Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe concurrent Flekken en Verbruggen? ‘Heb keeperstrainer Oranje gesproken’

Laatste update:

Jasper Cillessen rekent niet op een plekje in de selectie van het Nederlands elftal komende zomer, maar sluit een terugkeer in Oranje niet uit. De doelman van NEC heeft onlangs zelfs met keeperstrainer Patrick Lodewijks gesproken, zo vertelt Cillessen voor de camera van ESPN.

Afgelopen interlandperiode keepte zowel Mark Flekken als Bart Verbruggen een wedstrijd. Het tweetal is, indien fit, komende zomer verzekerd van een plekje in de EK-selectie van Ronald Koeman, zo heeft de bondscoach reeds aangegeven.

Marco Bizot completeerde afgelopen maart het keepersgilde van Oranje. De voormalig speler van onder meer FC Groningen en AZ presteert alleraardigst in de Ligue 1 met Stade Brest en genoot tijdens interlandbreak de voorkeur boven Nick Olij.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook Cillessen is de laatste weken echter sterk aan het keepen en zijn naam wordt her en der weer in verband gebracht met het Nederlands elftal. Ook bij de bond zelf houden ze hem nauwlettend in de gaten, zo blijkt.

"Ik heb voor de interlandperiode contact gehad met de keeperstrainer", zo vertelt Cillessen. "Dus ik weet wat de situatie is." Lodewijks zou de schotstopper de boodschap 'Ga zo door' hebben meegegeven.

Desondanks gaat Cillessen niet uit van deelname aan het EK. "Nee, op dit moment, als iedereen fit is niet, nee. Maar goed, als er wat mensen wegvallen, mogen ze me altijd bellen", aldus de lachende keeper.

Cillessen is tevreden met het niveau dat hij momenteel aantikt. "Ik denk dat ik het nog laat zien. Ik denk wel dat ik nog wat in me heb en ik word na de bekerfinale pas 35, dus ik kan nog even mee."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooie revanche zijn voor Cillessen en zeker als Wijnaldum terug kan komen waarom cillessen niet, maar ben toch van mening dat Verbruggen, Flekken en Bizot op dit moment gewoon logischere keuzes zijn. Plan B is categorie cillessen, olij of bijlow.

Zou momenteel voor Verbruggen, Flekken en Bizot gaan. Alle 3 spelen op een goed niveau en zijn ook fit.
Heb persoonlijk nog twijfels bij Verbruggen. Ook al had hij een aantal reddingen. Vond ik ook wel dat hij de goals tegen Duitsland wel mocht hebben. Flekken zijn probleem is dat door zijn voetballend vermogen hij het team vaak in problemen brengt. Maar bijna elke bal haalt hij er wel uit. Bizot is een prima 3e keeper omdat hij goed speelt in een lastige competitie.

Bijlow is te vaak geblesseerd en de kans bestaat dat hij ook tijdens het EK afhaakt. Als hij nou stuk beter was dan de rest zou ik hem zeker meenemen. Maar veel beter dan Flekken of Verbruggen is hij niet.

Olij is een goede keeper. Echter speelt hij natuurlijk wel bij een minder elftal. Waarom zou je hem dan verkiezen bovenop de andere 3 keepers die in het buitenland spelen.

En Cilissen lijkt met toch al klaar bij Oranje. Natuurlijk speelt hij prima voor NEC. Maar het blijft natuurlijk wel NEC welke niet van een hoog niveau zijn. En als de verhalen kloppen van zijn ex ploeggenoten. Ligt hij ook niet lekker in de groep. Dan zou ik de gok niet wagen.

3 april 2024 om 20:38

Niveau NEC of bedoel je dan niveau Eredivisie want een keeper moet de ballen van de tegenstander tegenhouden en niet die van zijn eigen medespelers. Beetje rare argument om hem daarop af te schrijven. Ik zeg niet dat hij erbij moet want Bizot, Verbruggen en Flekken zijn gewoon beter.

3 april 2024 om 21:42

Dus een keeper is uitgesloten van het niveau? Dus met deze argumentatie kunnen we net zo goed een keeper opstellen die bij de keuken kampioen divisie speelt. Want die houdt ook veel ballen uit het doel.

Een hoger niveau betekend ook voor een keeper dat ze het automatisch moeilijker krijgen. Want hoger niveau betekent ook moeilijkere ballen tegenhouden. Je slimmer moeten opstellen in het doel. Het spel beter lezen om te zien wanneer je uit moet komen. Het is absoluut makkelijker om bij het niveau van de eredivisie dan bij de premier league en de league 1.

Enige reden voor de eredivisie zou zijn als iemand een groot talent is. Of gewoon beter in vorm. Welke wij nu niet hebben bij Oranje. Zoals je zegt gewoon Verbruggen, Flekken en Bizot meenemen.

3 april 2024 om 23:31

Ik snap de beredenering van beide kanten, maar benetiz is onlangs ook geselecteerd op basis van wat hij momenteel bij psv laat zien en dat is nu niet omdat hij zulke reddingen had op CL niveau dat je denkt dat is er ene.. dus ja bij de topclubs ga je eerder op Europees betere tegenstanders krijgen, maar als je bij een subtopper in de eredivisie elke week nu punten gaat pakken voor het team.. ik zeg tegen een psv, feyenoord ajax az dan doe je het gewoon heel goed.

Buitenom dat vind ik ook dat verbruggen en flikken mee moet maar voor ervaring zou cilissen geen verkeerde zijn.. en dat slecht liggen in de groep, wie heeft dat gezegd paar van die oude vedetten die nu liever bij de Febo zitten met een pot bier omdat ze niks meer klaar spelen. Het huidige NL elftal of de coach hoor je niet, dus niet blind op een mening van een ander varen.

4 april 2024 om 11:48

Echt wat een kul argument. Daarnaast tikt NEC vaak zat Niveau Ajax aan op het moment haga

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren