TheBigShow
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 26 januari 2009
  • TheBigShow
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 6.712
  • jaar (--)
  • kekerdom
  • Informatica
  • 2
Persoonlijke berichten
19 mei 2012 om 22:49
#1

Wwe? ;)p Ik kijk het ook hoor ;)d.

20 mei 2012 om 08:16
#2

Tsja big show is ontslagen en john cena gaat vs laurinitis

26 mei 2012 om 18:27
#3

Ik denk dat John cena The Big Show gaat verslaan na alles wat er gebeurd is.

31 mei 2012 om 17:15
#4

Ja, hij is zo gek nog niet. Misschien kwam het ook wel omdat de rest zo dramatisch was. Dan blink je een stuk sneller uit natuurlijk ;))

22 maart 2013 om 22:49
#5

Hij bakt er niets van. Misschien werd het wat met hem als hij bij Ajax opgeleid was

23 maart 2013 om 01:21
#6

Ik hoef niks te bakken ik eet rauw

17 augustus 2013 om 17:50
#7

Stumperd. Grote jongens hebben grote praatjes F2f. Kom vandaag niet tegen me praten. Je kroop waarschijnlijk nog rond in je luier toen ik Arsenal al supporterde. Wenger moet vooral doorgaan met die matige landgenoot. Die jongen hoort niet in de basis bij Arsenal thuis. Vorig jaar niet, nu niet.

1 december 2013 om 11:45
#8

Waarom moet je me nou weer een gekke Duitser noemen?

2 december 2013 om 18:19
#9

Ah ok, haha ik had inderdaad niet door dat je het niet serieus meende haha

17 april 2014 om 00:06
#10

Maakt mij ook allemaal niet uit

30 april 2014 om 16:33
#12

........

30 april 2014 om 22:21
#13

Zoiets noemt een reflex.

24 juni 2014 om 12:14
#14

Sorry, ik had n keine kortsluiting,, dacht dat jij iemand anders was, waardoor mijn frustraties alleen toenamen.. excuses

14 juli 2014 om 10:40
#15

@ Thebigshow

Ach, naar mijn idee mag je kritisch zijn op degene die minder presteerden. Robben was met afstand de gevaarlijkste speler van het Nederlands elftal. Vlaar en De Vrij hebben wereld partij-en gespeeld. Clasie viel me zowaar positief op. Maar Janmaat was gewoon niet goed genoeg, Daley Blind presteerde niet zoals het moest. En helaas voor jou, Robin van Persie ook niet.

Dus waarom zou ik over Robben zeuren, die heeft tenminste nog iets laten zien.
Tegen Australië was van Persie al dramatisch, tegen Mexico hebben we hem niet gezien, tegen Costa Rica was hij de zwakste man op het veld en tegen Argentinië grossierde hij weer in het beroerde spel. 1 goede wedstrijd tegen Spanje verbloemd de rest niet.

Kritisch zijn op degene die kritiek mogen krijgen. En of je het er nu mee eens ben. 3 toernooien, 3x niets gepresteerd en 3x dramatisch staan voetballen. Een finale en een halve finale is leuk. Maar daar heeft van Persie op zijn wedstrijd tegen Spanje na voor de rest totaal niets aan bijgedragen.

14 juli 2014 om 11:33
#16

@ Thebigshow

De manier waarop ze benaderd worden in de media is het verschil in prestaties wat ze eerder gedaan hebben. Robben heeft al zo veel voor Oranje betekend op 2 eind toernooien en is daar in veelal beslissend geweest. Van Persie heeft voorlopig 3 toernooien op rij (veel) te weinig gepresteerd. Daarnaast is Robin aanvoerder en één van de vedette's van het elftal. Hoge bomen vangen veel wind.

Als je ziet hoe Robben zich profileert als aanjager (speeches etc), hoe Kuyt zichzelf compleet opoffert voor het team, de manier waarop Sneijder zichzelf compleet wegcijfert voor het team en het systeem. Die jongens bouwen krediet op omdat ze bereid zijn in dienst van de cup te spelen en daardoor hun eigen prestaties af te laten zwakken als dat het team verband ten goede komt. Terwijl Robin van Persie vrijwel geen opoffering heeft hoeven doen. En als je op je favoriete positie mag spelen, verder niet veel hoeft te doen qua bijzaken word er verwacht van je dat je presteert. En dat heeft hij gewoon simpelweg niet goed genoeg gedaan. En dus krijgt hij in de media (terecht) de draaien om zijn oren. Zelfs Willem van Hanegem verklaarde in principe het met van Hooijdonk eens te zijn. Dat van Persie reageert dat iemand negatief is, dat verklaart hoe ver hij van de werkelijkheid af staat.

Daarnaast wekt Robin van Persie met zijn gedrag buiten het veld ook antipatie op. Het gedoe met Afellay, zijn weigering om met de media te praten, dat gedoe met het bellen na de wedstrijd. Maar ook na afloop tegen Argentinië. Iedereen zit compleet stuk en sommige lopen huilend van het veld. Robin van Persie staat bij zijn vrouw en kind gewoon te lachen nadat ij net uit is geschakeld. Mensen snappen dat niet.

Het totaal plaatje van niet presteren, niet aan je taken als aanvoerder voldoen en het idee dat hij zelf oproept dat het hem niet zoveel scheelt roept antipathie op bij mensen. En er is 1 persoon die daar verantwoordelijk voor is. En dat is Robin zelf.

Zoals eerder al gezegd, Robin van Persie is geen spits. Het is een schaduwspits zoals Bergkamp dat toendertijd ook was. Dit blijkt uit alles, hij is gewoon geen spits. Dit is hem aangepraat. Hij is niet iemand die tussen verdedigers loopt te sleuren. Hij is niet iemand die tussen 2 man een kopduel wint. Hij is niet iemand die een 'vies balletje' er in prikt. Hij is niet het voetballende aanspeelpunt. Dit is allemaal wederom bewezen op dit toernooi. Waar je zag dat Huntelaar deze eigenschappen wel beheerst. Dit liet hij in de weinige minuten die hij had over duidelijk zien.

Nogmaals, Robin van Persie hoort altijd in de basis te spelen want het is gewoon een (hele) goede voetballer. Maar ik blijf erbij dat hij gewoon weg geen spits is. Een spits moet oorlog maken, de 2 Cv's gek maken, kaatsen en de intikkers af ronden. Robin van Persie hoort gewoon 1 linie terug te staan als (diepe) nummer '10'. Daar kan hij zwerven, daar kan hij de ruimtes in lopen en daar geniet hij veel meer vrijheid. Iets wat je jezelf als spits veel minder kan verschaffen.

En zoals we hebben kunnen zien kan Sneijder prima op de Cm/cvm positie spelen. Als er 1 perosonlijk duidelijk heeft laten zien dat hij in goede conditie alles kan belopen is het Sneijder wel geweest.

14 juli 2014 om 12:48
#17

@ Thebigshow

Dat er 3 grote trainers hem als spits zien betekent niet dat iedereen het daarmee eens hoeft te zijn. En ik ben het daar niet mee eens. Gezien de voetballende mogelijkheden die Robin van Persie daadwerkelijk heeft is hij veel meer een schaduwspits.

En jongens als Clasie en de Vrij over Robin van Persie te praten. De Vrij heeft al ene jaar lang geen woord meer over van Persie gezegd in de media. En Clasie over van Persie is (verre van) objectief aangezien van Persie zijn idool is. Dat is hetzelfde als dat je Willem van Hanegem hoort pratne over Feyenoord of Clasie. Totaal niet serieus te nemen. Desondanks geloof ik gerust dat van Persie veel met spelers bezig is. Maar een aanvoerder heeft voor mij andere betekennisen. Een aanvoer is het voorbeeld voor de groep, is degene die altijd voor zijn spelers staan, is degene die aanspoort, aanstuurt, aanvecht en in het veld het goede voorbeeld geeft. En dan tellen voor mij alleen Robben en Nigel de Jong. Om nog even een kleine stap terug te doen naar Robben, deze heeft na Messi en Di Maria de meest voltooide dribbels van het toernooi.

'en hoe Robben zich opoffert? Robben heeft juist kunnen profiteren van de loopacties van van Persie. Van Persie verdedigt ook meer mee.'
Feitelijk onjuist, bekijk de heatmaps op fifa.com maar. Dan zie je dat Robben verdedigend veel meer heeft gelopen dan Robin van Persie.

- Het totaalplaatje in de media
Alle acties op zichzelf is niet zo schokkend, alhoewel je over anders spelers vrijwel nooit zulke dingen hoort. ZO hoor je vrijwel nooit iets zoals dit over bijvorobeeld Arjen Robben, Sneijder of Nigel de Jong. Of je er zwaar aan moet tillen, dat weet ik niet. Maar je kan gerust stellen dat het gewoon weg niet handig is van Robin van Persie. Het geeft een weergave alsof het hem niet zoveel boeit.

' Huntelaar was tegen Argentinië ook niet in het centrum te vinden hoor om de bal te ontvangen'
Wederom feitelijk onjuist, pak de heatmaps van de Fifa er maar weer bij. Daarin zul je zien dat de heatmaps van Robin van Persie rondom de middenlijn liggen. Terwijl de heatmap van Huntelaar juist aangeeft dat hij verreweg het meeste rondom de penalty stip te vinden was.

'daarnaast heeft Huntelaar van zijn 5 kopduels er 0 gewonnen'
We zijn de (bewuste) assist alweer vergeten met het hoofd?

'met jouw opstelling denk ik dat Huntelaar totaal niet rendeert'
Dat is juist het punt, iedereen zegt maar dat Huntelaar niet rendeert. Wederom feitelijk onjuist. Voorlopig heeft hij in alle opstellingen bewezen juist wel te renderen als diepe spits. Hij heeft 4-4-2, 4-3-3, 4-2-3-1 gespeeld. Met naar binnen komende buitenspelers, met buitenspelers die voorzetten geven, met Sneijder/vd Vaart op 10. HIj heeft juist bewezen in elke opstelling gewoon te kunnen scoren.

Nogmaals, ik ben de eerste om toe te geven dat Van Persie gezegend is met een fantastische techniek. EN ik ben ook de eerste om toe te geven dat van Persie hoort te spelen. Alleen plaats ik er de kritische noot bij dat hij in het NL elftal niet de pure spits is die hij (en vele nederlanders) wilt dat hij is.

Laat Huntelaar lekker vechten met de 2 Cv's wat hij heel goed kant. Laat Robben vanaf rechts lekker naar binnen komen. EN laat van Persie lekker vanaf de 10 positie zwerven wat hij graag wilt. Dan kan hij het gat in duiken, heeft hij maar 1 verdediger tegenover zich. En kan hij van afstanden schieten.

Tenslotte is het zowiezo belachelijk dat we nota bene één van de topscoorders van de Bundesliga hebben en één van de topscoorders van de premier league. EN dat we er maar 1 van de 2 opstellen. En ten faveure van wie? Jeremain Lens? Wijnaldum? Clasie?

14 juli 2014 om 13:51
#18

'waar Huntelaar aan de bal kwam was volgens mij niet in en rond de 16'
Zoals eerder al gezegd, de heat map van de Fifa bewijst anders. Hoef ik niet verder uit te leggen. Dat je erbij zegt volgens mij verklaard dat het jou mening is. Wat natuurlijk mag maar de heatmap bewijst anderzijds.

'de Vrij heeft het overigens herhaald hoor'
Ik kon het niet terug vinden want ik heb er speciaal nog even naar gekeken via de grote vriend google. Maar zoals ik al zei geloof ik het per direct als van Persie met andere spelers was. Maar dat moet naar mijn idee elke ervaren speler doen. Een Robben moet bezig zijn met Depay, een De Jong moet bezig zijn met een Clasie. Een Vlaar moet bezig zijn met de Vrij. Dat vind ik niet iets dat een specifieke aanvoerders taak is. Dat is een taak van een ervaren speler zijnde. Zoals eerder al gezegd vind ik andere kernwaardes veel belangrijker als aanvoerder.

'ik heb van Persie vaker terug zien lopen dan Robben'
Wederom is dit je eigen mening en wederom bewijst de heat map anders. Feitelijk gezien heeft Arjen Robben veel vaker verdedigend gestaan.

'en ik zeg dat ik denk dat Huntelaar in jouw systeem niet rendeert.'
Dat is mogelijk, maar we kunnen het op zijn minst proberen. Dan kunnen ook veel van de ster spelers op hun favoriete positie spelen.

'daarnaast heb je natuurlijk wel balans nodig in je elftal'
Je zou Sneijder ipv Cvm/cm ook op de LAM positie kunnen zetten. Daar speelt hij bij GS ook. Het voordeel is dat je dan indraaiende en afdraaiende voorzetten hebt waar van Persie en Huntelaar tegen aan kunnen lopen. Dan kun je nog een breker naast Nigel de Jong zetten.

14 juli 2014 om 14:13
#19

'maar qua passes had Huntelaar er vier ofzo dicht bij de 16 en geen in de 16'
Hierover kan ik geen officiële statistieken vinden en dus kan ik niet zeggen of dit juist of on juist is. En dan zou ik de volledige speelminuten van Huntelaar terug moeten gaan zoeken. Wat in principe geen probleem is behalve dat ze vrij lastig te vinden zijn. De samenvattingen van de Fifa zijn te kort.

'maar over Robben kan ik vrijwel niets vinden of ben ik scheel?'
Zoals eerder al gezegd vind ik dit een taak van alle ervaren spelers. Niet alleen van de aanvoerder. En je kan ook wel uitspraken vinden die dat ook bevestigen. Speciaal hiervoor zal ik wat quotes plaatsen:
- Jordy Clasie: 'hier krijg ik lessen, die ik wil meenemen naar Feyenoord. En die probeer ik ook over te brengen op mijn medespelers. Neem Arjen Robben. Hij leert ons wat je moet doen om zo’n goede speler te worden. Hij heeft de intentie elke dag beter te worden. Bij elke oefening is hij zó professioneel. Hij is een voorbeeld voor ons allen.''
- Jordy Clasie over Nigel de Jong: Ook van de geblesseerde De Jong krijgt Clasie veel tips. ''hij neemt de tijd voor me, praat veel met me en zegt wat er beter moet. Ik speel op dezelfde positie als hij. En met name in verdedigend opzicht en het winnen van duels kan ik me nog veel verbeteren. Als je ziet wat Nigel in het veld allemaal opknapt, petje af.'
- Louis van Gaal: ' Samen met Arjen Robben, Dirk Kuijt, Wesley Sneijder en Nigel de Jong helpt hij de rest. Ze doen er alles aan en waken over de jonge jongens in de geest van de trainer.'

'ik zou dan Strootman dan naast de Jong plaatsen'
Deze was ik vergeten omdat hij er al een tijdje uit ligt. Deze hoort natuurlijk naast Nigel de Jong te staan mits fit en in goede doen. Dat spreekt voor zich. Alhoewel ik als vrij groot criticaster van Jordy Clasie wel moet erkennen dat ik vrij positief verrast was.

'denk dat Hiddink dat wel gaat proberen trouwens. Met Huntelaar en van Persie. Beetje als Berglanp en Kluivert. Wat denk jij?'
Laat ik het zo zeggen, het zou echt ongelofelijk dom zijn om het niet te proberen. Naar mijn idee hebben van Gaal, maar zeker van Marwijk, gefaald om een systeem te bedenken waar in ze beiden renderen. Zeker in 2012 toen Huntelaar op Messi en Ronaldo na de meest productieve speler van Europa was had er een systeem voor beiden moeten zijn. Terwijl je toen ook makkelijk 4-2-3-1 had kunnen spelen of zelfs 4-4-2 had kunnen spelen. Voor van Gaal valt al iets meer te bepleiten. Huntelaar was een periode geblesseerd en in de tussentijd was van Gaal al bezig met zijn systeem. Ook onze defensieve grotere zwakte moest verbeterd worden. Desondanks is dit een kleine aantekening dat van Gaal (misschien) verkeerd heeft gedaan. Hij had er naar mijn idee op zijn minst mee moeten experimenteren.

15 juli 2014 om 13:06
#20

Volgens Fifa en de castrol index had v. Persie toch over het gehele toernooi een passing percentage van 59 procent. Anders moet je even bij deze link kijken, daar is het te vinden: http://www.fifa.com/worldcup/statistics/players/pa...

Ben ook benieuwd waar jij je cijfers dan vandaan haalt?

18 juli 2014 om 11:24
#21

Van persie had nooit voor klose gestaan als vP ook Duits was. :)

20 oktober 2015 om 22:10
#22

ik bedoelde de copa amerika

27 juli 2021 om 01:20
#23

woow een ban

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 16 januari
Internazionale heeft zijn pijlen gericht op Morten Thorsby. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren