Tristan
Algemeen
Vrienden (158)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 31 juli 2004
  • Tristan
  • 200 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 7.679
  • jaar (--)
  • 158
Persoonlijke berichten
21 december 2012 om 10:53
#224

-edit.

Inderdaad Tristan.

Aangepast op 8 januari 2013 om 09:38 door Ivanesp.

9 februari 2013 om 16:18
#225

Bij deze mijn verlate groetjes. Groetjes, Vurn

20 februari 2013 om 13:51
#226

Clubliefde.. ik moest inderdaad wat realistisch blijven, maar ik had er gewoon vertrouwen in.. jammer dat het net niet lukte.

20 februari 2013 om 14:41
#227

Het is inderdaad één van de slechtste maar wat kan je er aan doen als fan.. niks blijven hopen en je club steunen.. ik hoop dat Arsene Wenger ons verlaat dan is het beter voor hem en beter voor ons.. Maar goed, we zien wel wat er gebeurt.. hoop op het beste want wij zijn misschien niet één van de beste clubs ter wereld maar wel één van de mooiste er van..

5 maart 2013 om 23:08
#228

Gefeliciteerd mede-madridista!

Een van de trouwste fans, geniet ervan!

15 april 2013 om 12:32
#229

Ik denk helemaal niet dat United goed voetbal speelt, dat heb je zelf even verzonnen. Maar ik neem toch aan dat je kan zien dat Sneijder goed kan voetballen? Want ik blijf erbij dat hij technisch goed is en veel inzet en inzicht heeft. Maar goed, jij vindt als Ajacied waarschijnlijk dan ook Eriksen niet goed, zelfde type speler.

19 april 2013 om 14:44
#230

Ik moet zeggen dat ik het niet altijd eens ben met je reacties, maar je reactie op het bericht over de ''kabel'' bij PSV vond ik geweldig. Erg goede en genuanceerde reactie!

24 mei 2013 om 11:36
#235

Jij begrijpt mij overduidelijk verkeerd.

Noem ik ook maar 1 keer dat ik het over successen heb?

ik heb het over het beleid, jonge spelers inpassen uit eigen jeugd en die de kans geven om zo door te breken tot team 1.

Als ik het over successen had gehad, ja dan had jij volledig gelijk gehad, maar helaas daar heb ik het niet over.
Vind het best als je mij probeert te corrigeren maar doe het dan wel als jij mijn verhaal snapt

24 mei 2013 om 12:33
#236

'ij wilt als Psv-er gewoon graag kritiek uitten op Ajax maar die is totaal onwaar omdat je gewoon je voetbalgeschiedenis niet kent. Ajax was veel eerder dan zowel Bayern als Barca als het aankomt op successen halen met zelf opgeleide spelers. Dat zijn gewoon feiten. '

1 ik wil helemaal geen kritiek uiten, dat doe ik alleen omdat supporters van 'jouw' club kritiek uiten op Psv, zou jij ook doen neem ik aan? ik geef enkel reacties op reacties meer niet.

en je hebt het weer over successen, nogmaals daar heb ik het niet over ik heb het over de jeugdspelers laten spelen, en daar was ajax toch echt niet de eerste mee

24 mei 2013 om 13:41
#237

Barcelona was gewoon eerder, of je nu wil of niet. ja ajax was eerder met hun successen maar daar heb ik het toch niet over !!
Ik wil best toegeven maar er valt niks toe te geven..
Bayern doet het al lange tijd, nee niet hun hele elftal of driekwart maar ze doen het wel en het maakt geen ene moer uit hoeveel je er gebruik

26 mei 2013 om 15:13
#239

Thanks man, nog een keer verliezen was te veel geweest voor mij . De eerste 30 minuten maakte de spanning alleen maar erger en toen BVB die strafschop kreeg zag ik alweer voor me hoe Bayern dit nog zou verliezen. Geweldig dat Bayern dan nog scoort en op precies het goede moment.

Nu kijken hoe Guardiola het gaat doen, las dat Lewandowski zou komen en kan niet zeggen dat ik daar blij mee ben. De komst van Gotze kon ik nog begrijpen maar de komst van Lewandowski zal betekenen dat Muller of Kroos ernaast zal vallen, heel jammer.

26 mei 2013 om 16:49
#240

Ik hoop op dit moment nog dat Gomez vertrekt (heb niets tegen Gomez maar het is geen echte topspits en voor hem kan je zo 30 miljoen krijgen) en dat Muller het in de spits mag proberen. Muller is misschien nog geen ideale spits maar hij is pas 23 en is in de afgelopen 4 jaar pas 1 keer voor 1 wedstrijd geblesseerd geweest, hierdoor kan hij jaarlijks veel bijleren. Zijn linkerbeen is zo ook sterk gegroeid in het laatste jaar.

Hij is fysiek sterk, kopsterk, begint steeds meer zijn linkerbeen te gebruiken en is verrassend wendbaar, en is hierdoor vervelend te verdedigen, krijgt hij de bal in de voeten met een verdediger in de rug dan moet de verdediger altijd oppassen dat hij Muller niet raakt want hij gaat zo naar de grond. Behalve dat leest hij het spel geweldig en weet hij precies waar hij moet lopen, wat fijn is voor een spits. dat hij een bewegelijke speler is, wat gunstig is voor Gotze.

Komt Lewandowski dan is dat uitgesloten, Gomez zal vertrekken maar Lewandowski zal in de spits komen. Hoop zelf nog op een opstelling met Muller in de spits en Gotze vanaf rechts maar dat zal denk ik niet gebeuren.

Hoop nog altijd wel op een middenveld met Kroos-martinez-schweinsteiger, dan lopen er altijd 3 goed voetballende spelers op het middenveld die zich overal onderuit kunnen voetballen, heeft Schweinsteiger een mindere wedstrijd dan merk je dat minder doordat Kroos het sneller kan overnemen. Gister merkte je dat Bayern kwetsbaar is als Schweinsteiger geen goede wedstrijd speelt. Speelde een zwakke eerste helft en bleef constant te ver inzakken en BVB was toen veel sterker.

Anywys, sorry voor de lange reactie maar ik wil mijn punt altijd gelijk goed duidelijk maken

Aangepast op 26 mei 2013 om 16:51 door iSimic.

26 mei 2013 om 22:01
#241

Ja ik begrijp wat je bedoeld met dat dat middenveld dan te weinig creativiteit heeft. Kroos en Schweinsteiger zijn beide uitstekende middenvelders, defensief sterk mede dankzij hun sterke lichaam en kunnen uitstekend het spel verdelen maar snel een speler voorbij gaan zoals een Ozil kunnen ze niet. Die genialiteit die Ozil en Gotze wel hebben, die missen Kroos en Schweinsteiger.

Hoop persoonlijk dat het niet ten koste gaat van Muller, ben toch een groot fan van hem. Een echte jongen van de club die geliefd is bij iedereen, geweldige mentaliteit en daarnaast gewoon een goede speler. Zou het heel jammer vinden als hij nu naar de bank moet na het seizoen dat hij nu heeft gespeeld. Gotze achter de spits en Muller op rechts hoop ik dan.

En ach, anders heb ik altijd de nieuwe Footballmanager nog waar ik het op mijn eigen manier kan doen

Edit: Daarnaast heeft Watzke al ontkent dat Lewandowski naar Bayern zou gaan, dus ik moet het in de komende maanden nog maar zien wie er komt en wie er vertrekt.

Aangepast op 26 mei 2013 om 22:02 door iSimic.

26 mei 2013 om 22:47
#242

Haha, thanks voor je pb en credits man. Het doet me goed.

Hij was aan het hyper ventileren omdat die mij inhoudelijk niet kon wegzetten. Begon die opeens op de man te spelen, hehe. Hij kapte zogenaamd de discussie, maar kon wel nog even een privé bericht sturen met zijn `,ik weet meer op het gebied van voetbal`, en `,ik zou maar opletten als ik jou was, want je hebt al een waarschuwing`,, hahaha. Hij heeft niet kunnen slapen, denk ik. Die houdt zich voorlopig wel rustig. `,toevallig`, waren al die reacties vanochtend verwijderd!

Nogmaals thanks.

Aangepast op 26 mei 2013 om 22:49 door Bkorkmaz3.

27 mei 2013 om 19:57
#243

Haha, ik bedoel maar. Hoe laag kan je zijn om zo iets te posten, nog van 'ik ben beter'. Maar ja, dat heb je met sommige types, ik wil het nog net géén persoonlijke vete noemen, ach, lekker belangrijk is ie.

Hehe, ik ben blij dat je ervan hebt genoten!:)

Later!

2 juni 2013 om 15:51
#244

Inderdaad. Maargoed thnx voor de compliment.

28 juni 2013 om 15:14
#247

Pfft 6000 reacties en 21 jaar respect.

1 juli 2013 om 19:24
#248

Ongelofelijk dat sommige mensen hier al zo lang op zitten. Ik heb pas sinds mei een account en sinds 2011 lees ik VZ. Maar 9 jaar dubbel respect.

5 augustus 2013 om 11:17
#249

Oh hahah, nog erger, je bent een real supporter. En dan haten naar Chelsea, Real geeft minstens zo veel geld uit dan Chelsea en dat allemaal van die spaanse banken. 100m voor Bale? Schei toch uit man! Als je Chelsea haat dan kan je net zo goed je eigen club gaan haten, of je bent een racist en heb je iets tegen Engelse clubs of tegen Russische eigenaren.

5 augustus 2013 om 15:16
#250

Jij bent een neppe fan een zielige hater op andere clubs, je gedraagt je als een zes jarig kind die denkt dat hij altijd gelijk heeft en heel kinderachtig is en je weet niets van je club en de enige reden dat je fan van real bent is dat ze succesvol zijn en dat is echt triest.

Aangepast op 5 augustus 2013 om 16:55 door Frank Lampard.

2 september 2013 om 13:42
#252

Die bunkermentaliteit van sommige leden is werkelijk schandalig. De doelstellingen van Mouriniho waren:

- op de eerste plaats het winnen van de tiende Champions League;)

- op de tweede plaats het winnen van de competitie.

Mourinhio heeft beide doelstellingen niet gehaald. Derhalve heeft Mourinhio gefaald. Dit staat nog los van het voetbaltechnische gedeelte. Maar goed, leg dit maar eens uit aan een blinde fan.

3 september 2013 om 23:57
#253

Totale onzin. Ik heb helemaal geen haat tegen C. Ronaldo of Real. Modric speelt bij Real en ik wil dat hij het goed doet, dus ik hoop dat Real het ook goed doet. Hetzelfde geldt/gold voor Benzema en Ozil of een Di Maria bijvoorbeeld. Maar ik heb wel haat tegen het beleid van Real en alles wat ze doen. Dat is totaal iets anders. Maar hetzelfde geldt voor City hoor, of Barca, die de ene na de andere belachelijke aankoop doen. Of het Bayern onder Guardiola. Onbegrijpelijk.

Verder ben je het blijkbaar met me eens dat C. Ronaldo voor geen meter kan voetballen. Ja die goals, leuk. Zegt mij niks. Iemand moet ze maken, toch? Iedereen maakt in Spanje veel goals. Spitsen van Real maken al 100 jaar veel goals. C. Ronaldo is hier geen uitzondering op. Ofja, toch wel. Want sinds C. Ronaldo er zitten maken de spitsen van Real ineens geen goals. Hmmmm, zou er een verband zijn?

Het komt omdat hij zo graag in de as zou willen spelen, maar hij dit helemaal niet kan. Een speler die niet in de as kan spelen kan bij voorbaat al geen grootse speler zijn. En het klopt, dat is hij ook niet. Wanneer C. Ronaldo stopt, denkt elke voetbalkenner aan hem als nu aan een Batistuta, een Roberto Baggio of een Kaka bijvoorbeeld. Best leuk, maar ook weer niet super bijzonder uiteindelijk.

17 september 2013 om 12:49
#254

Ik ben al jaren werkzaam in de muziek en moet je toch vertellen dat een Ronaldo of Messi toch echt meer verdienen als een lid van boyband One Direction. De leden van deze groep schrijven hun nummers nit zelf en ontvangen nauwelijks royalties van platenverkopen. Het is ook geen band die 'around the globe' tot de populairsten horen. In de meeste landen waar ze optreden spelen ze in zalen als de Ziggo dome, London Arena etc. Geen grote voetbalstadions die ze met enige regelmaat volspelen. Ze verdienen zeker meer dan jij en ik, maar willen kwa inkomen spelers als Ronaldo en Messi overtreffen, zullen ze toch echt zelf moeten componeren en grote stadions uitverkopen.

15 oktober 2013 om 16:55
#255

Oh je bent het niet met me eens? Dan ben ik meteen een kleuter? Gedrag je normaal,kleuter. Jij post elke dag zoveel onzin niet te geloven.

24 oktober 2013 om 16:20
#256

Je kunt wel zien dat je op een hoog niveau studeert aan je reacties met dat belastingtarief in Frankrijk. Ben het volledig met je eens!

24 oktober 2013 om 17:57
#257

Haha ja ik verbaas me zelf er ook over. Maar goed de helft is ook zo hypocriet als ik weet niet wat, zodra zij bij PSG contract kunnen tekenen voor dik 50 miljoen per jaar en ze moeten 75% daarvan afstaan, moet je ze dan gaan vragen en??

Kan soms echt er mateloos aan irriteren, moraal riddertje spelen. En wat jij zegt is gewoon waar, socialisme blokt vooruitgang, en vooruitgang is nodig wil je overleven. Simpel als zat lijkt me

1 december 2013 om 20:40
#258

Ik zie dat je goed studeert. Wat wil je later worden?

13 februari 2014 om 23:28
#260

Wat is er met jou gebeurd dan?

8 maart 2014 om 18:47
#261

Ja merk het ook al. En dan vooral PG. Was toch wel iemand die ik altijd een beetje in de gaten hield. Had niet verwacht dat hij een def-ban zou krijgen. Zonde.

6 mei 2014 om 15:31
#262

Nou, dit jaar de CL voor jullie. Al gaat mijn voorkeur uit naar Atletico, zal wel komen door de pijnlijke uitschakeling. ;) )

8 mei 2014 om 14:47
#263

Hahaha ik was ook geschokt maar vooral door het spel van Bayern en de keuzes van Guardiola.

Met atletico weet ik het niet, normaal zou ik zeggen dat real hoort te winnen maar atletico heeft dit jaar iets waardoor ze iedereen kunnen verslaan. En veel minder druk ook.

Aangepast op 8 mei 2014 om 14:48 door iSimic.

3 september 2014 om 15:44
#264

Hoi Hoi,

Sorry voor de iets wat vertraagde reactie. Het is inderdaad ook om gek van te worden, weet je wat ik nog ergste vind ? Dat er zoveel mede supporters zijn die denken dat alleen het (deels) opleiden van talenten het enigste is onderdeel is van de visie van Cruijff. Vandaag las ik de column van Willen Vissers van de Volksrant op Ajax Netwerk, en daar werd gemeld dat de meerderheid van de scouts tegen de komst van Milik waren, en dat zal dan niet de eerste speler zijn waar het advies van de scouting genegeerd word.

Tenminste het lijkt mij heel waarschijnlijk, verder had hij ook nog gesproken met een scout (die niet bij naam genoemd word) die onlangs ontslag had genomen omdat ' men bij Ajax niks wilt en alles heel snel te duur vind'. Gecombineerd met het beleid van Overmars en zijn tegenstrijdigheden ben ik geneigd te geloven wat Vissers schreef.

Het is te achterlijk voor woorden omdat een van de speerpunten van Cruijff ook was dat de scouting rapporten en adviezen (positief of negatief) weer serieus genomen zouden worden. Het blijkt maar weer eens dat niets minder waar is. Tel daarbij ook nog eens op dat Overmars in 2010 op camera zei vooraf FC Groningen vs Ajax bij FC Groningen TV dat hij geen speciale band met Ajax had en het hem niet uitmaakte wie er won, dat is dan onze technische man pfffff:>,<,.

13 mei 2015 om 16:29
#268

Ik wilde nog even iets toevoegen aan mijn reactie van vanmiddag over Johan Cruijff. Mijn persoonlijke voorkeur altijd uit is gegaan naar de briljante individualist, en op dat gebied heeft Maradona de meeste indruk op mij gemaakt, maar ook op de vlak was Cruijff natuurlijk geen koekenbakker, haha. Van al de spelers die ik heb gezien was Cruijff wel met afstand de meest complete. Hij bezat een geweldige dribbel, had een ongeëvenaard overzicht en was volmaakt tweebenig.

Daarnaast kon hij met de buitenkant van zijn voet trappen op een manier zoals ik die later nooit meer bij een andere speler heb gezien, en ook dat deed hij net zo gemakkelijk met zijn linker als met zijn rechterbeen. Ik heb toen nog eens gelezen dat hij met zijn buitenkant trapte omdat dat de snelste manier was om een pass te geven. Voor een pass met de binnenkant of de wreef heb je het hele been nodig maar wanneer het met je buitenkant deed, dan deed je dat vanuit het kniegewricht en dat ging dus sneller. Zo kon hij het snelst handelen wanneer hij iemand diep zag gaan.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
Girondins de Bordeaux hoopt Thierry Henry aan te stellen als nieuwe trainer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren