D-Bergkamp
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Maandag, 23 mei 2011
 • D-Bergkamp
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 12.897
 • 11 jaar (11-11-2011)
 • Zuid Holland en omstreken
 • zandhapper
 • Professioneel klaploper in de duinen
 • 1
Persoonlijke berichten
20 mei 2014 om 10:19
#56

Je hebt wijze reacties. Respect daarvoor!!

20 mei 2014 om 10:38
#57

Hey man,

Wil nog even (op je profiel, om offtopic te voorkomen) zeggen dat ik je in het topic rondom de Vrij geen verwijt maakte oid. Vond het wel grappig om te lezen dat je dezelfde dingen zei, in een iets uitgebreidere en eigen vertaling.
Vind daarnaast dat je vaak je reacties goed beargumenteerd en kennis van zaken hebt. Chapeau! Ga zo door met reageren, leden zoals jij zorgen voor een hoger niveau op Vz.

Aangepast op 20 mei 2014 om 11:13 door Isco24.

25 juni 2014 om 10:27
#58

Hoe vaak kan ik het op één dag zo met je eens zijn

3 juli 2014 om 18:21
#59

Bedankt voor je uitleg mbt de talenten van Ajax.. laten we hopen dat er een spits doorbreekt en het niveau van een Van Persie of een Van Nistelrooij kan halen.. over andere linies maak ik me weinig tot geen zorgen.. qua vleugelaanvallers, middenveld en qua verdediging ziet de toekomst er grandioos uit..

Ik voorspel een opstelling als bijgesloten ver 4 jaar..

24 juli 2014 om 11:14
#66

He man. Las net je bericht op mijn profiel en sluit me er helemaal bij aan. Heb ondertussen honderd reacties van je terug gelezen en vermaakte me er prima mee. Heel informatief, gebaseerd op feiten en inderdaadd hier en daar lekker prikkelend.

1 augustus 2014 om 13:28
#67

Goedendag Meneer Bergkamp :)

Ik zit lekker de discussie in de topic: '' Van Geel bijt terug na kritiek: 'als de sodemieter dure spits kopen?'' te lezen en zie dat de Feyenoord Vzers maar niet kunnen of willen lezen wat jij bedoelt en stug door blijven gaan met tegen je in gaan..
Ik wil alleen even dit tegen je zeggen... Respect voor het feit dat je zo netjes blijft en alles tot in de treuren blijft uitleggen en onderbouwen daar waar je gewoon tegen Feyenoorders met een blok beton voor hun kop aan het typen bent..
Ik ben het helemaal met je eens en ik begrijp jou uitleg volkomen! mijn inziens is er geen speld tussen te krijgen!
Toch zou ik ook tegen je willen zeggen... laat die gasten lekker, zij vinden dat Van Geel het allemaal Perfect doet terwijl ook ik denk... je bent te laat Van Geel!!

Nogmaals Respect voor de manier waarop jij blijft proberen die gasten te laten inzien dat je toch echt gelijk hebt! (ik ben het 10000000 procent met je eens!)

Gegroet,
Sjaakie

4 augustus 2014 om 10:48
#68

Ja het feit dat spelers van buiten de EU minimaal zoveel moet verdienen, is een regel, waar ik me elke x weer mateloos aan irriteer , ben ik volledig met je eens.
De clubs bepalen toch wat voor salaris ze aan zo'n speler willen voorleggen, niet de mensen van de EU of NL overheid of waar ze dat ook verzonnen hebben , de clubs zijn baas in eigen huis, niet die kutregeltjes

7 augustus 2014 om 13:40
#69

De manier hoe je in het topic ‘ajax heeft eind dit jaar recordbedrag van liefst 95 miljoen euro in kas’ uitlegt dat de weg die Ajax nu bewandeld die juiste weg is, verdient een groot compliment. Overigens niet alleen in dat topic. Je kan bepaalde zaken ontzettend goed verwoorden. Ga zo door D-Bergkamp. Ik lees je reacties graag.

8 augustus 2014 om 16:38
#70

Hey bergkamp fijne snuiter , was je afgelopen weekend op vakantie ??

10 augustus 2014 om 23:34
#71

Tja als er iemand weet wat dat inhoud ben ik het wel kan ik je vertellen.
Een huis kopen houd veel in en zeker als je dat ook nog eens in het buitenland doet net als ik destijds .
Dan heb je ff geen tijd voor voetbal dus ik vergeef je.

En wat betreft w2 vandaag : aardig ploegje maar gaan het weer bijzonder moeilijk krijgen.
Het is dat er zo veel zwakke broeders mee doen dit jaar dat je amper een degradant op voorhand kan aanwijzen dus daar begin ik maar niet aan.

Wat de defensie betreft van psv ....tja das wel overduidelijk .
Daarom is het maar goed dat er volgende week tegen nac in ieder geval 3 van de 4 vervangen zijn.

PSV had vandaag na de 2-0 de deur op slot moeten gooien met de grote kansen van de jong en depay .
Als je met 3-4 0 de rust in gaat is het klaar.
Nu richt het fanatieke w2 voor eigen publiek nog een keer de rug recht in hun eerste potje en bracht daarmee psv aan het wankelen.

Defensief niet goed inderdaad maar dat ligt niet alleen aan de verdedigers zelf.

Daarom hoop ik ook ten zeerste dat ze een echte kerel als defour gaan halen.
Want ik vind nog steeds dat verdedigen begint bij het middenveld.
Daar lopen maher en wijnaldum die dat niet beheersen.
Bovendien mist hiljemark het karakter (en mischien de kwaliteit wel) om op een moment dat de tegenstander de boventoon dreigt te nemen het elftal in handen neemt.

Kortom : ja verdedigend niet best maar wanhopen ? nee.
En het begin is al beter dan de laatste jaren wel eens het geval was toen we niet eens 3 punten over hielden aan het openingsduel.

Iedere ploeg moet nog groeien.jouw ploeg imponeert ook totaal nog niet.
Er zal veel vanaf hangen hoe de situatie is op 31 augustus.daarom vind ik het eigenlijk jammer dat de competitie al begonnen is.

Complete elftallen kunnen nog worden omgegooid.

Maar ja we zien wel.
In ieder geval is het fijner verder bouwen met drie punten op zak als bijvoorbeeld fct die al 2 dure punten liet liggen en ook net als de rest helemaal niks heeft laten zien .

Hoe zeggen ze dat zo mooi??
Het seizoen is nog lang

30 september 2014 om 12:00
#76

Mijn trouwe vriend D-Bergkamp,

Ik zal je maar eventjes uitleggen waar de prijs voor beste jeugdopleiding uit is opgebouwd aangezien Niemand er iets van blijkt te begrijpen. Het gaat namelijk niet om hoe de jeugdteams presteren evenals dat het er niet om gaat hoeveel jeugdspelers er doorbreken of internationaal voor de Nederlandse jeugdteams uitkomen.

Waar het enkel om gaat is de faciliteiten. Kwaliteit van het voedsel, kleedkamers en jeugdtrainers, de koffiejuffrouw. Begeleiding van huiswerk en andere schoolbezigheden. De transport van huis naar school naar trainen en dan weer naar huis. De vertrouwenspersonen die er rondlopen zodat als kinderen een probleem hebben ze er hun hart kunnen luchten, opvang van kinderen die in een pleeggezin komen en de begeleiding daarvan en ga zo maar door.

Het is opgebouwd uit faciliteiten, diploma's van de begeleiding en alles dat daarmee te maken heeft.

Het gaat dus gewoonweg niet om de prestaties

2 oktober 2014 om 18:44
#77

Ik zou de discussies met Riche maar stoppen, hij blijft volhouden dat alles wat in de media komt leugens zijn of verdraaid is. Toch wel gek dat er dan rondom Twente specifiek zoveel leugens en verdraaide dingen naar buiten komen. Volgens Riche is het onkunde of zwartmakerij, maar misschien kruipt hij 's avonds wel bij Papa Joop op schoot en verdedigd ie daarom alles zo zwaar. Eén ding moet ik hem nageven, hij is hoe dan ook fanatiek.

3 oktober 2014 om 12:43
#78

Ja die eerste discussie heb ik nog gevolgd, zelfs nog even bij ingesprongen. Daarom viel me het ook op dat ie bij het eerst volgende topic gelijk weer met je in de clinche lag. Ach als er zoveel slecht nieuws naar buiten komt, dan zal er vast wel iets van waar zijn en andere dingen zullen wat overdreven worden.

Persoonlijk vind ik mensen als stratumseind de grootste grap op dit forum. Misschien niet netjes om te zeggen, maar ik kan me er zo m vermaken telkens. Zulke blinde 'clubliefde' hebben die mensen. Staan totaal nietopen voor opbouwende kritiek or what so ever.

6 oktober 2014 om 14:46
#79

@ Larsoboy

Dat hij in de overige CL wedstrijden meerder emalen een clean sheet haalde en enorm belangrijk was word makkelijk vergeten. Iedereen vergeet dat deze man vorig jaar (ja vorig jaar nota bene) nog een record neerzette van minuten niet gepasseerd bij Real Madrid. En dat record zette hij neer in de beker en de Cl.

Hoe bedoel je deze man kan niet meer keepen?

oh, oh. Prachtig reactie man! heb er van genoten. Jammer dat ik geen groene rand kan geven!

Je hebt helemaal gelijk man, mensen vergeten dat enorm snel, ze zijn verblind door Iker zijn flater in de CL finale en in een wedstrijd waar het al beslist was tegen Nederland.

Mensen vergeten dat wij zonder Iker de CL finale niet eens hadden gespeeld, Iker redde ons keer na keer tegen Dortmund. ook in de beker had hij 0 goals tot de finale.

16 april 2015 om 11:25
#81

Heb in het topic van Jol over Cruijff (http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=,242614) een lap tekst neergepleurt, kijk jij er eens naar, jij hebt een beetje dezelfde ideeën als ik, ik ben benieuwd wat je er van vind.

Gr
Trodat

11 mei 2015 om 21:55
#82

Gefeliciteerd met 7000 berichten!

5 juni 2015 om 14:00
#83

Vriend, hoe kun jij deze hebben gemist. Je bent altijd overal van op de hoogte dacht ik haha!~

http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/110473/video-...

22 juni 2015 om 13:11
#84

Hey Bergkamp, als je met iemand nooit in discussie moet over Ajax dan is het Zienderdal. Kijk naar zijn profiel onder het kopje 'activiteiten' en je snapt waarom:

* Overmars de schuld geven dat Barcelona nu op vijf Champions Leagues staat en Ajax op één
* Roepen dat Fischer het laatste jaar niets heeft laten zien
* Eerst triest vinden dat Ajax Bazoer van PSV heeft gehaald ('ik wil niet dat Ajax kampioen wordt met spelers van andere clubs":) en vervolgens schreeuwen om versterkingen als Zouma, De Bruyne, Draxler etc. Oh ja, hij wil dat Ancelotti onze hoofdtrainer wordt.

Volgens mij is hij een troll.

24 juni 2015 om 13:46
#85

Beste D-Bergkamp,

Ik wil even vermelden dat je voor mij één van de hoogst aangeschreven personen op VZ bent. Je hebt duidelijk veel verstand van zaken, onderbouwt alles met feiten (geen verzinsels) en hebt nooit tot nauwelijks een bril op. Met je reacties maak je (misschien ongemerkt) een einde aan zinloze discussies en dat is een prachtige eigenschap. Ik hoop nog veel van je te lezen, tot snel!

Tukkertje91

30 juni 2015 om 00:49
#86

Oké, ben benieuwd. Hoeveel heeft de Arena gekost?

30 juni 2015 om 21:16
#87

Ik lees nu pas je reactie op de Laporta-topic en het is wellicht een beetje laat, maar ik ben benieuwd naar je antwoord want je zei dat Rosell heeft gekloot met de cijfers waardoor hij Laporta in een kwaad daglicht zou hebben geplaatst. Al zou dit waar zijn, dan nog heeft hij het financieel verschrikkelijk gedaan. Het is een feit dat tijdens zijn voorzitterschap het financieel slecht aan toe ging, maar hij schoof het continu af op zijn voorganger Gaspart (die er ook een puinhoop van had gemaakt), maar de schade liep verder op onder Laporta. Laporta stond hevig onder het vuur gaandeweg 08/09 wegens zijn financieel beleid in combinatie met de wanprestaties in de voorgaande jaren.

Begrijp me niet verkeerd, veel liever Laporta dan Rosell. Maar ik vind dat een man die zijn idealen uitspreekt ook wel moeite mag doen om hierin te slagen. Ik gun het hem ook zeker, wellicht dat hij geleerd heeft van de fouten in zijn eerste periode.

13 juli 2015 om 14:01
#88

Hai Bergkamp,
Dank je voor je heldere kijk op Ajax, je goede manier van verwoorden en het wegnemen van veel irritatie vanwege het onbegrip van andere leden... De kortzichtigheid van velen hier is bedroevend. En doordat jij reageert, hoef ik niet in de pen te klimmen. (daarnaast kom je volwassener over dan ik, dus dat is helemaal mooi).

Anyways, bedankt.

Ik las ergens dat jij meer wist over Ajax die de Arena wilt overnemen... Nu weet ik dat ze dat overwegen, maar ik weet nog niets van enigszins concrete plannen... Kun je me er wat over vertellen?

23 juli 2015 om 14:08
#89

Beste D-Bergkamp
wat betreft mijn reactie in het topic 'wenger droomt hardop van titel', heb ik besloten om iets op uw profielpagina te plaatsen, want ondertussen zijn er al verschillende andere reacties geplaatst, waardoor de mijne nogal verwarrend zou kunnen overkomen.

Begrijp me niet verkeerd: ik vind Wanyama zéker niét beter dan Javi Martinez. Die laatste is inderdaad een klasse apart. (mits fit, want hij is helaas nogal blessuregevoelig).
Wat ik bedoelde, is dat ik van mening ben dat ik liever een miljoen of 85 uit geef aan Varane + Wanyama dan aan Martinez + Pedro + Dzeko, waarvan ik trouwens denk dat de som van deze 3 ruim boven de 85 uit komt.
Varane zal waarschijnlijk niet mogen vertrekken, zoals u zegt, maar niet geschoten is altijd mis, zoals men zegt.

Marquinhos zou ook een mooie transfer zijn, al zal PSG ook wel lastig doen. Ik zou dan echter wel Marquinhos boven Gabriel verkiezen, honderd procent zeker, maar goed, da's een nogal irrelevante discussie, want hij komt helaas toch niet.

Mag Dzeko voor 25 miljoen vertrekken? Wel, dat heb ik dan gemist. Da's inderdaad een mooie prijs. Echter, ik neem aan dat hij voor 25 mag vertrekken naar AS Roma of een dergelijke club, niet naar een concurrent van City, neem maar van mij aan dat ze aan Arsenal aardig wat meer vragen.

' Is gewoon een top 10 spits ter wereld. Noem er maar eens 10 op die beter zijn.'
Lewandowski, Benzema, Messi, Costa, Rooney, Agüero, Sturridge, Zlatan, Tévez zijn er al 9 die ontegensprekelijk beter zijn. Müller kan daar misschien ook nog bij, die zou Wenger perfect kunnen omtoveren tot onze gedroomde wereldspits.
Dan heb je spitsen waar over te discussiëren valt: Jackson Martinez, Cavani, Higuain, Benteke, Kane, Jovetic, Griezmann... (ben ik grote fan van, zie ik graag komen)

24 juli 2015 om 02:30
#90

Bergkamp.

Dat zijn jou woorden maar dat zijn geen onbetwiste feiten.

Zelfs al zou het waar zijn en Ajax zou voor de aandeelhouders vergaderingen zulke transfers bekend moeten maken (wat ik betwijfel want daar zijn aandeelhouders vergaderingen juist voor) dan klopt die 6,5 miljoen nog niet.

Je zegt dat als je meer uitgeeft dan 10 procent van de omzet je dit bekend moet maken. Ajax heeft vorig jaar een omzet gedraaid van 103 miljoen euro en je hoeft geen rekenwonder te zijn dat 10 procent daarvan dus 10.3 miljoen is. Waar die 6,5 miljoen vandaan komt is mij dus een raadsel en het lijkt er op dat iedereen elkaar gewoon na zit te praten zonder feitelijke onderbouwing.

Verder is het allemaal niet zo belangrijk hoeveel Ajax precies voor hem betaald heeft want het is en blijft gewoon een top aankoop maar je moet wel alles juist vermelden en geen aannames als feiten doen voorkomen zonder onderbouwing.

30 augustus 2016 om 13:37
#92

Hey! Laat je niet ontmoedigen door reacties op je posts omdat je niet meegaat in het bashen van Overmars. Ik sta achter je reacties maar reageer niet op de reacties omdat ik anders weer een ban aan me broek heb hangen :-)
Goed bezig hoor, lekker mee doorgaan
Groeten, Gabstra!

1 november 2019 om 20:25
#94

http://livetv.sx/enx/eventinfo/866472_zwolle_ajax/

22 november 2019 om 14:08
#95

Pff, ik ben zeer onder de indruk van de wijze waarop je af en toe je argumenten kan neerzetten, zoals nu in het topic over Cruijff. Duidelijk en doordacht. Zeer netjes!

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 3 juni
De familie van Ajax-target Arda Güler is op huizenjacht in Amsterdam. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren