Pango
Algemeen
Vrienden (73)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zondag, 1 juli 2007
 • Pango
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 2.210
 • 36 jaar (28-5-1985)
 • Breda
 • Management
 • 73
Persoonlijke berichten
27 augustus 2011 om 16:48
#19

Hey Pango,

Zag net pas je bericht welke je naar mij hebt gestuurd, heeft toch wel even geduurd om over de uitschakeling van Roma heen te komen .

Wat jammer geweldige sfeer vooraf in het stadion, hoop dat je daar dan maar van genoten hebt.

Wat vindt je nu over de hele discussie L. Enrique vs Totti? Vond het alles behalve dan een goede wissel Totti voor Okaka, kijk als we nu een andere goede spits op de bank hadden op dat moment zeg ik doen maar niet met een Okaka!

Ben bang dat we een zeer lastig ( lees wisselvallig ) seizoen tegemoet gaan, maar ik hoop dat ik me vergis.

Ciao Pango

Sempre Forza Roma !!

30 augustus 2011 om 23:03
#20

Zo. Al die info had niet gehoeven hoor, haha!
Maar bedankt, ik zal kijken.
Ik had namelijk al een shirt van 10-11 (thuisshirt met #9, Vucinic).

Gr

3 september 2011 om 17:41
#21

Ey ook Giallorossi.

Ben net een Giallorossi ben net terug van me vakantie in Florence ook in Rome geweest heb daar veel van de club geleerd, en ben een fan geworden.

Ik vind je columns over Roma erg goed en onderbouwd.

Ik had 2 vragen ga je nog een CE doen en de andere,
Vrienden?

3 september 2011 om 20:35
#22

Even een korte opmerking.
Wat een prachtlogo had Roma eerst he?
Niet heel erg bijzonder, maar toch straalt hij iets uit.

Ik vind het dan ook een hele mooie club.

4 september 2011 om 10:35
#23

Bedankt,

Ik ben in het stadion geweest en heb de fanshop bezocht heb daar een shirt gekocht van natuurlijk Totti!
Ik ben erg benieuwd naar je CE ik zie dat jij en Fliefloe de enige CE zijn van Roma ik wil ook graag een CE worden van Roma maar heb denk ik nog te weinig punten.

Hoe ben je fan geworden als ik vragen mag.

10 september 2011 om 11:49
#24

Eey, kun jij mij vertellen waarom alle Roma-fans een nieuw profielplaatje hebben zoals de jouwe. Zijn ze van logo veranderd ofzo?

10 september 2011 om 16:14
#25

Keej thx voor uitleg. Het valt me zoiezo op hoeveel Roma-fans hier zijn. Het is natuurlijk ook een prachtige club. Heeft natuurlijk ook met de stad zelf te maken, de stad met misschien wel de grootste geschiedenis van alle steden... Ook laat Roma zien dat clubliefde nog bestaat, spelers als De Rossi en Totti spelen er al jaren, terwijl ze al vaak genoeg naar grotere clubs konden staan. Roma is samen met Napoli veruit mijn favoriete team uit Italië.

12 september 2011 om 16:10
#26

Bedankt voor je vriendenverzoek

14 oktober 2011 om 21:14
#28

En wat verwacht je komende zondag van Derby della Capitale?
Ik hoop op een 1-3 overwinning.
Ik vind het jammer dat Totti niet mee kan doen.

Ben je al lang supporter van AS Roma?

15 oktober 2011 om 09:27
#29

Thanks ;)) Altijd fijn om te horen. Jammer genoeg zitten er nog steeds een boel mensen hier die denken het beter te weten.

26 oktober 2011 om 16:10
#30

Heey
Ik wou een shirt van Roma van Bojan kopen. Heb gezocht overal maar kan het niet vinden. heb jij misschien een idee.

15 november 2011 om 18:28
#31

Bedankt voor het compliment. :-)

De Rossi staat op het punt om zijn contract bij AS Roma met 6 seizoenen te verlengen. :-)

28 november 2011 om 03:14
#32

Bedankt voor je compliment

Aangepast op 28 november 2011 om 03:15 door leon123.

3 december 2011 om 21:28
#33

Bedankt voor je uitnodiging!
Forza Roma

13 december 2011 om 15:18
#34

Wat vond jij gisteren van de wedstrijd tegen Juventus?

Ik vond het een erg vermakelijke wedstrijd die alle kanten op kon gaan.
Helaas miste Totti een strafschop.

17 december 2011 om 12:36
#35

Mijn complimenten voor je reacties bij het artikel over Francesco Totti.
Jij begrijpt tenminste de rol van hem bij AS Roma.
Je heb het in mijn ogen perfect beschreven.
:-)

6 maart 2012 om 13:37
#36

Ciao Giallorossi,

Nu twee dagen nadat de nederlaag en frustratie een beetje gezakt is, voel ik nog steeds de kater. Ik had er nog een goede hoop op.. echter was de rode kaart zo snel, ons al een klein beetje fataal.. Toch ben ik nog trots op ons Roma. We hebben met 10 man (en 0-1 achter) gestreden tegen onze rivaal. We maakten het ze nog knap lastig.. Maar het mocht niet zo zijn... Twee derby's verloren in een seizoen.. Het doet pijn.. het voelt als een enorme migraine aanval. Pijnstillers helpen niet. Ze nemen de gevoelens niet weg. Twee derby's in een seizoen. Ik kan me de laatste keer dat dit gebeurde bijna niet meer herinneren..

In de eerdere seizoenen 09/10 en 10/11 hebben we alles gewonnen van Lazio... Euforie heerste in de prachtige stad Rome. Het ging niet goed op financieel gebied, ook sportief zat het tegen, echter werden alle Derby's della Capitale winnend afgesloten. Dit werd gezien als een groot licht in donkere tijden. Dit grote licht is dit seizoen verandert in kleine spotjes. Spotjes die de positieve veranderingen belichten maar wel nog plekken vol duister achterlaten.

Het seizoen loopt erg wisselvallig. Dit was natuurlijk te verwachten maar doet soms wel pijn. De overgang die we meemaken, moeten we accepteren. Positief blijven en vertrouwen houden.

Sinds het seizoen 1997/1998 (zelfs vier keer van Lazio verloren) is het niet meer voorgekomen. Geen overwinning tegen onze rivaal.

Laten we gewoon deze wedstrijd snel proberen te vergeten. En onthouden dat de onderlinge resultaten nog altijd goed in ons voordeel zijn. 48 keer een winst, 54 keer een gelijkspel en 36 verloren partijen. Volgend seizoen is weer voor ons..

Komende zaterdag wacht ons weer de wedstrijd tegen Palermo uit. Ook dit zal een zware wedstrijd worden. Maar wij Romanisti moeten achter ons Roma blijven staan. Vertrouwen houden in de nieuwe visie en de club steunen!

Ik hoop met jullie op een goede afloop van de competitie. Europees voetbal zal behaald moeten worden, zodoende kunnen we verder kijken en groeien. Ik houd er vertrouwen in en hoop dat jullie dit ook zullen doen.

Ciao, Pango

9 maart 2012 om 16:41
#37

hey, bedankt man voor je reactie.
Ik erger me ook aan al die serie a haters die nog steeds denken dat we in de 20e eeuw leven ofzo.
Ze volgen het voetbal in italie totaal niet en schrijven alleen volgens vooroordelen, het is duidelijk dat ze er 0% verstand van hebben. Ik regaeer ook heel vaak niet, bijv tijdens live meepraten zitten er altijd wel een paar mongolen tussen die de boel expres verzieken.
Heb wel het idee dat er steeds meer serie a fans komen op voetbalzone, geeft ook wel aan dat de competitie blijkbaar steeds leuker gevonden wordt, vind het zelf de spannendste competitie van europa, zeker omdat er zoveel topclubs spelen die dicht bij elkaar liggen.
Succes verder dit seizoen met roma (zie dat je een echte fan bent), denk dat luis enrique zeker een goede coach is alleen zitten er heel veel jonge spelers en is het team veel veranderd sinds vorig jaar, denk dat als ze meer aan elkaar gewend zijn roma zeker weer mee zal gaan doen in de topdrie.

5 april 2012 om 02:23
#38


Het resterende programma is als volgt:

Lecce uit
Udinese thuis
Fiorentina thuis
Juventus uit
Napoli thuis
Chievo uit
Catania thuis
Cesena uit

Ik verwacht weer een wisselvallend Roma, maar de wedstrijden Napoli thuis en Fiorentina thuis zijn wel leuke thuiswedstrijden. We zullen uit deze 8 wedstrijden toch echt wel minimaal 14 punten moeten halen. Ik kijk ernaar uit. Met een beetje geluk en een klein wonder is Champions League nog haalbaar ;)).

9 mei 2012 om 10:24
#39

Wat een wisselvallig en teleurstellend seizoen hebben wij achter de rug he. :-(

26 mei 2012 om 17:39
#40

Ik word echt gek van mensen die negatieve reacties geven op het beleid van AS Roma, terwijl ze van niets afweten. Wij kijken dan zogezegd door onze Roma-bril, maar Roma is echt niet in alles en iedereen geïnteresseerd. We zoeken naar gerichte versterkingen, niet zomaar naar lukraak spelers. Hopelijk wordt de nieuwe coach snel vastgelegd. Dan kan hij ook nog zijn zegje doen over transfers en wanneer het transferseizoen opent, kunnen we dan eindelijk de spelers binnenhalen die we zo nodig hebben.

28 juni 2012 om 15:31
#41

Goede reactie op die zogenaamde Lazio supporter haha! En bedankt voor het compliment of course. Wat een kwakbol is dat zeg, echt niet normaal. Heb me echt kostelijk vermaakt, hoe hij vol blijft houden dat ''juventus en Lazio volksclubs zijn in Italië''. En dat ''lazio nooit met geld heeft gesmeten''. Ach, wel een volstrekte idioot, maar ik kan er wel om lachen. En natuurlijk niet vergeten dat hij in Rome heeft gewoond voor 10 jaar, en hij overal Italiaanse vrienden heeft. Haha, wat een lachertje..!

Ciao!

Aangepast op 28 juni 2012 om 15:34 door Catanzaro.

11 juli 2012 om 14:00
#42

Je bent 'n uitstekende moderator en je helpt de leden hier op voetbalzone uitstekend!

Vrienden worden?

16 juli 2012 om 08:41
#43

En wat vind jij tot nu toe van de ontwikkelingen op de transfermarkt omtrent AS Roma?

Ik ben in ieder geval blij dat ze volop bezig zijn. En ik denk dat de tot nu toe gehaalde spelers (zoals bijvoorbeeld Dodo en Castan) goed in het huidige beleid passen dat AS Roma nastreeft.

En ik ben blij dat Marquinho voor vier jaar bij ons getekend heeft.

Daje Roma!

19 juli 2012 om 08:37
#44

En heb je een leuke vakantie gehad?

Ik denk dat wij deze zomer geen spectaculaire namen gaan halen. Maar ik ben al lang blij dat ze wel volop bezig zijn met versterkingen. Als de verdediging op orde wordt gebracht gaan we gewoon weer een leuke seizoen tegemoet. Want zo wisselvallig en dramatisch als vorig jaar kan bijna niet met al die verdedigingsfouten.

En met Destro als vervanger van Borini gaan we er nauwelijks op achteruit, denk ik.
Dus ik hoop dat we Destro snel definitief vast kunnen leggen.

Weet jij misschien wanneer het speelschema van de Serie A bekend wordt gemaakt?

Ik ben benieuwd naar je CE. Waar wil je over gaan schrijven?

Ciao

17 september 2012 om 10:20
#45

En ben je ook zo geschrokken van de wanprestiatie van gisteren?

Ik heb er nog flink de pest in. Hoe kun je met nog 20 minuten te spelen een 2-0 voorsprong volledig uit handen geven. Ik vind dit echt onbegrijpelijk.

27 september 2012 om 12:19
#46

Het wonderkind van Rome is vandaag jarig! Il Capitano, Il Bimbo d'oro, 505 wedstrijden, 216 goals, 3e topscorer aller tijden Serie A! Tanti Auguri Totti! Forza Roma!

9 december 2012 om 08:56
#47

Een knappe overwinning op Fiorentina he. :-)
We gaan langzamerhand de goede kant op.

Daje Roma!

23 december 2012 om 16:11
#48

We kunnen na gisterenavond zeker met een geweldig gevoel de winterstop in. :-)
Dit seizoen hebben we al regelmatig kunnen genieten van ons AS Roma.
Met iets meer scherpte in de afronding zullen wij nog meer wedstrijden in ons voordeel kunnen beslissen.
Ik zie de toekomst van onze club met vertrouwen tegemoet.

Daje Roma!

2 januari 2013 om 14:58
#49

Goede laatste CE, gaf per ongeluk vier sterren, zou je als het kon er tien sterren voor geven.

4 januari 2013 om 16:18
#50

Zie privé bericht

Aangepast op 4 januari 2013 om 16:28 door FutureBoss.

20 januari 2013 om 20:08
#51

Bedankt voor het compliment!

2 februari 2013 om 18:13
#52

Beste Pango,

Dank je wel voor het compliment.

Ciao, Grand

Aangepast op 2 februari 2013 om 18:17 door grand.

2 februari 2013 om 18:18
#53

Caro Pango,

Grazie per complimento sua.
Sono Ollandese, ma parlo anché Italiano (un poco)

Ciao, Grand

Aangepast op 2 februari 2013 om 18:19 door grand.

18 februari 2013 om 22:51
#54

Ciao come stai? Che cosa pensi del roma in questa stagione? Penso posto 6-7

18 maart 2013 om 07:42
#55

Gefeliciteerd met de overwinning van NAC he. :-)
En met de overwinning van AS Roma moet het weekend helemaal compleet zijn.

Het gaat langzamerhand weer wat beter met onze club.
Ik ben erg blij met het nieuwe contract met Nike.
Ik hoop echt wel dat ze ons prachtige shirt in ere weten te houden.

Weet jij misschien wie komend seizoen kledingsponsor zal zijn van ons?
Toch nog een extra jaartje Kappa, of een jaartje Asics of Macron.

Ciao

27 mei 2013 om 00:18
#57

Hey man, bedankt voor het groene randje! Mooi ook dat je mijn mening deelt, ik wordt zelf namelijk ook helemaal moe van die Johan Derksen imitators. Wanneer je ze dan vraagt om met fatsoenlijke, goed onderbouwde argumenten te komen, komen ze vaak weer aan met precies dezelfde drogredenen. Ik kan het vaak dan ook niet laten om de discussie aan te gaan. Soms zou ik het eigenlijk gewoon moeten laten gaan, maar die lui halen soms echt het bloed onder mijn nagels vandaan.
Ik zie trouwens dat je aardig wat punten hebt, haha! Netjes hoor. Wat vind je van de huidige situatie van Roma? Jammer dat Roma niet meer Europa in gaat, had het jullie wel gegund eigenlijk. Ciao!

17 juli 2013 om 13:13
#58

Haha bedankt voor het randje! Het moet maar eens ophouden met die gasten met oogkleppen op die zonder ook maar één wedstrijd Italiaans voetbal te hebben gezien hun oordeel vellen, belachelijk is dat.

In elk geval bedankt !

19 oktober 2013 om 13:00
#59

En amico, ti sei già svegliato dal tuo sogno? Ik nog niet, haha

Man wat is dit mooi, wie had dat kunnen denken vooraf aan het seizoen? Natuurlijk is het seizoen nog lang, maar dit team ziet er zo solide uit. Ik heb er zowaar nu écht vertrouwen, voor elke wedstrijd denk ik nu dat we gewoon kunnen winnen. De blessures van Totti en Gervinho zijn natuurlijk een domper, maar ik heb er nog steeds vertrouwen in. Dit had ik 3 maanden geleden niet kunnen dromen.

Ben benieuwd hoe lang deze droom zich nog voortzet

Ciao

13 december 2013 om 08:52
#60

Deze reactie wou ik nog even extra onder de aandacht brengen, mocht je er geen melding van krijgen. Het stoort me namelijk, dat er een verkeerd beeld over ons is ontstaan:

'@ Pango Ten eerste klopt het merendeel van de reacties van de Ajax supporters ook echt niet. Dit gaan ontkennen heeft geen nut. Dus die plaatsvervangende schaamte klopt daadwerkelijk, uitgeschakeld zijn maar zo arrogant reageren is niet op zijn plaats.

Ten tweede is applegreen een niet serieus te nemen provocateur die verder voor Galatasaray is. Heeft bij lange na niets met Trabzonspor te maken. Prima als ze voor Trabzonspor opkomt, maar op deze manier zet ze ons te kakken. In dit hele topic zijn er maar drie jongens die daadwerkelijk voor Trabzon zijn, dat zijn Trabz0nspor, Khan61 en ikzelf. En als je die reacties doorneemt kom je helemaal, maar dan ook letterlijk helemaal geen greintje arrogantie tegen.
Integendeel, elke provocatie word netjes van repliek gediend (zoek het zelf maar op). We willen enkel tegen Ajax uitkomen, zodat we naar se Arena kunnen.

Tevens als je iemand wilt terugpakken, doe het dan goed: die zevende plaats in Turkije momenteel is zo selectief als maar zijn kan. Dat is net zoiets als Manu die nu ergens onderin het linkerrijtje bungelt. Niet de waarheid weerspiegelend dus.'

Het ging zoals je wellicht ook hebt gemerkt over je reactie (en die van applegreen) in het topic over de mogelijke lotingen van Ajax.

14 december 2013 om 03:43
#61

Het is een zij.
Een van de weinigen op VZ, als ze nou ook eens wat nuttigs zou toevoegen....

Maar goed, ik snap dat je reacties op haar gericht waren. Dat zag ik ook wel aan de manier van reageren. Maar zoals gezegd de andere twee jongens en ikzelf (de echte fans dus) hebben iedereen netjes te woord gestaan (om het maar even zo te benoemen). Dat wou ik in ieder geval ophelderen, ook voor jou.

Verder snap ik dat men arrogant is, heb veel vrienden in mijn vriendenkring die voor Ajax zijn. Bij hun kan ik er nog mee leven, maar van een onbekende op internet die gaat roepen: 'trabzonspor en die troep hoeven we niet te loten, Ajax is CL waardig', gaat mij ook te ver. Ongeacht hoe arrogant Ajacieden zijn.

Je hoeft je verder niet te verontschuldigen voor het feit dat je Applegreen niet verder hebt onderzocht. Zoiets doe ik ook niet normaliter. Daarom voorzie ik je nu van die informatie.

Tot slot, ik snap dat het een feit is. Maar het leek wel alsof je wou inwrijven: Trabzon staat ook maar zevende, dus wat doe je nou stoer (t.o.v. Applegreen). Ik bedoelde meer te zeggen, we staan maar drie punten achter op clubs als Galatasaray en Besiktas, het is niet de juiste weerspiegeling van onze kunnen. In die zin kwam ik ook aanzetten met: 'als je iemand wilt terugpakken, doe het dan goed'. De meeste leden kennen Trabzonspor niet. Geen schande op zich, maar ze komen dan altijd met teksten als, 'pff het is maar de nummer zeven van Turkije'. Dat terwijl we nu gewoon een moeilijke periode doormaken (wat ik eventueel nog nader kan toelichten als je dat leuk vind). Ik probeerde met die zin dus ook duidelijk te maken dat we niet zomaar een clubje uit Turkije zijn, maar momenteel onder ons kunnen presteren (net als AS Roma de afgelopen jaren).

Hahaha, ja ik had ook gewild dat we Lazio oprolden. Maar we speelden ultra defensief en alleen maar voor het punt. Dus we kwamen er niet echt aan te pas. Maar goed, we zijn in ieder geval als eerste geëindigd. Dat doet me deugd!

Bedankt voor je antwoord, je succeswensen en jij ook veel succes toegewenst met Roma!

26 juni 2017 om 21:37
#62

Ciao Pango, mooie clubexpert over Il nostro grande Capitano! Ik was een tijdje weg bij VZ had een aantal rubentus tifosi teveel op hun zere teentjes getrapt, haha. Waarvoor ik dit bericht stuur is wat je denkt over het vertrek van onze basis spelers?Salah, Manolas, Paredes en lees nu net Mario Rui & Radja die op instagram over zijn futuro na denkt, pff. Ik hoop echt dat Monchi veel beter dan Walter is. Maar met een aanstaande aankoop van Karsdorp van 20 miljoen begin ik ook nu al aan Monchi te twijfelen. Palotta als dat nieuwe stadion er in 2020 niet staat dan... Ciao Pango en Forza Magica Roma!

Aangepast op 26 juni 2017 om 21:39 door Giannini10.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 12 mei
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren