Deense spits deden het een seizoen prima in Italië.. bij middenmootclubs. Dat betekent niet dat ze het ook goed gaan doen bij United.

18 maart 2024 om 10:04

Eerste wat Ten Hag deed was zeuren over een wedstrijd in september tegen Arsenal waar de 2-1 had moeten worden afgekeurd. Hoe triest, en dat is dan de manager van Man United..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren