Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Ronnie Flex meldt zich op Threads en springt in de bres voor Jasper Cillessen

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor artiest Ronnie Flex, die zich op Threads richt tot de pestkoppen van Jasper Cillessen.

Het was een goed weekeinde voor Jasper Cillessen. De NEC-goalie diende PSV zaterdag met zijn ploeg de eerste nederlaag van het seizoen toe (3-1), en stopte bovendien een strafschop in de slotfase.

Dat laatste leidde na afloop tot een confrontatie met Milan van Dongen. Cillessen beschuldigde de ESPN-presentator ervan hem vroeger uitgelachen te hebben, wat niet voor de eerste keer een mediastorm rondom de doelman creëerde.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Bericht van @ronnieflex
Bekijken op Threads

Ronnie Flex, wiens echte naam Ronell Plasschaert is, neemt het op voor Cillessen. "Vind het zielig voor Cillessen man", schrijft Plasschaert op Threads. "Mensen pesten hem op tv in de comments op allerlei manieren, simpelweg omdat hij sociaal different is. Ze gaan het gooien op dat hij miljonair is en andere privézaken, maar hij is gewoon niet als de rest en voor dat noemen ze hem engerd etc."

Plasschaert richt zich rechtstreeks tot Cillessens haters. "Wel hopen dat je eigen kinderen ongeschonden het leven doorgaan, maar zelf ben je een volwassen BULLY. Ik kots echt van dat en ik haat op je", sluit de 31-jarige Capellenaar af.

Plasschaert, een uitgesproken Feyenoord-fan, is momenteel zelf verwikkeld in een conflict met platenmaatschappij TopNotch. Plasschaert vindt dat TopNotch in 2012 misbruik maakte van zijn onwetendheid toen het label hem een contract voorschotelde. De eerste rechtszaak tegen het label ging al verloren. Plasschaert ging wel in hoger beroep.

Cillessen kreeg verder vooral complimenten voor zijn sportieve optreden zondag. Analist Kees Luijckx gaf al aan de Groesbeker nog altijd als Oranje-kandidaat te zien. Cillessen keepte in maart vorig jaar zijn laatste interland. Toen stond hij negentig minuten onder de lat in het EK-kwalificatieduel met Gibraltar (3-0 winst).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk heeft ie nog gelijk ook. Ik benoemde Cillessen gisteren als iemand met een enorm minderwaardigheidscomplex die dan dit soort gedrag gaat vertonen uit vergeldinsdrang en dat 'ie dat gewoon eens anders (luchtiger) moet aanpakken. Maar Ronnie heeft gelijk, als het gewoon in iemands karakter zit om best wel snel aangebrand te reageren, en niet sociaal wenselijk, dan slaat het eigenlijk ook nergens op om diegene op zo'n manier te prikken dat je die reactie steeds uit lokt (zoals Perez gisteren ook weer een beetje deed)

1 april 2024 om 12:31

@inkemontana

Fijn dat je dit kan erkennen. De meeste mensen die zeggen dat voetballers moeten dealen met dit zijn dezelfde mensen dat als maar EEN PERSOON naar hun toekomt op straat of als klant op werk en hetzelfde doet, dat men geirriteerd is en zullen dit 100% laten weten maar blijkbaar moeten voetballers dealen met duizenden tegelijk en ja amen zeggen.

Je hoort er raar genoeg tegenwoordig bij als je totaal geen respect voor mensen hebt en als je het best kan acteren dat 'niks jou deert'.

Velen gedragen zich als 12-jarige pestkoppen.

1 april 2024 om 13:34

Gisteren nog een kerel op voetbalzone uit Sittard die volgens zijn profiel zelfs docent is: “Niemand zou cillessen op basis van zijn karakter in zijn team moeten willen hebben.” Niet gebaseerd op ooit enige vorm van directe interactie met Cillessen, maar op een paar interviews in het verleden…Tsja hoe diep treurig is dat en wat voor een voorbeeld voor de kinderen ben je dan. Kortom heel mooi dat een voorbeeld voor de jeugd zoals Ronnie juist stelling neemt tegen dit soort flapdrollen.

1 april 2024 om 14:11

Ronnie is ook alles behalve een voorbeeld voor de jeugd. Met zijn drank en drugs gebruik. Daarnaast een zwak figuur die wanneer puntje bij paaltje komt niet thuisgeeft. Zoals toen die het nodig vond om steen te dissen

Jasper is een makkelijk doelwit. Hij is sociaal niet sterk en als oud-spelers hem de grond intrappen dan kan hij daar moeilijk mee omgaan en krijg je dit soort interviews.
Misschien eerst een mediacursus doen voordat Jasper weer voor een camera verschijnt.

1 april 2024 om 12:58

maar is Jasper zo sociaal beperkt ? Misschien in zn grote selectie maar z’n interviews vind ik niet slecht. Ik vind het wel mooi om te zien hoe hij die gast van ESPN gewoon zegt ook jij lachte erom. Er zijn een hoop mensen die niet in iemands gezicht durven praten. En dit op deze manier niet zouden zeggen. Ik vond dat best sterk. Dat hij er steeds uit word gepikt heeft meer te maken met wat er toen bij het Nederlands elftal is gebeurd en wat vdVaart en Sneijder over hem en zijn ouders hebben gezegd op TV. Ook gaat het vaak over de penalty’s omdat hij er nog nooit een gestopt had. Maar z’n interviews vind ik toch altijd wel mooi.

1 april 2024 om 13:01

Wat Ronnie hier doet vind ik ook mooi overigens. Ook op Instagram zag ik dit soort reacties van Ronnie onder berichten van Cillessen. Mooi dat hij zich zo uitlaat tegen pesten, hij bereikt een hele hoop jonge mensen. En het is eens wat anders dan al die gangster rappers die we in Nederland kennen.

1 april 2024 om 13:15

Ronnie is zelf ook een ways trouwens, maar volgens mij wel een chille gast. Ik vind de wijze hoe Rafael en Wesley over hem praatten schaamteloos. Dat doe je toch niet openlijk voor een miljoenenpubliek? Jasper kan zich niet eens verdedigen. Ze hadden het ook anders kunnen brengen, iets genuanceerder in plaat van hem een naar mannetje te noemen, waar grappen over werden gemaakt omdat tzijn ouders altijd meegingen: "Ik ken hem wel een beetje vanuit Oranje natuurlijk. Dit weet misschien niemand en is een beetje flauw om te vertellen maar ik doe het toch.. want ja.. ding is dat wij bij Oranje wel eens grapjes maakten over feit dat zijn ouders altijd meegingen. Dat bleven we doen omdat hij eens een keer heel geprikkeld reageerde hierop.. was gewoon een plagerijtje, niets persoonlijks. Agh.. bij Oranje waren we gewoon allemaal net een groep kleine kinderen soms. Jasper was gelukkig altijd een prima doelman, maar moest in 2014 wel lachen over die wissel en het juichen daarna met Krul. Zo is hij dan ook wel weer"

1 april 2024 om 13:15

Of een bepaald gedeelte van Nederland doet het gewoon wat rustiger aan ipv Cillessen aan te vallen op elk woord wat die zegt, ook al komt hij soms nogal verontwaardigd over. Ik snap oprecht niet waarom de beste man zoveel aandacht trekt. Of naja ik weet het denk ik wel, je hebt in Nederland namelijk een groep volwassen mensen wiens cognitieve ontwikkeling ergens rond groep 5 gestopt is.

1 april 2024 om 19:26

@keizerstad

Precies? Waar mensen zich mee bezighouden. Als ze willen roddelen over mensen kan ik ze de Kardashian show aanraden.

1 april 2024 om 16:10

Of lezen waar het onderwerp over gaat. Hoezo moet heel Nederland wat vinden van Cillissen.

Cillissen is gewoon een zeer onzekere jongen die dit al zijn hele carrière probeert te maskeren met arrogantie. Juist daarom vinden veel mensen hem een naar mannetje. Als je dan ook nog eens de reactie kan voorspellen als je hem een klein beetje kritiek geeft, ben je gewoon een makkelijk doelwit voor supporters en media.

Als hij zijn persoonlijkheid zou accepteren en omarmen, zouden mensen hem waarschijnlijk volledig met rust laten.

1 april 2024 om 12:50

Ik zag het interview na de wedstrijd en mij viel enorm op hoe Cillissen lijkt op Nico Verhoeven. Het lachje, de manier van kijken, manier van praten. Het lijkt allemaal nep o.t.w. enorm gemaakt.
Nou kan ik mij niet voorstellen dat Nico een onzekere jongen is en een keeper dient ook een bepaalde bravoure te hebben en zeker niet onzeker zijn.

1 april 2024 om 12:58

Bedoel je Rico Verhoeven? Ik vind ze qua kop wel een beetje op elkaar lijken nu je het zegt.
Qua mimiek is het wel duidelijk dat het bij Rico uit hem zelf komt en bij Jasper geacteerd is. Het lachje en de manier van praten is te trainen, de blik in de ogen spreekt boekdelen. Ook is de inhoud van de tekst bij beiden wel echt totaal verschillend. Verhoeven is erg zelfbewust en zoekt niet naar excuses, Cilissen is bezig met een vete uitvechten.

1 april 2024 om 13:07

Nico Verhoeven, de oud wielrenner? Die is nou niet zo vaak in de media.

1 april 2024 om 14:06

Bedoel idd Rico (schaam).

Niet qua uiterlijk, maar het lachje en zo ....

Moet je op youtube eens filmpje opzoeken van Rico en zo'n kermis boksbalmachine. Dan doen ze een wedstrijdje met z'n vieren. Rico is absoluut zichzelf, maar toch komt hij in mijn ogen gespeeld over.

1 april 2024 om 13:24

Haha klein beetje kritiek? Noem een speler die ooit zo is aangepakt, waarbij het op het persoonlijke af werd? Door mede-internationals zelfs, terwijl de grootste idioten (Quincy P.) de hand boven het hoofd gehouden wordt…

Ik snap ook zelden iets van Cillessen zijn reacties, maar je moet het wel even in een objectief kader neerzetten hier.

1 april 2024 om 13:34

Aah dus het ligt aan hem zelf dat volwassenen mensen gaan pesten. Nog nooit eerder gehoord deze beredenering.

Wat een originele kijk op de zaken heb je

1 april 2024 om 13:38

Cillessen is helemaal niet onzeker. Anders neem je je ouders niet mee naar het wk en laat je ze overal aanwezig zijn. Niet dat daar iets mis mee is, maar dan weet je dat je een doelwit kan worden binnen het team.

Cillessen is gewoon een einzelganger en minder welbespraakt. Waarschijnlijk groot gevoel voor onrechtvaardigheid. Daarom dat het hem raakt. Maar maakt hem niet onzeker.

1 april 2024 om 13:39

Juist ja, het probleem is niet het onevenredige en zeer kinderachtige pestgedrag maar de manier waarop de ontvanger er mee omgaat. Typische reactie weer. Begrijp me niet verkeerd, ik snap best dat Cillessen met zijn houding en uitstraling wat wrevel oproept maar daarin is hij echt niet de enige. Tis namelijk niet zo alsof hij in zijn vrije tijd op kinderen inrijdt, familieleden in de knie steekt of betrokken is bij grootschalige drugsdeals. De mate waarin mensen altijd op hem losgaan blijft mij een volkomen raadsel. Het is namelijk ook niet dat de mensen die dat doen daar goede rationele argumenten voor weten te geven.

Beroepsmatig heb ik heel soms contact met hem en sommige collega's van me vrij regelmatig. Het is dan een heel sociale, aardige jongen die zelfs buiten het zakelijke om privé appt met m'n collega's over gezamenlijke hobby's enzo. Dan is het jammer dat hij in de media soms zo overkomt, want hoe ik hem (zeer beperkt) ken heeft ie dat helemaal niet nodig.

Al is het misschien ook wel een masker om onzekerheid te maskeren, als hij met zakelijke contacten privé appt is hij sociaal misschien inderdaad wat onzeker en heeft ie een beperkte cirkel. Wie zal het zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren