Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: ‘Lastig nee zeggen tegen Feyenoord’

Laatste update:

De aanstaande transfer van Arne Slot naar Liverpool zorgt er al enige tijd voor dat de geruchtenmolen omtrent zijn opvolging op volle toeren draait. Een van de namen die veelvuldig genoemd wordt is die van Dick Schreuder, die tegenover het Algemeen Dagblad laat weten het 'lastig' zou vinden om Feyenoord een nee te verkopen. "Maar dat geldt voor elke top 3-club in Nederland."

Het lijkt een kwestie van tijd totdat Slot, Feyenoord of Liverpool de overgang van de trainer naar Engeland officieel communiceert. Naar verluidt ligt er reeds een akkoord over zowel de te betalen transfersom als de verbintenis die Slot gaat tekenen.

Feyenoord moet dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en komt in die zoektocht mogelijk uit bij Schreuder. De broer van Alfred promoveerde afgelopen weekend met CD Castellón naar het tweede niveau van Spanje en wordt geroemd om zijn aanvallende speelstijl.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In gesprek met het AD gaat hij in op de geruchten omtrent zijn naam. "Ik heb me daar heel erg van afgezonderd. Omdat ik hier mijn werk goed wil doen. Maar op den duur ontkwam ik er niet meer aan", aldus Schreuder.

"Er begonnen steeds meer mensen uit Nederland mij dat soort berichten te sturen. Zoals er in Spanje ook belangstelling voor mij is. Dat doet je goed, natuurlijk. Maar ik voel me gewoon enorm goed hier, bij deze club."

De oefenmeester krijgt vervolgens de vraag hoe moeilijk het zou zijn om 'nee' te zeggen as Feyenoord zich bij hem meldt. "Dat is natuurlijk heel lastig", reageert Schreuder. "Maar dat geldt voor elke top 3-club in Nederland. Of welke club dan ook. En wat komt, dat komt. Maar op dit moment is het allemaal niet aan de orde. Daarom gaan we hier nog eerst rustig door."

Schreuder is in Spanje bezig aan zijn tweede avontuur als hoofdtrainer in het profvoetbal. Voor de zomer van 2023 stond hij aan het roer bij PEC Zwolle, waarmee hij promotie naar de Eredivisie realiseerde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel een risico, deze man is nooit hoofdtrainer onder druk geweest, Feyenoord kun je het eigenlijk alleen maar minder dan slot doen

6 mei 2024 om 22:24

Ik snap ook niet waarom iedereen om hem schreeuwt. Zelfde als Steijn en Alfred Schreuder, alleen maar als assistent of bij kleine clubs als hoofdtrainer gezeten. Bijna een garantie op falen

7 mei 2024 om 08:43

Alfred schreuder werd 6e met hoffenheim en kampioen in België met brugge. Om nou te zeggen dat die alleen maar bij kleine clubs heeft gezeten slaat nergens op.
Steijn heeft een hele wisselvallige carrière gehad en al eerder laten zien dat als het minder gaat hij in een gekke straatvechter veranderd.
Allebei compleet anders en Dick is weer helemaal anders dus om te doen alsof die 2 voorbeelden zijn waarom dick niet zou werken slaat nergens op.
Het is nog steeds een gok, maar niet te vergelijken met de trainers die jij bedoeld.

6 mei 2024 om 22:31

En dat niet alleen. Ik heb het idee, dat hij, net als zijn broer, op elke trein springt die voorbij komt. Alfred zijn trainers carriere loopt ook bijzonder. Je bent kampioen geworden in spanje, plak er een jaar achterna ipv niet alleen over feyenoord te spreken, maar de gehele top3 (die man weet dat ajax ook zoekende is....)

6 mei 2024 om 22:37

Tja. Dit roepen veel Liverpool fans momenteel ook over Slot. Ik zie Schreuder graag komen. Heeft bij PEC resultaten gekoppeld aan aanvallend spannend voetbal + het ontwikkelen van jonge spelers. En kent Beelen al. Ik zie 10x liever dat Feyenoord het met hem aandurfd, dan aan komt zetten met het type trainer waar we het vroeger mee moesten doen. Het type Advocaat/Koeman/De Boer en andere "veilige ervaren keuzes" die een organisatie neerzetten en nooit zullen overperformen of verrassen en iets spannends zullen doen.

7 mei 2024 om 20:56

Maar bij Liverpool komt hij in een gespreid bedje. Met deze selectie, mits enkele top-aankopen, doe je ongeacht welke coach mee voor de prijzen.

6 mei 2024 om 22:46

Deze man is ook totaal niet in beeld. Wordt alleen door analisten en media naar voren geschoven

6 mei 2024 om 22:49

Wie zijn er dan wel in beeld?

6 mei 2024 om 23:07

Zooo Jammer dat slot ons gaat verlaten. Maar het erge is nu wie gaat hem opvolgen. Hij heeft echt grote stappen gemaakt en in zijn schoenen lopen is het laatst wat een nieuwe trainer wilt. Dus je zal boven slot moeten zoeken een trainer met ervaring en vooral het team aspect waarborgen. Dus al met al succes bij de leiding en hopen dat er een bekwame, goeie trainer voor de groep
Komt te staan. Schreuder met alle respect is nog te klein voor dit grote Feyenoord.

7 mei 2024 om 00:43

Ik zou Gio gewoon terughalen. Sympathieke kerel. Met Affelay als assistent trainer. Twee sympathieke heren.

7 mei 2024 om 06:43

Gio speelt te veilig, de speelstijl van Slot móet doorgetrokken worden

7 mei 2024 om 08:20

Bij PEC was er de druk om te promoveren, want daar vinden ze dat ze in de eredivisie thuis horen. Daarnaast is in Spanje een heel ambitieus project gestart en moet ook daar gepromoveerd worden. Die druk is daar ook. Wat dat betreft ben ik het niet met je eens. Wel als je zou zeggen dat hij nooit op het gewenste niveau training heeft gegeven.

7 mei 2024 om 12:06

Dan is er dus ook geen druk,want je kan het toch eigenlijk alleen maar minder doen

7 mei 2024 om 13:19

@madmarcel: ik denk dat jij en ik dan anders denken over wel of geen druk. Juist als je bijna alleen maar minder kunt doen dan wat van je verwacht wordt, geeft dat in mijn ogen juist druk. Maar goed, kennelijk zijn we het daar niet over eens. Dat mag.

7 mei 2024 om 18:52

Bij vv Katwijk is er ook altijd druk..en is ie ook kampioen geworden..dus zie geen risico

PUSIC! Of een van die Scandinavische trainers/coaches.

6 mei 2024 om 22:29

Eens! Pusic - van Persie - de Wolf. Zou toch prachtig zijn op de bank. Helaas niet realistisch omdat RvP helaas wel voor Heerenveen gaat kiezen.

6 mei 2024 om 22:55

Dan zou er echt nog wel een hele sterke tacticus bij moeten imo. Van Persie had ik dolgraag als assistent gezien. Maar vindt zijn keuze erg logisch. Pusic ben ik als assistent ook volledig van overtuigd, als hoofdtrainer (nog) niet. Vandaar dat ik hem graag alleen zou willen zien met een hele sterke staf om hem heen. Heb persoonlijk dan toch een grotere voorkeur voor een Jesse Marsch bijvoorbeeld.

Nee zou dan toch verder kijken.
Missichien een buitenlandse coach nemen die ook graag speelt zo als slot deed

6 mei 2024 om 22:32

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kieran_McKenna

6 mei 2024 om 23:33

Mckenna gaat naar de PL met Ipswich Town, die gaat zijn zelf gerealiseerde sprookje van Ipswich eindelijk terug op het hoogste niveau echt niet laten schieten voor Feyenoord (of Ajax zoals Henk Spaan zei). Daar kun je pas aan gaan denken als hij wordt ontslagen bij Ipswich en zelfs dan komt hij wel weer bij een (beter betalend) team aan de bak uit Engeland.


Ga nou gewoon voor een trainer met ervaring. Slot laat het geweldig achter.

6 mei 2024 om 23:45

Een ervaren trainer die aanvallend voetbal predikt en spelers beter maakt. Daar zijn er in nederland verdomd weinig van te vinden

Las gisteren een interessante, de trainer van Cercle Brugge, Muslic. Schijnt ook met hoge druk te spelen, lijkt qua voetbal op Slot en is de man die Ueda topscorer maakte.

Aangezien Feyenoord veel naar data kijkt zal Schreuder denk ik lang op het lijstje staan maar omdat er heel veel coaches zijn die aanvallend voetbal spelen in combinatie met hoog druk kan Feyenoord de eisen aanscherpen. Ik denk dat Schreuder dan uiteindelijk zal afvallen. Ik ben gecharmeerd van zijn filosofie maar het gebrek aan ervaring op een bepaald niveau/podium zal Schreuder denk ik de reden zijn waarom Feyenoord liever voor een andere trainer gaat.

7 mei 2024 om 19:10

Welke haalbale trainers ken jij dan, die aanvallend spepen i.c.m. hoog druk zetten?

8 mei 2024 om 08:51

Weet natuurlijk niet welke trainers haalbaar zijn maar de trainers die ik interessant voor Feyenoord vind is: Kompany, Mckenna, Martin, Farioli, Neestrup, Muscat, Svensson, Schreuder, Priske Vergeet er volgens mij nu een paar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren