Lennartj123
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 27 juni 2010
  • Lennartj123
  • 88 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 918
  • 31 jaar (21-9-1990)
  • Zierikzee
  • 2
Persoonlijke berichten
5 augustus 2014 om 23:01
#2

Hey Lenny!
Thanks! Komt met name voort uit de frustratie dat mensen altijd zo makkelijk naar de PL en andere grote koopcompetities kijken. Het gras bij de buren is altijd groter. Maar als het er op aan komt, zoals op het WK, of een Ajax tegen Barcelona, verrassen wij altijd met talent.

Ik vind dat men hier daar weleens wat meer respect voor mag hebben dan alleen maar te geilen op die clubs met sjeiks en geen benul van talent. Het afzeiken van onze clubs is heel makkelijk, maar als Louis ineens 'verrast' (want eigenlijk had Louis gewoon in de gaten hoeveel talent Nederland en de Eredivisie heeft) dan is Nederland weer helemaal in hosanna stemming.

Nee, ik vind onze competitie heel mooi en ik geloof ook dat bij een eerlijker financieel Europese regelgeving, we zo weer met de top mee kunnen draaien.

8 augustus 2014 om 10:16
#3

Hey Lennart,

Bedankt voor je complimenten. Kritisch zijn op dit PSV is helemaal niet moeilijk aangezien het echt een gevallen topclub is. Er wordt al tijden geschreeuwd dat PSV richting de subtop gaat, maar als je een jarenlang zo slecht voetbalt en als directie weigert in te grijpen, dan kun je maar één conclusie hebben en dat is het vallen van de topclub Psv.

Het spel leek gisteren echt nergens op. Bal werd niet goed rond getikt en te veel persoonlijke fouten. Fouten maken mag, maar zo veel is absurt, dan zit je er niet boven op als trainerzijnde. Bij herhaaldelijke fouten moet je gewoon keihard ingrijpen, maar het ziet er niet naar uit alsof onze coach dit durft. Aanvalspel is op geen enkele manier verbeterd ten opzichte van vorig jaar, en zelfs tegen Pölten kwamen we defensief zwaar in de problemen. Hoe moeten we dat in godsnaam oplossen tegen Eredivisie-tegenstanders?

Ik zie ook graag meer verdedigers komen, al zie ik het zeker zitten in Willems (is net 20 geworden). Vind hem bijzonder getalenteerd als aanvallende back en ik merkte zelfs een stijgende lijn in zijn verdedigende taken. Vervelend van zijn blessure, van Gaal had hem denk ik zeker meegenomen naar Brazilië in plaats van Kongolo.

10 augustus 2014 om 20:14
#4

Helemaal vergeten te reageren op je vorige bericht! Maar inderdaad het was niet best vandaag. De coach kijkt er naar maar doet er gewoon niets mee. Het is toch belachelijk dat Willem II ons de baas is. Op basis van hun fouten komen we op voorsprong en proberen we de wedstrijd in handen te nemen, maar dat lukt totaal niet omdat PSV niet kan voetballen. We kunnen de bal niet in de ploeg houden =, niet kunnen voetballen. Zo simpel is het.

Als Cocu dat niet kan aanleren, dan houdt het op. Want deze periode beïnvloed niet alleen dit jaar, maar ook aankomende jaren, aangezien de talenten hier van leren. Maar in feite leren ze helemaal niks, waardoor ze nergens op bouwen.

In 2009 hadden we Stevens, die kon er ook weinig mee. Daarna werd Vergoossen aangesteld, een no-nonsense type die doet waarvoor hij betaald wordt: hij zette de jongens op hun plek en had 5 dagen nodig om PSV te laten voetballen. Na die 5 dagen won het wankele PSV van Feyenoord in de Kuip. Zo simpel kan het zijn. We hebben geen coach van naam nodig, maar een coach die doet waarvoor hij betaald wordt.

Het wordt zo een heel lang seizoen, heb er eigenlijk al na vandaag geen zin in.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 26 januari
Een overgang van Álvaro Morata naar Barcelona is uitgesloten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren