Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: De Boer: ‘Cillessen is gelukkig echt geblesseerd aan zijn kuit’

Laatste update:

Andre Onana is als negentiende man toegevoegd aan de selectie van Ajax, die dinsdag afreist naar Wenen. De doelman gaat mee uit voorzorg, omdat Jasper Cillessen klachten heeft aan zijn linkerkuit, zo meldt Ajax dinsdagmorgen via de officiële kanalen.

/

Cillessen reist ook mee af naar Wenen voor het duel met Rapid Wien. Het is nu nog niet duidelijk of hij woensdagavond inzetbaar is. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan trainer Frank de Boer een beroep doen op Diederik Boer of Onana.

Onana, negentien jaar, kwam een half jaar geleden over van Barcelona en speelde dertien duels voor Jong Ajax in de Jupiler League. Boer, vijftien jaar ouder, moest afgelopen seizoen genoegen nemen met drie KNVB Beker-duels, drie Jupiler League-wedstrijd en één duel in de Eredivisie. Op het middenveld kan De Boer niet beschikken over Thulani Serero, die vorige week geblesseerd is geraakt en niet inzetbaar is. Lucas Andersen zit niet in de selectie.

Update 22.45 uur - De Boer: ‘Cillessen is gelukkig echt geblesseerd aan zijn kuit’
Jasper Cillessen wordt nog altijd in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. Het is daarnaast nog maar de vraag of Cillessen woensdag kan spelen tegen Rapid Wien in de voorronde van de Champions League: de keeper kampt met een kuitblessure. Trainer Frank de Boer laat op de clubwebsite van Ajax weten dat Cillessen een ‘echte’ blessure heeft: het heeft niets te maken met een mogelijke transfer. “Nee, hij heeft echt last van zijn kuit. Gelukkig, zou ik in dit geval willen zeggen”, aldus De Boer.

Wat gaat Ajax woensdagavond doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat goed zeg man man man zoveel blessures opeens

28 juli 2015 om 10:00

Dit zou je moeiteloos moeten kunnen opvangen. maar Cillessen is voor Ajax wel een verlies als die niet speelt.
Voor wat betreft de links buiten positie is de selectie weer niet op orde. Twee blessure gevoelige spelers en het gaat direct al mis

28 juli 2015 om 10:16

Is ie wel geblesseerd? Of wil hij niet spelen omdat ie dan niet speelgerechtigd is voor Manchester in Europa? Of geldt dat niet tijdens de voorronde?

28 juli 2015 om 10:26

Ik dacht exact hetzelfde!

En als het dat niet is en hij wel degelijk last heeft, dan alsnog wil hij uiteraard niet erger geblesseerd raken om een eventuele transfer niet in gevaar te brengen.

28 juli 2015 om 10:28

Fisscher is toch niet geblesseerd op dit moment? En schone?

28 juli 2015 om 10:33

Nou ik denk dat de Man. Utd storm overgewaaid is. Nu van Gaal Romero heeft gehaald en ook Valdes nog tot zijn beschikking heeft denk ik dat De Gea gewoon moeiteloos kan gaan. En dat het zal gaan tussen Sergio en Victor wie eerste keeper wordt. Dus ik denk dat Cillessen gewoon echt geblesseeed is en gewoon bij Ajax blijft. Maar hopelijk staat hij morgen gewoon onder de lat. Dat scheelt zeker een slok op een borrel.

28 juli 2015 om 10:36

Fischer is een twijfelgeval door blessure en Schone komt dit seizoen weinig tot niet aan spelen toe.

28 juli 2015 om 11:01

@afca_babel, van Gaal heeft Valdes al uit de selectie gezet, hij wil niet met hem verder volgens berichtgeving op vz. Romero is zijn vervanger. Dus van Gaal is nog op zoek naar nog 1 keeper als vervanger van De Gea. Ik zelf moest ook direct aan de CL gerechtigheid bij cillisen denken maar ik denk eigenlijk dat dat onzin is. Cillisen is echt wel een speler die dan gewoon wil spelen.

28 juli 2015 om 11:14

Je weet nooit wat er achter de schermen allemaal al afgesproken is. Mocht er al iets af zijn afgesproken voor als De gea vertrekt, dan is het vrij logisch dat Manchester eist dat hij deze wedstrijd niet speeld. Als hij morgen onder de lat staat dan kan je ervan uitgaan dat hij blijft, Manchester gaat geen keeper kopen die ze niet in de CL kunnen opstellen. Als hij morgen niet speeld en de returnwedstrijd ook niet, dan is het wel vrij zeker dat hij vertrekt.

28 juli 2015 om 11:43

een speler mag voorrondes spelen met een club, om vervolgens met een andere club de groepsfase in te gaan

28 juli 2015 om 11:49

Valdes wil weg.

28 juli 2015 om 12:06

Idd jphendriksen, wel komisch dat degene met de grootste monden hier de regels dus niet eens kennen.. Schreeuwen om het schreeuwen..

28 juli 2015 om 12:37

Valdes wil niet weg maar Valdes moet weg van Lvg.

28 juli 2015 om 14:16

voorrondes tellen inderdaad nog niet mee, dus ook wanneer hij wel speelt mag je in het hoofdtoernooi nog voor een andere club spelen tijdens hetzelfde seizoen.

29 juli 2015 om 00:50

Dat is ook precies wat de Boer zegt dat het een echte blessure is en dat het niet te maken heeft met een mogelijke transfer.
Maar ik denk wel dat hij dan reserve staat als hij echt geblesseerd is.
Het is toch maar een oefenwedstijd. Dus waarom zou je iets riskeren dat het erger wordt?

29 juli 2015 om 01:04

De gea moeiteloos. Ja man!

29 juli 2015 om 13:59

Ja De Gea wil toch zelf naar Real Madrid. Nou dan gaat dat toch moeiteloos of niet...

28 juli 2015 om 10:19

Het gaat om lichte klachten, geen blessure. Het meenemen is puur uit voorzorg en het statement luidt dat er geen reden is om aan te nemen dat Cillessen ontbreekt tijdens de wedstrijd.

Niks aan het handje dus

28 juli 2015 om 10:48

Overmars houdt zijn potientiele miljoenen "droog"?

29 juli 2015 om 00:54

Iemand die lichte klachten heeft kun je toch ook beter even een wedstrijdje rust geven.
Als je klachten hebt geeft het lichaam een waarschuwing af dat het rust nodig heeft.
Negeer je dat en ga je door dan kun je een echte blessure oplopen.

29 juli 2015 om 02:01

Onzin en weer zo'n onnodige Overmars bash. Doe het dan op z'n minst als het gerechtvaardigd is, knuppel.

Een speler die in de voorronde voor één club uitkomt, mag in de groepsfase gewoon uitkomen voor een andere ploeg.

28 juli 2015 om 10:20

Had Raymond Verheijen misschien dan toch een klein beetje gelijk met zijn visie op de Ajax trainingen?

28 juli 2015 om 10:24

Die gast heeft werkelijk op iedere trainingsvorm wat aan te merken

28 juli 2015 om 10:30

Daar dacht ik ook aan. Ajax heeft niet bepaald de fitste selectie de laatste jaren. Al kan ik er weinig over zeggen..

28 juli 2015 om 10:30

Valt wel mee hoor, dit is typisch zo'n populistische uitspraak. Verheijen bashen is een grote hobby op VZ lijkt het wel. Ik zou zeggen, verdiep je eens in hem en vooral in zijn werk.

28 juli 2015 om 10:44

Verheyen is een meester in VCT. Als je alles via zijn boekje doet, ben je top fit, zonder blessures en piek je elke keer op de zondag en die piek wordt om de week hoger. Dus idd verdiep je eerst in Verheyen en zijn theorie voor je gaat haten op hem.

28 juli 2015 om 11:16

Dus voor Ajax beter dat ze dit seizoen vaker op zondag spelen!!

Dat was dus het probleem van vorig jaar, speelde ze op zaterdag terwijl ze pas op zondag piekte...

28 juli 2015 om 11:43

Nu vind ik meneer Verheijen zijn manier van communiceren niet prettig.

Maar volgens mij heeft die man helemaal gelijk.

Persoonlijk had ik het idee dat de prestaties van de tweede helft van het seizoen zo dramatisch waren omdat er fouten zijn gemaakt in de winterstop qua fitheid. Ik vind sowieso de fitheid van de Ajax spelers niet goed.

28 juli 2015 om 11:48

Wat een onzin. Verheijen zal ongetwijfeld een goede manier hebben gevonden, maar hij heeft het wiel natuurlijk ook niet uitgevonden. Ook met zijn manier stuit je op blessures en vermoeidheid. Anders hadden ze hem nu wel bij real madrid in de staf en liep die niet werkloos rond. Die man moet een beetje onder de aandacht blijven en doet daarom idiote kreten.

28 juli 2015 om 16:09

Ajaxsoest, zolang je dat niet aantoont met cijfers gebaseerd op meerdere clubs en elftallen is het wat mij betreft geblaat over niets. Overigens net als Verheijen zelf continue doet. Als je echt iets wil bijdragen schreeuw je niet in de media, maar ga je in gesprekn met de verantwoordelijken. Probleem, iedereen kotst hem uit.

29 juli 2015 om 00:55

Om de week alleen maar hoger kan natuurlijk nooit Je hebt pieken en dalen.

29 juli 2015 om 07:13

@Ajaxsoest Kan je mij vertellen welke teams of sporters zijn methodiek volgen? Het kan niet anders dan dat dit alleen maar kampioenen zijn. Ben benieuwd

29 juli 2015 om 07:22

Waarom alleen kampioenen? Wanneer je blessurevrij en fit bent hoeft dat niet te betekenen dat je kunt voetballen. Koekoek!

28 juli 2015 om 12:44

Frank de Boer is stevig aan het trainen.
Maar het zijn wel zachtgekookte eieren zeg.
Net bezig en nu al geblesseerd.

Misschien eens op een andere manier gaan trainen? Zo veel blessures is niet helemaal normaal volgens mij.

28 juli 2015 om 09:56

Volgens mij kunnen we binnenkort weer een artikel met Verheijen verwachten

28 juli 2015 om 09:59

Inderdaad LOL! Hoewel die Verheijen wel degelijk sterke punten alleen zijn manier van communiceren is niet altijd goed. Als hij het anders zou brengen namen meer mensen hem serieus denk ik zo.

28 juli 2015 om 10:02

Ik dacht het, jij zegt het. Verheijen, kom d'r maar in!
Alleen beginnen de blessures nu aan begin seizoen ipv na de winterstop. Ligt het aan de trainingen, of gewoon pech? Cillissen is nou niet bepaald blessuregevoelig.

28 juli 2015 om 11:01

Hahahaha +1

28 juli 2015 om 10:48

Wie zijn er dan allemaal geblesseerd?
Van serero en Cilissen weet ik het, wie nog meer

28 juli 2015 om 10:52

@ Founder.

Fischer is niet helemaal fit en Younes is licht geblesseerd, laatstgenoemde is achtergebleven in A'dam.

Pff seizoen begint lekker zeg met Fischer Younes en Cillessen allen met klachten....

28 juli 2015 om 10:06

Zeker vervelend. Cillessen is met afstand de beste speler van Ajax.

28 juli 2015 om 10:28

Younes kunnen we missen ook al hebben we Menig uitgeleend Fisher is gewoon nog niet 100 procent dat had je kunnen verwachten dus valt wel mee en dit is niet ernstig kan bij een lichte training ook gebeuren

Dit is wel onheilspellend, precies voor de CL, kan zomaar een tactische manier zijn om bij Manchester gewoon mee te mogen doen met de Cl.

Hopelijk heeft hij echt een klein beetje last, want ik houd hem graag bij Ajax.

28 juli 2015 om 09:54

Voorronde CL telt niet bij de regel waarop jij doelt dus dat kan geen onderliggende reden zijn.

28 juli 2015 om 10:08

Dat geldt alleen als Ajax de poulefase misloopt.het zou wel degelijk kunnen dat United een enorm bod gedaan heeft. Of Jasper is echt geblesseerd, kan natuurlijk ook.

28 juli 2015 om 09:57

Dit lijkt me ook een vooropgezet spelletje, tenminste daar heeft het wel alle schijn van.

28 juli 2015 om 15:24

Man U heeft Romero al in plaats van onze Jasper.

28 juli 2015 om 20:10

Romero was duidelijk de B-keeper, niet voor de nummer 1 keeper.

Heeft hij echt een blessure? Of is dit een voorbode voor een transfer?
(mag Cillessen nog in de CL uitkomen dit seizoen als hij woendag speelt in de voorronde?)

28 juli 2015 om 09:55

Dat zou verdomme ook kunnen. Dat hij nog CL met Man U wil spelen... Maar dit is zeer klote. De belangrijkste man geblesseerd. Met Boer in doel halen we het niet, die is 10 klasse minder.

28 juli 2015 om 10:30

Maak er maar 100 klasses van, ik heb hem bezig gezien vorig jaar, dat viel me echt vies tegen en hij wordt alleen maar ouder.

Wat mij aangaat mag Ajax een extra keeper erbij halen op dit moment, zelfs als Jasper niet verkocht wordt, want één blessure, zoals nu en Ajax heeft meteen een serieus probleem.

28 juli 2015 om 10:38

Wat ik niet begrijp is dat Van der hart geen tweede keeper is gemaakt. Niets tegen Boer hoor maar die heeft als vervanger van Cillessen nooit een sterke indruk op mij gemaakt.

28 juli 2015 om 11:44

Niet om lullig te doen maar Van Der Hart was vorig jaar gewoon aan het prutsen. Belandde zelfs op de bank bij een degradant. Hele matige keeper.

Boer vond ik idd ook erg slecht in de wedstrijden vorig jaar dat ie keepte. Traag en laat houdbare ballen door. Typisch een clubkeeper, prima voor Zwolle maar zakt door de mand bij Ajax.

Wat dat betreft heeft Ajax een heel groot probleem als Cillessen niet mee kan doen. Het is dan kiezen tussen 2 kwaden.

28 juli 2015 om 11:58

Van der Hart had twee lullige momenten dit seizoen maar keepte daarnaast uitstekend. Hij begon inderdaad op de bank maar speelde zich daarna gewoon in de basis. Hij had 1 van de hoogste reddingspercentages van de Eredivisie. Hij stond bijvoorbeeld op dezelfde hoogte als Hahn (die vorig seizoen veel lof kreeg). Lijkt mij dus gewoon een degelijke tweede man, maar zie hem liever 1 of 2 seizoenen nog worden verhuurd zodat hij zijn foutjes kan wegwerken.

28 juli 2015 om 12:10

2 lullige momenten? Hij was bijna iedere week schuldig aan een tegendoelpunt. Ga de samenvattingen maar eens terugkijken. Gast kan er gewoon niet zo veel van, alleen omdat die van Ajax komt wordt hem door sommigen de hand boven het hoofd gehouden. Trage, onbetrouwbare keeper.

Hij begon inderdaad op de bank, maar daar doelde ik niet op. Aan het eind van de competitie werd ie ook weer gepasseerd, en dat zal echt niet geweest zijn omdat ie zo goed keepte.

En verder zeggen statistieken altijd maar halve waarheden, en dan druk ik het nog redelijk zachtjes uit denk ik. Volgens de statistieken zou Van der Hart dus (bijna) evengoed zijn als Hahn. Realiteit is dat Hahn echt 4 tot 5 klassen beter is. Het is natuurlijk ook geen toeval dat geen enkele club Van der Hart kennelijk wil hebben.

28 juli 2015 om 09:56

Ik dacht dat voorrondes apart telden, maar gezien de reacties hier lijk ik fout te zitten

28 juli 2015 om 10:14

@ ikhouvanajax: Natuurlijk kunnen we het met Boer op doel wel halen. Goed, de kansen zijn kleiner, maar het is niet opeens zwaar onmogelijk nu Jasper niet meedoet.
Toen Strootman gebelsseerd raakte zei iedereen dat we helemaal niets meer op het WK te zoeken hadden. We werden 3e.

@ Dutch_psv: De reacties wisselen. Ik weet ook niet of ze meetellen. We zullen het snel genoeg merken.

28 juli 2015 om 10:18

Voor Strootman hadden we tenminste nog bijna gelijkwaardige vervangers. Boer is 10 klassen minder.

28 juli 2015 om 10:34

Nou, kom op zeg, jullie doen net alsof Ajax nu al verloren heeft, aslof ze niet eens meer hoeft te beginnen.
Boer is geen topper, maar ook bij lange na geen prutser ofzo. Boer is een volwaardige eredivisie-doelman.

28 juli 2015 om 12:14

De enige die weet of hij écht een blessure heeft is Jasper zelf. Maar ik zie hem niet als iemand die zoiets zal faken.. Ik zie hem eerder iemand die een spuit erin laat zetten en gewoon speelt al heeft iets last.

28 juli 2015 om 14:19

voorrondes staan los van het hoofdtoernooi, dus wanneer hij woensdag speelt zou hij gewoon nog na deze twee wedstrijden bij een andere cl club mogen meespelen.

Zal wel zijn om speelgerechtigd te zijn voor united.

Noem me achterdochtig, maar dit neigt me toch iets teveel naar een tactische beslissing mbt een overstap naar Manchester. Inien dit zo is zou de Boer zich eens af moeten vragen wat hij denkt te bereiken met dit soort leugens. Uiteraard hoop ik da Cilissen morgen gewoon onder de lat plaatsneemt.

28 juli 2015 om 10:39

Deze voorronde telt nirt mee, je bent daarna daarna nog inzetbaar voor elke club

28 juli 2015 om 11:19

Dit hoeft geen leugen te zijn van Frank de Boer. Als Cillissen aangeeft dat hij last heeft is dit natuurlijk moeilijk te controleren. Cillissen kan deze beslissing zelf genomen hebben om een eventuele overstap niet mis te lopen.

28 juli 2015 om 11:28

Dat is natuurlijk altijd een mogelijkheid. Blijft dan alsnog een slap excuus om hem niet op te hoeven stellen, door management en Cilissen geiniteerd of niet. Nogmaals ik hoop van harte dat hij nog een jaar blijft want ik zie niet echt een goede haalbare vervanger momenteel.

28 juli 2015 om 12:02

Hoe bedoel je? Als hij aangeeft dat hij dusdanig last heeft dat het zijn prestaties beinvloedt, kun je dat als manager toch niet negeren? Dat zou pas onverantwoord zijn!

Ik hoop ook dat hij gewoon blijft, maar we zijn wel vaker in de slotdagen van de transfer window beroofd van onze beste spelers..

Zal wel een voorbode zijn voor een mooie transfer lekker Boer laten keepen

Begin het nu somber in te zien. Heb je die spits die dodelijk is in de 16, gaat boer op goal staan... Ajax moet wel erg goed voetballen wil het winnen.

28 juli 2015 om 23:36

Boer zal toch wel beter zijn dan de gemiddelde keeper in de Oostenrijkse competitie, net als de verdedigers van Ajax. Als alles loopt zoals het hoort zal die spits niet vaak in de 16 komen.

Zal je binnenkort die man wel weer horen die ieder seizoen zit te zeuren over de manier van trainen bij Ajax..

28 juli 2015 om 09:58

Raymond Verheijen

28 juli 2015 om 10:02

Ja inderdaad hij ja.. Misschien heeft hij toch ergens wel gelijk..

28 juli 2015 om 10:44

Zijn klacht is meer dat je in het loop van het seizoen of het einde ervan meer blessures krijgt op de manier waarop De Boer traint. Als hij nu zegt "zie je wel" spreekt hij zichzelf tegen. Bovendien had hij klachten op de bosloop bij de eerste training, maar daar waren geen van de drie licht geblesseerde spelers bij (Cillessen, Fischer en Younes). Hij maakt zichzelf graag belachelijk maar ik denk niet dat hij dom genoeg is om hier over zijn gelijk te proberen te halen.

28 juli 2015 om 10:04

En gelijk heeft ie. Afgelopen seizoen ging het bij Feyenoord ook fout. De seizoenen ervoor werkten ze nog volgens de methode van Verheijen, maar toen Rutten het overnam is hij daar vanaf gestapt. Je hebt gezien hoe het ging. Feyenoord was nergens meer in het laatste deel van de competitie.

Het is een onuitstaanbare kwal, maar op het gebied van inspanning heeft hij wel heel veel kennis.

28 juli 2015 om 10:11

Ik zie het anders. Feyenoord gaf teveel in de wedstrijden voor de winterstop om te kunnen presteren wat ze konden.

28 juli 2015 om 10:32

Feyenoord had het afgelopen seizoen ook gewoon mindere spelers dan de jaren ervoor denk ik zo.

28 juli 2015 om 10:33

Struisvogelpolitiek, gewoon je kop in het zand steken en de problemen niet onder ogen zien.

Een team onder Rutten zakt bijna altijd in aan het eind van het seizoen, dat dit komt doordat ze eerst goed presteren is onzin. Een wedstrijdje per week spelen moet prima vol te houden zijn, de dagelijkse training is een grotere belasting als je dit niet zorgvuldig aanpakt.

28 juli 2015 om 10:43

@none
Ze hadden mindere aanvallers. De rest was prima. Elke wedstrijd qua veldspel gedomineerd (tot 6 wedstrijden voor het einde van het seizoen). In de Arena 65% balbezit gehad etc. etc.

@doncoxxx
Het is een terugkerend patroon onder Rutten. Verheijen is daarin ook kritisch, maar zijn punt is helder en waar.

Als je goed wilt presteren, moet je niet heel lang trainen, maar kort en intens. Dan bouw je de beste conditie op.

28 juli 2015 om 20:15

Ah joh, sommige spelers gingen uit verveling uit zichzelf maar extra trainen, op dat rustige weinig doen haal je de absolute top toch nooit?

Oei.. Dat zou een flinke aderlating zijn voor Ajax, voor ons Rapidler zou t natuurlijk goed uitkomen maar voor het niveau van de wedstrijd is het beter als Cillessen gewoon kan spelen, ik ben benieuwd! Kan niet wachten tot morgen! Alvast heel veel succes Ajax supporters en dat de beste moge winnen!

Het lijkt erop dat Raymond Verheijen toch zijn gelijk gaat krijgen. Hij waarschuwde tijdens de voorbereiding al over de veel te zware trainingen van De Boer, en nu loopt de één na de ander, vlak voor een van de belangrijkste wedstrijden dit seizoen, geblesseerd uit.

Toch maar even het trainingsschema aanpassen, Frank.

http://www.ajaxshowtime.com/article/opinie/88572/v...

28 juli 2015 om 10:01

Je weet niet eens waarom deze jongens rust krijgen, fischer is bv. uit voorzorg en dit ook. Beide heren hebben overigens een langere vakantie gehad.

28 juli 2015 om 10:37

Wat moet je dan doen? Beetje niks doen en dan heel hard roepen "kijk, niemand is geblesseerd!"?

Sorry hoor, maar je moet toch op een manier je conditie op peil houden.

28 juli 2015 om 10:50

Hij had klachten over de eerste training waar er een bosloop bij gedaan werd. Laat nou net deze drie spelers (Fischer, Younes en Cillessen) daar niet bij zijn. Deze jongens zijn later ingestroomt vanwege interlands en Younes omdat hij hij pas later is overgenomen. Dus vertel op welke manier heeft Verheijen gelijk?

28 juli 2015 om 20:13

Lol, daar had ik niet eens over nagedacht XD

voorrondes tellen niet mee. Als zou hij spelen mag hij nog cl spelen met Manu als het zover zou komen.

Misschien te intensief geweest in de voorbereiding?

Hij liegt! Hij Wil champions league spelen met United.

Dit is nou niet bepaald het nieuws wat je wilt horen een dag voor de wedstrijd.. Waarschijnlijk speelt Cillissen gewoon..

Ik denk dat er geen blessure is maar dat het te maken heeft met een mogelijke overgang naar Man Utd. Als hij morgen speelt dan mag hij niet voor United uitkomen in de CL. Door te zeggen dat hij "geblesseerd" is, hou je de achterban rustig en loop je geen risico dat Man Utd afziet van de koop.

28 juli 2015 om 10:09

De voorrondes tellen niet mee. Dus hij mag als hij nu de voorrondes bij ajax keept, ook nog meedoen met de 'echte' champions league wedstrijden bij manchester united.

28 juli 2015 om 10:13

Maar hoe zit het met de volgende voorronde waar man u ook in uitkomt

28 juli 2015 om 11:09

Ja, je hebt helemaal gelijk. Het telt pas vanaf de poules. Na de poules mogen ze niet meer wisselen.
Denk overigens wel dat het gerelateerd is aan een mogelijke transfer. Wat denk jij?

Paniek om niks... uit het officiële statement:
".... lichte klachten heeft aan zijn linkerkuit. Vooralsnog is er geen reden aan te nemen dat het meedoen van de Oranje-international in gevaar komt."

28 juli 2015 om 12:25

Joh, vz en indianenverhalen, dat doen ze anders nooooooit!

lastige beslissing voor De Boer hij heeft een paar keer aangeven dat hij Onana pas over 1 a 2 klaar vind om te gaan strijden voor eerste keeper en daarom ook een nieuwe keeper wil als Jasper vertrekt. Boer daarnaast is ervaren maar heeft in de voorbereiding niet echt uitgeblonken en is qua reflexen er gewoon achteruit op gegaan waar Onana een goede voorbereiding heeft door gemaakt en zeker geweldige dingen liet zien.

Ik zou voor Onana gaan zeker omdat hij en Riedewald/tete nu al een tijdje met elkaar spelen dus elkaar moet aanvoelen vind en Veltman en Heitinga stralen veel ervaring uit en zekerheid dus moet ook geen probleem zijn als een van hun begint. Voor afstand schoten en counters zou Onana wegens ze reflexen een beter keuze zijn Boer aangezien ik er van uit gaat dat Ajax het spel maakt. Boer is handige waarneer je niet het spel maakt wegens de ervaring

Hoop natuurlijk dat Jasper gewoon onder de lat begint

Zeer toevallig. Zal me niet verbazen als hij gewoon pleite gaat. Waardeloos. Niet verkopen is toch simpelweg niet verkopen?
Boer is een waardeloze vervanger en dan moet je weer opzoek naar een nieuwe speler.
Man man man.

Onana is al helemaal paniek op doel.

28 juli 2015 om 10:31

Onana heeft zich gewoon bewezen snap niet dat sommige Ajacieden hier hem telkens de grond in wil boren hij zit er net een half jaar en heeft veel communicatie problemen gehad en heimwee. Maar in de voorbereiding was hij beter in vorm dan Cillessen wie behoorlijke blunders maakte waar doelpunten uitvielen. Gelukkig ziet men bij Ajax wel wat voor talent Onana is en hebben ze al een paar keer aangeven dat hij over 1a2 jaar klaar is voor de strijd als 1 keeper

28 juli 2015 om 10:44

Ja over 1 a 2 jaren geloof ik ook wel. Maar ik denk dus dat Cil nu pleite gaat. Ik kan me niet voorstellen dat Onana hem dus nu vervangt.
Boor ik hem de grond in dan?
Naar mijn mening straalt hij wat paniekerigs uit, soort van Vermeer. Verder heb ik nergens getypt dat hij een slechte doelman is of zo.
Puur gebasseerd op basis van wedstrijden voor het echie.

Boer vind ik overigens wel matig.

28 juli 2015 om 11:26

Nee maar je laaste zin dat hij helemaal paniek op doel is vind ik zelf neerhallend maar ik vind ook dat hij hij onrustig soms (maar is er nog maar een half jaar en taal is een probleem) is maar vond hem een sterke voorbereiding spelen dus vind ik dat hij beter verdient hoe je het nu aangeeft snap ik je punt ook beter want ik vind ook wel dat als Jasper weggaat een ervaren keeper moet komen voor 2 jaar maar voor deze wedstrijd zou hij wel moeten kunnen als Jasper echt niet kan spelen.

28 juli 2015 om 11:45

Komt door mij dat je mijn laatste zin beschouwd als neerhalend. Mijn emoties liet ik wat te ver gaan en dan typ ik eerlijk gezegd zonder opnieuw te lezen. Nu ik het teruglees komt het indd zo over terwijl ik het niet zo bedoelde.

Ik zie de bui namelijk al hangen. Cil is wel de laatste Ajacied die ik zie vertrekken.
Uiteraard zegt dit nog niks, maar ja mijn gevoel zegt dat hij pleite gaat.

Ik geloof weinig van een blessure.
Die mag gewoon niet spelen omdat er een principe akkoord ligt.

met Boer wordt het sowieso niks

Iets met een voorcontract bij United en speelgerechtigd in the champions league, zucht....

Cillessen staat al met een "kuitje" in Manchester, de rest volgt....

Nooit geblesseerd, nu ineens wel..... Die gaat naar United deze week!

Die heef niets , is gewoon al verkocht en kan dus niet mee doen bij Ajax .
Als alles nu niet door gaat ( volgend jaar zeker ) dan kan hij weer in het doel .
Wat een ellende zeg !!!!

Zou me niet verbazen als Cillissen helemaal niet geblesseerd is en dit vooral te maken heeft met een eventuele transfer van de keeper naar Utd. Kom op zeg, hoe naïef denken ze dat de fans zijn? Ik neem dit Cillissen en Ajax zelf zeer kwalijk als deze blessure een show is. Ik eis gewoon als betalende fan serieus genomen te worden. Er staat nu zo veel geld en eer op het spel.

Zo ,dus Jappie gaat binnenkort naar Manchester United en dan zal De Gea naar Real Madrid gaan.
Wie gaat er dan als nieuwe keeper komen of word het toch die Italiaan?

Is gewoon Spiegologische oorlogsvoering van De Boer en de zijnen. Die Oostenrijkers laten denken dat het een schiettent wordt en dan B A M gewoon Japser in de goal... gekke huis daar in Wenen.

Dus nu heb je twee basisspelers die niet helemaal fit zijn maar ook niet meteen geblesseerd genoemd kunnen worden. Lijkt mij typisch zo een wedstrijd waarin je na twintig minuten moet gaan wisselen omdat het toch niet gaat (cillessen). Misschien in de rust nog een keer (fischer). Dan heb je nog 1 wissel over terwijl je ploeg de laatste oefenduels er op het einde doorheen zat. Dus eigenlijk kun je die voortijdige wissels nu totaal niet gebruiken, zou zelfs funest kunnen zijn. Het is doemdenken maar ik acht het niet ondenkbaar. De Boer is vaker het risico aangegaan en het heeft vaker niet goed uitgepakt (wat betreft spelers die vroegtijdig naar de kant moesten).

he,ajacied020,valdes gaat ook weg,moet weg van van gaal ,dus als de gea ook weg gaat,dan word cillessen nr 1 en romero tweede keeper,haal dan vorm maar.

Raymon Verheijen (of hoe die ook heet) in 3..2..1

Bijzonder hoe vaak Ajax last heeft van blessures. Misschien heeft die inspanningsfysioloog toch wel gelijk en traint Ajax veel te hard? Misschien zou Cruijff zich daar eens op moeten richten. Even vertellen hoe ze dit bij Barca doen..

Het begint alweer dramatisch nog voor de eerste wedstrijd is gespeeld.
Het verschil tussen de eerste keeper van Ajax en de tweede keeper is trouwens veel te groot. Boer is niet Ajax waardig. Zelfs de reservekeeper van Ajax is een miskoop van Overmars.

28 juli 2015 om 12:33

@difference,

Wat ben jij een mafkees. Jij ziet Ajax graag verliezen maar je ziet het niet zitten met deze trainer? Jij mag jezelf geen Ajacied noemen. Wat een kuddegedrag weer. Ajax heeft Serrero echt geblesseerd en Youness. Cillessen heeft een lichte blessure en Fischer zijn ze voorzichtig mee en de rest is gewoon fit. Hoezo ligt dit aan de Boer?

Dan heeft Ajax al 5 jr een bagger selectie en komen de 4 kampioenschappen alleen door de Boer en dan moet de Boer eruit omdat hij niet aanvallend genoeg speelt met zijn jonge spelers en dan moet hij eruit omdat ze te hard trainen? Ik lees de raarste dingen.

28 juli 2015 om 12:57

Het is gewoon een aaneenschakeling van wanbeleid bij Ajax. De laatste twee seizoenen wordt er gesproken over het slechtste ajax ooit. En dat is Overmars en De Boer aan te rekenen. Ik heb dus alle reden dat ik het niet zie zitten in deze twee.

28 juli 2015 om 14:59

Wanbeleid? Volgens mij haal jij een paar dingen door elkaar. De afgelopen jaren voeren we eindelijk eens een goed beleid, dat wil niet zeggen dat er ook wel eens foute keuzes worden gemaakt. Feyenoord op rand van faillissement is wanbeleid, Suljemani kopen voor 18 miljoen is wanbeleid.

Jij mag best kritisch zijn naar het bestuur en de trainer maar wanbeleid is wat anders. Financieel een van de gezondste clubs in Europa is geen wanbeleid. Eindelijk je grootste talenten voor langere tijd vastleggen is geen wanbeleid. Het inzetten op de jeugd is geen wanbeleid maar een keuze en daar mag jij best anders tegen aankijken. Dat we de laatste 2 jaar slecht voetbal laten zien is ook helder maar hier zitten ook redenen aan vast maar om dan te hopen dat je club verliest in Europa is echt niet te begrijpen en dat soort supporters hecht ik totaal geen waarde aan.

Om een topic over lichte blessure cillessen weer aan te halen hoe graag jij Fdboer en Overmars weg wilt hebben slaat ook kant nog wal. Jij hebt nog niet helemaal door hoe belangrijk FdB voor dit Ajax is geweest en nog steeds is.

Nogmaals, kritiek mag prima maar jij bent zelf de weg kwijt. Vraag me zelfs af of jij wel echt snapt wat de visie en beleid is en de consequenties en risico's er aan vast zitten.

28 juli 2015 om 16:18

Prima verwoord, gelukkig zijn er meer supporters die niet zomaar meelullen met de meute en klakkeloos meegaan in de waan van de dag.

28 juli 2015 om 17:48

Je vindt het goed beleid dat ajax twee seizoenen het slechtste ajax ooit is? Dan gaat er toch het een en ander verkeerd niet? Zoals het aankoopbeleid, de scouting die niet serieus wordt genomen, De Boer die Ajax niet des Ajax laat spelen, enz. Natuurlijk ben ik ook blij dat er zoveel talenten lang hebben bijgetekend maar er is nog zoveel voor verbetering vatbaar. En qua ambities op Europees niveau vind ik Ajax wanbeleid voeren, met de nieuwe spelers die Ajax heeft gekocht schiet Ajax geen stap mee op.

28 juli 2015 om 18:09

Jij snapt het nog steeds niet. Slecht spelen hoeft helemaal niet iets met beleid te maken te hebben. Ik vind ook dat Ajax de laatste 2 jaar geen attractief voetbal heeft gespeeld maar ik vind het nog steeds knap dat je in 5 jaar tijd 4 maal kampioen wordt zonder met geld te smijten en te investeren in de toekomst.

Nogmaals, visie en beleid. Als Nederlandse club zul je nooit kunnen concurreren met de Engelse, Spaanse, Duitse topclubs dus zul je geen CL winnen. Enige mogelijkheid (hoe klein dan ook) is om zelf de beste talenten op te leiden en zo lang mogelijk bij de club te houden zodat we met een goede lichting en wat eigen ervaren jongens wel eens dichtbij zouden kunnen komen.

Je kunt het op meerdere manieren zien en geen is per definitie fout maar PSV koopt Guardado en Ajax koopt Bazoer. Ik denk zelf dat dit geen slecht beleid is. Je kunt niet zeggen dat de scouting niet serieus genomen wordt aangezien deze voornamelijk ingezet worden voor jonge talenten en ik weet niet of jij wel eens op de Toekomst komt of de jeugdelftallen ziet spelen maar dat ziet er veel belovend uit. Dat we voor het eerste verkeerde keuze maken voor spelers die de jeugdige talenten niet in de weg mogen zitten ja dat is waar. Maar dan heb je ook een hele troebele vijver waar je uit moet vissen.

Poulsen was prima en Zimling was compleet mis, maar had net zo goed andersom kunnen zijn. Mike vd Hoorn snap ik best, deze jongen heeft het lijf van een verdediger kan als de beste koppen en is/was nog jong en dan neem je een risico. Duarte, snap ik niet maar was creatief bij Heracles en leek bij Ajax te passen, helaas compleet mis. Maar Suljemani, El Ham etc had iedereen gekocht en waren de Ajacieden maar al te blij mee en lukte totaal niet.

Ajax zal geen spelers kopen voor 18 miljoen en onder deze bedragen zul jij geen spelers treffen die geen risico zijn en voor ons de CL kunnen winnen. Dat zou pas wanbeleid zijn.

Die gaat dus naar Manchester....als hij speelt mag hij toch niet meer voor een andere club uitkomen in de CL?

Indd er is helemaal geen blessures ,mensen zijn jullie dom of zo of eten jullie gras

hij mag van Louis Van Gaal niet spelen want hij komt daar heen.

wel jammer dat een club niet eerlijk is naar zijn fans indatgeval is ajax niet eerlijk.

Die wil niet spelen anders kan hij niet meer in de champignons league meer uit komen voor ander club, tot aan winterstop.

dan kunnen we aannemen dat die vertrekt, is jammer voor ajax, want of men dan kampioen gaat worden is een zeer groot vraagteken.

De engelse spaanse media staat vol met de transfer en akkoord tussen ajax en man utd.. wachten is op de gea en real

Ik ben benieuwd of Cillissen toch in de goal staat.
Moet met een andere keeper ook gewoon goed gaan.
Gelijkspelletje in Wenen en thuis afmaken die hap.

Voor de duidelijkheid:
Wanneer Cillessen voor Ajax speelt in de voorronde CL, dan mag hij niet voor Manchester United uitkomen in het CL hoofdtoernooi voor de winterstop. Dit is wel vanuit gaande dat Ajax beide voorrondes overleeft en zich plaatst voor het hoofdtoernooi.
Mocht Ajax het hoofdtoernooi niet halen, dan mag Cillessen na een transfer met zijn nieuwe club wel in het hoofdtoernooi uitkomen.

Gezien Ajax relatief gezien twee keer makkelijk loot, zal het een serieuze afweging zijn voor Cillessen om niet te spelen, als de interesse vanuit Manchester inderdaad serieus is.

Natuurlijk heeft Cilessen geen blessure die wilt met Manchester CL spelen. Maar het is nog niet eens zeker dat United De Gea gaat verkopen. Dit is in het nadeel van het sportieve belang van Ajax. Want Boer is echt vele malen minder dan Cilessen.

28 juli 2015 om 15:02

Hoezo heeft Cillessen geen blessure? Mag ik weten hoe jij dit zo stellig durft te stellen? Waarom dan een dag voor de wedstrijd dit naar buiten brengen en niet al een paar dagen eerder toen de Boer zijn spelerslijst door moest geven? Daarnaast kan Cillessen gewoon spelen in de vCL en later nog voor Man.u uitkomen. Wat een paranoia weer zeg. Zegt misschien meer over jou dan over dit nieuws.

28 juli 2015 om 17:52

Volgens mij mag hij niet voor Manchester United spelen als hij met Ajax de poulefase van de CL bereikt. Alleen als Ajax het niet haalt mag hij wel nog voor Ajax spelen in de Vcl.

28 juli 2015 om 18:12

Klopt, echter zit Ajax nog niet in de poule fase, ook niet als ze van Rapid Wien winnen, daarna volgt er nog een voorronde.

Zo'n goeie keeper is Cillessen niet eens. In de BPL zal hij gelijk falen want uitkomen kan die niet, goeie lijnkeeper ja maar als die tegen Stoke, Wba, Westham of wie dan ook moet dan gaat ie fysiek kapot. In Engeland bestaat geen protectie in 16 of zelfs in de 6 meter gebied. contact is toegestaan door 99% van de refs en buiten dat, Cillessen en en duel uitgaan, zie je het al voor je?

Ik zou een transfer aanmoedigen want dan weet ik zeker dat Utd niet in de top 3 komt, wie ze er ook maar bij halen want alles begint bij een goeie keeper en defensie. Keeper hebben ze met De Gea, defensie niet. Als Cillessen de keeper wordt hebben ze ook geen keeper meer..

28 juli 2015 om 22:59

Waar moet hij naartoe dan?

Zolang Ajax maar flink wat geld ontvangt ben ik blij. Denk ik.

28 juli 2015 om 22:59

Wat praat jij nou weer voor onzin man, jij kijkt duidelijk geen wedstrijden van ajax. De kansen van Lavezzi en Suarez in de CL vergeten? Daarnaast komt Cillessen niet vaak uit nee, maar dat hoeft ook niet want hij staat altijd op de juiste plek. Maar dat hij niet kan uitkomen is echt onzin.

29 juli 2015 om 03:21

Jij hebt nog nooit een wedstrijd van hem gezien, of wel?

Heeft op elk toneel indruk gemaakt, dus begrijp niet zo goed waar je het over hebt? Daarnaast is het juist niet een lijnkeeper, daar werd Vermeer namelijk altijd om geroemd vergelen met Cillessen.

Cillessen is een degelijke keeper, er zijn wereldwijd weinig keepers op te noemen die zo weinig fouten maken als hij. Hij mist alleen die katachtige reddingen, maar door zijn positionering heeft hij die ook niet vaak nodig. Kortom, United mag in de handjes wrijven met zon keeper!

Onana! Nooit dat hij in de basis zal gaan starten. Slechte keeper, heb 'm afgelopen halfjaar gevolgd bij Jong Ajax. Af en toe een prima reflex, maar over het algemeen nog heel zwak. Ben benieuwd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren