Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem vol onbegrip: ‘Dat had Malen toch ook nog wel gekund?’

Laatste update:

Willem van Hanegem noemt de uitschakeling van Oranje op het EK ‘doodzonde’. De Kromme zag het Nederlands elftal zondagavond ten onder gaan tegen Tsjechië in de achtste finale: 0-2. In zijn column voor het Algemeen Dagblad uit hij zijn verbazing over de wissel die Frank de Boer toepaste na de rode kaart van Matthijs de Ligt in de 55ste minuut. De bondscoach bracht Quincy Promes binnen de lijnen te koste van Donyell Malen.

Van Hanegem was in 2004 de assistent van toenmalig bondscoach Advocaat. In de EK-wedstrijd tegen Tsjechië haalde Advocaat de uitblinkende Arjen Robben naar de kant bij een 2-0 voorsprong en bracht hij Paul Bosvelt binnen de lijnen. Oranje verloor de wedstrijd uiteindelijk met 2-3. Tijdens een persconferentie na de wedstrijd kreeg Van Hanegem de vraag hoe hij zou reageren als Advocaat opnieuw een dergelijke wissel zou toepassen. “Dan sla ik hem neer”, reageerde hij.

“We hebben jarenlang gelachen om de wissel van Dick Advocaat tegen de Tsjechen. Niet alleen wij, ook de Tsjechen vonden het toen vreemd dat Arjen Robben werd gewisseld. Maar we hebben er eentje die wij bijna in hetzelfde rijtje kunnen plaatsen. Donyell Malen miste een enorme kans, maar hij was wel de gevaarlijkste speler van het Nederlands elftal tegen de Tsjechen”, aldus Van Hanegem. Met een man minder en Malen op de bank ging het mis voor Oranje. Door goals van Tomas Holes en Patrik Schick ging Nederland onderuit.

De oud-voetballer schrijft dat hij niet begrijpt waarom Malen gewisseld werd. Hij is van mening dat de PSV-spits de taken van Promes had kunnen invullen. “Promes moest als invaller bij Memphis komen en verdedigend de linkerkant oppakken. Dat had Malen toch ook nog wel gekund?”, aldus Van Hanegem, volgens wie Denzel Dumfries overeind bleef in Boedapest. “Maar verder ging er teveel mis. Matthijs de Ligt gleed uit. Dat is vervelend, maar waarom slaat hij vervolgens naar de bal? Dan weet je wat de gevolgen kunnen zijn. En met tien spelers is het opeens een heel ander verhaal.”

De slechtste man van Oranje krijgt een 2 na wanvertoning in Boedapest

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje.Lees artikel

Met een man minder hadden alle spelers van Oranje volgens Van Hanegem hun hoogste niveau moeten halen om alsnog de kwartfinale te bereiken. “Maar Maarten Stekelenburg, we vonden het allemaal maar doodnormaal dat hij na jarenlang anoniem te zijn geweest in de voetballerij opeens onze eerste keeper was. Tegen de Tsjechen stond hij er bepaald niet, met de 1-0 als dieptepunt”, vervolgt Van Hanegem, die ook kritisch is op Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong. “Alsof ze opeens pap in de benen hadden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Jammer dat Bert Van Marwijk niet terug kan komen als trainer of Lous van Gaal.

27 juni 2021 om 22:09

bert kan niet met middelmatige spelers werken enige die dat kunnen is bosz die is bezet. louie van gaal en koeman. louie is beste man voor tussentijds. ik merk nu dat de druk groot wordt op fra k de boer van hangem levert al kritiek ik de marco ook al.

27 juni 2021 om 22:10

Tja laatste lijkt me wel mooi, al is het alleen al om de persconferenties. Maar verder niet met de intentie dat het dan veel beter gaat.

27 juni 2021 om 23:57

Ik zou van Bronckhorst wel willen. Toch de eerste trainer in iets van 30 jaar die met Feyenoord kampioen is geworden. En het is ook weer eens een keer iemand met een ander speler/trainersverleden dan de afgelopen bondscoaches..

28 juni 2021 om 06:32

30 jaar?? 🤣🤣🤣

De Boer moest in de rust gewoon omschakelen naar 4 3 3 met berghuis voorin en blind op de plek van De Roon. Maar dit is waarom De Boer overal is mislukt. Zijn arrogantie!

27 juni 2021 om 22:21

Dat vraag ik me ook al af. Hij zei zelf voor het toernooi ja we kunnen switchen naar 4 3 3 we doen dat ook nog gewoon. Eindstand liegt hij gewoon em drufde hij het niet aan laten we wel wezen je moet wel tactisch sterk zijn om te wéten wanneer 4 3 3 want als je wisselt kan je zo 1 2 3 terug meer je moet 100 procent zeker zijn dat het gaay werken

27 juni 2021 om 22:59

Precies dit!! Waarom zo laf 532 spelen man.. met 433 hadden ze voor de rode kaart 1 of 2-0 voorgestaan

28 juni 2021 om 13:16

Zooo simpel, 433?! Met wie dan? Berghuis? Malen? Depay op de flank? Voorin missen we kwaliteit; als je 433 speelt, speel je eigenlijk 431 omdat de heren op de flank te slecht zijn om een lantarenpaal uit te spelen.

27 juni 2021 om 23:52

Eerlijk gezegd vond ik het niet zo slecht gaan voor de rode kaart. Het is gewoon dat 2-3 belangrijke spelers zwaar afwezig waren, dat kan je de Boer ook niet aanrekenen. Als de Ligt geen rode kaart had gekregen had Nederland de wedstrijd gewonnen. Was het trouwens ook niet de Ligt die ervoor zorgde dat Danny Blind werd ontslagen door een fout?

28 juni 2021 om 00:04

Eigenlijk precies wat jij zegt, niet dat wij veel goeds deden, maar we gaven amper wat weg tot de rode kaart. Als we rustig en geconcretiseerd hadden bleven spelen, zouden we langzaamaan t overwicht krijgen en die goal scoren. Al denk ik wel dat switchen naar 433 een betere optie was geweest in de rust omdat r geen aansluiting naar voren was. Berghuis voor De Roon en Blind naar t middenveld, dan was die goal vanzelf gevallen. Maar ja, daar kopen we niets meer voor...

28 juni 2021 om 08:29

De tjechen kwamen sinds de drinkpauze in de eertse helft vaker bij onze goal dan wij bij die van hun, dus controle of amper wat weggeven: nee.

28 juni 2021 om 09:17

Je hebt het met 5 verdedigers al moeilijk tegen landen als Macedonië, waarom zou je in godsnaam voetbal zelfmoord plegen door dan met 4 verdedigers te gaan spelen?

Om nog maar niet te spreken over dat constante geroep om berghuis wat nergens op gebaseerd is, die laat vrijwel geen enkele invalbeurt iets zien bij oranje.

Gewoon doorselecteren die handel, dat is het enigste wat je nu nog kunt doen.

28 juni 2021 om 12:48

Ik snap dat ook nooit waarom de trainers nooit op tijd wisselen. Altijd maar wachten tot vanaf de 65e minuut en dan pas ingrijpen. Gister dacht ik ook bij de 0-1 dat Gakpo en Berghuis klaar stonden en precies daarvoor valt de 2-0, einde verhaal. Niet dat Gakpo erin kwam maar ik hoopte er wel op.

Kromme zat er destijds ook bij en keek er naar ,waar was hij toen om in te grijpen en nu n ander te kakken zetten, zo makkelijk willempie

27 juni 2021 om 22:58

De ene heeft een rol als assistent en de ander is eindverantwoordelijk ...
Wat snap je niet, Dre?

28 juni 2021 om 00:14

Ik snap totaal de vergelijking niet. Malen is en was bij lange na niet het niveau en statuur van een Robben. En als een Malen na 65 min leeg is en dat ziet meestal de technische staf want wij zien niets behalve de wedstrijd dan is de uitleg en actie helemaal niet te vergelijken. Maar laten we vooral kijken naar dit soort acties want is een mooie rookwolk van het echte probleem. Namelijk Wijnaldum, Depay, Malen, Frenkie en Blind. Sterkhouders die niet thuis gaven. Dan had je kunnen wisselen wat je wilt maar had nooit het verschil gemaakt. Enige die dit had kunnen doen was Malen zelf maar die verzuimde weer.

28 juni 2021 om 06:22

Zit een assistent naast hem om stilzwijgend toe te kijken of om hem te te corrigeren als n coach in paniek een verkeerde wissel wil toepassen dus drie kromme is er mede schuldig aan dood ook niet zeiken achteraf een al helemaal niet op een andere coach waar jijzelf ook gefaald hebt, wat snap jij niet in deze ??

28 juni 2021 om 10:51

@thamike "ik snap totaal de vergelijking niet. Malen is en was bij lange na niet het niveau en statuur van een Robben."

Maar dat was Robben toen ook niet. Was een opkomend talent en had niet het niveau wat hij later haalde.

28 juni 2021 om 13:52

@mrkrillin, sorry hoor maar Robben was in bloedvorm. Ik zou toch eens terug kijken hoe goed Robben toen al was. Totaal niet te vergelijken met een Malen nu. Ik weet dat 15 jaar geleden lang lijkt maar toen was Robben al een bijzonder goede voetballer en van uiterst belang voor dat elftal.

Nu vind ik dat gezeik over die wissel van Malen wel overdreven alsof dat het verschil had gemaakt. Malen faalde al gigantisch oog in oog met de keeper, iets wat hij bij PSV ook met enige regelmaat doet. Die had het verschil in positieve zin niet gemaakt. Vandaar ook dat die hype dat Malen basis moest spelen lachwekkend was. Zie hier het resultaat van faalhaas Malen in de basis. Niet gek dat hij gewisseld werd. Nu had ik overigens nooit Promes ingebracht of uberhaubt meegenomen. Dan maar Berghuis of Gakpo erin, of El Ghazi die ik had meegenomen. Niet dat dit het verschil tussen de uitschakeling of doorgaan was geweest overigens.

27 juni 2021 om 22:13

Het verschil is dat je na 10 man in al onwennig systeem niet ake timber brengt en depay en van aanholt eruit haalt. Depay alleen maar balverlies dat kost heel veel energie op zn warmr dag. Ze hadden gezien de omstandigheid gewoon moetr dichttimmeren. Blind depay van aanholt moeten wisselen en dan verdedigen a la italie

27 juni 2021 om 22:23

Je hebt wel een punt, zo had ik het nog niet bekeken. Die memphis heeft geen minuut goed gevoetbald dit EK. En dan met een documentaire komen alsof het de nieuwe van Basten is.

28 juni 2021 om 10:24

Hij mocht willen dat hij ooit maar klein beetje de man van de 3 Ballon D’ors was. Wat een grappenmaker

27 juni 2021 om 22:28

@Master D Jouw opmerking past wel bij die onzin die de Boer uitkraamt. De statistieken van Malen waren uitstekend afgelopen seizoen, dat hij kansen mist is aan meer spitsen besteed. Hij zorgde voor meer dreiging dan welke aanvaller van Oranje dan ook, zeker tov van die houten klaas Weghorst, dus tuurlijk moet Malen in de basis. Er is helemaal geen hype, hij is gewoon de betere voetballer.

27 juni 2021 om 22:32

Wel de betere voetballer, niet de betere afmaker. Een afmaker mist in dit elftal. Fatsoenlijke voorzetten trouwens ook.

27 juni 2021 om 22:37

Onzin moet jouw toch aanspreken met die niet bestaande dreiging van Malen. Die dreiging van Malen die vandaag nul, maar dan ook een dikke vette nul schoten tussen de palen opleverde. Wat nou dreiging, buiten die kans die hij verklote was er van niemand dreiging. Oh wat hebben ook Psv’ers toch dit seizoen lopen klagen dat hij er op belangrijke momenten niet stond en zoveel kansen mistte. Bijvoorbeeld tegen Feyenoord, Vitesse en AZ. Maar nee hoor, nu zijn zogenaamd zijn statistieken fantastisch geweest. Bij PSV niet tot het gewenste eindresultaat geleid en bij Oranje ook puur bagger vandaag. Tegen Noord Macedonie leuk, maar als de tegenstanders van het niveau Tsjechie worden kan hij al niet tot een schot tussen de palen komen. Wat een connectie met Memphis zeg, een verademing met Weghorst… niks van gezien.

27 juni 2021 om 22:46

Nee inderdaad, slechte voetballer man, die zou ik als PSV zijnde maar snel verkopen voor een paar miljoentjes aan de eerste de beste ploeg.... Volgens mij ben je nog erg teleurgesteld na de uitschakeling, duidelijk dat Malen niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan.

27 juni 2021 om 22:56

Nee, de topclubs gaan 50 miljoen voor deze wereldspeler neertellen die niet eens vaker dan een Griek van een degradant in de Eredivisie weet te scoren.

28 juni 2021 om 08:32

Ik zou Malen ook veel meer als Linksbuiten laten spelen omdat hij dus te veel kansen mist. Vind het zelf verder werkelijk 'onbegrijpelijk' waarom Gakpo zo weinig kansen heeft gekregen dit toernooi. Promes de voorkeur geven is wat mij betreft genoeg om de boer te ontslaan.

28 juni 2021 om 10:33

Wie zal het zeggen, als je ziet wat er voor Frenkie wordt betaald, die alleen het verschil kan maken tegen noord Macedonië. Altijd de grote afwezige in belangrijke wedstrijden.

27 juni 2021 om 22:32

Dat had wel het verschil kunnen maken. Door Malen kregen we kansen en als je kansen hebt kun je scoren. Best wel heel logisch. Onze hele angel werd in 1 keer uit de aanval gehaald door 1 wissel. De rap broeders die bakten er helemaal niks van. Maar dat kon je wel zien aankomen. Memphis speelt het hele toernooi al waardeloos en Promes heeft letterlijk 0 goede wedstrijden gespeeld voor Oranje.

Neem de tijd en laat het even tot je doordringen. Promes heeft 0 goede wedstrijden gespeeld in 50 interlands. De speler die uitgekotst word door Nederland, nooit goed speelt word erin gebracht om het verschil te maken tegen Tsjechie voor onze best spelende aanvaller.
Het is een blamage, gewoon een regelechte schande dat hij deze wissel toe past.
Je hebt gewoon Berghuis en desnoods Gakpo, maar je had ook gewoon Malen.

Na de wissel wist je gewoon dat het voorbij was. Hoe gingen we scoren? Memphis en Promes gingen het niet doen en Wijnaldum zat er ook niet in. Dumfries dan???

Bij de aanstelling van Frank de Boer was ik sceptisch. Niet zozeer omdat hij geen normale opstelling kan maken maar om zijn wissels. Bij de kampioenschap van Ajax wist hij het ook te verprutsen door belachelijke wissels. Nu doet hij hetzelfde en verliezen we. Ik kots Frank nu net zo hard uit als Promes. Laat ze lekker een rap maken.

27 juni 2021 om 22:41

Kansen? Welke kansen? Er was 1 kans die Malen verneukte waar hij niet eens tot een schot kwam. Voor de rest was er helemaal niks, ook niet met Malen. Misschien de volgende keer ook mijn bericht lezen, want waarom in reactie op mij een heel jankverhaal over Promes schrijven? Ik riep toch al dat ik hem uberhaubt niet had meegenomen of ingebracht, we zijn het eens over Promes. Malen had ook nooit gescoord dus prima dat die eruit ging.

27 juni 2021 om 22:49

Het is niet dat elke aanval mislukte.... Dumfries ging een keer de keeper voorbij en heeft ook nog voor wat gevaar gezorgd vanaf rechts. Het is niet veel, maar je had tenminste nog wat dreiging. Na de wissel niks meer. Je weet niet of Malen had gescoord? Hij werd eruit gehaald na zijn kans die hij voor 80 ook zelf opzette. Daarnaast had je zijn snelheid nodig. Je zit te verdedigen dat hij onze beste aanvaller wisselt "omdat hij toch niet had gescoord". Wat zit je nou slap te lullen joh.

27 juni 2021 om 22:55

We hebben 0 schoten tussen de palen gehad, dan is er dus heel weinig dreiging geweest accepteer dar maar. Er waren geen kansen. Onze beste aanvaller is overigens Memphis die er ook niks van bakte, daar doet het feit dat Malen iets beter in de wedstrijd zat niks aan af. Malen had ook niet gescoord. Grotere kansen had hij niet gekregen en deze was al te moeilijk voor hem. Jij doet alsof Malen een wereldpot speelde. Een vlag op een strontschuit was zijn inbreng. Niet meer en niet minder. Dan snap ik dat Memphis mag blijven staan met zijn betrokkenheid bij 25 doelpunten in de laatste 35 interlands en dat je faalhaas Malen wisselt.

27 juni 2021 om 22:59

Je weet niet of hij had gescoord. Hij zat er in ieder geval verdomt dicht bij, de volgende had er in gekund. We zouden het nooit weten. Dat is dus het probleem.

27 juni 2021 om 23:23

Frank was het op probleem. Vriendje Stekelenburg opstellen, daar ging het mis. Maar ook jij moet doorhebben dat het inbrengen van Promes echt volledig belachelijk was

28 juni 2021 om 02:32

“Faalhaas” malen dwingt wel als enige een grote kans af door 3 man voorbij te gaan. Letterlijk de enige die iets bracht in aanvallend opzicht was hij. Misschien ook goed om erbij te vermelden dat hij regelmatig bij psv een kans creëert uit het niets.

28 juni 2021 om 08:25

Eindelijk een wat meer realistisch geluid.

28 juni 2021 om 08:51

Eens. Malen was zeer slecht. Als Frank hem had laten staan gingen mensen zeuren dat hij Malen had moeten wisselen

Ja, onbegrijpelijk. Was meteen de angel uit onze aanval. Alsof dat nog niet erg genoeg was, brengt die er een speler in die er niet eens bij had horen te zitten. Hoe dan ook: verdiend verloren en eigenlijk volledig volgens verwachting in de 2e ronde naar huis.

Gaan we nou echt doen alsof malen de verlosser is. Hij kon de wedstrijd beslissen maar heeft dat nagelaten. Verder is er geen 1x op doel geschoten. Dus waar is het gevaar dan.. Nederland is helaas afgestraft voor toch een onderschatting. Daarnaast is het geen thuiswedstrijd meer en is de druk groter.

Wat een onzinDe rode kaart (die terecht was) deed ons de das om en niets anders. Schiet de o zo geweldige malen die bal erin dan gebeurd die hele rode kaart niet en win je de pot gewoon. Dan is de boer een top trainer "want die heeft het goed gezien met malen" Van negativiteit naar hossana naar dit weer.Uithuilen en opnieuw beginnen

27 juni 2021 om 22:38

De Boer een toptrainer? Ook dan niet hè Sc12. Welke flapdrol ziet na 45 minuten niet dat 4 3 3 de oplossing is, tegen Tsjechie dat ook op eigen helft staat zonder snelle spitsen. Ik kan er werkelijk niet bij, echt niet! "Maar we hebben wel de achterlijn gehaald" zou toch reden voor ontslag moeten zijn. NUL schoten op doel. Beschamend!

27 juni 2021 om 23:02

Ik geef niet aan dat hij een top trainer is , ik geef aan hoe de waan van de dag dan zou werken.Je bent als trainer afhankelijk van een goal of een misser. Malen had hem moeten makenJohan derksen is nu flink bezig maar die is gewoon pissig door de boycot

28 juni 2021 om 08:34

De Boer zijn tijd als trainer zit er gewoon op. De man heeft netjes Ajax 4! Keer kampioen gemaakt, een hele mooie prestatie. Maar ... in de jaren erna is hij overal afgegaan en al snel weg gestuurd. Nee, die kan beter trainer worden op de Toekomst.

Niet dus plus dat Malen niet kan killen, dat bleek wel. Groot talent, maar veel te weinig verfijnd.

Ik snap de Boer wel, je moet wat met een man minder en Promes is flexibel.

27 juni 2021 om 22:34

Promes is flexibel? Als ik nu naar het park om de hoek hier ga zie ik begaafdere voetballers rond lopen. Die voetballen nog beter dan Promes met 6 biertjes in hun mik

Zou Ten Hag geen goede bondscoach zijn?

troosteloos dit oranje en Willem heeft honderd procent gelijk

Nu belgie- Portugal.. het gezicht van Ronaldo staat op onweer. Zo heb ik niemand zien kijken bij oranje. Geen een speler heeft een ander terecht gewezen. Frenkie en daley waren alleen maar met de scheidsrechter bezig en wijnaldum deed simpelweg niks. Waarom schopt hij die speler niet ondersteboven bij de actie waar de 2-0 uit komt? Een winnaar had die speler onder het gras gestopt, geel gepakt maar de aanval eruit gehaald. Ik heb het gevoel dat De Boer zijn spelers niet weet te raken en dat is in mijn ogen een groter probleem dan een ongelukkige handsbal van De Ligt of een gemiste kans van Malen.

Gewoon nooit met Malen moeten beginnen.. ventje kan niet eens topscorer worden in de Mickey mouse eredivisie. Hoe durft Nederland liever die pannekoek op te stellen ipv Weghorst

27 juni 2021 om 22:33

De grootste pannenkoek vandaag was De Ligt. Waarom maak je opzettelijk hands? Hoe dom ben je dan?

Volgens Frank De Boer was de koek voor Malen na 60 minuten op. We kunnen nu ook wel concluderen dat voor Frank de koek op was na zijn vertrek bij Ajax

Ik denk dat het gemis van van Dijk wel te groot was geweest. Hij is echt een leider en zou meer rust in het elftal hebben gebracht

Met deze wissel was van alles mis. De timing, de wisselspeler, het idee, de hele motivatie. Echt een zwaktebod. De Boer zal sowieso zelf niet de consequenties gaan nemen. Nu maar hopen dat de Knvb dit gaat doen. Anders heb ik ook nog wel een hard hoofd in voor de WK kwalificatie.

Een zoutloos Oranje , met de zelfde soort spelers. Er is er geen een bij Oranje die het team op sleeptouw neemt. Te braaf zijn ze

Kritiek op de Boer is volkomen terecht en ook voor Wijnaldum en Depay is dat zo maar het wordt ook wel eens tijd om spelers als de Jong en de Ligt eens wat kritischer te benaderen. De Jong vertraagd het spel veels teveel met dat eeuwig gedraai zonder ooit eens een dieptepass te geven en begint ook steeds meer die Barca maniertjes te krijgen met dat constante gemekker op de scheidsrechter. De Ligt lijkt ook steeds weer dezelfde fouten te maken, 1 op 1 is hij op belangrijke momenten toch te houterig waardoor hij toch te vaak de fout in gaat. Rest van de ploeg kun je hooguit van zeggen dat het te veel huis tuin keuken voetballers zijn dus die kun je minder kwalijk nemen.

Laten we nou niet doen alsof Malen onze Ronaldo is... Promes er in brengen sloeg nergens op, Gakpo was beter geweest. Berghuis vond ik wel veel brengen met zijn invalbeurt. Wat mij betreft heeft hij wel bewezen goed genoeg te zijn voor Ajax. Ik vond Nederland in de eerste helft veel beter dan Tsjechië. In de tweede helft verlies je dan door die rode kaart, maar als deze kaart niet was gevallen had Nederland echt wel gewonnen. Frank de Boer krijgt wat mij betreft het voordeel van de twijfel. Lekkef voortbouwen op deze lichting

Beste Oranje-speler dit toernooi: Dumfries
Grootste tegenvaller: Depay.

Wat ik had gedaan na de rode kaart:
Van Aanholt er uit voor Klaassen en dan 3-4-2 spelen met achterin Dumfries, De Vrij en Blind.
Malen en De Roon konden dan gewisseld worden voor Berghuis en Weghorst, waarbij je switcht naar een 3-3-3.

Willem wordt een treurige oude man. In 2004 liet hij het ook gebeuren om een dag later heel stoer te zeggen dat hij Advocaat voor zijn bek zou slaan. En dan nu FdB om dezelfde fout te kakken zetten.

28 juni 2021 om 08:37

Zal er toen geen discussie geweest zijn in de dugout met Advocaat. WvH schreef laatst nog in een afscheidscolumn, na de laatste wedstrijd van Dick bij Feyenoord, dat na dat EK hun vriendschap bekoeld was en hij Dick weinig meer zag.

28 juni 2021 om 09:34

Dat kwam omdat WvH de dag na de wedstrijd die opmerking had gemaakt en DA gisteren nog op tv heeft gezegd dat hij dacht dat WvH dat serieus bedoelde.

En natuurlijk gaat WvH zich schuilen achter het feit dat hij toen geen hoofdverantwoordelijke was, want dat is zo lekker makkelijk.

Heel erg laag van Willem van Hanegem. Hij zat notabene naast Dick Advocaat toen! Maar dan had hij toen moeten ingrijpen, en dat heeft hij nooit gedaan. Van Hanegem is net zoveel fout aan de wissel van Robben als Advocaat. Wat een walgelijke opmerking van hem.

Het bijzondere is dat Tsjechië met een paar tactische zetten oranje onschadelijk maakt. Waarom heeft oranje dat nou nooit? Wij laten ons vaak simpel afslachten. Van Gaal en Koeman hadden nog wel eens handigheidjes (die goed uitpakten). Nu hebben we een coach die weer de beste speler wisselt en weer tegen Tsjechië.

Valentijn en Willem, jullie e hebben alle twee volkomen gelijk
Het is een schande.
Frank de Boer is een Waardeloze trainer.
En ik begrijp echt niet wat men ziet in die Depay. Hij kan er werkelijk geen hout van.
Die komt bin Barcelona niet van de bank af,let op mijn woorden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren