Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hakim Ziyech wil graag terugkeren bij Ajax en is bereid salaris in te leveren’

Laatste update:

Hakim Ziyech zou graag willen terugkeren bij Ajax. Dat meldt Ben Jacobs van CBS Sports dinsdagmiddag. De dertigjarige middenvelder lijkt niet of nauwelijks op speeltijd te kunnen rekenen bij Chelsea, waardoor een transfer voor beide partijen het beste lijkt. Eerder deze zomer ketste een overstap naar het Saudi-Arabische Al-Nassr nog op het laatste moment af.

“Ziyech zou graag willen terugkeren bij Ajax”, aldus Jacobs. “Dit was ook het geval in januari, maar toen had Ajax andere prioriteiten. Daarnaast was het hoge salaris van Ziyech een struikelblok. Nu is hij bereid om er financieel op achteruit te gaan, zodat hij een goede stap binnen Europa kan maken.” Daarnaast weet Jacobs dat Ziyech ook nog altijd de optie heeft om naar Saudi-Arabië te gaan: Al-Ahli en Al-Shabab zouden interesse hebben.

Bij Al-Shabab zou Ziyech herenigd kunnen worden met Marcel Keizer. Die trainer, met wie Ziyech in 2017 korte tijd samenwerkte bij Ajax, werd vorige week aangesteld bij Al-Shabab. Eerder was de Drontenaar dus dicht bij een overstap naar Al-Nassr, maar die deal ging op het laatste moment niet door. Iets vergelijkbaars maakte Ziyech afgelopen winter mee, toen hij op weg leek naar Paris Saint-Germain maar de Franse grootmacht nalatig was in het papierwerk.

Bij Chelsea lijkt er voor Ziyech in ieder geval geen toekomst meer te zijn. Manager Mauricio Pochettino besloot om hem niet mee te nemen op trainingskamp deze zomer. Een terugkeer bij Ajax wordt dus niet uitgesloten. Eerder deze week kwam Ziyech nog in het nieuws toen bekend werd dat zijn peperdure Rolls-Royce gecrasht was in Amsterdam. Aanvankelijk leek niets erop te wijzen dat hij ook daadwerkelijk in de auto zat, maar maandag kreeg Yvonne Coldeweijer foto’s in handen waarop het lijkt dat Ziyech zelf uit de gecrashte auto stapt.

Moet Ajax Hakim Ziyech overnemen van Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een mooie aanwinst zijn. Mits zijn knieën in orde zijn.

1 augustus 2023 om 17:43

Zou zeker een mooie aankoop zijn! Ervaring en creativiteit op 10 dan wel rechts. Vraag me wel af hoe betrouwbaar de bron is.

1 augustus 2023 om 18:23

Zou super zijn, maar zal een droom blijken. En Neutraal1980, die knieën zijn prima, was een kul-verhaal.

1 augustus 2023 om 18:52

Gaat ook wat kosten om een chauffeur voor hem in te huren, maar goed.

1 augustus 2023 om 17:44

Mislintat! Nu Lenderink bellen. Dit moet je heel snel regelen.

1 augustus 2023 om 17:51

Moet toch ook nog (fikse) transfersom betaald voor worden lijkt me?

1 augustus 2023 om 17:59

Mwah, Chelsea wil echt van hem af. Hij was ook niet mee op trainingskamp. 10 miljoen van Al Nassr was al genoeg, dus ergens tussen 5-10 miljoen zal voldoende zijn.

1 augustus 2023 om 18:05

Ik denk dat Chelsea al blij is als ze hem van de loonlijst kunnen schrappen.

Overigens is een bescheiden transfersom voor Ziyech natuurlijk een hele goed investering.

1 augustus 2023 om 17:47

Zelfs zonder knieën is Hakim tegenwoordig een absolute meerwaarde.

1 augustus 2023 om 17:50

Zelfs met een halve knie zou hij meer brengen dan Taylor. Zou een geweldige opsteker zijn in deze barre tijd. Zsm Alvarez en evt Kudus erbij verkopen en wellicht kijken of Gravenberch te huren valt. Vervolgens die Kroaat van Zagreb binnen hengelen en hopelijk nog een linksback. We hebben nog een hele maand hiervoor, als is het zoals het nu gaat natuurlijk nog verre van ideaal.

1 augustus 2023 om 18:28

Voor welke positie zou je Gravenberch willen huren ?

1 augustus 2023 om 18:32

Extra middenvelder als Klaassen moet vertrekken, zoals nu het geval lijkt. Evt. dat Donny dan ook nog een optie is als EtH hem er niet bij hoeft te hebben.

1 augustus 2023 om 19:17

Gravenberch huren om Klaassen te vervangen lijkt me sterk aangezien laatstgenoemde waarschijnlijk op de bank terecht komt dit seizoen. Dan zit je met vd Boomen, Tahirovic, Berghuis, Taylor, Vos, Fitz-Jim en eventueel nog Ziyech wel erg breed in de middenvelder.

Donny moet geloof ik nog 15+ miljoen kosten, dat zou ik zeker niet doen.

1 augustus 2023 om 19:25

Als Ziyech kan gaat dat voor Rechtsbuiten zijn als Ziyech en conceicou voor rechtbuiten hebt is dat prima. En Bergwijn Gods en Daramy dan heb toch wel genoeg vleugel spelers.

1 augustus 2023 om 19:28

Allemaal oud-spelers terughalen? Klinkt meer als verlangen naar die goeie ouwe tijd. Pakt vaker slecht dan goed uit hoor.

1 augustus 2023 om 19:36

Ik heb het idee dat Steijn in Taylor meer een 10 ziet of in ieder geval logischerwijs niet goed genoeg vindt voor 8. Daarnaast kunnen ze wat mij betreft Fitz-Jim ook beter verhuren, leuke speler maar acht ik te licht en verder heb je alleen Tahirovic en Vos die spelen op 6 als Alvarez straks is vertrokken. Daramy zullen ze hopelijk ook nog proberen te slijten en als Kudus vertrekt heb je eigenlijk alleen met Van den Boomen een potentieel goede 8, aangezien je Berghuis nodig hebt voor de flanken of 10. Dus zou het al met al geen gek idee om Gravenberch voor een jaar te huren. Ben bang dat Klaassen definitief weg moet, wat denk ik voor beide partijen (hoe pijnlijk het ook zal zijn) het beste is. 15mil extra voor Donny neerleggen moeten ze verder nooit doen inderdaad.

1 augustus 2023 om 20:03

Ooh daley blind , Robin van persie ,dirk kuyt, kan er zo 3 opnoemen in 2 seconde dus onzin moet vooral kijken is hij fit.

1 augustus 2023 om 17:51

Volgens mij is dat al ontkracht invorm met dat zijn toekomstige SA club opeens minder salaris bood, iets wat ik ergens wel plausibel vind. Verder zou ik het wel triest vinden als Ziyech terug komt, ging weg omdat hij toch een keer naar topcompetitie wilde, maar heeft faliekant gefaald en geen enkele grote club wilt hem nu nog.. en de clubs die hij misliep, hebben het ook niet meer geprobeerd. Voor Ajax zou het natuurlijk een kwaliteit injectie zijn. In eredivisie kan hij makkelijk mee, maar het heeft gewoon wat pijnlijks dat Ajax steeds wil aankloppen bij eigen spelers die mislukken in het buitenland… beetje alsof je het prima vind om in zee te gaan met net niet spelers..

1 augustus 2023 om 18:12

Nee, het is niet “ontkracht”.. Ziyech heeft het ontkend op Instagram, dat is iets heel anders..

Ziyech is net zo’n figuur als zijn vriendje Lukaku, lekker ontkennen op social media en dan de reguliere media de schuld geven en ze betichten van “leugens verkopen”..

Ziyech’s knie is niet goed meer en daardoor is zijn aanbieding in SA verlaagd.

1 augustus 2023 om 18:14

Tsja, wat voor een club als Chelsea een net niet speler is, is voor ons als Eredivisie club natuurlijk een absolute sterspeler. Verschil is er gewoon tussen de competities en clubs.

1 augustus 2023 om 18:28

Ajax verkoopt/verkocht dergelijke spelers omdat ze heel goed presteren. Ipv de negatieve kant bekijken kun je het ook positief benaderen, Ajax die spelers met bewezen diensten terughaalt en ook nog eens voor minder dan waarvoor ze verkocht werden. Verder valt het wel mee toch met "eigen" spelers terughalen.. Klaassen, Blind en heel misschien Ziyech. Bobbey was toch wel een iets ander verhaal.

1 augustus 2023 om 20:13

Vind je dat echt @maurootje wat is daar pijnlijk aan?

1 augustus 2023 om 20:15

Zo goed dat jij zijn dokter gesproken hebt. Anders zouden wij hier maar lopen gissen.🤷‍♂️

1 augustus 2023 om 17:58

Het is grappig dat de media de honger naar spelers wel ziet maar Ajax zelf niet zodanig dat ze 'interesse' creëren om maar een item te hebben. Ziyech van 2019 zal echt in een ander Ajax stappen nu, andere trainer andere speelstijl andere teamgenoten dus hetzelfde resultaat verwachten is echt wishful thinking... Daarnaast wilt Ajax bezuinigen dan pas een dure Ziyech niet ook al wilt hij wat inleveren. Ajax is gewoon te passief geweest qua aantrekken van spelers. Afwachten tot het eind van de window zal fataal zijn. Hoge prijzen en al schade geleden in de competitie.

1 augustus 2023 om 19:20

Dure Ziyech past gewoon als dure Klaassen weg gaat. Zeker als het salarissysteem van Mislintat wordt ingevoerd waarbij salaris gekoppelt wordt aan resultaten, waardoor Ajax automatisch 'bezuinigd' als CL niet wordt gehaald.
Ajax lijkt nu toch eindelijk gas te geven. En Ziyech kunnen ze goed gebruiken, mits zijn knieën het aankunnen.

1 augustus 2023 om 19:26

Ook zonder dat klaasen weg gaat is dure tadic ook al weg

1 augustus 2023 om 17:58

Zekers maar wel ff afwachten wie zijn Rolls in puin reed. Het gerucht gaat dat hij zelf reed en nog een strafrechtelijke zaak kan Ajax er niet bijbrengen.

1 augustus 2023 om 20:00

Zolang hij alleen materiële schade heeft veroorzaakt zal dat wel meevallen lijkt mij. Eventueel een rijontzegging en een forse boete of taakstraf ofzo gok ik?

1 augustus 2023 om 22:17

Chauffeur, passagier wisselen? Alcohol? Drugs? We gaan het zien!

En dan ga je toch weer hopen op iets dat never nooit niet gaat gebeuren! Maar wat zou dit bizar mooi zijn

1 augustus 2023 om 17:46

Zolang de verdediging niet wordt versterkt, heb je hier ook helemaal niks aaan.

1 augustus 2023 om 17:59

Misschien kan Hakim linksback, gewoon vroege voorzetten jwz

1 augustus 2023 om 18:55

De aanval is de beste verdediging Mickey.

1 augustus 2023 om 17:46

Vrees ook dat dit te mooi is om waar te zijn!!

1 augustus 2023 om 17:47

Dat denk ik voor jullie ook inderdaad. Van de Chelsea miljoenen naar bijna de miljoenen in overvloed van Al Nassr naar salaris inleveren.. ik vraag het mij af. Zou meteen weer de beste speler van de competitie zijn en een genot om naar te kijken.

1 augustus 2023 om 19:11

Bizar mooi? Het beste is er wel vanaf bij die gozer

1 augustus 2023 om 20:51

Speelde een afschuwelijk slecht WK ook halfjaartje geleden

Tja ik zou geen seconde twijfelen, dit soort spelers zijn meer dan nodig na het vertrek van Tadic.

1 augustus 2023 om 20:55

Precies, bij het minste gerucht ging ik al bellen met Hakim. Weer een echte leider en vedette. Tevens heel goed met de jeugd. Was daarmee echt een verlengstuk van de trainer.

Mislintat krijgt ze nu gewoon in zijn schoot geworpen. Alleen of dit financieel haalbaar is? Lijkt mij een mooie opsteker om weer wat positiviteit te creëren rond de club.De vorige keer dat ze hem contracteerden pakte het buitengewoon goed uit en zat Ajax ook in het nauw. Weghorst schijnt ook erg in beeld te zijn als spits..

1 augustus 2023 om 17:45

Ja, maar als er zo drastisch bezuinigt moet worden is er waarschijnlijk ook geen geld voor Ziyech....

1 augustus 2023 om 17:49

Ja idd. Het ligt eraan hoeveel salaris hij wil inleveren. Tadic nam een behoorlijke hap het het salarisbudget, misschien dat er daarom wel wat ruimte is. Ligt aan de hoogte van de transfersom. Ik ben voor in ieder geval.

1 augustus 2023 om 17:52

Chelsea laat hem toch niet gaan voor een appel en een ei lijkt me? Helemaal niet als de saudie's met geld wapperen.

1 augustus 2023 om 18:02

Waarom zou er drastisch bezuinigd moeten worden? Op basis waarvan? Voor Bassey is het aankoopbedrag terug, Timber heeft meer dan 40 miljoen opgeleverd. Het vertrek van Tadic levert veel extra salarisbudget. Ziyech verdient nu iets van zes miljoen euro als ik me niet vergis, als ie het voor 5 wil doen en je betaalt 10 miljoen voor hem, dan is dat toch schitterend?

1 augustus 2023 om 18:15

@Bongiorno, ik ben het met jou eens, maar lees overal dat er weinig geld vrij is voor aanwinsten. Steijn gaf zelf ook aan dat er eerst een speler weg moest voor er een nieuwe speler bij kon komen bijvoorbeeld.

1 augustus 2023 om 18:16

Volgens mij vergeet jij even dat al die transferbedragen nooit in 1 keer binnen komen. Vast bedrag plus nog veel in termijnen wat vaak verspreid wordt over een aantal jaren. Plus dat Timber geld was om het CL gat te dichten.

1 augustus 2023 om 18:58

Dat geldt dan ook voor Ajax toch? Of moeten die meteen alles in 1x betalen.

1 augustus 2023 om 18:04

Als hij zijn niveau haalt van voor zijn vertrek dan zou dit een geweldige aanwinst zijn voor Ajax. Hoop dat hij nog de motivatie heeft. Blijkbaar zijn er geen andere clubs meer geïnteresseerd en Mislukt in het buitenland en zelfs in de woestijn willen ze niet meer het juiste salaris betalen…

Nou ja voor de Nederlandse competitie kan hij het op halve kracht nog prima doen.

Wel mazzel voor Mislintat want als Ziyech echt terugkomt is dat niet zijn verdienste maar meer van de club Ajax waar Ziyech nog sympathie voor heeft.

1 augustus 2023 om 18:58

"Blijkbaar zijn er geen andere clubs meer geïnteresseerd..." wat kan ik me aan je ergeren. Zo lekker denigrerend naar zowel Ajax als Ziyech. Alsof Ajax echt totaal niets voorstelt.

Je gelooft toch werkelijk niet dat Ziyech doodleuk nu bij Ajax instapt met 1. een jaarsalaris wat hij waarschijnlijk in een maand kan verdienen in SA, en 2. gezien de sportieve malaise (geen CL) en staat van het elftal.

1 augustus 2023 om 17:44

Kan wel wat redenen bedenken:

Misschien voelt hij zich thuis in Amsterdam.
Heeft hij al genoeg verdiend + salaris Ajax zal nog boven miljoen liggen.
Hij wil weer eens spelen ipv banken.

1 augustus 2023 om 17:44

Ik denk dat hij gewoon weer lekker wil voetballen. Dat vind ik geen gekke gedachte na die weggegooide jaren bij Chelsea.

1 augustus 2023 om 17:53

Hij wilt niet “lekker voetballen, anders koos hij niet voor SA, maar een mooie club op de eerste plaats. Goed salaris komt bij hem op 1, daarna een leuke club. Heb toch het gevoel dat hij net 2/3 jaar te lang in de eredivisie is gebleven, of te laat is doorgebroken. Want zit pas paar jaar in het buitenland en moet nu al nadenken over z’n eind bestemming. Als je op latere leeftijd naar de top gaat, moet het gelijk goed gaan. Anders verpest je je laatste carrière fase

1 augustus 2023 om 18:09

Dit is wel heel kort door de bocht Maurootje.
In SA kan je een bedrag verdienen wat absurd is, ook voor een Ziyech. Heel logisch dat als deze kans zich voordoet, dat je deze wil pakken.

Had overigens niet verwacht dat Ziyech in het buitenland zou mislukken.

1 augustus 2023 om 18:17

Maurootje kent hem kennelijk persoonlijk. Maar nee dat is flauw. Prima om er anders over te denken. We zullen zien waarvoor hij gaat kiezen..

1 augustus 2023 om 17:48

Bij veel spelers zou ik het daarmee eens zijn en ook nu kan dat zomaar het geval zijn, maar Ziyech is wel echt een gevoelsmens gebleken. Die heeft in zijn carrière al veel clubs afgewezen waar anderen naartoe gegaan zouden zijn, omdat het gevoel of de speelstijl hem niet aanstond. Omgekeerd zie ik hem precies hetzelfde redeneren; als het gevoel, zoals hij waarschijnlijk heeft bij Ajax, echt heel erg goed is zal hij denk ook meer doen om zo'n transfer te realiseren. Blijft eerst zien, dan geloven, maar het zou me niks verbazen als het bij Ziyech wel zo werkt. Het is een eigenzinnig persoon.

1 augustus 2023 om 18:20

Ik ben het eens met jouw inschatting. Een gevoelsmens. Juist daarom zou ik het een geweldige zet van hem vinden om naar Ajax terug te komen (zoals beloofd) om het goede voetbalgevoel weer terug te krijgen

Gelijk doen, maar begin wel te vrezen dat je Conceicao gaat verhuren dan. Denk dat de concurrentiestrijd namelijk tussen Ziyech en Berghuis gaat plaatsvinden op de rechterflank en dan zou Kudus ook nog is moeten vertrekken.

1 augustus 2023 om 17:46

Eh zou je niet eerst eens heel goed naar zijn knieën laten kijken?

1 augustus 2023 om 17:47

Waarom vrezen? Conceicao is het niet en zal het ook nooit worden. Fijn die mensen die in hem vertrouwen hebben, maar dat is meer een jeugdspeler voor een panna toernooi dan het veldvoetbal bij de profs.

1 augustus 2023 om 18:06

Helemaal mee eens. Die Conceicao is juist een van de spelers die het niveau niet heeft. Daar moet juist een beter alternatief voor komen.

1 augustus 2023 om 18:48

Ik heb ook niet het idee dat hij het gaat worden Voorlopig is het veel draven en panna's, niet veel rendement.
Maar ik zou hem best een jaar willen zien in een goede groep met een goede trainer, uiteindelijk is het een 20 jarig talent die nog best stappen kan maken en met zijn snelheid wel iets toe kan voegen. Ik zou hem er daarom lekker bij houden als 2e keus. Ze gaan immers ook niet een nieuwe Antony halen om op de bank te zetten.

Ben benieuwd, kwaliteit heeft ie wel, maar hij moet wel iemand hebben waar hij m op het hoofd kan leggen.

1 augustus 2023 om 17:44

Dan adviseer ik m naar Peter Bosz te gaan, die heeft iemand rondlopen die wel eens met zijn hoofd tegen een bal loopt

1 augustus 2023 om 17:53

Alleen traint Bosz dan weer een club waar Ziyech niet heen gaat

1 augustus 2023 om 18:56

Dat weten we nog niet

1 augustus 2023 om 17:53

Weghorst

Een van de weinige dingen die ajax met 1 transfer zover vooruit kan helpen. Leider, top kwaliteit. Voor mij als psv fan nachtmerrie

Daar heeft Ajax wat aan! Eindelijk wat positieve nieuws voor de ajacieden

Dat lijkt me voor Ajax een no brainer.

Kwaliteit erbij, en Hakim is kwalitatief gewoon voor de Eredivisie een topper.

1 augustus 2023 om 17:47

Lijkt me toch wat genuanceerder te liggen. Je zal eerst echt heel goed naar zijn knieën moeten laten kijken voordat je hier een vermogen aan uitgeeft.

1 augustus 2023 om 18:48

Ik lees hierboven dat Chelsea akkoord ging met 10 mil. Als je dan tussen de 5-10 voor hem neer hoeft te leggen en je geeft hem het salaris van Tadic doet het financieel amper pijn. Ik zie het wel zitten met Bergwijn op links, die City speler in de punt, Ziyech vanaf rechts en Berghuis op 10. Kan je Brobbey nog mooit brengen in de tweede helft. Kwaliteit genoeg.

Gelijk doen. Ziyech zou meteen de man zijn binnen het team. Blijft een geweldige voetballer

Aljeblieft, laat dit waar zijn! Onze tovenaar terug in Amsterdam! Maar salaris inleveren nadat zijn rolls royce twv 500.000 in de prak is gereden? Heb er een hard hoofd in.

Mits hij inderdaad flink in kan leveren en dat geneuzel met zijn knie niet waar was moet je dit bij een vertrek van Kudus natuurlijk direct doen. Al vraag ik me wel af of hij in staat is een matig elftal op sleeptouw te nemen en niet constant geirriteerd raakt. Laten we wel wezen, spelen met Tadic, Frenkie, Mazraoui en Tagliafico of spelen met Rensch, Taylor, Wijndal of Klaassen... ik kan me voorstellen dat dat minder fijn spelen is.

De vraagstelling in de poll zou eigenlijk moeten zijn: Moet Ajax Zyiech NIET overnemen van Chelsea?

Lijkt mij een no-brainer als het salaris betaalbaar is. Ik ben dus absoluut voorstander van overname van Zyiech.

Als dit enigszins te realiseren is voor Ajax zie ik hem echt ontzettend graag komen. Dat zijn gewoon 30+ goals/assists die je erbij haalt. Dat gaan we toch missen door het vertrek van Tadic. Als we Ziyech kunnen halen als vervanger van Kudus, zou dat echt geweldig zijn. Helaas ben ik bang dat dit niet past in het beleid dat de club nu voert. Verwacht dat we eerder Labyad terughalen dan Ziyech.

Denk dat hij ook zin heeft om gewoon weer in Amsterdam te wonen waar veel van zijn vrienden zitten. Lijkt me goede keuze. Zeker als Berghuis zo door blijft miepen en toch nog vertrekt. Denk eigenlijk dat Ziyech Berghuis ook wel makkelijk uit de basis speelt. Samen in de opstelling zie ik niet zo voor me.

1 augustus 2023 om 18:00

Denk juist dat dat nog wel eens leuk kan worden. 1 rechtsbuiten en 1 op 10

1 augustus 2023 om 18:12

Precies, en dan afwisselen tijdens de wedstrijd. Met een van de boomen erbij heb je ook aardig wat spelers die een mooie pass kunnen geven en de aanvallers weg kunnen sturen.

1 augustus 2023 om 18:47

Persoonlijk het gevoel dat ze te veel dezelfde type spelers zijn om echt samen te kunnen functioneren in een team, maar misschien dat je gelijk hebt en dat het juist heel goed uitpakt. Zou wel even een kopsterke pinchitter erbij halen als ik Ajax was. Met vd Boomen, Berghuis en mogelijk Ziyech heb je zeer veel goede voorzetten in huis.

Laat maar komen hoor, aangezien die Sven niets koopt. Lijkt wel of hij de saboteert
Zie maar wie er nu weg moeten blijft niets over van Ajax. En dan de uitspraak dat het wel 2 a 4 jaar kan duren voordat Ajax weer bovenaan staat.

Nooit doen! Zijn morele compas is niet te rechtvaardigen sinds hij te graag op de foto wilde met Promes. Je haalt iemand binnen die zich als leider ziet, maar eigenlijk naar niemand wil luisteren, behalve naar zichzelf. En dat onder de noemer van "sterke principes".

Ik zou twijfelen. Hartstikke goede speler, maar ik vind hem de laatste jaren nou niet echt heel geweldig overkomen in media. Zn Rusland trip naar grote crimineel Promes, nu geruchten over dronken in een auto stappen. Zou als ik Ajax was dit pas overwegen wanneer je echt zeker weet dat het in zn koppie goed zit.

Denk dat dit verhaal te mooi is om waar te zijn,
Maar wat zie ik de wizzerd weer graag terug keren in J.C arena

Hoe betrouwbaar is dit?
Maar als dit werkelijk zo is moet Ajax hier serieus werk van maken.

Tsjaa, als dit echt mogelijk is natuurlijk gelijk doen. Een no-brainer. Echt zo'n speler waarvan je als fan van de rivaliserende club toch van kunt houden. Ziyech terug in de ED zou ik prachtig vinden.

1 augustus 2023 om 19:22

Helemaal eens!! Zou idd een verrijking vd Eredivisie zijn! Voor dit type spelers ga je naar het stadion of koop je zelfs een seizoenskaart. Geen Daisy Klaassen meer😜

Vanavond nog de deal rond maken. Kudus de omgekeerde weg en 10 miljoen. Go Sven, go

Ik durf t eigenlijk niet te geloven haha in de negatieve spiraal waarin Ajax zich bevindt gaat toch niet ineens iets meezitten??

Nou direct doen. Win-win voor alle partijen!

Nu wil ik niet meer lezen dat ajax interesse heeft maar dat ajax hem koopt.!

Ajax heeft dringend spelers nodig maar dit is gewoon geld in de versnipperaar gooien. Verdiend veel te veel en heeft totaal geen restwaarde. Als je de hele transfer zomer als club zijnde zielig zit te doen dat er geen budget meer is en er zeer zuinig moet worden gedaan met het beetje geld wat er nog is dan ga je niet een 30 jarige, blessure gevoelige, trage rechtsbuiten halen. Bedankt voor je goeie jaren Hakim, ga lekker cashen in het midden oosten joh. Dat gezeik in Nederland als je boven het maaiveld uitkomt kun je als kiespijn missen.

1 augustus 2023 om 18:49

dit is een speler die voor Ajax zeker nog 3/4 top kan presteren, iets in de richting van 30 G/A per jaar. Je verkoopt hem daarna niet meer voor een dikke zak geld nee maar so what

2 augustus 2023 om 15:54

30 G/A per jaar heeft hij 1x behaald in zijn topjaar bij Ajax. Daar gaat hij echt niet meer aankomen als 30-er. Ik ben überhaupt niet zon fan van spelers terug halen want het valt in de praktijk vaak tegen, en dat vind ik zonde voor de mooie herinneringen die hij ons toch heeft gegeven. Bovendien hou ik van buitenspeler die belachelijk snel zijn dat is Hakim toch zeker niet.

Kudus en alvarez nog laten gaan

En dan is even wat nieuwe spelers erbij.

Sutalo, Vitik, Ziyech, Adams.

En bij verkoop van rulli of wijndal.

Noppert en Barco

Nu even afwachten voor Ajax of Chelsea hem voor een liefdadigheidsprijsje weg wilt doen.
Neem aan dat er nog een behoorlijke transfersom op tafel moet komen.

Denk dat die ongeluk van laatst dan wel en probleem kan vormen of Ajax het wilt. Die wachten denk eerst dat af. Als hij inderdaad de persoon was die reed en weg is gegaan. Word hij nog strafrechtelijk vervolgd weet niet of Ajax daar trek in heeft

Wat schreef ik ?!

Haal hem terug, geef hem NR 10, maak hem captain.
Hij gaat vlammen.

Kan de rol van tadic als leider op het veld, wel vanaf rechts, prima opvullen. Kudus wil daar toch niet spelen dus is dat probleem meteen opgelost.

Lekker laten gaan naar Ajax Dat is zijn niveau.Is totaal mislukt in het buitenland dat zegd al genoeg

Kan hij eigenlijk op 10 ook? Dat zou werelds zijn voor het niveau van Ajax.

Het bestuur zal op basis van hun data wel zeggen dat hij niet geschikt is. Want dat schijnt tegenwoordig daar belangrijk te zijn. Maar ik zou hem heel snel halen.

Dit zou een kwaliteitsinjectie zijn die kudus en berghuis misschien wel overtuigen om te blijven.

Lijkt me niet echt passen bij de weg die is ingeslagen. Fantastische voetballer maar qua persoonlijkheid niet iemand die voorop gaat.

Chelsea wil graag Kudus hebben toch? Als ze Ziyech en 15 miljoen naar Amsterdam sturen dan hebben we een deal.

Oud-spelers terug halen op deze leeftijd is vaak geen goed idee! Ik denk dat Ziyech over zijn top is. Resultaten uit het verleden bieden immers geen garantie in de toekomst.
Mijns inziens moeten we nu bouwen aan een nieuw team.

Ik heb een kennis en die werkt aan de vrouwenzijde bij Chelsea en de geruchten aan Engelse zijde is dat ze een soort ruildeal op poten proberen te zetten: Ziyech (chelsea betaalt Ajax restant van het bestaande contract af, dus feitelijk zou Ajax hem voor nop hebben de eerste twee jaar) en Maatsen (2 jaar huur) voor Kudus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren