LoGalactico
Algemeen
Vrienden (7)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 21 maart 2012
  • LoGalactico
  • 52 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 583
  • 25 jaar (15-6-1994)
  • Heemskerk
  • HBO International Business and Management Studies
  • 7
Persoonlijke berichten
21 juni 2012 om 16:41
#3

' Kllopt, niet iedereen loopt als een kip zonder kop achter Mourinho aan. Des te spijtiger, dat je dit wel bij Messi en Guardiola doet.

Gewoon jammer dat je je altijd zo laat kennen zodra het over Real Madrid, Ronaldo of Mourinho gaat en het altijd zo laat afweten wanneer het gaat over Barcelona, Xavi of Guardiola. Dit overtuigd van weinig overredingskracht en rationaliteit.

Dat alle groene duimpjes die jij vroeger kreeg verandert zijn in rode, is in mijn ogen het levende bewijs! '

Hahaha, als het kon had ik je een gouden randje gegeven!

15 april 2013 om 14:45
#9

"ronaldo is een persoonlijkheid.

Wie anders, verkoopt zijn gouden schoen om het geld te doneren aan slachtoffers van het al jaren durende gaza conflict?

Wie anders, vertikt het om mee te lopen in de voetbal trend van tattoeages, alleen omdat jaarlijks bloed doneert aan kinderen die dat nodig hebben?

Wie anders, gaat op vakantie naar de Filipijnen om daar met een stel kansarme kinderen een balletje te trappen, in een dorpje waar de pers niet eens wist dat hij zich bevond?

Behalve al deze dingen, blijft het natuurlijk een persoon met een doorzettingsvermogen waar je U tegen zegt. Mensen noemen Ronaldo arrogant, maar ik zie een speler die de beste wil zijn. Ik heb nog nooit van iemand gehoord dat Ronaldo zich "hoger" voelt dan een ander. Dat hij beter kan voetballen dan de meeste profs is gewoon een feit.

Waarom zou iemand die zo'n groot hart heeft, en zo'n grote persoonlijkheid is, zich alleen met voetbal bezig houden?"

Respect.. Heerlijk de waarheid naar boven gehaald!
Heerlijke tekst heb er van genoten!

3 juli 2013 om 15:51
#10

Logalactico

Je hebt gelijk wat betreft yehyeh.. Alleen ik kan er niet goed tegen wanneer mensen gaan lopen provoceren om te provoceren en vervolgens doen alsof hun neus bloedt..

Ik probeer altijd objectief te reageren en sta uiteraard de club Barca bij als groot fan en bewonderaar van de club en om dan te zien dat er mensen zijn die op zijn manier Barca misbruiken eigenlijk, doet me serieus pijn om te zien.
Dit is ook 1 van de redenen waarom mensen minder sympathie krijgen een club als Barcelona.. Door de schandalige personen die zich 'fans' noemen.

Geloof me, er komen zat dwazen naar Camp Nou die er niet thuis horen hoor.. Heb ze uit elk land bijna wel gezien, en waarom ze nou komen?
Om zich als een dwaas te gedragen. Schandalig!

4 juli 2013 om 08:35
#11

Mooi gesproken Logalactico!

Kan ik enkel respect voor hebben!

31 oktober 2013 om 10:39
#12

Feit blijft dat de jeugdopleiding van Ajax dus toen in principe gewoon is uitgeroepen tot beste ter wereld. Verder zit dit jaar geloof ik geen jeugdspeler van Ajax in de lijst bij gouden bal. 2 jaar geleden had Ajax 2 ex jeugdspelers in de top 50 zitten waarbij 1 de top 23 haalde. Het jaar ervoor zat er ook 1 bij de beste 23 terwijl er veel mensen waren die zeiden dat hij deze had moeten winnen. Jaar daarvoor zat er weer 1 bij de laatste paar.

En leuk dat je zegt dat ze daar moeten zitten en dat er puur kwalitatief gekeken moet worden, maar dan zou in jouw geval altijd de jeugdopleiding wiens speler de gouden bal wint de beste jeugdopleiding van dat jaar hebben... Dat slaat ook nergens op.

Verder zeg jij dat je niet kwantitatief moet kijken maar kwalitatief. Dat vind ik deels kloppen. Je moet ten eerste kijken naar het land van de speler, in nederland leven veel minder mensen dan in bijvoorbeeld spanje, brazilie, engeland, duitsland, frankrijk etc.

Dit betekent dus dat het voor een nederlandse club moeilijker is om toppers op te leiden omdat er gewoon minder kans is dat het echte talent er is. Dan is het dus des te knapper dat je zoveel spelers weet op te leiden die het bij jou club redden of desnoods bij een andere club. Want wie zegt mij dat laten we een voorbeeld geven poepon zonder de jeugd van Ajax in het profvoetbal terecht was gekomen? Dat kun je me niet vertellen, maar feit is dat hij bij Ajax in de jeugd zat en het wel heeft gered.

En als je dan kwalitatief gaat bekijken:

Vertonghen
Alderweireld
Sneijder
Van der Vaart
Elia
Lens
De Jong (n)
Heitinga
Van der Wiel
Anita
Eriksen
Stekelenburg

Zijn allemaal namen die in het nederlands elftal hebben gespeeld of voor een behoorlijke club hebben gespeeld. En ja dat is dan van een tijdje geleden, maar volgens mij ziet iedereen ook in dat de generatie die nu door breekt in principe toch minder laten zien dan wat er toen stond. Dus wie weet is het gewoon een periode dat er minder talent aanwezig is? Net als dat eind jaren 90 het geval was. Als je alles naar je waarheid wilt vertalen kan ik ook zeggen dat als je het zo bekijkt de kwaliteit van de voortgebrachte spelers niet de meetlat moet zijn of je de beste bent of niet, want het gaat er om dat je het maximale uit de speler haalt of in ieder geval zoveel als mogelijk is. Misschien heeft elke speler die in de Ajax jeugd speelde wel zijn max gehaald, maar hadden ze gewoon niet genoeg talent.

Verder kun je dan inderdaad naar kwaliteit kijken, maar dan zou het dus nergens op slaan dat de jeugdopleiding van feyenoord de beste zou zijn in nederland (wat gezegd wordt) want, ondanks dat ze zogenaamd de beste jeugdopleiding hebben worden ze niet eerste terwijl Ajax dit met zelfopgeleide spelers wel haalt.

En Ajacied zijnde of niet heeft voor mij totaal niks met arrogantie te maken, maar jouw opmerkingen richting de desbetreffende mede Ajacied die bijzonder denigrerend richting hem en Ajax waren tonen mij dat je niet realistisch bent in ieder geval en je opmerkingen waren bijzonder ongegrond en sloegen nergens op aangezien hij het nergens over Ajax had. Als jij dan Ajax gaat afkraken dan zegt dat mij dat je niet een bijzonder grote fan van Ajax bent.

Daarbij heb ik ook nergens gezegd dat je geen Ajacied bent, maar dat je van mij best zo een overlopende azer mag worden aangezien zulke "ajacieden" niet nodig zijn.

Voor de rest vind ik het erg leuk dat je me meld dat je een studie marketing research and statistics doet, maar als je dat zegt mag je best wel inhoudelijk duidelijk maken wat dat hiermee te maken heeft, want dat zeggen en daarna zeggen dat het een goed onderzoek is en later nog 2 simpele nederlandse termen in het engels vertalen omdat je een internationale opleiding doet slaat naar mijn mening in principe nergens op. Daarbij vind ik dat dus wel arrogant klinken. Ik zeg ook niet dat ik een opleiding business IT and management doe om vervolgens zonder enige onderbouwing waarom dat van belang is voor de volgende uitspraken, bepaalde uitspraken te doen.

En ja ajuus, vind je dat geen leuk woord?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Donderdag 18 juli
De vader van Neymar heeft een ontmoeting met de clubleiding van Juventus op het programma staan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren