Filip
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Dinsdag, 23 maart 2004
 • Filip
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 6.264
 • 38 jaar (13-12-1984)
 • Feanwalden
 • HBO MWD
 • Maatschappelijk Werker
 • 5
Persoonlijke berichten
2 november 2009 om 19:46
#1

Thanks voor de tips! Je hebt helemaal gelijk en de feiten die je geeft zijn in mijn geval allemaal waar!

het is leuk om te schrijven en je mening of gevoel aan anderen mee te delen. Dat de reacties dan ook nog eens goed zijn met het oog op de stijl, verhaalvorm en schrijfwijze is alleen maar mooi. Dat was namelijk in eerste plaats het doel om me aan te melden als clubexpert. Kijken wat anderen van mijn columns vinden en blijkbaar zijn die goed en dat geeft mij bevestiging! Dat ik ook inhoudelijk de mensen meekrijg in het verhaal is alleen maar slagroom op de taart.

2 november 2009 om 23:10
#2

Mooi verhaal met een duidelijke motivatie. Fijn dat je me aan de hand van mijn stukken met de neus op de feiten drukt en tips geeft hoe ik het beste uit mezelf moet halen. Zal het verhaal zeker onthouden en ga er alles aan doen om vanuit mezelf en met 100% inzet te bereiken wat ik wil bereiken: sportjournalist worden en mensen mijn verhalen laten lezen omdat ik dat het mooiste vind om te doen.

bedankt voor deze wijze raad en voor de tijd die je ervoor hebt genomen! En natuurlijk alsnog gefeliciteerd met je Hbo-diploma. Met zo`,n overtuigingskracht moet het met jouw carriere ook wel goedkomen!

groeten

8 december 2009 om 09:55
#3

Het is dat je alle punten al hebt anders had je een compliment van me gekregen voor je reactie omtrent Seedorf! Die `,shaktar`, schrijft een heel kort stukje zonder uitleg en is vervolgens verbaasd dat mensen daar dan een invulling aan geven, waardeloos.

22 december 2009 om 13:23
#4

Heey, nog even over mijn column. Met arrogante Ajacieden probeer ik een cynisch ondertoontje te creëren over het denkbeeld van Het Legioen. Dat moet je niet al te letterlijk opvatten hoor

22 december 2009 om 14:23
#5

Ja, ik begrijp je. Maar die `,ondertoon`, moet ook niet tot in den treure herhaald blijven, dat ben ik met je eens. Ook over Feyenoord hoor ik soms dingen die ik liever niet hoor, maar ik ben op een punt gekomen dat ik die frustatie aan de kant schuif. Deze zin paste toevallig in dit stukje, maar in het vervolg zal ik beter op zulke details letten.

10 februari 2010 om 18:32
#6

Hee jij bent eindelijk een clubexpert geworden.

13 februari 2010 om 13:18
#7

Goedendag meneer Freriks-zijlstra,
ik heb mij ook maar eens aangemeld voor deze site.
Tot dinsdag!

2 maart 2010 om 08:17
#8

Geen club toegevoegd, nee... te lui om te doen en iedereen ziet toch duidelijk dat ik voor Ajax ben...

22 maart 2010 om 20:35
#9

Ik kan niet anders dan zeggen dat je me intigreert met je reacties en columns. Dat voor iemand met de naam Filip Ik kan niet wachten op je volgende stuk!

8 april 2010 om 16:34
#10

Het taalgebruik, het psychologische aspect dat je erin gooit, ik hou daar wel van. Mensen kijken zo vaak alleen naar het fysieke aspect en de daarbij gepaarde techniek, terwijl voetbal voornamelijk een mentaal spelletje is. Concentratie, positie, houding, beïnvloeding van tegenstander/publiek/leidsheren, mentaliteit en wil om te winnen, allemaal zoveel belangrijker dan talent en fysiek.

Daarom zijn jouw stukjes en reacties ook zo mooi, je kijkt verder dan de ”,aanraakbare”, feiten. Je probeert de denkwijze / intentie te achter halen en ondanks dat de uitkomst kan verschillen van de mijne, is het altijd goed onderbouwd en zou het daadwerkelijk ook op die manier kunnen zijn. Het zijn geen simpele, niets toevoegende, ”,dat had ik zelf kunnen bedenken”, reacties / columns, maar verwoordingen die een persoon een andere kant van een verhaal kunnen laten zien.

Vandaar dat het mij intigreerd

3 mei 2010 om 14:29
#11

Ik kreeg er zelf ook kippenvel van :)

9 mei 2011 om 13:17
#12

Haha prachtige reactie bij dat artikel over Alderweireld

2 mei 2012 om 12:42
#13

Topreactie in het topic over het 'vieren' van de eventuele 2e plaats voor Feyenoord.

2 mei 2012 om 12:47
#14

'haha sportieve reactie, zo zie ik het graag.

Hopen dat er een goeie spits nog komt voor volgend seizoen en dan zul je zien dat Feyenoord gewoon weer in de top 4 eindigt. Velen denken dat Guidetti de sleutel is tot het succes van Feyenoord dit seizoen, maar daar klopt eigenlijk geen hout van. Ik heb elke wedstrijd gezien van Feyenoord en het is overduidelijk dat het succes vooral te danken is aan ons ijzersterke middenveld. Met Clasie en El Ahmadi hebben we misschien wel het best voetballende middenveld van Nederland.

Maar goed, gefeliciteerd met het kampioenschap hé.
Wij waren nog zo aardig om het jullie in eigen huis te gunnen

22 april 2013 om 13:58
#16

Geen probleem Is wat anders dan in discussie te moeten gaan waarom Chelsea toch geen verotte koopclub is en ik me moet schamen als supporter haha

22 april 2013 om 14:35
#17

Dat is een prachtige instelling!! Wat dat betreft zitten we wel op 1 lijn waar ik vooral de Bob Marley instelling probeer te hebben en me niet zo druk probeer te maken om dergelijke uitspraken van anderen, maar het blijft moeilijk

Wat binding met de club betreft heb je wel gelijk, maar die jeugd komt er aan. Chelsea heeft zich voor de 3e keer geplaatst voor de halve finale bij de reserves voor het jeugdtoernooi waar we de vorige 2 jaar ze hebben gewonnen..

Todd Kane, Bertrand, Mceachran en Chalobah zijn de grootste talenten die ook nog eens engels zijn. Echter is inpassing ontzettend moeilijk met een voorzitter die altijd het laatste woord wil hebben... Ik denk wel dat komende 2 seizoen eindelijk de jeugd ingepast gaat worden.. Bertrand is al in de plaats van Cole, Todd Kane word in de toekomst onze nieuwe rechtsback en Mceachran moet de plek van Lampard overnemen (wordt wel moeilijk met Mikel, Ramires en De Bruyne) en Chalobah moet onze vervanger van Terry worden... En allemaal echt uit de eigen jeugd...

Ik hoop dat het goed komt want dit zijn uitzonderlijke talenten die er gaan komen niet bij Chelsea dan wel bij United, Spurs, Liverpool of City...

8 november 2013 om 19:19
#18

Thanks voor de link!! Ga het ff meteen regelen! CM blijft een geniale spel!

11 november 2013 om 10:56
#19

Ah bedankt. Ging er net naar op zoek gaan. Ik zal Rome II: Total War en Assassins Creed even opzij leggen

11 november 2013 om 10:58
#20

Hoi,

Ik zag dat je CM 01-02 met een herfstup,date van 2013 speelde. Ik heb laatst weer CM 01-02 aangeschaft. Graag zou ik weten waar ik de up,date kan downloaden.

Mvg,

Buly

11 november 2013 om 13:55
#21

heel erg bedankt voor de link

2 juli 2014 om 18:46
#22

Mooie reacties over België, mooi om te zien dat er toch Nederlanders zijn die het 'ons' zo gunnen En wie weet een halve finale NL - België, wat zou dat heerlijk zijn.

18 december 2016 om 22:02
#23

18 december 2016 om 19:05

Knap hoe je zo kort na de wedstrijd zo kunt reageren. En je hebt helemaal gelijk trouwens. Wel super zuur dat uitgerekend Siem hem maakt. Maar goed. Onszelf weer oprapen na de winterstop. We hebben bij vlagen goed voetbal gezien alleen moet het allemaal iets constanter en klinischer.
--------------------------------------------------...
Hartstikke bedankt voor jouw sympathieke opmerking!

Ondanks mijn teleurstelling en verpeste weekend, probeer ik altijd weer te relativeren. Overigens ben ik het ook nagenoeg altijd eens met jou reacties, ik lees ze graag op deze website. Volgens mij heb ik je dat in het verleden, ook vaker complimenten aan over uitgedeeld aan jou.

Constanter en vooral klinischer, maar als ik dan een Younes maanden zie stuntelen lijkt die het helemaal kwijt te zijn. Cassiera was ongelukkig in de afronding, maar daar zie ik nog wel muziek in.

23 februari 2017 om 21:40
#24

Hey kerel, sorry voor de late reactie! Ik ben bijna altijd actief op mijn telefoon, dus ik reageer geregeld wat later op persoonlijke berichten..

Nogmaals bedankt voor al je complimenten, zeker in jouw eerste alinea dat doet toch wat met me! Zeker ook omdat het wederzijds is, en al vanaf 2008 heel graag jou reacties lees en ook vaak eens mee ben. Ondanks ik mijzelf soms ook laat gaan door clubliefde, probeer ik altijd wel een beetje objectief te blijven en inderdaad zelfkritisch.

In de eerste helft vandaag tegen die Polen in de EL, vond ik Younes de eerste helft prima. Maar de tweede helft weer erg matig, ik vrees dat deze jongen niet beter kan en Ajax niet beter maakt. Hij loopt zichzelf continu vast, en gaat altijd weer binnenom inmiddels weet iedere verdediger dat ook. Het is volgens mij ook echt een zaalvoetballer, ik hoop dat Neres hem binnenkort met verve vervangt en belangrijk voor ons wordt.

Precies hetzelfde heb ik met Cassiera, het is ook jammer dat hij zo wordt afgerekend door zijn wedstrijd tegen Psv. Hij liet goede dingen zien, maar helaas maakte hij de goals niet af ik hoop ook dat hij koelbloediger wordt. Daarnaast is niet iedereen als Sanchez, de ander heeft meer tijd nodig om zich overall aan te passen.

Wat vind je nu van Riedewald? Zijn laatste twee wedstrijden vond ik hem uitstekend, en zeker tegen Legia vandaag. Er zijn natuurlijk nog slordigheden, maar zonder wedstrijdritme vond ik het weer veelbelovend op een hachelijk moment na. Agressie zal na verloop van tijd, denk ik wel toenemen of denk je dat niet? Deze jongen moet eigenlijk gewoon echt wedstrijden spelen..

2 november 2019 om 15:34
#25

Ha Filip, ik zag je bericht net pas. Alsnog bedankt ervoor, ik was de discussie zelf al weer vergeten inmiddels.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 30 januari
Alireza Jahanbakhsh blijft Feyenoord trouw. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren