Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van Hooijdonk kaatst: 'Mag ik jou Marc van der Linden noemen?'

Laatste update:

Mark van Bommel zei zondag na PSV-Ajax dat hij nog geen beslissing had genomen over zijn toekomst, maar in de avond meldde Pierre van Hooijdonk bij Studio Voetbal doodleuk dat de middenvelder na dit seizoen zal stoppen. Van Bommel zou al (oud-)spelers benaderen voor een afscheidswedstrijd en dat wordt bevestigd door Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de PSV-captain. Hij ontkent echter dat Van Bommel al heeft besloten om na dit seizoen te stoppen.

/

Volgens Raiola worden er al drie jaar lang spelers gevraagd voor een afscheidswedstrijd en grote namen als Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Maxwell en Bastian Schweinsteiger zouden al hebben toegezegd om te komen. Tegenover Voetbal International benadrukt Raiola echter dat er nog geen beslissing is genomen over het volgende seizoen en dat er dus ook nog geen datum is gepland voor de afscheidswedstrijd. Ook is er nog geen stadion gekozen voor het duel.

Raiola begrijpt niet waarom Van Hooijdonk op de televisie speculeerde over een einde van Van Bommels loopbaan: "Van Hooijdonk is de Evert Santegoeds van het profvoetbal", bromde de zaakwaarnemer. De 35-jarige Van Bommel begon zijn loopbaan in 1992 bij Fortuna Sittard en speelde vervolgens nog voor PSV, Barcelona, Bayern München, AC Milan en sinds de zomer weer PSV.

Update 15 april 15.14 uur - Van Hooijdonk kaatst: 'Mag ik jou Marc van der Linden noemen?'
Mino Raiola noemde Pierre van Hooijdonk 'de Evert Santegoeds van het profvoetbal', omdat Pi-Air zondagavond bij Studio Voetbal aangaf dat Mark van Bommel al spelers aan het benaderen is voor een afscheidswedstrijd. Van Bommels zaakwaarnemer vond het onnodig dat Van Hooijdonk zich daar over uitliet, maar krijgt nu de bal terug. Via Twitter reageert de oud-spits op de beschuldiging van Raiola. Beste Mino Raiola,bedankt voor de mooie vergelijking met #Evert.Mag ik jou dan de Marc van der Linden van de voetballerij noemen? ;), is het antwoord van Van Hooijdonk, die zijn profielfoto heeft veranderd in een afbeelding van Santegoeds.

Mark van Bommel moet na dit seizoen stoppen met voetbal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mee eens, slaat natuurlijk nergens op dat die van Hooijdonk dat moet gaan zeggen. Echt respectloos naar mijn mening, ook al zou het waar zijn.

15 april 2013 om 09:20

Wat ik een beetje vreemd vindt is waarom dit uitgerekend na de wedstrijd tegen Ajax naar buiten komt. Daarnaast is het toch veel verstandiger om het eerst zelf te vermelden, en dan pas je wedstijd te regelen.

15 april 2013 om 09:24

Lees je uberhaubt wel wat er in de tekst staat?

15 april 2013 om 10:14

Waarom zou ik het niet gelezen hebben? Ik heb zowel dit gelezen, als gisteren de uitzending gezien....als Pierre het niet had gezegt, dan had Derksen het wel gezegt vandaag. Het is gewoon niet slim om een afschreidswedstrijd te regelen terwijl je het zelf nog niet officieel hebt verteld. En waarschijnlijk heb jij de uitzending niet gezien...want de reactie van Waterreus bevestigde gelijk dat het bericht klopte, hij wist er namelijk ook vanaf. Maar waarschijnlijk heb jij gisteren niet tv gekeken

15 april 2013 om 10:18

Inderdaad genieterr, ik denk dat waterreus zelf gevraagd is door van bommel. HEt zal me dan ook niks verbazen als waterreus dit voor de uitzending heeft verteld Niet om het in het programma te laten vermelden natuurlijk maar gewoon tijdens het buurten vooraf.

15 april 2013 om 14:38

Hahah Panerai wordt helemaal de grond in geboord door genieter!! En zo hoort het ook!!

On: Zeer slimme zet van Pierre om het nu te vertellen want anders zou er een dag later wel weer iemand anders zijn die het naar buiten brengt, Op deze manier richt hij gewoon de aandacht of Studio voetbal. En studio voetbal kan die aandacht wel gebruiken want sinds Waterreus er zit is het kijkeraantal flink omlaag gegaan. Die man voegt werkelijk waar niets toe.

15 april 2013 om 21:05

@genieterr

Toch duidelijk dat Panerai een punt heeft, in het artikel staat duidelijk dat v. Bommel al een aantal jaar bezig zou zijn spelers te regelen voor z'n afscheidswedstrijd en daarmee de datum van het afscheid nog niet vast hoeft te staan. Redelijk onzin wat jij allemaal zegt dus, en Panerai heeft wel degelijk gelijk.

16 april 2013 om 02:25

@genieterr,

nou blijkbaar niet, want anders zou je lezen dat Mark van Bommel al jaren bezig zou zijn met het uitnodigen van spelers voor zijn afscheidswedstrijd Dat jij stelt dat Derksen het dan gezegt zou hebben kun je helemaal niet weten dat is gewoon onzin.

En nee, ik heb die uitzending niet gezien, ik woon op het moment aan de andere kant van de wereld en heb geen Nederlandse zenders tot mijn beschikking.

Maargoed daar gaat het niet om, het gaat mij om het feit dat we nu van andere mensen moeten horen dat Mark van Bommel er mee zou gaan stoppen, dat hoort hij zelf te vertellen, en niemand zit er op te wachten om dit van piere van hooijdonk te horen of van wie dan ook, het is gewoon respectloos om dit naar buiten te brengen terwijl hij het zelf nog niet heeft aangekondigd, of het nou waar is of niet.

15 april 2013 om 10:05

Dit werk je natuurlijk wel in de hand als je eerst voor de camera zegt dat je nog geen beslissing hebt genomen terwijl je al spelers benadert...

15 april 2013 om 16:10

Daar wordt toch uitleg over gegeven in dit stuk. Dit schijnt hij al een paar jaar te doen. Maar buiten dat, mag Van Bommel het even zelf naar buiten brengen? Daar heeft hij Van Hooijdonk echt niet voor nodig. Ik vind het gewoon asociaal van Van Hooijdonk.

15 april 2013 om 10:09

Hangt een beetje af van wat er daadwerkelijk gebeurt. Als Van Bommel zegt dat hij het nog niet weet, maar toch wel weet, dan vind ik dat je dat gewoon naar buiten mag brengen. Wees gewoon eerlijk.

De enige reden dat ik kan begrijpen dat hij het niet wilt vertellen, is omdat hij dan nog met het seizoen van PSV bezig is. Maar zeg dan liever iets als 'ik ben nu met PSV bezig bezig en als alles gespeeld is kom ik erop terug'.

Dus ik vind het niet erg dat Van Hooijdonk dat verteld heeft als het dus zo is dat Van Bommel het al weet. Van Hooijdonk zit daar als 'journalist', namelijk om de mensen te informeren en in vind dat op dat moment zijn taak is om het te vertellen.

15 april 2013 om 10:38

hij moet dat zelf zeggen vind ik ook

maar wel grappig, als van Hooijdonk een client was geweest van Raiola had het vast wel allemaal gemogen van hem

15 april 2013 om 11:42

aaangezien van Hooijdonk bij studio Voetbal zit, om over voetbal te praten, nieuws en dingen die er gebeurt zijn, is het geloof ik zijn werk, dat als hij dit weet, om dit te delen.

Het is inderdaad niet netjes, maarja zo is de media nou eenmaal!

15 april 2013 om 12:45

groot gelijk. Het is nieuwswaarde dus het moet verteld worden. Alleen jammer dat het via van Hooijdonk komt. Van Hooijdonk staat natuurlijk veel dichter bij het vuur. Klein beetje naief van hem, maar aan de andere kant is het wel nieuws. Wat Ronald Waterreus zij was overigens zwaar terecht. Voor zo'n speler met zo'n staat van dienst kunt je het beter aan hem zelf overlaten.

15 april 2013 om 16:11

Hij moet zijn mening geven en analyseren, over dit soort prive-dingen moet hij gewoon lekker zijn mond houden. Dit is aan Van Bommel zelf om bekend te maken.

15 april 2013 om 18:14

analyseren is voor analisten, van hooijdonk is niet alleen analist, maar werkt ook voor een voetbalnieuwsprogramma, wanneer hij daar te gast is, en hij heeft een nieuwtje, mag hij dit gewoon vertellen.

15 april 2013 om 19:56

Als van Hooijdonk enigzins respect had gehad voor Van Bommel dan had hij niets gezegd. Sommige dingen zeg je gewoon niet, dat heet collegialiteit!

15 april 2013 om 16:18

hij had heel de uitzending niks te melden,
en dacht waarschijnlijk met zijn uitspraak toch nog een stempel te zetten
hahaha waterreus was ook boos op hem, en terecht waarschijnlijk wist waterreus het ook wel alleen die laat de eer over van vn bommel zelf,

volgens mij had van hooijdonk ook gelijk spijt, van oeps dit had ik beter niet kunnen zeggen,,, nee: hahaha

15 april 2013 om 18:12

waarom mag een gast in een programma wat bedoeld is als 'journalistiek praatprogramma' geen nieuws melden over of een speler stopt of niet stopt? het is toch logisch dat als hij zoiets doorkrijgt hij dit vermeld?! Natuurlijk snap ik wel dat dit jammer is voor van Bommel maar dan moet hij wachten met spelers benaderen of gewoon toegeven dat die stopt. Maar om nou van Hooijdonk hierom zwart te maken is natuurlijk te gek.

15 april 2013 om 19:59

@ football: omdat waarschijnlijk iemand in de omgeving van Van Hooijdonk, die uitgenodigd is door Van Bommel, in vertrouwen, dat heeft gezegd tegen Van Hooijdonk. Als je een beetje respect hebt, een beetje collegiaal dan zeg je dit gewoon niet.

Van Hooijdonk is gefrustreerd dat hij niet mee mag doen.

Verder is Van Hooijdonk van geen toegevoegde waarde voor dit programma. (een programma wat al niet veel voorstelt).

15 april 2013 om 20:07

ja je zegt het zelf al waarschijnlijk... jij bent hier dus zelf zo bezig als je van hooijdonk verwijt. Jij maakt nu een oud-voetballer zwart die gewoon het recht heeft te zeggen wat hij wil in zoeen programma. Jij maakt nu een aanname dat hij dit in vertrouwen heeft gehoord en het uit frustratie in de media gooit. Maar dit is ook een stukje publiciteit voor dit programma tov bijvoorbeeld VI, als van Hooijdonk het niet gister al zei, zouden Derksen en co het echt wel vanavond vertellen, zij hebben het er al weken geleden over gehad.

Ik vind persoonlijk beidde programma's niet de van het, en dan praat ik zeker nog niet over de (vaste) gasten.

om nog even terug te komen: jij maakt hier iemand zwart op aannames alleen... Dat kan niet.

Als het niet zo is.... Waarom dan zo gepikeerd reageren?

15 april 2013 om 09:19

Zou jij het leuk vinden als er leugens over jou worden verteld?

Ik zeg niet dat het niet waar is, maar je stelt wel een beetje een domme vraag..

15 april 2013 om 09:24

Ik denk dat ik mij er niet zo druk om zou kunnen maken.

15 april 2013 om 09:27

Goedzo, alleen het verschil is dat er waarschijnlijk niemand de moeite neemt om uberhaubt een leugen over jou te vertellen. Laat staan dat iemand anders zich druk maakt om een leugen die over jou vertelt wordt. Beetje kinderachtige opmerking, je snapt best wel wat hij bedoelt.

15 april 2013 om 09:30

Apart, lijkt me dat 9 van de 10 mensen het toch fijn vindt wanneer gewoon de waarheid over ze verteld wordt.

15 april 2013 om 10:01

Goh, niet zo lekker geslapen joggie? Laat van Bommel zelf niet zo vaag doen en gewoon zeggen wat hij van plan is.

15 april 2013 om 10:50

Heb juist meer het idee dat jij niet zo lekker hebt geslapen, jochie. Van Bommel doet niet vaag, hij heeft blijkbaar zijn keuze nog niet gemaakt. Dat heeft hij nu samen met Raiola aangegeven, neem dat dan gewoon aan en ga niet zitten zeiken.

15 april 2013 om 10:59

Zie je wel! Het gedrag van de spelers slaat ook al over op de (nep)supporters. Alle ruiten nog wel heel thuis?

Ik heb overigens heerlijk geslapen. 6 puntjes voor op Roda, wat wil je nog meer!!
Van Bommel had lekker vorig jaar al moeten stoppen. Achteraf makkelijk gezegd natuurlijk maar hij had daar niets meer te winnen.

15 april 2013 om 09:21

Ten eerste omdat het niet waar is, ten tweede al zou het waar zijn gewoon onbeschoft is om dit zo even tussen neus en lippen in de media te gooien, Mark is nou ook niet de 1e de beste voetballer waar we het over hebben. Het is gewoon respectloos, al zou hij stoppen dan zit niemand daar op te wachten om dit als eerste van piere van hooijdonk te horen, snap niet echt wat hij hiermee wilt bereiken, volgens mij komt ie aandacht te kort.

15 april 2013 om 10:20

IK denk dat het wel waar is. Zeker door de manier waarop waterreus reageerde.

15 april 2013 om 11:08

Ik denk dat het juist wel waar is, je kon het namelijk aflezen aan het gezicht van Waterreus en zijn reactie. Door zijn reactie kon je eigenlijk wel merken dat hij er vanaf wist en waarschijnlijk ook gevraagd is om te keepen tijdens die pot. Ik denk niet dat Bommel zin heeft in nog een seizoen PSV gezien de reële kans dat er een tal van spelers vertrekt.

Een speler als van Bommel verdient het gewoon om zijn eigen afscheid aan te kondigen. Echt niet normaal dat van Hooijdonk dat ineens gaat zeggen.

15 april 2013 om 17:53

Inderdaad, als Van Hooijdonk een beetje respect had, dan had hij gewoon zijn mond dicht gehouden.

Je kan niet alles zeggen wat je wil...

Ik ben het niet vaak met Raiola eens. Maar nu toch wel. Belachelijk zoals PvH nog even probeerde de aandacht te krijgen door het op tafel te gooien. Bij Feijenoord en NAC was hij ook altijd al de klikspaan van het team; schijnbaar is ie er nog niet beter op geworden.

15 april 2013 om 09:33

Het is een beetje de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet...pierre staat graag in de schijnwerpers...met dit soort uitspraken...daar geniet die van....aan de andere kant misbruikt/gebruikt Raiola de pers als geen ander...

15 april 2013 om 15:30

waarom belachelijk?
Als je als speler naar buiten zegt ik weet nog niet wat ik doe maar op de achtergrond wel al spelers benaderd weet je gewoon dat het vroeg of laat eens kan uitlekken.

van Bommel had gewoon zelf eerder moeten aangeven ik stop ermee na dit seizoen dan kan iedereen er rekening mee houden inclusief de supporters en kan je rustig je afscheidswedstrijd plannen. Want waarom wilde van Bommel het nog niet kenbaar maken? Wilde hij het op de laatste speelronde pas bekendmaken want dat is ook niet echt leuk naar de supporters toe.

In iedergeval aan de reactie van Waterreus was wel te merken dat het klopt.

Dat het dom is van onze Pierre snapt iedereen nu wel. Is het nodig om dit zoveel media aandacht te geven? Zo blaas je dit verhaal toch alleen maar meer leven in?

15 april 2013 om 09:17

Zoveel media-aandacht? Het is nog geen halve dag geleden hoor, dat het is gezegd. De voorbeschouwingen op PSV-Ajax, dat was pas media aandacht. Dit is nog niks.

15 april 2013 om 09:21

Nog geen halve dag geleden, en Raiola heeft zijn mening alweer klaar. Dat beloofd wat he

15 april 2013 om 09:32

Misschien dat jij er niet zo van opkijkt, maar meerdere mensen vinden dit schandalig van Van Hooijdonk. Misschien dat er daarom zoveel aandacht voor is?

15 april 2013 om 09:32

Natuurlijk, het gaat over één van zijn beste cliënten. Hij heeft ook gewoon respect voor hem, na wat hij heeft bereikt in zijn carrière. Iets wat onze beste Pierre ook zou moeten hebben.

15 april 2013 om 09:38

@rudy,

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik vind dit meer dan schandalig. Maar als iedereen V. Bommel zijn eigen vertrek wil laten aankondigen, moet iedereen de woorden van PvH vooral lekker veel aandacht geven. Simpele mensen tegenwoordig

15 april 2013 om 09:42

Ja daar heb je wel gelijk in. Maar met het internet en televisie voorkom je dit tegenwoordig niet meer.

15 april 2013 om 09:55

Dat je het niet voorkomt ben ik met je eens, maar laten we dan allemaal niet de moraalridders uithangen, terwijl voetbalzone hier al 3 artikels over geplaatst heeft en iedereen er wat over te zeggen heeft. Als we inderdaad allemaal het respect moeten opbrengen voor Mark v Bommel, dan geldt dat niet alleen voor Pvh, maar ook voor iedereen die PvH een podium geeft voor deze beweringen.

Overigens vind ik het zelf dom van Van Bommel.. Je weet dat er altijd een zwarte piet tussen zit die geen geheimpje kan bewaren. Beetje simpel dus. Daarnaast lijkt het me inderdaad misschien handiger om zelf je afscheid aan te kondigen en daarna pas voorbereidingen te treffen voor een afscheidswedstrijd (zoals de meeste voetballers doen).

Van Bommel heeft gewoon een risico genomen door dit te doen, en betaald daar nu de volle mep voor (mocht dit waar zijn). Zoiets moet je voor jezelf houden tot het moment daar is, en als je geheimpjes wil delen dan weet je dat ze kunnen worden doorverteld. Voetballerij is toch net de middelbare school?

16 april 2013 om 00:02

Het spijt me wel, maar als er iemand geen respect heeft voor z'n clienten is het Men. Raiola wel. Respect komt niet uit euro's, het enige waar onze pizzabakker met alle respect op uit is zijn euro's.

Zijn goed recht, maar laat hem nou niet vertellen dat PvH de media gebruikt, want volgens mij is die daar zelf hoogvlieger in.

Het is gewoon tijd dat mark er mee stopt denk ik, mooie carriere gehad maar hij houd het vind ik niet meer bij... Hij zal voor psv veel beter zijn als trainer niet dat de jeugd veel kans krijgt maar dat even ter zijde. En over van Hooijdonk tja eigenlijk had hij het niet mogen zeggen ja maar ik denk dat iedereen toch wel wist dat van Bommel wss niet meer lang door zou gaan

Wel een flinke naaistreek van die Van Hooijdonk zeg.. Mag Van Bommel niet meer zelf zijn zegje doen voordat zo'n blaaskaak zijn mond voorbij praat?

Het zegt overigens wel wat voor voetballer Van Bommel is geweest, als er spelers als Schweinsteiger en Zlatan op af komen. Maar hoe zit het dan met die (oud-) Barca spelers dan? Xavi, Ronaldinho, Belletti. Ronaldinho mag niet ontbreken vind ik. Was de beste van de wereld toen Van Bommel daar speelde. Ik denk verder dat spelers als Johann Vogel, Rommedahl, Van Nistelrooy ook aanwezig zullen zijn.

15 april 2013 om 10:56

V Bommel heeft ook maar 1 seizoen bij Barcelona gezeten.. HIj kiest waarschijnlijk zelf zijn mensen uit.. Die gasten uit Barcelona zal hij niet zo goed kennen.. Lijkt me sterk dat iemand als Ronaldinho daar zijn vriend is geworden en nog steeds is na zo'n lange tijd..
Xavi was sowieso geen vriend van hem, die vertelde laatst nog dat hij vond dat van Bommel het niveau van Barca niet aankon en daarom wegging.. Niet erg vriendelijk..

Ik ben het niet eens met het lekken van informatie van Pierre, maar die Italiaanse pizzabakker doet net alsof hij zelf nog nooit informatie heeft gelekt in de pers (met als doel transferinformatie en opdrijven spelersprijzen).

Ik vindt het zeer niet netjes van van hooijdonk, maar je weet toch hoe de roddelgedoe gaat, riola, daar ben jij toch ook goed in of niet. Van bommel zal nu zelf met de beslissing uitkomen, ja of nee.
En drie jaar je afscheidwedstrijd voorbereiden, ja man geloof je het zelf.
Drie jaar terug weet je dat nog niet en ben je er niet mee bezig man, dan zit je nog in de flo van het voetbal.

Ik vraag me echt telkens af of spelers die onder contract staan bij Raiola niet zelf een mond hebben? Zlatan kan volgens mij heel goed voor zichzelf opkomen en nu ook van Bommel. Ik zie geen reden waarom een zaakwaarnemer met dit soort dingen moet bemoeien. Als van Hooijdonk iets fout heeft gedaan moet van Bommel zelf naar de media komen of de ex spits gewoon opbellen.

15 april 2013 om 10:30

Ik heb het stuk vanochtend toevallig op de radio gehoord. 538 heeft hierover contact gehad met van Bommel. Hier gaf hij qaan geen tijd te hebben om gebeld te worden omdat hij moest trainen met psv maar dat ze hierover zijn zakenwaarnemer konden bellen.

Van Hooijdonk moet daar gewoon zijn mond over dichthouden. Zoals Waterreus ook al zei: waarom zeg je dit? Van Bommel verdient meer respect dan dit. Ik zat te kijken en vond het een opmerkelijk gebeuren.

Persoonlijk zou ik wel stoppen als van Bommel zijnde. Lekker je trainersdiploma halen en in opleiding gaan bij Psv. Het zou echt een ideaal beeld zijn als hij over een jaar over 5- 7 Cocu kon opvolgen als trainer.

Wat gister ook ter spraken kwam was de onrust binnen het bestuur van Psv. Er schijnt daar ook een revolutie te komen? Weet iemand dit of is dat een broodje aap?

15 april 2013 om 09:22

Van Hooijdonk is misschien beledigd dat hij niet op het afscheidsfeestje mag komen. Vind PvH wel vaker een hele irritante meneer

15 april 2013 om 09:34

Helemaal mee eens. PvH moet dit niet zeggen en die eer aan van Bommel zelf laten mits hij stopt.
Van Bommel heeft een prachtige carriere gehad en ik denk persoonlijk ook dat hij stopt. Ik vind van Bommel bij lange na niet de slechtste al zie je wel dat het beste er af is.
Ik heb de geruchten gehoord m.b.t. de "revolutie" binnen het bestuur. Helaas kan ik het niet bevestigen noch ontkennen.

15 april 2013 om 10:30

Niet vervelend bedoeld hoor maar ik denk dat het goed zal zijn voor de club dat er koppen gaan rollen. Gewoon oud spelers leiding laten geven ala Ajax. Misschien zitten jullie daar juist niet op te wachten maar PSV moet zijn gezicht weer terug krijgen. En ze moeten heus Ajax niet kopieren of wat dan ook hoor maar gewoon mensen op een plek zetten die alleen maar het beste voor hebben met PSV en die de club zowel financieel en sportief vooruit kunnen helpen.

15 april 2013 om 11:35

Dat zou inderdaad een optie zijn maar je moet er ook de mensen voor hebben.
Je moet de juiste "slimme hoofden" hebben en je moet geschikt zijn voor zo een functie.
Bij jullie heeft het precies zo uitgepakt en draait het allemaal soepel. Vergeet niet dat jullie pas een jaar met dit bestuur werken en alles valt op zijn plek. Dat is ook "een beetje geluk" aangezien al je oud spelers ook geschikt zijn voor zo een functie.

Verder vind ik dat Sanders niet eens zo een slecht werk levert. Hij heeft fors bezuinigd op arbeidskosten en hij heeft nieuwe sponsors aangetrokken waardoor er meer inkomsten zijn.

Er worden natuurlijk ook wel fouten gemaakt maar psv werkt op dit moment ook toe naar een meer efficiente organisatie.
De eigen jeugd moet meer aan bod komen om zowel financieel en sportief vooruit te komen en daar wordt aan gewerkt.
Op dit moment wordt er veel geinvesteerd in de eigen jeugd alleen is het nu zaak dat er ook een doorstroom komt.
In de A en B lopen nu wel een aantal aardige talenten rond en deze moeten de doorstroom gaan vormen. PSV loopt qua ontwikkeling in de jeugd achter op Ajax en Feyenoord. Ze zijn nu bezig met de inhaalslag maar dat gaat (helaas) niet van vandaag op morgen.
Over een aantal jaren zullen we dit hopelijk gaan merken.

15 april 2013 om 10:30

Om eerlijk te zijn denk ik dat het een broodje aap is, ik zou niet weten welke spelers er op zouden moeten staan, behalve dan de spelers die er al werken.
Misschien Ruud van Nistelrooy dan, ik weet niet precies wat hij momenteel doet, maar tegelijkertijd lijkt hij me niet de status hebben om zoveel macht uit te oefenen.
Waterreus zei ook van niets te weten en nou zal ik niet zeggen dat hij de man is die overal als eerste bij betrokken wordt, maar denk toch dat hij dit soort dingen dan wel geweten had.

Overigens had van Hooijdonk dit misschien niet moeten zeggen, maar aan de andere kant had er waarschijnlijk vrijwel niemand op gelet als Waterreus er niet zo op reageerde.
Dat van Bommel aan het einde van dit seizoen als voetballer zou stoppen lag in de lijn der verwachting, het is natuurlijk geen Johan Cruijff die elke Nederlandse club als voetballer nog kampioen weet te maken tot zijn 37e.
Maar vandaar ook dat het niet echt groot nieuws leek.
Pas toen Waterreus om opheldering vroeg vertelde van Hooijdonk dat er spelers werden benaderd voor zijn eventuele afscheidswedstrijd, hetgeen voor hem duidelijk maakte dat van Bommel binnenkort wel moest stoppen.

Vond het ook vaag van Pierre, maar zijn we wel van hem gewend.

Mee eens. van Hooijdonk zit in een programma waar ook een deel journalistiek wordt gevoerd. Zijn goed recht dus om zoiets naar buiten te brengen. Schrijnend, vond ik het, hoe Waterreus op zijn piemeltje was getrapt.

15 april 2013 om 09:30

Daar ben ik t niet mee eens. Een afscheidswedstrijd is iets wat niet iedere speler verdient maar iemand van zijn statuur toch zeker wel. Vervolgens wordt er informeel links en rechts waarschijnlijk wat gepolst naar andere spelers voor een afscheidswedstrijd. Deze informatie wordt dan door PvH zonder respect schaamteloos gebruikt om de journalist uit te hangen in de laatste seconde van een uitzending. Werkelijk misselijkmakend.

15 april 2013 om 11:01

Ik snap niet waarom Pierre zo wordt aangevallen.. Je kijkt zo'n uitzending om op de hoogte te blijven toch, en Pierre heeft een nieuwtje..
Waarom wordt er niet gezeurd over een Johan Derksen die wekelijks de vloer aan veegt met roddels over spelers en trainers van een gelijke statuur?
Als Derksen dit had verteld vanavond had niemand hier wat over gezegd.

15 april 2013 om 11:12

Het verschil tussen Derksen en van Hooijdonk is dat Derksen een journalist is. Van Hooijdonk is een collega voetballer die kennelijk geen enkele informatie meer is toevertrouwd.

Als ik in vertrouwen tegen een collega zeg dat ik m'n baan op wil zeggen omdat ik interessante aanbieding heb gekregen. Dan vertrouw ik erop dat hij dit niet binnen no-time aan de grote klok hangt.

15 april 2013 om 09:28

Ik heb het vermoeden dat Mark dit aan had willen kondigen als Psv definitief geen kampioen meer kan worden.

15 april 2013 om 11:03

Precies, want was Mark van Bommel niet de bron van VI over alles wat er mis ging tijdens het Wk...en dan nu zelf verbaasd zijn dat het geen geheim blijft.

Waarom naar Volendam? We hebben met Sonny Stevens al een nieuwe jeugdige topkeeper in de basis staan. Ik heb ook niks gehoord over een mogelijk vertrek en met een contract tot 2015 verwacht ik dat nu ook nog niet

Die van Hooijdonk wilt ook is een keer interessant doen. Dan komt hij ook eens in het nieuws denkt ie. Maar om nou te doen alsof van Bommel de Cruijff, van Basten, Gullit, Bergkamp van deze voetbal wereld is, is ook weer een beetje overdreven. Gewoon een goede centraal verdedigende middenvelder is hij geweest, maar niet uitzonderlijk.

15 april 2013 om 09:30

Eens, maar Van Bommel heeft wel een geweldige carriere gehad. Ik heb helemaal niets met die vent en zijn spel, maar hij heeft wel bij Milan, Barca en Bayern gespeeld, dus hij heeft het goed gedaan.

Grappig trouwens, dat juist Raiola anderen op gedrag aanspreekt.

Ondanks dat hij in dit geval gelijk heeft. Wie is Pi-teveel-air om dit naar buiten te brengen.

Wat een carriere zeg. Van sittard naar camp nou allainz arena en san siro. Petje af.

Het zal wel kloppen, maar als hij ruim 20 jaar geleden begon, was hij dus 15... Was hij inderdaad zo jong?

Moeten nu ook niet ineens gaan doen alsof de wereld vergaat omdat Mark zijn feest wordt verpest. Over transfers, ontslagen, verlengingen (en zelfs voetbalvrouwen ) wordt altijd volop gespeculeerd in ieder programma op ieder moment in het seizoen. Ook dit is vaak "niet netjes" voor de betrokken speler. Dus waarom zou dit dan ineens voor een 'pensioen' onacceptabel zijn?

In dit geval is het niet zo dat Pierre zei "van Bommel is zijn afscheidsfeestje aan het plannen", nee Pierre zei dat hij bronnen had die bevestigen dat Bommel 100% zeker gaat stoppen met voetballen. Pas nadat andere mensen aan tafel hier hun vraagtekens bij zetten zei hij "anders ben je niet je afscheidswedstrijd aan het plannen".

Dus nee het is ongetwijfeld niet netjes, maar enigszins uit het verband gerukt en overdreven is het wel...

Vond het een hele rare actie van Van Hooijdonk, eerder in de uitzending was Van Bommel al lang ter sprake gekomen waarbij nota bene de vraag werd gesteld of hij zou gaan stoppen na dit seizoen. Toen bleef Pierre stil en pas toen het programma al bijna was afgelopen snel nog even laten zien hoe welingelicht je bent. Ben het met Waterreus eens dat een speler met de carriere van Van Bommel de kans moet hebben zijn eigen afscheid aan te kondigen, in plaats door een of andere opschepper in de laatste minuut van een praatprogramma.

Wat een onzin is dit allemaal zeg. Wordt er in Studio Voetbal eindelijk eens iets met nieuwswaarde vermeld, is het weer schandalig omdat van Bommel het recht verdiend heeft om het zelf bekend te maken.

Tuurlijk, het is een grote speler en dat verdient respect, maar als van Hooijdonk nieuws heeft is het toch zijn plicht om het daar te vermelden? Anders kan hij er net zo goed niet gaan zitten.
Van Bommel heeft gewoon voor de camera's meerdere malen staan liegen, omdat hij blijkbaar al weet dat hij stopt aan het eind van het seizoen. Want ik denk niet dat ze zondagavond na de nederlaag tegen Ajax pas zijn gaan bellen. Is zijn goed recht hoor, maar je moet er niet raar van opkijken dat er iets uitlekt in de voetbalwereld. Zeker van Bommel niet, die tijdens en vooral na het EK verantwoordelijk was voor de 'inside information' van Vi.

Overigens vraag ik me af of iedereen ook zo verbaasd had gereageerd als Derksen dit vanavond zou vermelden? Ik denk van niet.

15 april 2013 om 10:15

Nee klopt, maar dat komt ook omdat VI, meer satirisch is en Studio Voetbal meer serieus is. In VI wordt wel vaker dingen geroepen uit de losse pols, maar bij Studio Voetbal, wordt er alleen dingen gezegd die door tig bronnen worden bevestigd.

15 april 2013 om 11:07

Inderdaad, iedereen weet dat van Bommel op leeftijd is en kan zin dat het beste eraf is. Hij gaat of dit jaar stoppen, of komend jaar. Echt een verrassing is het sowieso dus niet. Zelf bron zijn van VI nav het desastreuze WK, liegen voor de camera over je afscheid, en als dit nu naar buiten komt dan is het opeens heel erg. Onzin joh. Het recht je eigen afscheid aan te kondigen? Hou het dan stil. Lieg dan niet voor de camera erover. Sowieso waar het het over. Een speler op leeftijd waarvan het duidelijk is dat hij nu stopt of over een jaar.

Als ik van Bommel was zou ik nog een jaartje blijven, om te helpen een nieuw team op te bouwen. Ik kan me voorstellen dat als PSV geen CL haalt en 48 miljoen moet ophoesten er een leegloop ontstaat. Zou goed zijn: alle huurlingen die meer met zichzelf bezig zijn verkopen, een nieuw team opbouwen met spelers die zich Psv'er voelen. Zou ook sympathie opwekken, kijk maar naar Feijenoord. Dat gevoel kan van Bommel ze bijbrengen, zelfs als hij niet elke wedstrijd speelt. Misschien kan hij tegelijkertijd beginnen met een opleiding tot coach. Hij moet alleen die boosheid van zich afschudden. Waarom zo verongelijkt? Je hebt toch een mooie carrière gehad?

15 april 2013 om 11:09

Hij is zo boos omdat hij net als Advocaat meer had verwacht van Psv. Hij kwam van Milan en daar kon hij nog mee omdat hij goede spelers om zich heen had. Nu kom je te spelen met klungels als Marcelo die denken dat ze een grote transfer kunnen maken ook. Ik snap de boosheid wel, een en al teleurstelling.

15 april 2013 om 12:07

Marc van Bommel is al zijn hele carrière verongelijkt. In zijn eerste periode bij PSV was de bevoordeling van 'de Randstad' zijn stokpaardje, nu vanaf wedstrijd 1 waren de gele kaarten 'alleen maar omdat PSV anders behandeld wordt'. Soms heeft hij nog gelijk ook: van Basten heeft hem geen eerlijke kans gegeven bij Oranje. Ik denk echter dat zijn aard hem als speler en als mens in de weg zit. 'je bent een klassespeler, hebt veel bereikt, straal dat uit', dat is mijn boodschap aan Mvb. Is wel een beetje arrogant van mij, maar goed, op dit forum neemt iedereen zichzelf een beetje te serieus...

15 april 2013 om 12:26

Nou je hebt daar wel weer een punt mee hoor. De uitstraling van Seedorf zou hij een voorbeeld aan kunnen nemen. Van Bommel wil een beetje te geforceerd de leider zijn. Hij denkt dat je daarvoor moet schoppen, wild moet gebaren 90 minuten lang en moet blijven schreeuwen.

Iedereen is het hier met elkaar eens ik snap iedereen maar punt is gewoon dat hij nooit deze uitspraken moet dan dat is aan van Bommel ik vond het een grote stommiteit van hem dit was onprofessioneel gedrag van, van Hooijdonk!

Van Bommel blijft denk ik nog een jaar!

hoe zouden jullie het vinden als iemand iets over jou verteld voor dat jij je eigen verhaal kunt doen Van Bommel draait ten eerste een goed seizoen ten 2e heeft hij een status in NL en inderdaad een beetje meer Respect voor hem laat hem dit zelf vertellen.

Het was een grote stommiteit van , Van Hooijdonk!

15 april 2013 om 11:11

Joh dat hij gaat stoppen is toch duidelijk, waarom daar zo'n drama van maken. Alleen al gezien zijn leeftijd, zijn mindere prestaties en zijn aflopen contract kun je stellen dat hij stopt. Als hij nou een meerjarig contract had en hij zou stoppen dan zou dat bijzonder zijn. Maar de hele situatie is erop ingericht dat hij gaat stoppen, ik snap de ophef dan niet zo, het is allang duidelijk.

Pierre moest zich nodig even profileren gisteravond. Dat krijg je als je verder geen flikker te melden hebt. Vind persoonlijk dat van Bommel nog best een jaartje door kan als je zijn niveau bekijkt. Nog altijd een van de beste spelers van de eredivisie.

En ik, eigenlijk de woorden van Raiola zelf, maar denken dat Raiola nooit reageerde op speculaties en onzinberichten?? Dit is nu al het zoveelste bericht binnen korte tijd waarop hij reageert als zaakwaarnemer! Toch niet zo druk als hij het doet voorkomen?

Overigens zeg ik hiermee niet dat hij niet mag reageren, maar dan moet hij zijn woorden maar eens gaan bijstellen!

Prachtige vergelijking waarin met een bijna achteloze opmerking pi-air ff zo neer te zetten.

niet netjes een speler hoort zelf zijn afscheid aan te kondigen!

Van Bommel was een aardige speler met veel gif in zijn spel en leidinggevende kwaliteiten. Maar om hem op internationaal topniveau nu neer te zetten als een grote vedette en strateeg gaat me te ver. Keer op keer laat Van Halst zien dat Van Bommel mensen in zijn rug weg laat lopen en dan met armgebaren anderen commandeert. En dan moet Waterreus weer zeggen dat Van Bommel toch echt een hele grote meneer is... Dit was precies de kritiek van Van Basten destijds en een herhaling van het Ambrosini-momentje in 2005. Van Bommel wil altijd graag uitstralen dat hij de wijsheid in pacht heeft in tactisch opzicht. Misschien wel een goede voorwaarde om trainer te worden, maar als speler lopen 'anspruch' en realiteit te ver uit elkaar. Maar goed, dat is maar mijn persoonlijke mening.

15 april 2013 om 15:25

Van Basten had het toentertijd al goed gezien inderdaad, en het loopvermogen van Van Bommel is alleen maar afgenomen sindsdien. Echter heeft dat niet zoveel te maken met zijn tactisch vermogen. Ik denk dat hij een hele goede trainer kan worden.

15 april 2013 om 16:05

Akelig scherpe analyse. Als van Bommel een stofzuiger naast zich heeft kan hij goed renderen. Maar als hij zijn man moet bewaken gaat het vaak fout. Groen randje voor jou als het aan mij ligt.

Goh gaat het hier nu om het uitlekken van een afscheid van een voetballer of staat de derde wereldoorlog op uitbreken? Wat een heisa om helemaal niks.

Helemaal mee eens. Het getuigt van heel weinig respect door dit zomaar in de media te melden. Ik vind die van Hooijdonk toch af en toe nare trekjes vertonen. Jammer, want voor de rest is het best een aardige analyticus. Hij kan zichzelf redelijk goed verwoorden. Maar om nou populair te gaan doen over de rug van van Bommel. Iets meer respect lijkt mij toch wel op zijn plaats voor deze man.

Haha, Moest wel lachen toen ik het zag. Dat was echt volledig 'out-of-the-blue'.
Maar nee, is niet zo netjes nee. Ik ben benieuwd wie er gaan komen voetballen in het afscheidsduel.
Zal Waterreus zich gepasseerd voelen als hij niet in het doel mag staan?

Heb die pizza-bakker/zakkenvuller, gehoordt bij 538. Liep van hooijdonk een beetje zwart te maken dat hij een drama-carriere gehad heeft etc. Dan zie je maar weer dat die Raiola een naar mannetje is. Als bommel/raiola slim waren geweest dan hadden ze er amper op gereageerd. En Bommel had in de winterstop al moeten aankondigen te gaan stoppen. Had misschien nog wat motivatie gegeven in het team om voor hem door het vuur te gaan, want dat konden ze wel gebruiken. Nu gaat zijn toch ietwat overschatte carriere als een nachtkaars uit. Met alle respect hebben we het hier over een goede internationale middenvelder, met leiderschapkwaliteiten. Maar niet bovengemiddeld getalenteerd ofzo. Wel respect dat hij alles uit zijn mogelijkheden heeft gehaald, als je naar zijn clubs kijkt. En wat betreft Pierre betreft, niet netjes maar wel leuke tv.

Van Bommel moet gewoon stoppen na dit seizoen. Waarom? Het is totaal niet mijn favoriete voetballer maar hij heeft echt een prachtige carriere gehad met veel prijzen en veel topclubs. Nu zie je echter wel het verval intreden en dat hij echt beduidend minder wordt. Je moet je carriere afsluiten op een moment dat je nog met een reden op het veld staat en niet doorgaan tot je niet meer kunt (vind ik). Nu stoppen en terugkijken op een prachtige loopbaan met als een van de weinige teleurstellingen je laatste jaar bij Psv. Plak daar niet nog een paar jaar met teleurstellingen aan vast..

Pierre doet het goed op TV en weet wat de mensen willen horen. Als hij het weet mag de rest van Nederland het ook weten. Waarom zou hij dat niet mogen zeggen? Had van Bommel zelf tijdig iets moeten aangeven. Er blijft anno 2013 nu eenmaal weinig nog geheim in het voetbal. Leermomentje voor toekomstige stoppers.

Van Hooijkdonk wilde even in de picture.

Dan konden wij allemaal beamen dat hij een geweldig leuk nieuwtje had. Het was voor mij in de winterstop al duidelijk dat Van Bommel ging stoppen.

Tja, Pierre en zijn mond houden. Vroeger lekte hij via zijn vriendjes bij het AD over wat er bij Feyenoord in de kleedkamer gebeurde. Dan is dit ook niet vreemd.

Kan best dat van Bommel het nog niet weet. Hij heeft goed samen kunnen spelen met Cocu en het kan heel goed dat Cocu van Bommel als back up achter de hand wil houden komend seizoen. Dan is hij geen basisspeler meer maar wel een goede mentor voor de spelers.

Van Bommel had gewoon lekker in Italië moeten blijven ballen, daar paste hij. Want nu voetbalt PSV met twee controleurs, waarvan er een op de status en aanvoerdersband van van Bommel aast, en dat werkt gewoon niet.

Had hem dit seizoen ook graag bij ajax gezien in de plaats van Poulsen.

15 april 2013 om 15:24

Ik had Van Bommel echt niet bij Ajax moeten hebben hoor? Je ziet aan alles dat Poulsen op dit moment van een hoger niveau is. Hij gaat perfect mee in het Ajax spel, wat velen niet hadden verwacht!

Leuk spelertje hoor die Bommel, maar kom op.. Hij voegt niks meer toe aan de Eredivisie!

15 april 2013 om 15:34

Ik ben van mening dat van Bommel voetballend zeker nog van een hoger niveau is als Poulsen, verdedigend is Poulsen wel feller en beter, maar van Bommel wordt mijns inziens ook verkeerd gebruikt bij PSV wanneer PSV met een centrale vm zou gaan spelen zul je zien dat van Bommel ook beter gaat spelen.

Bovenstaande wil niet zeggen dat ik vind dat Poulsen het niet goed doet, binnen zijn taken doet hij het beter dan ik had verwacht.

15 april 2013 om 15:46

Dat je sowieso al een ras Psver bij Ajax wil zien is ook al erg genoeg.

15 april 2013 om 15:46

Nou nou, Poulsen speelt nu eindelijk goed, maar in het begin was het ook niet veel soeps. Van Bommel is gewoon een degelijke voetballer met zoveel ervaring, maar als je een team met prutsers om je heen hebt, met name de verdedigers in je rug, dan kan hij het inderdaad niet belopen, maar dat probleem heeft bijvoorbeeld Theo Jansen ook. Als het team in zijn dienst speelt en ruimte voor hem maakt dan kan hij lekker goede passjes geven met zijn spelinzicht.

Achja, zoveel commotie om niks. Iedereen ziet toch dat van Bommel het niet meer kan belopen en het zou een verstandige beslissing zijn om te stoppen na dit seizen. Heeft een prachtige carriere gehad, of het netjes is van van Hooijdonk dit bekend te maken kun je je afvragen. Overigens wou ik Mino Raiola niet zo serieus nemen. Iemand die miljoenen heeft verdiend met de transfers van spelers, en doodleuk op tv roept dat het hem niet om het geld gaat.

Er is ooit een boek geschreven over de tien minst diplomatieke voetballers ter wereld. Het zal je niet verbazen dat Pierre daar ook in stond.

15 april 2013 om 22:13

Ja het was ook niet per se kritiek op Pierre van mijn kant. Het is trouwens ook geen grap wat ik in mijn bericht schrijf, dat boek bestaat echt en Pierre staat er ook serieus in.

hahahahahahaa en Raiola lijkt er nog echt op ook! Maargoed, aan dit zie je dat Pierre het dus wel deed voor de aandacht, zo jammer. Sowieso gaat het eigenlijk nergens over

Volgens mij is het verstandiger als Van Hooijdonk gewoon zijn mond houdt.

Hij heeft zich al belachelijk gemaakt door wellicht zijn mond voorbij te praten over Van Bommel en nu gaat hij nog erop in, tegen iemand die hem daarop aanspreekt.

15 april 2013 om 15:41

Waarom zijn mond voorbij praten. Het is toch een nieuwsprogramma. Vind het echt raar dat mensen zeggen dat hij het niet had mogen zeggen. Ze discussiëren over de voetbal van deze week en vertellen nieuwtjes.

15 april 2013 om 16:09

Sjoerd,

Verplaats je nou even in de persoon Van Bommel. Heel Nederland en vooral heel PSV en zijn fans denken nu dat je na dit seizoen gaat stoppen, terwijl jijzelf het nog niet eens officieel verteld hebt. De heer Van Hooijdonk vond het blijkbaar een noodzaak om het voor jou te vertellen aan de media.

Maar we wachten wel even af wat de reactie van Van Bommel zal gaan zijn, want nu zal Van Bommel belaagd worden door de media. Dankzij de heer Van Hooijdonk.

15 april 2013 om 16:25

@sjoerd1987,

Kijk, eindelijk iemand die het begrijpt!

Pierre van Hooijdonk heeft alle recht van de wereld om dit nieuwsbericht bekend te maken. Toch moet ik erbij zeggen dat hij het woord "waarschijnlijk" heeft gebruikt, dus hij heeft niet letterlijk gezegd dat Van Bommel stopt.

Mensen die lopen te zeuren dat van Hooijdonk zichzelf belachelijk heeft gemaakt door dit nieuws bekend te maken, weten denk ik niet waarom Studio Voetbal op televisie is. Kortom, zij maken zichzelf gewoon belachelijk. Dat ze het liever van Van Bommel zelf hadden gehoord kan ik begrijpen, maar neem het Pierre niet kwalijk. Anders had Jack van Gelder, Wilfred Genee, Johan Derksen of wie dan ook het wel bekend gemaakt. Ik bedoel.. als zelfs Pierre dit weet, dan wist Johan dit ook wel! En als een van hen het had gedaan, was er niet zo'n ophef over.

Het enige wat ik wel wat jammer vond, is dat Pierre het aan het eind van de uitzending deed. Maar wellicht wachtte hij op het moment dat het onderwerp veranderd kon worden en toen Jack er een einde aan maakte, heeft hij het snel verteld. Of voor hetzelfde geld kreeg Pierre het net 3 seconden daarvoor pas te horen, aangezien hij zijn telefoon tevoorschijn haalde en een sms bericht las..

Studio Voetbal en onder andere ook Voetbal International zijn er om over wedstrijden en gebeurtenissen te praten. Daarnaast wordt er zo vaak nieuws bekend gemaakt. Niet zo piepen, dan had Van Bommel het gewoon zelf bekend moeten maken. Is hij nou echt zo dom dat hij denkt alles te kunnen organiseren of alvast deels te plannen en na te vragen, zonder dat er iemand achter komt?

Iemand had het ooit bekend gemaakt en nu Pierre het doet is hij de zondebok, gewoon onterecht.

Het mooiste was overigens het gezicht van Waterreus. Heerlijk!

Haha postuur grapje, ja dan lijkt Milo idd meer op vd linden als v hooijdonk op santegoeds.

Van Hooijdonk, wat een baas! Lekkere reactie op die diknek. Ook mooi dat hij zijn twitter afbeelding veranderd in die van Santegoeds.

Je bent gewoon verschrikkelijk naif als je spelers gaat benaderen en dan denkt dat niemand uitlekt dat je gaat stoppen. (leg geen schuld bij Van Bommel, maar bij de organisator). Je kan niet verwachten dat niemand gaat praten.

15 april 2013 om 19:08

Misschien dat ie jouw baas is, maar het merendeel van Nederland en ook van mensen in t profvoetbal ergeren zich kapot aan deze man.

Ook tijdens zijn actieve carriere stond hij al bekend als een achter de rug prater en een lekker van informatie naar kranten.

Leuke baas heb je.

Vond het niet sjiek van van Hooijdonk die wel heel graag met zijn scoopje kwam.

Voor het eerst was ik het met Waterreus eens en ook met Raiola.

De vergelijking met van der Linden gaat ook nog eens mank. Raiola is niet degene die met speculeert.

Wat mij betreft staat van Hooijdonk in deze met 3-0 achter.

15 april 2013 om 15:57

Nee hij speculeert niet, maar toont wel grote overeenkomsten met het postuur van Marc van der Linden haha.

15 april 2013 om 16:28

Er is alleen een gigantische ophef omdat het Van Bommel is. Als dit Lurling was ofzo, had je niemand horen klagen. Het is een nieuwsprogramma en dus mag het vertelt worden, simpel!

Het is gewoon dom van Van Bommel of anderen die dit organiseren, om te denken dat dit nieuws geheim kan blijven.

Absoluut niet. Van Hooijdonk heeft met deze actie juist een dubbele hattrick in een keer gescoord Geweldig gewoon.

15 april 2013 om 16:37

Dus Waterreus gaat voortaan ook geen scoops meer vertellen? Zoals dat Van Bommel nog geen gesprek had gehad over z'n contract? Vind ik ook niet netjes van Waterreus hoor, dat moet Sanders/brands gewoon zelf vertellen, hoeft hij niet naar buiten te brengen

15 april 2013 om 17:57

@bombvis: Daar heb je wel een punt.

Waar men zich al niet druk om maakt... Heeft Pierre het verklapt? Ach, gossie toch.

@ Gl

Ik denk dat van Hooijdonk het eerder heeft over de overeenkomst qua gewicht.

Hahaha heerlijke opmerking Pi-air !
Dit zal Mino wel een tijdje achtervolgen.

Haha! Moet zeggen, voor een arrogante pizzabakker was het nog best een leuk interview vanochtend bij 538.

Is het raar dat ik geen idee heb wie beide mannen zijn met wie Van Hooijdonk en Raiola nu vergeleken mee worden?

15 april 2013 om 16:08

Evert: Roddeljournalist - Pvh
Marc: Dik - Raiola

15 april 2013 om 16:13

Oh. Leuk kinderachtig gebrabbel dus tussen de twee.

15 april 2013 om 17:34

Ik zou het trouwens geen schande vinden om met Evert vergeleken te worden. Is een hele nette journalist die zeer geliefd is bij heel bekend nederland. Absoluut geen roddelaar, maar iemand die altijd navraag doet bij de persoon in kwestie. Als die niet wil of kan reageren zegt hij dat er altijd bij...

Ach ja, was misschien niet helemaal netjes, maar het is ook een beetje onzin dat de grote Van Bommel beschermd moet worden zodat ie het zelf kan vertellen. Als je het zelf wil vertellen moet je het gewoon gelijk doen. En waarom zou je dat ook niet gewoon doen? En voor hetzelfde geldt heeft Van Bommel het allang verteld, maar had ie zijn hand voor zijn mond en hebben we het allemaal gemist...

Ik heb echt de indruk dat mensen in van Bommel nog die speler van 6 jaar geleden zien, dus dat ze meer zien dan dat er werkelijk is, want het is allang op. Mark kan het allang niet meer belopen. Niet alleen Eriksen heeft hem (twee maal) kapot gespeeld, maar ook mindere goden als Fredje Benson hadden geen kind aan hem. Misschien dat men dat niet ziet omdat hij nog zo gedreven is en de hele wedstrijd aan het schreeuwen is, of omdat men het niet wil zien. Geen idee.

Als fan van Ajax hoop ik i.i.g. dat hij nog jaren in de basis staat bij Psv.

Alhoewel Pierre met een uitstekende opmerking terug kwam denk ik niet dat hij dit moet doen.
Hij heeft een foutje gemaakt en wordt daar onterecht hard voor gestraft in de media en daar buiten.
Revanche nemen zal zijn fout echter alleen maar bekender maken en is dus niet echt slim.

Mijn complimenten overigens aan de opmerkingen, Marc van der Linden lijkt sprekend op Raiola en is ook een roddelkoning ten top.

Denk dat het niet slecht is wat van Hooijdonk hier heeft gedaan want iedereen was er eigenlijk al van overtuigd dat v.bommel er niet nog een jaar aan vast ging plakken bij PSV , de manier waarop Pierre het bracht stuit mij ook tegen de borst , even tussen neus en lippen door net voor de eindleader.

van Hooijdonk had dit duidelijk uit andere bronnen vernomen en was niet zelf gevraagd , misschien moet die bron ook maar eens aangepakt worden want als die door van Bommel is benaderd dan heeft die in eerste instantie zijn mond niet kunnen houden zodat het balletje ging rollen en het een kwestie van tijd was voordat het bij de media zou komen.

15 april 2013 om 23:03

Bel de Aivd!

Kom op zeg! Waar heb je het over? Een voetballer stopt. Thats it! Meer niet.

Waarom nodigen ze die Van Hooijdonk uberhaupt uit bij Studio Voetbal?
De man heeft nooit iets zinnigs te zeggen en ook gisteravond hield hij bijna de hele uitzending zijn mond.
Als voetballer scoorde hij mooie vrije trappen, vooral in het seizoen dat hij Feyenoord aan de Uefacup hielp. Nu 'scoort' hij alleen nog maar over de rug van andere spelers. De op- en aanmerkingen over Jeroen Verhoeven vond ik ook schandalig. Jeroen is 1,97 en weegt 103kg, traint 7 dagen per week en is nog nooit geblesseerd geweest. Feitelijk maakt hij dus opmerkingen louter ten aanzien van zijn uiterlijk, hetgeen ik vind getuigen van een zeer laag niveau.

15 april 2013 om 17:00

Vond jij die Jan Mulder dan wel wat zinnigs zeggen. Die zei dat Kuipers als een mietje floot de afgelopen wedstrijd, terwijl zo ongeveer heel Nederland hem goed vond fluiten en niet beslissend was!! Kuipers heeft het duel met 'persoonlijkheid' gefloten en niet om maar zoveel mogelijk gele kaarten te trekken. Gaat die Mulder beweren dat Kuipers zich niet aan de regels houdt verdomme. Doet een scheids het eindelijk een keer goed, wordt die nog afgezeken.
PvH had gister wel degelijk wat nuttigs te zeggen. Hij heeft alleen af en toe van die opmerkingen die er eigenlijk niet toe doen, die hij niet hoeft te zeggen. Verder is hij een best wel goede analyticus.
on: Man man man, wat een gezeur hierover. Straks zegt Van Bommel dat hij nog een jaartje doorgaat en is de beste Pvh een leugenaar..... Wel leuk hoe hij overigens reageert.

15 april 2013 om 17:17

Laat die jan mulder aub met pensioen gaan die man vind zelfs een aai een harde overtreding als het aan die man lag dan zouden ze beide met 7 man eindigen . Ikvond pi-air ht gisteren gewoon goed doen hij heeft oveal een mening over en durft alles te zeggen.

15 april 2013 om 23:49

Nee die man zit er inderdaad ook alleen maar onzin uit te kramen. Je ziet Jan van Halst en Waterreus elkaar ook veelvuldig vragend aankijken wat die gek nu roeptoetert.
Maar het topic ging toevallig even over Van Hooijdonk

15 april 2013 om 18:57

leuk dat verhoeven 1,97 en 103 kg is en dat hij 7x in de week traint op hoog niveau, het blijft een keeper met een figuur uit de amateurvoetballerij.

15 april 2013 om 23:46

Dat hij geen 'topsport-figuur' heeft heb jij heel knap gezien, maar dat is ook niet de discussie. Je moet mensen beoordelen op hun kwaliteiten.

Ik snap de grap niet echt. Waarom lijkt Van Hooijdonk op Evert Santegoeds en waarom lijkt Mino Raiola op Marc van der Linde?

15 april 2013 om 17:30

Marc van der Linde is moddervet en Raiola in de ogen van PvH blijkbaar ook.
Evert Santegoeds is een roddeljournalist, hetgeen PvH is in deogen van Raiola.

Is maxwell bevriend met Van Bommel dan, want ze hebben nooit samen gespeeld vind het aardig vreemd dat hij dan ook gevraagd zou zijn.

15 april 2013 om 17:33

Ze hebben vaak talloze keren tegen elkaar gespeeld geloof ik, In de NL competitie en Europese wedstrijden. Daarnaast hebben ze dezelfde zaakwaarnemer (raiola) en ze zijn allebij 'bevriend' met Zlatan en Alex.

Je hoeft niet per se met elkaar gespeeld te hebben om een klik te hebben toch?

15 april 2013 om 18:22

Van Bommel en Maxwell zaten samen in Barcelona.

15 april 2013 om 18:58

Niet tegelijk

Ik vind het een erg slechte kaats van Pierre. Raiola vergelijkt hem met een roddeljournalist, Pierre gooit het op uiterlijk. Erg kinderachtig en heeft ook helemaal niks met het onderwerp te maken.

15 april 2013 om 19:44

Hoezo op uiterlijk... Marc werkt bij RTL Boulevard, dus als dat geen roddeljournalist is...

profielfotoveranderd in een afbeelding van Santegoeds, dat is dan wel weer humor

Hmm. Wat heeft deze voormalige Rode Duivel hiermee te maken ...

http://nl.wikipedia.org/wiki/marc_van_der_linden_(...

15 april 2013 om 19:41

Of je ken die dikke van Boulevard niet of je maakt een grapje.

Het enige wat Pierre goed in is is open deuren intrappen kennelijk. De manier hoe hij gister die informatie naar buiten bracht vond ik gewoon zielig, en de backlash die hij nu zal ontvangen zal daarom ook terecht zijn.

Overigens, zeer zwakke comeback, zelfs m'n 9-jarige verlegen neefje kan beter verzinnen.

Stel dat van Bommel in Studio Voetbal had verklapt dat PvH ermee zou stoppen, had-ie toch ook niet leuk gevonden? Nee die PvH denkt dat-ie na z'n carriere door moet gaan met 'makkelijk scoren', maar tijdens z'n voetbalcarriere deed-ie het toch op een betere wijze.

Toen die nog bij AC Milaan zat zei die dat hij voor 1 seizoen naar PSV ging en daarna zijn papieren ging halen en de jeugd trainen.

2 weken geleden liet die het nog of hangen van wat er allemaal zou gaan gebeuren.

Vandaag de melding dat Advocaat weg gaat en Toivonen en Strootman weg willen.

Of van Bommel wil een soort Ooijer rol in het elftal af en toe spelen en voor de rest de jonge gasten coachen.
Anders is van Bommel gewoon alleen voor onrust aan het zorgen.

Wat een ongelooflijk triest figuur die monfert de mol met zijn ontplofte kapsel.
Hij stond bij mij al erg laag op de waarderings- ladder maar sinds gisteren is hij officieel de meest zielige en laaghartige figuur uit de voetballerij.
Het iq van een klein kind.
Jammer dat ik hem dit niet persoonlijk kan mee delen.

Nee je kan beter ebola aap zeggen dat vind niemand erg ook al zijn er wel 10 keer meer mensen aan gestorven dan kk maar mensen lopen het heel het jaar te roepen en dan krijgt een bekende of so het en dan mag niemand het meer zeggen en zijn ze zielig en gaan ze heel zielig doen maar daarvoor gebruikte ze het als 4e lidwoord (de het een en kk) en nu zal ik wel een hoop gezeik krijgen maar speciaal voor die mensen jullie kunnen lekker opkank.eren kan.erapen

Wat een onzin dat er al drie jaar spelers zouden worden gevraagd voor een afscheidswedstrijd. Wie is daar nu al drie jaar van tevoren mee bezig? En het is geen Cruijff, Pele of Maradona toch die afscheid neemt...

Jan Mulder zei: " Van Bommel heeft zijn laatste topwedstrijd gespeeld"

Alle leden aan tafel waren het ermee eens.

Niemand heeft het erover.

Nu valt men over de opmerking van van Hooijdonk? Wat een onzin! Hij zit gewoon in een praatprogramma, en hecht niet zoveel waarde aan het moment, of het wie van het nieuws. Dat is toch geen probleem? Wat maakt het voor van Bommel nu uit wanneer jij, of ik hoor dat ie gaat stoppen, of wie ons dat zegt?

Het lijkt me belangerijker dat ie stopt! Zeker voor psv!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren