Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder laat zich uit over belofte die clubleiding van Ajax niet is nagekomen

Laatste update:

Alfred Schreuder heeft zich in een uitgebreid interview met De Telegraaf uitgelaten over een belofte die de clubleiding van Ajax niet is nagekomen. Volgens de trainer van de Amsterdammers is hem toegezegd dat de club maximaal vier spelers zou verkopen in de zomerse transferperiode. Uiteindelijk trokken onder meer Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Sébastien Haller, Lisandro Martínez, Antony, Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico en André Onana de deur achter zich dicht in de Johan Cruijff ArenA.

De belofte komt ter sprake wanneer Schreuder wordt gevraagd of hij met de wetenschap van nu ook zijn handtekening had gezet onder een tweejarig contract bij Ajax. “Ik heb een goede band met Ronald Koeman. Toen Ajax zich meldde, zei hij letterlijk: ’Voor Ajax is het nooit het goede, maar ook nooit een slecht moment. Moeilijk is het altijd. Zoiets moet je doen als je de kans krijgt’. Natuurlijk had ik niet verwacht dat er zó veel spelers (dertien, van wie acht potentiële basisspelers, red.) zouden vertrekken.”

Schreuder geeft vervolgens aan dat er afspraken zijn die de clubleiding niet is nagekomen. “Er is me toegezegd dat er maximaal vier zouden worden verkocht. Maar door de bedragen die werden geboden, begreep ik wel dat de clubleiding overstag ging. Ajax heeft er bewust voor gekozen het zó te doen. Dan weet je dat het voor een trainer in het begin moeilijker kan worden. Ik was er natuurlijk niet blij mee dat Antony wegging. We hebben nog altijd een prima groep. Maar hij was een extra wapen.” Antony werd op 30 augustus voor maar liefst 95 miljoen euro verkocht aan Manchester United.

De fel bekritiseerde oefenmeester had na het vertrek van vele sleutelspelers meer rugdekking verwacht van algemeen directeur Edwin van der Sar. “Ja, ik denk dat het goed was geweest als de clubleiding aan het einde van de transferwindow de werkelijke stand van zaken had gecommuniceerd”, aldus Schreuder, die hoopt dat Ajax snel een technisch directeur weet te vinden. “Voor Ajax is het belangrijk dat er een technisch directeur komt als opvolger van Marc (Overmars, red.) en een technische man in de rvc als vervanger van Danny Blind. Zodat we de korte lijnen kunnen herstellen zoals die er waren met Blind, Overmars en Ten Hag. Voor Hamstra en Huntelaar is het nadelig dat zij niet de volledige verantwoordelijkheid krijgen en dragen. Het technisch beleid gaat over teveel schijven.”

Had Schreuder meer rugdekking moeten krijgen van de clubleiding van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet of er nog meer in het interview is gezegd, maar nu lijkt het net of hij 0 verantwoordelijkheid neemt en alles schuift op de slechte (technische) leiding/directie.

21 januari 2023 om 07:46

Ik zie een trend in schreuder zijn gedrag. Met alles dekt hij zich in. Netjes aan de voorkant of stiekem via de Telegraaf.

21 januari 2023 om 08:04

Het is toch schandalig, hoe kan deze maneer nog bij Ajax zitten. Natuurlijk heeft hij veel spelers verloren maar met het materiaal wat hij heeft mag je niet zo slecht spelen zoals Ajax nu doet. Hij heeft alleen maar excuses. Maakt de domste beslissingen en daarnaast heeft hij ook nog een grote bek over iedereen in de club. Hoe kan het zo zijn dat hij gewoon nog voor de groep staat. Het is een schande. Ik hoop gewoon dat Ajax morgen verliest, dan moet hij wel ontslagen worden. Die drie extra verliespunten halen we dan daarna wel in.

21 januari 2023 om 08:57

Paauwer, een veel grotere vraag is: hoe kon deze man ooit bij Ajax komen?

21 januari 2023 om 09:16

Ik hoop toch echt dat ie nu zijn eigen graf heeft gegraven met dit interview?!

21 januari 2023 om 11:22

Ja dit lijkt op een interview waarbij hij zijn tekortkomingen probeert goed te praten. Ja er zijn er veel vertrokken maar wat had je dan verwacht. Er waren al zeer veel spelers die al eerder weg hadden kunnen gaan maar zijn overgehaald te blijven. Die kan je niet nóg een keer behouden als ze weer weg kunnen naar een mooie club. Dit zou overigens wel een van de redenen kunnen zijn dat Schreuder nog zo lang heeft mogen blijven zitten. Maar nu dit op tafel is gekomen, zal het niet lang meer duren voor hij zijn spulletjes van zn bureau in zn doosje kan doen en de deur uit kan lopen. Kijken wie er dan naar hem toe komen om gedag te zeggen.

21 januari 2023 om 12:57

Dit klinkt als een interview dat je zou geven wanneer je al min of meer bent aangezegd. Het zou ook wel een goed moment zijn natuurlijk, de klassieker. Verliest ie m dan heb je als bestuur meteen een goede reden en zal iedereen er achter staan. Verliest hij niet, dan kun je het aangrijpen om te zeggen dat je de klassieker wilde afwachten omdat ontslag daar voorafgaande wel heel veel reuring zou hebben gebracht.

Ja, dit wordt z’n laatste match.

21 januari 2023 om 13:16

Yoda: 🙏

21 januari 2023 om 16:02

@Jansen
Inderdaad hoe is Ajax bij Schreuder gekomen om dit allemaal in goede banen te leiden. Ook al zou dit niet allemaal het geval zijn , wat ziet Ajax in Schreuder...

21 januari 2023 om 08:29

@Voetbalzone, Waarom kan er niet meer gereageerd worden op het artikel van de klagende Blind? Waar slaat dit op? Zet dan dit soort berichten niet op jullie site? Jullie leven van de comments en vooral op de 46998568994222677347533999 uitgemolken Ajaxberichten. Dit was ooit een prima site, maar het gaat, net als met Ajax, heel snel achteruit!

21 januari 2023 om 08:40

Ryan

Als het allemaal te toxic wordt qua reacties, dan gaat er weleens wat op slot.

21 januari 2023 om 08:50

Lees even de comments en leg het mij dan even uit. Buiten dat, je weet vaak vooraf wel waar het los kan gaan wat betreft de reacties. Plaats het dan niet. Iets van verantwoordelijkheid nemen.

21 januari 2023 om 09:15

Oke dus in plaats van het artikel op slot gooien wil jij dat ze het artikel gewoon niet plaatsen. Wat schiet je daar dan precies mee op? Kan je alsnog niet reageren he

21 januari 2023 om 09:39

Je zal dus kritisch moeten zijn op wat je plaatst. Je staat toch ergens voor of niet dan? Menig journalist weet meer dan dat hij plaatst hoor. Dat heeft zo zijn redenen. Ik vind dat je als redactie hier een standpunt in moet nemen. Jongens, dit plaatsen we gewoon niet, want ons publiek kan hier niet normaal mee omgaan. Op naar het volgende.

21 januari 2023 om 12:51

Ryan nee ik ga dat niet lezen, geen zin in. Vraag het aan voetbalzone.

Ze hebben ook nog de optie om reacties mogelijk te maken vanaf een bepaald puntenniveau. Volgens mij werkt dat prima.

21 januari 2023 om 08:50

Ik geloof niet dat Schreuder dit letterlijk zo heeft gezegd, dit verhaal is opgeblazen.
De Telegraaf wil hem weg hebben.

21 januari 2023 om 09:12

De Telegraaf wil hem weg hebben? Toen hij assistent was onder Ten Hag, werd duidelijk dat hij het lek naar de krant was. Nu is hij dat weer, alleen veel opener. Daarnaast zijn de altijd zeikerige Verweij en Driessen volledig op de hand van Schreuder. De hele directie moet weg, maar Schreuder treft nergens blaam….

Het is eindelijk klaar met Schreuder. De spelers zeggen nu dat ze nog vertrouwen hebben (altijd begin van het einde) en Schreuder slaat bij de kwakzalvers van de Telegraaf wilt om zich heen.

Popcorn erbij mensen! Lekker naar de hele implosie kijken.

21 januari 2023 om 08:56

Schreuder wordt maar met 1 ding kampioen: verantwoordelijkheid afschuiven. Schreuder out.

21 januari 2023 om 09:27

Schreuder out en de mensen van het technisch beleid ook. Er is geen visie meer. En als die er al is, dan is er blijkbaar niemand die weet hoe je die visie verwezenlijkt.Kom er maar in Peter Bosz! Bosz speelt aanvallend op een verzorgde manier en maakt spelers beter. Twee dingen die nu nodig zijn.

21 januari 2023 om 09:32

Lijkt mij meer op een vorm van miscommunicatie.

Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Sébastien Haller, Lisandro Martínez, Antony, Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico en André Onana zijn vertrokken.

Onana en Maz zijn niet verkocht. Zij liepen uit contract. Gravenbergh was al verkocht en met Tagliafico waren al afspraken gemaakt voor een zomerse transfer. Daarbij zijn het maar 2 basisspelers.

Dan kan je discussiëren dat Ajax niemand meer mag laten vertrekken, of nog 2 of nog 4.
Uiteindelijk zijn het er nog 4 geworden, waarvan 3 basisspelers. Brobbey voor Haller, waren heel veel Ajacieden blij mee en zagen in Brobbey meer potentie. Voor Martinez is Bassey (speelde een zeer strek EL campagne) aangetrokken. Voor Schuurs is Kaplan aangetrokken en voor eerder genoemde spelers zijn back-ups aangetrokken zoals Sanchez (rensch zou eindelijk zijn doorbraak maken) en Wijndal. Intussen werd ook Conceicao aangetrokken als back-up in de toekomst van Antony.

Als extra bonus werden nog Grillitsch aangetrokken en Bergwijn. Laatstgenoemde zou wel ff de titel veiligstellen. Kudus was weer fit na een lange blessure.

Op voorhand was Ajax er niet slechter op geworden.

Verkoop Antony is de oorzaak van het slechte spel. Zijn vervanger mocht 114 minuten opdraven. In de eerste maand ging het nog wel met Ten Hag 2.0 voetbal. Maar Schreuder was zoveel aan het schuiven waardoor niemand in vorm kwam en men steeds slechter ging voetballen met o.a. het gevolg dat Mister Ajax door de achterdeur vertrok.

Jezelf een spiegel voorhouden ....... zal wel aan de zaakwaarnemer liggen die hij heeft.

21 januari 2023 om 10:13

Ik ben na de eerste zin gestopt met lezen. Je ziet hier namelijk “de Telegraaf” staan. Mijn bloed kookt. K krant en k trainer. Pannenkoeken eerste klas. Hoop dat Feyenoord ons vernederd en Alfred met zijn Telegraaf vriendjes lekker opdonderen.

Dd club moet op de schop, van bestuur tot en met de technische staf. Het ene na het andere bericht van wanbeleid en onvermogen komt naar buiten. Het ergste is ook nog dat het merendeel van (ex-) Ajacieden komt die elkaar via de media van alles verwijten.

21 januari 2023 om 08:36

Gewoon een vraagje.
Waar is v d Sar. Ze laten hem nu ook verzuipen. Over bestuur gesproken

21 januari 2023 om 08:45

Oom Ed heeft de situatie onderschat. Communiceren naar de buitenwereld was sowieso niet zijn sterkste punt. Daar hadden we Overmars voor. Hamstra is een totale lichtgewicht die totaal geen autoriteit heeft, daar heb je niks aan. Huntelaar is gloednieuw en reageert nog als voetballer en niet als technisch bestuurder. Ze dachten het allemaal wel intern op te kunnen lossen en nu is het een totale puinzooi.

21 januari 2023 om 08:45

Er is paniek. Dan steekt hij de kop in het zand. Dat doet hij toch altijd!!

21 januari 2023 om 10:33

Wanbeleid en overmorgen? Ajax heeft ook weer een aantal zeer goede spelers aangetrokken. Dat Schreuder de boel niet draaiende krijgt en dat vrijwel alle spelers uit vorm zijn, ligt toch echt aan hem.

Het lijkt me heerlijk om zo in het leven te staan als Schreuder: als het goed gaat dan is het je eigen verdienste en als het fout gaat dan ligt dat altijd aan anderen.

21 januari 2023 om 13:13

Van die zeer goede spelers is er ondertussen al weer een terug naar Spanje omdat hij toch niet zo zeer goed bleek te zijn

Wow... Het is óf slim of onnoemelijk dom om dit soort dingen te gaan roepen. Wat denkt hij hier nou mee te bereiken? Dat de fans en clubleiding ineens denken "ach, die arme Alfred, natuurlijk, dat is waar ook..."?

Enige wat hij bereikt is dat hij overkomt als een zielpieterige zeurdoos, die ook nog eens de hand bijt die hem voert...

En dat kan ertoe leiden dat hij er wat makkelijker en sneller uitgezet wordt. Dus als dát zijn doel is (en dan lekker op de afkoopsom zitten wachten op de volgende club), dán is het slim... Zo niet, dan is het onnoemelijk dom.

21 januari 2023 om 07:49

Het lijkt in veel dingen veel op het gedrag van Koeman. Als het niet via de "deze trein kon ik niet weigeren" manier kan, dan maar via de "klagen als Koeman bij Barca" manier.

21 januari 2023 om 08:19

Met die nuances dat Koeman ook echt wat te klagen had. Schreuder heeft voor de Eredivisie by far de beste selectie en levert niet, die is zich al aan het indekken.

21 januari 2023 om 08:24

Haha Koeman had ook alle recht om te klagen. Bij die club waren er zo ontzettend veel schandalen waar hij geen invloed op had, maar wel de gevolgen van moest dragen.

21 januari 2023 om 08:45

Koeman die een dolk in de rug van Oranje stak middenin een proces naar een eindtoernooi koos er toch zelf voor? Zelfde als Schreuder nu, want er zit bij Ajax ook van alles niet goed maar dat wist Schreuder op voorhand ook en hij is er grotendeels zelf ook nog debet aan.

21 januari 2023 om 12:40

Wat zit er voor Schreuder precies niet goed? Heeft 2 spelers gehaald die hij wilde, de spits is vervangen door een oud jeugdspeler die zich niet hoefde aan te passen, recordbedrag uitgegeven aan een buitenspeler en had de beschikking over 2 basiswaardige linksbacks. Objectief gesproken is Ajax alleen (in potentie) achteruitgegaan op de rechtsback en rechtsbuiten positie.

Ik vind dit stukje tekst van hem vrij frappant in het seizoen waarbij Ajax een record aan aankopen heeft gedaan, waarbij dan ook nog eens een international is aangekocht, recordtransfer aan een verdediger is uitgegeven en nu ook nog eens aan een keeper. Ik ben nog enigszins blij dat hij het zelf weet te relativeren.

Kritiek op vd Sar is volledig terecht, maar ook enigszins onbegrijpelijk als je beseft dat dat de persoon is die je er in heeft gehouden na zo veel wanprestaties in de eerste seizoenshelft.

21 januari 2023 om 07:50

Ik snap hem wel hoor en wat hij hier vooral zegt is dat de club invalide is zonder technische hart. H2 krijgt schijn verantwoordelijk, want hebben niet het volledige mandaat.

Tegelijkertijd is dit indekken van Schreuder voorafgaand de klassieker natuurlijk slim vanuit zijn perspectief. Als Feyenoord Ajax te kijk zet is de kans zeer groot dat hij op straat staat. Hij heeft hierbij alvast duidelijk gemaakt als dit gebeurd kun je naar mij wijzen, maar er wijzen 4 vingers naar de directie.

Wat overigens ook klopt..

21 januari 2023 om 07:57

En nog steeds verwacht je dat hij van Emmen zou kunnen winnen al speelt hij met half jeugdselectie!

21 januari 2023 om 08:06

En van Vitesse en NEC.

21 januari 2023 om 08:15

Gelukkig heeft H2 geen volledig mandaat. Stel dat ze ocampos toch hadden gekocht voor 20 miljoen? Moet er niet aan denken.

Ik zal heel heel blij zijn als Schreuder weg is bij Ajax. Slechtste coach in de afgelopen 20 jaar

21 januari 2023 om 07:50

Hopelijk neemt het bestuur dit hoog op en menen ze nu dat zijn positie onhoudbaar is geworden.

21 januari 2023 om 08:47

Geldt dat ook niet voor H2 en van de Sar?

21 januari 2023 om 07:55

Natuurlijk heeft Schreuder ook zijn aandeel in de malaise maar als je club zo geleid wordt dan kun je dat niet allemaal op de trainer afschuiven. Het lijkt alsof ajax na het vertrek van Overmars weer helemaal terug bij af is.

21 januari 2023 om 08:01

Helemaal waar, maar wat je dus niet doet, is dat in de pers gaan lopen roeptoeteren... Daarmee los je én het probleem niet op en je geeft heel nadrukkelijk de schuld voor het falen aan een ander, die ook nog eens mede moet bepalen of jij geschikt bent voor je rol...

Ik kan me eigenlijk heel moeilijk voorstellen dat Schreuder zó onwaarschijnlijk dom is, dat hij dat niet begrijpt, dus dan kan ik bijna alleen maar concluderen dat hij dit bewust doet om Ajax te forceren.

21 januari 2023 om 08:08

@oeliewappee,

Tja, een manager doet zulke dingen niet. Een trainer dus wel. Een manager snapt dat dit soort dingen opgelost worden en gaat rondom de tafel.

Een trainer uit zijn ongenoegen zonder met oplossingen te komen en schuift de verantwoordelijkheid af.

Een wereld van verschil, en precies waar het mis gaat bij Alfred.

21 januari 2023 om 09:26

Jawel, ik geloof namelijk niet dat de selectie zo slecht is als ze presteren. Daar heb je echt een kneus van een trainer voor nodig om zo slecht te spelen. Spelers die het vorig jaar nog prima deden kunnen er ineens niets meer van? Ligt toch echt aan opstelling, speelwijze en motivatie..

21 januari 2023 om 08:44

@oelie

Het is wat mij betreft op korte termijn "slim" en op lange termijn dom. Wat hij er op korte termijn mee bereikt, is dat hij de verantwoordelijkheid voor het slechte presteren bij de directie legt. Die kunnen hem moeilijker ontslaan, want zij zijn eigen de schuldige. Dus wie weet rekt hij zijn verblijf bij Ajax.

Maar op lange termijn levert dit alleen maar onderling wantrouwen op. Die lui kunnen natuurlijk nooit meer op een positieve manier met elkaar samenwerken. Dus zelfs als hij nu een tijdje overleeft, zal hij nooit kunnen verlengen bij Ajax.

21 januari 2023 om 08:50

Misschien wel, maar ik denk dat die "lange termijn" korter is dan Schreuder denkt... Sterker nog, ik denk dat als de wedstrijd van morgen gaat zoals die van vorige week (tot de rode kaart) en Ajax verliest, dat dat min of meer zijn einde zal zijn. En dan gaat deze "bescherming" hem niet helpen.

Ja, er is een hoop verkocht, maar er is ook voor een shitload gekocht.

21 januari 2023 om 09:47

Ik hoop het. Vorige week voorspelde ik al een nare verliespartij voor Ajax, en op een bizarre manier heb ik ongelijk gekregen. Maar dat kan niet lang meer duren. Uit bij Feyenoord, beter kan het niet om je afscheid te bereiken.

21 januari 2023 om 10:02

Ja, de rode kaart voor Rensch was feitelijk een blessing in disguise. Daarna wist Ajax Twente ineens wel redelijk onder controle te houden (omdat het met 10 natuurlijk voor Ajax beter is te verkopen dat je vooral defensief denkt).

21 januari 2023 om 13:14

Hij heeft gewoon gelijk. En hij weet ook wel dat ie niet buiten gezet wordt. Want wie zou dat moeten doen?

Van de meeste van die spelers was toch al bekend dat die weg gingen? Dus wat zeurt hij nou..

21 januari 2023 om 07:49

Schreuder is slim genoeg om te weten wat voor soort club Ajax is en welke functie de Eredivisie heeft in het top voetbal. De echte top trainer had jeugd doorgeschoven en was gestart met een nieuw proces om over een jaar of 3 weer te kunnen oogsten in Europa.
Schreuder verwachtte een gespreid bedje. Dan ben je gewoon zeer naïef.

21 januari 2023 om 07:55

Precies de beste man dacht kunnen teren van het werk van ten hag. Maar ik durf zelfs te wedden al was hele selectie intact gebleven dan had hij alles binnen twee maanden verneukt!

21 januari 2023 om 11:24

Jornn

Ik weet het niet hoor, ik denk dat dat ook de ambitie was van ajax, om geen nieuw proces te starten. Als je als club 100 miljoen uitgeeft zeg je daarmee dat je je voorsprong niet weg wil geven. Dat is niet Schreuder zijn fout.

Ik denk dat het verstandigste was geweest om inderdaad een jaar min of meer op te geven. Geen Bassey kopen, geen Bergwijn, wel Brobbey en Conceicao. Kopen voor de toekomst, niet voor direct resultaat. Maar dat moet je durven uitleggen aan de fans en aan de aandeelhouders.

21 januari 2023 om 08:45

Precies, en er zijn er ook meerdere niet verkocht maar gewoon uit contract gelopen. Mazraoui en Onana in elk geval.

Dat hij zegt goede vrienden te zijn van Koeman, dat verbaast me eigenlijk niet. Zijn geklaag, de externe attributie error en de manier van communiceren (alles via de media) komen overeen. Overigens zegt hij best een paar rake dingen maar wederom zo dom om zelf allemaal mensen af te breken en dingen aan te rekenen via de media. En dat een dag voor de Klassjeker. Ik hoop dat het een extra motivatie is om die mol er uit te banjeren.

21 januari 2023 om 09:28

K heb een hekel aan mensen zonder zelfreflectie die alleen aan externe attributie doen..oftewel onschuldig en vol zelfmedelijden beschuldigend wijzen naar iederander behalve hunzelf.Daar hebben we hele groepen van in Nederland, misschien kan Schreuder zich daarbij aansluiten.

21 januari 2023 om 12:59

Grap is dat hij al meerdere keren heeft aangegeven aan zelfreflectie te doen, terwijl het alleen van kwaad naar erger wordt.

Liefst zou ik zeggen dat het een kat in de nauw is, alhoewel ik betwijfel dat Ajax afscheid van hem zal nemen. Ik zie het eerder voor me dat hij zelf in de zomer een overstap maakt omdat het bestuur hem "niet voldoende gesteund heeft" en haar afspraken niet is nagekomen.

Schreuder is de belofte niet nagekomen om eenvoudige potjes als tegen Emmen te winnen.

Schreuder is de belofte niet nagekomen om goed voetbal te laten zien

Schreuder is de belofte niet nagekomen om spelers die niet renderen uit de opstelling te halen.

En zo kan ik nog wel ff doorgaan…

21 januari 2023 om 08:46

Wat dachten we van de belofte om spelers gewoon op een normale plek te posteren. Laten we daar eens mee beginnen.

Ik weet niet wat zieliger is, deze man die apathisch de schuld bij iedereen zoekt behalve bij zich zelf of hoe de Telegraaf koste wat het kost probeert hachje van hun vriendje het molletje wilt redden en vinger naar de anderen te wijzen?! Weten we nog hoe ten Hag vanaf dag 1 tot bereiken van halve finale en met flitsend voetbaal door Falen tijn en die andere pipo van telegraaf bekritiseerd werd?!
- van de meeste genoemde spelers wist je dat ze waarschijnlijk weg zouden gaan, zoals Nico en Maz en Gravenberch die nog een eenjarig contract had. Plus een gek zou niet voor 80 miljoen Antony verkocht hebben.
- met huidige selectie zou je normaal nog steeds van bijna elke tegenstander in eredivisie kunnen winnen.
- je hebt consequent elke topwedstrijd verloren en in menige zelfs vernederd en weggetikt. Wat zelfs in slechte periode van Ajax in Europa met slechtere selectie is overkomen
- tactisch geen pijl op te trekken en geen lijn in spel te zien. Spelers weten niet waar ze aan toe te zijn.
- spelers management belabberd!
- beschamende interviews en analyses en geen zelf kritiek en werkelijkheid wegwuiven.
- klagen over steun van de leiding terwijl elk ander trainer allang de laan was uit gestuurd en je aantoonbaar keer op keer gefaald hebt!
En zo kan ik door blijven gaan. Hou de eer aan je zelf en neem ontslag man. Hij heeft alles wat ten hag en overmars opgebouwd heeft kapot gemaakt en dan mag je ook de vingers naar H2 wijzen want die maken dus ook een slechte onzekere indruk en stralen totaal geen autoriteit en kunde uit!

21 januari 2023 om 11:23

Echt helemaal eens. Dank voor de uitgebreide reactie.

Schreuder moet zich even op zijn werk richten en geen interviews geven waarin hij de schuld probeert af te schuiven. Schuurs en Tagliafico kregen nauwelijks speeltijd, Onana en Mazraoui vertrokken transfervrij. Dus de 4 basisspelers die vertrokken waren Anthony, Gravenberch, Martinez en Haller. Deze man lijkt de realiteit helemaal te zijn verloren. Hij heeft Ajax toch ook helemaal niks positiefs gebracht. Stel het spel is niet om aan te zien, maar ze houden wel de nul dan kan je daar verder op bouwen. Maar het spel is niet om aan te zien, ze krijgen makkelijk doelpunten tegen en ze scoren zelf moeilijk. Geen enkel draagvlak dus om Schreuder te houden.

Dit zijn meestal teksten van trainers die zijn ontslagen. Zou het er dan toch aan komen dat schreuder eindelijk zijn spullen kan pakken?

21 januari 2023 om 08:48

Hij legt hiermee juist de verantwoordelijkheid voor het falen bij de directie. Als ze hem ontslaan gaan ze deze vragen krijgen "had u Schreuder beloofd dat er max 4 dragende spelers weg zouden gaan?" zo ja, "bent u niet gewoon zelf verantwoordelijk voor het achterlaten van een slechte selectie, en niet de trainer?"

21 januari 2023 om 12:44

Dat hangt van morgen af. Als Feyenoord wint of gelijkspeelt en AZ, PSV en FC Twente weten te winnen, wordt hij geheid ontslagen. Bij verlies sowieso, ongeacht wat de rest doet. Ik zie echt niet gebeuren dat ze hem dan nog laten zitten.

Ajax moet voor TD positie Vincent Mannaert halen van club brugge heeft veel ervaring en dan ook gelijk kijken voor een andere trainer hoeft niet perse een Nederlander te zijn de oud trainer die zelf is gestopt bij river plate!

Het is toch eigenlijk niet zo heel ingewikkeld. Het is geen people manager. Hij weet het team niet te inspireren, hij kan ze niet scherp krijgen, maakt de ene na de andere communicatie blunder richting speler. Er is geen vertrouwen in deze man vanuit de groep. Punt. Deze selectie is natuurlijk prima materiaal om stabiel eerste te staan in de eredivisie waar ploegen als Feyenoord, PSV en Twente gewoon om de paar wedstrijden punten laten liggen. Persoonlijk zie ik geen weg terug voor Schreuder, dit is niet om te keren met zijn karakter eigenschappen, Ajax zou na verlies van de klassieker door moeten pakken, dat zou de zoveelste top wedstrijd zijn die je verliest.

Alfred dekt zich alvast in zodat op het moment van zijn ontslag niet alle aandacht op hemzelf ligt

Deze reactie viel te verwachten als het slecht gaat en dat is logisch ook. Maar ik mis wel zelf reflectie. Hoezo geen vast team, hoe,k iedereen de hand boven het hoofd houden. Waarom worden er kapitalen uitgegeven aan spelers die hij niet opstelt.

Hij kan een goede veldtrainer zijn, maar managen kan hij niet. En ja Ajax heeft een TD nodig en er moet duidelijkheid komen wat de koers moet zijn. Laten we hopen dat als Alfred er maandag niet meer zit, dat hij ook vd Sar en Lenderink in zijn kielzoog
meeneemt. Laten ze dan Heitinga of LvG voor een half jaar aanstellen als coach, dan kunnen we de CL nog binnen harken.

Dat is een beetje open deuren intrappen. 2 waren er transfervrij. Anderen konden voor goed geld verkocht worden wat je anders er mooi meer voor zou krijgen en weer anderen waren geen basismateriaal.

Brevet van onvermogen dit weer. Arne Slot heeft alle sterkhouders van vorig seizoen zien vertrekken en die hoor je ook niet. Hij bouwt met een nieuwe selectie en zorgt ervoor dat hij het beste eruit haalt. Iedere capabele trainer zou met een selectie als die van Ajax met twee vingers in de neus kampioen moeten worden. Bergwijn, Tadic, Berghuis, Brobbey. Alleen die aanval al is op papier het beste van NL. Ik geef Schreuder nog 2 wedstrijden. Als Feyenoorder mag het wel langer duren

21 januari 2023 om 08:49

Nou die heeft Trauner en Kokcu nog over, maar verder eens met je punt.

Daar heeft Ajax zich toch aan gehouden?? Er waren nog wel wat spelers transfervrij.

21 januari 2023 om 08:34

Eén van de lijst van spelers was transfervrij (onana) de rest had allemaal nog een contract. Sommigen voor nog maar 1 jaar en dus was het wel handig om ze nu te verkopen.

21 januari 2023 om 08:36

Herstel, twee spelers, ook Mazraoui was transfervrij inderdaad.

21 januari 2023 om 09:18

Nico toch ook??? En schuurs had ik niet goed

21 januari 2023 om 09:24

Nico had nog een contract, dacht ik. Maar het was geen grote verrassing dat die zou gaan. Ook Gravenbergh was wel waarschijnlijk.

Ik denk dat er gezegd is dat ze "verwachten" dat er vier weg gaan (nico, Gravenbergh, Onana en Mazraoui), maar voor de rest is het gewoon een kwestie van "de markt".

Martinez en Antony hebben ze nog aardig proberen te houden, maar United bood zoveel geld, dat kon je niet weigeren. Haller is ook een logische keuze en Schuurs was natuurlijk geen beoogde basisspeler.

21 januari 2023 om 10:25

Het geeft eigenlijk alleen maar aan dat Schreuder een trainer van niets is. Vooral van Ajax.
Van de spelers die je opnoemt was van tevoren al duidelijk dat die weg gingen.
Daarnaast werden er voor spelers bedragen geboden die totaal niet te weigeren waren voor Ajax.

Daarnaast raakt Ajax elk seizoen hun beste spelers kwijt. Dat is nou een gegeven bij Ajax. Dat hoor je ook te weten als je trainer wordt van Ajax en daar moet je mee om kunnen gaan.
Dat Schreuder dat niet door had en niet mee kan dealen, is weer een reden waarom hij een waardeloze trainer is en vooral voor Ajax.

Noussair Mazraoui en André Onana zijn niet verkocht. Hun contract was afgelopen.

Ik krijg wederom flashbacks naar zijn periode bij FC Twente. Ook toen lag het aan iedereen behalve aan Alfred. Maar Ajacieden wees gerust hij gooit niet zelf de handdoek in de ring. Hij wacht keurig nog een tijdje tot hij eruit gekegeld wordt. En met een slappe leider als van der Sar gaat dat nog wel even duren.

21 januari 2023 om 12:41

Ik had exact hetzelfde. Dit is de situatie destijds bij FC Twente tot in de detail. Toen had hij geluk dat het seizoen ten einde kwam, waardoor we in 2015-16 het seizoen begonnen met een historisch slecht begin. De man is met afstand de slechtste trainer van de Eredivisie. Ik denk dat hij ook in de Keuken Kampioen Divisie niet bij de eerste 15 coaches hoort. Ik heb eigenlijk (bijna) nooit een hekel aan sporters/trainers die in de picture staan, maar voor Schreuder maak ik heel graag een uitzondering. Wat een walgelijk figuur.

22 januari 2023 om 04:04

Ik begrijp je gevoel en deel dat. Ik vind het leuk dat Hake het goed doet bij de Eagles bijvoorbeeld. Overigens heb ik wel een flinke afkeer van GGG. Ik vind dat Dick Schreuder het goed doet met PEC en ook lekker aanvallend voetbal laat zien. Zou voor mij wel een kandidaat opvolger zijn voor Jans. Maar ik denk dat zijn achternaam alleen al bij de minste tegenslag tegen hem zal gaan werken.

Overigens vroeg je laatst wie ik als opvolger van Ron zag. Ik zou graag Peter Bosz willen zien omdat die lekker aanvallend voetbalt. Ook Maurice Steyn zou wel passen alleen daar moet je niet aan beginnen zo lang Sem nog bij ons speelt. Verder vind ik het knap wat Joseph Oosting al een tijdje doet met RKC. Verder ben ik wel gecharmeerd van Wim Jonk alleen vraag ik mij af of die zich staande houd bij een lastige club met veel stromingen als Twente. En dat baseer ik dan op zijn coach verleden bij Ajax. Het gedrag wat hij daar vertoonde door niet meer aan te schuiven bij vergaderingen geeft mij veel vraagtekens want dat is absoluut onaanvaardbaar.

Maar ik verwacht dat volgende week het bericht komt dat Streuer en Jans bijtekenen. Met de complete renovatie van het elftal is vooral het aanblijven van Jan van essentieel belang. Jan is veruit de belangrijkste "inkomende transfer" geweest van de afgelopen jaren. Diep respect wat die man in korte termijn heeft neergezet.

23 januari 2023 om 14:37

Daar ben ik het mee eens, maar dan zie ik toch liever een coach met een wat stabielere visie. Dan denk ik meer aan Lukkien. Verder zouden Bosz of Steijn ook goede opties zijn, maar Bosz is wellicht niet mogelijk en waarschijnlijk behoorlijk duur voor een coach.

Het is inderdaad essentieel dat Streuer nog een jaar doorgaat. Overigens vind ik het ook geen overbodige luxe om die RvC een beetje te renoveren, want die snappen er duidelijk op voetbaltechnisch gebied niks van. Je kunt vrij veel dingen uitbesteden als algemeen directeur, maar voetbalkennis is erg belangrijk. Hij moet namelijk de technische directie samenstellen en die technische directie bepaalt mede welke coach er komt en welke spelers er gehaald worden.

21 januari 2023 om 15:08

En hij lekte ook naar zijn vriendjes in de media, toch? Uit m'n hoofd was dat toen naar Tubantia. Werd hij ook niet de lekkende kraan genoemd in Enschede?

22 januari 2023 om 03:22

Ook bij Twente lekte hij. De bijnaam ken ik echter niet.

De telegraaf.. Je verwacht het niet hè. Zo opzichtelijk allemaal. De telegraaf die er alles aan doet om hun vriendje Schreuder te beschermen en Blind afkraken in alles wat hij zegt en doet. Tadic (zaakwaarnemer vriendje van Schreuder) die het voor hem opneemt. Wat geheel logisch is aangezien onze trainer hem in den treure heeft laten staan. De aankoop Bassie die door het ijs zakt, toch mag blijven staan, die de trainer verdedigd die hem gehaald heeft. Het is weer ouderwets open deuren intrappen bij ons.

Dit is een voorbode op wat zondag gaat gebeuren.. ontslag.. dan heeft hij al gezegd hoe hij er over denkt en waar het probleem volgens hem ligt.. hoort allemaal bij het spel

hmmm fijn interview weer dag voor de klassieker!! die moet gewoon vandaag nog ontslgen worden, dan maar met de assistenten morgen op de bank. jezelf zo indekken en alles op de leiding gooien kan je toch niet accepteren als ajax zijnde?

21 januari 2023 om 08:51

Tuurlijk niet, maar Schreuder wijst erop dat ook de directie schuldig is. Als ze hem ontslaan dan leggen ze dus ook hun eigen hoofd op het hakblok. Daarom is hij in november ook niet ontslagen.

21 januari 2023 om 10:48

Inderdaad, dit is toch niet normaal om een dag voor de klassieker te zeggen/laten publiceren? Lekkere motivatie voor de spelersgroep die nu impliciet het verwijt krijgt dat ze niet voldoende kwaliteit hebben, of in ieder geval niet zoveel als Schreuder zou willen. Wat een enorme mol. Hij handicapt hier gewoon Ajax met zo'n klaagzang vlak voor een cruciale wedstrijd. In de Telegraaf nota bene, waar toch al ongeveer alles in verschijnt wat er bij Ajax gebeurt de laatste maanden.

Verantwoordelijk wegschuiven, excuses en matig presteren. Een carrière in de politiek zou Schreuder ook wel passen. Het mag wel wat zelfkritischer. Wat bereik je ook met deze klaagzang vraag ik me af?

21 januari 2023 om 08:51

Uitstel van executie bereikt hij. "het is hun schuld". Als ze hem ontslaan krijgen ze de vraag of zijn statements kloppen. Dan moet ook de directie misschien wel wieberen.

21 januari 2023 om 09:00

Ja dat kan. Anderen in zijn val meetrekken Anderen die mede beslissen in zijn lot. Best slim eigenlijk. Ontzettend laf in mijn ogen overigens. Wat een soap zo

Wow. Het was al bekend dat Schreuder het lek naar de pers was ten tijde van Ten Hag maar wat de Telegraaf nu doet is eigenlijk heel genant.
Eerst Blind in een kwaad daglicht zetten en nu heeft Ajax het weer gedaan. Wat een optelsom zeg...Van enige zelfreflectie heeft deze man nog nooit gehoord #schreuderout

En de Telegraaf werkt dit interview graag uit. Voor wat lekkende info van Schreuders zijde houden zij hem wel uit de wind.

Een zeldzaam slecht presterende trainer, waarin ook totaal het Ajax-spel niet in te herkennen is, mag gewoon blijven zitten. Ook na verlies in De Kuip blijft hoofdtrainer; de Telegraaf sluit de ogen en zoekt een andere vijand (bijvoorbeeld de Rvc).

21 januari 2023 om 12:38

Die blijft echt niet zitten als Ajax zondag verliest. Hij wil het natuurlijk, maar dan wordt de situatie wel onhoudbaar. Ik denk dat de achterban zich dan gaat roeren en de technische directie wil nog even uit de wind blijven. Eigenlijk kun je dan alleen Schreuder ontslaan, want anders wordt de sfeer onherstelbaar grimmig.

21 januari 2023 om 15:12

Ik heb er een hard hoofd in hoor, dit probleem is veel dieper dan enkel de coach.

Elk capabel bestuur had al veel eerder erkend dat het aanstellen van Schreuder een hele grote fout was, zeker omdat er inmiddels zoveel redenen zijn geweest om deze gigantische kneus te ontslaan.

Schreuder speelt hoog spel: alles of niets. Indien Ajax verliest dan is het toch over en uit. Maar als het de Klassieker wint zit Schreuder plots vrij goed in het zadel voor de afzienbare toekomst.

Maar erger nog: ik wil graag dat Ajax wint, maar ook dat Schreuder bij Ajax vertrekt en door de manier waarop Schreuder het speelt in de media is er morgen maar een van twee scenario's mogelijk.

Toch onvoorstwlbaar dat Slot met minder materiaal het toch voor mekaar krijgt on een team te creeren en Schreuder na 6 maanden nog niet weet hie ie moet spelen. Geen lijn, geen gedachte achter het spel. Treurig

Begint wel sneu te worden nu, Schreuder. Je vergeet er even bij te zeggen dat je allemaal goede spelers ervoor terug hebt gekregen.
Volgens mij is hij op oorlogspad om zichzelf onmogelijk te maken binnen Ajax. Zou hem sieren als hij zelf zijn biezen zou pakken ipv ontslag forceren.

Hoezo staat Schuurs in dat rijtje? En Nico speelde nooit onder ten Hag vorig seizoen (onterecht maarja). Verder Mazra en Onana einde contract. Dus wow er zijn 6 ipv 4 spelers verkocht

Daarnaast is er met inzeg van Alfred 120 miljoen geinvesteerd. Dus waar probeert hij zich voor in te dekken precies? Hij heeft echt geen excuus

Flikker toch een eind op Alfred, tactisch ben je werkelijk waardeloos dit seizoen en je hebt nog steeds geen vaste elf. Je prestaties zijn ruk, je communicatie is ruk en je zoekt enkel steeds de schuld elders. Ga alsjeblieft ver weg en sodemieter op

Dan ben je ook een idioot. Van Mazraoui en Onana was het bekend dat ze transfervrij gingen vertrekken. Van tagliafico was het ook bekend dat hij weg wilde. En dan dacht hij serieus dat er nog maar 1 speler ging vertrekken? En volgens mij liep Gravenberch zijn contact aan het einde van dit seizoen af en wilde die ook niet verlengen.

21 januari 2023 om 12:50

De 4 spelers die je benoemd wist je bij voorhand al dat ze zouden vertrekken. Martinez en Antony wilden ook weg, maar misschien dat dat niet aan Schreuder is doorgecommuniceerd. Enige "verrassingen" waren Haller en Schuurs. Goed, de 1 was een wisselspeler en de ander (en dit bedoel ik totaal niet apathisch, maar puur voetbalgericht) heb je mazzel dat hij vertrok.

Je zou kunnen zeggen dat het Ajax alleen niet gelukt was om de spitspositie dubbel te bezetten en op de rechterkant is er wel een jasje uitgedaan. Daarbij kan Taylor echt niet de schoenen van Gravenberch vullen, maar heb je tegelijkertijd genoeg (creatieve) alternatieven voor die positie.

Zegt Schreuder een keer iets zinnigs, dan nog krijgt hij bakken vol kritiek over zich heen.

Klinkt als een trainer die al ontslagen is maar dat is hij niet en morgen speel je de Klassieker. Nou heb ik een hoop mensen zien janken over de timing van Blind maar dit slaat toch echt alles.

21 januari 2023 om 12:54

Kan me niet voorstellen dat Schreuder dit niet politiek heeft gespeeld. Interview is waarschijnlijk vorige maand of later afgenomen, maar je hebt zeker invloed op wanneer het wordt geprint. Dit is gewoon naar goodwill hunkeren, vlak voor de wedstrijd die zo'n beetje beslissend is voor de achterban.

Wat een slappe zak is dit zeg.

Je bent de oorzaak van de hele puinzooi bij Ajax.

Je spelers hebben geen vertrouwen meer in na de zoveelste lek. vraag het Ten Hag maar na of is iedereen het allemaal weer vergeten...

Halve selectie heeft geen vertrouwen in hem. Geen visie spelers weten niet wat ze moeten doen. Denk je dat iemand zijn mond nog open trekt. Als je mede aanvoerder zo bij het grofvuil word gezet.

Is dit ook een laatste stuiptrekking .?
Dit is een schuldbekentenis..en geeft het Bestuur Huntelaar en Harmstra al vast een schop.
Morgen krijgt hij ontslag En dat weet hij nu al .Anders geef je niet zo.n interview..

Ik zeg niet dat hij ongelijk heeft..
Want 4 beloven en vervolgens 9 basisspelers laten gaan Alleen voor het geld !!
Bijna 4 a 5 honderduizend euro
Dat is belangrijker dan het sportieve belang.Dit jaar,meer op hoop van zegen
Een Kampioenschap.of.de CL is niet de hoofdzaak .. Corona gaten aanvullen!!

21 januari 2023 om 11:43

Ik denk juist dat hij hoopt dat het bestuur hem zo niet durft te ontslaan. Zij hebben immers de selectie gemaakt zoals die is.

Maar maakt mij niet uit, weg met die man. Of Hamstra ook weggaat boeit me nu weinig. Eerst Schreuder eruit en een normale trainer halen.

21 januari 2023 om 12:36

Nee, dit is gewoon een manier om zichzelf te distantieren van de puinhoop. Een beetje als: "ik ben niet de reden voor dit verval, maar zij."

Dat deed hij bij FC Twente ook. Toen had hij het geluk dat het seizoen ten einde kwam, waarna hij na 5 wedstrijden nog geen wedstrijd had gewonnen. Toen werd hij alsnog ontslagen en herstelde Rene Hake de boel enigszins onder slechtere omstandigheden.

Maar goed, als Ajax dit weekend van Feyenoord verliest, is het geheid over met Schreuder. Dan wordt de situatie onhoudbaar en dan denk ik niet dat er nog te praten is met de achterban, ondanks het feit dat Ajax niet thuis tegen Feyenoord speelt.

21 januari 2023 om 19:06

Dan zeggen we hetzelfde, eens dus. Ik hoop echt dat we verliezen. Weg met die Schreuder. Dit Feyenoord is ook gewoon een leuke ploeg dus ik gun het ze ook nog

Ajax leiding ,laat schreuder ter bescherming geen interviews meer geven. Deze man maakt zich steeds belachelijk als hij voor een camera of microfoon staat.

Ach zelfs als er niemand was weggegaan en Ajax had M'Bappe, Neymar, Haaland en Ter Stegen gehaald dan hadden we nog niet bovenaan gestaan. Het ligt niet aan de spelers, maar aan de coach.

21 januari 2023 om 12:40

Mbappe als libero en Neymar op doel omdat hij zo goed meevoetbalt. Ter Stegen op de bank.

Tja, die verstopt zich achter zaken waar hij geen invloed op heeft/had. Deze selectie is goed genoeg om kampioen te worden en als het tactisch sterk staat, wordt je niet volledig weggetikt in de CL. De halve finale ga je er natuurlijk niet mee halen, maar de reden dat Ajax is weggevaagd in de CL en dat het momenteel niet op plaats 1 staat, is volledig te wijten aan de tactische onkunde van Schreuder. Alles meer dan dat mag je de technische leiding verwijten.

Prima interview. Hopelijk geeft het bestuur van Ajax hem nog anderhalf seizoen de tijd om er iets van te maken....zeg ik als volledig objectieve Feyenoord supporter

Wat een idioot! Dus maar 100 miljoen mislopen, omdat onze Schreuder dat wil. Ik heb toch sterk het vermoeden, dat Schreuder simpel is en een beperking heeft. Komt echt alleen maar onzin uit.
Ajax wordt naar de afgrond geleid. Waar is de Fucking harde kern als je ze nodig bent. Trap al die gekken daar eens weg. En rij naar Antwerpen om Overmars weer terug te halen.

Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Sébastien Haller, Lisandro Martínez, Antony, Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico en André Onana

Raar lijstje. Van Gravenberch, Mazraoui en Onana al vast stond dat ze weg zouden gaan en in sommige gevallen zelfs al ergens hadden getekend. Haller, Martinez, Antony, Schuurs en Tagliafico blijven over, dat is er 1 meer dan ze hem hebben beloofd.

21 januari 2023 om 14:37

Dat die vast stonden wil niet zeggen dat die niet bij dat rijtje horen hè? Nico stond ook al vast trouwens. Maar martinez en Antony. Die wilden ze dus niet laten gaan en dat hebben ze dus wel geflikt

Natuurlijk is het moeilijk en moet je alles opnieuw opbouwen. Maar de poppetjes op de juiste positie zetten is toch niet zo moeilijk? Spelers die slecht spelen eruit halen is toch niet zo moeilijk?

Als je een binnendienstmedewerker bent mag je dat roepen…wat een sukkel. Had het beter heel erg kunnen laten escaleren en daarna een boek moeten schrijven.

Sarretje maakt er wan kolerezooi van
Laat alles vertrekken voor veel geld, en houd vervolgens zijn hand op de knip
En schijnt ook erg weinig aanwezig te zijn op/bij de club
Samen met Overmars ging het prima, maar nu gooit hij er met de pet naar

21 januari 2023 om 17:48

Ze hebben meer dan 100 miljoen verkeerd besteed. Dus niet de hand op de knip, maar heel dom geld over de balk gesmeten. Voorbeeld: Ocampos. Al 8 miljoen. En zo kan ik wel even verder gaan.

Ik denk dat je je moet afvragen hoe Ajax bij Schreuder is gekomen als de man die dit allemaal in goede banen zou gaan leiden?

Een deel is niet verkocht, maar liep uit hun contract en wilde niet verlengen. Vergeet Schreuder dat even?

Een ding is bij Schreuder een zekerheidje: het ligt nooit aan Alfred. Ja, het bestuur van Ajax (van der Sar) is drama. Maar kon de bedragen voor Martinez en Antony gewoonweg niet weigeren. Dat is aan de andere kant Schreuder zijn geluk, want anders was hij - met wel een goede AD - al lang op straat gezet. Waarschijnlijk al na de thuiswedstrijd tegen Napoli. Maar ik vermoed dat hem de belofte is gedaan dat hij sowieso dit seizoen mag afmaken. Toch zou ik als Ajax zijnde deze eventuele toezegging ook niet nakomen. Want zo slecht spelen zonder klinkende resultaten kan niet ongestraft blijven.

Vertrek van anthony heeft niks te maken met het feit dat de verdediging van geen kant klopt. En dat is toch echt het grootste probleem dit seizoen. Hebben nu al bijna evenveel doelpunt geïncasseerd als in t vorige seizoen. De 3 treffers die emmen scoorde is een perfect voorbeeld hiervan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren