Malafronte9
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zondag, 5 juni 2011
 • Malafronte9
 • 192 punten
 • Lid
 • Waarschuwing
 • 3.591
 • 31 jaar (13-7-1991)
 • Nuenen
 • Psychologie
 • Student
 • 10
Persoonlijke berichten
24 juni 2011 om 13:49
#2

Wat vind je van Montella als nieuwe trainer van Catania? Ik hoop voor Catania dat ze spelers als Maxi Lopez en Silvestre kunnen behouden. Ik verwacht wel dat ze volgend jaar in de Serie A blijven als ze deze spelers kunnen behouden. Plus nog wat Argentijnse spelers.:)

7 augustus 2011 om 02:23
#4

Een schitterende club, ik ga volgend jaar waarschijnlijk naar Sicilie op vakantie en dan ook naar Catania. Ik ga ook dat prachtige lichtblauwe/rode shirt bestellen! Hoe ben je voor de club geworden?

14 februari 2013 om 13:06
#11

Wat is daar mee?

12 september 2013 om 16:33
#12

Wat vind jij van het aantal Argentijnen bij Catania? Ze hebben de meeste Argentijnen van heel europa.

17 september 2013 om 19:49
#13

Cosa pensi di tua squadra questo anno

31 maart 2014 om 21:01
#14

hee ik zie dat je voor Catania bent, kan je me wat meer vertellen over waarom het nu zo slecht gaat met die club? ciao

24 september 2015 om 16:43
#15

Heey Malafronte,

Gelukkig gaat het nu wat beter met Catania. Op enkele spelers na hebben ze nu echt een totaal nieuwe selectie en dan is het toch wel lekker als je meteen de eerste twee wedstrijden wint, ook nog uitwedstrijden waarin Catania normaal gesproken altijd beroerd in presteert.

Hopelijk kunnen ze deze reeks voorzetten, ze staan nu op -3 punten en de koploper heeft 7 punten met een wedstrijd meer gespeeld. Als ze van het weekend winnen van Ischia dan is het gat nog 7 punten met de koploper.

Ik wil in het voorjaar in Italie de taal beter gaan leren, wil dan drie maanden naar Italie gaan. Ik twijfel nog tussen Florence en Sicilie (toarmina). Als ik voor Sicilie zou kiezen dan ga ik zeker wat wedstrijdjes pakken van Catania

24 september 2015 om 22:21
#16

Het begin is iniedergeval erg positief. Hopelijk kunnen ze zo blijven presteren. We hebben al vaker meegemaakt dat het goed leek te gaan en dat het zomaar ineens weer misging bij Catania.

Ik wil de taal beter gaan leren via Italstudio (misschien ken je dat?). Ja Firenze is natuurlijk stukken groter. Ik zou ook bijv. voor Lucca kunnen kiezen, er zijn heel veel keuzes mogelijk. Ik volg nu lessen in Nederland maar je leert het pas echt goed in Italië zelf

27 september 2015 om 16:25
#17

Weer een mooie overwinning na weer teruggekomen te zijn van een achterstand. Eindelijk zie ik weer de spirit die ik lang niet heb gezien bij Catania. Op het eind was het nog wel ff spannend maar na die snelle uitbraak en de 4-2 was het beslist. Heb bij vlagen mooi voetbal gezien. Drie overwinningen op rij, dat is lang geleden. Dit team is beter dan het team van vorig jaar. Het zou toch geweldig zijn als Catania na dit seizoen al terug kan keren in de Serie B.

6 oktober 2015 om 10:44
#18

Hee man,

0-0 uit bij Lecce is ook weer een prima resultaat. Ze zijn nog altijd ongeslagen. Heel fijn

De keuze is gevallen op Firenze. Ik ga lessen nemen op Scuola Leonardo da Vinci. 4 x 45 minuten per dag, 5 x per week en dat 13 weken lang. Mijn ma gaat ook mee, wil de taal ook erg graag leren.

We huren voor 13 weken een appartement op Via Pandolfini. Mooi in het centrum bij de Santa Croce. De school is ook op maar 5 minuten afstand.

Komt mij bekend voor. Vooral in rijke steden is men erg racistisch. Mijn broer heeft in Verona gewoond, vond het een geweldige stad maar is naar Hellas vs. Bari geweest en daar werd een donkere speler van Bari continu uitgescholden en werden er oerwoudgeluiden gemaakt.

De fans van Hellas zijn natuurlijk helemaal erg. Ook zongen ze continu in het Italiaans 'jullie zijn vieze zuiderlingen' naar de Bari fans...

Ik merk duidelijk dat wanneer ik in Italie kom met mijn broer, mensen meer respect tonen omdat hij vloeiend Italiaans spreekt. Als je respect toont voor de cultuur van het land dan krijg je een stuk meer respect dan wanneer je je als toerist gedraagt. Dat praat natuurlijk niet goed wat er bij jouw vriend is gebeurd.

Je hebt het me vast eens verteld, maar ben het een beetje vergeten. Wat is jouw connectie met Sicilie / Catania ookalsweer. Is jouw vader niet geboren in Sicilie?

Ciao!

8 oktober 2015 om 23:25
#19

Heey man,

Ik kom vanaf 1999 al in Italië en we gaan er elk jaar heen. Wij zijn helemaal gek van Italië. Ik woon nu nog thuis en heb momenteel ook geen vriendin. Heb wel een vast contract qua werk maar wil echt de kans grijpen om toch een soort droom na te jagen en de taal echt te leren. Nu kan het nog... Mijn ma denkt er ook al jaren over na om de taal echt in Italië te gaan leren en nu hebben we die unieke kans. Ik stuur je even een persoonlijk bericht, dat is makkelijker;) )

6 november 2015 om 09:46
#20

Wordt wel erg moeilijk nu voor Catania om terug te keren naar de Serie B. Weer 2 strafpunten gehad... Ze behoren tot de beste drie in deze competitie maar als je al 11 strafpunten hebt gehad wordt het wel heel lastig...

25 november 2015 om 08:56
#21

Het hoger beroep is afgewezen. De straf van 9 punten blijft staan + de 2 punten aftrek vanwege het niet nakomen van administratieve afspraken. Promoveren wordt erg moeilijk... Hopelijk kunnen we nog de play offs halen... Casertana is sowieso niet meer te achterhalen.

15 maart 2016 om 08:53
#22

Was het nu echt nodig om zo reageren op mijn mening over de overtreding van Van der Hoorn? Ik zie de lol of de noodzaak er niet van in.

Je hoeft het echt niet eens te zijn met mij. Maar om met zo'n opmerking komen dat ik opgesloten moet worden en me moet laten behandelen voor een in jouw ogen een schijnbaar psychisch probleem, omdat ik slechts stel, dat de intentie van Van der Hoorn niet het geven van een elleboogstoot was, maar wegduwen, vind ik echt over the top.

Als student psychologie zou je je best wat genuanceerder mogen uitlaten, zeker met dat soort opmerkingen over een opname en behandeling van psychische ziektes. Je weet tenslotte nooit wie je tegenover je hebt. Ik vind het totaal misplaatst, onnodig en onprofessioneel in jouw geval, je verwijzing naar opname en behandeling.

En bovendien weinig onderbouwd met argumentatie. Wees vervolgens dan in ieder geval een kerel en reageer op mijn reactie op jou in het topic. Zo makkelijk om met een oneliner te laten doorschemeren, dat je het oneens met mij bent.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 7 juni
Cyriel Dessers gaat al na één seizoen afscheid nemen van Cremonese. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren