Lucjuuh
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 9 november 2010
  • Lucjuuh
  • 80 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 1.392
  • 29 jaar (6-7-1993)
  • De Steeg
  • 1
Persoonlijke berichten
18 december 2012 om 16:15
#1

Respect voor je reactie over het feit dat Voetbalzone mensen hier op het forum de woorden in de mond probeert te leggen. Ik heb zelf zo ook vaak het idee dat het al moeilijk genoeg is om mensen bij te laten draaien over Vitesse (omdat velen gewoon niet nadenken), en dan gaat Voetbalzone met zulke suggestieve polls ook nog eens het positief denken tegen werken.

Als dit zo door gaat ben ik bang dat het nog lang gaat duren voordat er oprechte sympathie komt voor mensen die in eerste instantie niks met Vitesse hadden omdat ze te naïef zijn om in te lezen wat er nou precies aan de hand is en is geweest met de club.

18 december 2012 om 18:07
#2

Snap het volkomen, ik draag persoonlijk Vitesse een warm hart toe en kan me ook erg irriteren naar mensen die altijd op de situatie in Arnhem reageren zonder er ook maar iets van te weten. Het zijn dan ook te vaak jaloerse supporters van een club waar Vitesse van heeft gewonnen, of het dan nogsteeds de Feyenoord supporters zijn van begin het seizoen of de PSV supporters van afgelopen maand. Ze houden gewoon zo hard vast aan haatgevoelens die nergens op zijn gebaseerd alleen maar omdat er met een beetje mazzel een nieuwe toetreder komt in de top.

Ook vind ik dat mensen vaak reageren over de situatie in het stadion terwijl ze er niks van weten, bepaalde fans die verwijten dat het Gelredome niet vol zit terwijl dit nog nooit zo is geweest. Zou het Gelredome wel vol zitten dan zouden het successupporters zijn en zou het nog niet goed zijn. Ik heb zelf een seizoenskaart (desondanks dat ik een andere club in Nederland nog mooier vind) en merk dan ook vaak dat het heel erg overtrokken is. Natuurlijk is het niet zo vol als iedereen het graag zou zien, maar de verwijten komen dan vaak ook nog eens van de clubs met het minste uitpubliek.

Over afgelopen wedstrijd vind ik het zelf dan ook alleen maar zonde wat er gebeurd is, het fluitconcert viel nog wel mee tijdens de wedstrijd en ik vind persoonlijk dat Janssen er iets te emotioneel op reageerde maar dit mag natuurlijk. Ik vind het zelf ook zonde dat er gefloten werd maar de instelling van 80% van het elftal was ook ondermaats. Hierbij helpt het ook niet mee dat de akoestiek in het Gelredome niet meehelpt en de liederen van Zuid niet zo hard doordringen als zou kunnen.

Al met al laten we hopen op volgende week een mooiere wedstrijd, en een langer verblijf van Bony!

19 december 2012 om 12:53
#3

Je zat in de buurt trouwens met je reactie, de titel is geworden: 'vitesse kan kopen wat het wil: de landstitel zit er dit seizoen niet in'. Ik heb zelf ook al gereageerd op het artikel met een terugkoppeling naar jou hoe je dit al voorspelde.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 30 januari
Alireza Jahanbakhsh blijft Feyenoord trouw. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren