Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: ‘Hij lijkt me zeer geschikt’

Laatste update:

Dick Advocaat is verbaasd dat Alex Pastoor niet wordt genoemd als mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. De trainer van Almere City FC stopt na dit seizoen, en weet nog niet of hij ook volgend seizoen actief zal zijn als trainer. Advocaat geeft maandagavond in Veronica Offside aan dat hij denkt dat Pastoor ‘uitermate geschikt’ is voor Feyenoord.

Feyenoord moet op zoek naar een hoofdtrainer, daar Arne Slot op het punt staat vanaf komende zomer de nieuwe manager van Liverpool te worden. In Veronica Offside wordt maandag al druk gespeculeerd over zijn opvolger in Rotterdam-Zuid.

“Ik vind dat ze Van Bronckhorst moeten nemen”, begint Wesley Sneijder. Advocaat is het daarmee eens. “Ik vind ook dat ze Van Bronckhorst moeten kiezen, omdat hij de ervaring heeft nu.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Maar weet je welke naam ik helemaal nergens hoor?”, gaat de voormalig trainer van Feyenoord verder. “Dat is Pastoor. Dat is net zo’n eigenwijze jongen als Slot, die weet wat hij wil. Een uitgesproken mening over hoe hij het hebben wil, en hij laat zich echt niet piepelen door spelers. Want op dat niveau met dat soort spelers moet je echt wel weten wat je zegt en wat je doet.”

“Ik denk dat die jongen uitermate geschikt is, maar je hoort hem niet. Hij heeft het dit seizoen weer goed gedaan, en blijft simpel in de Eredivisie. Als bestuurslid zou ik daar wel vertrouwen in hebben, geen twijfel over mogelijk.”

Even later komt Advocaat nog een keer terug op Pastoor. “Die Pastoor zou ook heel goed bij Ajax passen. Ik vind het toch frappant dat hij niet genoemd wordt. Ik vind het echt een goede trainer. Als je alle namen hoort, dan hoort hij er zeker bij.”

Dick Schreuder


Eerder op maandag wist de Spaanse sportkrant Marca te melden dat Dick Schreuder kandidaat nummer één is voor de opvolging van Slot bij Feyenoord. Zijn prestaties bij achtereenvolgens PEC Zwolle en CD Castellón zouden dermate veel indruk hebben gemaakt, dat de 52-jarige trainer bovenaan het Rotterdamse kandidatenlijstje prijkt. Schreuder heeft echter nog een driejarig contract aan de Spaanse oostkust.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Denk je dat Alex Pastoor een goede trainer voor Feyenoord zou zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pastoor past qua speelstijl en persoonlijkheid totaal niet bij Feyenoord. Dat zou, na Fraser en van Wonderen, echt de slechtst mogelijke optie zijn. Zijn manier van voetballen past ook op geen enkele manier bij hetgeen Feyenoord als club nastreeft.

30 april 2024 om 00:03

Nou Pastoor is echt wel van het aanvallende voetbal als dat kan,maar is ook gewoon realistisch en kan zich aanpassen als dat punten oplevert

30 april 2024 om 08:47

Pastoor schiet in de verdedigende stijl als het mis dreigt te gaan of spannend wordt. Met 11 man achter de bal is voor hem geen schande als het maar een punt oplevert. Dat is prima bij een degradatiekandidaat maar kan bij Feyenoord natuurlijk absoluut niet.

Qua manier van spelen en inderdaad het houdinkje geef ik Advocaat wel gelijk...maar doe nog maar niet. Laat hem eerst maar een club als Twente of Az nemen

30 april 2024 om 00:27

AZ heeft hij al gehad, zonder succes. Pastoor is ook wat eigenaardig, maar heeft echt wel verstand van het spelletje. Ik heb echter het idee dat hij er momenteel niet helemaal bij is , ook gezien zijn mogelijke stoppen. Feyenoord heeft echt een hongerige trainer nodig en ik denk dat Pastoor daar nu niet de juiste man voor is.

v Bronckhorst zou de meest logische zijn, maar ook die kan het eigenlijk alleen maar slechter doen. Het zou mij dan niks verbazen als je bij Pascal Janssen uitkomen, die ook bij AZ Slot heeft opgevolgd.

Persoonlijk zou ik gewoon v Persie de kans geven, met of zonder ervaren rot ernaast. Maar misschien dat Wenger er een jaar naast wil zitten? . Pusic vind ik iig geen geschikte hoofdtrainer, maar wellicht als assistent terug onder RvP als hij dat zou willen.

30 april 2024 om 00:54

Van Gaal of Mourinho zijn niet eigenaardig?

30 april 2024 om 03:57

Het is ook niet erg, maar eerder een verklaring waarom het botste bij AZ en veel clubs hem niet direct overwegen. v Gaal en Mourinho hebben als trainer beiden op jonge leeftijd een wereldprestatie geleverd, dat is een compleet ander perspectief dan Pastoor ooit voor in aanmerking kwam.

30 april 2024 om 06:08

lol, v Gaal / Mourinho vergelijken met Pastoor. Je trekt het weekend borrel door op de maandag?

30 april 2024 om 06:45

@Leeds: Dat doet hij niet. Hij zegt alleen dat je ook eigenaardig zijn kan en wel een goede trainer. Hij zegt niet dat Pastoor van dat niveau is. Dit maak jij er onterecht van.

Beter Van Persie daar en dan een ervaren rot als Van Bronkhorst zou echt ideaal zijn. Laat je Van Bronckhorst even 2 seizoenen coachen en wanneer die vertrekt, dan komt Van Persie het stokje overnemen. Bij Ajax hadden ze zoiets dus ook moeten doen, na vertrek van Ten Hag, hadden ze Reiziger naar voren moeten schuiven en dan drie jaar laten staan. Dan had je geen Schreuder, Heitinga en Steijn hoeven laten sneuvelen.

30 april 2024 om 00:12

Met meer dan 10 miljoen voor Slot mag je echt wel wat beters binnenhalen dan dit soort amateuristische constructies

30 april 2024 om 00:30

En wie stel je voor dan? Is een dure trainer per se de beste optie? Denk je dat die 10 miljoen helemaal besteedbaar is?

30 april 2024 om 00:31

Je kan beter 5 miljoen besteden aan een heel goede coach dan aan een heel goede speler op zich.

30 april 2024 om 00:55

Die Australiër? Kevin Muscat.

Haha pastoor. Als je geen ambitie heb, dan neem je pastoor.

30 april 2024 om 00:28

Daar denken ze in Almere anders over. En terecht. Uitstekend werk geleverd daar.

30 april 2024 om 06:47

In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer 8e geworden met n.e.c.

Hij is met Sparta kampioen geworden in de kkd, en met Excelsior en Almere promotie afgedronken en beide in de eredivisie gehouden.

Verder ook slechte tijden gekend en ik weet ook niet of hij goed genoeg is voor de top maar je probeert nu wel makkelijk te scoren.

Advies van Dick nemen we toch niet serieus. Dick heeft Feyenoord op een verschrikkelijke manier laten voetballen. Het is niet om aan te gleuren. Dick is samen met Mario Been verantwoordelijk voor de slechts voetballende elftallen van de afgelopen 30 bij Feyenoord. Onder Mario Been was het voetbal ook helemaal niks.

Dick Advocaat is toch wel de laatse persoon die iets over Feyenoord mag zeggen in mijn ogen en zijn advies hoeven we al helemaal niet serieus te nemen. Persoonlijk vind ik Advocaat de verschikkelijkste coach die ik ooit bij Feyenoord heb gezien.
Heeft Feyenoord op het lelijkst laten spelen en tevreden zijn met gelijkspelletjes tegen FC Emmen etc om vervolgens tevreden te zijn met een play-off winst voor de Conference League

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren