JaxieJuve
Algemeen
Vrienden (2)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Woensdag, 21 maart 2007
  • JaxieJuve
  • 118 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 2.115
  • 30 jaar (27-7-1988)
  • Amsterdam
  • Entrepreneur
  • 2
Persoonlijke berichten
26 augustus 2013 om 01:28
#3

Ik zag je reactie over de wedstrijd van Galatasaray, dus ik wilde proberen je vraag te beantwoorden. Ik heb de details een beetje weggelaten, aangezien dit al behoorlijk lang is.

Het zit dus zo: voordat het vorige seizoen startte, was die buitenlanderslimiet iets soepeler. Elke club was tegen deze regel, behalve Fenerbahce. Anyway, Terim kocht gewoon de spelers die hij nodig had voor zijn 4-4-2 systeem. Amrabat op linkshalf dus.

Vlak voor de start van het vorige seizoen werd de regel nog ff aangepast, waardoor het al ietsjes moeilijker werd om een correct team neer te zetten. Het was ff puzzelen, maar het ging redelijk. Het was tot de winterstop niet zo denderend, en de voorzitter keek een beetje rond op de transfermarkt. Hij wist van de problemen van Drogba en Sneijder, en benutte deze kans. Drogba was leuk om erbij te hebben, maar Sneijder niet. Terim wilde hem absoluut niet, hij houdt nou eenmaal van hardwerkende spelers. Ook moest hij dan zijn hele formatie omgooien. De voorzitter Unal Aysal hield voet bij stuk, dus beide heren kwamen naar Gs.

Ze hadden 2 dure, maar goede buitenlanders erbij. Die konden onmogelijk op de bank, maar die kon je ook moeilijk in een juiste formatie laten spelen. Vandaar dat Sneijder dus op half speelde.. Er was ook natuurlijk onder de spelers een awkward spanning. Daar waar Selcuk Inan en Burak Yilmaz de man waren, kwamen Sneijder en Drogba er even bovenstaan. Het begin was stroef endat was duidelijk op het veld. Het gaat nu gelukkig goed: ze zijn beter op elkaar ingespeeld en hebben leuke dagen met elkaar (vakanties/vrije tijd)

Na lang gepuzzel is Terim op de 4-1-3-2 gekomen, of eventueel de 4-2-3-1 wat eigenlijk beter functioneert. Nog een probleem: de keuze tussen Drogba en Burak. We hebben in de voorbereiding met dat laatste gespeeld, waarbij je duidelijk een ontevreden Burak op de bank zag zitten. Ook zitten we vast aan spelers als Hamit door die limiet, waardoor het allemaal los zand lijkt.

Het A-elftal is echt een leuk elftal, dan zagen de meesten tijdens de Emirates Cup ook. Ze spelen veel beter. Maar in de competitie ben je noodgedwongen om Turken op te stellen, die je eigenlijk niet nodig hebt op een bepaalde positie. Dat is dus het vervelende: je kunt iets beters opstellen maar het mag niet.

De bedoeling van die regel is dat er ook ruimte vrijgemaakt wordt voor Turkse spelers;) Turkije is nou eenmaal aantrekkelijk voor spelers die van geld houden. Alleen beseft de voetbalbond niet dat er een bezem door hun eigen bestuur heen moet. Begin maar eerst met die omkopingen en fatsoenlijke jeugdprojecten neer te zetten..

Hoop dat het wat duidelijker is.

26 augustus 2013 om 02:34
#4

Aha! Bedankt voor de uitleg zonder al teveel details. Haha, maar nee ik snap het nu een stuk beter waarom het dan regelmatig niet loopt. Misschien wou Terim Sneijder ook niet hebben omdat hij het liefst in een 4-2-2 opstelling wil spelen met Amrabat en Emre op de flanken. Denk namelijk dat Galatasaray in die formatie ook het beste kan spelen. Alleen moet er nog een wat beter voetballende Cvm/cm aangetrokken worden om op die manier te spelen, want ik vind die Melo echt drama! Jongen lijd zoveel dom balverlies, dat is ook de reden waarom wij hem hebben weg gedaan.

Aangepast op 26 augustus 2013 om 02:35 door JaxieJuve.

15 januari 2015 om 08:59
#5

gelukkig zoals ik bij het topic Manchester United over die scout die blijkbaar racistische uitspraken doet, heb jij ook door wat de media allemaal verteld een leugen is.

16 januari 2015 om 09:19
#6

Inderdaad zoals je zegt de mainstream media: Dat over Poetin is allemaal opgezet om Rusland zwart te maken en de macht te vergroten. Volg martin vrijland op zijn website hij weet wat er speelt.

tot gauw!

17 januari 2015 om 23:51
#7

Ligt eraan Martin praat soms inderdaad onwaarheden maar over de situaties in het midden oosten is hij glashelder, over de mensen die jij bedoemd hebben die ook een kanaal of iets? ik hoor het graag!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 26 mei
Niet alleen Phillip Cocu is in beeld bij Real Betis. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren