Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: ‘Real komt over enkele uren met mededeling over Casillas’

Laatste update:

Iker Casillas lijkt op weg van Real Madrid naar FC Porto en dat zal die laatste club flink wat publiciteit opleveren. Os Dragões willen zich erg graag versterken met een van de meest onderscheiden voetballers aller tijden en zijn bereid daar financieel behoorlijk ver voor te gaan. Diario de Noticias weet dat Casillas de best betaalde speler ooit kan worden in de Portugese voetbalhistorie.

/

Er ligt naar verluidt een maandsalaris van 210.000 euro te wachten op de 34-jarige Casillas, die al zijn hele leven uitkomt voor Real Madrid. Het loon bij de Portugezen valt in het niet bij wat Casillas in Madrid verdient, want daar krijgt de doelman 625.000 euro per maand als hij besluit het hele seizoen 2015/16 aan boord te blijven. Rafael Benítez kan hem echter geen speeltijd beloven en haalt liever David de Gea binnen.

Voor Portugese begrippen zou het loon van Casillas echter monsterlijk zijn. FC Porto wil de komst van de Spaanse wereldster graag donderdag aankondigen. Trainer Julen Lopetegui, vroeger zelf een verdienstelijk doelman, is al langere tijd geïnteresseerd in een samenwerking met Casillas. Hij ziet deze zomer als het ideale moment om de deal daadwerkelijk in orde te maken.

Update 8 juli 16.37 uur - ‘Real komt over enkele uren met mededeling over Casillas’
Real Madrid en FC Porto hebben overeenstemming bereikt over een overgang van Iker Casillas naar Portugal, zo meldt Marca. Volgens de doorgaans goed ingevoerde sportkrant is de kans aanwezig dat de clubs ‘over enkele uren’ al met een officiële mededeling komen. Casillas zal naar verluidt vrijdag al een afscheid in het Santiago Bernabéu krijgen. Mogelijk zal het vertrek van Casillas ertoe leiden dat de transfer van David de Gea van Manchester United naar Madrid in een stroomversnelling wordt gebracht.

Denk je dat Iker Casillas echt naar FC Porto gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou liever investeren in een jongere keeper als ik Porto was... Goedkoper en cassillas heeft helaas zn beste tijd gehad

7 juli 2015 om 18:59

Pakweg Cech en Xavi ook, zegt dat iets over het niveau dat ze nu nog steeds halen?
Net als die 2 zou ook Casillas een enorme versterking vormen voor Porto, al is het inderdaad een oplossing op korte termijn.

7 juli 2015 om 20:00

Voor dat geld kunnen ze er drie halen waarvan een getalenteerde.

8 juli 2015 om 19:03

Je kan er toch maar één opstellen.

8 juli 2015 om 17:35

Ik vind het eerder fantastisch zaken doen van Porto! 210k dat verdienen spelers als Casillas elders per week, Porto betaald dat per maand. Dan heb je de komende jaren een uitstekende keeper, persoonlijkheid en extra publiciteit.

Dit zou natuurlijk fantastisch zijn. Imbula was ook al een verrassende en goeie aankoop. Porto krijgt het toch elk jaar weer voor elkaar.

Hij heeft toch al geld zat, gewoon voor speeltijd kiezen nu. En Porto is natuurlijk ook geen klein clubje.

7 juli 2015 om 21:54

Madrid en Porto is 45min met vliegtuig. Dat speelt ook wel een rol.

Is dit een Teken dat Helton naar een andere club gaat?
vond Helton altijd een hele goede keeper.

7 juli 2015 om 18:46

Nee? Als ik het goed heb keepte Helton al bijna niet meer en die andere keeper, Fabinbo als het goed is gaat weg.

7 juli 2015 om 18:52

Fabiano ja, wordt inderdaad verhuurd aan Fenerbahce komend seizoen.

ik weet het niet Iker in de portugese competitie..? zou t fijner vinden als die bij een club als City/ PSG of United zou gaan keepen.. is toch wat meer in t zicht

7 juli 2015 om 18:48

Die clubs hebben hem niet nodig.

7 juli 2015 om 18:57

Behalve als de Gea weg gaay bij man utd

7 juli 2015 om 19:03

Lloris, Leno, Ruffier en Cillissen zijn allen jonger en zijn op dit moment minimaal gelijkwaardig aan Casillas, dat lijken mij dus betere opties.

7 juli 2015 om 19:13

Zelfs al zou de gea weggaan, denk je nou echt dat United hem gaat vervangen voor Casillas? Kom op zeg, ze hebben ook nog Valdes en er gaat niet nog een 33-jarige keeper bij komen die niet eens een versterking zou zijn.

7 juli 2015 om 19:23

Cillessen gelijkwaardig aan Casillas? Je hebt geen respect jij.

7 juli 2015 om 19:35

Marsman is ook beter dan Casillas.
Natuurlijk niet dat Leno,ruffier en Cillessen beter dan Casillas is. Wat Joey 91 zegt is een beetje respect loos
Casillas moet gewoon weer vertrouwen krijgen dat krijgt die niet bij Real, Omdat de meeste fans hem uit fluiten.

7 juli 2015 om 20:38

Leno is sowieso beter dan Casillas. Ruffier heb ik niet genoeg zien spelen, maar ik durf ook te stellen dat Cillessen een grotere kans heeft om te slagen in de Premier League dan Casillas, puur omdat Jasper toch wat beter met hoge ballen en corners om kan gaan.

Verder is het natuurlijk belachelijk om te stellen dat het respectloos is wanneer iemand heel terecht stelt dat Casillas zijn beste tijd ver achter zich heeft.

7 juli 2015 om 23:29

En jij kijkt wel genoeg naar Casillas? Wat een onzin wordt hier verkondigt! Iker is nog steeds top 5. Ik durf zelfs te beweren top 3. Leno beter dan Casillas. Wat een gekken. Casillas is nog steeds topniveau alleen door het gebrek aan vertrouwen, speelde ietjes minder. Kijk maar naar Neuer. Hij keept ook wat minder sinds Guardiola. Dat ligt allemaal aan vertrouwen. Vooral bij keepers.

8 juli 2015 om 01:36

Vind zelf Casillias al een paar jaar matig tot redelijk. Vaak doet hij bedenkelijke dingen voor een keeper op dat niveau in belangrijke wedstrijden. Beetje David Luiz verhaal. Speelt 20 wedstrijden top en dan oppeens in een topper helemaal de weg kwijt.

8 juli 2015 om 09:25

Top 3 zegt hij dan. Kijk jij wel genoeg naar Casillas?

Casillas is altijd al een keeper geweest die het moest hebben van zijn reflexen en die zijn hard achteruit gegaan, net als zijn mobiliteit.

De Casillas van tegenwoordig heeft niet eens zulke goede reflexen meer. Verder heeft Casillas kennelijk ook een probleem met ruimtelijk inzicht, bij corners is het altijd oppassen wanneer hij uitkomt, als hij uitkomt want dat doet hij ook niet genoeg, maar als hij uitkomt, grijpt hij regelmatig mis en veroorzaakt hij chaos in zijn eigen 16. Ook met hoge ballen is dit zo bij Casillas. Verder zie je hem steeds vaker houdbare ballen gewoon door laten gaan zonder dat hij ook maar een poging waagt om die bal tegen te houden. Zoals die goal van Schalke's Sané in die 3-4. Over Real - Schalke gesproken, 3 van de 4 doelpunten van Schalke kan je Casillas aanrekenen.

Het is ook zijn gehele uitstraling. Hij loopt rond alsof hij elk moment zelfmoord kan plegen. Je ziet hem nooit het team coachen, altijd het kopje naar beneden bij een tegendoelpunt, altijd vragend rondkijken naar zijn teamgenoten omdat hij misschien niet voor zichzelf op kan komen, maar kennelijk wel achter de schermen mensen wegwerkt die hem uit de basis houden. Dat alles is zo'n enorme daling in algemeen niveau dat je onmogelijk kan spreken over slechts een vertrouwenskwestie, want dit is al jaren aan de gang. Als je jaar in, jaar uit zo slecht keept dat er tientallen keepers zijn die beter omgaan met situaties als jij dat doet, dan ben je geen topniveau meer.

Neuer maakte twee blunders in 1 wedstrijd en dat was het. Bij Duitsland en bij Bayern is hij in 9 van de 10 wedstrijden gewoon top en als er 1 keeper is die genoeg vertrouwen heeft, dan is het wel Neuer. Rare vergelijking. Casillas is slecht bij Real en slecht bij Spanje. De Gea is 4 keer de keeper die hij is, Diego Lopez was al 2 keer de keeper die hij nu is, puur omdat Lopez wel kan coachen en omdat Lopez wel weet hoe hij met hoge ballen en corners om moet gaan. Op de bank bij Real zit er nu ook eentje die beter is, maar niet mag spelen, vanwege vage redenen.

Casillas heeft zijn beste tijd gehad. Als je nog steeds claimt dat hij de beste is of dat hij topniveau is, dan heb je of de laatste paar jaren niet genoeg opgelet, of dan ben je te blind om een objectieve mening te hebben over deze speler omdat je misschien teveel een fan bent van Casillas.

7 juli 2015 om 18:55

Jammer dat hij gaat. Maarja Real moet De Gea op halen vind ik gewoon jammer deze keeper is gewoon een legende!

Veel succes Iker Volgende jaar CL voor Porto

Ik hoop dat hij bij real blijft, ik zie hem liever in het Midden-Oosten spelen of Amerika dan in een andere grote Europese club. Hem in aan ander shirt zien is al pijnlijk opzich maar wanneer hij in een ander shirt in het bernabeu speelt of gewoon tegen real Madrid dat is gewoon echt ondenkbaar voor mij.
Ik weet nog dat iker had verteld dat hij bij real wilde blijven ook al had hij geen basisplek, hij zou gewoon graag betrokken willen blijven bij de club en spelersgroep.

7 juli 2015 om 23:42

ik zou het ook vreselijk vinden. met de veranderingen rondom de spelersgroep, benitez erbij, ramos, benzema, cassilas geruchten etc wordt ik niet bepaald blij van. hopelijk valt het allemaal mee.

2,4 miljoen per jaar is de beste salaris ooit in Portugal? dacht toch echt dat die wat meer salaris gaven, zal het wel mis hebben dan.

7 juli 2015 om 19:24

ik denk dat een queresma meer verdient,maar weet het niet zeker.

7 juli 2015 om 19:34

Dat kan niet he anders zou Casillas niet de best betaalde speler worden

Het fabeltje dat je in Portugal ''5 keer zoveel'' kunt verdienen als in Nederland kan nu gelukkig ook de prullenbak in

8 juli 2015 om 11:20

Mensen lullen maar graag, ook over dingeb waar ze geen weet van hebben.

Hij gaat wel schandalig veel verdienen 210.000 euro per maand.
Dat heet afbouwen.
In Portugl beginnen ze behoorlijk mee te doen met Engeland, Italië, Spanje en Duitsland

7 juli 2015 om 20:04

schandalig veel? Pirlo gaat 12 miljoen verdienen in Amerika dat is pas schandalig veel.

8 juli 2015 om 11:22

@ambassador

Dat is dus een record salaris, all-time.

2,4 miljoen per jaar veel?

Casillas naar Porto! Ben erg benieuwd wat hij nog voor Porto kan gaan betekenen. Nadeel is weer een Spanjaard erbij en Lopetegui gaat door de Porto te 'verspanjaarden'

Ik durf het nog niet te geloven.

Porto heeft geld zat ze verkopen talenten voor 30 tot 60 miljoen die ze binnen halen uit Zuid Amerika en andere landen.

Porto is slimmer bezig dan iedereen denkt.

En als ik Casillas zou zijn zal ik lekker naar Porto gaan veel meer speeltijd dan bij Real Madrid nummer 1 wordt daar toch De Gea en zit hij weer op de bank mag die alleen beker wedstrijden Champions league spelen en e.v.t tegen FC Barcelona

Dat salaris stelt niks voor vind ik. Ajax gaf Luque ook 2 miljoen en die bakte er niks van. Ik dacht echt dat de salarissen daar vele malen hoger lagen.

Het argument dat portugese clubs hun spelers prijskaartjes van tientallen miljoenen kunnen omhangen kan nu dus ook de prullenbak in. 2.5 miljoen per jaar is in de huidige voetballerij een peulenschil, zeker voor een europese subtopper van het formaat Porto.

7 juli 2015 om 23:05

Edit: Dat zij die grote bedragen dus kunnen vragen doordat ze in vergelijking met de eredivisie veel meer aan salaris zouden kunnen besteden.

Jammer dat hij zo is gezakt in niveau zeg, ik volg het (Spaanse) voetbal zeer recent dus ik heb vooral Casillas meegemaakt bij de nationale ploeg. Ik genoot destijds echt van hem, er gingen slecht een paar ballen in het hele toernooi in zijn goal. Ik ben wel van mening dat hij gewaardeerd zal worden bij Porto en dat hij een afscheid ala Xavi verdiend!

Moet ie lekker doen. Porto mooie club. Is in de buurt, nog steeds lekker klimaat. Doe het Iker.

Voor alle real madrid fans is dit een sippe dag in ons leven casillias blijft real icoon gezicht voor de club en daarbuiten.hij blijft de beste keeper ter wereld de fans die hem afrkraken zijn geen real fans maar barca die zullen nooit goed praten hier.toon wel respect deze man heeft geschiedenis geschreven bij ze afscheid video zal ik een traan laten en een hoop real supporters.hij blijft helaas niet meer de jongste en we zullen vast de gea halen ondanks dat is casillias samen met raul 1 van real madrid grote legengds ooit doet pijn hem zien te vertrekken naar een matige club als porto.het gaat je goed meastro leider je hebt alles voor Real gedaan wat je komt je ademt real ik dank je voor alles;;;

8 juli 2015 om 18:02

Mensen die hem afkraken zijn niet voor Real? Ik ben al geruime tijd Real Madrid fan, maar Casillas behaalt gewoon niet meer het niveau wat voor Real gewenst is. Ja, het is een clubicoon en een echte leider, maar als je geen ballen tegenhoudt, heb je er gewoon niets aan. Begon steeds meer en meer fouten te maken, dus dan kiest Real eieren voor zijn geldt. Normaal gezien pieken keepers pas als ze de 30 gepasseerd zijn, maar bij Casillas is zijn piek geweest. Vergeet ook vooral niet dat Casillas er al op 17-jarige leeftijd stond.

Dit lijkt wel een Fifa15 transfer. Zo jammer dat zo een icoon een stapje terug moet doen terwijl als ie vertrouwen krijgt gewoon nog zeker jaren mee kan in de top.
Ik vraag me trouwens af waarom Inter niet heeft geïnformeerd, Hamdanovic is toch uit op een vertrek!?

8 juli 2015 om 18:58

Handanovic blijft en de topclubs hebben stuk voor stuk een betere keeper staan waardoor je dus uitkomt op subtop.

Niks mis met Porto ook.

Jammer. Had hem graag bij Roma willen zien. Hadden ze voor een paar jaar een topkeeper met status en ondertussen hadden ze verder kunnen kijken naar zn opvolger.

Maar Porto doet het ook altijd leuk in europa. Dus ook een leuke club voor hem. Martins Indi voor hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren