Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Winnend Man United heeft weinig te duchten van aanvallend onmachtig Everton

Laatste update:

Manchester United heeft zaterdagmiddag een zakelijke overwinning in de Premier League geboekt. Benutte strafschoppen van Bruno Fernandes en Marcus Rashford waren voldoende voor de zege: 2-0. United komt door de zege op twee punten van nummer vijf Tottenham Hotspur, dat wel twee wedstrijden minder heeft gespeeld. Everton blijft zestiende.

Ten Hag besloot tegen Everton geen wijzigingen in zijn basiself door te voeren ten opzichte van de nederlaag tegen Manchester City (3-1) van een week geleden. Zo moesten Sofyan Amrabat, Christian Eriksen en Antony opnieuw genoegen nemen met een reseverol. Rashford startte als diepste aanvaller, met in zijn rug Alejandro Garnacho en Bruno Fernandes.

Amadou Onana was al vroeg in het duel dicht bij de openingstreffer, maar hij moest toezien hoe zijn naamgenoot André Onana snel uit zijn doel kwam. De ban werd hierna binnen het kwartier gebroken door the Red Devils.

James Tarkowski tikte Alejandro Garnacho licht aan, waarna scheidsrechter Simon Hooper de bal op de penaltystip legde. Vanaf elf meter schoot Bruno Fernandes vervolgens onberispelijk binnen: 1-0.

Met de voorsprong op zak had de equipe van Ten Hag weinig te duchten van het aanvallend onmachtige Everton, dat dit seizoen pas 29 keer wist te scoren. Bruno Fernandes dacht de marge voor de thuisploeg te verdubbelen door een vrije trap van rand zestien richting de kruising te krullen. Everton-goalie Jordan Pickford wist de 2-0 met een katachtige redding echter te voorkomen.

Na ruim een half uur spelen moest Pickford zich alsnog gewonnen geven nadat United opnieuw een penalty kreeg. Het was opnieuw Garnacho die een strafschop voor the Mancunians verdiende. De vleugelaanvaller dribbelde langs meerdere verdedigers van Everton, waarna Ben Godfrey een overtreding beging. Ditmaal mocht Rashford achter de bal staan en vanaf elf meter stuurde hij Pickford de verkeerde hoek in: 2-0.

United appelleerde op slag van rust nogmaals voor een strafschop toen Garnacho tegen de arm van de inglijdende Vitali Mykolenko schoot. Omdat het om zijn steunarm ging, besloot Hooper de ploeg van Ten Hag deze keer geen penalty toe te kennen.

Waar Everton er na rust nog steeds nauwelijks in slaagde om serieuze mogelijkheden te creëren, consolideerde United de comfortabele voorsprong. Garnacho was nog het dichtst bij de 3-0, maar hij kwam een teenlengte tekort om een voorzet van Bruno Fernandes binnen te glijden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bedankt Everton voor 2 domme overtredingen en de overwinning.

9 maart 2024 om 15:31

En daarmee is eigenlijk alles ook direct weer gezegd inderdaad haha. We hopen maar dat het beter wordt!

9 maart 2024 om 15:32

Toch wel gewoon de klasse van garnacho

Nouuu laten we eerlijk zijn: Manchester heeft hier niet gewonnen, Everton heeft hier verloren! Was geen hoogstaande wedstrijd en Everton speelde gewoon erg dom

9 maart 2024 om 15:37

United heeft toch echt gewonnen..... Dat Everton een handje geholpen heeft klopt, maar dat hoort erbij.

kunnen ze niet verdedigen daar bij Everton

Men doet alsof United pas net 2/3 weken matig speelt.
Niks nieuws jongens. ETH kan beter z’n biezen pakken & weg wezen. Gaat United nergens brengen.

9 maart 2024 om 15:36

Hij zal het seizoen wel afmaken maar als ze geen CL ticket pakken dan is het wel exit lijkt me.

Ten Hag is geen Klopp of Simeone met genoeg opgebouwd krediet om zo’n slecht seizoen te overleven.

9 maart 2024 om 16:08

Ik ben één van de Unitedfans die hem graag ziet blijven en ik denk dat ik daar ondanks het slechte spel nog steeds wel meerdere redenen voor heb.

Hij is aankomende zomer niet langer verantwoordelijk voor de transfers, wat al een slok op de borrel scheelt in het sentiment richting Ten Hag en het feit dat hij zijn eigen opgebouwde goodwill vergooit door aankopen als Mount en Antony. Er zitten echter nog best een paar aankopen tussen die hij wél laat renderen en waar de club nog jaren mee vooruit kan. Hojlund, Onana en Martinez zijn alledrie aankopen die het lastig hadden in het begin omdat het geen bewezen topspelers waren en hij krijgt ze zelfs na een lastige serie wel aan de praat. Daarnaast zijn zeker Onana en Martinez deels gekomen omdat Ten Hag de trainer van die club is en dat gaat de club geen windeieren leggen.

Daarnaast vind ik slecht seizoen geflatteerd. Het spel is niet best, maar United heeft echt verschrikkelijk veel blessures gehad dit seizoen en nog langdurige ook. Een club kan heel veel spelers wel een paar wedstrijden missen, maar op een gegeven moment ga je alles voelen. Het geweldige City met hun sterrenelftal was in de maanden dat ze De Bruyne en Haaland misten stukken minder en verloor ook wedstrijden met soms slecht spel, terwijl hun vervangers ook geweldige spelers zijn. Liverpool vangt hun huidige blessuregolf fantastisch op, maar het valt bij hen ook wel vaak de goede kant op hoor. Daarnaast hebben ze gewoon echt een paar toptalenten in de jeugd die schijnbaar makkelijk aanhaken.

Ten Hag laat daarnaast het daadwerkelijke talent wat United herbergt wel renderen. Kobbie Mainoo is een geweldig talent en stond zo ook te boek binnen de club, maar is wel doorgebroken onder Ten Hag en heeft baat bij Ten Hags speelstijl. Datzelfde geldt voor Alejandro Garnacho. Dat was geen talent van de categorie Mainoo, maar ook hij breekt door bij de club. Talenten die niet doorbreken zijn ook geen wereldtoppers, dat ziet hij wel goed. Ook heeft Ten Hag wel goed voetbal laten zien met de club en heeft hij heel veel puin geruimd en lastige situaties opgelost, dan zou dat in de toekomst ook moeten kunnen.

Mijn belangrijkste argument echter is dat het echt een slecht signaal is om wéér de trainer eruit te gooien en wéér de spelers te laten winnen. Dat gebeurt werkelijk altijd en om die vicieuze cirkel te doorbreken moeten eerst de inconsistentie en gemakszucht de club uit. Ik hoop van harte (en dit is geen grap) dat Rashford komende zomer verkocht wordt aan PSG. Dat levert geld op, zijn directe vervanger is er al met Garnacho en dan kan er een andere aankoop gedaan worden voor de rechtsbuitenpositie of een andere versterking.

Hij heeft echt wel zijn gebreken en misschien redt Ten Hag het niet op de hele lange termijn, maar ik hoop van harte dat hij gewoon blijft zitten en nog een paar goede versterkingen krijgt aankomende zomer. Dat is overigens ook niet in de laatste plaats omdat ik de trainersnamen die aan United gelinkt worden allemaal verschrikkelijk vindt.

9 maart 2024 om 16:19

United heeft inderdaad veel pech met blessures dit jaar, als dat aan pech te verwijten valt. Het zou ook aan de medische staf kunnen liggen.
Los daarvan zie ik de inbreng van ETH totaal niet, dat hij zich niet moet bemoeien met transfers tot daar aan toe. Dat je niet je beste prestaties levert zonder je beste spelers is ook begrijpelijk, echter ideeloos en inspiratieloos voetbal spelen heeft niks te maken met de aankopen of de blessures. Er zit gewoon (mijner inziens) geen idee achter, gebrek aan systeem en de jongens op het veld lijken nooit te weten wat nou het plan is. Puur daarom vind ik dat ManU een andere manager aan moet stellen, ETH heeft al zoveel krediet gekregen.

9 maart 2024 om 16:21

Perfect verwoord! Helemaal eens met je

9 maart 2024 om 16:35

Ik snap dat iedereen een Nederlandse trainer niet wil zien ontslagen worden, maar laten we wel zijn, het blijft topsport, trainers blijven zitten vanwege de prestaties die ze leveren.

Als een nieuwe trainer in seizoen 2 veel slechter presteert dan in seizoen 1 (wat ook al niet briljant was), dan is het gewoon moeilijk om hem aan te houden. En dat geldt niet alleen voor Manchester United, dat gaat zo bij elke grote club. Bedenk dat United laatste is geworden in de CL poule achter Kopenhagen en Galatasaray, dat moet toch consequenties hebben - er zijn weinig trainers die zoiets overleven. Ja, Klopp en Simeone, maar die hebben al veel meer krediet opgebouwd.

9 maart 2024 om 19:11

Le_prof... hoe kun je hoge lijn spelen als je verdedigers daarvoor te traag zijn. Hoe wil je je veldspel verbeteren als je spelers als Maguire SMT Lindelof (als linksback) en Bruno die altijd die wonderpass wilt geven, moet opstellen. Dan kan je geen manier van spelen erin krijgen als je spelers niet goed genoeg daarvoor zijn. Je kan een schroef toch ook makkelijker erin draaien met een schroefmachine dan met een schroevendraaier?Onder de vorige trainers was het alleen counter voetbal en zat er ook geen idee achter. Die kregen langer de tijd. Wat ik juist frappant vind is dat juist de niet United fans vinden dat Ten Hag vervangen moet worden.

9 maart 2024 om 15:41

Merendeel van united fans willen dat ten hag blijft. Zien ook dat er gewoon paar spelers zeer ondermaats presteren en mogelijk gewoon omdat ze kort schieten. Tuurlijk, Ten hag heeft ook geblunderd met antony, maar ook paar goede spelers gehaald en veel spelers die verbeterd zijn onder hem.

9 maart 2024 om 15:51

Het enige argument om Ten Hag te houden is omdat andere managers na Ferguson United ook niet naar de top hebben weten te breken.
Met andere woorden, hun lat ligt nu veel lager.

9 maart 2024 om 15:53

En 2 goede jeugdspelers door laten stromen

9 maart 2024 om 15:56

Dat is toch wel de belangrijkste taak van de trainer, om spelers op zijn minst op hun normale niveau te laten presteren?

Onder de fans kan Ten Hag wel populair zijn, maar als bestuur wordt het toch wel lastig om een trainer te laten zitten die onderpresteert, zeker als het doel was om dit jaar progressie tov vorig jaar te boeken.

9 maart 2024 om 16:01

Je zegt het precies goed, Hangover. Dat doet ten Hag nu ook juist. Deze spelers, op een paar jonkies na, kunnen gewoon niet beter.
Dat is juist het probleem.

Als jij een schroef erin wilt draaien gaat dat dan beter met een schroefmachine of een schroevendraaier.

9 maart 2024 om 16:05

Hoort heel makkelijk te zijn voor het bestuur als merendeel van de fanbase nog achter de coach staat toch? Meestal is het het bestuur die zich teveel laat sturen door de geluiden van buiten toch?

@afc

Goed gezegd. Mee eens. Ben ook van mening dat geen een andere coach hier er meer uitkrijgt tot je bepaalde spelers loost.

9 maart 2024 om 16:13

Dat gaat er bij mij niet in, vrijwel alle spelers hebben laten zien dat ze veel beter kunnen dan dit, ofwel bij hun club direct hiervoor (Onana, Casemiro, Sancho, Amrabat, Mount, Eriksen), ofwel onder Solskjaer (Lindelof) of zelfs vorig seizoen (Rashford, Bruno, Martinez).

Een paar aankopen waren een gok (Antony, Malacia), dat kan altijd mislopen. Een handvol spelers doen het wel goed dit seizoen: Maguire, Shaw, Wan-Bissaka, Evans, Dalot, McTominay, en Hojlund inmiddels. 3 daarvan zijn alleen geblesseerd, en 3 zijn reserves. Maar hierboven is wel een hele lange lijst basisspelers die Ten Hag niet kan laten presteren op het niveau dat ze hebben bewezen aan te kunnen. En dat moet toch consequenties hebben als je topsport doet.

9 maart 2024 om 16:42

" veel spelers die verbeterd zijn onder hem. "

Wie?

9 maart 2024 om 17:09

Varane ,dalot, maguire, martinez, shaw(laatste twee wel merendeels uitgevallen dit seizoen)

mainoo en garnacho die onder hem groeien.

Hojlund en Onana die na zeer moeilijke start weer omhoog zijn geklommen.

Mctominay die het voortreffelijk doet in zn rol als late sub.

9 maart 2024 om 17:26

Let even op het woord ‘verbeterd’. Alle spelers op Marino en Garnacho na, die je opnoemt, hebben geen hoger niveau gehaald dat ze niet eerder gehaald hebben.

9 maart 2024 om 17:40

Ja, varane heeft ooit vorig decennium beter niveau aangetikt bij real madrid. Dus is er nooit meer sprake van verbetering ondanks dat hij beter speelt dit seizoen dan de vijf hiervoor?

Martinez is gegroeid. Heeft zich vorig seizoen weten aan te passen en stal de harten van de fans.

Maguire ging in zijn ontwikkeling achteruit. Dat heeft ten hag toch weten om te draaien? Welk woord zou je daar dan voor gebruiken?

9 maart 2024 om 18:27

Varane en Onana draaien een absoluut waardeloos seizoen, die zijn zeker niet verbeterd tov hun vorige clubs. Shaw is natuurlijk top maar is dat al jaren, en de helft van de tijd in de lappenmand.

Maguire is idd wel weer terug na zijn zelfvertrouwen crisis, da’s een grote plus (als-ie tenminste niet te lang geblesseerd blijft).

Het is op zich mooi dat reserves als Dalot en McTominay en jonkies als Garnacho en Mainoo het goed doen, maar hoe lekker die ook spelen, dat zijn niet de spelers waar je het van moet hebben, United gaat nooit wat winnen als hun beste spelers allemaal ondermaats presteren.

De vraag blijft, hoe krijg je Mount, Rashford, Sancho, Casemiro, Eriksen, Bruno, Varane en Onana weer aan de praat? En is Ten Hag de man die dat gaat doen?

9 maart 2024 om 18:37

De enige speler die echt verbeterd is onder ten Hag is Dalot. Shaw op CB is ook een vinding waar hij krediet voor mag krijgen voor de rest is het bijzonder matig.

9 maart 2024 om 19:58

@hangover

Als jij die lijst aan spelers noemt doet het me vermoeden dat je united helemaal niet hebt gevolgd. varane en onana doen het gewoon goed. Jij houdt vast aan 1 maand in eerste seizoenshelft waar ze het slecht deden. Mount heeft amper gespeeld door blessure. Sancho heeft ten hag uit de groep gezet door gebrek aan discipline. Bruno is een grote punt van discussie onder de fans. Ten hag probeert hem dit seizoen anders te laten spelen. Met meer overzicht en rust en meer opbouw ipv gelijk uithalen. Maar veel fans zijn hem liever kwijt
En rashford heeft zn beste seizoen gehad onder ten hag gehad. Mag ook wel naar zich zelf kijken met de kansen die hij krijgt.

Je doet nu alsof elke coach elke speler in de selectie laat renderen. Je hebt altijd spelers die afvallen of tegen de coach in gaan. Zegt wel hoe hoog je ten hag hebt zitten met die verwachtingen.

9 maart 2024 om 23:10

@hangover... meen je dat echt serieus?
Casemjro speelde jaren lang met Modric en Kroos naast zich. Spelers als Benzema Ronaldo Ramos om hem heen. Dat is wel anders dan SMT Maguire en geen spits voor je.
Sa cho heeft het voor ten Hag al niet laten zien en gooide er met z'n pet na.
Amrabat speelde hiervoor in de jtiaanse competitie die vele malen langzamer is. Mount en .artikel zijn heem het seizoen geblesseerd dus hoe kun je die nou beoordelen. Eriksen.kon het vorig jaar al niet belopen dus dit seizoen al helemaal niet.
Rashford heeft alleen vorg jaar een top seizoen gehad, de.jaren er oor waren net zo dramatisch. Dat jij er al. In zet dsr SMT het goed doet dit seizoen door.alleen maar naar zn goals te kijken. Die gast kan er gewoon niks van.

Daarbij presteerd Lindelof precies hetzelfde dan de voorgaande jaren.

Als je elke week met spelers als SMT Maguire Lindelof als linksback geen spits aan.moet treden, dan kan je als speler ook niet beter spelen.

10 maart 2024 om 00:03

McTominay erbij noemen is een beetje flauw, dat is een 6e keus middenvelder die nu enkel speelt omdat degenen voor hem in de pikorde er niks van bakken. Als Mount, Bruno en Eriksen met zijn drieeen fatsoenlijk aan het voetballen waren op de nummer 10 positie dit seizoen, dan had Scott het hele seizoen vrolijk op de bank gezeten.

En een centraal duo met de kwaliteiten van Maguire (in zijn normale vorm zoals nu dit seizoen) en Varane is helemaal niks mis mee, zeker niet met Shaw ernaast, en er is bijna geen club die spelers van het kaliber Martinez en Lindelof als backup centrumverdigers heeft (met ook nog Evans als nummer 5). Ik bedoel, bij Liverpool hebben ze Gomez, Quansah en een bejaarde Matip als backups, Arsenal heeft Timber en Kiwior. Dan kan je als United toch onmogelijk lopen klagen over centrumverdedigers.

En als Casemiro zijnde op het middenveld moeten spelen met spelers van het kaliber Mount, Bruno en Eriksen zou normaal gesproken geen enkel probleem moeten zijn. De vraag is waarom zoveel van deze bewezen topspelers niet presteren zoals je zou verwachten, zowel individueel als collectief.

En dan wijst de vinger toch naar Ten Hag - is het nou zijn tactiek met grote ruimtes tussen verdediging en aanval, of is het de slechte relatie met sommige spelers, zet hij de verkeerde spelers op de verkeerde plek, of kan hij de spelersgroep als collectief niet inspireren?

We zullen het nooit precies weten (er wordt nu tien jaar later nog steeds gedebatteerd waarom het onder Van Gaal nou precies zo mislukte), maar feit is dat de ploeg niet de resultaten haalt zoals je mag verwachten. Dat is waar je een trainer op beoordeelt.

Ik hoop voor Ten Hag dat hij mag blijven, maar ik denk dat United na zo’n seizoen niet veel anders kan doen dan m vriendelijk bedanken.

9 maart 2024 om 15:49

Binnenkort zal ten Hag weer een nieuwe record breken n.l. record aantal nederlagen van United in 1 seizoen. Dat zijn er nu nog 12. Maar zou me niets verbazen als ten Hag zijn record langer meegaat dan de wereld record van Bob Beamon.

9 maart 2024 om 15:58

Ten hag heeft volgens mij nog steeds de beste win rate van alle trainers toch?

9 maart 2024 om 16:11

@Louismanuel,Dat zou mij ook niet verbazen. Denk ook wel dat hij die record gaat verbreken, aangezien United het nog moet opnemen tegen Liverpool & Arsenal!@Origami,Ja & hoelang zit ETH bij United? Precies, net een anderhalf seizoen, zegt dus helemaal niets..

2 cadeautjes, 3 punten

Het is voor Ten Hag gewoon zo veel mogelijk punten pakken, maakt niet uit hoe.

Vandaag gewoon weer de 0 gehouden met achterin Evans en Lindelof, dat is een prestatie op zich. Stel je City eens voor met deze twee achterin, dan zouden ze never nooit het voetbal kunnen spelen wat ze nu spelen.

9 maart 2024 om 16:11

Evans en Lindelof zijn op zich prima verdedigers - uiteraard is Evans inmiddels nogal te oud en traag voor City maar verdedigen kan-ie wel. En Lindelof is juist het type verdediger die in een ploeg als City of Arsenal veel beter zou passen dan het huidige United systeem.

Centrumverdedigers is nou net waar United vrij weinig te klagen heeft, de niet-scorende aanvallers is het grote probleem, en hoe je drie geblesseerde vleugelverdedigers op kan vangen.

9 maart 2024 om 16:27

Ben je nu serieus? Evans heeft jaren op niveau West Bron gespeeld en is daarna gedegradeerd met Leicester. Lindelof is traag in zowel rennen als handelingssnelheid en heeft een hele matige techniek. Ik kan je op een briefje geven dat Arsenal of City hem nog niet zou willen als het gratis was. Het centrum (en linksachter) zijn juist het grote probleem. We hebben anderhalve wedstrijd Martinez en Shaw gezien en dat was echt een wereld van verschil. Aanvallend mag er ook wel iets bij. Maar het voetbal van achteruit is zeker wel een probleem.

9 maart 2024 om 17:22

Dan heb je er weinig kaas van gegeten vriend, klopt niks van wat je zegt.

In het centrum missen ze iemand met snelheid, die kan opbouwen en die een keer door durft te dekken. Met Evans centraal kan je nooit hoog druk zetten.

Op linksback staat Lindelof en je gaat mij echt niet vertellen dat hij bij City of Arsenal daar uit zou blinken 😂

Ik snap dat veel mensen het lekker vinden om te bashen op Ten Hag, maar je moet wel realistisch blijven. Hij is dan wel niet de beste coach van de wereld, maar ook Guardiola zou het lastig hebben met de spelers die nu fit zijn bij United.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren