Klopper1900
Algemeen
Vrienden (15)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Maandag, 1 augustus 2011
  • Klopper1900
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 9.285
  • 38 jaar (1-2-1983)
  • Amsterdam
  • 15
Persoonlijke berichten
5 augustus 2012 om 21:29
#9

Oh oh wat een vernedering!! Pijnlijk he!!
Heerlijk de 1e prijs nu al binnen!!!! Ajax volledig kansloos.
Fischer kan er ook helemaal niets van. Wat een overschat jongetje.

Heerlijk!!!!!!!!!!!!!!

5 augustus 2012 om 21:31
#10

Ja, ik ben helemaal van slag van deze nederlaag. Wat speelde Psv toch fantastisch goed. Ik denk dat ze kampioen worden, de beker winnen en de Europa League. Wat een een elftal.

5 augustus 2012 om 22:23
#11

Inderdaad PSV is geweldig.

Ajax moest vast nog bijkomen van dat weekendje gay-parade.

Wat een vernedering!!! ooooooooooooh pijnlijk he!!!

5 augustus 2012 om 22:43
#12

Bedankt voor je berichtjes, maar eh...moet je inmiddels niet naar bed? Of zit je stiekem achter de computer? Nou, lekker dromen van een aankomend kampioenschap.

21 december 2012 om 22:43
#13

Jij hebt geen huig maar een aambei in je strot.

21 december 2012 om 22:56
#14

Oh, wat vervelend.

11 februari 2013 om 19:39
#15

Haaha, jij zeggen dat Psv-supporters zeiden dat wij ff gingen winnen. Zeg je 'morfen even winnen van Roda' en speel je gelijk. Schaam je je niet voor jezelf? En voor je club

11 februari 2013 om 23:10
#16

Och weer zo'n 'only sing when you're winning' kleuter. Ik ben trots op Ajax. Altijd en overal.

17 februari 2013 om 17:42
#17

Kan niet reageren via de site, dan maar zo

6/7 jaar geleden zaten de topwedstrijden bij Twente ook gewoon vol. Ik zeg ook niet dat die daar niet zijn. Ik zeg alleen dat je dat overal wel hebt, ook bij Ajax. Ook bij Feyenoord.

Was dit wel voor mij bedoeld?

9 maart 2013 om 19:10
#18

Medeajacied, ik wist niet Heerenveen zo goed kon voetballen man dit is echt genieten! Ik hoop dat ze het volhouden man!

29 maart 2013 om 12:00
#19

hey,

even over die reactie op heereveen tegen psv. naar mijn mening lag het duidelijk aan psv, aangezien ze extreem slap aan de wedstrijd begonnen. ze speelde niet hun eigen spel, waardoor heereveen de boventoon voerde. natuurlijk deed heereveen het goed, maar een gewoon psv moet gewoon winnen van heereveen.

17 april 2013 om 13:39
#20

Ik heb even op internet gezocht naar gegevens over Ajax, de Amsterdam Arena en dergelijke zaken. Daarbij heb ik een zeer interessante bron gevonden.

Hier enkele feiten:
Beursexit zou, naar schatting, 35 tot 40 miljoen kosten
Ajax waarde bedraagt momenteel ongeveer 200 miljoen
Ajax bezit zelf 73,3% van haar aandelen (overige dus op de beurs)
Ajax heeft een aandeel van 13% in de Amsterdam Arena
Afgelopen jaar (2012) behaalde de Amsterdam Arena een omzet van 30 miljoen
Dit over 80 evenementen (voornamelijk voetbalwedstrijden)
De bouw van de Amsterdam Arena koste 127 miljoen euro
Ajax betaalde 9,1 miljoen (overige geld kwam van gemeente, private partijen, bedrijven en hypotheek)
Ondanks dat wij voor de meeste inkomsten zorgen van de Amsterdam Arena betalen wij de hoofdprijs aan huur (400k per wedstrijd!)
Ajax ziet daar direct weinig van terug

Voordelen bij een groter belang in de Amsterdam Arena (meer aandelen van Amsterdam Arena in handen van Ajax);)
- Stadion kan meer het (t)huis van Ajax worden (meer rood-wit, logo's en dus beleving voor de supporters)
- Capaciteit kan verhoogd worden naar, volgens deskundigen, 60.000 plaatsen.
- Versnelt wisselen van de stoelen naar rood-wit stoelen met eventueel zelfs een stoelsponsor (sponsorinkomsten, maar weet niet hoe ze dit exact bedoelen)
- Eigen sponsordeal met biermerk (heineken heeft in die regio veel belangen, zou Ajax jaarlijks minimaal 15 miljoen kunnen opleveren)

Andere interessant opties worden dan:
- Ajax hotel nabij de Amsterdam Arena (bezettingsgraad word geschat op 80% plus gezien het jaarlijks 150 evenementen in de nabijheid heeft door voetbal en o.a. Ziggo Dome)
- Met een transferium en het NS Station makkelijk te bereiken
- Maakt Ajax aantrekkelijker om te bezoeken door toeristen
- Maakt Ajax aantrekkelijker als het om zakelijke afspraken gaat (kan het hotel gebruiken om service te bieden aan grote sponsoren)
- Dit kan in samenwerking met een ervaren exploitant van hotels, zodat alles goed geregeld word

Bron:
http://www.avajax.nl/2012/12/ajax-ook-zakelijk-baa...
Interessante informatie en hopelijk doet Ajax er iets mee. Volgens die bron kan de begroting dan van 100 naar 150 of zelfs 180 miljoen euro per jaar gaan.

17 april 2013 om 18:20
#21

Ajax Experience was toch meer een, door Adidas en de toenmalige directie, doorgedrukte prestige gebouw...? Tenminste, ik vind het ook helemaal niks en begrijp totaal niet wat het toegevoegd heeft aan Ajax..

Wat dat hotel betreft is het inderdaad de bedoeling dat Ajax alles laat doen door een bekende hotelketen. Neem bijvoorbeeld de van der Valk hotelketen als degene die alles regelt en beheert. Zij zorgen dat alles goed geregeld is en mogen de naam van Ajax gebruiken. In ruil daarvoor krijgt Ajax weer voordelen. Denk aan meer toeristische fans (aziaten voornamelijk interessant), spelers waar Ajax interesse in heeft kunnen in de watten gelegd worden om ze te overtuigen voor Ajax te kiezen en sponsoren kunnen daar heerlijk vertoeven (wat ook zeker interessant is).

Wat dat stadion betreft helemaal gelijk, maar het meer een Ajax stadion maken vind ik wel belangrijk. Het creëert sfeer en zorgt ervoor dat Ajax supporters zich meer thuis/aangesproken voelen bij de Arena. Dit leid op de lange termijn zeker tot trouwere/vaker komende supporters. Zeker belangrijk als we ook met bijna 15.000 plaatsen gaan uitbreiden. Dan moet het stadion wel ''trekken'' bij supporters.

Naast het kopen van het stadion hebben we ook veel meer sponsorinkomsten. Tenminste, voor wie zijn de sponsorgelden die verdient worden met de sponsorboorden in de tunnels binnenin het stadion vlak voor je de tribune opgaat? In ieder geval zou die bierdeal ook zeer interessant kunnen zijn als het echt om minimaal 15 miljoen op jaarbasis gaat.

Maar we zullen zien. Hopelijk doet Ajax er iets mee.

17 april 2013 om 18:43
#22

Trouwer was het verkeerde woord ja haha. Ik heb het zelf ook niet nodig en voel het ook niet als iets dat moet gebeuren, maar een stadion dat Ajax in- en uitademt zie ik zeker als pluspunt. Mensen moeten zich ergens mee kunnen identificeren. Mensen moeten het gevoel krijgen ergens bij te willen horen. Een echt Ajax stadion zou daar zeker iets aan toevoegen.

Echter is dat totaal geen reden voor Ajax om het stadion te kopen. Je moet nu niet gaan denken dat ik het niet met je eens ben, want dat ben ik wel:) Ze zijn nu inderdaad al goed op weg met het dichten van grachten en het stadion meer rood/wit maken.

12 juli 2013 om 19:39
#27

http://www.ajax.nl/ajax-tv/we-zijn-verder-dan-vori...

31 juli 2013 om 23:30
#28

Leuk wat je jezelf allemaal wijsmaakt over Ajax. Ff serieus fysieke trainingen? Bij Ajax voetballen behalve Alderweireld alleen maar botjes.
Hoe gaat het met Bazoer? die zou toch een kans krijgen. Denk je dat RKC met de sterkste 11 speelde, en dan nog een doelpunt tegenkrijgen is waardeloos. van Osasuna met 1-0 winnen? Heerenveen speelt zelfs gelijk tegen ze.
Zeg jij dat ik psvvereerder ben, doe niet zo hypocriet.

Aangepast op 31 juli 2013 om 23:33 door Alexpsvfan21.

1 augustus 2013 om 00:32
#29

Mag ik vragen wat voor opleiding of werk je doet? Geen kijk op voetbal? Je kent me niet eens, waarschijnlijk heb jij in de 6de klasse gespeeld. Je gaat me voor van alles en nog wat uitmaken gewoon omdat je weet dat je in de eerste plaats totaal verkeerd op mijn reactie bent ingegaan. Het zegt wel veel over vz dat jij 200 punten kan krijgen. Als ik een iets te korte reactie schrijf dan word mijn reactie verwijderd maar jij mag mij uitmaken voor een 'zielig figuur' terwijl je mijn tekst helemaal verkeerd interpreteert.
Oja en voor zover jij vind dat ik onzin uitkraam, lees je eigen standpunten is terug joh.

'volgens mij is het seizoen nog niet begonnen...'
Volgens mij is het seizoen wel degelijk begonnen, of begrijp je dat ook niet, wat een seizoen is...
'psv speelt voor het eerst met jonge jongens en hebben meteen een grote bek'
Eerlijk gezegd maakt het me niet uit of we met eigen jeugd of aankopen kampioen worden. Jullie Ajacieden vonden Bazoer een gewone verdediger en als hij bij Ajax speelt is hij opeens toptalent?...
' Compleet B-elftal' Osasuna ook.
Tegen RKC speelde jullie met een compleet B-elftal????
Cillessen;) Van Rhijn, Veltman, Moisander, Blind;) Schöne, De Jong, Serero;) De Sa, Sigthórsson, Fischer. ja idd compleet B-elftal
Ergste is ook nog dat jij gaat opnoemen wat Ajax allemaal niet wint in de voorbereiding en dan zeggen de Psvers hoe goed wij spelen en dan is het opeens de voorbereiding.

Zielig mannetje, je provoceert elke Psver zo'n beetje aan de andere reacties te zien en je bent 30 jaar? hmmm

5 augustus 2013 om 00:54
#30

Ik ben voor Feyenoord maar vind psv het best p.s. Galatasaray blijft beste

20 augustus 2013 om 10:41
#32

Lang geleden dat ik je gesproken heb, maar ik zei toch dat Ajax zichzelf overschatte.

20 augustus 2013 om 14:52
#33

Oke we zullen de komende weken verder zien.

Dankje

1 september 2013 om 22:26
#34

Deal !

Eind oktober gaan we evalueren.
Jij over Serero - Andersen en ik over Duarte - Bojan

13 september 2013 om 17:24
#35

haha en dan geef je de gemeente de schuld... paar als supporter gewoon lekker de bus of ga met de auto! vaak nog goedkoper ook.

3 oktober 2013 om 12:09
#38

Ik zag in je reactie op mij, weliswaar al van 30 september, dat je een soortgelijke mening als ik bent toebedeeld. Ik heb groot vertrouwen in de Boer, echter mag er best wat meer kritiek op hem komen als je het mij vraagt. Een systeem is leuk en ons systeem is een goed systeem, maar als je het mij vraagt moet er meer ruimte zijn voor een individuele ingeving. Tegen Milan zag ik dit al wat meer in de eerste helft. Met name de Sa en Fischer kunnen vanaf de flanken een actie inzetten. Zoals je al zei ben je in de eredivisie het merendeel superieur, dan moet je dit soort kwaliteiten uitbuiten en niet eindeloos rond blijven tikken. Een manco wat we ook vaak hebben gezien bij Barca en gister bijvoorbeeld bij Bayern in de eerste helft.

7 november 2013 om 00:20
#39

Klopper1900

Hey kerel, weet niet of je nog kan herinneren die discussie die we hadden over Veltman. Ik zei toen dat ik hem positioneel wel fenomenaal sterk vond, maar fysiek zo zwak en er een beetje uitzien als een scholier. Maar ik begrijp wel waarom je zo dol bent op die man, ik heb erg van hem genoten. Hij zat overal tussen, slidings sterk, tacksels sterk! Hij heerste volledig achterin, en heeft echt een 10 gespeeld geen duel had hij verloren. Die wiijzingen pakte ook goed uit, Blind en Schone vond ik ook geweldig. Centrale duo mag zo blijven staan wat mij betreft..

7 november 2013 om 14:43
#40

Ik vrees dat je ook gelijk gaat krijgen betreft Moisander, eerste instantie dacht ik begin van deze week goed dat Moisander terugkomt wat ervaring kan geen kwaad. Maar daar kom ik terug, Denswil en Veltman zijn aardig complementair aanelkaar en het centrum van de toekomst. En Moisander maakte voor zijn blessure aardig wat fouten. Is Moisander in belangstelling van Hsv niks van gelezen man..

10 november 2013 om 14:19
#41

Hi Klopper,

Goed die reminder om te evalueren ! :)
Je tekst over Serero klopt helemaal. Hij doet het goed, is ijverig en denkt vooruit. Jammer dat hij fysiek wat minder is, maar inmiddels toch wel een tikkeltje onderschatte speler !
Andersen is hele talentvol. Maar als flankspeler heeft hij op mij nog geen indruk kunnen maken. Hoort op dit moment gewoon thuis bij jong-Ajax. In Andersen zie ik meer een 10, maar ja onze Frank speelt niet meer met een 10... Helaas !

Duarte:
Heeft na zijn komst al snel te maken gekregen met een vervelende blessure. Is op de weg terug. gelukkig ! Want wat ik van hem gezien heb, maakt me echt blij. Wordt een echte aanvulling op ons middenveld én een échte Ajax-player. Ik tip hem (mits fit natuurlijk) voor op het WK !

Bojan:
Buiten de wedstrijd tegen Barca, heel teleurstellend gepresteerd. En dat op verschillende posities. Nu ook geblesseerd, maar over hem twijfel ik inmiddels toch of hij de juiste speler voor Ajax gaat worden.

Vraagje: Moet Ajax nog iemand halen in de winterstop. En zo ja wie ?

27 november 2013 om 19:31
#42

We zullen het niet helemaal met elkaar eens worden over het niveau van Ajax maar ik moet toegeven dat ze mij gisteren ook wel een beetje hebben verrast. Persoonlijk heb ik vooral genoten van de wijze waarop Blind in de eerste helft op het middenveld speelde, want als back ben ik er eerlijk gezegd nooit zo kapot van geweest. Ach ja we zullen het wel zien tegen Milan. Ik hoop de Ajax doorgaat maar het zal heel lastig gaan worden.

27 november 2013 om 20:53
#43

Ik volg de ontwikkelingen bij Ajax ook met veel interesse moet ik zeggen. Vanaf het moment dat ik Cruijff bij Ajax in het begin van de jaren 80 zijn comeback heb zien maken heb ik zoveel mogelijk van hem gelezen en gekeken als ik maar kon. Ik heb hem nog een paar keer live aan het werk mogen zien en deze man was werkelijk een fenomeen. Ajax is echt gezegend dat hij zijn nek heeft uitgestoken en zich weer met de club heeft bemoeid. Het zal misschien nog even duren maar ik ben ervan overtuigd dat het niveau van de jeugdopleiding van Ajax met enorme sprongen vooruit zal gaan.

27 november 2013 om 21:09
#44

Yooo,

Even over die CE. Kun jij in klein lijstje opstellen van voor en nadelen en waarom je denkt dat het spel van ajax beter tot zijn recht komt tegen grotere tegenstanders? Dan voeg ik mijn punten toe en lul er een verhaal omheen. Dan stuur ik het naar je op en loop jij t na, voegt verbeteringen toe en stuurt t weer terug. Dan maken we er een lopend verhaal van zetten hem online.

Is dat wat?

28 november 2013 om 20:23
#45

Triest dat je als Ajax supporter zegt dat Nigel de jong geen goede voetballer is.

JE Moest JE Schamen!

28 november 2013 om 23:44
#46

Hey maat,
even terugkomend op dinsdag. Wat een wedstrijd !! Zo willen we Ajax altijd zien. Aanvallend, veel beweging, strijd en passie . Heerlijk !!!!!

Serero was één van de beteren. Maar ik vind Serero ook een goede voetballer, maar Duarte lijkt me op zijn positie net even een tikkeltje beter.

Even terugkomend op de eerdere berichten betreffende Bojan/ Duarte. Het ging mij erom dat je voetballers niet te snel moet afschrijven na een paar mindere of onwennige optredens.

Maar goed, we blijven kritisch op elkaar. Tot het volgende bericht !!

29 november 2013 om 17:15
#47

Heey man,

Bedankt voor in dat Toivonen topic, ik word er af en toe een beetje moedeloos van al die rare kwasten die hier reageren zonder inhoud. Het is voor ons als PSV-supporters gewoon heel veel geduld hebben, want de laatste tegenslag dit seizoen is nog lang niet geweest. Daarbij komt het gewoon dat ik helemaal klaar ben met Toivonen.

Overigens, je bent een fijne kerel om een discussie mee te kunnen starten wat psv/ajax of andere clubs betreft. Jij bekijkt het altijd objectief en niet door een bepaalde bril.

Groet,
Jefteddy1994

30 november 2013 om 09:45
#48

Dan ben je objectief op de juiste momenten .

Maar ik neem niet alles voor zoete koek aan, maar trolls reageer ik gewoon niet meer op.

Ook een fijn weekend!

2 december 2013 om 13:47
#49

Hallo

Ik vroeg me eigenlijk af hoe iemand van aan andere club alles aan ziet wat er bij PSV gebeurt.
Zie je altijd vrij positief reageren met betrekkingen tot de toekomst , en dat geduld het sleutel woord is.
Waar zie jij aanknopingspunten in de team?
Het begin was redelijk goed, maar vrees dat er teveel individuen op het veld staan en er daar door geen collectief is.
Een ploeg met talenten is leuk, maar het is altijd afwachten of ze die stempel waar kunnen maken.
Ben erg nieuwsgierig naar jouw kijk hier op.

12 december 2013 om 18:28
#50

Hey,

weet je nog dat je zei dat je Hendrix op het middenveld wou zien ?

Het gaat dus vanavond gebeuren

15 december 2013 om 21:35
#51

Thanks man, ga ik zeer zeker doen!

16 januari 2014 om 19:33
#52

Hey beste Klopper,

Nog bedankt voor je lange maar duidelijke reactie.
Kan me daar wil in vinden, blijf toch altijd opmerkelijk hoe het in sommige 'bedrijven' aan toe gaat (want zo worden de grote clubs tegenwoordig gerund)

Wat vindt je van de 'aanwinst' Ruiz?

20 januari 2014 om 12:39
#53

Ik snap je gedachten er achter, en over het bedrag zijn we zeker eens, dat is werkelijk waar belachelijk hoog.
Alleen vergeet niet dat een Bakkali eigenlijk nog een jeugd speler is, en nog veel terug val gaat hebben, dus daar voor moet je iets achter de hand hebben.
Josefzoon is leuk voor de breedte, maar vindt hem niet psv waardig.
Narsingh komt terug van een blessure, dus in dat opzicht kan ik het ook nog begrijpen, Park is meer een middenvelder.
Ze hadden beter kunnen kijken naar een 'echte spits' of versterkingen in de verdediging.\,
We zullen zien het het uitpakt.

Ieder geval gefeliciteerd met de overwinning.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Joachim Löw is door Barcelona benaderd om na het EK met Duitsland de nieuwe hoofdtrainer van de club te worden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren